- 22 Mayıs 2012
- 1.171
- 4
- 88
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #16.261
Günaydın kızlar
Ev hanımlığımın ilk gününde program yaptım kendimce.
Biraz sonra genel bi toz alma-ev toplama işine başlayacağım.
Dağ gibi ütümüz var ellerinizden öper.Biraz daha yapmazsam kuzumun odasını cebren ve hile ile kuşatacak buruşuklar ordusu.Yoruluncaya kadar yaparım,nasılsa yarın da evdeyim
Kuzumun odası demişken ütü dağını eritince son fotoğrafları yüklerim buraya.
aynan canım dün nasıl korktum anlatamam..
ama akşam burada okudukça rahatladım..
şimdi doktora gitmeyi bekliyorum..
hormonlarımın düzgün çıkması bencede güzel birşey..
sen kaç aydır deniyorsun canım..
inş rabbim çok aratmaz canım bizlere..
günaydın ayşecimmmm cok geçmiş olsun iyisinn galiba artıkk
benı bu ay listeye ekleyebılrısın ameliyattan sonra adetımı oldum bıtmek uzere
bat 27 ağustos
ben bugun tatile çıkıyorum 3 hafta yokum 26 sında iş başı yapıcam arada gelirim yine fırsat buldukça
listede bir biz kaldık galiba :) ama hayırlısı olsun..inşallah tatil dönüşü müjdeli haberi verirsin bizlere..
1 yıl 8 ay 20 gün olmuş bekleyeli..:) evlendiğim günden beri doktorun söylemesi dışında hiç korunmadık ama nasip olmadı hala beklemedeyiz..benimde hormonlarım normal çıktı,yumurtlama sorunum yok,hsg de sorun çıkmadı tüplerim açıkmış.eşim 2 defa test yaptı sorun çıkmadı..
etrafımdaki insanların göbek düşmesi yada kaçması dedikleri şeyi duydum sendede olmuş olabilir demeleri üzerine göbeğe bakan teyzeye gittim ve göbeğimin saat gibi attığını hiçbir sorun olmadığını duydum..
şimdide alternatif tıpa yönelmek üzereyim :) phia arkadaşımız Fatma ana otu diye bir şey paylaştı..onu araştırıp bulmaya çalışıyorum..rabbim kaderimize nasibimize bebeği yazmışsa bende vesile olacak şeyleri arıyorum..gerisi kısmet artık rabbime tevekkül ediyorum..
evet canım ya buraya gelen hamıle kaldıııbi biz kaldıkkk inşş bizde verıcezzz mutlu haberıde hiç kimse kalmıycakk
sen ilaç flan kullanıyomusun tedavı flan varmı canım
canım o otu bende duydum..bu ay bende soğan kürü deneyecğim canım..
ne güzel sende sebep yok..inş hamile kalacaksın...
bak ben pko olmasına rapmen ümitliyim olucak inş olucakkk
bizim de dörtte randevumuz var canım aynı anda doktordayız bebişlerimizi göreceğiz. hayırlı haberlerle gelelim inşallah.Selamun aleyküm kızlar.
Herkese uzunca cevaplar yzdım ama ne oldu anlayamadım gitti hepsi
Deli oldum yaaa.
Neyse bari düzden yazayımmm
Aişem kuzum Allahım şifasını versin sana yoğurdu barsakalrın düzelsin diye yiyorsun ma bende tambelliği gidersin diye yiyorum acaba bendede tersmi tepki vceriyor yani yemesemmi.
İncimmm iyiyiz oğluşumla bin şükür hisssetmek kadar zevkli bişey yok kığır kıpır teyzesi
Seninki ne alamde günde kaçkez net tekmelerini seyirmelerini hissediyorsun.
Epeck canım bende iştahsızlıkla mücadele ediyorum
Yeni bişey keşfeetim evde yemek olunca ısıtıp yemek kolay geliyor.
Yoksa aç kalıyorum hatta bazen 5 saat eşimde çok kızıyor ama neyapayım
Allah yardımcımız olsun.
Aldıklarında maşaallah çok cicilerr sağlıkla giysin kzunnn
Kızlarrrr Bizde yarın 4 gibi kontrola gideceğiz paşaı özledim.
Bakalım bacaklarını açacakmı bu defa. vee en çok ultrasonda hareket ederken neresini hissedeceğim veye hissedecekmiyim onu merak ediyorummm
canım 3 ay klomen kullandım ve çatlatma iğnesi oldum..ama sonuç alamadım..gittiğim doktor kadın doğum uzmanıydı bende infertilite konusunda uzman bir doktor buldum ve ona gittim ön görüşme için..kendi doktorumun göbekten iğneyle yumurtlama yaptıracağını söyledim ama kendisi önermedi..zaten senin yumurtlama sorunun yokmuş dedi..olsaydı klomenlede olurdu dedi..ya aşılama dene yada oluruna bırak dedi..eşimde aşılama istemediği için oluruna bırakrım..
inşallah şifa olur canım..pkolu olduğunu nerden çıkardın..heray düzenli adet oluyorsan kilo ve tüylenme sorunun yoksa hormonlarında normalse sorun yoktur umarım..
hoş geldin özlemcim hayırlı cumalar..inşallah güzel haber ve güzel fotoğrafla dönersinççkızına söyle teyzelerine güzel poz versin..
canım 3 ay klomen kullandım ve çatlatma iğnesi oldum..ama sonuç alamadım..gittiğim doktor kadın doğum uzmanıydı bende infertilite konusunda uzman bir doktor buldum ve ona gittim ön görüşme için..kendi doktorumun göbekten iğneyle yumurtlama yaptıracağını söyledim ama kendisi önermedi..zaten senin yumurtlama sorunun yokmuş dedi..olsaydı klomenlede olurdu dedi..ya aşılama dene yada oluruna bırak dedi..eşimde aşılama istemediği için oluruna bırakrım..
inşallah şifa olur canım..pkolu olduğunu nerden çıkardın..heray düzenli adet oluyorsan kilo ve tüylenme sorunun yoksa hormonlarında normalse sorun yoktur umarım..
hoşbulduk canım inşallah bakalım benim kızım genelde pek poz vermiyor bol bol totoşu ve sırtı görüyoruz nazlı kızım benim göstermiyor yüzünü..hayırlısı olsun.
Rabbim sizlere de nasip etsin inşallah. hep dualarımdasınız.
isyan123 hoşgeldin aramıza...pkolu olup da hamile çok kişi okudum. bence hiç moralini bozma. Rabbim ol dediğinde olacak..
inş canım..rabbim seninde bebeğinin sağlıkla dünyaya gelmesini nasip etsin inşşş..
kızlarrrr günaydın hamiş kalamayan bacılarım bende 1 yıl kadar bekledimolmadı kürler iksler ne varsa yaptım çocugumuz oldugu için kociş dr gitmek için 1 yıl dolsun dedi ben gene dayanamayıp gittim klomen vs ilaç kullandım tahlili hiç bişey yok bana dediki kociş adetim tam bitmişti bu ay sonu çokiyi bi dr gitçez ama artık nolur bu ay düşünme hiçbişeyi bidahaki ay tedaviye başlarız herşeyimiz araştırılır tamam dedim çagresiz o ay hiççç umursamadım maçtan sonra popomun altına yastık koyup yatmalar falan hiçççç umursamadım hemen kalkıp duşaa en ufak bi çabam olmadı neyse adet günümde dr gittik alttan ultrasonla bakarken rahmin çokkalınlaşmış ya yeni bi gebelik yada adetin yakın dedi adetim yakın dedim umursamadım bile ümitlenmedim neyse ilaç verdi iltihabım varmış adetin bitince başla dedi eeeee 5 gün geçti yok hadi arada 5 gün atar ondandır dedim eeeee 5 gün daha geçti ölesine test yaptım negatifi görüp rahatlamak için ve ilk 5 dk silik çizgi çıktı ona bile sevinemedim tekrar tekrar 5 gün geçti en son başka bi dr gidip kan verdim devlete hastanesine 2 gün sora 46.81 falan çıktı gene sevinemedim çok düşüktü degerlerim cts tekrar bi dr gittim kese yok meydanda kesin diorum ben kimyasal tahlili en az 300 çıkmalı dedi tlf edip tahlil sonucunu sorarken bayılmak üzereydim :) veeeee 786 çıkmış kadın tlf da gebelik var tebrikler dediginde cvp bile veremedim ama kese yoktu gene sevinemedim bidahaki kontrolde kese yokturdış gebeliktir die öldüm korkudan dr bakarken kalp atışlarım dışardan duyuluyodu :) hımmm hımmm yapio dr en son bak ben gördüm derin nefes al sende görürsün dedi ekranı çevirdi aglamaktan nefes bile alamadım kuzucum ordaydı işte çok zor günlerdi ama pes etmeyin geç döllenmeydi kuzum 2 hafta gerideyiz şimdi ama çokkk iyiyiz hamdolsun umudunuzu sakın kaybetmeyin bigün mutlaka sizde hamileyiz diye halay çektiriceksiniz bize
ayy ne güzelll yaaarabbim bebişinize kavuştursun inşşş:26::26::26:
heryerden okuduğum tel şey rahat olmakla alakalı..kafaya taktıkça olması zoraşıyor gibi..ama kafaya takmamakta ne mümlkün nasıl olacak..
ne kadar güzel çok sevindim sizin adınıza tebriklerrr
Selamün aleyküm hanımlar
cumanız hayırlı mübarek olsun..
gebe olanlarımıza rabbim sıhhat afiyet,
olmayanlara da hayırlı sağlıklı çocuklar nasip etsin..
aleyküm selam şulecimm...
AMİNNNNNN canımmm....
sanırım bugun hastaneye gidiyorsun
şimdiden kolay gelsin umarım nazlı kızın gösterir kendini:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?