Bol bebiş topiği

aleyküm selam şulecimm...
AMİNNNNNN canımmm....

:)) valla doktor içinde başarılı bir operasyon olmuş
kızın acep karnında ne yapıyor :))
kimseye yüz vermem diyenlerden mi olacak canım Allah bağışlasın
sağlıklı olsun da doğduğunda bolca yüzüne bakar koklarsın
bende şimdilik iyiyim işte ramazan zorluyor
çevremdekilerin oruç tutma demelerine rağmen ben tuttum
çocuğa şimdiden oruç tutturup teravih kıldırdım
inşallah salih hayırlı bir evlat olur
bende de bazı yiyeceklere karşı tiksinti başladı
şimdilik böyle inşallah Rabbim rahat bir gebelik kolay bir doğum nasip eder cümlemize..

aminnn canım Rabbim cümlemizin evlatlarını bağışlasın..
ben de öyle diyorum nasılsa çıkacaksın ordan. ozaman göreceğiz gül cemalini..
Amin inşallah canım.. Allah kabul etsin.
şuan zaten senden beslenmiyor.
ilk 3 ay ben de çoğunlukla aç dolaştım zaten..
inşallah daha da ilerlemez canım. bu kadarla kalır.. zaten 9 hafta olmuş. çoğu gitmiş azı kalmış. bundan sonra da inşallah daha iyi olursun.
Aminnn canım..

bende soracaktım dediğin iyi oldu canım pekmez işini,dur hemen alayım içeyim ,büyüsün yavrularımız :)) maşallah senin topkekin resmini gördüm de ne kadar güzel bir bebek olacak Allahım esirgesin kuzunuda senide :)) heyecanla bekliyorum kuzuma harciyacağım paracıkları :)

şimdi tekrar USG ile baktırdım kızlar..sağ ve sol taraftdada kistler var..PKO görünmlü bunlar dedi..
yarın adetimin 5.günü..ilk kez alttan muyane olucam ve korkuyorum :18::18::18:
pazar günüde soğan kürüne başlıcam inşş

Zaten ütüyü yapınca ne ev toplamaya nede diğerlerine takat kaldı Çok şükür ondan kurtuldum,yatağın üstünde dolaba yerleşmeyi bekliyorlar

Hoşgeldin tatlım. Pkolu olsan bile bu asla hamiş kalamayacağın anlamına gelmiyor.İnşallah topiğimiz sana uğur getirir ve hemen hamile kalırsın BAT tarihini söylersen seni de eklerim listemize

Ekledim canım besmeleyle.İnşallah son kez ekliyorumdur seni de bat listesine.
Bol bol gez dinlen tatilde.Stres at bol bol.Hamiş olarak da geri dön

Selamün aleyküm hanımlar
cumanız hayırlı mübarek olsun..
gebe olanlarımıza rabbim sıhhat afiyet,
olmayanlara da hayırlı sağlıklı çocuklar nasip etsin..
Aleyküm selam sulecim.Amiiiinn duaların için...

Teşekkür ederiz teyzesi.Allahım herkese nasip etsin tontişimden
Hiç eksiğimiz yok ama inan gözüm hala sitelerde,vitrinlerde Keşke para sürekli aksa da biz de sürekli alsak

Hiç korkulacak bişey değil muayene merak etme.Dr insan bişeyse derin nefes al diyerek seni sakinleştiriyor zaten.Derin nefes gerçekten işe yarıyor
Soğan kürünü kullandığı ay hamiş kalan bi akrabam var.Hemde korunduğu halde hamile kaldı İnşallah sende öyle olursun

canım çok teşekkür ederim..inş dediğin gibi hemen hamile kalabilirim..2 gündür mahvoldum resmen psikolojik çökünüye girdim ama böle şeyler duydukça rahatlıyorum..BAT: 26 Ağustos canım...inş son bat olurrr:26::26::26:

amin canım inşallah zaten ramazanda az kaldı bitecek
şuanda sahur rahatsz ediyor öyle işte hayırlısı artık umarım
böyle devam eder...

selamün aleyküm canım hoş geldin
canını skma beni iş yerinden arkdaşımda pko lu sanırım sen
düzenli adet oluyorsun arkadaşımın düzenli değildi
ama soğan kürüyle yendi şimdi 2. aşılmasını yaptırdı ve gebe
Rabbim sana da nasip etsin hiç korkma
ben her gittiğimde ayaklarım titreye titreye gittim hani ilk anda
bir irkilme oldu sonrasında rahat oluyorsun kadınlık işte zor iş
Allah yardımcımz olsun...

ayşe nasılsın ev hanımı olmuşsun hayırlı olsun:))
kendini çok yorma dinlenmene bak işlerini zamanla halledersin
ailen yakında ise sana yardıma gelebilirler senin bünyen iyice zayıflamış
dikkat et kendine..

canım inş kolay olur..inş güzel haberler alırım..
inş aşılama evresine kalmadan hamile kalabilirim..Rabbim çok büyük..kimseye aratmasın..
sizlerde bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alın inşş :26::26:

inşallah canım çok stres yapma
oluruna bırak nasibi ne zaman ise o zaman olucak inşallah
ama tedavini de aksatma şimdiden geçmiş olsun..

inşallah canım çok stres yapma
oluruna bırak nasibi ne zaman ise o zaman olucak inşallah
ama tedavini de aksatma şimdiden geçmiş olsun..

inş canım..yarın doktora gidicem ve ne derse onu yapıcam..
Rabbim büyük..bu mübarek günlerde yüzümüzü güldürsün inşşş..

inş canım..yarın doktora gidicem ve ne derse onu yapıcam..
Rabbim büyük..bu mübarek günlerde yüzümüzü güldürsün inşşş..

inşallah canım bazen hiç bir sorun yokken de olmayabiliyor
sonuçta rabbim onun ruhuna üflemiş zamanı geldiğinde inşallah olucak
ben birinci aşılamamı oldum tutmadı sonrasında ameliyat olucağım gün
gebe olduğumu öğrendim hiç bir tedavi kür uygulamadan
kendiliğinden gebe kaldım inş. seninde en kısa zamanda olur
çok bekletmez seni
dualarım sizlerle...

Son düzenleme:

çok saol canım..Allah razı olsunnn

Senelerce bekleyenler,yumurtalıklarının yarısı alınan,defalarca düşük yapanlar var bu hayatta.Bu kadar erken çökersen ne hamilelikte,ne de doğumdan sonra sağlam kalabilirsin.Çok sıkıntılar çekenler oldu bu topikte.Hiçbiri hikaye değil,birebir bizlerin yaşadıkları şeyler.O yüzden çöküş yok.Depresyona girebilirsin ama çıkacaksın.Ağlayabilirsin ama susacaksın.Yani bi şekilde toparlanacaksın ve o sıpa o zaman gelecek göbüşüne.Bebekler stresli annelere yaklaşmıyor haberin ola

Valla oldum.Sabah ütü yaptım,sonra markete çıktım.Patatesle muz alacaktım ekmekle süt aldım geldim Aynı sokakta oturduğum bi teyzeme uğradım.Eve geldim karnımızı doyurduk tontişimle.Patik ördüm kuzuma.Sonra sıkıldım evi topladım.Şimdide piknik sepeti hazırlayacağım.Çünkü babacık bizi pikniğe götürceeekkk

Kizlar merhaba. Ben 6:45 te antalya dan hatay a geldim kiz kardesimle birlikte. Babamiz kaldi. 1 hafta sonra gelecek. Geldigindede nasip olursa Trabzon a memleketime gidicez. 3 yildir gitmemistim. Ailemi cok ozlemisim. Eski odama bakinca huzunlwnmedim degil babamda sarildi simsiki cok ozledim kizim diye. Allah onlari baslarimizdan eksik wtmesin. Cok daha uzun yazmak isterdim ama telefondan zor oluyor. Karapisso canim bnm ben kyzucugumu cok nadir hisswdiyorum. Icimde baloncuk patliyor gibi , bazende pit pit die.insallah sen gibi daha net hissederim. Kocami cok ozledim simdiden. Ayri kalmak bizs gore deilmis onu anladim.

Isim konusuna gelince azra yi degistirebilirim baska isimlerde arastiriyorum. :)))) ama daha begenemedim

Hepinizi opuyorum. Yazarim yine.

Aysecim senin akinti sorunun ne oldu? Bir sey soracagim bende de bu ara var gibi sanki daha fazlaama senin nekadardi gerci ben terden fln islak olmasin diye gunde 5-6kez ic camasiri degistiriyorum senin durum nasildi bir de sanki agirlastikca artti gibi.

iyi akşamlar kızlar. doktor amcaya gittik bugün. benim inat kızım yine yüzünü sakladı kollar bacaklar hepsi tamamen yüzü kapatmış.
1875 gr olmuşuz. bir hafta öndeyiz ultrasona göre ama doktorum ultrason hesabına çok takılma dedi..bebiş doğum pozisyonundaki gibi aşağı dönmüş ama doğuma kadar daha değişebilir dedi. 38.hafta muayeneden sonra doğum şeklimiz kesinleşirmiş. hayırlısı olsun..
yolculuk konusunu sordum bir sıkıntı olmayacağına garanti veremem dedi. kafam karıştı öyle deyince.. bir de yollarda doğurmayayım..
neyse bakalım birkaç gün içinde herhalde birşeye karar veririz.10 gün sonra tekrar gidicez çalışabilir raporu için.. biz de haberler böyle..

karapisso canım sen neler yaptın?zeytin nasıl? umarım herşey yolundadır.

Son düzenleme:

Masallah prensese:) En son kac kg idi canim bide boyu nekadar?

Masallah prensese:) En son kac kg idi canim bide boyu nekadar?

3 hafta önce gittiğimde 1188 gr idi. epey kilo almış bu sefer. feyzanın dediğini yaptım yedim ve hep soluma yatmaya çalıştım.
boyunu söylemedi canım ama dur bakayım ultrason kağıdında yazıyor..
42 cm galiba canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…