Bol bebiş topiği

Çok sevindim canım işe yaramasına kuzucuğun doğuncaya kadar tombik tombik olsun inşallah
Benim kuzu isilik oldu sarışın beyaz tenli bebeklerde görülebiliyormuş 18 günlük olduk 550 gr almışız yaz bebeği zor ya soyuyorum üşüyor giydiriyorum isilik oluyor. Diğerleri de yazın doğdu hiç böyle olmamıştım bunda çok dikkat ediyorum ondan galiba

merhaba
ben çok yeniyim aslında arada okurdum yazılanları ama daha bügün katıldım siteyi çözmeye çalışıyorum ama pek başarılı olamadım sanırım

Bendeki akıntı 4-5.aydan beri var canım.Losyon gibi bi akıntı.Ve her wcye girdiğimde bir avuç dolusu falan görürdüm.Tuvalete akanlar hariç.Biraz iğrenç oldu ama dra da böyle tarif ettim çok fazla dedi.Kokusu yok,rengi de beyaz.
Dra normal akıntı nasıl olur dediğimde bana ŞEFFAF,ÇAMAŞIRI ISLATACAK KADAR AZ olur dedi.Bende 1 saatte bi çamaşır değiştirecek duruma geliyordum.Sakın günlük ped veya peçete kullanma.Enfeksiyona davetiye çıkarırsın.

Maşallah Özlemcim.Topaç olmuş senin kızında.
Yolculuğu bende sormayı unutmuşum druma.30-40 kmlik bi yere gittiğimde bile kasıklarım ve belim ağrıyor o yüzden pek sanmıyorum bana da izin vereceğini.:26::26::26::26:

merhaba
ben çok yeniyim aslında arada okurdum yazılanları ama daha bügün katıldım siteyi çözmeye çalışıyorum ama pek başarılı olamadım sanırım

Hoşgeldin tatlım.

2 saatlik piknik beni haşat etti dün.Ayakta da durmadım ama zor oluyor artık Kasıklarımın ve ayaklarımın ağrısını geçiremedim dün akşamdan beri.

Kuzumun minie patiklerini bitirdim sonunda.Bugün de şapkasına başlayacağım.Onu da bitirirsem sıra elbisesinde.

Bugün odamızın fotolarını çekeyim sizlere.Eklerim biraz sonra inşallah.

Klasik bir cumartesi gibi pek gelen olmaz bugün topiğe.Arada uğrarım

Dualarımızın bizlere hayırlı kılındığı bir gece geçirmeyi diliyorum arkadaşlar.GECENİZ MÜBAREK OLSUN....

Son düzenleyen: Moderatör:
selam
aysecım ben burdayım...

Bu ay bıraz dıyet yapıcam yanı beslenmeme dıkkat edıcem esımede kecı boynuzu ballı karısımlar fılan dayadım yesın bende bıraz meyve yesem ıyı olacak ama hıc fırsat bulamıyom aksam 7 ye kadar ısteyım en erken 9 da evde oluyom sonrada yemektı bulasıktı utuyu bıtırmeye calıs derken bakıyom sabah olmus yıne yollardadyım ıse gıdıyom Onerınız var mı kızlar ne yapayım bu ay...

Bırde bu ay doktora yıne gıdıcem hayırlısııııı artıkkk esımın dogum gunu yarın bu ay dogum gunu suprızı yapayım dedım olmadı yaaa Ama bu ay o bebek buraya gelecek arkadasssssssssssssssssss

Aleyküm selam canım.Benim sana tavsiyem günde 3-4 incir olur.Hiç aksatmadan ye.Çantana at aklına geldikçe yersin.Çıtır çıtır ezerek çekirdeklerini ye.Çok faydası olur.Ben öyle yapmıştım.Eşim de hergün 3-5 keçiboynuzu yiyordu.Kür yapmadık ikisini de biz.Çakşır otunu ve btç kürünü yaptık sadece.Sigaradan falan uzak dur kullanıyorsan.Antibiyotik,ağrı kesici falan da kullanmamaya çalış.Yumurtlamayı etkiliyormuş onlarda.
Allah sağlıklı uzun yıllar nasip etsin eşine ve sana, seneye üçünüz kutlarsınız inşallah

Caksır otunu burada bulmam mumkun degıl belkı vardır da adı baska bır seydır yaaa kecı boynuzunu bıle cok zor bulduk. Bırde takmıycam bu ay hıc of yeter yaaaa...

Caksır otunu burada bulmam mumkun degıl belkı vardır da adı baska bır seydır yaaa kecı boynuzunu bıle cok zor bulduk. Bırde takmıycam bu ay hıc of yeter yaaaa...

En büyük engel o zaten.Biz aksatmadan incir,keçiboynuzu yedik her akşam.Ve sadece 4-5 kez ilişki oldu.Onu da bebek olsun diye yapmadık Bu ay da olmayacak nasılsa dra gideriz,rahim filmi-sperm testi falan diye kararlaştırdık.Oldu
İnşallah seninde öyle olur.Mutlu anne,hamilelik demekmiş.Şu mübarek gecede gelsin kuzunuz inşallah sizinde.

Evet yaradi canim valla sayende toparlandik. Soluma yatmaktan kulagim kafama yapisacak yakinda
Oy masallah siz toparlaniyorsunuz.
Isilik yaz bebeklerinin sorunuymus kiyamam ben ona ya. Insallah gecer. Ben de kisinhasta yapmam insallah bebegi diye dusunuyorum hep yaz bebisi olsun istemistim ama nasip kismet.
Tesekkur ederiz aysem. Bir hafta ondeyiz ama doktorumuz takilma o olcumlere dedi. 24eylulde akla kara belli olacak. Sanirim cati muayenesi yapacak normal ya da sezeyana karar verecek. Sanirim doktorum normalden yana. Olmazsa sezeryan diyecek. Hayirlisi olsun. Rabbim hepimize hayirli dogum nasip etsin.
Aysem seni ruyamda gordum hayir olsun insallah gunduz niyetine.
Guzel bir ruyaydi. Bizim eve gelmistin boyle oturup sohbet ediyorduk. Altin gunu gibi
Cekirdek citliyorduk cay filan..... cok ilginc seni hic gormedim ama ruymda gordum artik gorsem tanirim

Aminn cumlemizin kadir gecesi mubarek olsun.
Fotograflaribekliyorum canim. Ben de evdeyim kocis temizlik yapacak

Ayşeciğim odan tek kelime ile HARİKAAAAA olmuş.Hifa o odada sağlıklı huzurlu mutlu büyüsün inşallah
Teşekkür ederiz Feyza teyzesi.Benim de çok içime sindi yaptığım herşey.Keçelerden kestiğim kelebek-kuş figürlerini nereye asacağımı bilemedim ama Bi köşeye tavana bi çivi çakar,ordan sallandırırım galiba

Allah hayır getirsin canım

AYSEEEEEEEEEEEE ODAYA BAYILDIM KIZIN ODASINDAN HEP GUZEL RUYALAR GORSUN INSALLAH...
Teşekkürler canım.Çok daha iyileri sizlerin olsun inşallah.sende 6-7 ay sonra kendi kuzunun odasını hazırlarsın inşalllaah

Ayyyy bayildim canim ya cok guzel olmus.. Rabbim iyi gunlerde saglkli mutlu gunlerde kullanmanizi nasip etsin insallah. Hifa cok sansli bir bebek....
Çok sağol Özlemcim.Amiiin.Herkesin yavrusuyla beraber inşallah.

:26::26::26::26::26::26:
Ben çok kötü bişey yaptım kızlar.:26::26::26::26: Dünkü yorgunluğu atmadan dışarı çıktım.Doğum yaklaştıkça yürüyüşü sıklaştır dediği için ebe,öğle sıcağı çökmeden çıktım 10da.20 dk yürüdüm,bi teyzeme uğradım.Orada 20 dk dinlendim,15 dk yürüdüm.Bi arkadaşın işyerine uğradım.Orda da 10-15 dk dinlendim,kalan incik boncukları almak için dolaştım,yorulunca bi yere girip yemek yedim.Eve geldim şimdi ama ağlamak üzereyim ayaklarımın ağrısından.Buzlu,deniz tuzlu suya soktum ayaklarımı.Gariplerim sızım sızım sızlıyorlar.Bunları yazarken bile uyumak üzereyim.Su bitmiş evde,sipariş verdim.Gelir gelmez uyuyacağım.Çok bitkinim.Çok pişmanım o kadar yürüdüğüme.3 saattir ayaktayım.Dinlenerek de olsa çok yordu beni

kızçem sen hiç akıllanmıcanmı anacım hamilesin sen neişin var bu sıcakta sokakta ben odadan odaya geçemiom ya öle oturduğum yerde kalıom yat uyu dinlen hifada yorulmuştur şimdi size ii uykular

kızçem sen hiç akıllanmıcanmı anacım hamilesin sen neişin var bu sıcakta sokakta ben odadan odaya geçemiom ya öle oturduğum yerde kalıom yat uyu dinlen hifada yorulmuştur şimdi size ii uykular

:26::26::26::26::26::26::26: Ne desen haklısın.Çok pişmanım çooook...Bi daha çıkmam zaten.Çok kötü oldum.Ayaklarımın üstüne basamıyorum.Su geldi az önce kapıya zor gittim inan 10 adım atamadım
Akşam eşim gelinceye kadar dinlenmem lazım zaten.O da çok kızar duysa.Eve kilitler beni valla.O zamanda cam falan silerim eminim ben.:26::26::26::26::26: Çok pis huyum var.Duramıyorum yerimde.Çok yoruluyor garibim.Bazen özür diliyorum ondan.Bu kadar yorduğum,gerdiğim için.Tekme bile atmıyor yorulunca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…