Bol bebiş topiği

Kizlar ultrasondan geldik cok sukur her sey yolunda cikti. Gerci goruntu cok kalitesizdi bide minnos alta bakiodu yuzunu bile goremedik zaten ultrason goruntusu kotu gibiydi. Kilomuz 1159 gr dedi insallah saglikla gelsin bebeklerimiz. 27+0 dayiz iyi sanirim deil mi?

Aysecşm Hifa Hanımın odası cok güsel olmuş çok beğendim huzurlu uyusun büyüsün odasında
yalnız sana cok kızdım niye okadar yordun kendini yaaa ne yaramaz annesşn sen?

Aysecim odaniz harika olmus masallahhh.. Elinize saglik insallah saglikla gule gule kullanin her seyinizi..
Teşekkür ederiz İpek teyzesi.Hepimiz sağlıkla büyütelim bebişlerimizi inşallah.

Allah nazardan saklasın kuzunuzu.Seninki de cadiozynin kuzusu gibi nazlı olacak desene.
Hamilelik takviminde yazan kilo ile aşağı yukarı aynı gidiyor kuzular.

Aysecşm Hifa Hanımın odası cok güsel olmuş çok beğendim huzurlu uyusun büyüsün odasında
yalnız sana cok kızdım niye okadar yordun kendini yaaa ne yaramaz annesşn sen?

Teşekkürler teyzesi.Darısı en kısa zamanda başınıza innnşallahhh...
Valla ne deseniz haklısınız çok berbat yoruldum:26::26::26::26::26::26: 3-6 arası deliksiz uyumuşum.Ki ben ölsem gündüzleri uyuyamazdım.Hala ayaklarım zonklasa da daha iyiyim.

İnşallah bütün gece dua edeceğim.
Bebek bekleyen arkadaşlarım başta olmak üzere tüm müslümanlar için hayırlısını dileyeceğim.Hayırlı doğumlar,hayırlı ve sağlıklı evlatlar dileyeceğim hepimiz için..
Eşimin sağlığı için çok dua edeceğim sonra.Ciğerimin eski sağlığına kavuşması,ikinci ameliyata gerek kalmaması,bi an önce ilaçtan tedaviden kurtulmasını ve uzuuun süre yaşamasını dileyeceğim Rabbim'den...
Rabbim hiçbirimizi ele güne muhtaç etmesin.Azdıracak kadar çok,aratacak kadar az vermesin.Yolundan ayırmasın inşallah.
Sağlık,huzur,mutluluk,para ve diğer dünyalıklar içinde dua edeceğim hepimize.
Dualarınızda olmak dileğiyle..Rabbim duası kabul olanlardan eylesin hepimizi....

Aminnnn canim Rabbim hepimizin dualarini kabul etsin..
Ben de yurudum bugun ama ayaklarim acimadi cok sukur zsanirim ayakkabilar rahat geldi bir de dinlenme molalari...sonra da geldik kocis hali yikadi ben tarif ettim su tuttum. Buiz hali yikama isine mi girsek? Gerci olan kocise oluyor da

Masallah minik pasaya. Gayet iui canim kilodu ben 27 hafta 4 gunluktu gittigimde 1188 grdi. Asagi yukari aynilar. Bundan sonra hizli buyuyecek zaten.
Senin pasa da mi nazli benim inat kizim gibi yuzunugostermemek icin elinden geleni yapiyor benimki.

Bir de ultrasona gore hafta onde ciksa da dogum tarihi degismiormus burda yani dr sunu dedi ilk haftada belirlenen ilk 12 de daha tutarli cunku bundan sonra her bebek genetigine gore iri ya da minik oluyor dedi. bilmiyorum insallah ilk belirlenen tarihte zamaninda gelirler..

maşallah maşallah canımm, yaa okadar güzel bir odaki hani hergün buraya heyecanla gelip anlatıyordun ya şunu yaptım bunu yaptım daha şu alınacak bunlar gelecek gidecekkk diye :))) ellerinize sağlık canım emeğinize değimiş, Rabbim içinde uyuduğu günleri göstersin inşalah :))

Aysecim kizinin odasi cok guzel.masallah.allah saglicakla kullanmak nasip etsin.bu arada pembe kaplumbagamiz ayni:)
Sesini hiç sevmedim kaplumbağanın.Kulağı tırmalıyor sanki. Yıldızlarına bayıldım ama.Müziksiz kullanabilirim sanırım
Teşekkür ederiz izell teyzesi.Allahım sizlere daha iyilerini versin inşallah.

Ayakkabılara zor giriyorum artık ben.Şiş de değil ayaklarım ama sıkıntıya giremiyorum sanırım artık.Şipidik terliği de hiç sevmem sokaklarda ama ne yapayım bazen giyiyorum
Aman ayaklarını falan üşütme Özlem.Bak çok sıkıntı çekersin grip falan olursan.Ateşini düşüremezler sonra erken almak zorunda kalırlar bebeğini Allah esirgesin.Eltim grip yüzünden 3 hafta erken doğum yapmıştı.:18:

Hmm.Mantıklı aslında.15 Ağustos'ta kontrolüm var o zaman bunu anlatayım bakayım dra.O ne diyecek?

Teşekkürler teyzesi.Elimden geleni yapmaya çalıştım.Bugüne kadar hep yiğenler,kuzenler,arkadaş çocukları için uğraşmıştım.Herkes merak ederdi bakalım kendi evladına neler yapacaksın diye.En iyisi olsun istiyorsun hep.Maddi,manevi elinden gelen bütün çabayı gösteriyorsun kuzular için.Eş emeği güzel bişey.Bi duygusu,bi sevgisi var sanki.Rabbim hepimize sağlıkla doğurmayı ve büyütmeyi nasip etsin...

aminnnn canım hepimize sağlıklı güzel doğumlar nasip etsin Allah.

Merhaba guzel hamis ve hamis adaylari.ben epeydir giremiyordum buraya.arada kasim annelerinin sayfasina bakip cikiyorum.umarim herkesler cok iyidir.aysecigim bebisinin odasini gordum bayildim.ben 25 haftalik oldum.cok hareketli bi oglusum var.surekli tekmeliyor :)

Aysecim 15 agustosta sorarsan iyi olur bakalim bir de ondan fikir aliriz. Bana da mantikli geldi cunku dedigi gibi hafta hesabi buyukluge gore yapiliyor cok buyuk bebek erken olcak kucuk gec olcak diye bir sey olmaz diyor. Dedigine gore en iyi hafta tahmini ilk 12 haftada kucukken yapilanmis.

Benim doktorumda oyle dedi canim. Takilma ultrason hesabina dedi. Biz de bir hafta one gectik. Vaktinde gelsin minik kuzular insallah.

Aynen bende kaplumbaganin sesini hic begenmedim.ama yildizlari harika..
Desene ikinci dönence aramalarına başlamalıyız ikimizde

Ayşe oda çook güzel olmuş.Eline sağlık.Rabbim size sağlık versin.Mutlu günler yaşatsın.
Teşekkür ederim canım.Daha iyileri sizlerin olsun inşallah

Hoşgeldin canım.Uğra bize de merak ederiz sonra.:26: Maşallah kocaman olmuşsunuz sizde.

Tamam canım.Merakımız gidereceğim 11 gün sonra inşallah:44::44::44::44:

Evt canim oyleyim esimden uzakta bi sure boyle olmasi gerek gelecegimiz icin herseyimiz icin napalim
Canim sen hamilemisn yksa daha bekliyormusun ben gbi? hepsini okuyamadim gecmisinde o yuzden soruyrm tatlim

listede bir biz kaldık galiba :) ama hayırlısı olsun..inşallah tatil dönüşü müjdeli haberi verirsin bizlere..

evet canım ya buraya gelen hamıle kaldııı bi biz kaldıkkk inşş bizde verıcezzz mutlu haberıde hiç kimse kalmıycakk

sen ilaç flan kullanıyomusun tedavı flan varmı canım
İnşaallah hayırlısıyla en kısa zamanda sizde listesine eklenirsiniz kızllarrrr
Selamün aleyküm hanımlar
cumanız hayırlı mübarek olsun..
gebe olanlarımıza rabbim sıhhat afiyet,
olmayanlara da hayırlı sağlıklı çocuklar nasip etsin..
Ve aleyküm selam biraz geç aldım selamını ama olsunnn
Allah razı olsun canımmmm dualrına AMİNNN diyoruz oğluşumla
Maşaallah canım ALlah bozmasın mutluluğunuzu
İnşaallah hissederdin kuzum MAŞAALLAH benim mannoşum habire kavruluyor
Azra güzel sim ama belki kafana daha güzel isim takılabilir dığuma kadar.
Bizde hala kararsızız.
Maşallah kuzum bizde gittik herşey yokunda MAŞAALLAH.
Oğlumun yüzü şekilleniyor maşaallah şeker gibi minyon yusyuvarşak bir yüzü var keyfi yerindeydi 2 boyutlu usg istedi doktor 23.haftamda çekeceğim inşaallah herşey yolunda gider kzuum
BİN BİRRRRR KERE MAŞAALLAH CANIMMMMMM...
RABBİM SĞLIKLA ESKİTMENİZİ NASİP ETSİN...

Okadar sorun yaşadın kzuumm biraz dikkat et yaaaaaaa
Yorulmak iyi değil benden iyi biliyorsunnn
Maşaallah canım sağlıkla kucağın alırsın inşaallah...
Aminn Allahım dualrımızı kabul etsin hayırlısıyla.
Bende hepinize dualar ettinm bu mübarek gecede...
Maşaallah canım benim oğumda öyle...
arada çok kuvvetli vuruyor çoğunlukla titretiyor ve sanki parmağıyla dokunuyor.
Dünyanın en güzel duygusudur heralde başka hiçbirşey insanı bukadar mutlu edemez

Dün kontrolumuz vardı kızlar.
MAŞAALLAH bebişimiz gayet iyiydi yüzü iskeletor değildi yaaaa çok tatlıydı Allahım sağlıkla kucağımıza ver bebişimiziii
368 gr 20 cm olmuşşş MAŞAALLAH.
Neyse benim esas sorum şu Doktorum 2 boyutlu usg istedi 23.haftamda çekeceğim bebişin sağlığına baklacak heralde.
Siz çektirdinizmi sonuç olarak ne yapılıyor çok merak ettim.
Çevremdeki hemen hemen herkes zeka testlerini yapmıyorlar ama ayrıntılı usgye giriyorlar.
Bende çakeceğim ama kararsızım.
sonuçta sorun olsaydı normal usgde görünürdü diye düşünüyorum.
Sizce ne yapayım :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…