- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #16.321
Teşekkür ederiz İpek teyzesi.Hepimiz sağlıkla büyütelim bebişlerimizi inşallah.Aysecim odaniz harika olmus masallahhh.. Elinize saglik insallah saglikla gule gule kullanin her seyinizi..
Kizlar ultrasondan geldik cok sukur her sey yolunda cikti. Gerci goruntu cok kalitesizdi bide minnos alta bakiodu yuzunu bile goremedik zaten ultrason goruntusu kotu gibiydi. Kilomuz 1159 gr dedi insallah saglikla gelsin bebeklerimiz. 27+0 dayiz iyi sanirim deil mi?
Aysecşm Hifa Hanımın odası cok güsel olmuş çok beğendim huzurlu uyusun büyüsün odasında
yalnız sana cok kızdım niye okadar yordun kendini yaaa ne yaramaz annesşn sen?
Aminnnn canim Rabbim hepimizin dualarini kabul etsin..İnşallah bütün gece dua edeceğim.
Bebek bekleyen arkadaşlarım başta olmak üzere tüm müslümanlar için hayırlısını dileyeceğim.Hayırlı doğumlar,hayırlı ve sağlıklı evlatlar dileyeceğim hepimiz için..
Eşimin sağlığı için çok dua edeceğim sonra.Ciğerimin eski sağlığına kavuşması,ikinci ameliyata gerek kalmaması,bi an önce ilaçtan tedaviden kurtulmasını ve uzuuun süre yaşamasını dileyeceğim Rabbim'den...
Rabbim hiçbirimizi ele güne muhtaç etmesin.Azdıracak kadar çok,aratacak kadar az vermesin.Yolundan ayırmasın inşallah.
Sağlık,huzur,mutluluk,para ve diğer dünyalıklar içinde dua edeceğim hepimize.
Dualarınızda olmak dileğiyle..Rabbim duası kabul olanlardan eylesin hepimizi....
Ben de yurudum bugun ama ayaklarim acimadi cok sukur zsanirim ayakkabilar rahat geldi bir de dinlenme molalari...sonra da geldik kocis hali yikadi ben tarif ettim su tuttum. Buiz hali yikama isine mi girsek? Gerci olan kocise oluyor daTeşekkür ederiz İpek teyzesi.Hepimiz sağlıkla büyütelim bebişlerimizi inşallah.
Allah nazardan saklasın kuzunuzu.Seninki de cadiozynin kuzusu gibi nazlı olacak desene.
Hamilelik takviminde yazan kilo ile aşağı yukarı aynı gidiyor kuzular.
Teşekkürler teyzesi.Darısı en kısa zamanda başınıza innnşallahhh...
Valla ne deseniz haklısınız çok berbat yoruldum:26::26::26::26::26::26: 3-6 arası deliksiz uyumuşum.Ki ben ölsem gündüzleri uyuyamazdım.Hala ayaklarım zonklasa da daha iyiyim.
Kizlar ultrasondan geldik cok sukur her sey yolunda cikti. Gerci goruntu cok kalitesizdi bide minnos alta bakiodu yuzunu bile goremedik zaten ultrason goruntusu kotu gibiydi. Kilomuz 1159 gr dedi insallah saglikla gelsin bebeklerimiz. 27+0 dayiz iyi sanirim deil mi?
maşallah maşallah canımm, yaa okadar güzel bir odaki hani hergün buraya heyecanla gelip anlatıyordun ya şunu yaptım bunu yaptım daha şu alınacak bunlar gelecek gidecekkk diye :))) ellerinize sağlık canım emeğinize değimiş, Rabbim içinde uyuduğu günleri göstersin inşalah :))
Aysecim kizinin odasi cok guzel.masallah.allah saglicakla kullanmak nasip etsin.bu arada pembe kaplumbagamiz ayni:)
Ayakkabılara zor giriyorum artık ben.Şiş de değil ayaklarım ama sıkıntıya giremiyorum sanırım artık.Şipidik terliği de hiç sevmem sokaklarda ama ne yapayım bazen giyiyorumAminnnn canim Rabbim hepimizin dualarini kabul etsin..
Ben de yurudum bugun ama ayaklarim acimadi cok sukur zsanirim ayakkabilar rahat geldi bir de dinlenme molalari...sonra da geldik kocis hali yikadi ben tarif ettim su tuttum. Buiz hali yikama isine mi girsek? Gerci olan kocise oluyor da
Hmm.Mantıklı aslında.15 Ağustos'ta kontrolüm var o zaman bunu anlatayım bakayım dra.O ne diyecek?Bir de ultrasona gore hafta onde ciksa da dogum tarihi degismiormus burda yani dr sunu dedi ilk haftada belirlenen ilk 12 de daha tutarli cunku bundan sonra her bebek genetigine gore iri ya da minik oluyor dedi. bilmiyorum insallah ilk belirlenen tarihte zamaninda gelirler..
Teşekkürler teyzesi.Elimden geleni yapmaya çalıştım.Bugüne kadar hep yiğenler,kuzenler,arkadaş çocukları için uğraşmıştım.Herkes merak ederdi bakalım kendi evladına neler yapacaksın diye.En iyisi olsun istiyorsun hep.Maddi,manevi elinden gelen bütün çabayı gösteriyorsun kuzular için.Eş emeği güzel bişey.Bi duygusu,bi sevgisi var sanki.Rabbim hepimize sağlıkla doğurmayı ve büyütmeyi nasip etsin...maşallah maşallah canımm, yaa okadar güzel bir odaki hani hergün buraya heyecanla gelip anlatıyordun ya şunu yaptım bunu yaptım daha şu alınacak bunlar gelecek gidecekkk diye :))) ellerinize sağlık canım emeğinize değimiş, Rabbim içinde uyuduğu günleri göstersin inşalah :))
Sesini hiç sevmedim kaplumbağanın.Kulağı tırmalıyor sanki. Yıldızlarına bayıldım ama.Müziksiz kullanabilirim sanırım
Teşekkür ederiz izell teyzesi.Allahım sizlere daha iyilerini versin inşallah.
Ayakkabılara zor giriyorum artık ben.Şiş de değil ayaklarım ama sıkıntıya giremiyorum sanırım artık.Şipidik terliği de hiç sevmem sokaklarda ama ne yapayım bazen giyiyorum
Aman ayaklarını falan üşütme Özlem.Bak çok sıkıntı çekersin grip falan olursan.Ateşini düşüremezler sonra erken almak zorunda kalırlar bebeğini Allah esirgesin.Eltim grip yüzünden 3 hafta erken doğum yapmıştı.:18:
Hmm.Mantıklı aslında.15 Ağustos'ta kontrolüm var o zaman bunu anlatayım bakayım dra.O ne diyecek?
Teşekkürler teyzesi.Elimden geleni yapmaya çalıştım.Bugüne kadar hep yiğenler,kuzenler,arkadaş çocukları için uğraşmıştım.Herkes merak ederdi bakalım kendi evladına neler yapacaksın diye.En iyisi olsun istiyorsun hep.Maddi,manevi elinden gelen bütün çabayı gösteriyorsun kuzular için.Eş emeği güzel bişey.Bi duygusu,bi sevgisi var sanki.Rabbim hepimize sağlıkla doğurmayı ve büyütmeyi nasip etsin...
Bir de ultrasona gore hafta onde ciksa da dogum tarihi degismiormus burda yani dr sunu dedi ilk haftada belirlenen ilk 12 de daha tutarli cunku bundan sonra her bebek genetigine gore iri ya da minik oluyor dedi. bilmiyorum insallah ilk belirlenen tarihte zamaninda gelirler..
Aynen bende kaplumbaganin sesini hic begenmedim.ama yildizlari harika..
Teşekkür ederim canım.Daha iyileri sizlerin olsun inşallahAyşe oda çook güzel olmuş.Eline sağlık.Rabbim size sağlık versin.Mutlu günler yaşatsın.
Hoşgeldin canım.Uğra bize de merak ederiz sonra.:26: Maşallah kocaman olmuşsunuz sizde.Merhaba guzel hamis ve hamis adaylari.ben epeydir giremiyordum buraya.arada kasim annelerinin sayfasina bakip cikiyorum.umarim herkesler cok iyidir.aysecigim bebisinin odasini gordum bayildim.ben 25 haftalik oldum.cok hareketli bi oglusum var.surekli tekmeliyor :)
Tamam canım.Merakımız gidereceğim 11 gün sonra inşallah:44::44::44::44:Aysecim 15 agustosta sorarsan iyi olur bakalim bir de ondan fikir aliriz. Bana da mantikli geldi cunku dedigi gibi hafta hesabi buyukluge gore yapiliyor cok buyuk bebek erken olcak kucuk gec olcak diye bir sey olmaz diyor. Dedigine gore en iyi hafta tahmini ilk 12 haftada kucukken yapilanmis.
Cevo'm, hoşbulduk canım
Telaşelerimi, yoğunluklarımı atlattım çok şükür, döndüm buralara yeniden
Bebeğimizin gelmesini bekliyoruz biz de...
Sen neden yurt dışındasın, eşinden uzak, hayırdır?
listede bir biz kaldık galiba :) ama hayırlısı olsun..inşallah tatil dönüşü müjdeli haberi verirsin bizlere..
İnşaallah hayırlısıyla en kısa zamanda sizdeevet canım ya buraya gelen hamıle kaldıııbi biz kaldıkkk inşş bizde verıcezzz mutlu haberıde hiç kimse kalmıycakk
sen ilaç flan kullanıyomusun tedavı flan varmı canım
Ve aleyküm selam biraz geç aldım selamını ama olsunnnSelamün aleyküm hanımlar
cumanız hayırlı mübarek olsun..
gebe olanlarımıza rabbim sıhhat afiyet,
olmayanlara da hayırlı sağlıklı çocuklar nasip etsin..
Maşaallah canım ALlah bozmasın mutluluğunuzuKizlar merhaba. Ben 6:45 te antalya dan hatay a geldim kiz kardesimle birlikte. Babamiz kaldi. 1 hafta sonra gelecek. Geldigindede nasip olursa Trabzon a memleketime gidicez. 3 yildir gitmemistim. Ailemi cok ozlemisim. Eski odama bakinca huzunlwnmedim degilbabamda sarildi simsiki cok ozledim kizim diye. Allah onlari baslarimizdan eksik wtmesin. Cok daha uzun yazmak isterdim ama telefondan zor oluyor. Karapisso canim bnm ben kyzucugumu cok nadir hisswdiyorum. Icimde baloncuk patliyor gibi , bazende pit pit die.insallah sen gibi daha net hissederim. Kocami cok ozledim simdiden. Ayri kalmak bizs gore deilmis onu anladim.
Isim konusuna gelince azra yi degistirebilirim baska isimlerde arastiriyorum. :)))) ama daha begenemedim
Hepinizi opuyorum. Yazarim yine.
Maşallah kuzum bizde gittik herşey yokunda MAŞAALLAH.iyi akşamlar kızlar. doktor amcaya gittik bugün. benim inat kızım yine yüzünü sakladı kollar bacaklar hepsi tamamen yüzü kapatmış.
1875 gr olmuşuz. bir hafta öndeyiz ultrasona göre ama doktorum ultrason hesabına çok takılma dedi..bebiş doğum pozisyonundaki gibi aşağı dönmüş ama doğuma kadar daha değişebilir dedi. 38.hafta muayeneden sonra doğum şeklimiz kesinleşirmiş. hayırlısı olsun..
yolculuk konusunu sordum bir sıkıntı olmayacağına garanti veremem dedi. kafam karıştı öyle deyince.. bir de yollarda doğurmayayım..
neyse bakalım birkaç gün içinde herhalde birşeye karar veririz.10 gün sonra tekrar gidicez çalışabilir raporu için.. biz de haberler böyle..
karapisso canım sen neler yaptın?zeytin nasıl? umarım herşey yolundadır.
BİN BİRRRRR KERE MAŞAALLAH CANIMMMMMM...
Okadar sorun yaşadın kzuumm biraz dikkat et yaaaaaaa:26::26::26::26::26::26:
Ben çok kötü bişey yaptım kızlar.:26::26::26::26: Dünkü yorgunluğu atmadan dışarı çıktım.Doğum yaklaştıkça yürüyüşü sıklaştır dediği için ebe,öğle sıcağı çökmeden çıktım 10da.20 dk yürüdüm,bi teyzeme uğradım.Orada 20 dk dinlendim,15 dk yürüdüm.Bi arkadaşın işyerine uğradım.Orda da 10-15 dk dinlendim,kalan incik boncukları almak için dolaştım,yorulunca bi yere girip yemek yedim.Eve geldim şimdi ama ağlamak üzereyim ayaklarımın ağrısından.Buzlu,deniz tuzlu suya soktum ayaklarımı.Gariplerim sızım sızım sızlıyorlar.Bunları yazarken bile uyumak üzereyim.Su bitmiş evde,sipariş verdim.Gelir gelmez uyuyacağım.Çok bitkinim.Çok pişmanım o kadar yürüdüğüme.3 saattir ayaktayım.Dinlenerek de olsa çok yordu beni
Maşaallah canım sağlıkla kucağın alırsın inşaallah...Kizlar ultrasondan geldik cok sukur her sey yolunda cikti. Gerci goruntu cok kalitesizdi bide minnos alta bakiodu yuzunu bile goremedik zaten ultrason goruntusu kotu gibiydi. Kilomuz 1159 gr dedi insallah saglikla gelsin bebeklerimiz. 27+0 dayiz iyi sanirim deil mi?
Aminn Allahım dualrımızı kabul etsin hayırlısıyla.İnşallah bütün gece dua edeceğim.
Bebek bekleyen arkadaşlarım başta olmak üzere tüm müslümanlar için hayırlısını dileyeceğim.Hayırlı doğumlar,hayırlı ve sağlıklı evlatlar dileyeceğim hepimiz için..
Eşimin sağlığı için çok dua edeceğim sonra.Ciğerimin eski sağlığına kavuşması,ikinci ameliyata gerek kalmaması,bi an önce ilaçtan tedaviden kurtulmasını ve uzuuun süre yaşamasını dileyeceğim Rabbim'den...
Rabbim hiçbirimizi ele güne muhtaç etmesin.Azdıracak kadar çok,aratacak kadar az vermesin.Yolundan ayırmasın inşallah.
Sağlık,huzur,mutluluk,para ve diğer dünyalıklar içinde dua edeceğim hepimize.
Dualarınızda olmak dileğiyle..Rabbim duası kabul olanlardan eylesin hepimizi....
Maşaallah canım benim oğumda öyle...Merhaba guzel hamis ve hamis adaylari.ben epeydir giremiyordum buraya.arada kasim annelerinin sayfasina bakip cikiyorum.umarim herkesler cok iyidir.aysecigim bebisinin odasini gordum bayildim.ben 25 haftalik oldum.cok hareketli bi oglusum var.surekli tekmeliyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?