- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #16.341
merhaba ayşecim çok güzel olmuş odanız hayırlı olsun darısı başıma olsun inşallah
Dün kontrolumuz vardı kızlar.
MAŞAALLAH bebişimiz gayet iyiydi yüzü iskeletor değildi yaaaa çok tatlıydı Allahım sağlıkla kucağımıza ver bebişimiziii
368 gr 20 cm olmuşşş MAŞAALLAH.
Neyse benim esas sorum şu Doktorum 2 boyutlu usg istedi 23.haftamda çekeceğim bebişin sağlığına baklacak heralde.
Siz çektirdinizmi sonuç olarak ne yapılıyor çok merak ettim.
Çevremdeki hemen hemen herkes zeka testlerini yapmıyorlar ama ayrıntılı usgye giriyorlar.
Bende çakeceğim ama kararsızım.
sonuçta sorun olsaydı normal usgde görünürdü diye düşünüyorum.
Sizce ne yapayım :44:
MAŞAALLAH bebişimiz gayet iyiydi yüzü iskeletor değildi yaaaa çok tatlıydı Allahım sağlıkla kucağımıza ver bebişimiziii
Neyse benim esas sorum şu Doktorum 2 boyutlu usg istedi 23.haftamda çekeceğim bebişin sağlığına baklacak heralde.
Çevremdeki hemen hemen herkes zeka testlerini yapmıyorlar ama ayrıntılı usgye giriyorlar.
Ayrıntılı ultrasonu bana söylemediği için drumu değiştirmiştim ben.Kemik sayıları,iç organlarının boyutu,kafatası gelişimi falan ölçülüyormuş ayrıntılıda.İlaçla giderilebilecek bi sorun varsa tedaviye başlanıyor,daha önemli bi sorun varsa doğar doğmaz branş drlar müdahale ediyorlarmış bebeğe.Erken müdahale için çok önemli bi durummuş.Ve bunu bana hatırlatma gereği bile duymadı dr hanım.Dün kontrolumuz vardı kızlar.
Sağol ebsonum..Amiin inşallah.Çok daha iyileri senin olsun inşallahmerhaba ayşecim çok güzel olmuş odanız hayırlı olsun darısı başıma olsun inşallah
Çok sağol canım.Okuyorum bende sürekli.Tekmeleri canımı acıttığında salavat getirdiğimde sakinleşiyor benim kuzumcanım bayıldım odasına ayrıca ismine ayrıyeten bayıldım.Allah ismiyle yaşatmayı nasip etsin.odasını güle güle kullansın inşallah.bizde o günleri görürüz inşallah.buğün kızıma bütün dualrı okudum bundan sonra hergün bildiğim duları okucam ayetel kürsüyü okuyunca tekme attı amin dedi heralde :):) sende bundan sonra sürekli selavat ve ayetel kürsü oku faydasını görürsün..
Hoşgeldin canım.Stresten olmuyordur bebişinizi.Madem bi sorununuz yok,rahat olmaya bak.İncir ye hergün 3-4 tane.Keçiboynuzunu da ihmal etmesin eşin.İkisininde şifası çok büyük bu konuda.kızlar merhaba arada bır topıgınızı okuyorum muhabbetler cok guzl hamıslere masallahh..ınss Rabbım bana da nasıp eder..
esımle artık bebek ıstıyoruz.. 1 bucuk yıllık evlıyız.. ama olmadı sımdıye kadar ılk 2 ay korunduk sonra bıraktık kendı halıne 2 kez dr a gıttım klomen kullandm bı kez catlatma ıgnesı vuruldum hazıranda ama tutmadı sızce ne yapmalıyım kızlarr dr hıcbır sorun yok dedı bnde de esımde de..cvp verırsenz sevınırım
Kizlar sutyen takmadigim zamanda atletimde meme ucuna denk gelen yerde sari sivi gordum. Bu nedir ne yapmak gerekir bilen var mi?
bende de oluyor canım.çok fazla gelmiyor sadece hafif leke yapmış bende. süt hazırlığı kuzum bunlar normal telaşlanma..Kizlar sutyen takmadigim zamanda atletimde meme ucuna denk gelen yerde sari sivi gordum. Bu nedir ne yapmak gerekir bilen var mi?
hoşgeldin aybike. amin inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin. stres yapmaman lazım stres döllenmeyi engelliyor. bence kendine değişik uğraşlar bul. bebek fikrini kafandan at bak o zaman kendiliğinden gelecek.kızlar merhaba arada bır topıgınızı okuyorum muhabbetler cok guzl hamıslere masallahh..ınss Rabbım bana da nasıp eder..
esımle artık bebek ıstıyoruz.. 1 bucuk yıllık evlıyız.. ama olmadı sımdıye kadar ılk 2 ay korunduk sonra bıraktık kendı halıne 2 kez dr a gıttım klomen kullandm bı kez catlatma ıgnesı vuruldum hazıranda ama tutmadı sızce ne yapmalıyım kızlarr dr hıcbır sorun yok dedı bnde de esımde de..cvp verırsenz sevınırım
Dün akşam şehirdışından gelen akrabalarımızın hatrına biraz rüzgarda kaldım.Ortamı,sohbeti bölmek istemedim mızmızlanarak.İçim bulanıyor dünden beriVe hala üşümelerimi kesemedim.Kasıklarımda çok ağrıyor.Bugünün programı belli oldu anlayacağınız,yatıp dinleneceğim.İnşallah daha kötü bi durum olmaz.Nane demleyim kendime diyorum.
Bizde durumlar böyle.
Sizler neler yaptınız bakıyım haftasonu?
bende de oluyor canım.çok fazla gelmiyor sadece hafif leke yapmış bende. süt hazırlığı kuzum bunlar normal telaşlanma..
hoşgeldin aybike. amin inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin. stres yapmaman lazım stres döllenmeyi engelliyor. bence kendine değişik uğraşlar bul. bebek fikrini kafandan at bak o zaman kendiliğinden gelecek.
günaydın kuzum geçmiş olsun üşüttün galiba. ben de öyleyim havadan nem kapıyorum inanırmısın bu sıcakta ayağımda patikle dolaşıyorum evde. balkona çıkarken ceket giyiyorum. Allahım sizi korusun inşallah iyi olursunuz canım. güzel güzel dinlen bugün tamam mı?ev işi bitmez zaten yapsan da aynı yapmasan da. çok öpüyorum sizi.
H.buldm cnm evet genelde hep aklimda etraftakiler de ee ne zaman bebek yapcksnz diye soruyo aklimdan cikartmaya calisiyorum ama Rabbim bekletmeden yollar insss
seni çok iyi anlıyorum hep aynı bize de çok soran oldu hatta elime tüp bebek reklamı tutuşturan bile oldu. kendi annem sizin bebeğiniz olmayacak galibaya getirdi lafı..
ben ovulasyon çubuklarından kullandım. hergün bir tane yaptım ben geç yumurtlayanlardanmışım. yumoşu kaçırmışız hep. yaptığım ilk ay yakaladık.. sen de istersen alabilirsin. internetten almıştım ben.
canım benim maşallah ya önde gidiyor minik kuzucuk.. Allahım nazarlardan korusunözlemcim napıyosun canım hemen seninle ilgili gelişmeler de göz atayım tatlım iyisinidr umarım
Ovulasyon testlerini bnde kullaniyorum cnm genelde 11 yada 12 .gunde kirmizi oluyor diger cizgi cnm bakalim ins bekltmz bebismz cnm ayse incir demis kuru incir mi tuketmk gerekiyor..
canım benim maşallah ya önde gidiyor minik kuzucuk.. Allahım nazarlardan korusun
iyiyim kuzum ben işteyim. çalışmaya devam haftaya salı çalışabilir raporu alacağım 5 hafta daha çalışacağım..32.haftayı doldurunca vercekmiş doktorum bayramdan sonra gel dedi.
bu arada biz de önde gidiyoruz 1 hafta kadar.cuma günü gittim 1875 gr olmuşuz....
sen nasılsın canım?
.
canım benim maşallah ya önde gidiyor minik kuzucuk.. Allahım nazarlardan korusun
iyiyim kuzum ben işteyim. çalışmaya devam haftaya salı çalışabilir raporu alacağım 5 hafta daha çalışacağım..32.haftayı doldurunca vercekmiş doktorum bayramdan sonra gel dedi.
bu arada biz de önde gidiyoruz 1 hafta kadar.cuma günü gittim 1875 gr olmuşuz....
sen nasılsın canım?
o kırmızıdan sonra 48 saat sonra da yumoş gelebilir bırakmayın çalışmaları..ben eşimi hergün yormuştum
kuru inciri ayşe hergün 3-4 tane yiyordu. bir de çakşır otu vardı eşine yediriyordu ama onun ölçüsünü bilmiyorum balla karıştırıp yediriyordu. bende onu yapmaya karar vermiştim ama minnoşum geldi o ay. inşallah seninki de fazla bekletmez..nazlı kuzucuklar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?