Bol bebiş topiği

yazmayı unuttum bebişim bu defa bacaklarını açmıştı herşeyini net gördük
Biliyrsunuz budan öncekinde açmamiştııı

Son düzenleme:
canım bayıldım odasına ayrıca ismine ayrıyeten bayıldım.Allah ismiyle yaşatmayı nasip etsin.odasını güle güle kullansın inşallah.bizde o günleri görürüz inşallah.buğün kızıma bütün dualrı okudum bundan sonra hergün bildiğim duları okucam ayetel kürsüyü okuyunca tekme attı amin dedi heralde :):) sende bundan sonra sürekli selavat ve ayetel kürsü oku faydasını görürsün..

Canim benim zeytinin iyi olmasina sevindim. Masallah az kalmis yarim kiloolmaya.
2 boyutlu usg dedigin ayrintili ultrason sanirim. Ben yaptirdim 20. Haftamda yapildi. Tek tek organlarina bakti. Bebege giden damarlara kemik olcumlerine kadar hersey yaziyor raporda. Kendi doktorum degil de radyoloji uzmani yapti.

kızlar merhaba arada bır topıgınızı okuyorum muhabbetler cok guzl hamıslere masallahh..ınss Rabbım bana da nasıp eder..
esımle artık bebek ıstıyoruz.. 1 bucuk yıllık evlıyız.. ama olmadı sımdıye kadar ılk 2 ay korunduk sonra bıraktık kendı halıne 2 kez dr a gıttım klomen kullandm bı kez catlatma ıgnesı vuruldum hazıranda ama tutmadı sızce ne yapmalıyım kızlarr dr hıcbır sorun yok dedı bnde de esımde de..cvp verırsenz sevınırım

Canim kastettigin ayrintili ultrason sanirim. Mesela burda bir 12 haftada gebelik haftasi netlestirmek icin bir de 20. haftalarda organ gelisi icin toplam 2 ultrason var 40 hafta boyunca. Demekki onemseniyor bu ayrintili en azindan tum organlara bakiliyor. TR de gerci sizler surekli ultrasona giriyorsunuz ama bence detayli da her seyini gormek olcumleri almak iyi olabilir tabi sen bilirsin canim...

Ayrıntılı ultrasonu bana söylemediği için drumu değiştirmiştim ben.Kemik sayıları,iç organlarının boyutu,kafatası gelişimi falan ölçülüyormuş ayrıntılıda.İlaçla giderilebilecek bi sorun varsa tedaviye başlanıyor,daha önemli bi sorun varsa doğar doğmaz branş drlar müdahale ediyorlarmış bebeğe.Erken müdahale için çok önemli bi durummuş.Ve bunu bana hatırlatma gereği bile duymadı dr hanım. 20-24 haftalar arası eşimin ameliyatıyla uğraşırken bende hiç duymadım bunu,araştıracak zamanım olmamıştı.Üstelik ameliyattan drumun haberi vardı ve beni uyarmadı bile gerizekalı.Yaptır ayrıntılıyı.Çünkü ilerdeki haftalarda yapılamıyormuş.

merhaba ayşecim çok güzel olmuş odanız hayırlı olsun darısı başıma olsun inşallah
Sağol ebsonum..Amiin inşallah.Çok daha iyileri senin olsun inşallah

Çok sağol canım.Okuyorum bende sürekli.Tekmeleri canımı acıttığında salavat getirdiğimde sakinleşiyor benim kuzum
İnşirah suresi doğuma çok yardımcı oluyormuş.Onu ezberleyeceğim birde.Kısa bi sure aklında olsun seninde

Hoşgeldin canım.Stresten olmuyordur bebişinizi.Madem bi sorununuz yok,rahat olmaya bak.İncir ye hergün 3-4 tane.Keçiboynuzunu da ihmal etmesin eşin.İkisininde şifası çok büyük bu konuda.

Kizlar sutyen takmadigim zamanda atletimde meme ucuna denk gelen yerde sari sivi gordum. Bu nedir ne yapmak gerekir bilen var mi?

Sütten önceki akıntılar onlar.Sıkma sakın.Çok gelirse göğüs pedi yada peçete kullanırsın.Sildikçe ve sıktıkça daha çok gelir Allah bol bol süt versin kuzun içsin doyasıya Herkese de söyleme nazar değer Allah korusun.

Dün akşam şehirdışından gelen akrabalarımızın hatrına biraz rüzgarda kaldım.Ortamı,sohbeti bölmek istemedim mızmızlanarak.İçim bulanıyor dünden beri Ve hala üşümelerimi kesemedim.Kasıklarımda çok ağrıyor.Bugünün programı belli oldu anlayacağınız,yatıp dinleneceğim.İnşallah daha kötü bi durum olmaz.Nane demleyim kendime diyorum.
Bizde durumlar böyle.
Sizler neler yaptınız bakıyım haftasonu?

ayseciim odanıza bayıldım bayıldım ne güzel olmuş Allah mutlulukla kullanmayı nasip etsin evdeymişsn artık dinlen canım yorma kendini. inşallah herkes iyidir.

Kizlar sutyen takmadigim zamanda atletimde meme ucuna denk gelen yerde sari sivi gordum. Bu nedir ne yapmak gerekir bilen var mi?
bende de oluyor canım.çok fazla gelmiyor sadece hafif leke yapmış bende. süt hazırlığı kuzum bunlar normal telaşlanma..

hoşgeldin aybike. amin inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin. stres yapmaman lazım stres döllenmeyi engelliyor. bence kendine değişik uğraşlar bul. bebek fikrini kafandan at bak o zaman kendiliğinden gelecek.

günaydın kuzum geçmiş olsun üşüttün galiba. ben de öyleyim havadan nem kapıyorum inanırmısın bu sıcakta ayağımda patikle dolaşıyorum evde. balkona çıkarken ceket giyiyorum. Allahım sizi korusun inşallah iyi olursunuz canım. güzel güzel dinlen bugün tamam mı?ev işi bitmez zaten yapsan da aynı yapmasan da. çok öpüyorum sizi.

Aysecim hosbldk tesekkur ederim cvbin icin şu dedign seyleri hergunmu tuketiyoruz bu arada gecmis olsun..

H.buldm cnm evet genelde hep aklimda etraftakiler de ee ne zaman bebek yapcksnz diye soruyo aklimdan cikartmaya calisiyorum ama Rabbim bekletmeden yollar insss

H.buldm cnm evet genelde hep aklimda etraftakiler de ee ne zaman bebek yapcksnz diye soruyo aklimdan cikartmaya calisiyorum ama Rabbim bekletmeden yollar insss

seni çok iyi anlıyorum hep aynı bize de çok soran oldu hatta elime tüp bebek reklamı tutuşturan bile oldu. kendi annem sizin bebeğiniz olmayacak galibaya getirdi lafı..
ben ovulasyon çubuklarından kullandım. hergün bir tane yaptım ben geç yumurtlayanlardanmışım. yumoşu kaçırmışız hep. yaptığım ilk ay yakaladık.. sen de istersen alabilirsin. internetten almıştım ben.

canım maşallah zeytinine ayrıntılı usg bence önemlı millet ne çok paralar döküp yaptırıyor çok uçuk fiyatlar duydum yarım saat yada 45 dakıka sürüyormuş ee tabi o kadar para verince. bakan doktorun perınatolog olması yada radyolojı uzmanlarının bakması gerekıyor
ben bedavaya yaptırmıştım kendi doktrum aynı zamanda perinatolog.normal siyah beyaz usg ile bakıyor bebğin tüm iç organları damarları kalbi herşeyıne bakılıyor sonra da 4 boyutludan hareketlerini izliyor ben de 3 ve 4lü testi yaptırmadım dokotrum gerek görmedi fakat ayrıntılıyı kendisi yaptı. elinde bir form var incelediği tüm organları işaretliyor ölçümler yapıyor sende görüyorsun incelediği organlarda ışıklar yanıyor. yıne de sen bilirsin her doktor buna bakmıyor normal taramalarda görünmeyen şeyler olabilir.

ben de 20. haftamda gittiğimde baktı dokotrum dün 23 haftamda yıne gittim yıne detaylı bakmaya devam etti bebişim çok ilerde dedi 632 gr olmuş tosunum benım.

Ovulasyon testlerini bnde kullaniyorum cnm genelde 11 yada 12 .gunde kirmizi oluyor diger cizgi cnm bakalim ins bekltmz bebismz cnm ayse incir demis kuru incir mi tuketmk gerekiyor..

özlemcim napıyosun canım hemen seninle ilgili gelişmeler de göz atayım tatlım iyisinidr umarım
canım benim maşallah ya önde gidiyor minik kuzucuk.. Allahım nazarlardan korusun
iyiyim kuzum ben işteyim. çalışmaya devam haftaya salı çalışabilir raporu alacağım 5 hafta daha çalışacağım..32.haftayı doldurunca vercekmiş doktorum bayramdan sonra gel dedi.
bu arada biz de önde gidiyoruz 1 hafta kadar.cuma günü gittim 1875 gr olmuşuz....
sen nasılsın canım?
Ovulasyon testlerini bnde kullaniyorum cnm genelde 11 yada 12 .gunde kirmizi oluyor diger cizgi cnm bakalim ins bekltmz bebismz cnm ayse incir demis kuru incir mi tuketmk gerekiyor..

o kırmızıdan sonra 48 saat sonra da yumoş gelebilir bırakmayın çalışmaları..ben eşimi hergün yormuştum
kuru inciri ayşe hergün 3-4 tane yiyordu. bir de çakşır otu vardı eşine yediriyordu ama onun ölçüsünü bilmiyorum balla karıştırıp yediriyordu. bende onu yapmaya karar vermiştim ama minnoşum geldi o ay. inşallah seninki de fazla bekletmez..nazlı kuzucuklar..

maşallah canım şimdi okuyordum sola yatmak işe yaramış sende yumuk yumuktur şimdi o yerim onu ya ama hala nazlıymış güzel yüzünü göstermıyormuş ee size sürpriz yapacak annesi doğunca görün diyor herhalde. sen de neredeyse yolun sonuna geldin canım ne cabuk geçti zaman.çok ağırlaştınmı insan 30 dan sonra nasıl oluyor ben bayağı şiştim hem öne hem yana kız olduğu berllıymış öyle diyorlar erkek annelerinin sadece göbeği olurmuş ben maşallah gemı gibi olucam sanırım popo falan aldı başını gitii. boyum da kısa. doğuma kadar top olup yuvarlanmazsam iyidir.

Yani gun asiridansa hergun olmasi onemli en azindan yumurtlama doneminde dimi cnm...bnde basliyim kuru incire ..bizimkiler nazlii hmde cok cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…