Bol bebiş topiği

evet canım sola yatmak kesinlikle işe yarıyormuş ben de test ettim onayladım :) doktorum her gittiğimde söylüyor zaten sol yanına yatmaya çalış diyor. ama bazen sırtım çok ağrıyor gece sırt üstü uyanıyorum çok şükür şimdiye kadar fenalaşmadım. baskıdan dolayı tansiyon düşüyormuş ya...
çok nazlı canım ya öyle bir saklanmış ki görsen aman yüzümü görmesinler der gibiydi ayaklar eller hepsi yüzün önünde. doktor da göstermiyecek yine yüzünü dedi adam da öğrendi artık
canım ben toplamda 9 kilo aldım şuana kadar..göbeğim çok yukarda değil erkek b ebekler daha yukarda dururmuş.
bende de popo çıktı bak.28den sonra hızlı büyüyor canım. 3 haftada bebek 700 gr almış. sadece tansiyonum düşüyor canım sıcaklardan. kalbim hızlanıyor fazla yürüyünce ayaklarım acıyor sadece. onun dışında çok şükür yuvarlanıp gidiyoruz..
hepimiz hayırlısı ile kucağımıza alırız inşallah canım yavrularımızı.

Yani gun asiridansa hergun olmasi onemli en azindan yumurtlama doneminde dimi cnm...bnde basliyim kuru incire ..bizimkiler nazlii hmde cok cnm

evet canım hergün çalıştık biz. bir hafta boyunca..bak benimki hala nazlı yüzünü bile göstermiyor..ah bu sıpalar.

inşallah canım inşallah o günleri de görürüz. çok sıcaklara denk geldik dikkat et kendine. ben çok kılo vermiştim ilk 3 ay sonra aniden çok kılo aldım yani 5 bucuk aylığım ama 9,5 kılo aldım ilk başladığım kılo baz alınıyorsa 3,5 aalmış sayılırım ama karşıdan bakınca 3,5 değil 10 kg aldım gibi neyse vericez inşallah. benım ellerim çok şişiyor ve uyuşuyor dokotr yapılacak bişey yok dedi. tuzu kes dedi sıfır tuzlu yiyecekmısım hamur pılav makarna turşu tuzlu herşey yasak peynir bile valla ne yiyeceğimi şaşrıdım ama ellerimin sızısı dayanılmaz ayaklarımda yokta eller gece uyutmuyor gece de kaç kz kalkıyorum soğuk suya tutuyorum atel takıyorum ama banamısn demıyor gün içinde daha iyi ne oluyorsa uyurken oluyor daha 3,5 4 ay nasıl dayanıcam bilmem.

ayseciim odanıza bayıldım bayıldım ne güzel olmuş Allah mutlulukla kullanmayı nasip etsin evdeymişsn artık dinlen canım yorma kendini. inşallah herkes iyidir.
Teşekkürler melekcim.Dinlenmek benim karakterime ters ama bakalım deneyeceğim

Günaydın canım.Aynen öyle.Herşeyden etkilenir olduk artık.Patiğe girmedim daha ama inan pencere-cam kapalı sıcacık oturuyorum evde.

Aysecim hosbldk tesekkur ederim cvbin icin şu dedign seyleri hergunmu tuketiyoruz bu arada gecmis olsun..
Kürleri de var incirinde keçiboynuzununda ama biz eşimle kür yapmadık.Ben inciri,eşimde keçiboynuzunu her akşam 3-4 tane yedik.
Biz kür olarak btç kürü (kendime) ve çakşır ot kürü (eşime) yaptık.Zaten 2 kürü aynı anda yapmayın diyor Saraçoğlu da.Sorunumuz yoktu sadece desteklemek,fazla beklememek için yaptık bunları da.Rabbim de ol dedi oldu kuzumuz.Cadiozy'nin dediği ovulasyon testleriyle de yumurtlama günlerimi takip ettim.İnşallah seninki de hemen olur.

kıyamam canım ya.... Allah hepimizin yardımcısı olsun..yaz hamilesi olmak çok zor.
ödem oluyor demek ki canım ellerinde. ödem için patlıcanı duymuştum ben. hamilelerdeki ödeme patlıcan iyi gelirmiş canım. bir de salatalık yiyiorum ben hergün kemiriyorum.. vücut şuan su tutmaya elverişli. istersen sen de dene canımcım. hem salatalık kilo aldırmaz. % 90 ı su.
ben de tuzu kestim canım tansiyon düşüyor bu seferde. eşim tansiyon ölçme konusunda master yapacak yakında
peyniri de suda bekletip yemeye çalışıyorum canım ben çok tuzlu gelirse..

hayırlı sabahlar kızlar nasılsınız?
ayşe nasıl oldu kızının odası çok güzel
olmuş rabbim nazarlardan korusun sağlıklı salih bir evlat olsun
çok güzel olmuş valla heveslendim bende:))

cadiozy nasılsın hastaneye gidecektin geçmiş yazıları
okuyamadım sen ve bebişin nasıl?

karapiso sanırım senin oğluş
artık cinsiyetindeki sırrı ortadan kaldırmayı düşündü:)
inşallah sağlıklı çocuklar olurlar..

hoşgeldin şulecim. iyiyiz canım çok şükür sen nasılsın?
doktora da gittik geldik epey toparlanmışız. beklediğimizden de hızlı büyüyor dedi su yağı tuzu iyiymiş çok şükür..bir hafta öne geçtik bakalım.. .

salatalık bende yiyoorum canım patlıcanı nasıl yemem gerek herşekılde olurmu ?araştırayım bir kurtuayım şu ızdıraptan çok zor

hoşbulduk canım çok şükür bende iyiyim
maşallah canım inşallah hep böyle sorunsuz devam eder
hızla ilerliyorsunuz:) Allaha emanet olsun..

kzılar netten badi ve kışlık kadife patikli pantolon alacağımda beden konusunda kafam karışık ne olur yardım edin.
2 üründe kışlık bizimkide inşaallah aralıkta doğacak.
badileri 62 cm aldım 3-6 ay pantolonuda 74 cm 9-12 ay.
Sizce iyimi çünkü çok güzel ürünler ucuz bişey değil büyüyünce gösterişli giyeceği ürün o yüzden minicik olsun istemedim.

Oooooooooooooooooovvv Leyle hanım siz uğrarmıydınız buralara yavvv
Kız hani bi ara dedin artık iyiyim sizinleyim falan. Sonra kayboldun gene
Sizi aramızda görmek istiyoru zona göre
Evet ya MAŞAALLAH kuzularımız gayet akıllılar dualarımıza AMİN diye tekme atıyorlarr
Her daim okuyoruz kuzum Rabbim onları sağlıkla hayırlısıyla bizlere bağışlasınnn
AMİN...
Evet canım ayıntılı usg.
Teşekkürler tayzesi zeytinimde anneside iyi MAŞAALLAH
İnşaallah bizimde sonuçlarımız güzel sağlıklı çıkarda içimiz rahat eder 2 hafta sonra gideceğiz Allahım yardımcımız olsun...
Gel sende bize katıl tatlım
Maşaallah hiçbir sorun yokmuş çok güzel haber bu
Bence kafana taktığın için geçikiyor olabilir rahat olmayı dene.
Sende problem yoksa kür falan uygularsan kiste dönüşebilir işe yarasın derken başına iş açarsın.
Çok okudum yumutrlama problemi olmadığı halde yumurtlama için kür uygulayanlarda kise dönüşebiliyor.
Birde bazı hatunlar geç hamile kalabiliyorlar.
Mevlam hayırlısıyla daha fazla bekletmesin sizi göndersin meleğinizi

salatalık bende yiyoorum canım patlıcanı nasıl yemem gerek herşekılde olurmu ?araştırayım bir kurtuayım şu ızdıraptan çok zor
ben her türlü yemeye çalışıyorum canım..biarkadaş gelmişti topiğe ondan duymuştum. hergün közlenmiş patlıcan yiyoorum demişti..
hoşbulduk canım çok şükür bende iyiyim
maşallah canım inşallah hep böyle sorunsuz devam eder
hızla ilerliyorsunuz:) Allaha emanet olsun..

aminnn canım... Rabbim hepimizin kuzucuklarını bizlere bağışlasın.

hayırlı sabahlar kızlar nasılsınız?
ayşe nasıl oldu kızının odası çok güzel
olmuş rabbim nazarlardan korusun sağlıklı salih bir evlat olsun
çok güzel olmuş valla heveslendim bende:))
İnşallah sende bu haftaları görürsün de gönlüne göre alırsın kuzunun eşyalarını.
Çok şükür bugünümüze şulecim.İshali atlattık çok şükür.Allah kimseye yaşatmasın çok zor
Sabah biraz uzanınca daha iyi oldum dünkü üşütmeden dolayı.Evi toparladım,çamaşır yıkadım astım.Malum akıntı temiz çamaşır bırakmıyor çekmecede Biraz sonra annem gelecek orucu dün gece patlatmış,çarşıdaki işlerini halledecek.O gelinceye kadar şapkamızı bitireyim dedim bende.Bitince resmini yükleyeceğim.Çok şirin olacak gibi görünüyor
Sende iyisin inşallah,varmı bulantı falan.İnşallah olmaz hiç

Allah iyiliğini versin emi Arabamı kız bu? Olmadı rot-balans ayarlarını,frenlerini de kontrol ettirseydin minik tosbaanın

3-6 aydayken hala havalar soğuk olacak o yüzden doğru seçmişsin bence.Nisan Mayıs bile soğuk onlar için.Benimde seçimlerim hep büyük beden oldu.Varsın 2-3 ay büyük giysin,küçük olup da hevesimi alamadan kaldırmaktansa dedim hep. 6-9 ve 9-12 grubundan hep yazlık aldım ben.Eylül'de doğunca giyebilsin diye.

inşallah canım hayırlısı olsun ben oda yapmayı düşünmüyorum
yakın zamanda tayin olayımız var yine de belli olmaz bakalım artık hayırlısı
iyi olmana sevindim ama sen biraz düzelip hemen ayağa kalkıp iş yapanlardansın
anacığın seni yatağa zincirlesin
yoksa rahat duracağın yok:)) hoş bende öyleyim boş durmayı sevmiyorum
bu arada sen kadar hamarat değilim merak ettim şapkanı artık resmi yüklede bende ablama göstereyim o bana
yapıversin:))
bende çok şükür iyiyim dün çok kötüydüm teravihe dahi gidemedim
öyle bulantım yok ama halsizlik var öyle işte rabbim gebeliklerimizi
doğumlarımızı kolaylaştırsın..

Kızlar nubynin ısıya duyarlı kaşığını gördüm civilde.2 tanesi 6tlydi.Netten araştırdım daha pahalı.Bi de kargo ekleniyor üstelik.Acemilikle çocuğu yakmayalım diye ısıya duyarlı alayım dedim.Teyzem kullandı çok memnundu.

hehehe rot balans onlara da baktırayım haklısın canım
Ayşem şapkanızı merakla bekliyorum.. ben daha bitiremedim örgüleri. çocuk doğunca biter artık

Evet canım gireceğim bende randevumu aldım bile
Teşekkürler
Allah Allah aslında önmeli bir usg herkes önemle çektiriyor ama demekki unutmuş bıraktınmı o doktoru bırak bence
Hafta sonumuz berbat geçti özellikle dün eşimle baya bir kavga ettik hemde saçma sapan bişeyler yüzünden aslında asla konuşmmam gerekirdi sonrasında ma akşam yemeğe davetliydik ordada bişey yapmamama rağmen bardakları kırdımmm
Sinirim geçmemişti açıkçası ama isteyerekte olmadı.
Neyse sonra özür diledi ama ben hala kızgınım elin iki kuruş etmez kadını için tartıştı benimle.
Birde bebişimize bişeyler almaya çıkmışız tabi bende şarteller attı 2 sate yakın konuşmadım en sonunda iki parça bişi alıp çıktık.
çok deli oldum sinirden çokkk
Hımmm oh seninki ne iyiymiş Meleğim yaaaaaa benim hastanede 300 tl istedilir ama ben başka çektiren arkadaşımın çektiği hastanede çekeceğim 170 tl ye.
Doktorumda ölçümleri yapıyor her gittiğimde Maşaallah hiçbir sorun çıkmadı şimdiye kadar ama yaptırmam gerektiğini anladım
Teşekkürler tatlımm

evet Şulecimmm sırrı mırrrı kalmadı yerim ben onun dötünüüüüüüüüü ....sunuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Çokmu ayıp ettimmm
Amannnn yerim ben oğlumu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Allahım sağlıkla kucağımıza versin USG taramasınında sonuçlarını sağlıkla alaydım içim rahat ederdi
İnşaallah herşey yolunda gider sağlıkla hayırlısıyla normal doğruruz

aysecim bende bakayım kaşık alıcaktım ben de ilk etapta emmezse kaşıkla süt vrin diyorlaaar heemn biberonu vermeyın almışken ondan alayım teşekkürler

fiyatı iyiymiş ama ben duymamıştım daha neler öğreneceğim bakalım.. hemen inceleyeyim ben de.

Ne alırsan al zevkle oluyor zaten.Tek beşik de alsan,ev de döşesen insan bakmaya bile doyamıyorum.Günde 10 kez girip bakıyorum eşyalarına.
İnşallah olmaz bulantın.Halsizlik için de enerji veren şeyler yemeye bak.Enerji içecekleri değil tabi.Pekmez,bal,ceviz,badem,meyve gibi.Halsizlikler 9 ay devam ediyor maalesef.Arada azalsa da hiç kaybolmuyor.En az halsizlik bende o bile eski enerjin gibi olmuyor.Dün akşam 5e kadar evde uzandım.Sadece 1 mağazaya girdik,eşim 2 pantolon denedi ve birini aldı çıktık.Bir de yarım saat market dolaştık zannedersinki sabahın 9undan beri koşturuyorum.Betim benzim attı yorgunluktan.Alışverişlerini sakın son aylara bırakma.7'den sonrası çok zor oluyor..

karapısso inşallah sağlıklı güzel haberlerle gelirsin için rahat olsun baksana oğlun kıpır kıpır benım daha yeni kıpraşıyor kızcağızım tombişliktenmiş meğer diye alay ediyor eşimde. ama çok hareketli değil sizlerin ki gibi eşimde haftasonu gördüü göbeğimi hoplatıyor çok nadir canı isterseee ee ne yapalım bizde beklıyorz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…