- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #16.701
çok güzell bayıldımmm
ellerine kollarına sağlıkk harika olmuşlar
Allahım çok çok çok daha iyilerini sizlere versin inşallah.Kızım yaşına girmeden gelsin arkadaşları.Şu son günlerimde inan dilimden hiç düşmüyorsunuz.
bizde arkadaşları sadece çağırırız
neyse o güne gelelim Allah kerim duruma göre yaparız birşeyler
aslında bu konuda haklısın sonuçta küçücük bebek
cildi hassastır dikkat etmek lazım
öyle göstermelik bir çıkarıp hemen bebişleri kaldırmak lazım:))
ben artık şimdilik beklemedeyim acaba cinsiyet ne zaman belli olur
haftaya cuma 11+2 oluyorum doktora gidicem acaba belli olurmu
yoksa daha erken mi
Evet ben memleketimde olduğum için herkes burada.En büyük avantajım bu sanırım.
Öğrenir öğrenmez adres vereceğim merak etme.
İlk zamanlarda hormonlar yüzünden pek hevesli olmuyor insan.Sonradan kapılırsın sende bu tatlı telaşa
Sürekli yiyorum,içiyorum,yatıyorum
Sabahın 7sinden beri kahvaltı+şeftali+1 kase muhallebi yedim.Üstelik soğumasını bile beklemedim muhallebinin
İşte şekerlerimiz teyzesi
Eki Görüntüle 778279
canım benim doktorum 12.haftada söyleyecekti ama hanfendi kapattı bacakları açmadı.. gerçi bazı doktorlar söylemek istemiyorlar..
inşallah söyler canım. 12.haftanın içinde olacaksınız. hayırlısı olsun cnm Rabbim gönlünüze göre versin.
Canım benim.Seni o kadar iyi anlıyorumki.Keşke yakında olsamda elimden geleni yapsam senin için.Hem iş hem hazırlık hem hamilelik çok zor.Allah kolaylık versin.Bi gün akşam eşine ver ütüleri o yapsın.Nasılsa el kadar eşyalar hemencecik ütüleniyor.Perdeleri de sakın kaldırayım,asayım falan deme.dimi ya haklısın. bu hafta perdeleri bitireyim yıkama ütüleme işini. daha çocuğun eşyalarını bitirmedim.
acil olanları hazırladım da.. öyle zor geliyor ki artık evde iş yapmak..
Valla o kadar halsizimki artık istesemde ayakta kalamıyorum.Acıkıyorum,mutfağa gidesim gelmiyorAllah razı olsun canım inşallah
sende artık daha dikkat et kendinee
benden beter hiç durmuyosun vallaa
Allah razı olsun canım inşallah
sende artık daha dikkat et kendinee
benden beter hiç durmuyosun vallaa
inşallah söyler ona göre tatilde belki bir kaç şey bakarım
Allah razı olsun canım sağolasın
biz için önemli hayırlı sağlıklı olması
cinsiyetine gelince eşim geçen umarım erkek olur bundan sonra o ekmek almaya gider diyo
eşimin ekmek alma fobisi var
tabi güldüm ama inş. ciddi değildir
öyle deme ama ya insan alışınca birden terk edemiyorsun ki.
bir de beni gör eve gidince bir saat pilates sonra yemek sonra bulaşık sonra ortalığı toparla :) düşün bir de 8saat burda çalışıyorum. işim çok ağır değil ama illaki otur kalk yaz çiz oluyor..
hatta geçen gün çıktım sandalyeye gardırobun üstüne birşeyler koydumtabi hepsi gizli eşim görmesin.
ama hareket etmezsem rahat doğuramam... yavaş yavaş herşeyimi yapmaya çalışıyorum..
Erkeklerde kız çocuklarını koruyamama korkusu oluyor,benimkinde de vardı.Şimdi motorla gezdirmenin hayalini kurup onu anlatıyor kızına her akşamPuseti bağlayacakmış motora gezdirecekmiş kızını.Delüüü
canımsın ya kıyamam..Canım benim.Seni o kadar iyi anlıyorumki.Keşke yakında olsamda elimden geleni yapsam senin için.Hem iş hem hazırlık hem hamilelik çok zor.Allah kolaylık versin.Bi gün akşam eşine ver ütüleri o yapsın.Nasılsa el kadar eşyalar hemencecik ütüleniyor.Perdeleri de sakın kaldırayım,asayım falan deme.
Valla o kadar halsizimki artık istesemde ayakta kalamıyorum.Acıkıyorum,mutfağa gidesim gelmiyorAllah en kısa zamanda nasip etsin inşallah sana da.Çok zor inan.Anlatılandan çok daha zormuş ((
benim kocamda da erkek merakı vardı. ama şimdi diyor ki iyiki kızımız olacakinşallah söyler ona göre tatilde belki bir kaç şey bakarım
Allah razı olsun canım sağolasın
biz için önemli hayırlı sağlıklı olması
cinsiyetine gelince eşim geçen umarım erkek olur bundan sonra o ekmek almaya gider diyo
eşimin ekmek alma fobisi var
tabi güldüm ama inş. ciddi değildir
ayyyy Allah aşkınaa ne dolabı ne sandalyesiiöyle deme ama ya insan alışınca birden terk edemiyorsun ki.
bir de beni gör eve gidince bir saat pilates sonra yemek sonra bulaşık sonra ortalığı toparla :) düşün bir de 8saat burda çalışıyorum. işim çok ağır değil ama illaki otur kalk yaz çiz oluyor..
hatta geçen gün çıktım sandalyeye gardırobun üstüne birşeyler koydumtabi hepsi gizli eşim görmesin.
ama hareket etmezsem rahat doğuramam... yavaş yavaş herşeyimi yapmaya çalışıyorum..
Aferin özlem.bebeğini kaybedince istediğin kadar koşturursun korkma
Bırak şu sandalyeleri dolapları artık.Yemin ederim evdeki pislik ayağıma takılmasın diye terlik giyiyorum.akşam kocam süpürünceye kadar sabretmek zorundayım.Lütfen artık daha dikkatli ol.
:)) oda güzel çocuğa şimdiden
heyecan yaşatsın valla motora binmek yürek ister
ben sanırım binemem çok korkuyorum
kuzummm evet yaa biturlu rastlasamadıkk nasılsın iyimisin?
Aferin özlem.bebeğini kaybedince istediğin kadar koşturursun korkma
Bırak şu sandalyeleri dolapları artık.Yemin ederim evdeki pislik ayağıma takılmasın diye terlik giyiyorum.akşam kocam süpürünceye kadar sabretmek zorundayım.Lütfen artık daha dikkatli ol.
ayyyy Allah aşkınaa ne dolabı ne sandalyesii
yapma gözünü seviyim arkadaşım
ayy gözümün önüne geldi deee
Allah muhafazaa
yaaa takılırsa takılsın boşver sizden kıymetlimi yanii
bende tez canlıyım dayanamam ama vallaa şimdi hep size telkinde bulunuyorumm belki zamanı gelince bende hatırlarım bu sölediklerimi
Allah korusun tabiki ama tedbiri elden bırakmamakta lazım
ayyyy Allah aşkınaa ne dolabı ne sandalyesii
yapma gözünü seviyim arkadaşım
ayy gözümün önüne geldi deee
Allah muhafazaa
yaaa takılırsa takılsın boşver sizden kıymetlimi yanii
bende tez canlıyım dayanamam ama vallaa şimdi hep size telkinde bulunuyorumm belki zamanı gelince bende hatırlarım bu sölediklerimi
Allah korusun tabiki ama tedbiri elden bırakmamakta lazım
canımsın ya kıyamam..hepsini atlatacağız inşallah hayırlısı ile sona yaklaşıyoruz artık..
yok canım onları ellemiyorum eşim çıkarıp takıyor hatta eğilmeyeyim diye makinenin içine atıyor. ben deterjanı koyup düğmeye basıyorum :) o kadar da yapayım dimi..ütüyü de oturarak yapıyorum karşımda da vantilatörama bittiğim noktada söylüyorum canım elinden geldiğince yapıyor.. benim de uyuz bir huyum var işte illa kendim yapacam içime sinmiyor. annem battaniye dikmiş pazen batteniye. yıkamış ama içine sinmezse yıka yine dedi kadın kızını nasıl tanıyor...bu huyumdan nefret ediyorum.. yemek konusunda öyle değilim önüme ne konsa yerim de işte. manyağım işteee
benim kocamda da erkek merakı vardı. ama şimdi diyor ki iyiki kızımız olacakcicili bicili kıyafetleri görünce düşünce değişti.. tulum almıştım internetten bayıldı onlara. yatağın üstüne dizmiş onları. o öyle heveslenince benim de hoşuma gidiyor.
benim eşimde toptan alıyor canım buzluğa atıyoruz. yoksa hergün gitmez
Kız ne motorumuz var ne kızımız doğdu.Hayal benimkisi
sıcaklar zorluyor hamişleri dikkat edin kendinizeeİyiyim canım ya, çalışıyorum, sıcakladım, bunaldım, acıktııııımNasıl da mutluyum değil mi
Haftaya kontrolüm var. Dört gözle zamanın geçmesini bekliyorum. Bebişle görüşmeyeli tam 1 ay olacak. Eee sen de ne var ne yok ??
Allah kimseye yaşatmasın canımBebeğini kaybetmenin ne demek olduğunu yaşadın sen.Daha tedbirli olursun eminim.O fiziksel acı daha da zoru o manevi boşluk insanı mahvediyor.Allahım bir daha yaşatmasın inşallah.Sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı evlat versin sana da.
hahahha tamamm gunu gelince yutturr bebeğimmRabbim en kısa zamanda sana da nasip etsin inşallah bak ozaman anlayacaksın beni..bu söylediklerini de not alıyorum yutturcam sanaAllahım tuğrayı en kısa zamanda bebişine kavuştur Yarabbim Aminnnnn. bizi anlasın karşıdan atıp tutmak kolay..
huy işte alışıyor insan bırakmıyorsun bir anda. unutveriyor insan.. şunu da halledeyim diyorsun.. Rabbim korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?