- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #16.721
günaydın şekerler...nasılsınız?
ben dün gelemedim. sabahki randevum doktorun acil operasyonu nedeniyle öğleden sonraya kaldı.
raporumuzu aldık. bu sefer ultrasondan önce kuru üzüm yedim tatlıyı yiyince küçük hanım açtı yüzünü. öpücük gönderir gibi ağzını bir görseniz büzmüş küçük ağzını. tam ısırmalık :) akşama fırsat bulabilirsem fotosunu çekip sizlerle paylaşayım..
tam 2 kilo 51 gram olmuşuz.. büyüyor tospağa.. herşey normal dedi doktor çok iri bir bebek değil dedi. normal gelişimini tamamlıyor dedi.. çok şükür Rabbime..
dün akşam geçmişi okurken uyuyakalmışım.. ayaklarımın altı yanıyordu çok da gezmedim ama vücut ağır.. oturmak bile beni yoruyor artık...
biz de haberler böyle.. yarım kalan geçmişi okuyayım..
Eki Görüntüle 778240
Teyzoşları bakın size son aldığımız cicimizi gösterelim.Mevlütlüğümüzü de aldık dün sonunda.
Maşaallah canım çok sevindimm.günaydın şekerler...nasılsınız?
ben dün gelemedim. sabahki randevum doktorun acil operasyonu nedeniyle öğleden sonraya kaldı.
raporumuzu aldık. bu sefer ultrasondan önce kuru üzüm yedim tatlıyı yiyince küçük hanım açtı yüzünü. öpücük gönderir gibi ağzını bir görseniz büzmüş küçük ağzını. tam ısırmalık :) akşama fırsat bulabilirsem fotosunu çekip sizlerle paylaşayım..
tam 2 kilo 51 gram olmuşuz.. büyüyor tospağa.. herşey normal dedi doktor çok iri bir bebek değil dedi. normal gelişimini tamamlıyor dedi.. çok şükür Rabbime..
dün akşam geçmişi okurken uyuyakalmışım.. ayaklarımın altı yanıyordu çok da gezmedim ama vücut ağır.. oturmak bile beni yoruyor artık...
biz de haberler böyle.. yarım kalan geçmişi okuyayım..
Canım çok sevinirim adres verirsennnnTanesi 1 tl canım eminönünde.Alan arkadaşıma ulaşamadım,firmanın sitesinin adresini alayım sana mesaj atarım canım.Çok uğraşılacak bi durum yokki.Sadece şeritleri keseceksin sonra hepsini birleştireceksin.
:)) Senin kadar cesaretli olamazdım ben.Helal olsun valla.Eşinde takdir edilecek biriymiş.Allah mutlu yuvanızı sonsuza kadar daim etsin Feyzacım.
Evde oturmak gayet güzel gidiyor.Sıkılmaya pek vaktim olmuyor.Tuzu da çok yemiyorum ama ayaklarım şişiyor artık.Terlik dışında bişey giyemiyorum:26: Belimde ve kasıklarımda ağrılar kesilmez oldu.Gece uykularım da bölük pörçükHortlak gibiyim anlayacağın.
Günaydınn Özlemciiimm.Hoşgeldin.Kız merak ettik dün gelmeyince:18: Çok şükür güzel haberlerle gelmişsin.Maşallah tosbağaya.Rapor almışsın kuzum,bi sıkıntı falan yok değil mi?3 hafta kalana kadar çalışacaktın ya o yüzden merak ettim:26:
Ayyyy :18::18::18:Hifa Hanım çok canımı yakıyor artık.Gece uykularım hiç kalmadı gibi bişey.O kadar sert hareket ediyorki derimi delip çıkacak sanıyorum.Sıçrayarak uyanıyorum artık.Eşimde benim yüzümden doğrudüzgün uyuyamıyor:26: Belimin ortasından bıçak saplıyorlar ve kuyruksokumuna kadar yırtıyorlar sanki.Hele hele yarım saatten fazla normal bi şekilde oturursam misafirlikte falan.Rengim falan atıyor acıdan.Kırlentsiz,ayaklarımı uzatmadan ve sık sık pozisyon değiştirmeden oturamaz oldum Ne bi yere gidesim var,ne birini çağırasım.Rahat edemiyorum ki hiçbir yerde.Biz gidelim de sen de yat dinlen diyor millet.Sürekli de yatılmıyorki
Sürekli acıkıyorum artık.2 saate bile varmıyor.Hele de geceleri.3 gündür oruçmuşum gibi aç uyanıyorum.
Bir dokun bin ah işit gibi oldu yazdıklarımGittikçe artıyor sıkıntılar.İnşallah sende olmaz bunlar.Birde üstüne iş hiç çekilmez.
Yarın dr kontrolümüz var.Bakalım kaç kilo olmuş topkekimÇatı muayenesi yapılır,doğum şeklini konuşur,tahmini doğum günü falan netleşir diye düşünüyorum.Hayırlısı ne ise o olsun kuzum için.Kendimi düşünmüyorum artık...
Maşaallah çok güzelll canımmmm sağlıkla giysinEki Görüntüle 778240
Teyzoşları bakın size son aldığımız cicimizi gösterelim.Mevlütlüğümüzü de aldık dün sonunda.
Canım tüllerini nasıl şeritli kesmişsin anlayamadımSürekli yiyorum,içiyorum,yatıyorum
Sabahın 7sinden beri kahvaltı+şeftali+1 kase muhallebi yedim.Üstelik soğumasını bile beklemedim muhallebinin
İşte şekerlerimiz teyzesi
Eki Görüntüle 778279
Kızlar bana az müsade.Çok kötü oldum.Uzanayım biraz.Yemek hazırlamaya takatim kalmadı
Kendimi yapayalnız hissediyorum zaten.Dokunsalar ağlayacak durumdayım
ben o ekmekleri yemediğim için yiyenler düşünsün diyorum ben kendime unonun tam tahıllısından alıyorum sabahları yiyorum sadece..:)) ben bayat ekmek sevmiyorum eşime kalırsa oda alıp buzluğa
atalım diyorda ben kabul etmiyorum
bu erkek merakıda nerden geliyorsa
eşimde yok ama eşimin ailesinin tamamında var
motorunuz olur mu bilmem ama yakında hifa hanım teşrif edecekler
hayırlısıyla..
evet canım 2 kiloyu geçtik 200 gram kadar almışız on gün önce gitmiştik canım. normal dedi kilosuna suyuna yağına :)Cadiozycim iyi haberlerine sevindim. Bidik 2 kilo olmus masallah haftada kac gr almasi iyiymis acaba? En son 1800 lerdeydiniz kac haftada 2000 gr oldu? Bir de senin dr da ileri olsa da haftasi bekler demis sanirim ultrason sonucta %100 dogru vermiyor benim bir arkadasin kizina 3200 max kilosu demisler son hafta bebek 3700 dogmus 500gr fark da az da deil onlarin kilosuna gore.
Ben de gece sag sol donuyorum artik 90 derece dik yatamiyorum karin biraz eziliyor ve de sende de oluyor mu dizlerim belim agrili kalkioyorum tek yonlu yatmaktan sanirim.
Hayirli olsun aysecim gule gule saglikla olsun..
ayakları yüksekte tutmaya çalış canım. şiştiği için oluyordur. dolaşım iyice artıyor ileriki haftalarda..Kizlar ayak parmaklarimda parmaklarimi sIkInca falan basincli agri oluyor sanki bazen sivilce iltihap olur da sizi olur ole gibi. Bole olan var mi? Kan dolasim ve kilodan oluyo desem yeni cikti bir de sisince daha cok oluyor.
Maşaallah canım çok sevindimm.
Yerim onun dudağını yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Allahım sağlıkla kucağınıza versin canımmmmm
Canım çok sevinirim adres verirsennnn
Bende yaparımmm inşaallahhhh
Ayyyy :18::18::18:
Hadi güzel haberlerle gel Aişemm
Maşaallah çok güzelll canımmmm sağlıkla giysin
Canım tüllerini nasıl şeritli kesmişsin anlayamadım
Sağolasın İpekcim.Hepimizin yavrusuyla beraber inşallahHayirli olsun aysecim gule gule saglikla olsun..
Çok ayakta durmaktan olabilir canım bunlar.Çok yürüdüğümde yada çok oturduğumda olur bende de.Buzlu suya koy çok rahatlatır.Yada tuzlu suya.Kizlar ayak parmaklarimda parmaklarimi sIkInca falan basincli agri oluyor sanki bazen sivilce iltihap olur da sizi olur ole gibi. Bole olan var mi? Kan dolasim ve kilodan oluyo desem yeni cikti bir de sisince daha cok oluyor.
Çok sağol canım.Tüller kesilmiş halde satılıyor canım.Şeritleri metreyle aldım.Onları kestim 1 karış uzunluğunda.Canım çok sevinirim adres verirsennnn
Bende yaparımmm inşaallahhhh
Ayyyy :18::18::18:
Hadi güzel haberlerle gel Aişemm
Maşaallah çok güzelll canımmmm sağlıkla giysin
Canım tüllerini nasıl şeritli kesmişsin anlayamadım
3 kardeşiz biz.Herkes çalışıyor işinde.Konya'dayım ben.Eşimin ailesi de benimkiler de burda.Annemin evi çok uzak bana.Bana yaptırdığı nevresimdi,bebeğin örgüleriydi koşturmacası var kadının.Zaten menisküs ameliyatı için benim doğumu bekliyor kadın.Çok sıkıntıda ayakta zor duruyor.Kayınvalidem dersen eltimin kızına bakıyor,onda da diz sıkıntısı var,zor yürüyor.Anlayacağın kimseye gelin benimle ilgilenin diyememkıyamam kuzum ya neden öyle hissediyorsun.
Aklıma ne geldi ssiz kaç kardeşsiniz kuzum hangi şahirdesin daha önce hiç okumadım nerde olduğunu :26:
Kardeşin veya yengen yokmu veya yakın arkadaşın yanına gelsin bu günlerde temziliğini yapsın
Ne bileyim ben gurbetteyim diye yanlızlık çekiyorum memlekette olsam illaki birileri kapımı çalardı
Annemlerde doğuma gelecekler çok mutluyum kafam rahatladı en azındannn
bu kocalar adamı kocatırlar valla.
ağlamamak için kendimi zor tutuyorum çok sinirlendim..
beyfendi tutturmuş arkadaşına gezmeye gidelim..olmaz deyince de canı sıkılmış surat bir karış dolaştı peşimde. zehir etti yemeği..
yaw soluğu şeyimden alıyorum zaten nasıl oturayım saatlerce orda ben?
söylendim gitsin.. hiç arkama da bakmadan girdim işyerine. ne hali varsa görsün..
sadece kendini düşünüyor gidecek orda saatlerce arkadaşıyla odada gitar çalacak ps3 oynayacaklar ben put gibi nasıl oturayım. işe zor gidip geliyorum. hiç düşündüğü yok. hiçbir yere gitmiyormuşuz? dünya kadar iş var evde.. onun derdi gezmek.. ev gezmesine gidince oturun o zaman yanımızda dedim sen arkadaşınla gitar çalmaya gidiyorsun dedim hanımıyla da ben pek samimi değilim. zaten canım burnumda.. epey söylendim valla..
Allahım sen bana sabır ver...
Sağolasın İpekcim.Hepimizin yavrusuyla beraber inşallah
Çok ayakta durmaktan olabilir canım bunlar.Çok yürüdüğümde yada çok oturduğumda olur bende de.Buzlu suya koy çok rahatlatır.Yada tuzlu suya.
Çok sağol canım.Tüller kesilmiş halde satılıyor canım.Şeritleri metreyle aldım.Onları kestim 1 karış uzunluğunda.
Eki Görüntüle 778578 Eki Görüntüle 778579 Bak bu şekilde canım.Tüllerin içine 1 tatlı kaşığı lavantayı koydum,şeritle bağladım.
3 kardeşiz biz.Herkes çalışıyor işinde.Konya'dayım ben.Eşimin ailesi de benimkiler de burda.Annemin evi çok uzak bana.Bana yaptırdığı nevresimdi,bebeğin örgüleriydi koşturmacası var kadının.Zaten menisküs ameliyatı için benim doğumu bekliyor kadın.Çok sıkıntıda ayakta zor duruyor.Kayınvalidem dersen eltimin kızına bakıyor,onda da diz sıkıntısı var,zor yürüyor.Anlayacağın kimseye gelin benimle ilgilenin diyememKendi evimde gurbetteyim bende
Canııım kıyamam sana.Dün bizde bayramda uğrayamadığımız bi tanıdığa gittik.Koltukları eski,kırlent vermeyi akıl edemediler,bende isteyemedim.Tam 1,5 saat dimdik oturdum,gözlerimle çektiğim acıyı anlatmaya çalışsam da anlamadı eşim.Tam bi işkenceydi.Sabaha kadar da kasık ağrısı çektim o kıpırdamadan oturduğum 1,5 saat yüzünden.Yalnız bırakmaya da gönlü el vermiyor tabi eşinin.Az kaldı canım.Kucağına aldığında geçecek bu sıkıntılar inşallah
beni tek sen anlıyorsun zaten.. sen olmasan kime dert yanarım iyi ki tanıdım seni..inan seni ben de çok iyi anlıyorum..onlar kendi havalarındalar.. neyse boşverelim canımcım.. ne hali varsa görsün.. kendin git dedim zaten en son.. çok istiyorsa gitsin zaten arkadaşı da gelmişti bize tek başına.. sen de git dedim ne yaparsa yapsın..
facebooktan da eklemek isterim kuzum seni tabi kullanıyorsan. en azından neye benzediğimizi görelim
benim gerçi göbekli pek fotom yok bir tane var.
Koyma da zaten.Nazar değer Allah korusun.Başım çok ağrıyor Özlem benim.Gece 1de başladı parol içmiştim.Sabahtan beri hala var,şiddeti de arttı.
niye ki? gece uyumadım dedin ondan olabilir mi? biraz uzansan şöyle sessiz karanlık bir odada.. kıyamam ya nasıl da fena tutuyor tuttu mu? hadi sen geç biraz uzan.. gözlerini kapat belki biraz uyursun..böyle pcye baktıkça daha kötü olursun..
Yok biraz dışarı çıkayım dedim.Belki iyi gelir temiz hava.Sıcakta geçti.Uyudukça artıyor sanki.
Öpüyorum canım seni ve minik tosbaanı.Görüşürüz
evet canım hemde nasıl kuvvetleniyorrrr Maşaallah annesine konuşur gibi vuruyor.ben o ekmekleri yemediğim için yiyenler düşünsün diyorum ben kendime unonun tam tahıllısından alıyorum sabahları yiyorum sadece..
evet canım 2 kiloyu geçtik 200 gram kadar almışız on gün önce gitmiştik canım. normal dedi kilosuna suyuna yağına :)
ama bu sefer fazla soluma yatamadım. sıcaklardan vantilatör sağ tarafta. sağıma dönünce geliyor bana. o yüzden hep sağa yattım. çok kilo almamış sanki bu sefer. ama doktor amcamız normal devam ediyor gelişimi dedi. maşallah size dedi ..
evet canım ultrason az gösteriyormuş genelde ultrasondan daha fazla oluyormuş kiloları. burdaki arkadaşlar da öyle diyor. benim kulağım acıyor canım daha çok kafama yapışmış olarak kalkıyorum.. yamuk mu yatıyorsun acaba ? omurganı düz tutmaya çalış yatarken.. benim bel ağrım yok çok gezersem sırtım ağrıyor üst kısım. dik durmaya çalışıyorum o yüzden hep..
ayakları yüksekte tutmaya çalış canım. şiştiği için oluyordur. dolaşım iyice artıyor ileriki haftalarda..
aminn canım cümlemizin evlatlarını.. zeytin neyapıyor? kuvvetleniyor artık dimi?
Ah bu kocalar ahbu kocalar adamı kocatırlar valla.
ağlamamak için kendimi zor tutuyorum çok sinirlendim..
beyfendi tutturmuş arkadaşına gezmeye gidelim..olmaz deyince de canı sıkılmış surat bir karış dolaştı peşimde. zehir etti yemeği..
yaw soluğu şeyimden alıyorum zaten nasıl oturayım saatlerce orda ben?
söylendim gitsin.. hiç arkama da bakmadan girdim işyerine. ne hali varsa görsün..
sadece kendini düşünüyor gidecek orda saatlerce arkadaşıyla odada gitar çalacak ps3 oynayacaklar ben put gibi nasıl oturayım. işe zor gidip geliyorum. hiç düşündüğü yok. hiçbir yere gitmiyormuşuz? dünya kadar iş var evde.. onun derdi gezmek.. ev gezmesine gidince oturun o zaman yanımızda dedim sen arkadaşınla gitar çalmaya gidiyorsun dedim hanımıyla da ben pek samimi değilim. zaten canım burnumda.. epey söylendim valla..
Allahım sen bana sabır ver...
beni tek sen anlıyorsun zaten.. sen olmasan kime dert yanarım iyi ki tanıdım seni..inan seni ben de çok iyi anlıyorum..onlar kendi havalarındalar.. neyse boşverelim canımcım.. ne hali varsa görsün.. kendin git dedim zaten en son.. çok istiyorsa gitsin zaten arkadaşı da gelmişti bize tek başına.. sen de git dedim ne yaparsa yapsın..
facebooktan da eklemek isterim kuzum seni tabi kullanıyorsan. en azından neye benzediğimizi görelim
benim gerçi göbekli pek fotom yok bir tane var.
Canım nasılsın oğluşun nasıl.
Elhamdülillah teyzesi vurup duruyor kuzum.Canim sagol sen nasilsin oglus iyidir insallah. Senin bidik nasil?
Evet canım memleketinde olmanın avantajı çok.Ama yalnız kalındımı mesafelerin önemi kalmıyor.İnsan her yerde yalnız kalabiliyor.Yazılı şeritler çok kaba düştü incecik bisiklete.HOŞGELDİN BEBEK yazan aldım ben.Bi tanesini yaptım,hoşuma gitmedi.O yüzden en ince şeritten aldım.Dedim ya aksesuar çeşidi çok fazla.Deneyip görüp almak lazım.Ben çok cafcaflı sevmeyince nazik narin bişey olsun istedim.
Evet canım memleketinde olmanın avantajı çok.Ama yalnız kalındımı mesafelerin önemi kalmıyor.İnsan her yerde yalnız kalabiliyor.Yazılı şeritler çok kaba düştü incecik bisiklete.HOŞGELDİN BEBEK yazan aldım ben.Bi tanesini yaptım,hoşuma gitmedi.O yüzden en ince şeritten aldım.Dedim ya aksesuar çeşidi çok fazla.Deneyip görüp almak lazım.Ben çok cafcaflı sevmeyince nazik narin bişey olsun istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?