- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #16.761
Arkadaşımın mesai saatleri bana uymadığı için görüşemiyorum tatlım.İnan aklımda şekerlerimden sonra bu konuyu soracağım.Aklımda
Ben 1 gecelik 1 de alt-üst pijama takım aldım.Sabahlığı da var.4lü takım olarak denk geldi bana.2 yedek pantolon daha aldım.Bulursam bir de düğmeli üst alacağım yedek.
Alışverişe başlayabilirsin canım erken değil.28.haftadan sonra doğum her an olabilir demişti ebe.Hepsini tek haftaya sıkıştıramazsın zaten.Yatağı,arabası,ana kucağı,puseti araştırmalısın şimdiden.Gidip görüp alırsın,kolay olur.Biberon,emzik,banyo malzemeleri,havlusu,giysileri,battaniyeleri zaten görüp hoşuna gittikçe alıyorsun.Onların alışverişi daha zevkli oluyor.Netten de alabilirsin hem kolay olur senin için.Her geçen ay daha zor oluyor gezmek falan.Daha erken diyenlere kulak asma.
Allahım annenin ve senin güzel kalbine göre nur topu gibi bi evlat versin sana.Kolayca doğursun inşallah.
Daha ne korkuların olacak kuzum bi bilsen.Hepsi çok normal canım.Dua et bol bol.Geçecek bu vesveseler inşallah
Oyyy yerim seni.41 kere maşallah minik tosbaa senmisin?
Allahım doğduğun günü görmeyi de nasip etsin inşallah.
Ben en baştan beri sola yatıyorum canım.Aslında hep sağa yatarım ben (peygamberimizin sünneti olduğu için).Zor oldu sola yatmaya alışmak ama kuzumun beslenmesini ve nefes almasını düşününce hep sola yattım.Soruyu hatırlattığın iyi oldu canımUnutmuşum heyecandan.
Kuzuum benim.Allahım bol sabır versin sizlere.Yasin oku bol bol.Rabbim aydınlığına çıkaracaktır en kısa zamanda.Dualarım sizinle canım
Anakucağını bende almayı düşünmüyordum.Elim-kolum oldu anakucağı diyenleri duydukça gidip aldım.Benimkinin markası yok.Hem sağa,hem sola sallanıyor.Manuel.Uzaktan kumandalılar,melodililer,otomatikler falan çok çeşidi var.Fisher Prices ve chiccodakiler çok güzel.Ama maddiyat olarak bize ağır geldiği için alamadım ben.Birde sürekli sallansın istemedim.Sallanmaya alışırsa hep ister diye.Kimi de arabaların taşıma pusetlerini evde kullanıyor.Ben baston puset araba aldım onun da ayrıca taşıma puseti yok.Arabayı sistem şeklinde alırsan ayrıca anakucağına gerek kalmaz sanırım.
Yerim ben o yoğurt kesesiniSabah sabah çok güldüm lafına
Benimde öyle canım.Bu yastığı kullananlar memnun.Ben pikeyi bu şekilde katlayıp koyuyorum o da işe yarıyor uyurken.
Merhaba canım.Seninki gibi değil ama benim de sürekli ve yoğun akıntı sorunum var en başından beri.Fitille ilaçla bugünlere kadar geldik,üstelik 15 gün öncesine kadar çalıştım.Erken doğuma sebep olabilir dedi üstelik drum.Tek dr ile yetinme,başkalarına da git.Başka bi dr çaresini bulabilir.Bitkisel kürlere sakın girme.Akıntıyı kesmez,ilerletir bitkisel kürler.O da doğumu hızlandırır.Çok dua et inşallah erkenden gelmez kuzun.Zamanını doldursun inşallah kuzularımız
Test usulü yapmayım sınavı.İzah etsin tam anlamıyla.Uzuun uzun yazsın cevapları.Güzel yazmadığında da not kırayımki bana burda çin işkencesi yaşatmasın dr yazısıbenim de pek farkım yok senden.. wc ye kalk su içmeye kalk bir de dün gece mide ağrısıyla uyandım. dünkü sinirin yan etkisi olarak... gece kalkıp gaviscon içtim.. şimdi de ayakta uyuyorum..
Ayşem sen onları kağıda yaz en iyisi. doktor yazılı cevap versin :)
istediği sorudan başlayabilir her soru 20 puan değerinde. :)
hadi inşallah hayırlı haberlerle gelirsin..Allah yardım etsin..
Aminn canıımmm...
Minik tosbam benim.. bir de büyük tospa var ki evde hala sinirliyim..
Test usulü yapmayım sınavı.İzah etsin tam anlamıyla.Uzuun uzun yazsın cevapları.Güzel yazmadığında da not kırayımki bana burda çin işkencesi yaşatmasın dr yazısıSıyırmaya az kaldı
Allah o büyük tospaaları başımızdan eksik etmesin.Çok büyük sıkıntılarımız yok elhamdülillah.Tuzu biberi bu ufaklarda.Ne kadar kırılsak da,içimize atsak da iyiki varlar.Bak cevo ne kadar büyük sıkıntıda.Daha dün gibiydi belki de bu adamdan çocuk yapmamalıyım falan diye eşine kızarken.Şimdi sıkıntıdan ölüyor garibim.Allahım onu da aydınlığına çıkarsın hemencecik.Kimseyi yurdundan yuvasından etmesin
ne zor iş bu hamişlik.. Allah hepimizin yardımcısı olsun..
Aminn canımm bizim her zamanki kavgalarımız...onu da suçlamıyorum aslında. tek çocuk.. öyle büyümüş... hep dediği olsun istiyor hayır deyince de fırtına kopuyor işte. ilk başlarda daha fenaydık. şimdi yine biraz biraz alıştı...o yüzden mutlaka kardeşi olmalı insanın.. paylaşmayı öğrenmelii...
evet cevoya üzüldüm ya. Allahım yardım etsin tez zamanda aydınlığa çıkarsın..
Amiin canım.
Bana müsade tatlım.Bugün artık yeter dedim kendime..Şeytan çarpacak valla ağzımızı.Kendimi yormadan,kasmadan süpürmem lazım artık evi.Dün 15 dklığına komşu geldi,inan utandım pisliğimdenYarım saatte bir dinlenirim,paspas da yapmam.Sadece süpüreyim.Dün sana kızıyordum ama inan dayanamayacağım bu pisliğe.Dra gitmeden önce evi halletmem lazım yoksa kendimden tiksineceğim.
kizlar o kadar zor durum dayim ki off kimseye anlatamiyrm size derdimi ackmak sitedim, k bakmayin sizinde basinizi agridticam
kizlar esimden ueaktym is bulamadm hala 3 ay olcak nolursunuz bi akil verin napiyim ben cok ozledim kocami evimi canimdan bezdm alt ust oldm bi dua bi sey biliyormusnz is bulmak icin napsam netsem kizlar nolursunuz bi akil verin napiyim napiym gozumden yas inmiyor canim aciyo kocam eridi gozumun onunde uyuyamiyoz biz.. Napsak kizlar bir akil lftn
Yine bölük pörçük bir gecenin sabahına uyandım.
11de uyudum.11.45te suya kalktım.
01:15te eşimin ayağını karyola vurmasıyla eve hırsız girdi korkusuyla çığlık atarak uyandım.Kasıklarımın ağrısı geçinceye kadar uğraştım,zor sakinleştim.
03:30da çöp kamyonunun gürültüsüne uyandım.Bişeyler atıştırdım 4te yattım.
04:30da ezan sesine uyandım.
05:15te eşimin namaz alarmına uyandım.
İşte bunlar arasındaki zamanlarda da kah doğurdum,kah güldüm,kah kaçtım rüyamda
Gece hayatım epey hareketlendi benim son günlerde.Vücut doğumdan sonraki tempo için alıştırmamı yapıyor ne
Bugün 2de kontrolümüz var kızlar.Sorular kafamda uçuşuyor.Ciğer gelişimi için iğne vurunmama gerek olacakmı?Çatı muayenesi yapacakmı?Hala başaşağımı duruyor?Kaç kg oldu?Boyu kaç?Hala 2 hafta öndenmi gidiyor?Bu doum tarihini etkileyecekmi?Tahmini kaç kg doğacak? Ooooyyy oooyyyy.:18::18::18::18::18::18:
Amiin canım.
Bana müsade tatlım.Bugün artık yeter dedim kendime..Şeytan çarpacak valla ağzımızı.Kendimi yormadan,kasmadan süpürmem lazım artık evi.Dün 15 dklığına komşu geldi,inan utandım pisliğimdenYarım saatte bir dinlenirim,paspas da yapmam.Sadece süpüreyim.Dün sana kızıyordum ama inan dayanamayacağım bu pisliğe.Dra gitmeden önce evi halletmem lazım yoksa kendimden tiksineceğim.
Misss miisss..
Bi süpürmeyle evimin mis gibi olduğunu düşüneceğim bugünleri rüyamda görsem hadi canım derdim kendime
Yorulmadım,eğilmedim,bükülmedim.Ağrımda yok
Bi de güzel duş aldım ılıkca.Her türlü muayene için hazırım
12-12.30 gibi çıkarım evden.3-5 alınacak var.Onları da hallederim giderken.Zaten sıcakta hızlı hareket edemem.
oh ellerine sağlık.. evin havası değişiyor ya bir süpürge bile yetiyor bazen. hele de hamiş olunca..
Ayşem benim hiç eteğim de yok. çatı muayenesi olacağım zaman etek daha iyi olmaz mı? yoksa örtü filan veriyorlar mı? Daha neler göreceğiz bakalım..
bugün ben hala ayakta uyuyorum. umarım cümlelerimden bir anlam çıkarabilirsin.
Yok kız ne eteği.Örtü veriyorlar,soyunup masaya çıkıyorsun,üstüne örtüyü örtüyorsun dr çağırınca geliyor.Örtünün altından bakıyor sadece.Normal muayene böyle,çatı da böyledir eminim.Bir bardak suyun içine yarım limon sık,öğle yemeğinden önce iç canımcım.Dinçlik verir.
Allah razı olsun canımiyi dileklerin duaların için...Arkadaşımın mesai saatleri bana uymadığı için görüşemiyorum tatlım.İnan aklımda şekerlerimden sonra bu konuyu soracağım.Aklımda
Ben 1 gecelik 1 de alt-üst pijama takım aldım.Sabahlığı da var.4lü takım olarak denk geldi bana.2 yedek pantolon daha aldım.Bulursam bir de düğmeli üst alacağım yedek.
Alışverişe başlayabilirsin canım erken değil.28.haftadan sonra doğum her an olabilir demişti ebe.Hepsini tek haftaya sıkıştıramazsın zaten.Yatağı,arabası,ana kucağı,puseti araştırmalısın şimdiden.Gidip görüp alırsın,kolay olur.Biberon,emzik,banyo malzemeleri,havlusu,giysileri,battaniyeleri zaten görüp hoşuna gittikçe alıyorsun.Onların alışverişi daha zevkli oluyor.Netten de alabilirsin hem kolay olur senin için.Her geçen ay daha zor oluyor gezmek falan.Daha erken diyenlere kulak asma.
Allahım annenin ve senin güzel kalbine göre nur topu gibi bi evlat versin sana.Kolayca doğursun inşallah.
Daha ne korkuların olacak kuzum bi bilsen.Hepsi çok normal canım.Dua et bol bol.Geçecek bu vesveseler inşallah
Ben en baştan beri sola yatıyorum canım.Aslında hep sağa yatarım ben (peygamberimizin sünneti olduğu için).Zor oldu sola yatmaya alışmak ama kuzumun beslenmesini ve nefes almasını düşününce hep sola yattım.Soruyu hatırlattığın iyi oldu canımUnutmuşum heyecandan.
Kuzuum benim.Allahım bol sabır versin sizlere.Yasin oku bol bol.Rabbim aydınlığına çıkaracaktır en kısa zamanda.Dualarım sizinle canım
Anakucağını bende almayı düşünmüyordum.Elim-kolum oldu anakucağı diyenleri duydukça gidip aldım.Benimkinin markası yok.Hem sağa,hem sola sallanıyor.Manuel.Uzaktan kumandalılar,melodililer,otomatikler falan çok çeşidi var.Fisher Prices ve chiccodakiler çok güzel.Ama maddiyat olarak bize ağır geldiği için alamadım ben.Birde sürekli sallansın istemedim.Sallanmaya alışırsa hep ister diye.Kimi de arabaların taşıma pusetlerini evde kullanıyor.Ben baston puset araba aldım onun da ayrıca taşıma puseti yok.Arabayı sistem şeklinde alırsan ayrıca anakucağına gerek kalmaz sanırım.
Benimde öyle canım.Bu yastığı kullananlar memnun.Ben pikeyi bu şekilde katlayıp koyuyorum o da işe yarıyor uyurken.
Merhaba canım.Seninki gibi değil ama benim de sürekli ve yoğun akıntı sorunum var en başından beri.Fitille ilaçla bugünlere kadar geldik,üstelik 15 gün öncesine kadar çalıştım.Erken doğuma sebep olabilir dedi üstelik drum.Tek dr ile yetinme,başkalarına da git.Başka bi dr çaresini bulabilir.Bitkisel kürlere sakın girme.Akıntıyı kesmez,ilerletir bitkisel kürler.O da doğumu hızlandırır.Çok dua et inşallah erkenden gelmez kuzun.Zamanını doldursun inşallah kuzularımız
Aminn canıımmm...
Minik tosbam benim.. bir de büyük tospa var ki evde hala sinirliyim..
Allah razı olsun canımiyi dileklerin duaların için...
Kuzum anakucağının fotosunu yüklesene sana zahmet.
Bende özlem gibi düşünüyorum araba tipi olanlar evde rahat kullanılmaz gibime geliyor.
Kız niye geçmedi sinirin hala relax ollll
Ayrıca kızın aynı babası
Arkadaşımın mesai saatleri bana uymadığı için görüşemiyorum tatlım.İnan aklımda şekerlerimden sonra bu konuyu soracağım.Aklımda
evet canım bakalım bir karar veririz inşaallah.genel kanı kullanılmaz diyorlar canım.. bebek rahat yatamıyormuş. en iyisi ev tipi olanlar.Ayşninki ana dizi galiba. onlar her iki yöne de sallanıyor. benimki tek yön sallananlardan..
iyiyim canım daha iyiyim bir de eve gidip uyusam daha iyi olacağım da.. cümle bile kuramıyorum bugün doğru düzgün..
boşuna küçük tosbaa demiyorum ben ona. büyük tosbaya benziyor işte..
inşallah sağlıkla kavusurz bebeklerimize canım haklısın baska doktora gıtmem gerek sanırım inş çözüm bulunur bende hergün kendımı yemekten kurtulurum :18::18:
Allah razı olsun canımiyi dileklerin duaların için...
Kuzum anakucağının fotosunu yüklesene sana zahmet.
Bende özlem gibi düşünüyorum araba tipi olanlar evde rahat kullanılmaz gibime geliyor.
Kız niye geçmedi sinirin hala relax ollll
Ayrıca kızın aynı babası
Canım bu çok güzel Maşaallah sağlıkla kullanın eskitin başkasıda kullansın inşaallahhhEki Görüntüle 779469
Bunun hemen hemen aynısı benimki.85tlye aldım.Çok pahalı bişeye gerek yok dediler.Benimde işime geldi
Maşaallah çok sevindim AişemmmmmmBiz geldik teyzeleriiiiii
Ultrason ve nstde de o kadar çok sıra vardıki drun yanına 4te girebildim
48 cm boyuyla 2800 kilo olan topkekim hala başaşağı.Gayet uzun ve iri bir bebek olacak dedi drumuz.Hatta rahme yerleşmeye başlamış.Suyu gayet iyi.Gelişimi 10-12 gün kadar önde hala.Su içmeyi ihmal etme dedi.19 Eylül'e kadar bekleyeceğiz dedi dr.Bugün gelse doğumu durdurmam dedi.
Sorularımın cevaplarını da net bi şekilde aldım.
1-Gelişimin önden gitmesi rahmi zorladığı için doğum erken olabilirmiş.Gününü bekleyenlerde olabiliyor fakat genelde erken gelirler dedi.
2-Ciğer geliştirici iğne 35-36.haftada doğma riski yüksek olan gebelere yapılır dedi.
3-Çatı muayenesi çok eski bir yöntemmiş.Yapmayacakmış bana.1.40 boyu olan bi anne olsaydın bakardım ama gerek yok dedi.Benim bünyemin iri olması,kan değerlerim gayet iyiymiş,normal doğurabilirmişim.
Bizden haberler böyle...
Biz geldik teyzeleriiiiii
Ultrason ve nstde de o kadar çok sıra vardıki drun yanına 4te girebildim
48 cm boyuyla 2800 kilo olan topkekim hala başaşağı.Gayet uzun ve iri bir bebek olacak dedi drumuz.Hatta rahme yerleşmeye başlamış.Suyu gayet iyi.Gelişimi 10-12 gün kadar önde hala.Su içmeyi ihmal etme dedi.19 Eylül'e kadar bekleyeceğiz dedi dr.Bugün gelse doğumu durdurmam dedi.
Sorularımın cevaplarını da net bi şekilde aldım.
1-Gelişimin önden gitmesi rahmi zorladığı için doğum erken olabilirmiş.Gününü bekleyenlerde olabiliyor fakat genelde erken gelirler dedi.
2-Ciğer geliştirici iğne 35-36.haftada doğma riski yüksek olan gebelere yapılır dedi.
3-Çatı muayenesi çok eski bir yöntemmiş.Yapmayacakmış bana.1.40 boyu olan bi anne olsaydın bakardım ama gerek yok dedi.Benim bünyemin iri olması,kan değerlerim gayet iyiymiş,normal doğurabilirmişim.
Bizden haberler böyle...
İnşallah canım.Tüm müslüman kardeşlerimizle beraber.Yalnızca kendimizi düşünsek burda bu kadar çok şey paylaşmazdık zatenCanım bu çok güzel Maşaallah sağlıkla kullanın eskitin başkasıda kullansın inşaallahhh
Başkasınıda şimdiden düşünüyoruz bak hele bakkk
Şaka bir yana bizim alacağımız türü ekliyorum.
Rengi belli değil ama bu nasıl bir baksana kullanışlı değil deniliyor ama bilemiyorum
Maşaallah çok sevindim Aişemmmmmm
Allahım demek 42.haftana kadar bekletecek kuzun iyice büyüsün gelişsin diyeeee
İnşaallah sağlıkla hayırlısıyla normal olur fıstığınnn
Pardon çilekli topkekinnnnn
Bizde sabah 10 gibi gideceğiz ayrıntılı usg ye çok dua bekliyorum Aİşem.
Masallah aysecim 48 cm ve 2800 gr lik tontise:) Masallah siz simdi 34+ lardamisiniz demek 51-52 mi dogacak boyu epey uzun sanirim:) Bizim burda son ana kadar normal dogum hatta yapamayacak ta olsan ole ben naparim bilmem minyon tiple insallah kolay olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?