- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #16.781
Aişem canım gittinmi doktora güzel haberlerle gel
evet canım bakalım bir karar veririz inşaallah.
Şimdi hediye alacak olanada ben bunu beğendim diyebilirmiyim oda var.
Bir yandanda boşun alınıp bi kenarda durmasınada içim el vermez.
Kuzum dün gece iyi uyuyamadınmı ?
Allah sana bağışlasın iki tosbaanıda
Allah şifa versin.
İlacın erimeyeni yok u doktorun sana versin.
Bu nasıl iş kullanamadıktan sonra ne diye yazıyorki
Biz geldik teyzeleriiiiii
Ultrason ve nstde de o kadar çok sıra vardıki drun yanına 4te girebildim
48 cm boyuyla 2800 kilo olan topkekim hala başaşağı.Gayet uzun ve iri bir bebek olacak dedi drumuz.Hatta rahme yerleşmeye başlamış.Suyu gayet iyi.Gelişimi 10-12 gün kadar önde hala.Su içmeyi ihmal etme dedi.19 Eylül'e kadar bekleyeceğiz dedi dr.Bugün gelse doğumu durdurmam dedi.
Sorularımın cevaplarını da net bi şekilde aldım.
1-Gelişimin önden gitmesi rahmi zorladığı için doğum erken olabilirmiş.Gününü bekleyenlerde olabiliyor fakat genelde erken gelirler dedi.
2-Ciğer geliştirici iğne 35-36.haftada doğma riski yüksek olan gebelere yapılır dedi.
3-Çatı muayenesi çok eski bir yöntemmiş.Yapmayacakmış bana.1.40 boyu olan bi anne olsaydın bakardım ama gerek yok dedi.Benim bünyemin iri olması,kan değerlerim gayet iyiymiş,normal doğurabilirmişim.
Bizden haberler böyle...
İnşaallah canım demekki atlattın tahlikeyi gelsede gelsin başla göz üstüne demi amaİnşallah canım.Tüm müslüman kardeşlerimizle beraber.Yalnızca kendimizi düşünsek burda bu kadar çok şey paylaşmazdık zaten
Bebek ağırlaştığı için rahim kaldırmaz erken olur diyor o yüzden dr.Bugün doğsa bile durdurmaya çalışmam gelebilir artık dedi bugün.Çok sevindim,çok rahatladım bu cümleye.
Darısı başınıza inşallahhhh
34+6 yız bugün İpek teyzesi.Kilosu 3500ü geçer,4000bile geçebilir dedi.Boyu da uzayacaktır
Vücudunun dayanıklılığıyla alakalı doğum dediğin.Ve nefes tekniğinle.Yanlış nefes,korkular,telaş,stres daha çok etkiliyor doğumu bence.Sakin olmak lazım.Nasıl olacak bilmiyorum ama şu an çok sakinim.
Eğer enfeksşyon akıntı devam ediyorsa hiç durma bence gir başka doktora.amin canım 2 defa yazdı aynı ılacı kac defa aldım hepsıde erıdı o yuzden moralım bozuldu baska ılacta yazmadı bıde benım oturdugum yer cok sıcak buzdolabınada koymak sakıncalı ustunde oyle yazıyo şasırdım kaldım yaallaha emanet bebegım dua ediyorum artık baska carem kalmadı bıdakı kontrolume 1 ay var daha inşallah bısey olmadan atlatırım :18:
İnşaallah canım demekki atlattın tahlikeyi gelsede gelsin başla göz üstüne demi ama
madem nefes tekniği ile alakalı öğreneyim bari :18::18::18an nasıl olacak bilemiyorum :18:Ca
Sakin oluruz inşaallah ne desem yalan olur
Eğer enfeksşyon akıntı devam ediyorsa hiç durma bence gir başka doktora.
Bir ay çok uzun bir süre
Oluyor canım.Önce batmalar şelinde oluyor.Sonra kramplar giriyor.Bebek aşağı doğru inmeye başlıyor.Sık sık,göğsünü şişerek nefes al kramplar girdiğinde.İşe yarıyor.Aysecim ve ozlemcim bugun biraz kasik bolgemde az igne batiyor gibi. Size de oldu mu bu haftalar?
selam kızlaaarrrrrrrrr
çok özledim sizleriiiiii
ani ve güzel bir kararla gidilen Konya yolculugu,bayramı ailemle geçirmenin mutlulugu ve bayram sonrası yalova tatili hayli yaradı bize.
Yusufum un sarılıgı tamamen geçti hamd olsun. akça pakça oldu :) gözleri de tam maviş oldu.
kadınlar plajının maskotuydugören AA YUSUF GELMİŞ deyip kucagına alıyordu. bende durumdan istifade denizden çıkmıyordum
çok keyifli geçti.bu sabah 4 de evdeydik. bol bol dinlenme ve enerji depolamanın ardından tekrar buradayım
sizler nasılsınız bakalım?
geçmişi okumadım.inşallah herşey yolundadır.
HEPİNİZİ ÇOK ÖZLEDİM VE ÇOK ÖPÜYORUMMM
Ne kadar çok hazırlık yaparsam o kadar rahat olurum ben.Başıma ne geleceğini bilmek beni rahatlatır işin açığı.O yüzden mümkün olduğunca araştırıyorum doğum mevzuunu.İnşaallah canım demekki atlattın tahlikeyi gelsede gelsin başla göz üstüne demi ama
madem nefes tekniği ile alakalı öğreneyim bari :18::18::18an nasıl olacak bilemiyorum :18:Ca
Sakin oluruz inşaallah ne desem yalan olur
Eğer enfeksşyon akıntı devam ediyorsa hiç durma bence gir başka doktora.
Bir ay çok uzun bir süre
Amin canım Rabbim sevdiklerimizi bize bağışlasın..Aişem canım gittinmi doktora güzel haberlerle gel
evet canım bakalım bir karar veririz inşaallah.
Şimdi hediye alacak olanada ben bunu beğendim diyebilirmiyim oda var.
Bir yandanda boşun alınıp bi kenarda durmasınada içim el vermez.
Kuzum dün gece iyi uyuyamadınmı ?
Allah sana bağışlasın iki tosbaanıda
Allah şifa versin.
İlacın erimeyeni yok u doktorun sana versin.
Bu nasıl iş kullanamadıktan sonra ne diye yazıyorki
oy maşallahBiz geldik teyzeleriiiiii
Ultrason ve nstde de o kadar çok sıra vardıki drun yanına 4te girebildim
48 cm boyuyla 2800 kilo olan topkekim hala başaşağı.Gayet uzun ve iri bir bebek olacak dedi drumuz.Hatta rahme yerleşmeye başlamış.Suyu gayet iyi.Gelişimi 10-12 gün kadar önde hala.Su içmeyi ihmal etme dedi.19 Eylül'e kadar bekleyeceğiz dedi dr.Bugün gelse doğumu durdurmam dedi.
Sorularımın cevaplarını da net bi şekilde aldım.
1-Gelişimin önden gitmesi rahmi zorladığı için doğum erken olabilirmiş.Gününü bekleyenlerde olabiliyor fakat genelde erken gelirler dedi.
2-Ciğer geliştirici iğne 35-36.haftada doğma riski yüksek olan gebelere yapılır dedi.
3-Çatı muayenesi çok eski bir yöntemmiş.Yapmayacakmış bana.1.40 boyu olan bi anne olsaydın bakardım ama gerek yok dedi.Benim bünyemin iri olması,kan değerlerim gayet iyiymiş,normal doğurabilirmişim.
Bizden haberler böyle...
canım benim bizim aldığımız bunlardan işte. içi çok rahatsız görünüyor. çocuk yamuk yumuk yatacak..Canım bu çok güzel Maşaallah sağlıkla kullanın eskitin başkasıda kullansın inşaallahhh
Başkasınıda şimdiden düşünüyoruz bak hele bakkk
Şaka bir yana bizim alacağımız türü ekliyorum.
Rengi belli değil ama bu nasıl bir baksana kullanışlı değil deniliyor ama bilemiyorum
Maşaallah çok sevindim Aişemmmmmm
Allahım demek 42.haftana kadar bekletecek kuzun iyice büyüsün gelişsin diyeeee
İnşaallah sağlıkla hayırlısıyla normal olur fıstığınnn
Pardon çilekli topkekinnnnn
Bizde sabah 10 gibi gideceğiz ayrıntılı usg ye çok dua bekliyorum Aİşem.
canım benim hayırlı haberlerle gel inşallah.Sabah 10 gibi Ayrıtılı usg ye gireceğiz dua bekliyorum.
İnşaallah sağlıkla güzel haberlerle gelirim.
Saat 1:30 gibide kendi doktoruma gideceğim geç kalırsam merak etmeyin.
Allahım yardımcımız olsun
canım benim çok normal onlar. bende bazen hareketle ani sancılar giriyor. kocaman bir kitle var içerde. rahimde bağ dokular geriliyor..Aysecim ve ozlemcim bugun biraz kasik bolgemde az igne batiyor gibi. Size de oldu mu bu haftalar?
Klasik bir gecenin ardından yine burdayım
Biraz sonra sağlık ocağına gideceğim.Doğum ve emzirme için konuşalım gel de demişti.Çatı muayenesi konusunu da soracağım.Dünden beri takıldı kafama.Evhammı ediyorum bilmiyorum kızlar:44::44: Hadi benim çatım darsa ve boşu boşuna ağrı çekersem son dk sezeryana dönerse.Hadi çatım dar olduğu için kesi atmak zorunda kalırlarsa.40 kez doğum yapsan daha iyi diyorlar o kesi acısını yaşayanlar:18::18::18::18::18::18::18::18: Başka dra gitsemmi çatı için?:26::26::26::26: Doktoruma da güveniyorum ama işte vesvese:18::18::18::18::18::18::18:
Bi akıl verin kızlar.Ne yapmalıyım?
günaydın kızlar. hayırlı cumalar..
yine tansiyon düşmesi göz kararmasıyla geldim işyerine.. yolda bulduğum yerlere çöküyorum ama yine de işe geldiğimde kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor sonra gözler kararıyor kulaklar duymamaya başlıyor... suyu dayamasam herhalde bilincim kapanacak..
Allahım sen bize yardım et..
günaydın canım nasılsın
gerçi durumunu yukarda anlatmışsın rabbim
yardımcımız olsun kendine dikkat et
sana da hayırlı cumalar duanı eksik etme
bugun pek bi keyifsizim(
ne oldu şulecim? halsizlik bulantı mı? kıyamam ya çok zor seni çok iyi anlıyorum.
inan dakikaları sayıyordum işyerinde o ilk aylar..sürekli elime yüzüme kolonya sürüyordum.. hala da kolonyayla yaşıyorum gibi. ilk zamanlar bulantılardan şimdi de bayılma hissinden sürekli kolonyalanıyorum fıs fıs özlem oldum..
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun mübarek cuma gününde dualarımız kabul olsun..
akşam eşimle biraz tartıştık(
ne zamanki kayınvalidemlere gidip gelsek eşim bi değişiyor
bayramda gidip geldik yine düzenimiz alt üst oldu
afra tafralar sanki ben değil o gebe
halsizliğim yorgunluğum bir yana
birde onunla uğraşıyorum iyice bunaldım bu erkekler niye böyle densiz
halden anlamaz emanetlerine işte böyle bakıyorlar
dün gece sabaha kadar uyuyamadım ağlamamak için kendimi
zor tuttum bebeğimide benide boşu boşuna üzdü
sabah kahvaltı dahi yapamadımm( ama zamanı gelsin herşeyi konuşacağım
duanı eksik etme canım(
canım benim aynı şeyleri yaşıyoruz aşağı yukarı hepimiz. erkek milleti işte. bizde de durumlar aynı hala savaş devam ediyor. konuşmuyorum.. şu hamile halimle bak işe zor geliyorum bana ne diyor. onlar bizi düşünmüyorlar ki onlar sadece kendilerini düşünüyorlar. benimki ilk zamanlar hiç yardımcı olmadı. ben kusuyordum lavaboda.. adam kalkıp bakmıyordu bana ya... yan gelip yatıyordu içerde..nasıl kızıyordum inan.. sonunda bağırdım çağırdım dedim keyfimden mi yaşıyorum ben bunları. tek başıma mı yaptım bu çocuğu..
kafana takma diycem ama biliyorum takılıyor ben de yaşıyorum işte aynı şeyleri. sinirden midem ağrıyor kaç gündür.. bütün sıkıntılarım bitmiş gibi..
aslında kafaya taktıkça kendimize yapıyoruz. sadece kendin için yaşıycaksın sadece kendini düşüneceksin. biz orda yanlış yapıyoruz..
Allah yardımcımız olsun..[/QUOTE
amin canım bu mübarek günde umarım rabbim dualarımızı kabul eder...
dediğin gibi neden bu kadar vurdumduymazlar anlamıyorum
bazen düşünüyorum her erkek böyle mi sonra peygamberimizi düşünüyorum
eşlerine ne kadar şefkatli ne kadar merhametli olmuş
her işlerinde yardımcı olmuş erkekler sanıyorlarki
yemek yapmak ütü yapmak evi temizlemek kadınların işi
aslında bu kadının işi değiş kadının erkeğe sadece bir ikramı
yapmazsa dinen sorumlu tutulmayacak
biz herşeyi yaptığımız halde yine de yaranamıyoruz
sabahtan beri karnıma kramplar giriyor düşünmek istemiyorum
ailemde yakında değilki kapıyı çekip bir kaç gün uzaklaşayım
aklı başına gelsin dediğin gibi sanki çocuğu ben tek yaptım
baba sorumluluğu yok valla çok korkuyorum
evlilikten soğudum canım kusura bakma kafanı ağrıttım işte birbirimize
yoldaş oluyoruz bizi sadece kendi cinsimiz anlıyor
Allah yardım etsin cümlemize..
canım benim aynı şeyleri yaşıyoruz aşağı yukarı hepimiz. erkek milleti işte. bizde de durumlar aynı hala savaş devam ediyor. konuşmuyorum.. şu hamile halimle bak işe zor geliyorum bana ne diyor. onlar bizi düşünmüyorlar ki onlar sadece kendilerini düşünüyorlar. benimki ilk zamanlar hiç yardımcı olmadı. ben kusuyordum lavaboda.. adam kalkıp bakmıyordu bana ya... yan gelip yatıyordu içerde..nasıl kızıyordum inan.. sonunda bağırdım çağırdım dedim keyfimden mi yaşıyorum ben bunları. tek başıma mı yaptım bu çocuğu..
kafana takma diycem ama biliyorum takılıyor ben de yaşıyorum işte aynı şeyleri. sinirden midem ağrıyor kaç gündür.. bütün sıkıntılarım bitmiş gibi..
aslında kafaya taktıkça kendimize yapıyoruz. sadece kendin için yaşıycaksın sadece kendini düşüneceksin. biz orda yanlış yapıyoruz..
Allah yardımcımız olsun..[/QUOTE
amin canım bu mübarek günde umarım rabbim dualarımızı kabul eder...
dediğin gibi neden bu kadar vurdumduymazlar anlamıyorum
bazen düşünüyorum her erkek böyle mi sonra peygamberimizi düşünüyorum
eşlerine ne kadar şefkatli ne kadar merhametli olmuş
her işlerinde yardımcı olmuş erkekler sanıyorlarki
yemek yapmak ütü yapmak evi temizlemek kadınların işi
aslında bu kadının işi değiş kadının erkeğe sadece bir ikramı
yapmazsa dinen sorumlu tutulmayacak
biz herşeyi yaptığımız halde yine de yaranamıyoruz
sabahtan beri karnıma kramplar giriyor düşünmek istemiyorum
ailemde yakında değilki kapıyı çekip bir kaç gün uzaklaşayım
aklı başına gelsin dediğin gibi sanki çocuğu ben tek yaptım
baba sorumluluğu yok valla çok korkuyorum
evlilikten soğudum canım kusura bakma kafanı ağrıttım işte birbirimize
yoldaş oluyoruz bizi sadece kendi cinsimiz anlıyor
Allah yardım etsin cümlemize..
Aminnn canım.
yok olur mu öyle şey. niye ağrısın kafam?
ben de aynı şeyleri yaşıyorum.. burda Ayşeye dert yandım..
kesinlikle haklısın canım.. biz ne yaparsak yapalım yaranamıyoruz.
kıyamam bebişin de üzülüyor içerde..hadi biraz başka şeylerle ilgilen..müzik aç ne bileyim bebişine yazık kıyamam daha çok minik o.
birşeyler de yemeye çalış olmaz mı? güçsüz kalma..
erkeklerin hepsi aynı boşver değişmezler onlar ne yaparsak yapalım. biz kendimize bakalım bebişlerimizi düşünelim.
Aminnn canım.
yok olur mu öyle şey. niye ağrısın kafam?
ben de aynı şeyleri yaşıyorum.. burda Ayşeye dert yandım..
kesinlikle haklısın canım.. biz ne yaparsak yapalım yaranamıyoruz.
kıyamam bebişin de üzülüyor içerde..hadi biraz başka şeylerle ilgilen..müzik aç ne bileyim bebişine yazık kıyamam daha çok minik o.
birşeyler de yemeye çalış olmaz mı? güçsüz kalma..
erkeklerin hepsi aynı boşver değişmezler onlar ne yaparsak yapalım. biz kendimize bakalım bebişlerimizi düşünelim.
Sanırım fazlasıyla şımarttık oda biliyor benim burda kimsem
yok herşeyi onunla yapmak zorundayım
büyük konuşmak istemiyorum ama ailem yanımda olsaydı hiç onu takmaz
gider kafa dağıtırdım evde ne hali varsa görsün derdim
ben tatsızlık çıkmasın dedikçe o rahat durmuyor
madem öyle bende onu protesto ediyorum konuşmayacağım
şimdi mesaj attı cevap yazmayacağım
dediğin gibi kendimi düşüneceğim ona yemekde yok çayda yok:))
Tatiller yapılmış,sarılıklar defedilmiş,enerjiler toplanmış ooohhhh
Allah nazarlardan saklasın.Bizim topiğin hamişleri pek hızlı.Aman doğum yaptım azıcık miskinleşeyim diyen yok.Sıra bende herhalde.Rezervasyon yaptırayım bari tatil yörelerinden birinden
günaydın kızlar. hayırlı cumalar..
yine tansiyon düşmesi göz kararmasıyla geldim işyerine.. yolda bulduğum yerlere çöküyorum ama yine de işe geldiğimde kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor sonra gözler kararıyor kulaklar duymamaya başlıyor... suyu dayamasam herhalde bilincim kapanacak..
Allahım sen bize yardım et..
günaydın fıstıklarrrr
hayırlı cumalar hepimize
güzelce dinledim gece.bugünü temizlik günü ilan ettim kendime.
koca bir yıgın çamaşırlar var yıkanıcak. evimi temiz bırakmıştım ama toz olmuş her yer. yine bir üzerinden geçmek lazım.
Yusuf'cuk 10 gibi uyanıp yatagıda agucuk yapıp beni uyandırmasa daha uyuyacaktım
hamişlerimizin haftaları iyice ilerlemiş.en zor zamanlardasınız.ama az kaldı sonra çoook rahatlayacaksınız Rabbimin izniyle.
Ayşecim 1 defa çatı muayenesi yapabilirler. darsa zaten söylerler çatın dar doğuramazsın die.artık eskisi gibi hemen cart die kesi atmıyorlar.benm çatım dar değildi ve Kenan 4 kiloya yakındı ama inmedi aşagı. suni sancı takıldı,sancım gelmedi.sıfır sancıyla sezeryana gittim. inşallah sende kolay bir doğum yaşarsın.
aynen öyle kuzumm enerji depoladık
Allah razı olsun canım benim. darısı başına.
40 ını Konya'da uçurduk.zaten 15-20 lerde pikniklerde geziyorduk.
bu çocuk çok gezginci olucak bence
ama lohusayım,yeni doğum yaptım diip oturunca da olmuyor ki.
gezip tozunca insan daha enerji depoluyor.yoksa lohusalık sendromuna giricektim ben
sana da hayırlı cumalar ozimmm
nasılsın kuzum?
en zor zamanlardasın he? Rabbim yardımcın olsun canım benim.
az kaldı ha gayret.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?