Bol bebiş topiği

Kızlar biz gittik geldik.
Maşaallah herşey yolunda bir problem yok
Ama tabi Allah korusun inşaallah sağlıkla kucağımıza alırız.
Bu sonuçlar %50 ve %70 değerinde doğru dedi.
Benim rahimin üst tepesinde band gibi birşey var dedii gide.
Aşağılarda olsa bebeğin gelişimini engellerdi ama yukarıda olduğu için problem olmaz dedi.
Doktoruna görün dedi.
Bugün 2 gibi gideceğim inşaallah herşey yolunda
Rabbim meleklerimizi bizleri korusun
Bu arada oğlum bir saniye durmadı yüzünü net göremedik başta ama doktor baya bi uğraştı beni sağa sola çevirdi profil resmi için.
Tabi bizimki yine ters yöne döndü.
Dedim kime benziyor acaba.
Doktor abla dudağı çanesi sana benziyor dedi
Fotosunu yükleyeceğim eşim izin verirse
Nazar korkusu var babasında
Allahım Maşaallah ya ne tatlıydı 25 dakika falan sürdü vebebeğimi zekla izledimmmm
Allahım herkese nasip etsin bu duyguyu
Geçmişi okumadım okuyup dönüyorummmmmm

slm kızlar nasılsınız...bayram bitti..izinden döndüm bugün işe..evde kendime vakit ayırdım..ohh miss gibi dinlendim geldim..bu arada çalışmalara devam

Oyy Maşaallah kız hayranım sizin gibi hatunlara FMFM de tatilde gelmedi hala onun paşasıda plajın maskotuymuş
İyi olmanıza sevindim dua ile...
haklısın en ıyısı gıdıyım pazrtesı gunu baska doktora belkı degısık bı ılac verır :44:
Hemde en kısa zamanda gitmelisin enfeksiyon ihmale gelmez canım.
Tamam dua ederiz ama sağlıkla ilgili önleminide almalısın
Doktorun umrundamı sence

Aişem git bencede bizide bilgilendirirsin.
Komşumda sen yaşlarda ilk bebeğini doğurdu 40.haftaya kadar herşey normal doğumu gösteriyormuş ama çatı muayenesinde çatının dar olduğunu kemikli olduğunu bebeğinde 4 kiloya yakın olduğu için normal olamayacağını öğrenmiş.
Ve sezeryana almışlar.
Sende git bence
Oyyy kuzum ya kıyamam sana allah yardımcın olsun.
Senle yazışırken yüzün gözümün çnüne geliyor sevindim seni gördüğüme
Bide ne inceymişsin beeeeeeeeeeeeeeeeeee
Bende kendime inceyim zayıfım diyordum seni görünce
Anladımki değilmişimmm
Allah sağlık versin hepimize
günaydın canım nasılsın
gerçi durumunu yukarda anlatmışsın rabbim
yardımcımız olsun kendine dikkat et
sana da hayırlı cumalar duanı eksik etme
bugun pek bi keyifsizim(

AFFF ALAHIM AFFFFF
Şimdi ben senin kaynanana ve ona uyup sana böyle davranan eşine dua etmekten Allah iyi etsin demekten başk ane diyebilirimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Allah onları salih saliha eylesin ki doğruyu görsünler.
Haklısın erkeklerin hepsi böyle ama bizler iyi yönlerine bakacağız ki mutlu olalaım.
Normalde bu daha kolaydır ama gebeyken zaten kendi derdinle uğraşamıyorsun bide onlar böyle yapınca
Allah yardımcın olsun.
Erkekler peygamberimizi Kadınlarda Sahabe hatunları örnek alsa aslında hiçkimsede huzursuzluk çıkmaz.
Muhakkak bizdede vardır kusur ama onların anlayışsızlığı erkeklerin yetiştirilmesiyle alakalı
Bari biz oğullarımızı kızlarımızı doğru eğitelim hakkıyla islamı yaşamalarını sağlayalım.
Güzel ahlak İSLAMDA
Kendimizi düşünecek yaradılışta değilizki Özlemimmm
Var çok bencil kadınlar ama inan bir gönülde taht kuramıyorlar
Biz böyle olallımda mükafatına Mevlam versin.
Birde şimdi Annelik duygusu var işin içinde dahada kendimizden vereceğiz göreceksin
Ev hanımıyım ama hakkaten işleri yatiştiremiyorum ki evim 85 m2.
Çalışan hatunlara eşleri %100 yardım etmek zorundadır kaymağını yemeyi biliyorlar valla kusura bakmasınlar sizi yardımsız bırakmasınlar.
Benimki çalışıyor diye bend eevdeyim üstüne gitmiyorum fazla.
Ama sizler hakkınız var yardım istemeye.

slm kızlar nasılsınız...bayram bitti..izinden döndüm bugün işe..evde kendime vakit ayırdım..ohh miss gibi dinlendim geldim..bu arada çalışmalara devam

Ohh misler gibi ne güzel kayfine bak canımm.
Yarasın bakalım tatilin rahatlığı çalışmaların gücü veeeeeeeeeeee Allahın (c.c) izniyle gelsin minikkk kızlar minnak erekelerrrrrrr
Elhamdülillah iyiyiz canım

Kızlar hayırlı Cumalarımız olsun.
Rabbim bu günün hürmetine bizi Kendine layık kul Rasulune layık Ümmet eylesin.
Sağlıkla bbeişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin...
Selamet ve dua ile...

Hadi gozunuz aydin her seyin yolunda olmasina sevindim.. Git gel doktora habersiz birakma bizi..

kızçeler uzun zamandır sizleri uzzaktan takip edıyorum malum ınsan topıkte bır kendısı kalınca hamiş olmayınca ortak duygular paylaşılamayınca :) bı de bu arada yenı arabamızla buyuk bır kaza atlattık maddi manevi çoküzüldük çok şükür bise bişi olmadı mal canında yongasıymış .eşim bu haberı duyunca üzüntüleri hafifler inşallah. neyse cok uzattım arkadaşlar ilk haberide sıze verıyorum hamileyim inşallah gözümüz aydın :)) eşimden de önce size verdım kıymetınızı bilin P

Son düzenleme:
oy maşallah paşama ya kocaman olmuş Allah nazarlardan korusun

Son düzenleme:

ayy inşş cnımm..dualarınızı eksik etmeyinnn kuzummm...

Ozlemcim ama sen 24-25lerde de yanmadan sikayetciydin demi ozamanda mi yukardaydi mideye yakin acep?

canım benim birden yukarı çıkmıyor ki yavaş yavaş çıkıyor.. şuan göğsümün altına kadar çıktı.. yukarıya çıktıkça da mide şikayetleri oluyor.. organlar yer değiştiriyor rahim büyüdükçe... inan barsak seslerimi bile yan taraflardan duyuyorum

süperr bir haberrrrrrr tebrik ederimmm canımmm darısı başımaaaaa

Ayy korktum valla bana az kaldi ozaman
Basasagi mi pozisyonu kimi de kafa yukarda olunca kafa basinc yapior diyor

Ayy korktum valla bana az kaldi ozaman
Basasagi mi pozisyonu kimi de kafa yukarda olunca kafa basinc yapior diyor

yok canım geziyor benim ki. kafa yukarı çıkıyor bazen..bazen aşağıdan vuruyor bazen yukardan.. en son gittiğimde doktor bir şey demedi ama kafasını hissediyorum yuvarlak sert...
canım belki senin öyle olmaz. ben gebelikten önce de mide rahatsızlığı yaşıyordum..
hayırlısı ile hepimiz kurtulacağız inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…