- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #16.801
oyyy altın toppppp
yer seni teyzen yerrrrr
ayyyy kimler gelmişşşşşş
nasılsın tugrammmmm çok özledim kuzuuu
Oluyor canım.Önce batmalar şelinde oluyor.Sonra kramplar giriyor.Bebek aşağı doğru inmeye başlıyor.Sık sık,göğsünü şişerek nefes al kramplar girdiğinde.İşe yarıyor.
Asagi inmesi icin 28+6 erken deil mi canim benim yukari cikmadi hic sanirim gobek deligi altini seviyor oralarda yere paralel uzaniyor:)
Klasik bir gecenin ardından yine burdayım
Biraz sonra sağlık ocağına gideceğim.Doğum ve emzirme için konuşalım gel de demişti.Çatı muayenesi konusunu da soracağım.Dünden beri takıldı kafama.Evhammı ediyorum bilmiyorum kızlar:44::44: Hadi benim çatım darsa ve boşu boşuna ağrı çekersem son dk sezeryana dönerse.Hadi çatım dar olduğu için kesi atmak zorunda kalırlarsa.40 kez doğum yapsan daha iyi diyorlar o kesi acısını yaşayanlar:18::18::18::18::18::18::18::18: Başka dra gitsemmi çatı için?:26::26::26::26: Doktoruma da güveniyorum ama işte vesvese:18::18::18::18::18::18::18:
Bi akıl verin kızlar.Ne yapmalıyım?
Elham yapma canim benim yoksa benim catlamam lazim. Burda cati fln muayene yok dogum yapip yapamayacagini bilmeden gidiyorsun. Belki 1 gun ugrasion aci cekion sonunda olmayabiliyor. Kesi de tryi cok bilmiyorum ama artik kolay kolay kesmiolar diye duydum.
günaydın kızlar. hayırlı cumalar..
yine tansiyon düşmesi göz kararmasıyla geldim işyerine.. yolda bulduğum yerlere çöküyorum ama yine de işe geldiğimde kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor sonra gözler kararıyor kulaklar duymamaya başlıyor... suyu dayamasam herhalde bilincim kapanacak..
Allahım sen bize yardım et..
Canim nie bole oluyo dr a sordun mu? Benim de hep tansiyon 108/59 larda. Senin kac cikiyor.
Ay ay bu cok bidik olmus masalah tubisimmmm... coook tatli baloglan...
Oyy Maşaallah kız hayranım sizin gibi hatunlara FMFM de tatilde gelmedi hala onun paşasıda plajın maskotuymuşselam kızlaaarrrrrrrrr
çok özledim sizleriiiiii
ani ve güzel bir kararla gidilen Konya yolculugu,bayramı ailemle geçirmenin mutlulugu ve bayram sonrası yalova tatili hayli yaradı bize.
Yusufum un sarılıgı tamamen geçti hamd olsun. akça pakça oldu :) gözleri de tam maviş oldu.
kadınlar plajının maskotuydugören AA YUSUF GELMİŞ deyip kucagına alıyordu. bende durumdan istifade denizden çıkmıyordum
çok keyifli geçti.bu sabah 4 de evdeydik. bol bol dinlenme ve enerji depolamanın ardından tekrar buradayım
sizler nasılsınız bakalım?
geçmişi okumadım.inşallah herşey yolundadır.
HEPİNİZİ ÇOK ÖZLEDİM VE ÇOK ÖPÜYORUMMM
Hemde en kısa zamanda gitmelisin enfeksiyon ihmale gelmez canım.haklısın en ıyısı gıdıyım pazrtesı gunu baska doktora belkı degısık bı ılac verır :44:
Oluyor canım.Önce batmalar şelinde oluyor.Sonra kramplar giriyor.Bebek aşağı doğru inmeye başlıyor.Sık sık,göğsünü şişerek nefes al kramplar girdiğinde.İşe yarıyor.
Tatiller yapılmış,sarılıklar defedilmiş,enerjiler toplanmış ooohhhh
Allah nazarlardan saklasın.Bizim topiğin hamişleri pek hızlı.Aman doğum yaptım azıcık miskinleşeyim diyen yok.Sıra bende herhalde.Rezervasyon yaptırayım bari tatil yörelerinden birinden
Ne kadar çok hazırlık yaparsam o kadar rahat olurum ben.Başıma ne geleceğini bilmek beni rahatlatır işin açığı.O yüzden mümkün olduğunca araştırıyorum doğum mevzuunu.
Aişem git bencede bizide bilgilendirirsin.Klasik bir gecenin ardından yine burdayım
Biraz sonra sağlık ocağına gideceğim.Doğum ve emzirme için konuşalım gel de demişti.Çatı muayenesi konusunu da soracağım.Dünden beri takıldı kafama.Evhammı ediyorum bilmiyorum kızlar:44::44: Hadi benim çatım darsa ve boşu boşuna ağrı çekersem son dk sezeryana dönerse.Hadi çatım dar olduğu için kesi atmak zorunda kalırlarsa.40 kez doğum yapsan daha iyi diyorlar o kesi acısını yaşayanlar:18::18::18::18::18::18::18::18: Başka dra gitsemmi çatı için?:26::26::26::26: Doktoruma da güveniyorum ama işte vesvese:18::18::18::18::18::18::18:
Bi akıl verin kızlar.Ne yapmalıyım?
Oyyy kuzum ya kıyamam sana allah yardımcın olsun.günaydın kızlar. hayırlı cumalar..
yine tansiyon düşmesi göz kararmasıyla geldim işyerine.. yolda bulduğum yerlere çöküyorum ama yine de işe geldiğimde kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor sonra gözler kararıyor kulaklar duymamaya başlıyor... suyu dayamasam herhalde bilincim kapanacak..
Allahım sen bize yardım et..
günaydın canım nasılsın
gerçi durumunu yukarda anlatmışsın rabbim
yardımcımız olsun kendine dikkat et
sana da hayırlı cumalar duanı eksik etme
bugun pek bi keyifsizim(
AFFF ALAHIM AFFFFFakşam eşimle biraz tartıştık(
ne zamanki kayınvalidemlere gidip gelsek eşim bi değişiyor
bayramda gidip geldik yine düzenimiz alt üst oldu
afra tafralar sanki ben değil o gebe
halsizliğim yorgunluğum bir yana
birde onunla uğraşıyorum iyice bunaldım bu erkekler niye böyle densiz
halden anlamaz emanetlerine işte böyle bakıyorlar
dün gece sabaha kadar uyuyamadım ağlamamak için kendimi
zor tuttum bebeğimide benide boşu boşuna üzdü
sabah kahvaltı dahi yapamadımm( ama zamanı gelsin herşeyi konuşacağım
duanı eksik etme canım(
Kendimizi düşünecek yaradılışta değilizki Özlemimmmcanım benim aynı şeyleri yaşıyoruz aşağı yukarı hepimiz. erkek milleti işte. bizde de durumlar aynı hala savaş devam ediyor. konuşmuyorum.. şu hamile halimle bak işe zor geliyorum bana ne diyor. onlar bizi düşünmüyorlar ki onlar sadece kendilerini düşünüyorlar. benimki ilk zamanlar hiç yardımcı olmadı. ben kusuyordum lavaboda.. adam kalkıp bakmıyordu bana ya... yan gelip yatıyordu içerde..nasıl kızıyordum inan.. sonunda bağırdım çağırdım dedim keyfimden mi yaşıyorum ben bunları. tek başıma mı yaptım bu çocuğu..
kafana takma diycem ama biliyorum takılıyor ben de yaşıyorum işte aynı şeyleri. sinirden midem ağrıyor kaç gündür.. bütün sıkıntılarım bitmiş gibi..
aslında kafaya taktıkça kendimize yapıyoruz. sadece kendin için yaşıycaksın sadece kendini düşüneceksin. biz orda yanlış yapıyoruz..
Allah yardımcımız olsun..
Öyle deme dhah yenisin bebebğiniz olacak ne soğuması olur böyle şeylercanım benim aynı şeyleri yaşıyoruz aşağı yukarı hepimiz. erkek milleti işte. bizde de durumlar aynı hala savaş devam ediyor. konuşmuyorum.. şu hamile halimle bak işe zor geliyorum bana ne diyor. onlar bizi düşünmüyorlar ki onlar sadece kendilerini düşünüyorlar. benimki ilk zamanlar hiç yardımcı olmadı. ben kusuyordum lavaboda.. adam kalkıp bakmıyordu bana ya... yan gelip yatıyordu içerde..nasıl kızıyordum inan.. sonunda bağırdım çağırdım dedim keyfimden mi yaşıyorum ben bunları. tek başıma mı yaptım bu çocuğu..
kafana takma diycem ama biliyorum takılıyor ben de yaşıyorum işte aynı şeyleri. sinirden midem ağrıyor kaç gündür.. bütün sıkıntılarım bitmiş gibi..
aslında kafaya taktıkça kendimize yapıyoruz. sadece kendin için yaşıycaksın sadece kendini düşüneceksin. biz orda yanlış yapıyoruz..
Allah yardımcımız olsun..[/QUOTE
amin canım bu mübarek günde umarım rabbim dualarımızı kabul eder...
dediğin gibi neden bu kadar vurdumduymazlar anlamıyorum
bazen düşünüyorum her erkek böyle mi sonra peygamberimizi düşünüyorum
eşlerine ne kadar şefkatli ne kadar merhametli olmuş
her işlerinde yardımcı olmuş erkekler sanıyorlarki
yemek yapmak ütü yapmak evi temizlemek kadınların işi
aslında bu kadının işi değiş kadının erkeğe sadece bir ikramı
yapmazsa dinen sorumlu tutulmayacak
biz herşeyi yaptığımız halde yine de yaranamıyoruz
sabahtan beri karnıma kramplar giriyor düşünmek istemiyorum
ailemde yakında değilki kapıyı çekip bir kaç gün uzaklaşayım
aklı başına gelsin dediğin gibi sanki çocuğu ben tek yaptım
baba sorumluluğu yok valla çok korkuyorum
evlilikten soğudum canım kusura bakma kafanı ağrıttım işte birbirimize
yoldaş oluyoruz bizi sadece kendi cinsimiz anlıyor
Allah yardım etsin cümlemize..
Allah yardımcımız olsun AMin...
Maşaallah hemde nasıl büyümüşşş Annesi yerim onu bennn
slm kızlar nasılsınız...bayram bitti..izinden döndüm bugün işe..evde kendime vakit ayırdım..ohh miss gibi dinlendim geldim..bu arada çalışmalara devam
Kızlar biz gittik geldik.
Maşaallah herşey yolunda bir problem yok
Ama tabi Allah korusun inşaallah sağlıkla kucağımıza alırız.
Bu sonuçlar %50 ve %70 değerinde doğru dedi.
Benim rahimin üst tepesinde band gibi birşey var dedii gide.
Aşağılarda olsa bebeğin gelişimini engellerdi ama yukarıda olduğu için problem olmaz dedi.
Doktoruna görün dedi.
Bugün 2 gibi gideceğim inşaallah herşey yolunda
Rabbim meleklerimizi bizleri korusun
Bu arada oğlum bir saniye durmadı yüzünü net göremedik başta ama doktor baya bi uğraştı beni sağa sola çevirdi profil resmi için.
Tabi bizimki yine ters yöne döndü.
Dedim kime benziyor acaba.
Doktor abla dudağı çanesi sana benziyor dedi
Fotosunu yükleyeceğim eşim izin verirse
Nazar korkusu var babasında
Allahım Maşaallah ya ne tatlıydı 25 dakika falan sürdü vebebeğimi zekla izledimmmm
Allahım herkese nasip etsin bu duyguyu
Geçmişi okumadım okuyup dönüyorummmmmm
oy maşallah paşama ya kocaman olmuş Allah nazarlardan korusun
benim de öyle canım küçük tansiyonum genelde 50-60 çıkıyor. söyledim doktora. yavaş hareket et dedi. bol su iç dedi.Oluyor canım.Önce batmalar şelinde oluyor.Sonra kramplar giriyor.Bebek aşağı doğru inmeye başlıyor.Sık sık,göğsünü şişerek nefes al kramplar girdiğinde.İşe yarıyor.
Asagi inmesi icin 28+6 erken deil mi canim benim yukari cikmadi hic sanirim gobek deligi altini seviyor oralarda yere paralel uzaniyor:)
Elham yapma canim benim yoksa benim catlamam lazim. Burda cati fln muayene yok dogum yapip yapamayacagini bilmeden gidiyorsun. Belki 1 gun ugrasion aci cekion sonunda olmayabiliyor. Kesi de tryi cok bilmiyorum ama artik kolay kolay kesmiolar diye duydum.
Canim nie bole oluyo dr a sordun mu? Benim de hep tansiyon 108/59 larda. Senin kac cikiyor.
bak kendimde araştırdım nette..
Gebelikte rahmin fazla büyümesine bağlı rahime giden kan miktarı artar ve bundan dolayı beyin gibi diğer organlara anlık olarak kan pompalanmasında bir güçlük oluşabilir, bu da baş dönmesi veya bayılma hissine neden olabilir. Ayrıca büyüyen rahmin annenin kan damarları üzerine bası yapması da göz kararması, baş dönmesi ve bayılma hissine sebep olabilir. Baş dönmesi yatar veya oturur durumda iken ayağa kalkma sırasında olabilir buna durumsal kan basıncı düşüklüğü (postural hipotansiyon) denir. Kan basıncının hızla düşmesi sonucu birdenbire beyine daha az kan gitmesi bu duruma neden olur. Bu duruma engel olmak için çok yavaş ve dikkatli ayağa kalkmalısınız.
- Yatarken veya otururken aniden ayağa kalkmak tansiyon düşmesi nedeniyle baş dönmesi, göz kararması gibi şikayetlere neden olabilir.
- Aşırı sıcak yaz aylarında terleme ile fazla sıvı kaybedilmesi tansiyon düşmesine neden olur. Bu nedenle yaz aylarında bol sıvı tüketilmesi önemlidir.
canım valla şu bir iki haftadır tavan yaptı en üst düzeyde.. göğsümün altından vuruyor. o yüzden bir iki gündür midem çok yanıyor. gaviscon şişesiyle dolaşıyorum..
Aminnnn canımmm..Kızlar biz gittik geldik.
Aşağılarda olsa bebeğin gelişimini engellerdi ama yukarıda olduğu için problem olmaz dedi.
Doktoruna görün dedi.
Bu arada oğlum bir saniye durmadı yüzünü net göremedik başta ama doktor baya bi uğraştı beni sağa sola çevirdi profil resmi için.
Allahım Maşaallah ya ne tatlıydı 25 dakika falan sürdü vebebeğimi zekla izledimmmm
Hadi gözünüz aydın canım. bak bak minik zeytine sen. saklanırmış annesinden..
inşallah izin verir görürüz zeytini..
kesinlikle haklısın kuzum biz öyle olamayız. ben konuşmuyorum ama önüne herşeyini hazırlayıp koyuyorum..
kızıyorum filan ama yine de kocam işte..
ama ben seni göremedim kuzum senin fotoğrafın yok.. ya da ben mi göremedim acaba? bir kaç gündür leylayım ya.. yok ama yaa o kadar kör değilimdir..
ya zayıftım ama şimdi üzerimde on kilo var. yollarda yürüyemiyorum eski günlerimi özledim valla..
ben aslında kilo almak için elinden geleni yapanlardanım.. balık yağı içiyordum bir ara iştahım açılsın diye. benim iştah yok kuzum ondan sıskaydım işte.. kuru birşey... aslında bu kadar zayıflık iyi değil ki.. bakalım doğumdan sonra nasıl olacağım...
aminnn canımmmm...Kızlar hayırlı Cumalarımız olsun.
Rabbim bu günün hürmetine bizi Kendine layık kul Rasulune layık Ümmet eylesin.
Sağlıkla bbeişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin...
Selamet ve dua ile...
ayyy ne güzel bir haber bu. Allah tamamına erdirsin canım.. ilk biz öğrendik haa. hemen halayını çekelim. kimse de yok ama ben tek başıma başlayayım gelirler nasılsa...kızçeler uzun zamandır sizleri uzzaktan takip edıyorum malum ınsan topıkte bır kendısı kalınca hamiş olmayınca ortak duygular paylaşılamayınca :) bı de bu arada yenı arabamızla buyuk bır kaza atlattık maddi manevi çoküzüldük çok şükür bise bişi olmadı mal canında yongasıymış .eşim bu haberı duyunca üzüntüleri hafifler inşallah. neyse cok uzattım arkadaşlar ilk haberide sıze verıyorum hamileyim inşallah gözümüz aydın :)) eşimden de önce size verdım kıymetınızı bilinP Eki Görüntüle 779831
Ohh misler gibi ne güzel kayfine bak canımm.
Yarasın bakalım tatilin rahatlığı çalışmaların gücü veeeeeeeeeeee Allahın (c.c) izniyle gelsin minikkk kızlar minnak erekelerrrrrrr
Elhamdülillah iyiyiz canım
Ozlemcim ama sen 24-25lerde de yanmadan sikayetciydin demi ozamanda mi yukardaydi mideye yakin acep?
kızçeler uzun zamandır sizleri uzzaktan takip edıyorum malum ınsan topıkte bır kendısı kalınca hamiş olmayınca ortak duygular paylaşılamayınca :) bı de bu arada yenı arabamızla buyuk bır kaza atlattık maddi manevi çoküzüldük çok şükür bise bişi olmadı mal canında yongasıymış .eşim bu haberı duyunca üzüntüleri hafifler inşallah. neyse cok uzattım arkadaşlar ilk haberide sıze verıyorum hamileyim inşallah gözümüz aydın :)) eşimden de önce size verdım kıymetınızı bilinP Eki Görüntüle 779831
canım benim birden yukarı çıkmıyor ki yavaş yavaş çıkıyor.. şuan göğsümün altına kadar çıktı.. yukarıya çıktıkça da mide şikayetleri oluyor.. organlar yer değiştiriyor rahim büyüdükçe... inan barsak seslerimi bile yan taraflardan duyuyorum
maşallah Rabbim nazarlardan korusunOluyor canım.Önce batmalar şelinde oluyor.Sonra kramplar giriyor.Bebek aşağı doğru inmeye başlıyor.Sık sık,göğsünü şişerek nefes al kramplar girdiğinde.İşe yarıyor.
Allah bağışlasın pek bir şeker..
Kızlar biz gittik geldik.
Doktoruna görün dedi.
ohh ne güzel sevindim inşallah bir sorun olmaz
senin oğlun ağır abi demiştim
öyle her zaman pas vermez:))
merakla fotosunu bekliyorum inşallah bebişimize bolca dua okuruz
nazarlardan korunur
rabbim sağlık sıhhat versin canım..
slm kızlar nasılsınız...bayram bitti..izinden döndüm bugün işe..evde kendime vakit ayırdım..ohh miss gibi dinlendim geldim..bu arada çalışmalara devam
As canım iyi diyelim ii olalım
dinlenmen güzel olmuş kendine dikkat et düzenli beslen
inşallah yakında güzel haberlerini alacağız...
:
AFFF ALAHIM AFFFFF
Şimdi ben senin kaynanana ve ona uyup sana böyle davranan eşine dua etmekten Allah iyi etsin demekten başk ane diyebilirimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Allah onları salih saliha eylesin ki doğruyu görsünler.
Haklısın erkeklerin hepsi böyle ama bizler iyi yönlerine bakacağız ki mutlu olalaım.
Normalde bu daha kolaydır ama gebeyken zaten kendi derdinle uğraşamıyorsun bide onlar böyle yapınca
Allah yardımcın olsun.
Erkekler peygamberimizi Kadınlarda Sahabe hatunları örnek alsa aslında hiçkimsede huzursuzluk çıkmaz.
Muhakkak bizdede vardır kusur ama onların anlayışsızlığı erkeklerin yetiştirilmesiyle alakalı
Bari biz oğullarımızı kızlarımızı doğru eğitelim hakkıyla islamı yaşamalarını sağlayalım.
Güzel ahlak İSLAMDA
kendimizi düşünecek yaradılışta değilizki Özlemimmm
Var çok bencil kadınlar ama inan bir gönülde taht kuramıyorlar
Biz böyle olallımda mükafatına Mevlam versin.
Birde şimdi Annelik duygusu var işin içinde dahada kendimizden vereceğiz göreceksin
Ev hanımıyım ama hakkaten işleri yatiştiremiyorum ki evim 85 m2.
Çalışan hatunlara eşleri %100 yardım etmek zorundadır kaymağını yemeyi biliyorlar valla kusura bakmasınlar sizi yardımsız bırakmasınlar.
Benimki çalışıyor diye bend eevdeyim üstüne gitmiyorum fazla.
Ama sizler hakkınız var yardım istemeye.
Öyle deme dhah yenisin bebebğiniz olacak ne soğuması olur böyle şeyler
Allah yardımcımız olsun AMin...
Maşaallah hemde nasıl büyümüşşş Annesi yerim onu bennn
aynen AF Af diyorum rabbim ıslah eylesin
ne diyeyim başkasını görünce huyu suyu değişiyor
ne efendimizi ne sahabeyi örnek aldıkları yok
az bir örnek alsalar valla artık çabalamak istemiyorum kendi
bilir benim gözüm kara öyle sildimmi kolay kolay affetmem
az çok beni tanıyorsan kendini düzeltmeli
inşallah canım çocuklarıma doğru ne ise öyle öğreticem yok öyle
erkek üstünlüğü herşey dinimize göre olmalı isteselerde istemeselerde böyle olmalı..
hayırlı cumalar canımKızlar hayırlı Cumalarımız olsun.
Rabbim bu günün hürmetine bizi Kendine layık kul Rasulune layık Ümmet eylesin.
Sağlıkla bbeişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin...
Selamet ve dua ile...
amin canım duanı eksik etme...
kızçeler uzun zamandır sizleri uzzaktan takip edıyorum malum ınsan topıkte bır kendısı kalınca hamiş olmayınca ortak duygular paylaşılamayınca :) bı de bu arada yenı arabamızla buyuk bır kaza atlattık maddi manevi çoküzüldük çok şükür bise bişi olmadı mal canında yongasıymış .eşim bu haberı duyunca üzüntüleri hafifler inşallah. neyse cok uzattım arkadaşlar ilk haberide sıze verıyorum hamileyim inşallah gözümüz aydın :)) eşimden de önce size verdım kıymetınızı bilinP Eki Görüntüle 779831
canım tebrik ederim Allah hayırlı kılsın
umarım sağlıklı salih bir çocuk olur
Mevla her türlü şerden esirgesin..
Ayy korktum valla bana az kaldi ozaman
Basasagi mi pozisyonu kimi de kafa yukarda olunca kafa basinc yapior diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?