Bol bebiş topiği

benimki yere paralel duruyor gibi. GObek deligi altindan hissediyorum tekmeleri bazen de gobek deligi solunda semsert oluyor ya poposu ya kafa diyorum. Peki sen biliyor musun canim vurdugunda el mi ayak mi ayirt ediliyormu

benimki yere paralel duruyor gibi. GObek deligi altindan hissediyorum tekmeleri bazen de gobek deligi solunda semsert oluyor ya poposu ya kafa diyorum. Peki sen biliyor musun canim vurdugunda el mi ayak mi ayirt ediliyormu

eli ayağı ayırt edemiyorum ama kafa belli oluyor. dayıyor kafasını böyle üst kısma. elimle dokununca semsert yuvarlak hissediyorum.
alt taraftan ayakları olduğunu tahmin ediyorum tekme atıyor vurup çekiyor.. ama kafayı dayıyor çıkıntı oluyor karnımda

bendeki cikinti da kafa ozaman sert ben popo ya da kafa diyordum

bendeki cikinti da kafa ozaman sert ben popo ya da kafa diyordum

kafadır canım popo o kadar sert olmaz herhalde :))
daha yavaş yavaş yukarılara çıkınca gör bak nasıl dayıyor. hatta dışardan belli oluyor..
sona doğru yaklaşıyoruz ipekcim..maşallah sen de 29 olmuşsun.. önce Ayşe sonra ben sonra da sen :)

Evet canim insallah insallah Allah hepimize kolay dogum nasip etsin, saglikli bebekler versin insallah. Biz de alacakalrimiza karar verdik gibi link atayim fikir alayim nasil:

Besik bunun beyazi olcak bu alt acma unitesini gostermek icin unite bole:

Mothercare Darlington Cot Top Changer - Antique - cot top changers - Mothercare

Yatak bir kenari asagi inip kalkiyor

Mothercare Darlington Dropside Cot - White - cots - Mothercare

Bebek arabasi

Silver Cross Linear Freeway Pram and Pushchair - Sugared Almonds - prams & pushchairs - Mothercare

Ana kucagi ( bu olabilir)

Bright Starts Comfort and Harmony Patchberry Park Blue Bouncer - bouncing cradles & rockers - Mothercare

Kuvet

Mothercare Little Circus Bath - baths - Mothercare

Bir de alt acma unitesi gerekli mi acep? egilmek zor olmasin diye

ozlemcim burda alt acmalar daha cok musamba seklinde aslinda daha kullanisli deil mi yani pis bulassa silersin

Mothercare Loved So Much Change Mat and Liner - reusable changemats - Mothercare

nasil yoksa kumas mi iyi sence

canım alt açmanın bir tarafı muşamba olsa çok iyi olur ben öyle almadım ama kullan at bakım örtülerinden aldım. daha doğru ben öyle alt açma bulamadım.. hep kumaşlara rast geldim. bence bir tarafı muşamba olanlar daha iyidir temizliği açısından.. çünkü bebekler altını açınca hemen koyveriyorlar :)))

diğer linklere de bakıyorum hemen

Allah senden razi olsun canim. Gurbette olunca soracak kimsem olmuyor burada cok iyi oluyor her soruma sagolun hepiniz cevap verdiniz. Degistireyim kumasli almistim.

Winnie The Pooh Changing Mat - reusable changemats - Mothercare

bunu almistim.. burda da kumasli bulunmuyor...

ipekcim hepsi çok güzel. ana kucağı pek şirin...
bizim park yatakta da var alt açma bölümü.. koyu renk olan karyolayla aynı bizim park yatak. alt kısımda alt açma bölümü..
ben küveti kapananlardan aldım. banyomda yer kaplamasın diye..

hepsi çok güzel canım bebek arabanız da çok hoş fazla yer kaplamaz..karar sizin ben hepsini beğendim..

aa ne demek kuzum Allah senden de razı olsun.. bu da güzelmiş. ama tabi bir tarafı muşamba olursa temizliği kolay olur..
kardeşim altını açtığımızda hemen salıveriyordu ya altına muşamba sereceksin ya da çok hızlı davranman lazım.. ama bazen açıyorduk altını. mızmızlanmayı kesiyordu bu seferde yattığı yerden şırrrrr

Evet canim iste digerleri hep musamba. Degistireyim. ALt acma unitesi ekstra satiliyor egilmemek icin alalim diyoruz ise yarar sanirim

Evet canim iste digerleri hep musamba. Degistireyim. ALt acma unitesi ekstra satiliyor egilmemek icin alalim diyoruz ise yarar sanirim

evet canım doğumdan sonra ameliyatlı filan olursak işe yarar diye düşünüyorum bende..hem pratik bir şey.. bebeği yatağından alıp altını değiştirmek için kolaylık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…