- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #16.821
yok canım geziyor benim ki. kafa yukarı çıkıyor bazen..bazen aşağıdan vuruyor bazen yukardan.. en son gittiğimde doktor bir şey demedi ama kafasını hissediyorum yuvarlak sert...
canım belki senin öyle olmaz. ben gebelikten önce de mide rahatsızlığı yaşıyordum..
hayırlısı ile hepimiz kurtulacağız inşallah.
benimki yere paralel duruyor gibi. GObek deligi altindan hissediyorum tekmeleri bazen de gobek deligi solunda semsert oluyor ya poposu ya kafa diyorum. Peki sen biliyor musun canim vurdugunda el mi ayak mi ayirt ediliyormu
eli ayağı ayırt edemiyorum ama kafa belli oluyor. dayıyor kafasını böyle üst kısma. elimle dokununca semsert yuvarlak hissediyorum.
alt taraftan ayakları olduğunu tahmin ediyorum tekme atıyor vurup çekiyor.. ama kafayı dayıyor çıkıntı oluyor karnımda
bendeki cikinti da kafa ozaman sert ben popo ya da kafa diyordum
oy maşallah paşama ya kocaman olmuş Allah nazarlardan korusun
ay cnm teşekkurler şu halayada katıldım ya bıde kan testı sbah yaptırdım sonucumu bılemıorum inşallah hayal kırıklığına uğratmaz :)benim de öyle canım küçük tansiyonum genelde 50-60 çıkıyor. söyledim doktora. yavaş hareket et dedi. bol su iç dedi.
bak kendimde araştırdım nette..
Gebelikte rahmin fazla büyümesine bağlı rahime giden kan miktarı artar ve bundan dolayı beyin gibi diğer organlara anlık olarak kan pompalanmasında bir güçlük oluşabilir, bu da baş dönmesi veya bayılma hissine neden olabilir. Ayrıca büyüyen rahmin annenin kan damarları üzerine bası yapması da göz kararması, baş dönmesi ve bayılma hissine sebep olabilir. Baş dönmesi yatar veya oturur durumda iken ayağa kalkma sırasında olabilir buna durumsal kan basıncı düşüklüğü (postural hipotansiyon) denir. Kan basıncının hızla düşmesi sonucu birdenbire beyine daha az kan gitmesi bu duruma neden olur. Bu duruma engel olmak için çok yavaş ve dikkatli ayağa kalkmalısınız.
- Yatarken veya otururken aniden ayağa kalkmak tansiyon düşmesi nedeniyle baş dönmesi, göz kararması gibi şikayetlere neden olabilir.
- Aşırı sıcak yaz aylarında terleme ile fazla sıvı kaybedilmesi tansiyon düşmesine neden olur. Bu nedenle yaz aylarında bol sıvı tüketilmesi önemlidir.
canım valla şu bir iki haftadır tavan yaptı en üst düzeyde.. göğsümün altından vuruyor. o yüzden bir iki gündür midem çok yanıyor. gaviscon şişesiyle dolaşıyorum..
Aminnnn canımmm..
Hadi gözünüz aydın canım. bak bak minik zeytine sen. saklanırmış annesinden..
inşallah izin verir görürüz zeytini..
kesinlikle haklısın kuzum biz öyle olamayız. ben konuşmuyorum ama önüne herşeyini hazırlayıp koyuyorum..
kızıyorum filan ama yine de kocam işte..
ama ben seni göremedim kuzum senin fotoğrafın yok.. ya da ben mi göremedim acaba? bir kaç gündür leylayım ya.. yok ama yaa o kadar kör değilimdir..
ya zayıftım ama şimdi üzerimde on kilo var. yollarda yürüyemiyorum eski günlerimi özledim valla..
ben aslında kilo almak için elinden geleni yapanlardanım.. balık yağı içiyordum bir ara iştahım açılsın diye. benim iştah yok kuzum ondan sıskaydım işte.. kuru birşey... aslında bu kadar zayıflık iyi değil ki.. bakalım doğumdan sonra nasıl olacağım...
aminnn canımmmm...
ayyy ne güzel bir haber bu. Allah tamamına erdirsin canım.. ilk biz öğrendik haa. hemen halayını çekelim. kimse de yok ama ben tek başıma başlayayım gelirler nasılsa...
kafadır canım popo o kadar sert olmaz herhalde :))
daha yavaş yavaş yukarılara çıkınca gör bak nasıl dayıyor. hatta dışardan belli oluyor..
sona doğru yaklaşıyoruz ipekcim..maşallah sen de 29 olmuşsun.. önce Ayşe sonra ben sonra da sen :)
süperr bir haberrrrrrrtebrik ederimmm canımmm darısı başımaaaaa
maşallah Rabbim nazarlardan korusun
Allah bağışlasın pek bir şeker..
ohh ne güzel sevindim inşallah bir sorun olmaz
senin oğlun ağır abi demiştim
öyle her zaman pas vermez:))
merakla fotosunu bekliyorum inşallah bebişimize bolca dua okuruz
nazarlardan korunur
rabbim sağlık sıhhat versin canım..
As canım iyi diyelim ii olalım
dinlenmen güzel olmuş kendine dikkat et düzenli beslen
inşallah yakında güzel haberlerini alacağız...
:
AFFF ALAHIM AFFFFF
Şimdi ben senin kaynanana ve ona uyup sana böyle davranan eşine dua etmekten Allah iyi etsin demekten başk ane diyebilirimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Allah onları salih saliha eylesin ki doğruyu görsünler.
Haklısın erkeklerin hepsi böyle ama bizler iyi yönlerine bakacağız ki mutlu olalaım.
Normalde bu daha kolaydır ama gebeyken zaten kendi derdinle uğraşamıyorsun bide onlar böyle yapınca
Allah yardımcın olsun.
Erkekler peygamberimizi Kadınlarda Sahabe hatunları örnek alsa aslında hiçkimsede huzursuzluk çıkmaz.
Muhakkak bizdede vardır kusur ama onların anlayışsızlığı erkeklerin yetiştirilmesiyle alakalı
Bari biz oğullarımızı kızlarımızı doğru eğitelim hakkıyla islamı yaşamalarını sağlayalım.
Güzel ahlak İSLAMDA
kendimizi düşünecek yaradılışta değilizki Özlemimmm
Var çok bencil kadınlar ama inan bir gönülde taht kuramıyorlar
Biz böyle olallımda mükafatına Mevlam versin.
Birde şimdi Annelik duygusu var işin içinde dahada kendimizden vereceğiz göreceksin
Ev hanımıyım ama hakkaten işleri yatiştiremiyorum ki evim 85 m2.
Çalışan hatunlara eşleri %100 yardım etmek zorundadır kaymağını yemeyi biliyorlar valla kusura bakmasınlar sizi yardımsız bırakmasınlar.
Benimki çalışıyor diye bend eevdeyim üstüne gitmiyorum fazla.
Ama sizler hakkınız var yardım istemeye.
aynen AF Af diyorum rabbim ıslah eylesin
ne diyeyim başkasını görünce huyu suyu değişiyor
ne efendimizi ne sahabeyi örnek aldıkları yok
az bir örnek alsalar valla artık çabalamak istemiyorum kendi
bilir benim gözüm kara öyle sildimmi kolay kolay affetmem
az çok beni tanıyorsan kendini düzeltmeli
inşallah canım çocuklarıma doğru ne ise öyle öğreticem yok öyle
erkek üstünlüğü herşey dinimize göre olmalı isteselerde istemeselerde böyle olmalı..
hayırlı cumalar canım
amin canım duanı eksik etme...
canım tebrik ederim Allah hayırlı kılsın
umarım sağlıklı salih bir çocuk olur
Mevla her türlü şerden esirgesin..
teşekkür ederim canm senınde cok yenı herhalde :) 11 haftalık
ozlemcim burda alt acmalar daha cok musamba seklinde aslinda daha kullanisli deil mi yani pis bulassa silersin
Mothercare Loved So Much Change Mat and Liner - reusable changemats - Mothercare
nasil yoksa kumas mi iyi sence
canım alt açmanın bir tarafı muşamba olsa çok iyi olur ben öyle almadım ama kullan at bakım örtülerinden aldım. daha doğru ben öyle alt açma bulamadım.. hep kumaşlara rast geldim. bence bir tarafı muşamba olanlar daha iyidir temizliği açısından.. çünkü bebekler altını açınca hemen koyveriyorlar :)))
diğer linklere de bakıyorum hemen
maşallah Rabbim nazarlardan korusun
Allah bağışlasın pek bir şeker..
ohh ne güzel sevindim inşallah bir sorun olmaz
senin oğlun ağır abi demiştim
öyle her zaman pas vermez:))
merakla fotosunu bekliyorum inşallah bebişimize bolca dua okuruz
nazarlardan korunur
rabbim sağlık sıhhat versin canım..
As canım iyi diyelim ii olalım
dinlenmen güzel olmuş kendine dikkat et düzenli beslen
inşallah yakında güzel haberlerini alacağız...
teşekkür ederim canm senınde cok yenı herhalde :) 11 haftalık
EVET CANIM BENİMDE DAHA YENİ
RABBİM SAĞLIKLA KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN..
Allah senden razi olsun canim. Gurbette olunca soracak kimsem olmuyor burada cok iyi oluyor her soruma sagolun hepiniz cevap verdiniz. Degistireyim kumasli almistim.
Winnie The Pooh Changing Mat - reusable changemats - Mothercare
bunu almistim.. burda da kumasli bulunmuyor...
aa ne demek kuzum Allah senden de razı olsun.. bu da güzelmiş. ama tabi bir tarafı muşamba olursa temizliği kolay olur..
kardeşim altını açtığımızda hemen salıveriyordu ya altına muşamba sereceksin ya da çok hızlı davranman lazım.. ama bazen açıyorduk altını. mızmızlanmayı kesiyordu bu seferde yattığı yerden şırrrrr
Kuvet kapananlar burda epey pahali canim orda nasil bilmiyorum da ben de ole alabilirim aslinda
Evet canim iste digerleri hep musamba. Degistireyim. ALt acma unitesi ekstra satiliyor egilmemek icin alalim diyoruz ise yarar sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?