- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #16.841
Canim ben su alt acmayi degistirip geleyim yine grs fikirlerin icin cok saol canimm
ALLAH RAZI OLSUN CANIM GELDİK.Hadi gozunuz aydin her seyin yolunda olmasina sevindim.. Git gel doktora habersiz birakma bizi..
Allahımm ne güzel haber buuuuuuuuuuuuuuukızçeler uzun zamandır sizleri uzzaktan takip edıyorum malum ınsan topıkte bır kendısı kalınca hamiş olmayınca ortak duygular paylaşılamayınca :) bı de bu arada yenı arabamızla buyuk bır kaza atlattık maddi manevi çoküzüldük çok şükür bise bişi olmadı mal canında yongasıymış .eşim bu haberı duyunca üzüntüleri hafifler inşallah. neyse cok uzattım arkadaşlar ilk haberide sıze verıyorum hamileyim inşallah gözümüz aydın :)) eşimden de önce size verdım kıymetınızı bilinP Eki Görüntüle 779831
oy maşallah paşama ya kocaman olmuş Allah nazarlardan korusun
Allah razı olsun canımmm evet minik Zeytinimiz gayet yakşıklı ve tatlııııııı teyzesiiiiiiiiiiiiiiibenim de öyle canım küçük tansiyonum genelde 50-60 çıkıyor. söyledim doktora. yavaş hareket et dedi. bol su iç dedi.
bak kendimde araştırdım nette..
Gebelikte rahmin fazla büyümesine bağlı rahime giden kan miktarı artar ve bundan dolayı beyin gibi diğer organlara anlık olarak kan pompalanmasında bir güçlük oluşabilir, bu da baş dönmesi veya bayılma hissine neden olabilir. Ayrıca büyüyen rahmin annenin kan damarları üzerine bası yapması da göz kararması, baş dönmesi ve bayılma hissine sebep olabilir. Baş dönmesi yatar veya oturur durumda iken ayağa kalkma sırasında olabilir buna durumsal kan basıncı düşüklüğü (postural hipotansiyon) denir. Kan basıncının hızla düşmesi sonucu birdenbire beyine daha az kan gitmesi bu duruma neden olur. Bu duruma engel olmak için çok yavaş ve dikkatli ayağa kalkmalısınız.
- Yatarken veya otururken aniden ayağa kalkmak tansiyon düşmesi nedeniyle baş dönmesi, göz kararması gibi şikayetlere neden olabilir.
- Aşırı sıcak yaz aylarında terleme ile fazla sıvı kaybedilmesi tansiyon düşmesine neden olur. Bu nedenle yaz aylarında bol sıvı tüketilmesi önemlidir.
canım valla şu bir iki haftadır tavan yaptı en üst düzeyde.. göğsümün altından vuruyor. o yüzden bir iki gündür midem çok yanıyor. gaviscon şişesiyle dolaşıyorum..
Aminnnn canımmm..
Hadi gözünüz aydın canım. bak bak minik zeytine sen. saklanırmış annesinden..
inşallah izin verir görürüz zeytini..
kesinlikle haklısın kuzum biz öyle olamayız. ben konuşmuyorum ama önüne herşeyini hazırlayıp koyuyorum..
kızıyorum filan ama yine de kocam işte..
ama ben seni göremedim kuzum senin fotoğrafın yok.. ya da ben mi göremedim acaba? bir kaç gündür leylayım ya.. yok ama yaa o kadar kör değilimdir..
ya zayıftım ama şimdi üzerimde on kilo var. yollarda yürüyemiyorum eski günlerimi özledim valla..
ben aslında kilo almak için elinden geleni yapanlardanım.. balık yağı içiyordum bir ara iştahım açılsın diye. benim iştah yok kuzum ondan sıskaydım işte.. kuru birşey... aslında bu kadar zayıflık iyi değil ki.. bakalım doğumdan sonra nasıl olacağım...
aminnn canımmmm...
ayyy ne güzel bir haber bu. Allah tamamına erdirsin canım.. ilk biz öğrendik haa. hemen halayını çekelim. kimse de yok ama ben tek başıma başlayayım gelirler nasılsa...
Canım doğru görmüşsün ben fotoğrafımı eklemiyorum.
Dışarıda tam kapalıyım sadece galnım ve burnum açıkta öyle oluncada fotoğraf eklemek caiz olmuyor
Olsun be zayıflık iyidir hiç çabalama kilo alayım diye.
Bence sen doğumdan sonrada zayıflarsın tığğğ gibi olursun.
Ozamanda kilo alma çabasına girme
ayy inşş cnımm..dualarınızı eksik etmeyinnn kuzummm...
Hep dualarımızdasınız kuzummm
KIZLAR OĞLUUUMMMMMM
Kurban olayım yaradana vereneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Ne tatlı demi yaaaaaaaa binbir kere MAŞAALLAHHHHH
KIZLAR OĞLUUUMMMMMM
Evet canımmm öyle görünüyor yanakları tombikkkktombul yanaklı olucak masallahhhhhhh yakışıklıya
Demi teyzesi ya bende bayıldım ağzına burnunaaaaaaaaaaaaay Allahım Yarabbim şunun burnuna ağzına bak ya kurban olsunlar. ne kadar küçücük pek yakışıklı olacak.. beşik kertmesi mi yapsak
Allahım nazarlardan korusun maşallah 41 kere
Evet canımmm öyle görünüyor yanakları tombikkkk
Allah razı olsunnn
Demi teyzesi ya bende bayıldım ağzına burnunaaaaaaaaaaaa
Mİnnak oğluşummm.
Sen güzel kızını çirkin oğluma kertermisin kızzzzzzzzzzzzzzzz
Kızlar oğlumun ağzı burna Anneme benziyor
KIZLAR OĞLUUUMMMMMM
çirkin deme çocuğa çok yakışıklı olacak o.. ne canlar yakacak :)
maşallah kuzumçok tatlı hakikaten...
Rabbim sana ne güzel bir hediye göndermiş.. ne mutlu sana annene benzeyen bir oğlun olacak..
Allahım onu sana bağışlasın..
Hadi yükle görelim şu yakışıklı zeytiniKızlar biz gittik geldik.
Maşaallah herşey yolunda bir problem yok
Ama tabi Allah korusun inşaallah sağlıkla kucağımıza alırız.
Bu sonuçlar %50 ve %70 değerinde doğru dedi.
Benim rahimin üst tepesinde band gibi birşey var dedii gide.
Aşağılarda olsa bebeğin gelişimini engellerdi ama yukarıda olduğu için problem olmaz dedi.
Doktoruna görün dedi.
Bugün 2 gibi gideceğim inşaallah herşey yolunda
Rabbim meleklerimizi bizleri korusun
Bu arada oğlum bir saniye durmadı yüzünü net göremedik başta ama doktor baya bi uğraştı beni sağa sola çevirdi profil resmi için.
Tabi bizimki yine ters yöne döndü.
Dedim kime benziyor acaba.
Doktor abla dudağı çanesi sana benziyor dedi
Fotosunu yükleyeceğim eşim izin verirse
Nazar korkusu var babasında
Allahım Maşaallah ya ne tatlıydı 25 dakika falan sürdü vebebeğimi zekla izledimmmm
Allahım herkese nasip etsin bu duyguyu
Geçmişi okumadım okuyup dönüyorummmmmm
İnşallah tatil yarar kuzunuz da hemen peşine eklenir bu güzel günlerinslm kızlar nasılsınız...bayram bitti..izinden döndüm bugün işe..evde kendime vakit ayırdım..ohh miss gibi dinlendim geldim..bu arada çalışmalara devam
kızçeler uzun zamandır sizleri uzzaktan takip edıyorum malum ınsan topıkte bır kendısı kalınca hamiş olmayınca ortak duygular paylaşılamayınca :) bı de bu arada yenı arabamızla buyuk bır kaza atlattık maddi manevi çoküzüldük çok şükür bise bişi olmadı mal canında yongasıymış .eşim bu haberı duyunca üzüntüleri hafifler inşallah. neyse cok uzattım arkadaşlar ilk haberide sıze verıyorum hamileyim inşallah gözümüz aydın :)) eşimden de önce size verdım kıymetınızı bilinP Eki Görüntüle 779831
Arabası ve ana kucağı çok kullanışlı görünüyor,küveti de bizimkine benziyor.Alt açma almışsın ama bende fikrimi söyleyim.Ben kumaş olanlardan da aldım.Ama herkes kullan-atlar daha kullanışlı dedi.Hem hafif,hemde yıkama sorunun olmaz misafirlikte dediler.Prima,molfix gibi markaların alt açmaları var markette.Ama senin yatağın kenarında alt açma ünitesi yokmuş.Park yataklarda da,mobilyalarda da var normalde.İlk aylarda zor olsa da sonradan çok kullanılan bişey olmasa gerek.Düşünsene 6-8 aylık bi bebeği o küçük yerde durdurmak zor olur.Yerde yada yatağın üstüne değiştirmek daha güvenli olur gibi geliyor.:26:Evet canim insallah insallah Allah hepimize kolay dogum nasip etsin, saglikli bebekler versin insallah. Biz de alacakalrimiza karar verdik gibi link atayim fikir alayim nasil:
Besik bunun beyazi olcak bu alt acma unitesini gostermek icin unite bole:
Mothercare Darlington Cot Top Changer - Antique - cot top changers - Mothercare
Yatak bir kenari asagi inip kalkiyor
Mothercare Darlington Dropside Cot - White - cots - Mothercare
Bebek arabasi
Silver Cross Linear Freeway Pram and Pushchair - Sugared Almonds - prams & pushchairs - Mothercare
Ana kucagi ( bu olabilir)
Bright Starts Comfort and Harmony Patchberry Park Blue Bouncer - bouncing cradles & rockers - Mothercare
Kuvet
Mothercare Little Circus Bath - baths - Mothercare
Bir de alt acma unitesi gerekli mi acep? egilmek zor olmasin diye
KIZLAR OĞLUUUMMMMMM
Oyyy tamam canım demem bir daha
Öyle deme Özlem ya canlar yakmasınn
Tek kadını sevsin Babası gibi oda ebedi olsunnn :13:
Günaydın kızlarrr
oğluşum için güzel yorumlar yapan teyzeciklerimize çook teşekkür ediyoruz
bugün tam 51 günlük olduk.artık hastane çıkışlarını rafa kaldırmaya başladık.
şimdilerde 3-6 ay takımlar oluyor. aklınızda bulunsun.çabuk büyyo bebişler.
bugün hava fena sıcak
oturdugum yerde terliyorum. oyhhh sürekli sırılsıklam geziyorum.kendimden tiksincem yaa :26:
bugün pazarımız var.oğluşları babalarına bırakıp bir gezeyim bakalım.
sizlerde ne var ne yok?
BEDESTEN hamileymiş. çoook tebrik ediyorum arkadaşım
sağ salim kucagına alırsın inşallah.
Amin canım hayırlısıyla hepimiz ogünleri sağlıkla görelimmmTubiii.Ne kadar datlu oğluşun.Allahım sağlıklı uzun ömürler versin inşallah
Hadi yükle görelim şu yakışıklı zeytiniMaşallah herşey yolundaymış.Hep böyle gider inşallah
İnşallah tatil yarar kuzunuz da hemen peşine eklenir bu güzel günlerin
Harikaaaa.Ne kadar güzel bi foto.Kan testinde çok güzel sonuçlar verir inşallaaahhh
Arabası ve ana kucağı çok kullanışlı görünüyor,küveti de bizimkine benziyor.Alt açma almışsın ama bende fikrimi söyleyim.Ben kumaş olanlardan da aldım.Ama herkes kullan-atlar daha kullanışlı dedi.Hem hafif,hemde yıkama sorunun olmaz misafirlikte dediler.Prima,molfix gibi markaların alt açmaları var markette.Ama senin yatağın kenarında alt açma ünitesi yokmuş.Park yataklarda da,mobilyalarda da var normalde.İlk aylarda zor olsa da sonradan çok kullanılan bişey olmasa gerek.Düşünsene 6-8 aylık bi bebeği o küçük yerde durdurmak zor olur.Yerde yada yatağın üstüne değiştirmek daha güvenli olur gibi geliyor.:26:
Ayyy yakışıklılar peşpeşe geliyor.Allahım tubilosh gibi canlı resimlerini de paylaşmayı nasip etsin bu minik zeytinin
Yok canimcim o isin sakasi. Rabbim hepimize dinine bagli hayirli evlatlar nasip etsin.
51 gün giyebiliyorlarsa ne mutlu TubishimmmGünaydın kızlarrr
bugün hava fena sıcak
oturdugum yerde terliyorum. oyhhh sürekli sırılsıklam geziyorum.kendimden tiksincem yaa :26:
sizlerde ne var ne yok?
canım cok sevindim herseyin yolunda olmasınaKızlar biz gittik geldik.
Maşaallah herşey yolunda bir problem yok
Ama tabi Allah korusun inşaallah sağlıkla kucağımıza alırız.
Bu sonuçlar %50 ve %70 değerinde doğru dedi.
Benim rahimin üst tepesinde band gibi birşey var dedii gide.
Aşağılarda olsa bebeğin gelişimini engellerdi ama yukarıda olduğu için problem olmaz dedi.
Doktoruna görün dedi.
Bugün 2 gibi gideceğim inşaallah herşey yolunda
Rabbim meleklerimizi bizleri korusun
Bu arada oğlum bir saniye durmadı yüzünü net göremedik başta ama doktor baya bi uğraştı beni sağa sola çevirdi profil resmi için.
Tabi bizimki yine ters yöne döndü.
Dedim kime benziyor acaba.
Doktor abla dudağı çanesi sana benziyor dedi
Fotosunu yükleyeceğim eşim izin verirse
Nazar korkusu var babasında
Allahım Maşaallah ya ne tatlıydı 25 dakika falan sürdü vebebeğimi zekla izledimmmm
Allahım herkese nasip etsin bu duyguyu
Geçmişi okumadım okuyup dönüyorummmmmm
ayyy ne güsell Rabbim kucağına da almayı nasip etsin canımkızçeler uzun zamandır sizleri uzzaktan takip edıyorum malum ınsan topıkte bır kendısı kalınca hamiş olmayınca ortak duygular paylaşılamayınca :) bı de bu arada yenı arabamızla buyuk bır kaza atlattık maddi manevi çoküzüldük çok şükür bise bişi olmadı mal canında yongasıymış .eşim bu haberı duyunca üzüntüleri hafifler inşallah. neyse cok uzattım arkadaşlar ilk haberide sıze verıyorum hamileyim inşallah gözümüz aydın :)) eşimden de önce size verdım kıymetınızı bilinP Eki Görüntüle 779831
ayyy yerim ben seniiKIZLAR OĞLUUUMMMMMM
Günaydınn kaçak anneeGünaydın kızlarrr
bugün hava fena sıcak
sizlerde ne var ne yok?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?