Bol bebiş topiği

Hadi gozunuz aydin her seyin yolunda olmasina sevindim.. Git gel doktora habersiz birakma bizi..
ALLAH RAZI OLSUN CANIM GELDİK.
Elhamdülillah iyiyiz doktorumda herşey yolunda
Allahımm ne güzel haber buuuuuuuuuuuuuuu
Ay heyecan yaptım ya Maşaallahhhhhhhhhhhhh Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

KIZLAR OĞLUUUMMMMMM
Kurban olayım yaradana vereneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Ne tatlı demi yaaaaaaaa binbir kere MAŞAALLAHHHHH

Eklentiler

• $IMG_20130816_121927.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 53
KIZLAR OĞLUUUMMMMMM

ay Allahım Yarabbim şunun burnuna ağzına bak ya kurban olsunlar. ne kadar küçücük pek yakışıklı olacak.. beşik kertmesi mi yapsak
Allahım nazarlardan korusun maşallah 41 kere

tombul yanaklı olucak masallahhhhhhh yakışıklıya
Evet canımmm öyle görünüyor yanakları tombikkkk
Allah razı olsunnn
ay Allahım Yarabbim şunun burnuna ağzına bak ya kurban olsunlar. ne kadar küçücük pek yakışıklı olacak.. beşik kertmesi mi yapsak
Allahım nazarlardan korusun maşallah 41 kere
Demi teyzesi ya bende bayıldım ağzına burnunaaaaaaaaaaaa
Mİnnak oğluşummm.
Sen güzel kızını çirkin oğluma kertermisin kızzzzzzzzzzzzzzzz

çirkin deme çocuğa çok yakışıklı olacak o.. ne canlar yakacak :)
maşallah kuzum çok tatlı hakikaten...
Kızlar oğlumun ağzı burna Anneme benziyor

Rabbim sana ne güzel bir hediye göndermiş.. ne mutlu sana annene benzeyen bir oğlun olacak..
Allahım onu sana bağışlasın..

Oyyy tamam canım demem bir daha
Öyle deme Özlem ya canlar yakmasınn
Tek kadını sevsin Babası gibi oda ebedi olsunnn :13:

Bugün sabah uyandığımda meleğim göbeğimden vuruyordu.
Hala göbeğimin üstüne doğru vuruyorr
Allahım ya Maşaallah büyüdüde yukarımı çıkıyor bu kuzu

Tubiii.Ne kadar datlu oğluşun.Allahım sağlıklı uzun ömürler versin inşallah

Hadi yükle görelim şu yakışıklı zeytini Maşallah herşey yolundaymış.Hep böyle gider inşallah

slm kızlar nasılsınız...bayram bitti..izinden döndüm bugün işe..evde kendime vakit ayırdım..ohh miss gibi dinlendim geldim..bu arada çalışmalara devam
İnşallah tatil yarar kuzunuz da hemen peşine eklenir bu güzel günlerin

Harikaaaa.Ne kadar güzel bi foto.Kan testinde çok güzel sonuçlar verir inşallaaahhh

Arabası ve ana kucağı çok kullanışlı görünüyor,küveti de bizimkine benziyor.Alt açma almışsın ama bende fikrimi söyleyim.Ben kumaş olanlardan da aldım.Ama herkes kullan-atlar daha kullanışlı dedi.Hem hafif,hemde yıkama sorunun olmaz misafirlikte dediler.Prima,molfix gibi markaların alt açmaları var markette.Ama senin yatağın kenarında alt açma ünitesi yokmuş.Park yataklarda da,mobilyalarda da var normalde.İlk aylarda zor olsa da sonradan çok kullanılan bişey olmasa gerek.Düşünsene 6-8 aylık bi bebeği o küçük yerde durdurmak zor olur.Yerde yada yatağın üstüne değiştirmek daha güvenli olur gibi geliyor.:26:

KIZLAR OĞLUUUMMMMMM

Ayyy yakışıklılar peşpeşe geliyor.Allahım tubilosh gibi canlı resimlerini de paylaşmayı nasip etsin bu minik zeytinin

Dün sağlık ocağından sonra annem geldi,akşama kadar onunlaydık.Özlemişim annemle uzun zaman vakit geçirmeyi
Öğleden sonra garip bi olay geldi başımıza.3 gibi dış kapımızın anahtarı sallamaya başladı.Anahtarlığımda çok ağır olduğundan biri dokunmadan yada dışardan anahtarla çevirmeden o kadar şiddetli sallanmasının imkanı yok.Dürbünden baktığımda apartmanın ışığı sönüktü.Fotoselli olduğundan biri olsa yanık olurdu diye düşündük.Ama kapıyı açamadık annemle.Hemen apartman görevlisini aradım,kapı girişinde oturduğunu ve son yarım saattir yukarı kimsenin çıkmadığını söyledi.Ne olduğunu anlayamadık ama korkmadık da değil:18::18: İnşallah tekrarlanmaz böyle bi durum.
Bir tane tazecik hamişimiz,tatilden dönen minişlerimiz,alışverişleri genişletenler olmuş dün.
Allahım hepimize sorunsuz hamilelikler ve kolay doğumlar nasip etsin....

Günaydın kızlarrr
oğluşum için güzel yorumlar yapan teyzeciklerimize çook teşekkür ediyoruz
bugün tam 51 günlük olduk.artık hastane çıkışlarını rafa kaldırmaya başladık.
şimdilerde 3-6 ay takımlar oluyor. aklınızda bulunsun.çabuk büyyo bebişler.

bugün hava fena sıcak
oturdugum yerde terliyorum. oyhhh sürekli sırılsıklam geziyorum.kendimden tiksincem yaa :26:

bugün pazarımız var.oğluşları babalarına bırakıp bir gezeyim bakalım.
sizlerde ne var ne yok?

BEDESTEN hamileymiş. çoook tebrik ediyorum arkadaşım
sağ salim kucagına alırsın inşallah.

Gidip domates seçeceksin değil mi paşalara?
Bende durumlar sakin.Hifa'm sürekli sağ tarafımda duruyor.Neden bir türlü anlayamadım.Yamuk yumuk bi göbekle dolaşıyorum.:26:
Kaburgalarımı tekmeliyor bazen,salavat getiriyorum hemen,sakinleşiyor minik kuzum.Akşama kadar onunla konuşuyorum.Günlük yazıyorum.:126::126::126::126:
Minnie örgü takımının şapkası,eldivenleri,patikleri bitti.Belki elbisesini de bitiririm bugün. Fotoğraflarını da yüklerim sizlere.
Hastane odası süslerini tamamladım artık.Hastaneye giden 3.çantamız oldu
Kafama takılan takı yastığı var bugünlerde.Annemle baktık beğenmedim çarşıda.Bugün elişi yapan çeyizcilere bi göz atayım diyorum. Ordanda bi yere davetliyim oraya geçerim.
Dün sağlık ocağında ebe ile emzirme hakkında konuştuk.Biberon ve emziğe kesinlikle alıştırma diyor.5 tane biberon almıştım oysaki.:26: Yediklerime daha çok dikkat etmeliymişim emzirirken.Acı,ekşi,baharatlı,şişkinlik yapan herşeyden uzak olmalıymışım.Ayaklarım sürekli sıcak olmalıymış.Emzirme hamilelikten daha zor olur dedi.:44: Hayırlısı ne diyeyim dedim

Amin canım hayırlısıyla hepimiz ogünleri sağlıkla görelimmm
Yok canimcim o isin sakasi. Rabbim hepimize dinine bagli hayirli evlatlar nasip etsin.
Amin canımmmm
51 gün giyebiliyorlarsa ne mutlu Tubishimmm
Benim bazı takımlara 15 gün anca giyer dedilerde gerçi onlar baya minnakkk
Oğluşumu gördünmü Tubishhhhh

canım cok sevindim herseyin yolunda olmasına
için ferahlamıştır dimi annesi
ayyy ne güsell Rabbim kucağına da almayı nasip etsin canım
tebriklerrr
KIZLAR OĞLUUUMMMMMM
ayyy yerim ben senii
MAŞALLAHHHH
Günaydınn kaçak annee
napıyosun bakim senn nerelerde
yeğenlerimden fırsat bulamıyosundur tabi artık burakara gelmeye
özletme kendini tubişimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…