- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #16.861
Hıımmm bak bubu öğrendiğim iyi oldu canım.Gidip domates seçeceksin değil mi paşalara?
Bende durumlar sakin.Hifa'm sürekli sağ tarafımda duruyor.Neden bir türlü anlayamadım.Yamuk yumuk bi göbekle dolaşıyorum.:26:
Kaburgalarımı tekmeliyor bazen,salavat getiriyorum hemen,sakinleşiyor minik kuzum.Akşama kadar onunla konuşuyorum.Günlük yazıyorum.:126::126::126::126:
Minnie örgü takımının şapkası,eldivenleri,patikleri bitti.Belki elbisesini de bitiririm bugün.Fotoğraflarını da yüklerim sizlere.
Hastane odası süslerini tamamladım artık.Hastaneye giden 3.çantamız oldu
Kafama takılan takı yastığı var bugünlerde.Annemle baktık beğenmedim çarşıda.Bugün elişi yapan çeyizcilere bi göz atayım diyorum. Ordanda bi yere davetliyim oraya geçerim.
Dün sağlık ocağında ebe ile emzirme hakkında konuştuk.Biberon ve emziğe kesinlikle alıştırma diyor.5 tane biberon almıştım oysaki.:26: Yediklerime daha çok dikkat etmeliymişim emzirirken.Acı,ekşi,baharatlı,şişkinlik yapan herşeyden uzak olmalıymışım.Ayaklarım sürekli sıcak olmalıymış.Emzirme hamilelikten daha zor olur dedi.:44: Hayırlısı ne diyeyim dedim
Naber şekerim?Zeytin nasıl bugün?
Evet canım tabiki içim rahatladı inşaaallah sağlıkla kucağımıza alırız darısı sana canım sağlıkla huzurlacanım cok sevindim herseyin yolunda olmasına
için ferahlamıştır dimi annesi
ayyy ne güsell Rabbim kucağına da almayı nasip etsin canım
tebriklerrr
ayyy yerim ben senii
MAŞALLAHHHH
Günaydınn kaçak annee
napıyosun bakim senn nerelerde
yeğenlerimden fırsat bulamıyosundur tabi artık burakara gelmeye
özletme kendini tubişimmm
Ayy Tubacımmm Elhamdülillah iyiyiz ama inan hamilelik çok zor bir meselekızlarrr nasılsınız bakalımm???
göbişler
bebişler
nasıllar??
Evet canım ya Annelik böyle bir duygu herşeye rağman onun iyi olması bizleride mutlu ediyor.slm kızlar hemen hemen her gün girip bi göz atıyorum ama yazmaya pek fırsatım olmuyo.
Ayşe ebe emzirmekten bahsetmiş.,Evet yediğin her şeye dikkat ediyorsun.,aman bebekte gaz yapmasın aman göbüş ağrımasın diye:)
Kırkımız çıktı bizimde doktor kontrolünde erken doğmasına rağmen güzel gelişiyor dedi.Ama havalar çok sıcak ve bazen isilik deriz biz hafif kızarıklar oluyor.Pudra mutlaka olmalı ihtiyaç listesinde.Hepiniz dualarımdasınız.Güzel hamilelikler ve sağlıklı bebişler diliyorum.İnsan kucağına alınca her şeyi unutuyor.Rabbim isteyen ve bakabilecek herkese nasip etsin bu duyguyu.Geceler uykusuz geçse bile insan zorlanmıyor,onun bi mırıltısı dünyaya değiyor:)
30.haftadan sonra çok zor olur gezmek.Bunu da biliyordur umarım eşin:18: En rahat dönemindeyken gez,bak derim ben.Göbeğin büyüdükçe birileri çarpacak korkusuyla öyle çarşı pazar kalabalık yerleri gezemiyorsun maalesefHıımmm bak bubu öğrendiğim iyi oldu canım.
Bende baharatlı acılı yerim herdaim. artık dikkat edriz emdirirkeneeeeeeeeeeee
Hastana odası süslerini yerim seninnnnnn
Allahım sağlıkla kullanmaya nasip etsin canımmm
İyiyim canım senden ne haber Hifa hanım sağ tarafınımı sevmiş seninnn
Ay ne değişiktir bir tarafın şişlik olması.
Dün gece misafirimiz vardı arkadaş bana dediki şu an kafası sol tarafında ve ayakları sağda uyur pozisyonunda görünüyor bebeğin.
Göbeğim belirginleşiyor artık demek dıştanda fark ediliyor :13:
Benim kuzuda solu şişiriyor fark ediyorum canım ilerde dahadarta artar heralde beklirginliği.
Zeytinimizde iyi Elhamdülillah kıpır kıpır keyif yapıyor.
Bende daha şakerler için eminönüne gidemedim.
Kapı süsünede bakmadık daha bakamıyorumki bişeylereeşim şimdi değil diyor bir bildiği var heralde :44:
öptüm siziiiiiiiiiiii
slm kızlar hemen hemen her gün girip bi göz atıyorum ama yazmaya pek fırsatım olmuyo.
Ayşe ebe emzirmekten bahsetmiş.,Evet yediğin her şeye dikkat ediyorsun.,aman bebekte gaz yapmasın aman göbüş ağrımasın diye:)
Kırkımız çıktı bizimde doktor kontrolünde erken doğmasına rağmen güzel gelişiyor dedi.Ama havalar çok sıcak ve bazen isilik deriz biz hafif kızarıklar oluyor.Pudra mutlaka olmalı ihtiyaç listesinde.Hepiniz dualarımdasınız.Güzel hamilelikler ve sağlıklı bebişler diliyorum.İnsan kucağına alınca her şeyi unutuyor.Rabbim isteyen ve bakabilecek herkese nasip etsin bu duyguyu.Geceler uykusuz geçse bile insan zorlanmıyor,onun bi mırıltısı dünyaya değiyor:)
Yorgun,sıcak,halsiz,keyifsizkızlarrr nasılsınız bakalımm???
göbişler
bebişler
nasıllar??
Ozyyyy kız ben çok sıkılıyorum.
tubilohh, aysedurmaz,karapisso,tugra034,sule25, isyan ve atladığım arkadaşlarım 1 yıl 1 aydan sonra rabbım dualarımızı boş cevırmedı artık tıbbı olarak bı başlangıc yapmayı düşünuyorduk ki rabbım verdı. bende aranızdayım tam aranıza katıldım bu sefer siz doğurup gıtcenız :)) baska topiklere bı yetişemedım sıze ama olsun kan testı değerım 178 cıktı. rabbım bu mucizeyı bana da nasip ettı çok şükür hiç bu duyguyu tadamayacakmışım gıbı gelıodu cok şükür ...
Super canim degerin de yuksek masallah Allah tamamina erdirsin hayirlisiyla insallah.
Dogurup nereye gidecez canim benim. Ben yine buralarda olurum. Daha senin meleginin ceyizini gorecegiz..
Bilmiyor canım ne bilsin.Bizim milleti bilirsin işte erken hazırlıklara başlamak iyi değil falan diyorlar :18:30.haftadan sonra çok zor olur gezmek.Bunu da biliyordur umarım eşin:18: En rahat dönemindeyken gez,bak derim ben.Göbeğin büyüdükçe birileri çarpacak korkusuyla öyle çarşı pazar kalabalık yerleri gezemiyorsun maalesefDükkanın ismini öğrenemedim daha ben:26:Aklımda ama.
Allah nazarlardan saklasın.Çabucak toparlansın inşallah minik kuzu.Pudra almadım ben.İyiki söyledin.Sebamedin pudrası varmı bi bakayım sitelere.
Yorgun,sıcak,halsiz,keyifsizKarmakarışık anlayacağın.Bi yandan midem yanar,bi yandan sürekli yerim.Evde sıkıldım,ama dışarı çıkıp gezecek takatim yok.Uykum var,uyumak istemiyorum.Öyle işte
Sen nasılsın?
Canım 20 gün oldu magnezyuma başlayalı :13:Kuzum benim de bacagima krampgiriyordu doktora soyledim magnezyumverdi. Hergun sut de iciyorum magnezyum da cok sukur yasamiyorum artik. Bir sabah kalktigimda duzeltemedim esimi kaldirdim acisindan gozlerimden yas gelmisti. Doktoruna soyle istersen magnezyuma baslatir.
Çok güzel canımmmtubilohh, aysedurmaz,karapisso,tugra034,sule25, isyan ve atladığım arkadaşlarım 1 yıl 1 aydan sonra rabbım dualarımızı boş cevırmedı artık tıbbı olarak bı başlangıc yapmayı düşünuyorduk ki rabbım verdı. bende aranızdayım tam aranıza katıldım bu sefer siz doğurup gıtcenız :)) baska topiklere bı yetişemedım sıze ama olsun kan testı değerım 178 cıktı. rabbım bu mucizeyı bana da nasip ettı çok şükür hiç bu duyguyu tadamayacakmışım gıbı gelıodu cok şükür ...
Aynen öyle ÖzlemimSuper canim degerin de yuksek masallah Allah tamamina erdirsin hayirlisiyla insallah.
Dogurup nereye gidecez canim benim. Ben yine buralarda olurum. Daha senin meleginin ceyizini gorecegiz..
Bende cin takvimi tutmadi hatta herkes erkek dedi arkadn bakincahamis oldugunbelli degil filan dediler ama kizim geliyor iste. Rabbim gonlunuze gore versin..sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin hepimize. bakalım pazartesi de bı tekrar test yaaptırmak lazım :)) şu çin takvımınden yapayım bakayım
Evet canim sutu ihmal etme ben de sut icmeyine keiklerim agriyor resmen. Somuruyor bizi sipalar.Bilmiyor canım ne bilsin.Bizim milleti bilirsin işte erken hazırlıklara başlamak iyi değil falan diyorlar :18:
Aslında hiç inanmam ama bilemiyorum canım :18:
kuzum sen bi öğreneydin iyiydi bir kereden girmişken oda süsünüde alırım diyorum tekrar tekrar gitmek zor olur baya uzak canım ya.
Canım 20 gün oldu magnezyuma başlayalı :13:
İki gün hiç süt içmedim unuttum hp ondan oldu heralde
Sağlıkla kucağımıza alaydık iyiydi
Çok güzel canımmm
Hadi darısı kalp atışına pıtpıt hareketlerineeeeeeeeeeeee
Aynen öyle Özlemim
nereye gitcez kız biz buranın kadrolularındanızz
Oy hadi bakalim yavas yavas hazirliklar baslamis. Nekadar erken hazir olursaniz o kadar iyi canim.bak ben simdi dolasamiyorum. Geceligimi bile internetten aldim. Ayaklar vucudu tasimiyor artik.Kızlar yatak odamızıda bbeişimin beşiği için değiştirdikkk
Darısı beşiğini almaya içini oğlumun doldurmasına inşaallahhh
Bende cin takvimi tutmadi hatta herkes erkek dedi arkadn bakincahamis oldugunbelli degil filan dediler ama kizim geliyor iste. Rabbim gonlunuze gore versin..
Evet canim sutu ihmal etme ben de sut icmeyine keiklerim agriyor resmen. Somuruyor bizi sipalar.
Oy hadi bakalim yavas yavas hazirliklar baslamis. Nekadar erken hazir olursaniz o kadar iyi canim.bak ben simdi dolasamiyorum. Geceligimi bile internetten aldim. Ayaklar vucudu tasimiyor artik.
aminn tatlım aminEvet canım tabiki içim rahatladı inşaaallah sağlıkla kucağımıza alırız darısı sana canım sağlıkla huzurla
ben iyiyim kuşum ya ne olsunYorgun,sıcak,halsiz,keyifsizKarmakarışık anlayacağın.Bi yandan midem yanar,bi yandan sürekli yerim.Evde sıkıldım,ama dışarı çıkıp gezecek takatim yok.Uykum var,uyumak istemiyorum.Öyle işte
Sen nasılsın?
kızzz burdan kimsenin bi yere gitiiği yok merak etmee burda herkes var bekleyenler ,çalışanlar, takılanlar, bebeşi kucağında olanlar,hamişler,,,,hepimiz burdayız hepbirlikte her seferinde aynı heyecanı yaşıyoruss korkmaa sen bi yerle gitmeyiztubilohh, aysedurmaz,karapisso,tugra034,sule25, isyan ve atladığım arkadaşlarım 1 yıl 1 aydan sonra rabbım dualarımızı boş cevırmedı artık tıbbı olarak bı başlangıc yapmayı düşünuyorduk ki rabbım verdı. bende aranızdayım tam aranıza katıldım bu sefer siz doğurup gıtcenız :)) baska topiklere bı yetişemedım sıze ama olsun kan testı değerım 178 cıktı. rabbım bu mucizeyı bana da nasip ettı çok şükür hiç bu duyguyu tadamayacakmışım gıbı gelıodu cok şükür ...
hadi bakalımmm ne güzell o beşiğin geldiği ve içini yeğenimizin doldurduğu günü de görücez hayılısıylaKızlar yatak odamızıda bbeişimin beşiği için değiştirdikkk
Darısı beşiğini almaya içini oğlumun doldurmasına inşaallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?