Bol bebiş topiği

Hıımmm bak bubu öğrendiğim iyi oldu canım.
Bende baharatlı acılı yerim herdaim. artık dikkat edriz emdirirkeneeeeeeeeeeee
Hastana odası süslerini yerim seninnnnnn
Allahım sağlıkla kullanmaya nasip etsin canımmm
Naber şekerim?Zeytin nasıl bugün?

İyiyim canım senden ne haber Hifa hanım sağ tarafınımı sevmiş seninnn
Ay ne değişiktir bir tarafın şişlik olması.
Dün gece misafirimiz vardı arkadaş bana dediki şu an kafası sol tarafında ve ayakları sağda uyur pozisyonunda görünüyor bebeğin.
Göbeğim belirginleşiyor artık demek dıştanda fark ediliyor :13:
Benim kuzuda solu şişiriyor fark ediyorum canım ilerde dahadarta artar heralde beklirginliği.
Zeytinimizde iyi Elhamdülillah kıpır kıpır keyif yapıyor.
Bende daha şakerler için eminönüne gidemedim.
Kapı süsünede bakmadık daha bakamıyorumki bişeylere eşim şimdi değil diyor bir bildiği var heralde :44:
öptüm siziiiiiiiiiiii

slm kızlar hemen hemen her gün girip bi göz atıyorum ama yazmaya pek fırsatım olmuyo.

Ayşe ebe emzirmekten bahsetmiş.,Evet yediğin her şeye dikkat ediyorsun.,aman bebekte gaz yapmasın aman göbüş ağrımasın diye:)

Kırkımız çıktı bizimde doktor kontrolünde erken doğmasına rağmen güzel gelişiyor dedi.Ama havalar çok sıcak ve bazen isilik deriz biz hafif kızarıklar oluyor.Pudra mutlaka olmalı ihtiyaç listesinde.Hepiniz dualarımdasınız.Güzel hamilelikler ve sağlıklı bebişler diliyorum.İnsan kucağına alınca her şeyi unutuyor.Rabbim isteyen ve bakabilecek herkese nasip etsin bu duyguyu.Geceler uykusuz geçse bile insan zorlanmıyor,onun bi mırıltısı dünyaya değiyor:)

Evet canım tabiki içim rahatladı inşaaallah sağlıkla kucağımıza alırız darısı sana canım sağlıkla huzurla
kızlarrr nasılsınız bakalımm???
göbişler
bebişler
nasıllar??
Ayy Tubacımmm Elhamdülillah iyiyiz ama inan hamilelik çok zor bir mesele
Olsunda zorluklarıda atlatırız diyordum bendeee ama insan bazen dayanamıyor.
İki gün sütü ihmal ettim
Akullı ben gece bağırmayla uyndım gene feci bir kramp girdi hemde en hassas yere ayak parmaklarım diz kapağımdan aşağısına bide eşim oan bağırma demedimi sanki keyfimden yapıyorum
Ayak tabanım fena ağrıyor yere basamıyorum.
5 buçuk ay olduk ama 8 aylık gibi eziyetleri erkenden başladı oğlum beni emiyor yiyor valla
Ay neyse kafanı şişirdim sen nasılsınnn öptümmm seniiiiii dualarımızdasınnnn
Evet canım ya Annelik böyle bir duygu herşeye rağman onun iyi olması bizleride mutlu ediyor.
MAŞAALLAH kuzuna çok sevindim iyi gitmesineee erken geldi ama açığına kapatıyor demek :)
Tamam canım kış bebeği olacak benimki ama yinede pudrayı yazayım bir kenara

Son düzenleme:
30.haftadan sonra çok zor olur gezmek.Bunu da biliyordur umarım eşin:18: En rahat dönemindeyken gez,bak derim ben.Göbeğin büyüdükçe birileri çarpacak korkusuyla öyle çarşı pazar kalabalık yerleri gezemiyorsun maalesef Dükkanın ismini öğrenemedim daha ben:26:Aklımda ama.

Allah nazarlardan saklasın.Çabucak toparlansın inşallah minik kuzu.Pudra almadım ben.İyiki söyledin.Sebamedin pudrası varmı bi bakayım sitelere.

kızlarrr nasılsınız bakalımm???
göbişler
bebişler
nasıllar??
Yorgun,sıcak,halsiz,keyifsiz Karmakarışık anlayacağın.Bi yandan midem yanar,bi yandan sürekli yerim.Evde sıkıldım,ama dışarı çıkıp gezecek takatim yok.Uykum var,uyumak istemiyorum.Öyle işte
Sen nasılsın?

Ozyyyy kız ben çok sıkılıyorum.

Ne oldu canikom yaaa.. ben oglen bire kadar uyumusum. Simdide camasirlarla ugrasiyorum. Aksama da utu yaparim. Oy anam oy bitmezbu askerlik...
Kuzum buldun mu pudra? Ben de almadim.
Bir de sana hep sorucam unutuyorum. Bebek sekerlerinin etiketine dogum tarihi yazdirmasak olur mu? Erken gelir filan bilemedim. Sen ne yazdirdin?

Kuzum benim de bacagima krampgiriyordu doktora soyledim magnezyumverdi. Hergun sut de iciyorum magnezyum da cok sukur yasamiyorum artik. Bir sabah kalktigimda duzeltemedim esimi kaldirdim acisindan gozlerimden yas gelmisti. Doktoruna soyle istersen magnezyuma baslatir.

tubilohh, aysedurmaz,karapisso,tugra034,sule25, isyan ve atladığım arkadaşlarım 1 yıl 1 aydan sonra rabbım dualarımızı boş cevırmedı artık tıbbı olarak bı başlangıc yapmayı düşünuyorduk ki rabbım verdı. bende aranızdayım tam aranıza katıldım bu sefer siz doğurup gıtcenız :)) baska topiklere bı yetişemedım sıze ama olsun kan testı değerım 178 cıktı. rabbım bu mucizeyı bana da nasip ettı çok şükür hiç bu duyguyu tadamayacakmışım gıbı gelıodu cok şükür ...

Super canim degerin de yuksek masallah Allah tamamina erdirsin hayirlisiyla insallah.
Dogurup nereye gidecez canim benim. Ben yine buralarda olurum. Daha senin meleginin ceyizini gorecegiz..

Super canim degerin de yuksek masallah Allah tamamina erdirsin hayirlisiyla insallah.
Dogurup nereye gidecez canim benim. Ben yine buralarda olurum. Daha senin meleginin ceyizini gorecegiz..

sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin hepimize. bakalım pazartesi de bı tekrar test yaaptırmak lazım :)) şu çin takvımınden yapayım bakayım

Bilmiyor canım ne bilsin.Bizim milleti bilirsin işte erken hazırlıklara başlamak iyi değil falan diyorlar :18:
Aslında hiç inanmam ama bilemiyorum canım :18:
kuzum sen bi öğreneydin iyiydi bir kereden girmişken oda süsünüde alırım diyorum tekrar tekrar gitmek zor olur baya uzak canım ya.

Canım 20 gün oldu magnezyuma başlayalı :13:
İki gün hiç süt içmedim unuttum hp ondan oldu heralde
Sağlıkla kucağımıza alaydık iyiydi
Çok güzel canımmm
Hadi darısı kalp atışına pıtpıt hareketlerineeeeeeeeeeeee
Aynen öyle Özlemim
nereye gitcez kız biz buranın kadrolularındanızz

Kızlar yatak odamızıda bbeişimin beşiği için değiştirdikkk
Darısı beşiğini almaya içini oğlumun doldurmasına inşaallahhh

Canım tekrar tebrikler darısı daha güzel haberlerineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Senin şimdi aklın ruhun buralarda deildir tabi başka alemde gibisindir
Maşaallah şimdilik kimselere söyleme derim.
Nazardan dolayı.
Eminim haykırmak istersin yakınlarına bekleyenlere ama bir kalp atışlarını duy sabret biraz
Bu durumdan canım yandığı için söyleme ihtiyacı hisseetim

sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin hepimize. bakalım pazartesi de bı tekrar test yaaptırmak lazım :)) şu çin takvımınden yapayım bakayım
Bende cin takvimi tutmadi hatta herkes erkek dedi arkadn bakincahamis oldugunbelli degil filan dediler ama kizim geliyor iste. Rabbim gonlunuze gore versin..
Evet canim sutu ihmal etme ben de sut icmeyine keiklerim agriyor resmen. Somuruyor bizi sipalar.
Oy hadi bakalim yavas yavas hazirliklar baslamis. Nekadar erken hazir olursaniz o kadar iyi canim.bak ben simdi dolasamiyorum. Geceligimi bile internetten aldim. Ayaklar vucudu tasimiyor artik.

Aklıma gelmişken paylaşayım sizinle kızlar
Bizim eskilerden uğramayanları hiç unutmuyorum eminim sizde neden gelmiyorlar diye düşünüyorsunuzdur.
Du ediyorum inşaallah onlarda Bedesten ve benim gibi bebek haberleriyle topiğe can katarlar
Allahım en kısa zamanda göndersin bekleyen herkesin meleklerini AMİN....
Leylada hamile ama uğramıyor epeydir inşaallah herşey yolundadır

Kizlar ben kacar. Kocisle yuruyuse cikiyoruz. Evde ateskes ilan edildi
Ev islerini de bitiremedim ama gelince devam ederim. Cok optum sizi...

Canım en önemli olan şu odayı yerleştirmekti Elhamdülillah hallettik.
Puset konusunda kararsızım :26: Hediyede olsa kimse kullanamayacağım veya az kullanacağım bişey alsın istemiyorum.
Bende salonda onu uyutmak için Aişenin aldığı gibi bişeyler düşünüyorum.
Bizim arabamızda yok diyelim puset ilk aylarda lazım diye.
Dışarı çıksak puset bebekten kaç kat ağır oluyor.
Bilmiyorum kararsızım.
Beşiğide alırız burda yakınlarda çok yer var.
İstanb:26:ulda millet illada Eminönünde havuzluhandan alıyor bilmiyorum neden.
Apartmandakilerde kıyafetlerini ordan almış benim aldıklarım daha güzel ve fiyatlar aynı.
Beşiğinide son ayda alırız heralde belli etmez ama şimdilik şekerlere başlamam şart ve nasıl gideceğim oraya onu kara kara düşünüyorum.
Denizin dibi oralar ve nemmmmmm fena yapar benii :26:
Sen nasılsın canım.
Dün gece rahat uyudunmu ?

Kızlar bizde kocişle dışarı çıkacağız ikeaya gidelim bi bakalım bebişimiz için neler var.
Yatak odamızında komidini yoktu bebiş için lazım olacak birde koyacak yer yoktu bugün onuda hallettik
Mobilyamızıda yatak odamızı yatırdığımız yere yaptıracağız evler oyuncak ev olunca herşeyi ölçülü yaptırdık mecburennn
Geriside mebur öyle olacakkk
Gelince gelişmeleri yazarım öptük siziiiiiiiii

Evet canım tabiki içim rahatladı inşaaallah sağlıkla kucağımıza alırız darısı sana canım sağlıkla huzurla
aminn tatlım amin
sağlıkla sıhatle inşallah hepimizin evleri yuvaları şenlensin
ben iyiyim kuşum ya ne olsun
vallaa sıcaklar biyandan son haftalar biyandan kıyamamm bir dokun bin ah işitt
çar çabuk geçsin yeğenlerim kucaklarınızı sağlıkla doldursun inşallah
bol bol dua ediyorum hepinizee hayırlı doğumla nasip etsin Rabbim diye
kızzz burdan kimsenin bi yere gitiiği yok merak etmee burda herkes var bekleyenler ,çalışanlar, takılanlar, bebeşi kucağında olanlar,hamişler,,,,hepimiz burdayız hepbirlikte her seferinde aynı heyecanı yaşıyoruss korkmaa sen bi yerle gitmeyiz
hadi bakalımmm ne güzell o beşiğin geldiği ve içini yeğenimizin doldurduğu günü de görücez hayılısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…