- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #16.881
Doğum tarihi yazdırmayacağım bende.Erken gelirse diye yazıp koyacağım şimdiden.Sadece ismi yazacak bizde.Belki 2013 yazarım birde.Hazırlayınca paylaşırım burda.Pudra bulamadım sebamedin ürünü yokmuş.Başka bi pudra alırım artık.Ne oldu canikom yaaa.. ben oglen bire kadar uyumusum. Simdide camasirlarla ugrasiyorum. Aksama da utu yaparim. Oy anam oy bitmezbu askerlik...
Kuzum buldun mu pudra? Ben de almadim.
Bir de sana hep sorucam unutuyorum. Bebek sekerlerinin etiketine dogum tarihi yazdirmasak olur mu? Erken gelir filan bilemedim. Sen ne yazdirdin?
tubilohh, aysedurmaz,karapisso,tugra034,sule25, isyan ve atladığım arkadaşlarım 1 yıl 1 aydan sonra rabbım dualarımızı boş cevırmedı artık tıbbı olarak bı başlangıc yapmayı düşünuyorduk ki rabbım verdı. bende aranızdayım tam aranıza katıldım bu sefer siz doğurup gıtcenız :)) baska topiklere bı yetişemedım sıze ama olsun kan testı değerım 178 cıktı. rabbım bu mucizeyı bana da nasip ettı çok şükür hiç bu duyguyu tadamayacakmışım gıbı gelıodu cok şükür ...
Kesinlikle canim kullanabilecegin birsey olmali. Bizim arabaya mecbur alindi yoksa ben de aldirmazdim. Kesinlikle cok agir bos halini ben kaldiramadim o yuzdende esime de dedim arabaya zsabitleyelim evde kullanmayalim.Canım en önemli olan şu odayı yerleştirmekti Elhamdülillah hallettik.
Puset konusunda kararsızım :26: Hediyede olsa kimse kullanamayacağım veya az kullanacağım bişey alsın istemiyorum.
Bende salonda onu uyutmak için Aişenin aldığı gibi bişeyler düşünüyorum.
Bizim arabamızda yok diyelim puset ilk aylarda lazım diye.
Dışarı çıksak puset bebekten kaç kat ağır oluyor.
Bilmiyorum kararsızım.
Beşiğide alırız burda yakınlarda çok yer var.
İstanb:26:ulda millet illada Eminönünde havuzluhandan alıyor bilmiyorum neden.
Apartmandakilerde kıyafetlerini ordan almış benim aldıklarım daha güzel ve fiyatlar aynı.
Beşiğinide son ayda alırız heralde belli etmez ama şimdilik şekerlere başlamam şart ve nasıl gideceğim oraya onu kara kara düşünüyorum.
Denizin dibi oralar ve nemmmmmm fena yapar benii :26:
Sen nasılsın canım.
Dün gece rahat uyudunmu ?
Doğum tarihi yazdırmayacağım bende.Erken gelirse diye yazıp koyacağım şimdiden.Sadece ismi yazacak bizde.Belki 2013 yazarım birde.Hazırlayınca paylaşırım burda.Pudra bulamadım sebamedin ürünü yokmuş.Başka bi pudra alırım artık.
Binlerce kez şükürler olsun.Rabbim herkese kucağına almayı nasip etsin.Maşallah değerin de harika çıkmış.Sorunsuz,sıkıntısız bir gebelik geçirirsin inşallah.Kolayca pırtlatıveririz sıpalarımızı.Bu arada doğuranlar gitmedi,ben de gitmem.Merak etme hep beraberiz biz
Kizlar dun gosterdim ama bir sey daha danisacagim simdi bizim yatak odasinda cok genis alan yok ve maksimum 1 yasina kadar yetse yeter diyoruz. Sizce 60 cm en 120 boy olan karyolalar kucuk mu? Burda 70 en ve 140 olan da var. Cok sIkIsik olmasin diyoruz cocuk. Fikir sizin yataklarin en boyu? Bu arada karyolamiz bu dusundugumuz
Mothercare Darlington Dropside Cot - White - cots - Mothercare
Canim bizim park yatak 60 120 hic de kucuk degil cocuk 2.5 3yasina kadar yatar ama tabi karar sizin biz karyola da alacagiz 70 130 olanlardan.
Iyiyim canim utuyle bogusuyorum iki utu yaptim yoruldum belim agridi. Mol verdim daha yarisi bitmedi neyse yarin aksama kadar yolu varozlemcim nasilsin?
Karapisso sende neler var?
Aysecim az kaldi canim insallah sag salim alalim minikleri kucagimiza. Istah bende de az her gun ayni seyleri rutin yemekten. Kahvaltida peynir domates salatalik yumurta. Sonra az meyve, cerez. Sut. Ikindi yemegi. Aksam yemegi. ayni rutinler bide ydisi olunca sizin gibi taze guzel sebze meyve de damak tadina uygun olmuyor. Ama napalim az kaldi diyerek teselli olucaz. Insallah sirayla sen, ozlem, ben, inci, karapisso, leyla.... daha sayamadiklarim hepimiz sag salim kolay dogumlarla alaim bebisleri...
Cok minis gozukuyor gozume canim ondan endise ettim. Sanki el kol carpar gibi hareketle. 60*120 park yataklarda mi ole ici? Park yataklar sanirim aksesuarlarindan daha genis gibi duruyor sanki..
Iyiyim canim utuyle bogusuyorum iki utu yaptim yoruldum belim agridi. Mol verdim daha yarisi bitmedi neyse yarin aksama kadar yolu var
Kiyamam aynen benim de oyle. Saatiyle yiyorum ara ogunler ana ogunler ilaclar oy anam oy..
Olabilir canim. Dar gelmedi bana hatta ben gelince sasirdim daha kucuk tahmin ediyordum.
Yer sorunun yoksa buyuk al derim. Ben yanimda yatiracagim zaman park yatagi kullancam.sonra karyolasina yatacak.
Canim yatak odasinda duracak karyola 60*120 yetiyor tam diger 70*140 az buyuk geliyor. Snucta 60*120 de 1 yasina kadar olur demi yuksekligi ayarlaniyor yatagin 3 seviyesi var.
2 yasina kadar yatarr bence. Ama ben 1 yasindan sonra alirim karyolasina.
Sen 1 yasindan sonra odasina almayi mi dusunuyorsun? 1 yasina kadar rahat yatar canim benim. 1 yasindaki cocuk o kadar buyuk olmuyor. Sanmiyorum sigamayacagini kolunu bacagini carpacagini.
Amin canım inşaallah hep birlikte görürüz o günleriaminn tatlım amin
sağlıkla sıhatle inşallah hepimizin evleri yuvaları şenlensin
ben iyiyim kuşum ya ne olsun
vallaa sıcaklar biyandan son haftalar biyandan kıyamamm bir dokun bin ah işitt
çar çabuk geçsin yeğenlerim kucaklarınızı sağlıkla doldursun inşallah
bol bol dua ediyorum hepinizee hayırlı doğumla nasip etsin Rabbim diye
kızzz burdan kimsenin bi yere gitiiği yok merak etmee burda herkes var bekleyenler ,çalışanlar, takılanlar, bebeşi kucağında olanlar,hamişler,,,,hepimiz burdayız hepbirlikte her seferinde aynı heyecanı yaşıyoruss korkmaa sen bi yerle gitmeyiz
hadi bakalımmm ne güzell o beşiğin geldiği ve içini yeğenimizin doldurduğu günü de görücez hayılısıyla
Allah yardımcın olsun canım seni hayırlısıyla kurtarsın kavuş Çilekli topkekineEvde olmayınca uğrayamadım kızlar.Karnım,kasıklarım,belim çok ağrıyor artık benim.Yüzümde renk falan kalmadı.İştah da gidiyor yavaş yavaş.Rabbim hayırlısıyla kolayca kurtulmayı nasip etsin.Dualarınızda unutmayın beni...
Bu arada bebek şekeri için İstanbul-Eminönü'ndeki şekercinin adını öğrendim ACAR HEDİYELİK EŞYA olarak geçiyormuş.Çok çeşit varmış.İnşallah hepiniz aradığınızı ucuza bulursunuz.
Hepinize iyi haftasonları diliyorum..
Kesinlikle canim kullanabilecegin birsey olmali. Bizim arabaya mecbur alindi yoksa ben de aldirmazdim. Kesinlikle cok agir bos halini ben kaldiramadim o yuzdende esime de dedim arabaya zsabitleyelim evde kullanmayalim.
Taabiki canim bir yerlerden basla. Agirlasincaya kadar ne kadarini halletsen kardir.
Ben iyiyim canim oglen bire kadar uyumusumsabah kalktim 8 bucukta kahvalti yaptim sonra bidaha yattim oglen 1 de kaltim uykumu almisim fazlasiyla..ama yatsam yine uyurum kafam kalkmiyor vucut yoruluveriyor. Tospayla ikimize dar geliyor
[QUOTEt=karapisso;31564669]Kızlar bizde kocişle dışarı çıkacağız ikeaya gidelim bi bakalım bebişimiz için neler var.
Yatak odamızında komidini yoktu bebiş için lazım olacak birde koyacak yer yoktu bugün onuda hallettik
Mobilyamızıda yatak odamızı yatırdığımız yere yaptıracağız evler oyuncak ev olunca herşeyi ölçülü yaptırdık mecburennn
Geriside mebur öyle olacakkk
Gelince gelişmeleri yazarım öptük siziiiiiiiii
Canım bende bu konuyu danışacaktım sizlere aynıııı şeyi düşünüyoruz.Kizlar dun gosterdim ama bir sey daha danisacagim simdi bizim yatak odasinda cok genis alan yok ve maksimum 1 yasina kadar yetse yeter diyoruz. Sizce 60 cm en 120 boy olan karyolalar kucuk mu? Burda 70 en ve 140 olan da var. Cok sIkIsik olmasin diyoruz cocuk. Fikir sizin yataklarin en boyu? Bu arada karyolamiz bu dusundugumuz
Canım park yatakta neden 70-130 olanı tercih etmediniz ?Canim bizim park yatak 60 120 hic de kucuk degil cocuk 2.5 3yasina kadar yatar ama tabi karar sizin biz karyola da alacagiz 70 130 olanlardan.
İyiyiz canım Elhamdülillah.ozlemcim nasilsin?
Karapisso sende neler var?
Aysecim az kaldi canim insallah sag salim alalim minikleri kucagimiza. Istah bende de az her gun ayni seyleri rutin yemekten. Kahvaltida peynir domates salatalik yumurta. Sonra az meyve, cerez. Sut. Ikindi yemegi. Aksam yemegi. ayni rutinler bide ydisi olunca sizin gibi taze guzel sebze meyve de damak tadina uygun olmuyor. Ama napalim az kaldi diyerek teselli olucaz. Insallah sirayla sen, ozlem, ben, inci, karapisso, leyla.... daha sayamadiklarim hepimiz sag salim kolay dogumlarla alaim bebisleri...
60-120 olanları dediğin gibi diğerlerine göre küçük görünüyor bende öyle düşündüm :44:Cok minis gozukuyor gozume canim ondan endise ettim. Sanki el kol carpar gibi hareketle. 60*120 park yataklarda mi ole ici? Park yataklar sanirim aksesuarlarindan daha genis gibi duruyor sanki..
Canım bebeğin tam kış içinde doğacak ilk ay dışarı çıkmasa ihtiyaç olmaz dediğin gibi.kizlar bebislere kis icin bisey aldiniz mi kabanimsi tulum. Kac aylik almak lazim karar veremedim simdi mesela benimki 2 kasim dogsa zaten hastane cikisi disinda ilk 3-4hafta cikamaz. aralik-ocak- subat soguk aylar acaba ona gore mi almak lazim mesela ben sunlari begendim:
Humphrey's Corner Pramsuit - pramsuits & snowsuits - Mothercare
Mothercare Bear Snowsuit - pramsuits & snowsuits - Mothercare
Mothercare Velour Cars Pramsuit - pramsuits & snowsuits - Mothercare
ama hangi beden 0-3 ay mi, 3-6 ay mi..
Günaydınn kaçak annee
napıyosun bakim senn nerelerde
yeğenlerimden fırsat bulamıyosundur tabi artık burakara gelmeye
özletme kendini tubişimmm
Canım ben beşik almadım biliyorsun.Büyüyebilen beşik aldım.70*130 boyutlarında.10 cm çok da büyük bi fark değil.Özlemin dediği gibi 2-3 yaşına kadar yatar diye düşünüyorum.Kizlar dun gosterdim ama bir sey daha danisacagim simdi bizim yatak odasinda cok genis alan yok ve maksimum 1 yasina kadar yetse yeter diyoruz. Sizce 60 cm en 120 boy olan karyolalar kucuk mu? Burda 70 en ve 140 olan da var. Cok sIkIsik olmasin diyoruz cocuk. Fikir sizin yataklarin en boyu? Bu arada karyolamiz bu dusundugumuz
Dualarımız seninle canım.İnşallah o günleri de göreceğiz hep berabercok sagolun kizlr ama durum pek degismedi, esim den dolayi daha fazla uzulup geriliyrm o gel diyor bos ver diyor napcam ilmiyrm ama insallah hersey duzelir, ve bi gun size duzeldi kizlar esimleym ve hamileym diye bilirm bi gun insallah
Canım ben böyle bi tulum almadım:26: Eylülde doğacağı için uyku tulumu şekline giren kalın battaniyelerde taşınabilir diye düşündüm.Arabamız var nasılsa.Eli koly büyümeden bu tulumlar çok da kullanışlı olmaz diye düşünmüştüm.Ama şimdi görünce alsammıki demedim değil:44::44::44::44::44::44: Dur ben deneyimli arkadaşlara falan bi sorayım.Ama almaya karar verirsem de en az 3-6 ay alırdım.Çünkü ilk 3 ay zaten battaniyede olacak.kizlar bebislere kis icin bisey aldiniz mi kabanimsi tulum. Kac aylik almak lazim karar veremedim simdi mesela benimki 2 kasim dogsa zaten hastane cikisi disinda ilk 3-4hafta cikamaz. aralik-ocak- subat soguk aylar acaba ona gore mi almak lazim mesela ben sunlari begendim:
günaydınlarrr
miss gibi bir pazar sabahından herkeze merhabaa
hava sıcak ama vantilatör karşısında efil efil oturuyorum bu da keyifli olmama neden oluyor haliyle.
yoksa sürekli terleme durumunda kim mutlu olur ki dimi ama
evin erkekleri halen uyyorlar. uyuşuklar
ben kalktım evimi toparladım çamaşırları makineye attım birşeyler atıştırdım ve oğluşun akülü arabasını şarja taktım.
bugün oğluşları gezdirelim dedik.
kenan paşa akülü arabasıyla Yusuf paşa bebek arabasıyla
çok sık gelemiyorum kızlar yaa
tamm işim bitti derken yenisi çıkıyor.
bu ara yusuf da çok uyumak istemiyor gündüzleri.
o yüzden sık gelemiyorum.
inşallah kısa zamanda bebişkonun uykuları düzene girer ve eskisi gibi daha uzun süre burada olurum.
ya akşamları yada sabahları gelip yazabiliyorum.
neyse sizlerden haber alayım da o da yeter şimdilik.
hepinizi öpüyorum fıstıklar.
Allah'a emanet olunnn
ayhh çok mu belli oldu tugram
minik sıpam azıcık ugraştırıyor.
ama o da olsun artık dimi :)
eski günlere dönücez inşallah. çok az daha zaman gerekiyor demekki.
sen nasılsın tatlım?
bebiş olaylarında durum nedir?
aklım sende bilesin
Canim ben de baktim biara onlara.hatta esim alalim dedi. Cunku her ay saglik ocagina gidicez asilari olacak..kizlar bebislere kis icin bisey aldiniz mi kabanimsi tulum. Kac aylik almak lazim karar veremedim simdi mesela benimki 2 kasim dogsa zaten hastane cikisi disinda ilk 3-4hafta cikamaz. aralik-ocak- subat soguk aylar acaba ona gore mi almak lazim mesela ben sunlari begendim:
Canım gittik ama tahta beşikler vardı biz park düşündüğümğz için pek bakmadık.Amin canım inşaallah hep birlikte görürüz o günleri
Allah yardımcın olsun canım seni hayırlısıyla kurtarsın kavuş Çilekli topkekine
Adress için çok teşekkürler
Hadi bakalim neler aldin gelince goster bizede ...ikeada lastikli carsaf vardi ama ben gidemedim sagolsun anacim almis...
Biz de sizi optuk canimcimmmm...
Canim ben de baktim biara onlara.hatta esim alalim dedi. Cunku her ay saglik ocagina gidicez asilari olacak..
Astronot tulumlar var. Arkadasa sordum o da kucukken giydirmen zor olur battaniye yeter dedi. Alirsam 3 6 ay alirim diye dusundum. Ama almadim henuz. Kisliklar pek yok henuz...
Canım gittik ama tahta beşikler vardı biz park düşündüğümğz için pek bakmadık.
Nevresimler çok şekerdi onunda ölçüsü nedir bilemedim bakmadım.
seninki ne boyutta lastşkli dediğin.
Kocişe gömlekler aldık banada garibim bir badi aldık
Yoruldum baya 11 buçuk gibi geldik.
Şimdi dinlendim bakayım sizlere dedim.
Namaz kılıp yatacağımmm...
Ohhh sende iyi uyumuşsun bugün maşaallah kuzum yarasın sizeeeeee
Canım bende bu konuyu danışacaktım sizlere aynıııı şeyi düşünüyoruz.
Benim eltimde 60-120 olanı almış küçük değil.
Ama 2.bebek erkenden olunca ilk çocuğa tekrar 70-140 olandan aldı tabi bizim evler minicik olduu için 2.bebebk gelince 1.ye oda yapma gibi bir imkanımız yok. ilerde ne olur allah bilir.
Bende dedimki ilk başta 70-140 olanı alalım.
Arada pek bir fark yok.
Yerine sığıyorsa bence sende büyük olanı al.
Çocuk 4 yaşına kadar onda rahat yatar.
Senin baktığında 3.yaşa kadar rahat yatar canım.
Beşiğinide beğendim Maşaallah çok güzel sağlıkla kullanınnnn
Canım park yatakta neden 70-130 olanı tercih etmediniz ?
Merak ettim biz şimdi ondan alalım diyoruz sence ne yapsak ?
İyiyiz canım Elhamdülillah.
Aminnn tatlım inşaallah sağlıkla hepimiz o güzel gnleri görürüz
Allah yardımcınız olsun canım ya ben gurbetteyim diyorum ama asıl siz gurbettesiniz
Eşin işi neydi canım ne zaman döneceksiniz bari ömür boyu gurbeti yaşamayın sağlıkla gelin memleketinize.
Bu arada memleket neresi
Çok sorumu sordumm :44:
60-120 olanları dediğin gibi diğerlerine göre küçük görünüyor bende öyle düşündüm :44:
Canım bebeğin tam kış içinde doğacak ilk ay dışarı çıkmasa ihtiyaç olmaz dediğin gibi.
Bebeğin kilosuna iriliğinede bağlı canım.
Ama bence 3-6 alsan diğer sena 2 yaşında olduğu için giyemez ve 2 aylık bebeğede 3-6 büyük olur.
Yani 0-3 alsan bu kış iyi giyer.
Ayrıca çok tatlılarrr.
Özellikle mavi ve griye hasta oldummmmmmMaşaallahhhhh
cok sagolun kizlr ama durum pek degismedi, esim den dolayi daha fazla uzulup geriliyrm o gel diyor bos ver diyor napcam ilmiyrm ama insallah hersey duzelir, ve bi gun size duzeldi kizlar esimleym ve hamileym diye bilirm bi gun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?