Bol bebiş topiği

Ne tembel oldum bugün daha kahvaltı bike yapmadık kocişi bekliyorum gitti kahvaltılık almaya.
Kızlar oğlum sabah baya yukardan vuruyordu yan yatmıştım.
Nerdeyse göbeğimin 4 cm yukarısından bugün Maşaallah tam 23+0 olduk Cadıozy Aişe Epeck bu ahaftalarda bebek okadar yukardan vurdumu sizlerdede.:44:
Bebek olduğundan eminim çünkü geçen gün usgde ayakları yukarda başı aşağıda demişti tabi heran değişir yeri geniş diye.
Allahım sağlıkla bizlere bağışlasın...

kuzum ben iyiyim
sizlerin haberleriyle daha iyi oluyorum
bizim calışmalar eylül gibi başlıcak şimdilik tembellik yapıyorum
bakalım hayırlısıyla cok bekletmez bizi bebeğimiz
çoközledim ama sesim cıkmıyo cunku yeğenlerimle ilgileiyosun biliyorum
gerci kenan uğraştırmaz senii oyy teyzesinin kuzusuu cok usludur o bilirim
ufaklık yaman cıktı desenee oda alışır abisi gibi sakin olur zamanlar
seninde dediğin gibi biraz daha vakit varr
ara ara gel yaz özletme yeterr tubişimmm

bugun pazar tembellik gunu zaten güzelim
bizde sallana sallanaa geç kahvaltı yaptık
tam pazar kahvaltısı olduu
demek miniğin vuruyor hee oyy maşallahhh
sen nasılsın ?

Nasıl olayım canım bebekle
Ayaklarımda sanki 500 gr değilde 10 kiloluk yük varmış gibi ağrıyor.
Darısı sana sende böylr yaz bize şuram şöle oldu buram böle oldu diye
Bide yıllık temizlik dedikleri şeye girdik biz eşim yapıyor ama tabi bende dönmekten yoruluyorum
Nasıl bir işse anlamadım
Sen nasılsın güzelimmm nelerle uğraşıuyorsun evde

Aynen canim ben de iyicetembellik ettim. Hava sicak diye hic bir sey yapmadim. Artik su utuyu bitireyim.
Canim benim erkek bebekler yukarda olurmus tabi bir de rahimin yapisina bagli. Olabilir zeytin de artik kucuk de masallah 6 aylik artik.. buyuyor annesiiii.. sen birde 30 dan sonrasini gor kaburgalara calisiyor...

Demi teyzesi ya büyüdü benim erkek oğlummmm
Allahım sağlıkla kucağımızı doldursunnnn
Evet o kötü bir durum ablam 42.haftada doğum yaptı biraz farklı bir durumdu.
oğumdan sonra haftalarca kaburga sızısı çekti emdirdiği için tedavide olamadı ama geçti şükür.
Allahım sizleri korusun öyle acı çekmeyin sağlıkla haberlerinizi verin bize nazlı kızlarımız geldi diyeeeeeeeeeeeeeee

Canim benim de arada ustten vuruyor ama genelde alttan ve gobek hizasi sagdan vuruyor. O haftada da oyleydi. Yer bol olunca geziyordur..

Benimki 30a doğru yukarı vurmaya başladı.Erkek çocukları daha yukarda oluyormuş kızlara göre.Seninki ondan erken başlamıştır.Daha çok yön değiştirir.Drun da söylemiş zaten.

Canim benim de arada ustten vuruyor ama genelde alttan ve gobek hizasi sagdan vuruyor. O haftada da oyleydi. Yer bol olunca geziyordur..
Evet canım yeri bol bu haftalarda
Allah hepimizinkileri sağlıkla bağışlasın sen beşk için karar verdinmi ?
Ne zaman alacaksınız ?
Benimki 30a doğru yukarı vurmaya başladı.Erkek çocukları daha yukarda oluyormuş kızlara göre.Seninki ondan erken başlamıştır.Daha çok yön değiştirir.Drun da söylemiş zaten.

Öleymiş Cadıozy de dedi erkekler üstte oluyormuş.
Allahımmmmm yerim ben kızıda erkeğide hepsi evlat hepsi cannnnn
Allahım isteyen herkese nasip etsin bu güzel duygularıııı
Bu arada biz hediyelik eşye dükkanının eminönüne satış yapan toptan satış yerini bulduk bize daha yakın.
Bakalım ilk önce oraya gideceğiz alabilirsek eminönüne gitmeye gerek kalmayacakk
Allah razı olsun hayra vesile oldun

Son düzenleme:
kızlaaarrr ben geldim, daha 1 saat oldu yoldan geleli 16 gündür eşimin memleketindeydik epey uzun zaman olmuş :))) geçmiş bayramınız mübarek olsun kızlar umarım hepiniz iyisinizdir , biz iyiyiz çok şükür oğlum büyüyor maşallah büyüdükçe tekmeler de sertleşiyor :)) geçmişi okuyamadım henüz merak ediyorum, ben biraz bakim bakalım :)

Canim besik 60*120 alicaz insallah bu ay sonuna dogru..

Kizlar gecenlerde daha sIk oluyordu hala da bazen oluyor. Midem tas kesiliyor gibi, aynianda gobek semsert oluyor. Huzursuzluk, istahsizlik, bulanti gibi deil ama midede kasilma gibi oluyor. Gas var sanki gibi. Buna Braxton hicks mi deniliyor. Benim cok uzun suruyor bazen bu olay 1-2 saat fln belki daha cok. Dr una soran bilen var mi?

canım senin dediğin sanki daha çok gaz sancısı gibi geldi bana. 1-2 saat filan diyorsun. yalancı dpğum sancıları 1-2 dakika sürer bildiğin kadarıyla pozisyon değiştirmeyle ya da uzanıp dinlenmeyle geçer. ben de bazen oluyor. ani hareket ettiğimde filan. ama öyle midede değikl göbekte oluyor..rahim kasları geriliyor. ve o kadar da uzun sürmüyor.

Elimden geleni yaparım canım benim.İnşallah gönlüne göre şeyler bulursun.

Hoşgeldin canım.Yarasın tatiliniz inşallah.

1-2 saat sürmüyor benimkiler :44: 1-2 dk en fazla.Gaz olabilir Özlem'in dediği gibi.Benim 2 gündür kesilmiyor ağrılarım.Onlar da adet ağrısı gibi.Sızım sızım sızlıyor kasık ve bel kısmım.

Günaydın arkadaşlar.
2 gündür kesilmeyen adet sancısına benzeyen sızılarım var.Ani hareketlerde kramplara ve daha şiddetli oluyor. Sürekli aynı pozisyonda kalamıyorum.O yüzden de ne bi yere gidesim var,ne birisi gelsin istiyorum Bu durumlar 10-15 gün kadar sürermiş.Büyükler söyledi bunu da.
El ve ayaklarımda şişlikler var artık.Dinlensem de uyusam da geçmiyor.Çok aşırı olmasa da normal ayakkabılarıma giremiyorum,yüzüklerimi takamıyorum artık.Canıma acıyor.Tuzu hiç yemesem bile oluyor.
Yaşadığım duygu selini ise hiç sormayın.Dün gece oyuncak ördeğime sarılıp uyudum.Kendimi çok yalnız,terkedilmiş hissediyorum.Benden sonra şunu şöyle yapsınlar falan diye cümleler kurmaya başladım.Kuzuma onu çok sevdiğimi söyle diyorum eşime.O da bana kızıyor.Onu kucağıma alamayacakmışım gibi geliyor.Üvey anneye falan bırakma onu diyorum.Ezdirme kimseye diyorum.Günlük yazarken "annem beni çok seviyormuş,herşeyi kendi elleriyle yapmaya çalışmış" diye düşünecek diyorum.Buranın şifresini de bi yere yazayımda eşim girip olanları anlatsın diyorum,merak edersiniz ben gelmyince.Ölümü hiç bu kadar yakından hissetmemiştim....
Sabah sabah içinizi kararttım biliyorum.Hakkınızı helal edin kızlar.Çok şey öğrendim hepinizden.Allah hepinizin gönlünün muradını versin.

kuzum günaydın.. kıyamam canım ya zor dönemler biliyorum hepimiz yaşıyacağız. ama böyle üzülürsen bebeğin de üzülür.. kimler kimler doğurmuş biz mi doğuramayacağız. millet 3-5 hatta 10 çocuk doğuran gördüm burda ya.. biliyorum son dönemler zor ama geçici bir durum bu..
yalnız değilsin ki bak ben yanındayım.. fiziksel olarak değilim ama manevi olarak her zaman yanındayım...
daha dur bakalım ölmek öyle kolay mı? bebişlerle savaşacağız daha.. asıl işkenceyi doğumdan sonra yapacaklar..
hiç bozma moralini nolur. bugünler geçici. hormonlarımızın bize oynadığı oyunlar bunlar..

Öyleymiş hormonlar yüzündenmiş biliyorum ama inan bundan başka bişey düşünemez oldum.Belki son pikniktir,belki son alışveriştir,arkama iş bırakmayım,kuzuma anım olarak kalsın vs vs.Eşime bakarken bile ağlıyorum artık.Hem ameliyat sıkıntısı hem beni kaybetmek çok zor olacak onun için diye.Ona sabır ver diye dua ediyorum hep.Ne yaparsam yapayım aklımdan atamıyorum bu düşünceleri.Dün pikniğe gittik,çok da güzel oldu.Dönerken son pikniğimizdir belki diye düşündüm hep.

seni korkutan ne peki? doğum mu? doktoruna güvenmiyor musun?
aslında yaşadıkların çok normal.. hepimiz yaşayacağız hatta belki de doğum sonrası daha zor bir süreç olacak psikolojik olarak..
Rabbim hepimize yardım etsinn..

maşallah canım rabbime şükürler olsun
darısı isteyenlere diyelim..
inşallah daha güzel haberlerimiz burda birlikte paylaşırız..

Kızlar yatak odamızıda bbeişimin beşiği için değiştirdikkk
Darısı beşiğini almaya içini oğlumun doldurmasına inşaallahhh

inşallah canım neye karar verdiniz
şimdiden hayırlı olsun canım..

cok sagolun kizlr ama durum pek degismedi, esim den dolayi daha fazla uzulup geriliyrm o gel diyor bos ver diyor napcam ilmiyrm ama insallah hersey duzelir, ve bi gun size duzeldi kizlar esimleym ve hamileym diye bilirm bi gun insallah

inşallah düzelir Allah büyük
her zorlukta elbet bir rahmet vardır
eşiniz size çok uzak değilse gitmenizde sıkıntı olur mu
allah yardımcınız olsun..

günaydın canım nasılsın
Allah yardımcın olsun inşallah
bu ağrıların günahlarına kefaret olur
sanırım hormonların seni fazlasıyla etkilemiş duygusallığın doruk noktasındasın
canım benim bol bol dua oku inşallah sağ salim doğum yapıp hifa hanımı kucağına alacaksın
kaderimizde ne yazılmışsa o olur
buarada benden yana helal olsun sende helal ediver
amin canım dua ediyorum sen için..

günaydın kızlar ne haber nasılsınz
cadiozy nasılsın?
ayyy güne öyle yoğun başladık ki((
cuma günü izne ayrılıcam inşallah iş bırakmak istemiyorum
neyse hayırlısı buarada burda öyle güzel yağmur yağıyor ki çıkıp yağmurun
altında doyasıya dolaşmak istiyorum
toprak kokusunu içime çekip çekip ciğerlerimi bu hoş
kokuyla doldurmak istiyorum
ama maalesef çıkamıyorum(

Selamun aleyküm canlar geçmişi okumadan bir selam vereyim dedim
Bugün Butikbebeden aldığım takımlar geldi.
Ben 9 aylık almıştım üstler 6 aylık gibi altlar 0-2 ay.0-3 bile değil yani okadar küçük
Bedeni L diye gelmiş yani istediğim beden ama minicik pijamaları.
Becerebilirsem akşam yüklerim fotosunu görün minikliğini
Kumaşı güzel ama moral,m bozuldu kalıbı minikmiş heralde
Ne yapabilirim bu konudaaaaaaaaaaaaa bana fikir verin canlarım :13:
Sizler nasılsınız.
Biz daha kahvaltı yapmadık çnce iğnemizi vuralım sonra yiyelim birşeyler ardından geçmişi okuyup hızlıca cevaplayalımmm

ayy ne güzel canım ya yanıyorum burda. hep dua ediyorum biraz serinlesin diye. dün akşama kadar vantilatörün önünde oturdum bunalıyorum ne yapayım..
bu haftayı saymazsam 3 hafta daha çalışacağım az kaldı.. ama gittikçe de zorlaşıyor..
Allah hepimizin yardımcısı olsun..
sen nasılsın canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…