- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #17.261
selam kızlar nasılsınız görüşmeyeli?uzun zamandır yoktum yaylaya gitmiştim kıskandırmak gibi olmasın ama herşey süperdi,sebzeler meyveler doğaldı salatalık kokusu bile daha farklı yaylada.hepinizin yerinede yedim :))
ne var ne yok inşallah bi sıkıntı yoktur,herkes iyidir.öpüyorum hepinizi buğün belki denize gidebilirim,bi süre daha olmayabilirim.Allaha emant olun,dikkat edin kendinize....
selam kızlar nasılsınız görüşmeyeli?uzun zamandır yoktum yaylaya gitmiştim kıskandırmak gibi olmasın ama herşey süperdi,sebzeler meyveler doğaldı salatalık kokusu bile daha farklı yaylada.hepinizin yerinede yedim :))
ne var ne yok inşallah bi sıkıntı yoktur,herkes iyidir.öpüyorum hepinizi buğün belki denize gidebilirim,bi süre daha olmayabilirim.Allaha emant olun,dikkat edin kendinize....
Canim benim iyiyim cok sukur agrim sizim yok. Bebegin cicleriyle ugrasiyorum yika utule dun e ciktik eksikleri tamamladim bebek bezimizi aldik sutu arttiran caydan aldim. Bebisin cicileri yikandi simdi onlari asacagim aksama da tekrar utu. Poposunu silmek icin bez yapacagim. Kayinvalidem vermisti onlari birkac parcaya kesip kenarlarini dikecegim. Esimin yengesi bize battaniye ve hirka ormus 0hh bir suru orgu cicilerimiz oldu.Kızlar ben gelemiyorum diye içim gidiyor ama bir baktım ben gelmeyeli hepi topu dünden beri kimsecikler gelmemiş ortam durgunnn
Bugün erkenden kalktık ablacım kahvaltıyı hazırlamıştı yedik toparladık çıktık alışverişe
Gezdik ettik bir ara eve uğradık nazmaz kıldık tekrarçıktık akşama kadar gezdik güzel ve yo ucu bir gündü.
Kendime çok şeker bir hamile bluzu aldım Cadıozyyy seninde var bu bluzden önünde ayak resmi olanfotosunu eklemiştin bir ara ordan hatırladım. birde keten bir bluz aldım oda çok serin bişeyy
ayaklarıma kara sular indi.
Ben dinlenmek için oturunca oğlum habire vurup durdu yorulldum diyordu heralde
Allahın izniyle yarın büyük adaya gideceğiz.
ayakkabı bulamadım kendime.
Ayakkabım rahat ama benim tabanım ağrıyor.
tabanlık işini halletmem lazım en yakın zamanda. bilirsiniz silikon oluyor ayakkabının altına yerleştiriyorsunuz. inşaallah işe yarar bende rahatlarım gezerken. et yiyemiyordummm ve artık yiyebiliyorummm
Allahım şükürler olsun ağzımın eskki tadıyla et yemeyi özlemişim.
Ne çok yazdım ama yaaaaaaaaaa
E sizler nasılsnı bakalım.
cadıozy ne alemdesin inş sancın yoktur
Aişemmm sen nasılsın bakalım minik kekin ne alemde yeri iyice daraldı hareketleri nasıl ?
epeck ağrıların nasıl kuzum inşaallah daha iyisindir
sulecim sen nasılsın bakalım kontrolun ne zman ?
Adını hatırlamadığım kızlar hepiniz iyisiniz inşaallah
öptüm hepinizi
Kiyamam canim aynen ben de giremeyince o)zluyorum sizi.Ay inanın bu topik benim ailem gibiiiiii hepiniz bacım gibisinizzzzduygulandım şimdi
Kiyamam canim ya sona yaklastin artikcok da zor ama sabir hepsi gececek. Mis gibi kokusunu icine cekeceksin minik topkekinin.Klasik bir haftasonu durgunluğu yaşanmış dün topiğimizde.
Dün temizlik vardı bende.Hiç bir iş yapmadım ortada sallana sallana penguenler gibi dolanmaktan başka.Ona rağmen bütün camları ben silmişim gibi bitkinim.Hele de uykusuz bir gecenin üstüne yapılan temizlik bitirdi beni.Annem belime masaj falan yaptı sağolsun. Aklınızda olsun ağrınız olduğunda elin iç tarafıyla sırttan bele doğru inerek yapılan masaj çok rahatlatıyor insanı.Dün öğlen 1 tane,akşam yatarken 1 tane parol içtim.O kadar ağrım vardıki yatarken dayanamadım ve ağladım.Naz yapmayım,eşimi üzmeyim diye belli etmemeye çalışıyordum ama artık dayanamadım dün gece.Yine sabaha kadar ağrılar çektim.Kızımda kafasını rahme baskıladıkça kaburgalarım çatır çatır kırıldı resmen.Salavat getirmekle ağlayarak geçti gece.3-4 saatlik bi uykuyla kalktım.
Ayaklarım zonkluyor şu an.Kasıklarımdan göğsüme kadar sızım sızım sızlıyor.Sırtım,karnım ağrıdan uyuşuk durumda.Çilekli topkekim de kıpır kıpır içimde.
Sizleri korkutmak istemiyorum ama 8 aydır yaşadığınız hiçbir sıkıntı son ay kadar kötü değil
Göbeğim her geçen gün daha da aşağıya iniyor.Yaşadığım ağrıların sonucu olduğunu biliyorum:26::26::26:
İçinizi kararttım pazar pazar.Hakkınızı helal edin hepiniz.
Evim mis gibi oldu çok şükür.Kafayı kaldırıp evimize bi bakıyorum bütün ağrılar sızılar bitiyor sankiDarısı bütün hamişlerin başına
Hepinize çook güzel pazarlar diliyorum
herkese merhaba ben yeni haytıma alışmay a çalışıyorum meleğim çok güzel ya ilerleyen zamanlarda resimlerini eklerim hikayeme gelince perşembe sabah hasteneye gittik yatış yapıldı sancı yok açılma 1parmak önce muayene edildim sonra suyum patlatıldı saat 11se suni sancı başlatıldı saat 2 ye kadar herşey iyiydi çok şükür koridorda bi ileri bi geri sancılar ufak ufak giriyordu kendi sancım nstde 3 tane çıktı ben hissetmiodum ama suni sancının en ufağı bile cnını acıtıyomuş insanın açıklık 3 cm idi saat 2.5 gibi 5 cm oldu çok yürümemden ödemmi ne oluşnuş yatmalıymışım ama ne mümkün ağrılar girdikçe rabbime dua ediyorum nnem eşim yanımda sırtıma masj yapıyorlar ya sabır demekten başka çarem yoktu çok çaresiz hissettim kendimi ve tam açılma kimbilir nezaman olacaktı allahım diodum ha gayret diodum ha gayret derken saat 4 gibi 7 cm dediler allahım çok şükür dedim ağlıcam ama ağlayamıyorum içim kaynıyor ıkınma gibi bişiler hissetmeye başladım büyük tuvaletimi yapama hissi gibi bişi 4 10 gece doğum masasına alındım açıklık 9 cm dediler bebek yukarıdaymış bi türlü kanala inmek bilmedi 30 dak boyunca ömrümden ömür gitti diyebilirim hep kelimei sahadet getirdim dediler az kaldı dedim kandırmıyosunuz dimi olmucak dedim açlıktan susuzluktan bayılacak seviyeye geldim arık 16 38 de bebeişim doğdu inanamadım artık dinlen dediler ıkınma dediler nasıl dedim inanamadım oyle boş boş bakıyorm meleğim karşımda gözlerim bulanık görüyoo yanıma getirdiler gözleri açıktı öptüm kokladım sonrada plesanta yapışıkmış onunla uğraştık biraz mecburen kesi yapıldı 4 dikiş var 2 tande dışarda çıknca ağladım rahatladım kızım sağlıklı çol şükür memeden ayrılmak istemiyorallah herkese hayırlısını versin çok zordu ama allahıma çok şükür kısa sürdü dualar sayesinde ii dilkleriniz dualarınız için çok sağolun allah razı olsun
gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün sağlıklı uzun ömürleri olsun inşallah..herkese merhaba ben yeni haytıma alışmay a çalışıyorum meleğim çok güzel ya ilerleyen zamanlarda resimlerini eklerim hikayeme gelince perşembe sabah hasteneye gittik yatış yapıldı sancı yok açılma 1parmak önce muayene edildim sonra suyum patlatıldı saat 11se suni sancı başlatıldı saat 2 ye kadar herşey iyiydi çok şükür koridorda bi ileri bi geri sancılar ufak ufak giriyordu kendi sancım nstde 3 tane çıktı ben hissetmiodum ama suni sancının en ufağı bile cnını acıtıyomuş insanın açıklık 3 cm idi saat 2.5 gibi 5 cm oldu çok yürümemden ödemmi ne oluşnuş yatmalıymışım ama ne mümkün ağrılar girdikçe rabbime dua ediyorum nnem eşim yanımda sırtıma masj yapıyorlar ya sabır demekten başka çarem yoktu çok çaresiz hissettim kendimi ve tam açılma kimbilir nezaman olacaktı allahım diodum ha gayret diodum ha gayret derken saat 4 gibi 7 cm dediler allahım çok şükür dedim ağlıcam ama ağlayamıyorum içim kaynıyor ıkınma gibi bişiler hissetmeye başladım büyük tuvaletimi yapama hissi gibi bişi 4 10 gece doğum masasına alındım açıklık 9 cm dediler bebek yukarıdaymış bi türlü kanala inmek bilmedi 30 dak boyunca ömrümden ömür gitti diyebilirim hep kelimei sahadet getirdim dediler az kaldı dedim kandırmıyosunuz dimi olmucak dedim açlıktan susuzluktan bayılacak seviyeye geldim arık 16 38 de bebeişim doğdu inanamadım artık dinlen dediler ıkınma dediler nasıl dedim inanamadım oyle boş boş bakıyorm meleğim karşımda gözlerim bulanık görüyoo yanıma getirdiler gözleri açıktı öptüm kokladım sonrada plesanta yapışıkmış onunla uğraştık biraz mecburen kesi yapıldı 4 dikiş var 2 tande dışarda çıknca ağladım rahatladım kızım sağlıklı çol şükür memeden ayrılmak istemiyorallah herkese hayırlısını versin çok zordu ama allahıma çok şükür kısa sürdü dualar sayesinde ii dilkleriniz dualarınız için çok sağolun allah razı olsun
kızlar bişiy sorucam ben size, benim bugün sol göbeğimin olduğu yere yani böbreklere yakın bi yer iğne batması mı desem yada sanki içerden etimden bişey çekiyorlar da ani acımalar hissediyormuşum gibi. normal midir acaba kızlar, içerde oğlum bişeye dolandı da onu mu çekiştiriyoo yaaa çokk pinpirikli oluyo insan saçmada olsa her ihtimal geliyo insanın aklına. Allahım sen yavrularımızı bize bağışla...
Özür dilerim gözünü korkuttuğum için.Saçımı başımı yolacak kadar acı değil yaşadığım ağrılar.Sadece hiç kesilmeyen sızılar.O yüzden de ne sabit bi oturuşun oluyor,ne de kesintisiz bir uykun oluyor.Sıkıntı bu.Benimki 32.haftada dönmüştü.Döndükten sonra da biraz daha aşağıya indi.Tam olarak inme yavaş yavaş oluyor zaten.Bu sancıların sebebi de o.Rahim gün gün açılıyor,bebek kanala girerken de sızılar çekiyorsun.Aysecim insallah cok az kaldi senin. Korktum anlattiklarindan Allahtan benim gobegim asagida daha. Yukari cikar mi bilmem de sorunlar korkuttu gozumu. Kacinci haftada yukari cikip sonra kacta inmeye basliyor genelde. Benim gogus- gobek aram epey var hala.
Ohh yarasın inşallah tatilinizde.Organik bir tatil olmuş seninki.Dikkat et kuzumuza da kendine de.selam kızlar nasılsınız görüşmeyeli?uzun zamandır yoktum yaylaya gitmiştim kıskandırmak gibi olmasın ama herşey süperdi,sebzeler meyveler doğaldı salatalık kokusu bile daha farklı yaylada.hepinizin yerinede yedim :))
Eşyaların yıkanma-ütülenme günlerinde benim evde öyleydi.Sen parça parça yapmışsın ütüyü.Ben temiz bi çarşafa doldurdum hepsini öyle ütüledim.El kadar şeyler ama çok zaman alıyor ütüsü bile.Oturduğun yerde yap ütüyü.Çok yorulma.Erken doğumu falan tetiklersin Allah korusun.Ben mama almadım canım.Hastanede yatarken lazım olduğunda milupa kullandıklarını farkettim.Tedbir olsun diye alacaktım ama vazgeçtim.Ya hiç gerek kalmazsa boşuna almış olurum dedim.Gerekirse eşim gider alır eczaneden.Canim benim iyiyim cok sukur agrim sizim yok. Bebegin cicleriyle ugrasiyorum yika utule dun e ciktik eksikleri tamamladim bebek bezimizi aldik sutu arttiran caydan aldim. Bebisin cicileri yikandi simdi onlari asacagim aksama da tekrar utu. Poposunu silmek icin bez yapacagim. Kayinvalidem vermisti onlari birkac parcaya kesip kenarlarini dikecegim. Esimin yengesi bize battaniye ve hirka ormus 0hh bir suru orgu cicilerimiz oldu.
Ben de haberler boyle kuzum hazirliklarla ugraiyorum.
Maviden diyorsun dimi canim? Gule gule giy cicilerini.
Bugun de gezmelrdesiniz bol bol gez canim sonra cikamiyor insan.
Cok optum sizi minik zeytini de poposundan isirdim..
Kiyamam canim aynen ben de giremeyince o)zluyorum sizi.
Kiyamam canim ya sona yaklastin artikcok da zor ama sabir hepsi gececek. Mis gibi kokusunu icine cekeceksin minik topkekinin.
Ne guzel olmustur ebin gule gule kirletin. Bizim ev curcuna. Bebisin esyalari heryerde. Yavas yavas hepsi bitecek ne yapayim birden yapamiyorum.
Aysem sana birsey sorcam milupa aptamil 1 aldin mi? Dun baktim ama 20 tlden fazla alsammi almasam mi bilemedim. Hemen sutum gelirse gerek kalmaz bir de dedim. Bebelacin mamalari daha ucuz.
Leylam ozledik kuzum seni. Oh ne guzel yapmissin serin serin yaylada dogal gidalar. Afiyet bal seker olsun yarasin ikinize de..
Ozletme kendini yine gel cok optum seni. Allaha emanet ol..
Çok geçmiş olsun sunbalcım.Zorlu bi gün olmuş.İnşallah bundan sonra hiç sorununuz olmaz.Kolayca büyür prensesimiz.Tekrar hayırlı olsun kuzucuğunherkese merhaba ben yeni haytıma alışmay a çalışıyorum meleğim çok güzel ya ilerleyen zamanlarda resimlerini eklerim hikayeme gelince perşembe sabah hasteneye gittik yatış yapıldı sancı yok açılma 1parmak önce muayene edildim sonra suyum patlatıldı saat 11se suni sancı başlatıldı saat 2 ye kadar herşey iyiydi çok şükür koridorda bi ileri bi geri sancılar ufak ufak giriyordu kendi sancım nstde 3 tane çıktı ben hissetmiodum ama suni sancının en ufağı bile cnını acıtıyomuş insanın açıklık 3 cm idi saat 2.5 gibi 5 cm oldu çok yürümemden ödemmi ne oluşnuş yatmalıymışım ama ne mümkün ağrılar girdikçe rabbime dua ediyorum nnem eşim yanımda sırtıma masj yapıyorlar ya sabır demekten başka çarem yoktu çok çaresiz hissettim kendimi ve tam açılma kimbilir nezaman olacaktı allahım diodum ha gayret diodum ha gayret derken saat 4 gibi 7 cm dediler allahım çok şükür dedim ağlıcam ama ağlayamıyorum içim kaynıyor ıkınma gibi bişiler hissetmeye başladım büyük tuvaletimi yapama hissi gibi bişi 4 10 gece doğum masasına alındım açıklık 9 cm dediler bebek yukarıdaymış bi türlü kanala inmek bilmedi 30 dak boyunca ömrümden ömür gitti diyebilirim hep kelimei sahadet getirdim dediler az kaldı dedim kandırmıyosunuz dimi olmucak dedim açlıktan susuzluktan bayılacak seviyeye geldim arık 16 38 de bebeişim doğdu inanamadım artık dinlen dediler ıkınma dediler nasıl dedim inanamadım oyle boş boş bakıyorm meleğim karşımda gözlerim bulanık görüyoo yanıma getirdiler gözleri açıktı öptüm kokladım sonrada plesanta yapışıkmış onunla uğraştık biraz mecburen kesi yapıldı 4 dikiş var 2 tande dışarda çıknca ağladım rahatladım kızım sağlıklı çol şükür memeden ayrılmak istemiyorallah herkese hayırlısını versin çok zordu ama allahıma çok şükür kısa sürdü dualar sayesinde ii dilkleriniz dualarınız için çok sağolun allah razı olsun
Bebek aşağı doğru indikçe rahimde açılmalar oluyor,o yüzden batmalar oluyor canım.Bende de oluyor hala.Onun yaşadığı hiçbişeyi biz hissetmezmişiz.İçinde olduğu amniyotik sıvısı izin vermezmiş buna.Saçları çıktığı için midemmi yanıyor dediğimde dr demişti.O ne yaparsa yapsın sen hissetmezsin diye.Sadece tekmeleri,dönüşleri falan.Rahat ol sen bişey olmaz Allah'ın izniyle.Salavat getir acı çektiğinde.Ve İnşirah Suresi...kızlar bişiy sorucam ben size, benim bugün sol göbeğimin olduğu yere yani böbreklere yakın bi yer iğne batması mı desem yada sanki içerden etimden bişey çekiyorlar da ani acımalar hissediyormuşum gibi. normal midir acaba kızlar, içerde oğlum bişeye dolandı da onu mu çekiştiriyoo yaaa çokk pinpirikli oluyo insan saçmada olsa her ihtimal geliyo insanın aklına. Allahım sen yavrularımızı bize bağışla...
ne yapayım canım ya ben birazcık iş yapsam benzin tükeniyor gidip uzanıyorum.. posta posta yapayım dedim. bıdık bıdık çamaşırları ütülemek de ne zormuş :) sepette hiç azalma olmuyor :)Özür dilerim gözünü korkuttuğum için.Saçımı başımı yolacak kadar acı değil yaşadığım ağrılar.Sadece hiç kesilmeyen sızılar.O yüzden de ne sabit bi oturuşun oluyor,ne de kesintisiz bir uykun oluyor.Sıkıntı bu.Benimki 32.haftada dönmüştü.Döndükten sonra da biraz daha aşağıya indi.Tam olarak inme yavaş yavaş oluyor zaten.Bu sancıların sebebi de o.Rahim gün gün açılıyor,bebek kanala girerken de sızılar çekiyorsun.
Ohh yarasın inşallah tatilinizde.Organik bir tatil olmuş seninki.Dikkat et kuzumuza da kendine de.
Eşyaların yıkanma-ütülenme günlerinde benim evde öyleydi.Sen parça parça yapmışsın ütüyü.Ben temiz bi çarşafa doldurdum hepsini öyle ütüledim.El kadar şeyler ama çok zaman alıyor ütüsü bile.Oturduğun yerde yap ütüyü.Çok yorulma.Erken doğumu falan tetiklersin Allah korusun.Ben mama almadım canım.Hastanede yatarken lazım olduğunda milupa kullandıklarını farkettim.Tedbir olsun diye alacaktım ama vazgeçtim.Ya hiç gerek kalmazsa boşuna almış olurum dedim.Gerekirse eşim gider alır eczaneden.
Çok geçmiş olsun sunbalcım.Zorlu bi gün olmuş.İnşallah bundan sonra hiç sorununuz olmaz.Kolayca büyür prensesimiz.Tekrar hayırlı olsun kuzucuğun
Bebek aşağı doğru indikçe rahimde açılmalar oluyor,o yüzden batmalar oluyor canım.Bende de oluyor hala.Onun yaşadığı hiçbişeyi biz hissetmezmişiz.İçinde olduğu amniyotik sıvısı izin vermezmiş buna.Saçları çıktığı için midemmi yanıyor dediğimde dr demişti.O ne yaparsa yapsın sen hissetmezsin diye.Sadece tekmeleri,dönüşleri falan.Rahat ol sen bişey olmaz Allah'ın izniyle.Salavat getir acı çektiğinde.Ve İnşirah Suresi...
canım benim Allah yardımcınız olsun umarım herşey yoluna girer kızın uğuruyla gelir..Yorgun bir 3 günün ardından tertemiz evimde oturuyorum
Cuma günü yakın arkadaşımla akşama kadar muhabbet ettik.Özlemişim kız sohbetlerini.Evimde de olunca uzandım,kalktım,yattım çok güzeldi.Sağolsun arkadaşım da alınganlık yapan biri değildi çok güzeldi o yüzden.
Cumartesi malumunuz temizlik günüydü.Bir tane yastık bile kaldırmadım ama tüm evi ben temizlemişim gibi bitkindim akşam.Hele de günün sonunda aldığımız SIKINTILI BİR TELEFON tuz biber oldu.Özellikle bu sıkıntımız için dua istiyorum sizlerden.Rabbim tez zamanda aydınlığına kavuştursun bu meseleyi.
Dün güzel bi piknik yaşadık sıkıntıyı unutmak için.Ama oturma,kalkma,uzanma sıkıntısı yüzünden çok huzursuzdum.Belki de son pikniğimizdir diye tadını çıkarmaya çalıştım.Ama göbek indikçe herşey zorlaşıyor
Bugün evimdeyim Allah izin verirse.Yapılacaklar listesi yaptım kendime.Meşhur listelerimden biri bu da
1.Yeni gelen cicilerin ütüsü
2.Hastane odası süslerine inci eklenecek ve balon alınacak
3.Minnie modeli kırmızı elbisemiz örülecek.
4.Uyku tulumumuz bitirilecek.
5.Bulaşık makinası yerleşecek.
6.Bikaç gündür günlük yazmıyorum,o yazılacak.
7.Beden temizliğime rütuşlar yapmalıyım.Her an herşey olabilir:18:
8.Şekerlerimizin yazılarını tamamlayıp eşime mail atacağım.50 tane daha ek yapınca lila karton yetmeyecek,dışarı çıkarsam onu da alacağım.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar.Örgüler hariç toplasan 2 saat sürmez bütün işler ama işte bu nefes darlığıyla 10 saat sürecek gibi geliyor
ne yapayım canım ya ben birazcık iş yapsam benzin tükeniyor gidip uzanıyorum.. posta posta yapayım dedim. bıdık bıdık çamaşırları ütülemek de ne zormuş :) sepette hiç azalma olmuyor :)
ben de öyle yapayım en iyisi. yazar eline veririm lazım olursa hastanede gider alır yoksa çok ucuz birşey değil boşuna ne gerekvar belki kuzucuklara sütümüz yeter.
canım benim Allah yardımcınız olsun umarım herşey yoluna girer kızın uğuruyla gelir..
yok canımcım milupa still tea var ya onu aldım.doğumdan birgün önce bir bardak iç demişti seyide.Aynen öyle.Süt sağma makinasını da öyle yapcam ben.Annem dedi ben gider alırım en iyisini lazım olursa şimdiden alma dedi.Süt inmezse yada bebek ememezse alınırmış o.Belki de hiç ihtiyacımız olmayacak.İnşallah :)
Bu arada dün göğsümü sıkıştırdım koyu sarı renkte sıvı gelmeye başladı.Hemen bıraktım tabi sıkmayı.Bebeğimizin ilk antibiyotiği o sarı sıvıymış.Özellikle pamukcuk için çok yararlıymış boşa sıkma dediler.
Süt arttırıcı çay almışsın.Ben onu bulamadım.Doğadan Bebek Çayıydı değilmi markası?Marketten mi aldın?
Gunaydin kizlar, benim bebis gobegin altinda yere paralel hep orayi sevdi sanirim:)
yok canımcım milupa still tea var ya onu aldım.doğumdan birgün önce bir bardak iç demişti seyide.
doğadan bebek çayını almadım ben..
aynen canım ben de öyle yaparım gerek yok şimdiden masrafa.. belki gerek kalmaz.
o sarı sıvı benim de sütyenime geliyor bazen leke tarzında..sarılıklar oluyor.. sütlerimiz bol bol olsun inşallah bebişlerimize yarasın..
günaydın canım.. daha değişir o zamanla canım. benimki de hep dik duruyordu oturur pozisyonda...
Gunaydin kizlar, benim bebis gobegin altinda yere paralel hep orayi sevdi sanirim:)
:)) Günaydın İpeğimDünyanın en rahat yeriymiş onlar için orası.Sevsin tabi Annesi onun yollarını gözledi gelsin diye.
yok canımcım milupa still tea var ya onu aldım.doğumdan birgün önce bir bardak iç demişti seyide.
doğadan bebek çayını almadım ben..
aynen canım ben de öyle yaparım gerek yok şimdiden masrafa.. belki gerek kalmaz.
o sarı sıvı benim de sütyenime geliyor bazen leke tarzında..sarılıklar oluyor.. sütlerimiz bol bol olsun inşallah bebişlerimize yarasın..
günaydın canım.. daha değişir o zamanla canım. benimki de hep dik duruyordu oturur pozisyonda...
Insallah zamanina kadar sevsin tabi:) Sizler hic gobek altinda demeyince bende gariplik mi diye dusundum. Siz genelde dik ya da oturur poziyon diyorsunuz daha yukarilarda.. Benim gobek deligi hizasi ve altinda birikiyor
32 den sonra dönermiş canım. ama ben yeni yeni hissediyorum aşağıdaki baskıyı. son bir haftadır filan. daha sık idrara çıkıyorum ordan anladım döndüğünü bakalım perşembe doktora gideceğim o da onaylayacak mı?30 dan sonra degisir mi canim? Gobek deligi ve alti hizasinda yere pararel duruyor tekmeler genelde sagdan ya da kasiklara geliyor
68 tl miGözümden kaçmış benim.Hemen not aldım.Alayım bende ondan.Gıda müh.olan kuzenim çörekotu yağı tavsiye etti banada.Kapsülü de varmış,yağı da.Sütün çok olmasına ve gaz sorununa yararı olduğunu kanıtlamışlar kendi firmalarında.68 tl dedi eczane onun söylediği markaya.Alsammı bilemedim:26: Çok övdü kuzenim.:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?