- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #17.281
32 den sonra dönermiş canım. ama ben yeni yeni hissediyorum aşağıdaki baskıyı. son bir haftadır filan. daha sık idrara çıkıyorum ordan anladım döndüğünü bakalım perşembe doktora gideceğim o da onaylayacak mı?
68 tl miçok pahalıymış ya. çörekotunun kendisini yesek olmaz mı acep? yumoşa yardımcı olsun diye az yemedik.
ben çayı 12,50 tl ye aldım. bir de acı elma yağı alacağım bebişin ayaklarının altına sürecektik gaz sancısı için..
günaydın kızlarrrrrr
içinde çok varmış ama. değer mi bilmiyorum ki ben de bilemedim şimdi :44::44::44::44::44: alsak mı acep?Kız bende perşembe gideceğim dra.Sabah erkenden giderim sıra çok olmasın,oturamıyorum sürekli
60-80 civarı kapsül var içinde.Yutması kolay olur dersen ondan al demişti.Marka olunca bitkisel ürünler çok pahalı oluyor maalesef.O markanın mühendisi olduğundan güvendim ama dediğin gibi çok pahalı geldi.Çörekotu yağı da satılıyor ama onu nasıl yiyeceğim sormamışım.Öğrenince yazarım sizede.Acı elmayı bende alcam.Kuzumun ayaklarına sürmek için.Dr için çıktığımda alırım hepsini inşallah.Zor geliyor git gel çarşı
Günaydın seyideeemmm
içinde çok varmış ama. değer mi bilmiyorum ki ben de bilemedim şimdi :44::44::44::44::44: alsak mı acep?
sen sabahtan gidiyorsun ben akşam 5 te randevum.. en sona kaldım mecbur. işyerinde tekim ya patron izin vermezse diye en sona aldım. bir saat izin istiycem yine mecburen..
perşembe günü hayırlı haberlerle gelelim inşallah...
Amiin canım.Artık ben kontrollere acaba yatış dermi diyerek gidiyorum :) Bugünkü listeyi de bitirmem lazım o güne kadar.Ne olur ne olmaz.Hayır sanki akşama doğurma ihtimalim yokmuş gibi.Bazı doğumlar da yalancı sancılar olmazmış.Bu ince sızılardan sonra pat diye doğum sancıları başlarmış 2-3 saat içinde de doğarmış:18::18::18:Hayırlısı artık,Rabbim en güzelini düşünmüştür bizler için.
Bende sıcağa kalmayım diye erkenden aldım.Dr da öyle diyor zaten bana.Erken gel sıra bekleme sen diyor.Öğleden sonra gittim de son kontrole 4 saat sıra bekledim koridorlarda.Öldüm ya oturmaktan,dolaşmaktan.Müsaitlik durumumuza göre gidiyoruz işte büyük buluşmalarımıza Çilekli topkek ile minik tosbaa buluşmaları
Kuzenimin bilgisine çok güvenirim.Özellikle çörekotu yağını ve balık yağını tavsiye etti.Son yıllardaki en büyük araştırma bu ikisiymiş onların firmada.Anne sütü,bebek gazı ve bebeğin beyin gelişimi için doğumdan hemen sonra başlanmalıymış.Çörekotu yağı erken doğuma sebep olduğundan erken başlama dedi.İkisini de onları markadan sordum çok pahalı geldi.Hediye getirse birer kutu ne iyi olur
hehehe çilekli topkek ile minik tosbaaa
görelim bakalım neler yapmışlar...
bende erken gitmekten yanayım canım daha iyi oluyor.. sabahtan izin vermezse diye akşama aldımen azından bir saat izin verir. yoksa gidiş gelişim en az 2 saat..
hafif sızılar şeklinde başlayıp hemen doğum olurmuş hemiiiiiiii
nst ye bağlıyor doktorun seni herhalde. ordan belli olur canım.. hayırlısıyla gelsin minik kuzun inşallah.
ben daha bağlanmadım nst ye.. ağrın sancın var mı diye hep soruyor adet ağrısı gibi ağrı diyor her seferinde..var dersem belki ozaman yollayacak. çok şükür bu haftaya kadar bir sıkıntı olmadı..
vaktinde hayırlısıyla gelsin kuzucuklarımız Allahın izniyle inşallah.
Ayşem sen bana da at onun markasını da ben de bir not alayım.
Nst'ye 30.haftadan sonra aldılar beni.Her gittiğimde alıyorlar artık.Ağrın varmı diye sormadan alıyorlar.İç kasılmalar bazen hissedilmediği için açılmalar muayenede çıkıyormuş.Arkadaşım 4 cm açılmış haberi olmadan.Son kontrolüne gitti,doğurdu geldi
Kız çocuğu da erken gelirmiş ya ondan tırsıyorum bende.İnşirah Suresi'ni de ezberlemem lazım artık.İyice tembelleştim
kız çocuğu erken gelir diyorlar ama ben de hep erkek bebekleri duydum erken gelen burda. dedim erkekler böyle erken geliyorsa kızlar daha erken gelir :18::18::18::18:
benim doktor ultrasonla bakıyor rahimde açılma var mı yok mu söylüyor. bakalım ne zaman nst ye gönderecek...
amma sürpriz olmuştur ha kontrol diye git hop bebişle gel...hayırlısı olsun hepimiz için..
doğumdan sonra hafifliycez üzerimizden yük kalkacak.. zor yönleri olsa da doğumdan sonra bu tekmeleri özliycez herhade..
Erkek kardeşi arabayla götürmüş,dr 4 cm açılma var hemen yatış vermiş.Kardeşini aramış annemle çantamı alıp gel evden doğuruyorum ben diye.O da şaka sanmış2 saat suni sancı çekmiş doğurmuş.Çok kolay oldu der hep.Bizde kolayca pırtlatırız kuzuları inşallah.
Bende çok özleyeceğim içimdeki varlığını.Ne kadar sıkıntı verse de çok özleyeceğim onu
Bu arada doğum yapan bi arkadaşıma sordum.Humana çayını kullanmış.Çok işe yarıyor dedi.
Canım benimmm ne güzel hazırlıklar bunlar demi ?Canim benim iyiyim cok sukur agrim sizim yok. Bebegin cicleriyle ugrasiyorum yika utule dun e ciktik eksikleri tamamladim bebek bezimizi aldik sutu arttiran caydan aldim. Bebisin cicileri yikandi simdi onlari asacagim aksama da tekrar utu. Poposunu silmek icin bez yapacagim. Kayinvalidem vermisti onlari birkac parcaya kesip kenarlarini dikecegim. Esimin yengesi bize battaniye ve hirka ormus 0hh bir suru orgu cicilerimiz oldu.
Ben de haberler boyle kuzum hazirliklarla ugraiyorum.
Maviden diyorsun dimi canim? Gule gule giy cicilerini.
Bugun de gezmelrdesiniz bol bol gez canim sonra cikamiyor insan.
Cok optum sizi minik zeytini de poposundan isirdim..
Kiyamam canim aynen ben de giremeyince o)zluyorum sizi.
Kiyamam canim ya sona yaklastin artikcok da zor ama sabir hepsi gececek. Mis gibi kokusunu icine cekeceksin minik topkekinin.
Ne guzel olmustur ebin gule gule kirletin. Bizim ev curcuna. Bebisin esyalari heryerde. Yavas yavas hepsi bitecek ne yapayim birden yapamiyorum.
Aysem sana birsey sorcam milupa aptamil 1 aldin mi? Dun baktim ama 20 tlden fazla alsammi almasam mi bilemedim. Hemen sutum gelirse gerek kalmaz bir de dedim. Bebelacin mamalari daha ucuz.
Leylam ozledik kuzum seni. Oh ne guzel yapmissin serin serin yaylada dogal gidalar. Afiyet bal seker olsun yarasin ikinize de..
Ozletme kendini yine gel cok optum seni. Allaha emanet ol..
Hadi geçmiş olsun caanım yaaaaaaaa oan insan kurtulamayacakmış gibi hissedermiş ama geçiyor işte...herkese merhaba ben yeni haytıma alışmay a çalışıyorum meleğim çok güzel ya ilerleyen zamanlarda resimlerini eklerim hikayeme gelince perşembe sabah hasteneye gittik yatış yapıldı sancı yok açılma 1parmak önce muayene edildim sonra suyum patlatıldı saat 11se suni sancı başlatıldı saat 2 ye kadar herşey iyiydi çok şükür koridorda bi ileri bi geri sancılar ufak ufak giriyordu kendi sancım nstde 3 tane çıktı ben hissetmiodum ama suni sancının en ufağı bile cnını acıtıyomuş insanın açıklık 3 cm idi saat 2.5 gibi 5 cm oldu çok yürümemden ödemmi ne oluşnuş yatmalıymışım ama ne mümkün ağrılar girdikçe rabbime dua ediyorum nnem eşim yanımda sırtıma masj yapıyorlar ya sabır demekten başka çarem yoktu çok çaresiz hissettim kendimi ve tam açılma kimbilir nezaman olacaktı allahım diodum ha gayret diodum ha gayret derken saat 4 gibi 7 cm dediler allahım çok şükür dedim ağlıcam ama ağlayamıyorum içim kaynıyor ıkınma gibi bişiler hissetmeye başladım büyük tuvaletimi yapama hissi gibi bişi 4 10 gece doğum masasına alındım açıklık 9 cm dediler bebek yukarıdaymış bi türlü kanala inmek bilmedi 30 dak boyunca ömrümden ömür gitti diyebilirim hep kelimei sahadet getirdim dediler az kaldı dedim kandırmıyosunuz dimi olmucak dedim açlıktan susuzluktan bayılacak seviyeye geldim arık 16 38 de bebeişim doğdu inanamadım artık dinlen dediler ıkınma dediler nasıl dedim inanamadım oyle boş boş bakıyorm meleğim karşımda gözlerim bulanık görüyoo yanıma getirdiler gözleri açıktı öptüm kokladım sonrada plesanta yapışıkmış onunla uğraştık biraz mecburen kesi yapıldı 4 dikiş var 2 tande dışarda çıknca ağladım rahatladım kızım sağlıklı çol şükür memeden ayrılmak istemiyorallah herkese hayırlısını versin çok zordu ama allahıma çok şükür kısa sürdü dualar sayesinde ii dilkleriniz dualarınız için çok sağolun allah razı olsun
Allah yardımcınız olsun canım ya sıkıntılar bitmiyor...Yorgun bir 3 günün ardından tertemiz evimde oturuyorum
Cuma günü yakın arkadaşımla akşama kadar muhabbet ettik.Özlemişim kız sohbetlerini.Evimde de olunca uzandım,kalktım,yattım çok güzeldi.Sağolsun arkadaşım da alınganlık yapan biri değildi çok güzeldi o yüzden.
Cumartesi malumunuz temizlik günüydü.Bir tane yastık bile kaldırmadım ama tüm evi ben temizlemişim gibi bitkindim akşam.Hele de günün sonunda aldığımız SIKINTILI BİR TELEFON tuz biber oldu.Özellikle bu sıkıntımız için dua istiyorum sizlerden.Rabbim tez zamanda aydınlığına kavuştursun bu meseleyi.
Dün güzel bi piknik yaşadık sıkıntıyı unutmak için.Ama oturma,kalkma,uzanma sıkıntısı yüzünden çok huzursuzdum.Belki de son pikniğimizdir diye tadını çıkarmaya çalıştım.Ama göbek indikçe herşey zorlaşıyor
Bugün evimdeyim Allah izin verirse.Yapılacaklar listesi yaptım kendime.Meşhur listelerimden biri bu da
1.Yeni gelen cicilerin ütüsü
2.Hastane odası süslerine inci eklenecek ve balon alınacak
3.Minnie modeli kırmızı elbisemiz örülecek.
4.Uyku tulumumuz bitirilecek.
5.Bulaşık makinası yerleşecek.
6.Bikaç gündür günlük yazmıyorum,o yazılacak.
7.Beden temizliğime rütuşlar yapmalıyım.Her an herşey olabilir:18:
8.Şekerlerimizin yazılarını tamamlayıp eşime mail atacağım.50 tane daha ek yapınca lila karton yetmeyecek,dışarı çıkarsam onu da alacağım.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar.Örgüler hariç toplasan 2 saat sürmez bütün işler ama işte bu nefes darlığıyla 10 saat sürecek gibi geliyor
evet canım ya güzel hazırlıklar. hem ütüledim dün akşam hem sevdim kıyafetlerini..Canım benimmm ne güzel hazırlıklar bunlar demi ?
Darısı bize minik zeytinimde iyi teyzesi oynayıp duruyor. gezdiğimiz ilk günün gecesi ve sabahı hiç hareket etmedi beni çok korkuttu neden acaba diye.neyseki sonra kendine geldi başladı hareketlere.
Demek ben yorulunca oda hareketsiz kalıyor.
Hadi geçmiş olsun caanım yaaaaaaaa oan insan kurtulamayacakmış gibi hissedermiş ama geçiyor işte...
Darısı sağlıkla bizlere olsun...
Allah yardımcınız olsun canım ya sıkıntılar bitmiyor...
Kızlar moralim çoooook bozuk düngece ağladım ağladımmmm
Ev kiraya verilmedi halaaaaaaaaaasıkıntıdayız. bende ayrı sıkıntı yapıyorum kendime. beyfendi ilgilenseydi 2 ay önce böylr olmsazdı
ama olur olur diye diye bekletti şimdiye kadar çok rahat bir eşim var.
Eşimde beni deli etti dün..
Hamilelikten dolayı hassasım belki ama yapılan bazı şeyler çok zoruma gidiyor.
Kendimden veriyorum hep niye yaaaa bu halde bile hep benmi kendimden vereceğim.
sinir olduğum kişilere bela okudum artık yeter dedim yaaaaaaaa.
İnanın dün gezmeye çıktık taaaa ne zamana kadar kendimde değildim.
Sıkıldım bazı insanlardan keşke kökten silebilsem yoklarmış gibi.
Bazanda diyorum bu adamı nerden buldum
Söylemedimmi ben hiç :26: Benimki hep göbek altındaydı.Hatta erkek çocuğu altta olur dediler hep.Hala da göbek deliğimden aşağıda durur.Sadece toto üstü oturuyordu 32.haftaya kadar sonra 1 günde dönüverdi tepetaklak.Topkekim benim.Annesini üzse de bu aralar kıyamam ben ona.
32 den sonra dönermiş canım. ama ben yeni yeni hissediyorum aşağıdaki baskıyı. son bir haftadır filan. daha sık idrara çıkıyorum ordan anladım döndüğünü bakalım perşembe doktora gideceğim o da onaylayacak mı?
68 tl miçok pahalıymış ya. çörekotunun kendisini yesek olmaz mı acep? yumoşa yardımcı olsun diye az yemedik.
ben çayı 12,50 tl ye aldım. bir de acı elma yağı alacağım bebişin ayaklarının altına sürecektik gaz sancısı için..
canım benim ayakları yukarı çıkıyor ya her kıpırdadığında vuruyor. dik durunca kafa atması lazım mideye. dönünce de ayaklarıyla kaburlarıma vuruyor..Aysecim solememistin ben hep dik duruyor saniyorum sizin. Benimki Gobek deligi alti ve yanlamasina yatiyor hep sanki.
Cadizoycim ve Aysecim sizler midemize vuruyor deyince anladigim sizin hep yukarda oldugu oldu. Yani donmus hali mi mideye vuruyor? Donmeden yanlamasina yatinca sag saol taraflara ya da kasiklara vuruyor..
Kizlar sizden fikir alayim ozellikle Cadiozy ve Aysecim haftaniz ilerde olunca daha ii bilebilirisniz. Simdi burda devletin ultrasonu 2 tane ve 12 ve 20 haftada demistim. Kendimiz ozele gidip epey de para bayilip gitmemiz gerekiyor. Simdi 27 haftada gelisim icin gitmistik. Simdi 3D de burda 34 haftaya kadar oluyor. Simdi 33 ya da 34 te 3D ye gidip gelisim gorsek, son zamana da az kaliyor. Bir daha gitmeye gerek var mi size doguma kadar? Zaten burda dogum tarihi falan degismiyor gelisime gore. Sizce napalim cunku arada az hafta kaliyor gibi?
canım benim ayakları yukarı çıkıyor ya her kıpırdadığında vuruyor. dik durunca kafa atması lazım mideye. dönünce de ayaklarıyla kaburlarıma vuruyor..
dik duran benim cadı. hiç yan yatmadı hep dikti.
valla canım karar sizin. 3 boyutlu için gideceksin şimdi sonra doğuma gideceksin. :44::44::44::44:
isterseniz gidin. sonra da zaten 6 hafta kalıyor.
Ayse de yanma sorunu yasadi ya midede oyuzden diyorum. Senin noldu mide yanmasi?
Canim 34te gitsek bida gitmek cok gerek olmadikca luzumsuz mu? 34te gidince de epey bilgi aliriz sanirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?