Bol bebiş topiği

Kız bende perşembe gideceğim dra. Sabah erkenden giderim sıra çok olmasın,oturamıyorum sürekli
60-80 civarı kapsül var içinde.Yutması kolay olur dersen ondan al demişti.Marka olunca bitkisel ürünler çok pahalı oluyor maalesef.O markanın mühendisi olduğundan güvendim ama dediğin gibi çok pahalı geldi.Çörekotu yağı da satılıyor ama onu nasıl yiyeceğim sormamışım.Öğrenince yazarım sizede.Acı elmayı bende alcam.Kuzumun ayaklarına sürmek için.Dr için çıktığımda alırım hepsini inşallah.Zor geliyor git gel çarşı

günaydın kızlarrrrrr

Günaydın seyideeemmm

Son düzenleyen: Moderatör:
içinde çok varmış ama. değer mi bilmiyorum ki ben de bilemedim şimdi :44::44::44::44::44: alsak mı acep?
sen sabahtan gidiyorsun ben akşam 5 te randevum.. en sona kaldım mecbur. işyerinde tekim ya patron izin vermezse diye en sona aldım. bir saat izin istiycem yine mecburen..
perşembe günü hayırlı haberlerle gelelim inşallah...

Amiin canım.Artık ben kontrollere acaba yatış dermi diyerek gidiyorum :) Bugünkü listeyi de bitirmem lazım o güne kadar.Ne olur ne olmaz.Hayır sanki akşama doğurma ihtimalim yokmuş gibi.Bazı doğumlar da yalancı sancılar olmazmış.Bu ince sızılardan sonra pat diye doğum sancıları başlarmış 2-3 saat içinde de doğarmış:18::18::18:Hayırlısı artık,Rabbim en güzelini düşünmüştür bizler için.
Bende sıcağa kalmayım diye erkenden aldım.Dr da öyle diyor zaten bana.Erken gel sıra bekleme sen diyor.Öğleden sonra gittim de son kontrole 4 saat sıra bekledim koridorlarda.Öldüm ya oturmaktan,dolaşmaktan. Müsaitlik durumumuza göre gidiyoruz işte büyük buluşmalarımıza Çilekli topkek ile minik tosbaa buluşmaları

Kuzenimin bilgisine çok güvenirim.Özellikle çörekotu yağını ve balık yağını tavsiye etti.Son yıllardaki en büyük araştırma bu ikisiymiş onların firmada.Anne sütü,bebek gazı ve bebeğin beyin gelişimi için doğumdan hemen sonra başlanmalıymış.Çörekotu yağı erken doğuma sebep olduğundan erken başlama dedi.İkisini de onları markadan sordum çok pahalı geldi.Hediye getirse birer kutu ne iyi olur

hehehe çilekli topkek ile minik tosbaaa
görelim bakalım neler yapmışlar...

bende erken gitmekten yanayım canım daha iyi oluyor.. sabahtan izin vermezse diye akşama aldımen azından bir saat izin verir. yoksa gidiş gelişim en az 2 saat..

hafif sızılar şeklinde başlayıp hemen doğum olurmuş hemiiiiiiii
nst ye bağlıyor doktorun seni herhalde. ordan belli olur canım.. hayırlısıyla gelsin minik kuzun inşallah.
ben daha bağlanmadım nst ye.. ağrın sancın var mı diye hep soruyor adet ağrısı gibi ağrı diyor her seferinde..var dersem belki ozaman yollayacak. çok şükür bu haftaya kadar bir sıkıntı olmadı..
vaktinde hayırlısıyla gelsin kuzucuklarımız Allahın izniyle inşallah.

Ayşem sen bana da at onun markasını da ben de bir not alayım.

Nst'ye 30.haftadan sonra aldılar beni.Her gittiğimde alıyorlar artık.Ağrın varmı diye sormadan alıyorlar.İç kasılmalar bazen hissedilmediği için açılmalar muayenede çıkıyormuş.Arkadaşım 4 cm açılmış haberi olmadan.Son kontrolüne gitti,doğurdu geldi
Kız çocuğu da erken gelirmiş ya ondan tırsıyorum bende.İnşirah Suresi'ni de ezberlemem lazım artık.İyice tembelleştim

kız çocuğu erken gelir diyorlar ama ben de hep erkek bebekleri duydum erken gelen burda. dedim erkekler böyle erken geliyorsa kızlar daha erken gelir :18::18::18::18:
benim doktor ultrasonla bakıyor rahimde açılma var mı yok mu söylüyor. bakalım ne zaman nst ye gönderecek...
amma sürpriz olmuştur ha kontrol diye git hop bebişle gel...hayırlısı olsun hepimiz için..
doğumdan sonra hafifliycez üzerimizden yük kalkacak.. zor yönleri olsa da doğumdan sonra bu tekmeleri özliycez herhade..

Erkek kardeşi arabayla götürmüş,dr 4 cm açılma var hemen yatış vermiş.Kardeşini aramış annemle çantamı alıp gel evden doğuruyorum ben diye.O da şaka sanmış 2 saat suni sancı çekmiş doğurmuş.Çok kolay oldu der hep.Bizde kolayca pırtlatırız kuzuları inşallah.
Bende çok özleyeceğim içimdeki varlığını.Ne kadar sıkıntı verse de çok özleyeceğim onu

Bu arada doğum yapan bi arkadaşıma sordum.Humana çayını kullanmış.Çok işe yarıyor dedi.

Son düzenleyen: Moderatör:

ne güzel ama ya belki o an çok acele olmuştur telaş yapmışlardır ama böyle de beklemek daha zor. o güne kadar ölüp ölüp dirilirim ben.

humana çayı da süt için mi? onu da alalım :) bol bol sütümüz olsun :)

Canım benimmm ne güzel hazırlıklar bunlar demi ?
Darısı bize minik zeytinimde iyi teyzesi oynayıp duruyor. gezdiğimiz ilk günün gecesi ve sabahı hiç hareket etmedi beni çok korkuttu neden acaba diye.neyseki sonra kendine geldi başladı hareketlere.
Demek ben yorulunca oda hareketsiz kalıyor.
Hadi geçmiş olsun caanım yaaaaaaaa oan insan kurtulamayacakmış gibi hissedermiş ama geçiyor işte...
Darısı sağlıkla bizlere olsun...
Allah yardımcınız olsun canım ya sıkıntılar bitmiyor...

Kızlar moralim çoooook bozuk düngece ağladım ağladımmmm
Ev kiraya verilmedi halaaaaaaaaaa sıkıntıdayız. bende ayrı sıkıntı yapıyorum kendime. beyfendi ilgilenseydi 2 ay önce böylr olmsazdı
ama olur olur diye diye bekletti şimdiye kadar çok rahat bir eşim var.
Eşimde beni deli etti dün..
Hamilelikten dolayı hassasım belki ama yapılan bazı şeyler çok zoruma gidiyor.
Kendimden veriyorum hep niye yaaaa bu halde bile hep benmi kendimden vereceğim.
sinir olduğum kişilere bela okudum artık yeter dedim yaaaaaaaa.
İnanın dün gezmeye çıktık taaaa ne zamana kadar kendimde değildim.
Sıkıldım bazı insanlardan keşke kökten silebilsem yoklarmış gibi.
Bazanda diyorum bu adamı nerden buldum

Son düzenleme:
evet canım ya güzel hazırlıklar. hem ütüledim dün akşam hem sevdim kıyafetlerini..
canım sen yorulunca bebiş de sallantıdan yorulmuştur. benimki de öyle. kendimi yorunca o gün hareket etmiyor pek. uyuyor herhalde yorulunca..

kıyamam canım ya.. benim eşimde öyle arkadan itelemezsem hiçbir şey yapmaz. sonra da yumurta kapıya dayanınca vah vah tüh tüh ... birşeyi de zamanında düşünmezler sürekli ben söyliycem.. sonra da bana dırdır diyor..

üzme kendini kuzum..sen üzülürsen zeytincik de üzülür ama
oğluşun için iyi ol.. takma kafaya.. inan erkekler hep aynı..

Rabbim yardım etsin size sıkıntılarınızı en kısa zamanda atlatın inşallah.

Son düzenleme:

Aysecim solememistin ben hep dik duruyor saniyorum sizin. Benimki Gobek deligi alti ve yanlamasina yatiyor hep sanki.
Cadizoycim ve Aysecim sizler midemize vuruyor deyince anladigim sizin hep yukarda oldugu oldu. Yani donmus hali mi mideye vuruyor? Donmeden yanlamasina yatinca sag saol taraflara ya da kasiklara vuruyor..

Kizlar sizden fikir alayim ozellikle Cadiozy ve Aysecim haftaniz ilerde olunca daha ii bilebilirisniz. Simdi burda devletin ultrasonu 2 tane ve 12 ve 20 haftada demistim. Kendimiz ozele gidip epey de para bayilip gitmemiz gerekiyor. Simdi 27 haftada gelisim icin gitmistik. Simdi 3D de burda 34 haftaya kadar oluyor. Simdi 33 ya da 34 te 3D ye gidip gelisim gorsek, son zamana da az kaliyor. Bir daha gitmeye gerek var mi size doguma kadar? Zaten burda dogum tarihi falan degismiyor gelisime gore. Sizce napalim cunku arada az hafta kaliyor gibi?

canım benim ayakları yukarı çıkıyor ya her kıpırdadığında vuruyor. dik durunca kafa atması lazım mideye. dönünce de ayaklarıyla kaburlarıma vuruyor..
dik duran benim cadı. hiç yan yatmadı hep dikti.

valla canım karar sizin. 3 boyutlu için gideceksin şimdi sonra doğuma gideceksin. :44::44::44::44:
isterseniz gidin. sonra da zaten 6 hafta kalıyor.

Ayse de yanma sorunu yasadi ya midede oyuzden diyorum. Senin noldu mide yanmasi?
Canim 34te gitsek bida gitmek cok gerek olmadikca luzumsuz mu? 34te gidince de epey bilgi aliriz sanirim?

Ayse de yanma sorunu yasadi ya midede oyuzden diyorum. Senin noldu mide yanmasi?
Canim 34te gitsek bida gitmek cok gerek olmadikca luzumsuz mu? 34te gidince de epey bilgi aliriz sanirim?

yanma ara ara oluyor yine canım.. midem ekşime yapıyor. gerçi benim mide zaten çürüktü.. ama gaviscon hep yanımda o kesiyor ekşimeyi de yanmayı da. korkma belki senin olmaz çünkü senin bebiş aşağıda..

valla canım burda 36 dan sonra haftada bir gitcem sanırım doktora. sonlara doğru burda sıklaşıyor. gereksiz mi gerekli mi onu tam bilemiyorum. hatta sonlara doğru gün aşırı nst ye çağıracak kasılma var mı yok mu diye.
34 te gidince boyuna kilosuna suyuna filan bakar yine onları öğrenirsiniz hem üç boyutlu olarak resim alırsınız..
olmadı sonlara doğru bir daha gidersiniz 37-38 de filan. gerçi biraz pahalıymış ama tabi karar sizin..

ha bir de ipekcim burda biablanın bir kızı bir oğlu var. ne kadar doğru bilmiyorum ama o kızında daha fazla mide yanması çektiğini söylüyor. saçlandığı için oluyor diyor hep bana.. maşallah kızı da öyle saçlı ki.. benimkinden uzun saç bekliyorum bu kadar işkence ettiğine göre

kızlar ben bu ürünü de almayı düşünüyorum.
hem biberon emzik steril ediyor hem de buharlı pişirici...yumurta da pişiriyormuş.
Arzum markası da iyidir herhalde..
siz ne diyorsunuz... ürünün tam adı: Arzum Ar 852 Bebbe Sterilizatör ve Buharlı Pişirici
Fiyatı da 90-100 tl...
Philipsin de var ama philips sadece sterilizatör ben aynı zamanda buharlı pişirici de olsun istiyorum..hatta biberon da ısıtabilsin.

Siz ne diyorsunuz???

Dune kadar o kadar umutludum kı hıc karnım agrımamıstı bıle ama bugun adet oldumm yıneeee cok kotuyummm :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…