- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #17.301
Süt içinmiş canım.ne güzel ama ya belki o an çok acele olmuştur telaş yapmışlardır ama böyle de beklemek daha zor. o güne kadar ölüp ölüp dirilirim ben.
humana çayı da süt için mi? onu da alalım :) bol bol sütümüz olsun :)
Kuzuuum yapma canım.Zeytinimizi de üzme annesi.Allahım ne zaman yazdıysa o zaman olacak inşallah.Tevekkülü elden bırakmayın canım.İnşallah kuzunuzun kısmeti de bereketi de gelecek onunla beraber.Eşin de sen de hatta bütün dünya bile çabalasa Allah yazmadıysa olmaz.Sen daha iyi bilirsin bunları.Üzme bakıyım canını.Kuzumuzu da,kocacığını da.Hadi bakıyım topla kendini canım benimKızlar moralim çoooook bozuk düngece ağladım ağladımmmm
Ev kiraya verilmedi halaaaaaaaaaasıkıntıdayız. bende ayrı sıkıntı yapıyorum kendime. beyfendi ilgilenseydi 2 ay önce böylr olmsazdı
ama olur olur diye diye bekletti şimdiye kadar çok rahat bir eşim var.
Eşimde beni deli etti dün..
Hamilelikten dolayı hassasım belki ama yapılan bazı şeyler çok zoruma gidiyor.
Kendimden veriyorum hep niye yaaaa bu halde bile hep benmi kendimden vereceğim.
sinir olduğum kişilere bela okudum artık yeter dedim yaaaaaaaa.
İnanın dün gezmeye çıktık taaaa ne zamana kadar kendimde değildim.
Sıkıldım bazı insanlardan keşke kökten silebilsem yoklarmış gibi.
Bazanda diyorum bu adamı nerden buldum
Ters döndükten sonra mideye vuruyor canım.Kendini aşağı itmek için kaburgalara,mideye ayaklarıyla basıyor kuzular.Aysecim solememistin ben hep dik duruyor saniyorum sizin. Benimki Gobek deligi alti ve yanlamasina yatiyor hep sanki.
Cadizoycim ve Aysecim sizler midemize vuruyor deyince anladigim sizin hep yukarda oldugu oldu. Yani donmus hali mi mideye vuruyor? Donmeden yanlamasina yatinca sag saol taraflara ya da kasiklara vuruyor..
Bence 34.haftada git için rahat etsin.Sonra da Özlemin dediği gibi son 6 hafta oluyor zaten.O da ağrıyla sızıyla geçiyor zaten.:26:Kizlar sizden fikir alayim ozellikle Cadiozy ve Aysecim haftaniz ilerde olunca daha ii bilebilirisniz. Simdi burda devletin ultrasonu 2 tane ve 12 ve 20 haftada demistim. Kendimiz ozele gidip epey de para bayilip gitmemiz gerekiyor. Simdi 27 haftada gelisim icin gitmistik. Simdi 3D de burda 34 haftaya kadar oluyor. Simdi 33 ya da 34 te 3D ye gidip gelisim gorsek, son zamana da az kaliyor. Bir daha gitmeye gerek var mi size doguma kadar? Zaten burda dogum tarihi falan degismiyor gelisime gore. Sizce napalim cunku arada az hafta kaliyor gibi?
İkisinin birden olması daha kullanışlı olur tabi.Tek tek almaktansa.Arzum güzel bi marka.Ben ürünlerinden memnunum.kızlar ben bu ürünü de almayı düşünüyorum.
hem biberon emzik steril ediyor hem de buharlı pişirici...yumurta da pişiriyormuş.
Arzum markası da iyidir herhalde..
siz ne diyorsunuz... ürünün tam adı: Arzum Ar 852 Bebbe Sterilizatör ve Buharlı Pişirici
Fiyatı da 90-100 tl...
Philipsin de var ama philips sadece sterilizatör ben aynı zamanda buharlı pişirici de olsun istiyorum..hatta biberon da ısıtabilsin.
Siz ne diyorsunuz???
Eki Görüntüle 786774
Dune kadar o kadar umutludum kı hıc karnım agrımamıstı bıle ama bugun adet oldumm yıneeee cok kotuyummm :2:
Gezginci inciiiiiiiMerhaba kızlar.
Öcelikle hepinizi çok özledim.
2 ağustos ta tatile çıkmıştım. Uzun,tempolu ve yoğun bir tatil oldu benim için.
İlk önce Hatay a ailemin yanına geldim. Daha sonra eşim 1 hafta sonra geldi. Ve Trabzon a memleketimize gittik ailemle beraber.
Çok keyifli günler geçirdik. Eşim Trabzon u hiç görmemişti. Memleketime bayıldı. Her yer yeşil diyip durdu. Hayran kaldı.
Dün gecede Hatay a geri dönüş naptık. Yarın akşamda uçağımız var. Antalya ya evimize gidiyoruz artık.
Evimide çok özledim. İnsanın evi gibisi yok.
Eve geçince rahat rahat KK ya takılabileceğim. Arada fırsat bulup sizi takip ediyordum.
Dönüncede doktor kontrolumuz var. Merak ediyorum bizim minik kız nasıl diye. Hareketlerini çok net hissediyorum. Güm güm vuruyor kuzucum.
görüşmek üzere.
gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün sağlıklı uzun ömürleri olsun inşallah..
canım benim rahim büyüdüğü için oluyordur.hemen kötü düşünme daha sonraları bıçak gibi saplanacak ani hareketlerinde gerilmeler daha da artacak.. bebeğin kordonunda sinir bulunmadığı için kesilmesi esnasında bile ne biz ne de bebek acı hissetmez senin de hissettiğin kordonu olamaz muhtemelen rahimin bağ dokuları gerildiği için öyle hissediyorsun..
ben de daha fazla oluyor merak etme canım hepsi normal..
Özür dilerim gözünü korkuttuğum için.Saçımı başımı yolacak kadar acı değil yaşadığım ağrılar.Sadece hiç kesilmeyen sızılar.O yüzden de ne sabit bi oturuşun oluyor,ne de kesintisiz bir uykun oluyor.Sıkıntı bu.Benimki 32.haftada dönmüştü.Döndükten sonra da biraz daha aşağıya indi.Tam olarak inme yavaş yavaş oluyor zaten.Bu sancıların sebebi de o.Rahim gün gün açılıyor,bebek kanala girerken de sızılar çekiyorsun.
Ohh yarasın inşallah tatilinizde.Organik bir tatil olmuş seninki.Dikkat et kuzumuza da kendine de.
Eşyaların yıkanma-ütülenme günlerinde benim evde öyleydi.Sen parça parça yapmışsın ütüyü.Ben temiz bi çarşafa doldurdum hepsini öyle ütüledim.El kadar şeyler ama çok zaman alıyor ütüsü bile.Oturduğun yerde yap ütüyü.Çok yorulma.Erken doğumu falan tetiklersin Allah korusun.Ben mama almadım canım.Hastanede yatarken lazım olduğunda milupa kullandıklarını farkettim.Tedbir olsun diye alacaktım ama vazgeçtim.Ya hiç gerek kalmazsa boşuna almış olurum dedim.Gerekirse eşim gider alır eczaneden.
Çok geçmiş olsun sunbalcım.Zorlu bi gün olmuş.İnşallah bundan sonra hiç sorununuz olmaz.Kolayca büyür prensesimiz.Tekrar hayırlı olsun kuzucuğun
Bebek aşağı doğru indikçe rahimde açılmalar oluyor,o yüzden batmalar oluyor canım.Bende de oluyor hala.Onun yaşadığı hiçbişeyi biz hissetmezmişiz.İçinde olduğu amniyotik sıvısı izin vermezmiş buna.Saçları çıktığı için midemmi yanıyor dediğimde dr demişti.O ne yaparsa yapsın sen hissetmezsin diye.Sadece tekmeleri,dönüşleri falan.Rahat ol sen bişey olmaz Allah'ın izniyle.Salavat getir acı çektiğinde.Ve İnşirah Suresi...
kızlaarrr bana bi bakın hele kan testi yaptırdım az önce sonuç 8.72 çıktı negatif mi pozitif mi çok düşük çıktı
Mrb canim 5 ustu gebelik var diye biliyorum.adetin gectimi?
hoşgeldin hatice.inşallah tatil kafanı dağıtmaya yardımcı olur da hamile olarak dönersin.beklenen adet tarihini söylersen listemizi de ekleriz seni.
inşaallah canım gönlünde ne muradın varsa rabbim en kısa zamanda nasip etsin
Sanada hayırlı bayramlar
Inşaallah daha çok bekletmeden gelir nazlı bebişiniz.
Birçok kişi tatile gidince kafadan attığı için o ay gebe kalıyor inşaallah bu topik sana hayırlı gelir
5in altı negatif diye biliyorum bende.Yeni yerleşmiştir kuzun inşallah.Bugün dur yarın bi daha kan ver.İnşallah en az ikiye katlar dualarım seninle canım.kızlaarrr bana bi bakın hele kan testi yaptırdım az önce sonuç 8.72 çıktı negatif mi pozitif mi çok düşük çıktı
Hadi ben doğurmadan güzel haberler ver bize4eylül bakalım beklemedeyim teşekkürler cevabın için anca gördüm
Tuz ve patlıcan ödem yapar İpeğim.Ve maalesef sıcak da tetikliyorKizlar el parmaklarimda sisme var. Ne yapsam gecer acaba yoksa artik hep bole mi? Ayak parmaklari el kadar deil
Günaydın kuzum.Sıcaklar öldürmüyor süründürüyor resmen biziuykusuz bir gecenin sabahından herkese günaydınlar..
dün gece çok sıcaktıuyuyamadım bugün nasıl akşam olacak bakalım..
ama işyerimi seviyorum hele şu klimayı öpüp başıma koymak geliyor içimden. Ne muhteşem bir alet. kim icat ettiyse bulursam tebrik edeceğim.
pazar gününden itibaren hava serinleyecekmiş. Allahım Yarabbim nolur serinlesin artık. çok yandım bu sene çokkkk...
günaydın kızlarrrr her sabah yazıp kayboluyorum ama midem berbat 1 aydır yemek pişiremiyorum kocişim saolsun idare etmeye çalışıyo Allah razı olsun inş bu günlerde geçer hemencik
5in altı negatif diye biliyorum bende.Yeni yerleşmiştir kuzun inşallah.Bugün dur yarın bi daha kan ver.İnşallah en az ikiye katlar dualarım seninle canım.
Hadi ben doğurmadan güzel haberler ver bize
Tuz ve patlıcan ödem yapar İpeğim.Ve maalesef sıcak da tetikliyor
Günaydın kuzum.Sıcaklar öldürmüyor süründürüyor resmen biziDün hava durumunu izledim daha da artacakmış.Bi de güzel bi haber verin kardeşim dedim.
Bende dünkü sütümü yatmadan önce değilde öğlen içtim.Çok işe yaradı,daha rahat uyudum bugün.
sorma Ayşem ya bizi buldu sıcaklar. 1 eylülden itibaren serinleyecek dedi ama.. pazarı iple çekiyorum. serinler artık herhalde ya sonbahar geldi...
yatağı yorganı buraya mı getirsem klimanın altında ayyy ne güzel olur uyuması serin serin...
iyi yapmışsın canım ben 2 saat öncesinden yiyip içmeyi kesiyorum sadece su içiyorum.. hele süt bana daha fazla sıkıntı yapıyor..
bundan sonra erken içinn sütünüzü mışıl mışıl uyuyun topkekinle tabi wc nöbetleri olmazsa olmaz...
Wc nöbetlerini azaltmak için bende sıvıyı kesiyorum akşamları.Uykum bölündükçe kafamın ağrısı da ekleniyor ağrılarıma.
Sabah sabah yolluğumu sildim bende.Ütü vardı onları da yaptım.Biraz dinleneyim de dünkü listeyi bitiriyim artık.Kafamda durması daha da yoruyor beni.En iyisi yapayım yatar dinlenirim.
canım hayırlı uğurlu olsunherkese merhaba ben yeni haytıma alışmay a çalışıyorum meleğim çok güzel ya ilerleyen zamanlarda resimlerini eklerim hikayeme gelince perşembe sabah hasteneye gittik yatış yapıldı sancı yok açılma 1parmak önce muayene edildim sonra suyum patlatıldı saat 11se suni sancı başlatıldı saat 2 ye kadar herşey iyiydi çok şükür koridorda bi ileri bi geri sancılar ufak ufak giriyordu kendi sancım nstde 3 tane çıktı ben hissetmiodum ama suni sancının en ufağı bile cnını acıtıyomuş insanın açıklık 3 cm idi saat 2.5 gibi 5 cm oldu çok yürümemden ödemmi ne oluşnuş yatmalıymışım ama ne mümkün ağrılar girdikçe rabbime dua ediyorum nnem eşim yanımda sırtıma masj yapıyorlar ya sabır demekten başka çarem yoktu çok çaresiz hissettim kendimi ve tam açılma kimbilir nezaman olacaktı allahım diodum ha gayret diodum ha gayret derken saat 4 gibi 7 cm dediler allahım çok şükür dedim ağlıcam ama ağlayamıyorum içim kaynıyor ıkınma gibi bişiler hissetmeye başladım büyük tuvaletimi yapama hissi gibi bişi 4 10 gece doğum masasına alındım açıklık 9 cm dediler bebek yukarıdaymış bi türlü kanala inmek bilmedi 30 dak boyunca ömrümden ömür gitti diyebilirim hep kelimei sahadet getirdim dediler az kaldı dedim kandırmıyosunuz dimi olmucak dedim açlıktan susuzluktan bayılacak seviyeye geldim arık 16 38 de bebeişim doğdu inanamadım artık dinlen dediler ıkınma dediler nasıl dedim inanamadım oyle boş boş bakıyorm meleğim karşımda gözlerim bulanık görüyoo yanıma getirdiler gözleri açıktı öptüm kokladım sonrada plesanta yapışıkmış onunla uğraştık biraz mecburen kesi yapıldı 4 dikiş var 2 tande dışarda çıknca ağladım rahatladım kızım sağlıklı çol şükür memeden ayrılmak istemiyorallah herkese hayırlısını versin çok zordu ama allahıma çok şükür kısa sürdü dualar sayesinde ii dilkleriniz dualarınız için çok sağolun allah razı olsun
Allah razı olsun canım.evet canım ya güzel hazırlıklar. hem ütüledim dün akşam hem sevdim kıyafetlerini..
canım sen yorulunca bebiş de sallantıdan yorulmuştur. benimki de öyle. kendimi yorunca o gün hareket etmiyor pek. uyuyor herhalde yorulunca..
kıyamam canım ya.. benim eşimde öyle arkadan itelemezsem hiçbir şey yapmaz. sonra da yumurta kapıya dayanınca vah vah tüh tüh ... birşeyi de zamanında düşünmezler sürekli ben söyliycem.. sonra da bana dırdır diyor..
üzme kendini kuzum..sen üzülürsen zeytincik de üzülür ama
oğluşun için iyi ol.. takma kafaya.. inan erkekler hep aynı..
Rabbim yardım etsin size sıkıntılarınızı en kısa zamanda atlatın inşallah.
Ay yerim ben o fısığının tekmelerini...Merhaba kızlar.
Öcelikle hepinizi çok özledim.
2 ağustos ta tatile çıkmıştım. Uzun,tempolu ve yoğun bir tatil oldu benim için.
İlk önce Hatay a ailemin yanına geldim. Daha sonra eşim 1 hafta sonra geldi. Ve Trabzon a memleketimize gittik ailemle beraber.
Çok keyifli günler geçirdik. Eşim Trabzon u hiç görmemişti. Memleketime bayıldı. Her yer yeşil diyip durdu. Hayran kaldı.
Dün gecede Hatay a geri dönüş naptık. Yarın akşamda uçağımız var. Antalya ya evimize gidiyoruz artık.
Evimide çok özledim. İnsanın evi gibisi yok.
Eve geçince rahat rahat KK ya takılabileceğim. Arada fırsat bulup sizi takip ediyordum.
Dönüncede doktor kontrolumuz var. Merak ediyorum bizim minik kız nasıl diye. Hareketlerini çok net hissediyorum. Güm güm vuruyor kuzucum.
görüşmek üzere.
Sağol canım. ÇOk haklısın inşaallah yakında nasibimiz ortay çıkarda bizde rahatlarız dua ediyorumSüt içinmiş canım.
Kuzuuum yapma canım.Zeytinimizi de üzme annesi.Allahım ne zaman yazdıysa o zaman olacak inşallah.Tevekkülü elden bırakmayın canım.İnşallah kuzunuzun kısmeti de bereketi de gelecek onunla beraber.Eşin de sen de hatta bütün dünya bile çabalasa Allah yazmadıysa olmaz.Sen daha iyi bilirsin bunları.Üzme bakıyım canını.Kuzumuzu da,kocacığını da.Hadi bakıyım topla kendini canım benim
Ters döndükten sonra mideye vuruyor canım.Kendini aşağı itmek için kaburgalara,mideye ayaklarıyla basıyor kuzular.
Bence 34.haftada git için rahat etsin.Sonra da Özlemin dediği gibi son 6 hafta oluyor zaten.O da ağrıyla sızıyla geçiyor zaten.:26:
İkisinin birden olması daha kullanışlı olur tabi.Tek tek almaktansa.Arzum güzel bi marka.Ben ürünlerinden memnunum.
Ben biberon ısıtıcı yada sterilizasyon makinası almayı düşünmediğim için bakmadım çeşitlerine.Fiyatı da çok uygunmuş.
Allahım yardımcın olsun taanacım.Rabbim gördüğün son adet olarak yazmış olsun inşallah.Dualarımdasın hep.
Gezginci inciiiiiiiDört bir yanı dolaşmışsınız maşallah.Yaramıştır inşallah kızımıza da sana da babanıza da.Allah ağzınızın tadını bozmasın.Merakla gelişmelerinizi bekliyoruz.
Ayyy inşaallahkızlaarrr bana bi bakın hele kan testi yaptırdım az önce sonuç 8.72 çıktı negatif mi pozitif mi çok düşük çıktı
İyiyim kuzum misafirlerimle geçiyor işte.Kızlar gunaydın bu aralar karabatak gibiyim geliorum gidiyorum
biras yoğunum su sıra
ama ara ara girip okuyorum
ayse kızzz snin doktorun 30 unda mıydıı
hadi gusel haberlerle gelin inşallah
karappisso naptı acep gecmişi okuyamadım bugun
herkesin gusel haberlerini verin bana canlar
öpüyorum hepinizi
bu sıcakların sizin için bir an önce bitmesini diliyorum
canım hayırlı uğurlu olsun
sağlıkla büyüt bebeğini inşallah
cok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?