Bol bebiş topiği

Merhaba kızlar.

Öcelikle hepinizi çok özledim.

2 ağustos ta tatile çıkmıştım. Uzun,tempolu ve yoğun bir tatil oldu benim için.

İlk önce Hatay a ailemin yanına geldim. Daha sonra eşim 1 hafta sonra geldi. Ve Trabzon a memleketimize gittik ailemle beraber.

Çok keyifli günler geçirdik. Eşim Trabzon u hiç görmemişti. Memleketime bayıldı. Her yer yeşil diyip durdu. Hayran kaldı.

Dün gecede Hatay a geri dönüş naptık. Yarın akşamda uçağımız var. Antalya ya evimize gidiyoruz artık.

Evimide çok özledim. İnsanın evi gibisi yok.

Eve geçince rahat rahat KK ya takılabileceğim. Arada fırsat bulup sizi takip ediyordum.

Dönüncede doktor kontrolumuz var. Merak ediyorum bizim minik kız nasıl diye. Hareketlerini çok net hissediyorum. Güm güm vuruyor kuzucum.

görüşmek üzere.

Süt içinmiş canım.

Kuzuuum yapma canım.Zeytinimizi de üzme annesi.Allahım ne zaman yazdıysa o zaman olacak inşallah.Tevekkülü elden bırakmayın canım.İnşallah kuzunuzun kısmeti de bereketi de gelecek onunla beraber.Eşin de sen de hatta bütün dünya bile çabalasa Allah yazmadıysa olmaz.Sen daha iyi bilirsin bunları.Üzme bakıyım canını.Kuzumuzu da,kocacığını da.Hadi bakıyım topla kendini canım benim

Ters döndükten sonra mideye vuruyor canım.Kendini aşağı itmek için kaburgalara,mideye ayaklarıyla basıyor kuzular.

Bence 34.haftada git için rahat etsin.Sonra da Özlemin dediği gibi son 6 hafta oluyor zaten.O da ağrıyla sızıyla geçiyor zaten.:26:

İkisinin birden olması daha kullanışlı olur tabi.Tek tek almaktansa.Arzum güzel bi marka.Ben ürünlerinden memnunum.
Ben biberon ısıtıcı yada sterilizasyon makinası almayı düşünmediğim için bakmadım çeşitlerine.Fiyatı da çok uygunmuş.

Dune kadar o kadar umutludum kı hıc karnım agrımamıstı bıle ama bugun adet oldumm yıneeee cok kotuyummm :2:
Allahım yardımcın olsun taanacım.Rabbim gördüğün son adet olarak yazmış olsun inşallah.Dualarımdasın hep.

Gezginci inciiiiiii Dört bir yanı dolaşmışsınız maşallah.Yaramıştır inşallah kızımıza da sana da babanıza da.Allah ağzınızın tadını bozmasın.Merakla gelişmelerinizi bekliyoruz.

Annem vardı bugün yanımda.Saçını kestirdik beraber,vakit geçirdik.Güzel oldu ama çok bitkindim ben.Artık sosyal hayatın tadını çıkaramıyorum.
Sabahki listenin sadece günlük olanlarını yapabildim.Kalanlar yarına kaldı artık.Özellikle ütü.....
Ne yemek yapsam diye düşünürüm öyle.Fikir verecek biri de yok burda.Neyse bakalım Allah ne verdiyse onu yapacam artık
Öpüyorum hepinizi.
Bol gülücüklü akşamlar hepinize

bunları bilmiyodum özlem iyiki söyledin canım içim ferahladı canım çok sağol :)) normal olduğunu bilmek çok güzel çektiğimiz acılar sıkıntı değil onlara bişey olmasında.

sağol ayşem , insan kaybetmekten korkuyor ama herşey Allahtan, bunları bilmekte güzel canım bolbol dua etmek lazım .

kızlaarrr bana bi bakın hele kan testi yaptırdım az önce sonuç 8.72 çıktı negatif mi pozitif mi çok düşük çıktı

inşallah iyi gelir süper gelir.artık almak istiyorum kucağıma sabırsızlıkla bakalım bu ay ne olacak:)

uykusuz bir gecenin sabahından herkese günaydınlar..
dün gece çok sıcaktı uyuyamadım bugün nasıl akşam olacak bakalım..
ama işyerimi seviyorum hele şu klimayı öpüp başıma koymak geliyor içimden. Ne muhteşem bir alet. kim icat ettiyse bulursam tebrik edeceğim.
pazar gününden itibaren hava serinleyecekmiş. Allahım Yarabbim nolur serinlesin artık. çok yandım bu sene çokkkk...

günaydın kızlarrrr her sabah yazıp kayboluyorum ama midem berbat 1 aydır yemek pişiremiyorum kocişim saolsun idare etmeye çalışıyo Allah razı olsun inş bu günlerde geçer hemencik

kızlaarrr bana bi bakın hele kan testi yaptırdım az önce sonuç 8.72 çıktı negatif mi pozitif mi çok düşük çıktı
5in altı negatif diye biliyorum bende.Yeni yerleşmiştir kuzun inşallah.Bugün dur yarın bi daha kan ver.İnşallah en az ikiye katlar dualarım seninle canım.

4eylül bakalım beklemedeyim teşekkürler cevabın için anca gördüm
Hadi ben doğurmadan güzel haberler ver bize

Kizlar el parmaklarimda sisme var. Ne yapsam gecer acaba yoksa artik hep bole mi? Ayak parmaklari el kadar deil
Tuz ve patlıcan ödem yapar İpeğim.Ve maalesef sıcak da tetikliyor

Günaydın kuzum.Sıcaklar öldürmüyor süründürüyor resmen bizi Dün hava durumunu izledim daha da artacakmış.Bi de güzel bi haber verin kardeşim dedim.
Bende dünkü sütümü yatmadan önce değilde öğlen içtim.Çok işe yaradı,daha rahat uyudum bugün.

sorma Ayşem ya bizi buldu sıcaklar. 1 eylülden itibaren serinleyecek dedi ama.. pazarı iple çekiyorum. serinler artık herhalde ya sonbahar geldi...
yatağı yorganı buraya mı getirsem klimanın altında ayyy ne güzel olur uyuması serin serin...

iyi yapmışsın canım ben 2 saat öncesinden yiyip içmeyi kesiyorum sadece su içiyorum.. hele süt bana daha fazla sıkıntı yapıyor..
bundan sonra erken içinn sütünüzü mışıl mışıl uyuyun topkekinle tabi wc nöbetleri olmazsa olmaz...

Wc nöbetlerini azaltmak için bende sıvıyı kesiyorum akşamları.Uykum bölündükçe kafamın ağrısı da ekleniyor ağrılarıma.
Sabah sabah yolluğumu sildim bende.Ütü vardı onları da yaptım.Biraz dinleneyim de dünkü listeyi bitiriyim artık.Kafamda durması daha da yoruyor beni.En iyisi yapayım yatar dinlenirim.

ben su içmeyince çarpıntı başlıyor tansiyon düşüyor. bazen gece kalkıp su içiyorum. bebeğin bezlerinden birini mi bağlasam altıma ne yapsam

yorma kendini kuzum ya olduğu kadar yavaş yavaş. bebişler doğduktan sonra yine pırıl olacak evin.
yavaş yavaş dinlene dinlene yap. ben ütüyü biraz yapıyorum sonra fişini çekip dinleniyorum. sonra gelip tekrar devam...bitmiyor ama yoksa ben bitiyorum..sağlık olsun kuzum olduğu kadar.. biz hamileyiz elimizden gelen bu kadar ne yapalım.. ben de isterim eskisi gibi iki dakkada bütün işleri bitirmek ama olmuyor işte.. bebişler iyi olsun da geçecek hepsi..bu arada elbise bitince fotosunu görebiliriz değil mi?
aklıma gelmişken eşim dün karar verdi kapı süsü yapacak.. müzikli birşeyler istiyor ama internette hiç örnek yok. şekline karar verebilseydik bakalım ben hiç umutlu değilim.. kızının adına uygun birşeyler yapalım diyor. kendi de müzikçi ya.. ama nasıl yapacağız hiçbir fikrim yok. farklı örneklere baktı ben yaparım ne var ki bunlarda dedi. ben pek umutlu değilim ama bakalım..
senin önerebileceğin bir şey var mı yani şekil olarak? sol anahtarı yapalım diyor onu süsleyelim? strafordan mı yapmak lazım. o süsleri nerden bulabiliriz? inciler kelebekler filan?...
neyse kuzum amma çok konuştum ben şu işlere döneyim koca bir dosya var önümde...

Kızlar gunaydın bu aralar karabatak gibiyim geliorum gidiyorum
biras yoğunum su sıra
ama ara ara girip okuyorum
ayse kızzz snin doktorun 30 unda mıydıı
hadi gusel haberlerle gelin inşallah

karappisso naptı acep gecmişi okuyamadım bugun
herkesin gusel haberlerini verin bana canlar
öpüyorum hepinizi
bu sıcakların sizin için bir an önce bitmesini diliyorum

canım hayırlı uğurlu olsun
sağlıkla büyüt bebeğini inşallah
cok sevindim

Allah razı olsun canım.
Geçti üzüntüm ya bizimkilerle gez toz ev iş yemek derken kafamı dağıttım.
DÜn gece kocişlede barıştık :))
Ay yerim ben o fısığının tekmelerini...
ÇOk güzel bir duygu İnci :)
RAbbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguları :)
Sağol canım. ÇOk haklısın inşaallah yakında nasibimiz ortay çıkarda bizde rahatlarız dua ediyorum
Sorun ev değildi Aİşem başka kişilerle problem yaşadım laf söz
Oda nanesi limonu oldu velhasıl.
Sen duanı eksik etme.
Eşinin işi ne oldu çıktımı devammı ?
Ayyy inşaallah 5 üzeri pozitif oluyor canım
İnş 2 gün sonra tekrarladığında 2 kat artarda bizde tam sevinirizzzzzzzzzzzzzz
İyiyim kuzum misafirlerimle geçiyor işte.
GEz toz gece mest ol uyu
Allah razı olsun sorduğun için en kısa zamanda muradınızı versin sağlıkla huzurla bereketiyleeeeeeeeeeeeeeeeee
Sen nasılsın bakalımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…