- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #17.321
Allah razı olsun canım.
Geçti üzüntüm ya bizimkilerle gez toz ev iş yemek derken kafamı dağıttım.
DÜn gece kocişlede barıştık :))
Ay yerim ben o fısığının tekmelerini...
ÇOk güzel bir duygu İnci :)
RAbbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguları :)
Sağol canım. ÇOk haklısın inşaallah yakında nasibimiz ortay çıkarda bizde rahatlarız dua ediyorum
Sorun ev değildi Aİşem başka kişilerle problem yaşadım laf söz
Oda nanesi limonu oldu velhasıl.
Sen duanı eksik etme.
Eşinin işi ne oldu çıktımı devammı ?
Ayyy inşaallah5 üzeri pozitif oluyor canım
İnş 2 gün sonra tekrarladığında 2 kat artarda bizde tam sevinirizzzzzzzzzzzzzz
İyiyim kuzum misafirlerimle geçiyor işte.
GEz toz gece mest ol uyu
Allah razı olsun sorduğun içinen kısa zamanda muradınızı versin sağlıkla huzurla bereketiyleeeeeeeeeeeeeeeeee
Sen nasılsın bakalımm
ben su içmeyince çarpıntı başlıyor tansiyon düşüyor. bazen gece kalkıp su içiyorum. bebeğin bezlerinden birini mi bağlasam altıma ne yapsam
yorma kendini kuzum ya olduğu kadar yavaş yavaş. bebişler doğduktan sonra yine pırıl olacak evin.
yavaş yavaş dinlene dinlene yap. ben ütüyü biraz yapıyorum sonra fişini çekip dinleniyorum. sonra gelip tekrar devam...bitmiyor ama yoksa ben bitiyorum..sağlık olsun kuzum olduğu kadar.. biz hamileyiz elimizden gelen bu kadar ne yapalım.. ben de isterim eskisi gibi iki dakkada bütün işleri bitirmek ama olmuyor işte.. bebişler iyi olsun da geçecek hepsi..bu arada elbise bitince fotosunu görebiliriz değil mi?
aklıma gelmişken eşim dün karar verdi kapı süsü yapacak.. müzikli birşeyler istiyor ama internette hiç örnek yok. şekline karar verebilseydik bakalım ben hiç umutlu değilim.. kızının adına uygun birşeyler yapalım diyor. kendi de müzikçi ya.. ama nasıl yapacağız hiçbir fikrim yok. farklı örneklere baktı ben yaparım ne var ki bunlarda dedi.ben pek umutlu değilim ama bakalım..
senin önerebileceğin bir şey var mı yani şekil olarak? sol anahtarı yapalım diyor onu süsleyelim? strafordan mı yapmak lazım. o süsleri nerden bulabiliriz? inciler kelebekler filan?...
neyse kuzum amma çok konuştum ben şu işlere döneyim koca bir dosya var önümde...
Karabatağım benim.Kızlar gunaydın bu aralar karabatak gibiyim geliorum gidiyorum
biras yoğunum su sıra
ama ara ara girip okuyorum
ayse kızzz snin doktorun 30 unda mıydıı
hadi gusel haberlerle gelin inşallah
Geldimi üstüste gelir zaten.Allah yardımcınız olsun bütün sorunlarınıza karşı.Her zaman dualarımdasınız hepiniz canım arkadaşım.Sağol canım. ÇOk haklısın inşaallah yakında nasibimiz ortay çıkarda bizde rahatlarız dua ediyorum
Sen duanı eksik etme.
Kuzum benim.Bilirim neler yaşadığını.Kanama kadar ilerlemedi benim ama bende de sık sık kabızlık olur.Haşlanmış mısır oldu benim devam.Bir tüm mısırın üstüne 2 bardak su içiyorum.Yarım saat içinde bi karın ağrısı hooop wcKızlar nasılsınız ?
Biz iyiyiz elhamdülillah 1 haftadır gene kabızlıkla uğraşıyorum ve yine makattan kanamam başladı
NEden tekrarladı bilmiyorum son 1 aydır maşaallah çok rahattım ama şimdi çilem geri döndü
Herşeyi yapıyorum zeytin yağı,aç karna ballı ılık su.
Kahvaltıda ekmek minnacık ardından booolca ılık suu soğuk içmiyorum.
Hergün duşla masajjj eeeeeeeeeee daha ne istiyor barsaklarım anlamıyorumm
İki gün dışardan yadim diye olabilir demi
Allahım ver şifanııııııııı
Epeck enimde sağ elim şişiyor parmaklarım dolma giib oluyor ve sanki uyuşuk ağrılı gibi
Sendede varmış normal galiba
Sen gelsende gelmesende hep dualarımdasın canım.Rabbim seninde göbüşünü dolduruversin bu ay inşallah.İnsanı en çok yıkan hayallerinin yıkılması oluyor ya.merhaba kizlar;
dun aksam isten cikmadan once adet oldum size yazdim ve gozyaslari icinde eve gittim... esim moral verdi nazimla onyadi biraz sabah kalktigimdan beri cok kotuyum acayip sancim var nedense... totem yapmistim bu ay belirtilerde hamile olmaya benziyordu bende hemen yazacaktim sizeee supriz diye yine aklima bir milyon tane hayal gelmisti olmadi yineeeee persembe esimle birlikte yine doktoruma gidicem bakalim ne olacak... iyi ki yanimdasiniz kizlar...
misafir falan derken cok yorma kendini tamam mı?İyiyim kuzum misafirlerimle geçiyor işte.
GEz toz gece mest ol uyu
Allah razı olsun sorduğun içinen kısa zamanda muradınızı versin sağlıkla huzurla bereketiyleeeeeeeeeeeeeeeeee
Sen nasılsın bakalımm
Karabatağım benim.Keyfin yerinde olsun da arada uğra önemli değil tatlım
30u resmi tatil olunca 29una aldık randevuyu.Senin de güzel çoook güzel haberlerini bekliyoruz inşallah.Dualarımdasın canım benim.
Koca bebek bağla altına bakalım bezini
Sol anahtarı çok güzel olur.Müzik denince aklıma gelen o oldu benimde.Bir de aklıma gelen bişey oldu.Straforu beyaz kumaşla kaplayın,üzerine 5 tane çizgi çizin.Notaların alt uçlarına da kızımızın harflerini keçeden kesin.Çok farklı olur.Hatta oda süslerini,emzik askısını falan da nota şeklinde yapabilirsiniz.Hatta bebek şekerlerini deAy fikirlerim coştu
Hayal ettim de çok hoş olur.İsim kesinleşti mi?Beste-Ezgi gibi bi ismi de olursa harikaaa
30u resmi tatil olunca 29una aldık randevuyu.Senin de güzel çoook güzel haberlerini bekliyoruz inşallah.Dualarımdasın canım benim.
Geldimi üstüste gelir zaten.Allah yardımcınız olsun bütün sorunlarınıza karşı.Her zaman dualarımdasınız hepiniz canım arkadaşım.
Eşim görüştü patronuyla falan gitmesine izin vermediler.Gittiği yere kadar diyerek devam ediyor şu an.İyi bi iş bulsa bugün çıkacak ama kafasına koymuş.Hayırlısı ne ise o olsun artık
Kuzum benim.Bilirim neler yaşadığını.Kanama kadar ilerlemedi benim ama bende de sık sık kabızlık olur.Haşlanmış mısır oldu benim devam.Bir tüm mısırın üstüne 2 bardak su içiyorum.Yarım saat içinde bi karın ağrısı hooop wcNe var ne yok temizleniyor.Denemekten bişey çıkmaz sende dene.İnşallah işe yarar sende de.
Dışardan yediğinde genelde ishal olunur dedi drum bana.İyi yıkanmayan sebzeler,tabaklar,iyi pişmemiş et vs.
Sen gelsende gelmesende hep dualarımdasın canım.Rabbim seninde göbüşünü dolduruversin bu ay inşallah.İnsanı en çok yıkan hayallerinin yıkılması oluyor ya.
misafir falan derken cok yorma kendini tamam mı?
valla hepinizin doğumunu en az sizin kadar heyecanla bekliyorum kızlar
Allah sağsağlim kucağınıza almayı nasipetsin bebeişlerinizi
vee tabi sıramız gelince bizimde
ayy ewet tam karabatağım dimi
keyfim yerinde şükür iyiyim
bu sıcaklar bana bile öff dedirtiyoo
siz kimbilir nasıl zorluk cekiyosunuz
az kaldı cancıklarım sabrı
randevudan sonra yaz bana doktor ne dedi cok merak ediyorum
şimdi en yakın sensin dimi?
hehehe koca göbekli bebek benn...
ayy süpersin kuzum ya..Teşekkür ederim valla süper fikir.. bunu kocama söyleyeyim..
becerebilirse eserini gösteririm :)))
tek uzlaştığımız isim Ezgi.. Eslem ismi çok hoşuma gitti anlamı da çok güzel hatta benim adıma da benziyor ama kocama zor geldi..söylemesi zormuş. zor bir kocam var..
dediğin gibi bir ara bebek şekerlerini de kendimiz yapalım dedi. yetiştirebilirsen yap dedim :) durdu durdu gaza geldi
5in altı negatif diye biliyorum bende.Yeni yerleşmiştir kuzun inşallah.Bugün dur yarın bi daha kan ver.İnşallah en az ikiye katlar dualarım seninle canım.
Hadi ben doğurmadan güzel haberler ver bize
Tuz ve patlıcan ödem yapar İpeğim.Ve maalesef sıcak da tetikliyor
Günaydın kuzum.Sıcaklar öldürmüyor süründürüyor resmen biziDün hava durumunu izledim daha da artacakmış.Bi de güzel bi haber verin kardeşim dedim.
Bende dünkü sütümü yatmadan önce değilde öğlen içtim.Çok işe yaradı,daha rahat uyudum bugün.
Allah razı olsun canım.
Geçti üzüntüm ya bizimkilerle gez toz ev iş yemek derken kafamı dağıttım.
DÜn gece kocişlede barıştık :))
Ay yerim ben o fısığının tekmelerini...
ÇOk güzel bir duygu İnci :)
RAbbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguları :)
Sağol canım. ÇOk haklısın inşaallah yakında nasibimiz ortay çıkarda bizde rahatlarız dua ediyorum
Sen duanı eksik etme.
Ayyy inşaallah5 üzeri pozitif oluyor canım
İnş 2 gün sonra tekrarladığında 2 kat artarda bizde tam sevinirizzzzzzzzzzzzzz
İyiyim kuzum misafirlerimle geçiyor işte.
GEz toz gece mest ol uyu
Sen nasılsın bakalımm
ohh afiyet olsun yarasın ikinize de :)Anam çok yemişimNefes almakta bile zorlanıyorum
Kuzum da kudurdu.Vuruyor da vuruyor.Hemde taaaa en aşağıdan.Çıkıverir mi diye böööle açıp gözlerimi bakıyorum
Uyku bastı her an hhoooooorrrrr pııııssss yapabilirim.
aslına bakarsan ne yapacağımıza karar versek başlarsak biter. benim kocam meraklı böyle şeylere. güzel de resim çizer kerata..Karar verdikten sonra malzemeleri almakla şekerleri bitirmek 3 saatinizi bile almaz kız.Ama bi an önce karar verip başlayın.Eslem'i bende okumuştum.Ama Ezgi de güzel.
Çokl sağol Özlemimmmsesin çıkmayınca merak etmiştim canım iyi olmana sevindim..
Rabbim huzurunuzu mutlululuğunuzu daim etsin..
Canım aklımda kalmıştı mısır olayııKoca bebek bağla altına bakalım bezini
Sol anahtarı çok güzel olur.Müzik denince aklıma gelen o oldu benimde.Bir de aklıma gelen bişey oldu.Straforu beyaz kumaşla kaplayın,üzerine 5 tane çizgi çizin.Notaların alt uçlarına da kızımızın harflerini keçeden kesin.Çok farklı olur.Hatta oda süslerini,emzik askısını falan da nota şeklinde yapabilirsiniz.Hatta bebek şekerlerini deAy fikirlerim coştu
Hayal ettim de çok hoş olur.İsim kesinleşti mi?Beste-Ezgi gibi bi ismi de olursa harikaaa
Geldimi üstüste gelir zaten.Allah yardımcınız olsun bütün sorunlarınıza karşı.Her zaman dualarımdasınız hepiniz canım arkadaşım.
Eşim görüştü patronuyla falan gitmesine izin vermediler.Gittiği yere kadar diyerek devam ediyor şu an.İyi bi iş bulsa bugün çıkacak ama kafasına koymuş.Hayırlısı ne ise o olsun artık
Kuzum benim.Bilirim neler yaşadığını.Kanama kadar ilerlemedi benim ama bende de sık sık kabızlık olur.Haşlanmış mısır oldu benim devam.Bir tüm mısırın üstüne 2 bardak su içiyorum.Yarım saat içinde bi karın ağrısı hooop wcNe var ne yok temizleniyor.Denemekten bişey çıkmaz sende dene.İnşallah işe yarar sende de.
Dışardan yediğinde genelde ishal olunur dedi drum bana.İyi yıkanmayan sebzeler,tabaklar,iyi pişmemiş et vs.
Sen gelsende gelmesende hep dualarımdasın canım.Rabbim seninde göbüşünü dolduruversin bu ay inşallah.İnsanı en çok yıkan hayallerinin yıkılması oluyor ya.
Dualarımız seninle Deep merak etme sen.ins karam ins dua et bna..
Ooooh mis olmuş balık ekmekKızlar özledim sizi bugün Eminönündeydik oğlumla...Okullar açılmadan bir gezi yapalım dedik balık ekmek yedik lahana turşusuyla:)))
Bu arada aşeriyorum canlar Portakal yedim de sırada mandalina var
Cinsiyet için sabırsızlanıyorum 2 eylülde öğreneceğim kısmetse 16. haftada çağırdı ...İkili testten beridir (Allaha şükür temiz)yani haftaya bir ay olacak gitmeyeli sağlığı beni daha çok ilgilendiriyor öncelikle kalbi atıyor mu diye soracağım sanırım:)))))
günaydın herkese..
uyumak ne güzel birşey yaaa. resmen dinlenmiş vücudum.. soğuk suyla duş iyi geliyor hanımlar size de tavsiye ederim kısa bir süre de olsa serinliyor insan..
Ooooh mis olmuş balık ekmekYalnız bakarmısın o kadar cümlenden sadece yiyecek olana yorum yapıyorum Açım aç Turşu en baştan beri en çok iştahla yediğim şey.Markette tezgahtara paketi bağlattırmadan yemeye başladığımı biliyorum Yarasın inşallah yedikleriniz.
Ne kadar güzel dinlenmişsin.Bende dün akşam sinirden ağladımTansiyonum,nabzım normal ama ağzımı açacak,ayağa kalkacak halim yok sıcaktan.Yemin ederim evdeki hemen hemen bütün pencereler açık sonuna kadar.Hem 10.katta oturuyorum.Etrafımda rüzgarı kapatacak bi bina yok.Üstelik evim 3 cepheli.Yani karşılıklı açık olan pencere nasıl esmez anlayamıyorum Delirmenin eşiğindeyim yemin ederim.Ağrı kesilse sıcak sorun oluyor Çok yoruldum bu hamilelikten artık diye ağladım resmen dün.Sıcağı 10 derece daha fazla hissetmek insanı çok yoruyor Ilık duşa girdim.Kurulanmadan vantilatörün karşısına oturdum ancak serinleyebildim.Hasta olmak falan umrumda değil artık.O kadar daralıyorumki herşeye razıyım
seni anlıyorum canım inan bazen benim de öyle oluyor gözlerimden yaşlar süzülüyor bunalıyorum derken. bir de benim tansiyonum düşüyor nabzım 100 e fırlıyor.
bizim evde öyle. heryer açık hiç esmiyor iki gündür. sabır kuzum az kaldı pazar haftasonu 4-6 derece düşecek dedi. bugün yarın da sıcak olacak sonra serinleyeceğiz inşallah. kışın yine üşüyoruz diycez.. gerçi ben bu sene kemiklerime iliklerime kadar ısındım. kışın üşüyorum demiycem :)
Nabzın yüksek olması normal dedi dr bana.Ciğerlere baskı olduğundan nabız yüksek olurmuş hep.Ama tansiyon sıkıntı olabilir.Çok yüksek yada çok düşük olduğunda gelmelisin dedi.Valla sabır falan kalmadı sıcaklara karşı.Zaten hiç sevmem yaz mevsiminiKutuplara gidecem kızımı da alıp.Az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?