Bol bebiş topiği

Denize girmek olmasa yaz gelmese diye dua edeceğim o kadar sevmem yazı.Sıcak olmasındansa üşümeyi tercih ederim.Migreni tetikleyen delici bir güneş ışığı,günün yorgunluğu atamayacağın kısalıkta akşamlar ve geceler,evin sık kirlenmesi,vücut teri,giysilerin açıklığı vs vs.Makyajın akar,biraz gez yorgunluktan ölürsün,sürekli ter kokan insanlarla karşılaşırsın,rüzgara oturursun üşütürsün,oturmazsın yanarsın.Yaz gribi ölümden beter.Üşürsün giyinemezsin,pike altında yanarsın ama ateşin düşmez.Sevmiyorum kısacası yazı.
Benim de son 2 aydır tansiyonum hep 90+ çıkıyor.100 olmadı hiç ama bu bile yetiyor.Bazen kalbim ağzımdan fırlayacak sanıyorum çarpıntıdan.
Tuz yerine şeker de tansiyona yardımcı olur,bende de düşük tansiyon var.6 çıkar sürekli.4ü gördüğümü bilirim hamilelikten önce bile.Günde 1 tatlı kaşığı kadar tuz yenmesi gerekiyormuş zaten.Yemeklere attıklarımızı da düşünürsek sofra da tuz atmamak lazım.Ama artık şişlik falan umrumda değil istediğimde atıyorum tuzumu.Zaten alışmışım tuzsuza çok kullanamıyorum.Herkesin normal dediği yemek bana çok tuzlu geliyor.

aynen canım neyse bitiyor son birkaç gün.. çok bunaldık ama bitiyor.
tatlıyla da aram yok ya benim sorun ordan kaynaklanıyor. benim tansiyon da öyle. 6 ya düştüğünde gözlerim kararıyor hemen küp şeker atıyorum ağzıma..çantamda neler var neler bir görsen. çay bahçelerinden küp şeker topluyoruz
20 güne düşmüşsün canım. hazırlıkları da epey hallettin. şimdi camdan bakıyorum da bir tane bebek var annesi kucağına aldı. kafayı zor tutuyor daha 3 aylık filan galiba. kıza benziyor . biz de o günleri görür müyüz? böyle kucağımıza alıp hava almaya çıkar mıyız?
böyle düşününce uzak gibi görünüyor ama günler geçiyor işte. daha dün gibi senin sonucu bekliyorduk..

Bende bakıyorum küçük göbüşlü hamişlere.Ne zaman büyüdük bu kadar diyorum.Ömrümden ömür alan acılar yaşadım 9 ayda.Çok ağladım,çok dua ettim.Herkes bulantılarıyla,suyuyla,kilosuyla uğraşırken ben günlerce sevmedim bile kızımı.Merak edecek zamanım olmadı.Bazen diyorum çok şanssızmışsın minik kuzum.Sana doğmadan bi sürü acı çektiren bi annen var.İnşallah doğduktan sonra hiç kötü gün yaşamazsın.En büyüklerini anne karnında yaşamışsındır inşallah.

olur mu öyle şey bence çok şanslı bir bebek geliyor. bütün imkanlarınızı önüne serdiniz. neler neler aldın. neler yaptın kendi ellerinle?
yediğine içtiğine dikkat ettin. ne güzel besledin onu ki iki hafta önde gidiyor.
tabi ki hayatımızda bazen sıkıntılar yaşıyoruz yaşıycaz da. ama bunların hepsi sınav..sabretmemiz lazım..
sen kızına bilerek isteyerek sıkıntı yaşatamazsın çünkü sen annesin. o senin canın ya..

kızlar yrn 10.haftaya giriyorum..fakat su mide sikayetim hala gecmedi..karnımda surekli bi gerginlik gogus altından rahimustune kadar tam karın oluyo komple yani..bi sertlik bi gerginlik dik yururken gerilme acısı normalmi bunlar lutfen soyleyin yemek yemeye korkuyorum artık

Bilmiyorumki.Çok ağlıyorum aklıma geldikçe.Allahım onu babasına,babasını da ona bağışlasın.Kendim umrumda bile değilim

İlk haftalarda gaz sorunu yüzünden yaşadım bende bunları.Doktoruna da sor için rahatlasın.

hiç ağlama canım.. çok şanslısınız ikiniz de eşinde sizin gibi eşi ve kızı olduğu için çok şanslı.. senin yerinde olmak isteyen o kadar çok kadın var ki.. senin sıkıntılarına bayıla bayıla çekmeye razı.. çok şükür ki Rabbim kucağımızı boş bırakmadı.. Allahım onların da kucaklarını boş bırakmasın tez vakitte meleklerini versin.. olmayınca gerçekten çok zor...

günaydın kızlaaarrr

nasılsınız bakalım?
birkaç gündür gelemedim ve çok özledim sizleri

Yusuf'cuk hızla büyümeye devam ediyor ve kıyafetleri küçültmeye devam ediyoruz
hamd olsun herşey yolunda.
daha fazla hareketlendi,eller ayaklar kıpır kıpır :)
yatagına koyyorum. uyyor bir süre. uyanınca ıngaa,ıgıı,egeyy gibi sesler çıkartıp beni alın burdan diyyor
uykusu da daha fazla düzene girdi.
yarın 2. ay aşımız var. bakalım gelişimini dr umuz begenicekmi.

Kenan paşamın da yusufla ilgilenmekten nekadar büyüdüğünü anlayamamışız.
koca adam oldu yaa :) 2 hafta sonra 3 ü dolduruyor kuzum.

zaman su gibi geçiyor.

şu zamanlarda zorlanıyorsunuz ama emin olun hayatta çok az yaşanabilicek zamanlar.
tadını çıkartmaya bakın.dediğim gibi zaman çok hızlı geçiyor.
bir bakıvericeksiniz doğumu yapmış ve evinizde düzen oturtuyorsunuz
hepinizi çok seviyorum ve çok özledim

günaydın herkese..
uyumak ne güzel birşey yaaa. resmen dinlenmiş vücudum.. soğuk suyla duş iyi geliyor hanımlar size de tavsiye ederim kısa bir süre de olsa serinliyor insan..

ozimm naber, oh maşallah dinlenmişsin.
az kaldı Rabbimin izniyle.tam da sıcak günlere denk geldiniz.
günahlarınıza kefaret olur inşallah.
ayyy çok merak ediyorum aceba kuzucuklar nasıl tatlı olucaklarr.
resimsiz bırakmıcaksınız bizi dimiiii

Ayşem naber kuzu...
hamileliğin en çetrefilli zamanlarındasın tatlım.
ben en sıcaklara denk gelmediğim halde çok sıcaaak yeter sıkıldııım diye çok söyleniyordum biliyorsunuz...
hepsi geçicek. çok az kaldı.
bende umursamayıp vantilatör karşısında oturup,yatarken bile vantilatör açık yatıyordum.yoksa uyumak imkansızdı.
gerçi son günlerde uyunmuyor.
agırlaşıyor insan çok...

ben 37 +4 de doğum yaptım. sen benden ilerdesin heralde şu an dimi :)

Rabbim hepinize kolay doğumlar nasip etsin inşallahhh

tubişim benim ya biz de seni çok özledik.. daha dün gibiydi burda gün sayıyorduk senin doğuma. maşallah ya kocaman oldu yusuf paşam..
kenan paşamın doğum günü gelmiş... sevgili damadım o benim..3 ü dolduruyor demek haa kocaman delikanlı olmuş yaw. maşallah..
ben iyiyim canım çok şükür tıslayıp duruyorum işte. hala çalışıyorum. 2 hafta sonra ayrılacağım izne..
sıcaklar bunaltıyor ben de senin gibi vantilatör karşısında yatıyorum ama pikeyi örtüyorum üzerime :)
aaa fotoğlarını tabiki yüklerim gelinini görmek en doğal hakkın. hatta görücü hamamı yapıcaz :))

ohh ne güzelll canım Aiyet şifalarınız olsun
Bende Eminönüne gidip geliyorum bu aralar malum bizimkiler burda geziyoruz.
Bugünde Fatih çarşamba pazarına gideceğiz
Kuzum nerde oturuyorsun ?
Ayyy bende heyecanla 2 eylülü bekliyorum bakalım paşamı sultanmı geliyorrrrrrrrrr
Allahımıza binlercekez şükürler olsun ne güzel heyecanlar demi
günaydın herkese..
uyumak ne güzel birşey yaaa. resmen dinlenmiş vücudum.. soğuk suyla duş iyi geliyor hanımlar size de tavsiye ederim kısa bir süre de olsa serinliyor insan..
Evet canım ya uyumak gibisi varmı ?
Dediğini bvnede yapıyorum kuzum serinletiyor

Herkese Merhaba,
Insallah her sey yolundadir. tansiyon nabiz demissiniz benim de 10 kusur 6 kusur oluyor ama nabzim 115 i buldugu oluyor. Bazen kalp atisini el parmak ucunda hissediyorum. Bunyeden de kaynaklaniyor, hormonlar vs..
Insallah az kaldi diye teselli buluyoruz Aysenin en az kaldi biz de o gune gelebilcez mi insallah bakalim. Cadizoycim sonra sira sende bakalim hayirlisi zamaninda ve saglikla olsunlar da..

Kızlarrr çok kötüyüm çokkk
Makatta kanama başladı demiştim yaaaaaa geçmedi ne yaptıysam geçmedi
Çok afedersiniz dün dışarı çıktım avmde lavaboya girdim çok şükür dedim tam büyüğümü yaptım yanma acı Allahım bir kanama oldu anlatamam
Yarın sabah genel cerrahiden randevu aldım.
Meme şeklinde bişey yok ama hala azıcık kanıyor ihtiyav-cımı gidermesemde
İçim sıkılıyr böyle gitmesin Allahım acı bana merhemet et
Normal doğuma engel olur diye çok korkuyorum.
Biliyorsunuz hergün iğne vuruyorum ve artık karnım mor yeşil sarı renklere doluuuuuuuuuu
Eşimde dedim birtaneyi doğuracam diye ne hallere girdim acaba başka bebek yapabilecekmiyimm
Rabbim beni çok seviyor bende Rabbimi Ondan geliyor herşey Elhamdülillah
Bana dua edin kızlar yarın güzel haberlerle geleyim.
dışarıdayım habire yürüyorum yormadan kendimi bebeğimi yediklerimede dikkat etmeye başladım inş düzelir
Bugün Fatih Çarşamba pazarına gideceğiz ablamla.
Akşamda yemeğe gideceğiz.
Yarında Aziz Mahmut Hüdayi Hz. gitmek istiyorlar inş nasip olur
Sizler nasılsınız kızlarrr.
Bende durumlar böyle,Dün bir arkadaş doğum yaptı kızı oldu ayyy ne heyecan yaptımmmm anlatamammm darısı bizlere sağlıkla...

ipek bir kaç gündür göremedim seni? ne yaptınız ultrason işini? karar verdiniz mi?
sorma canım ya önce ayşe sonra sıra bende.. heyecan dorukta. mutlu sona çok az kaldı. sonra hafifliycez inşallah.. kuş gibi olcaz..
canım benim kıyamam ya çok geçmiş olsun Allahım şifa versin..
dikkat et kendine emi fazla yorma.. kocaman öpüyorum seni..

Karapisso gecmis olsun canim, bende de kabizlik olunca epey aciyor insallah gecer..
Cadiozy idare edioruz canim ultrason insallah 34 te gidicez gibi simdilik plan bu daha 1 ay var gibi bakalim. Senin yok mu kontrol bidik nekadar oldu acaba? Ya agirlastikca epey zor oluyor sanirim. Haftada yaklasik nekadar kilo aliolar merak ediyorum

canım yarın saat 5 te randevum.. bakalım bıdık ne kadar olmuş.
ilginçtir epeydir benim kilomda artış yok. bizim evdeki tartı dijital değil gram olarak anlaşılmıyor ama kilo olarak artış olmadı.. sanırım kilo alımı yavaşladı..2 hafta önce gittiğimde 2051 gramdı bakalım yarın ne çıkacak? ona göre belli olur haftada ne kadar almış.. artık hareketleri de farklılaştı yeri daraldı iyice. elimi karnımda nereye koysam hemen itiyor. zaten dar burası diyor bir de sıkıştırmaaaaa
aslında sıcak olmasa o kadar zorlanmıyorum şuanda.. dün akşama kadar koşturdum işyerinde.. otur kalk yukarı çıktım indim. ama sıcaklar bunaltıyor beni.. evde hiçbirşey yapasım gelmiyor sıcak diye ama işyerinde çalışmak zor gelmiyor klima var çünkü :)
belki sonlara doğru daha da zor olacak ama ne yapalım hepsi geçici..

Feyzaam nasılsın canım?Delikanlılardan başını kaldıramıyormusun?

Ayşeciğim canım iyiyim evet dediğin gibi erkeklerin arasında kaldım:)) kursları başlasa da biraz rahatlasam bebiş sakin maşallah 5 kg olmuş 45 günlük oldu tatilden döndük ev dandini gidiyor dün Ömer'i dün NP İstanbul hastanesine götürdük beyninin dikkat bölümü çalışmıyormuş yaşıtlarına göre bir de tekrar epilepsi nöbeti geçirme ihtimali varmış tedaviye başlandı hayırlısı olur inşallah . Akşam bebişin fotosunu yüklemeye çalışcam bakın bakalım büyümüşmü. Sen nasılsın Ayşem nasıl gidiyor diycem de okudum yazdıklarını zorlanıyorsun kafan karışık çok normal ama az kaldı bebişi kucaklayınca hepsi bitecek inşallah ama ben de lohusalık depresyonu başladı moralim çok düşük hayattan zevk almaz hale geldim kimse beni sevmiyor gibi geliyor bu hafta smear testi yapılacak onun sonucundanda korkuyorum biraz işte böyle bir dokun bin ah işit durumundayım yani:))

ÖZİMM
kuzum gelin hamamı yapcaz ha tamam bana uyar.göriim gelinimi.
yere boncuk atıcam bakalım gözleri iyi görüyormu. oynattırıcam bakalım güzel döktürüyormu. başka neler yaptırıyolardı unuttum :44:
sağlıklı sıhhatli olsunlar. hepsi can yaa.
Rabbim her bebeği okadar ayrı ve güzel yaratıyor ki.

doğucak bebekleri herzaman çok merak ederim.
doğduklarıda çok farklı olurlar, 2-3 ay sonra ap ayrı...
yusufcuk bile okadar değişti ki. halen de değişiyor.
kilo aldıkça,büyüdükçe farklılaşıyor.

bakalım yarın radevularımız nasıl geçicek. senin 5 te benim 13.30 da.
inşallah güzel sonuçlarla geliriz.
bide bizim 2 bacaktan iğne olucak
gitmeden fitili veriim de ateşlenmesin yavrucak

karapissom çok geçmiş olsun kuzum.
inşallah kısa zamanda geçer rahatsızlıgın.
ben hiç yaşamadıgım için şunu yap bunu yap gibi yardımcı olamıcam ama eminim agrısı fenadır.
aynen dediğin gibi, Rabbim sevmediği kuluna dert vermez.
sevdiğine verir ki onu bol bol ansın,hamd etsin diye.
kimi zaman da günahlara kefaret olsun diye.

bu arada aziz mahmut hüdayi hz. gidiceksiniz sanırım.
ayy bayılıyorum oraya.
vapurla giderseniz çok keyifli olur. zaten yakın sahile.
biraz yürüme mesafesi var aaa bir de yokuş. yok yok senin için zor olur. araçla giderseniz daha rahat edersin sanırım.
ama maneviyat süper.
benim evlatlarımın hayırlı kul ve hafız olmaları içi de mahmut hüdayi hz. nin hürmetine Rabbime dua edermisin arkadaşım

kendini fazla yorma tamam mı. hava çok sıcak

Maşallah ne güzel büyütüyorsun irkekleri Darısı başımıza inşallah.
36+5iz daha biz teyzesi.Gelişimimize göre 38+5iz. Yarın büyük buluşma var.Hayırlısı artık
Daha sık gel artık.Özlüyoruz seni

Ayy siz sıra Ayşe de dedikçe ben heyecanlanıyorum
O dediğin parmakucunda hissetmeyi bende yaşıyorum.Hayırlısıyla bitirelim bu mucize dönemi....
Kız İpek daha dün gibiydi hamileliğini öğrendiğin.Sorular sorardım druma senin için.Ne zaman 31.hafta yazıyor takviminde.

Ah canım yaaa.Ne kadar acı çekiyorsun.Git tabi dra.Tedavi ederler inşallah.Allah şifa versin duaların sayesinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…