- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #17.341
bende gelecem bendeeeeee.
ben de hiç sevmiyorm yazı. canım çıkıyor temizlerken evi. hep tozlu. ama kışın kapatıyoruz kapıyı bacayı ohhh ev o kadar çabuk kirlenmiyor.. hem insan evin tadını çıkarıyor yaa.. bu kış yeterince çıkarıcaz. kuzucuklarla bol bol dizi izleriz :) özledim valla ayaklarımı uzatıp çayımı alıp tv izlemeyi. sürekli balkondayız ya da yatıyorum yatakta..
canım normalde 80-82 atıyor ama 100ü bulunca fena oluyorum. canım çıkacak gibi oluyor..
tuzlu yiyemediğim için tansiyon düşüyor. doktora da söyledim biraz tuzlu yemeye çalış dedi. yazın tuz kaybediyoruz..
Denize girmek olmasa yaz gelmese diye dua edeceğim o kadar sevmem yazı.Sıcak olmasındansa üşümeyi tercih ederim.Migreni tetikleyen delici bir güneş ışığı,günün yorgunluğu atamayacağın kısalıkta akşamlar ve geceler,evin sık kirlenmesi,vücut teri,giysilerin açıklığı vs vs.Makyajın akar,biraz gez yorgunluktan ölürsün,sürekli ter kokan insanlarla karşılaşırsın,rüzgara oturursun üşütürsün,oturmazsın yanarsın.Yaz gribi ölümden beter.Üşürsün giyinemezsin,pike altında yanarsın ama ateşin düşmez.Sevmiyorum kısacası yazı.
Benim de son 2 aydır tansiyonum hep 90+ çıkıyor.100 olmadı hiç ama bu bile yetiyor.Bazen kalbim ağzımdan fırlayacak sanıyorum çarpıntıdan.
Tuz yerine şeker de tansiyona yardımcı olur,bende de düşük tansiyon var.6 çıkar sürekli.4ü gördüğümü bilirim hamilelikten önce bile.Günde 1 tatlı kaşığı kadar tuz yenmesi gerekiyormuş zaten.Yemeklere attıklarımızı da düşünürsek sofra da tuz atmamak lazım.Ama artık şişlik falan umrumda değil istediğimde atıyorum tuzumu.Zaten alışmışım tuzsuza çok kullanamıyorum.Herkesin normal dediği yemek bana çok tuzlu geliyor.
aynen canım neyse bitiyor son birkaç gün.. çok bunaldık ama bitiyor.
tatlıyla da aram yok ya benim sorun ordan kaynaklanıyor. benim tansiyon da öyle. 6 ya düştüğünde gözlerim kararıyor hemen küp şeker atıyorum ağzıma..çantamda neler var neler bir görsen. çay bahçelerinden küp şeker topluyoruz
20 güne düşmüşsün canım. hazırlıkları da epey hallettin. şimdi camdan bakıyorum da bir tane bebek var annesi kucağına aldı. kafayı zor tutuyor daha 3 aylık filan galiba. kıza benziyor . biz de o günleri görür müyüz? böyle kucağımıza alıp hava almaya çıkar mıyız?
böyle düşününce uzak gibi görünüyor ama günler geçiyor işte. daha dün gibi senin sonucu bekliyorduk..
Bende bakıyorum küçük göbüşlü hamişlere.Ne zaman büyüdük bu kadar diyorum.Ömrümden ömür alan acılar yaşadım 9 ayda.Çok ağladım,çok dua ettim.Herkes bulantılarıyla,suyuyla,kilosuyla uğraşırken ben günlerce sevmedim bile kızımı.Merak edecek zamanım olmadı.Bazen diyorum çok şanssızmışsın minik kuzum.Sana doğmadan bi sürü acı çektiren bi annen var.İnşallah doğduktan sonra hiç kötü gün yaşamazsın.En büyüklerini anne karnında yaşamışsındır inşallah.
Bilmiyorumki.Çok ağlıyorum aklıma geldikçe.Allahım onu babasına,babasını da ona bağışlasın.Kendim umrumda bile değilimolur mu öyle şey bence çok şanslı bir bebek geliyor. bütün imkanlarınızı önüne serdiniz. neler neler aldın. neler yaptın kendi ellerinle?
yediğine içtiğine dikkat ettin. ne güzel besledin onu ki iki hafta önde gidiyor.
tabi ki hayatımızda bazen sıkıntılar yaşıyoruz yaşıycaz da. ama bunların hepsi sınav..sabretmemiz lazım..
sen kızına bilerek isteyerek sıkıntı yaşatamazsın çünkü sen annesin. o senin canın ya..
İlk haftalarda gaz sorunu yüzünden yaşadım bende bunları.Doktoruna da sor için rahatlasın.kızlar yrn 10.haftaya giriyorum..fakat su mide sikayetim hala gecmedi..karnımda surekli bi gerginlik gogus altından rahimustune kadar tam karın oluyo komple yani..bi sertlik bi gerginlik dik yururken gerilme acısı normalmi bunlar lutfen soyleyin yemek yemeye korkuyorum artık
Bilmiyorumki.Çok ağlıyorum aklıma geldikçe.Allahım onu babasına,babasını da ona bağışlasın.Kendim umrumda bile değilim
İlk haftalarda gaz sorunu yüzünden yaşadım bende bunları.Doktoruna da sor için rahatlasın.
günaydın herkese..
uyumak ne güzel birşey yaaa. resmen dinlenmiş vücudum.. soğuk suyla duş iyi geliyor hanımlar size de tavsiye ederim kısa bir süre de olsa serinliyor insan..
Ne kadar güzel dinlenmişsin.Bende dün akşam sinirden ağladımTansiyonum,nabzım normal ama ağzımı açacak,ayağa kalkacak halim yok sıcaktan.Yemin ederim evdeki hemen hemen bütün pencereler açık sonuna kadar.Hem 10.katta oturuyorum.Etrafımda rüzgarı kapatacak bi bina yok.Üstelik evim 3 cepheli.Yani karşılıklı açık olan pencere nasıl esmez anlayamıyorum Delirmenin eşiğindeyim yemin ederim.Ağrı kesilse sıcak sorun oluyor Çok yoruldum bu hamilelikten artık diye ağladım resmen dün.Sıcağı 10 derece daha fazla hissetmek insanı çok yoruyor Ilık duşa girdim.Kurulanmadan vantilatörün karşısına oturdum ancak serinleyebildim.Hasta olmak falan umrumda değil artık.O kadar daralıyorumki herşeye razıyım
tubişim benim ya biz de seni çok özledik.. daha dün gibiydi burda gün sayıyorduk senin doğuma. maşallah ya kocaman oldu yusuf paşam..günaydın kızlaaarrr
nasılsınız bakalım?
birkaç gündür gelemedim ve çok özledim sizleri
Yusuf'cuk hızla büyümeye devam ediyor ve kıyafetleri küçültmeye devam ediyoruz
hamd olsun herşey yolunda.
daha fazla hareketlendi,eller ayaklar kıpır kıpır :)
yatagına koyyorum. uyyor bir süre. uyanınca ıngaa,ıgıı,egeyy gibi sesler çıkartıp beni alın burdan diyyor
uykusu da daha fazla düzene girdi.
yarın 2. ay aşımız var. bakalım gelişimini dr umuz begenicekmi.
Kenan paşamın da yusufla ilgilenmekten nekadar büyüdüğünü anlayamamışız.
koca adam oldu yaa :) 2 hafta sonra 3 ü dolduruyor kuzum.
zaman su gibi geçiyor.
şu zamanlarda zorlanıyorsunuz ama emin olun hayatta çok az yaşanabilicek zamanlar.
tadını çıkartmaya bakın.dediğim gibi zaman çok hızlı geçiyor.
bir bakıvericeksiniz doğumu yapmış ve evinizde düzen oturtuyorsunuz
hepinizi çok seviyorum ve çok özledim
ozimm naber, oh maşallah dinlenmişsin.
az kaldı Rabbimin izniyle.tam da sıcak günlere denk geldiniz.
günahlarınıza kefaret olur inşallah.
ayyy çok merak ediyorum aceba kuzucuklar nasıl tatlı olucaklarr.
resimsiz bırakmıcaksınız bizi dimiiii
Ayşem naber kuzu...
hamileliğin en çetrefilli zamanlarındasın tatlım.
ben en sıcaklara denk gelmediğim halde çok sıcaaak yeter sıkıldııım diye çok söyleniyordum biliyorsunuz...
hepsi geçicek. çok az kaldı.
bende umursamayıp vantilatör karşısında oturup,yatarken bile vantilatör açık yatıyordum.yoksa uyumak imkansızdı.
gerçi son günlerde uyunmuyor.
agırlaşıyor insan çok...
ben 37 +4 de doğum yaptım. sen benden ilerdesin heralde şu an dimi :)
Rabbim hepinize kolay doğumlar nasip etsin inşallahhh
ohh ne güzelll canımKızlar özledim sizi bugün Eminönündeydik oğlumla...Okullar açılmadan bir gezi yapalım dedik balık ekmek yedik lahana turşusuyla:)))
Bu arada aşeriyorum canlar Portakal yedim de sırada mandalina var
Cinsiyet için sabırsızlanıyorum 2 eylülde öğreneceğim kısmetse 16. haftada çağırdı ...İkili testten beridir (Allaha şükür temiz)yani haftaya bir ay olacak gitmeyeli sağlığı beni daha çok ilgilendiriyor öncelikle kalbi atıyor mu diye soracağım sanırım:)))))
Evet canım ya uyumak gibisi varmı ?günaydın herkese..
uyumak ne güzel birşey yaaa. resmen dinlenmiş vücudum.. soğuk suyla duş iyi geliyor hanımlar size de tavsiye ederim kısa bir süre de olsa serinliyor insan..
ipek bir kaç gündür göremedim seni? ne yaptınız ultrason işini? karar verdiniz mi?Herkese Merhaba,
Insallah her sey yolundadir. tansiyon nabiz demissiniz benim de 10 kusur 6 kusur oluyor ama nabzim 115 i buldugu oluyor. Bazen kalp atisini el parmak ucunda hissediyorum. Bunyeden de kaynaklaniyor, hormonlar vs..
Insallah az kaldi diye teselli buluyoruz Aysenin en az kaldi biz de o gune gelebilcez mi insallah bakalim. Cadizoycim sonra sira sende bakalim hayirlisi zamaninda ve saglikla olsunlar da..
canım benim kıyamam ya çok geçmiş olsun Allahım şifa versin..Kızlarrr çok kötüyüm çokkk
Makatta kanama başladı demiştim yaaaaaa geçmedi ne yaptıysam geçmedi
Çok afedersiniz dün dışarı çıktım avmde lavaboya girdim çok şükür dedim tam büyüğümü yaptım yanma acı Allahım bir kanama oldu anlatamam
Yarın sabah genel cerrahiden randevu aldım.
Meme şeklinde bişey yok ama hala azıcık kanıyor ihtiyav-cımı gidermesemde
İçim sıkılıyr böyle gitmesin Allahım acı bana merhemet et
Normal doğuma engel olur diye çok korkuyorum.
Biliyorsunuz hergün iğne vuruyorum ve artık karnım mor yeşil sarı renklere doluuuuuuuuuu
Eşimde dedim birtaneyi doğuracam diye ne hallere girdim acaba başka bebek yapabilecekmiyimm
Rabbim beni çok seviyor bende Rabbimi Ondan geliyor herşey Elhamdülillah
Bana dua edin kızlar yarın güzel haberlerle geleyim.
dışarıdayım habire yürüyorum yormadan kendimi bebeğimi yediklerimede dikkat etmeye başladım inş düzelir
Bugün Fatih Çarşamba pazarına gideceğiz ablamla.
Akşamda yemeğe gideceğiz.
Yarında Aziz Mahmut Hüdayi Hz. gitmek istiyorlar inş nasip olur
Sizler nasılsınız kızlarrr.
Bende durumlar böyle,Dün bir arkadaş doğum yaptı kızı oldu ayyy ne heyecan yaptımmmm anlatamammm darısı bizlere sağlıkla...
Kızlarrr çok kötüyüm çokkk
Çok afedersiniz dün dışarı çıktım avmde lavaboya girdim çok şükür dedim tam büyüğümü yaptım yanma acı Allahım bir kanama oldu anlatamam
Biliyorsunuz hergün iğne vuruyorum ve artık karnım mor yeşil sarı renklere doluuuuuuuuuu
Eşimde dedim birtaneyi doğuracam diye ne hallere girdim acaba başka bebek yapabilecekmiyimm
dışarıdayım habire yürüyorum yormadan kendimi bebeğimi yediklerimede dikkat etmeye başladım inş düzelir
Bende durumlar böyle,Dün bir arkadaş doğum yaptı kızı oldu ayyy ne heyecan yaptımmmm anlatamammm darısı bizlere sağlıkla...
ipek bir kaç gündür göremedim seni? ne yaptınız ultrason işini? karar verdiniz mi?
sorma canım ya önce ayşe sonra sıra bende.. heyecan dorukta. mutlu sona çok az kaldı. sonra hafifliycez inşallah.. kuş gibi olcaz..
canım benim kıyamam ya çok geçmiş olsun Allahım şifa versin..
dikkat et kendine emi fazla yorma.. kocaman öpüyorum seni..
Karapisso gecmis olsun canim, bende de kabizlik olunca epey aciyor insallah gecer..
Cadiozy idare edioruz canim ultrason insallah 34 te gidicez gibi simdilik plan bu daha 1 ay var gibi bakalim. Senin yok mu kontrol bidik nekadar oldu acaba? Ya agirlastikca epey zor oluyor sanirim. Haftada yaklasik nekadar kilo aliolar merak ediyorum
Feyzaam nasılsın canım?Delikanlılardan başını kaldıramıyormusun?
Kızlarrr çok kötüyüm çokkk
günaydın kızlaaarrr
nasılsınız bakalım?
birkaç gündür gelemedim ve çok özledim sizleri
Yusuf'cuk hızla büyümeye devam ediyor ve kıyafetleri küçültmeye devam ediyoruz
hamd olsun herşey yolunda.
daha fazla hareketlendi,eller ayaklar kıpır kıpır :)
yatagına koyyorum. uyyor bir süre. uyanınca ıngaa,ıgıı,egeyy gibi sesler çıkartıp beni alın burdan diyyor
uykusu da daha fazla düzene girdi.
yarın 2. ay aşımız var. bakalım gelişimini dr umuz begenicekmi.
Kenan paşamın da yusufla ilgilenmekten nekadar büyüdüğünü anlayamamışız.
koca adam oldu yaa :) 2 hafta sonra 3 ü dolduruyor kuzum.
zaman su gibi geçiyor.
şu zamanlarda zorlanıyorsunuz ama emin olun hayatta çok az yaşanabilicek zamanlar.
tadını çıkartmaya bakın.dediğim gibi zaman çok hızlı geçiyor.
bir bakıvericeksiniz doğumu yapmış ve evinizde düzen oturtuyorsunuz
hepinizi çok seviyorum ve çok özledim
ozimm naber, oh maşallah dinlenmişsin.
az kaldı Rabbimin izniyle.tam da sıcak günlere denk geldiniz.
günahlarınıza kefaret olur inşallah.
ayyy çok merak ediyorum aceba kuzucuklar nasıl tatlı olucaklarr.
resimsiz bırakmıcaksınız bizi dimiiii
Ayşem naber kuzu...
hamileliğin en çetrefilli zamanlarındasın tatlım.
ben en sıcaklara denk gelmediğim halde çok sıcaaak yeter sıkıldııım diye çok söyleniyordum biliyorsunuz...
hepsi geçicek. çok az kaldı.
bende umursamayıp vantilatör karşısında oturup,yatarken bile vantilatör açık yatıyordum.yoksa uyumak imkansızdı.
gerçi son günlerde uyunmuyor.
agırlaşıyor insan çok...
ben 37 +4 de doğum yaptım. sen benden ilerdesin heralde şu an dimi :)
Rabbim hepinize kolay doğumlar nasip etsin inşallahhh
Ayy siz sıra Ayşe de dedikçe ben heyecanlanıyorumHerkese Merhaba,
Insallah her sey yolundadir. tansiyon nabiz demissiniz benim de 10 kusur 6 kusur oluyor ama nabzim 115 i buldugu oluyor. Bazen kalp atisini el parmak ucunda hissediyorum. Bunyeden de kaynaklaniyor, hormonlar vs..
Insallah az kaldi diye teselli buluyoruz Aysenin en az kaldi biz de o gune gelebilcez mi insallah bakalim. Cadizoycim sonra sira sende bakalim hayirlisi zamaninda ve saglikla olsunlar da..
Ah canım yaaa.Ne kadar acı çekiyorsun.Git tabi dra.Tedavi ederler inşallah.Allah şifa versin duaların sayesinde.Kızlarrr çok kötüyüm çokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?