- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #17.361
ayyy kıyamam kuzum kaç dakikadır hıçkırıyor.. su içsem geçer mi acaba
Ayşeciğim canım iyiyim evet dediğin gibi erkeklerin arasında kaldım:)) kursları başlasa da biraz rahatlasam bebiş sakin maşallah 5 kg olmuş 45 günlük oldu tatilden döndük ev dandini gidiyor dün Ömer'i dün NP İstanbul hastanesine götürdük beyninin dikkat bölümü çalışmıyormuş yaşıtlarına göre bir de tekrar epilepsi nöbeti geçirme ihtimali varmış tedaviye başlandı hayırlısı olur inşallah . Akşam bebişin fotosunu yüklemeye çalışcam bakın bakalım büyümüşmü. Sen nasılsın Ayşem nasıl gidiyor diycem de okudum yazdıklarını zorlanıyorsun kafan karışık çok normal ama az kaldı bebişi kucaklayınca hepsi bitecek inşallah ama ben de lohusalık depresyonu başladı moralim çok düşük hayattan zevk almaz hale geldim kimse beni sevmiyor gibi geliyor bu hafta smear testi yapılacak onun sonucundanda korkuyorum biraz işte böyle bir dokun bin ah işit durumundayım yani:))
Feyzaam nasılsın canım?Delikanlılardan başını kaldıramıyormusun?
ÖZİMM
kuzum gelin hamamı yapcaz hatamam bana uyar.göriim gelinimi.
yere boncuk atıcam bakalım gözleri iyi görüyormu. oynattırıcam bakalım güzel döktürüyormu. başka neler yaptırıyolardı unuttum :44:
sağlıklı sıhhatli olsunlar. hepsi can yaa.
Rabbim her bebeği okadar ayrı ve güzel yaratıyor ki.
doğucak bebekleri herzaman çok merak ederim.
doğduklarıda çok farklı olurlar, 2-3 ay sonra ap ayrı...
yusufcuk bile okadar değişti ki. halen de değişiyor.
kilo aldıkça,büyüdükçe farklılaşıyor.
bakalım yarın radevularımız nasıl geçicek. senin 5 te benim 13.30 da.
inşallah güzel sonuçlarla geliriz.
bide bizim 2 bacaktan iğne olucak
gitmeden fitili veriim de ateşlenmesin yavrucak
karapissom çok geçmiş olsun kuzum.
inşallah kısa zamanda geçer rahatsızlıgın.
ben hiç yaşamadıgım için şunu yap bunu yap gibi yardımcı olamıcam ama eminim agrısı fenadır.
aynen dediğin gibi, Rabbim sevmediği kuluna dert vermez.
sevdiğine verir ki onu bol bol ansın,hamd etsin diye.
kimi zaman da günahlara kefaret olsun diye.
bu arada aziz mahmut hüdayi hz. gidiceksiniz sanırım.
ayy bayılıyorum oraya.
vapurla giderseniz çok keyifli olur. zaten yakın sahile.
biraz yürüme mesafesi var aaa bir de yokuş. yok yok senin için zor olur. araçla giderseniz daha rahat edersin sanırım.
ama maneviyat süper.
benim evlatlarımın hayırlı kul ve hafız olmaları içi de mahmut hüdayi hz. nin hürmetine Rabbime dua edermisin arkadaşım
kendini fazla yorma tamam mı. hava çok sıcak
benimki de göbüşümdeyken çok hıçkırıyordu.
şimdilerde halen bol bol hıçkıran bir çocuk
ama hıçkırmanın kilo alımı için iyi oldugunu söylüyorlar. dogruluk derecesini bilmiyorum.
hıçkırdıkça miğde genişliyormuş. aceba doğrumudur :44:
ay ay ayyy kimler gelmişşş...
naber feyzam nasılsın?
çok geçmiş olsun Ömer e. inşallah kısa zamanda düzelir.ve sıkıntısız bir şekilde hayatına devam eder.
lohusalık sendromu çok illet bişey. giricek gibi oluyordum ben sürekli. ama atlattım çok şükür.
sürekli sinirli,agresif,duygusal,herşeye aglayan,herşeye off yeter ama yaa diyen,sabrı kalmayan,herkezden dışlanmış gibi hisseden birine dönüşüyor insan.
herşey güzel olucak Rabbimin izniyle. sıkıntı yapma. bak ne güzel paşaların yanında.
maşallah 5 kilo olmuş kuzucugun. 45 günlük olmuşsunuz.
biz yarın 2 aylık oluyoruz ve kontrolümüz ve aşımız var. bakalım gelişimi nasıl gidiyor yusufcugun.
Resmini merakla bekliyoruz
ben geçenlerde yusufun resmini eklemiştim. istersen bakabilirsin
gerçi 3-4 defa ekledim ama gerilerde kalmış olabilir...
ayyy kıyamam kuzum kaç dakikadır hıçkırıyor.. su içsem geçer mi acaba
Ayşeciğim canım iyiyim evet dediğin gibi erkeklerin arasında kaldım:)) kursları başlasa da biraz rahatlasam bebiş sakin maşallah 5 kg olmuş 45 günlük oldu tatilden döndük ev dandini gidiyor dün Ömer'i dün NP İstanbul hastanesine götürdük beyninin dikkat bölümü çalışmıyormuş yaşıtlarına göre bir de tekrar epilepsi nöbeti geçirme ihtimali varmış tedaviye başlandı hayırlısı olur inşallah . Akşam bebişin fotosunu yüklemeye çalışcam bakın bakalım büyümüşmü. Sen nasılsın Ayşem nasıl gidiyor diycem de okudum yazdıklarını zorlanıyorsun kafan karışık çok normal ama az kaldı bebişi kucaklayınca hepsi bitecek inşallah ama ben de lohusalık depresyonu başladı moralim çok düşük hayattan zevk almaz hale geldim kimse beni sevmiyor gibi geliyor bu hafta smear testi yapılacak onun sonucundanda korkuyorum biraz işte böyle bir dokun bin ah işit durumundayım yani:))
Allah iyiliğini versin emi Özlem.Eşim de sen gibi çok güldürür beni.Göbeğimi açıp elini,ayağını görürmüyüm diye incelerken hareketlerini eşim ört üşür kuzumuz diyince epey gülmüştüm.Annem evet üşür diyince çok şaşırdım Ben üşütünce o da hasta olurmuş meğerse
Bir de sütün bu kadar erken gelmesi kötü değilmi dedi eşim bigün.Neden olsunki dedim.Sağılmadığı için ekşimesin içerde dedi.Ne güldüm ne güldüm.Hala aklıma geldikçe gülerim.Meğerse keçinin sütünü sağmadığında memesinde peynirleşirmiş,beyefendi ordan esinlenmiş bu düşüncesinde.Ne alem benim adam yaa
Ah canım benim.Depresyona girmeni gerektirecek bi durumda değilsin ama.Bak mis gibi tatilini de yaptın.Yorgunluğuna rağmen çok güzel bi hava değişimi oldu sana.Sende son günlerinde çok sıkıntılıydın iyi gelmişti sana tatil.Sen de depresyona girersen ben ne yapmalıyımki.Bebeğimi üzecek ne varsa geldi başıma.İşyerimde,yakın arkadaşımla aylarca küs kaldım.Sevdiğim 2 insanı 2 ay arayla aldı Rabbim bu dünyadan.Sevdiceğimi ameliyathane kapılarında bekledim ağlayamadan,ona belli etmeden herşeyi içime atarak.2.ameliyatı olacak şokunu yaşadım.2 kez bebeğimin beyninde sorun olabileceği düşüncesiyle karşılaştım.Kahroldum.Bütün kontrollerimde yalnızdım.Her sorunu tek başıma duydum,gözyaşlarımı wclerde kendim sildim.Kimseye sarılamadan,destek görmeden.Bütün bunların üstüne bırak tatili 2 gün bile kaçamak yapamadık eşimle.Bebeğimizden sonra da yapamayacağız yaza kadar.Depresyon benim kapımın eşiğinde asıl.Sende kolay şeyler yaşamadın.Benimkiler seninkinin yanında basit kalır.Ama çok şükür atlattınız birçoğunu.Kalanları da atlatacaksınız eminim ben.
Ömer için de kendin için de olumsuz düşünme lütfen.Sen ve eşin çok ilgili ebeveynlersiniz.İhmal etmiyorsunuz çocuklarınızı.Dualarınızla,sevginizle yoluna girecek herşey.Nöbet falan geçirmeyecek inşallah.Hepimiz dua edeceğiz ona.Eski sağlıklı günlerine dönsün diye.Senin sonuçlarında iyi gelecek.Ben inanıyorum.Bak bu zor günlerimde hep dualarımdasın ailenle beraber unutma.Rabbim boş çevirmeyecektir ellerimi.
haklı ama ya havalar da sıcak ekşiyebilir
bunu unutmıycam Ayşem. çok güldüm ya..
üşüme konusunda benim eşimde kapatır karnımı. bebek üşümesin diye ama ben de gerçekten üşüdüklerini bilmiyordum..
ben de baktım da tubişim diyafram kası gelişimini gösteriyormuş. bebek doğduktan sonra emzirdikten hemen sonra dik tutun diyor. dik tutulmazsa hıçkırmaya başlıyormuş mide dolduğu için diyaframı uyarıyormuş...benimki de göbüşümdeyken çok hıçkırıyordu.
şimdilerde halen bol bol hıçkıran bir çocuk
ama hıçkırmanın kilo alımı için iyi oldugunu söylüyorlar. dogruluk derecesini bilmiyorum.
hıçkırdıkça miğde genişliyormuş. aceba doğrumudur :44:
ay ay ayyy kimler gelmişşş...
naber feyzam nasılsın?
çok geçmiş olsun Ömer e. inşallah kısa zamanda düzelir.ve sıkıntısız bir şekilde hayatına devam eder.
lohusalık sendromu çok illet bişey. giricek gibi oluyordum ben sürekli. ama atlattım çok şükür.
sürekli sinirli,agresif,duygusal,herşeye aglayan,herşeye off yeter ama yaa diyen,sabrı kalmayan,herkezden dışlanmış gibi hisseden birine dönüşüyor insan.
herşey güzel olucak Rabbimin izniyle. sıkıntı yapma. bak ne güzel paşaların yanında.
maşallah 5 kilo olmuş kuzucugun. 45 günlük olmuşsunuz.
biz yarın 2 aylık oluyoruz ve kontrolümüz ve aşımız var. bakalım gelişimi nasıl gidiyor yusufcugun.
Resmini merakla bekliyoruz
ben geçenlerde yusufun resmini eklemiştim. istersen bakabilirsin
gerçi 3-4 defa ekledim ama gerilerde kalmış olabilir...
tamam Ayşem ben buralardayım :)Bende bilmiyordum valla.Çok alay etmiştim garibimle.Doğruymuş meğer
Gidiyim de kuzuma biraz içimi dökeyim.Yarın kontrolümüz var malum.Heyecanımı paylaşmalıyım onunla
ben de baktım da tubişim diyafram kası gelişimini gösteriyormuş. bebek doğduktan sonra emzirdikten hemen sonra dik tutun diyor. dik tutulmazsa hıçkırmaya başlıyormuş mide dolduğu için diyaframı uyarıyormuş...
tamam Ayşem ben buralardayım :)
yarın yine heyecanlı bir gün olacak. acaip heyecanlanıyorum onu görünce..
kucağıma aldığımda ne olacak....
anasına çekerse zayıf cılız çelimsiz olur kesin
aminn canım Rabbim sağlık versin güzeli çirkini olmaz kesinlikle..
Ayşe de gidiyor yarın doktora. hepimiz doktordayız..
ayy kıyamam ya şu aşılar en kötüsüü. kuzum ağlarken ben de oturur ağlarım herhalde orda..
ateş yapar ya kesin.. çok ağlıyor mu?
Yusuf paşam ya valla ne çabuk büyüdü.. ama ne mutlu sana ne uslu bir evladın var..
kimi çocuk çok huysuz oluyor gece gündüz mızıklayıp duruyor.
Tubişim bir denk gelemedik napıyorsun nasılsın sorma bu lohusalık fena birşey haber gazete hiç bakmıyorum zaten(( neyse geçer inşallah gördüm Paşa'nı kocaman olmuş güleç de maşallah benimkini ilk doğunca koymuştum resmini şimdi çok büyüdü biraz erkek tipli somurtkan bizimki güldüğü iki ya da üçtür...
Yarın dr günü topikte.Sabah Hifa hanım,öğlen Yusuf paşa,akşam minik tosbaa
Hayırlı haberlerle dönelim inşallah hepimiz
Bende çok garip oluyorum ekranda gördüğümde.İçimde bi canlı.Kıpır kıpır..Gözlerim doluyor her seferinde.Zor tutuyorum yaşları.Dr diyordur ne sulugözmüş bu kadın diyeO kadar sıkıntının üstüne hala sağlıklı ve kıpır kıpır diye burnumun direği sızlıyor.Elimde ultrason fotosuyla koridora çıktığımda ne yapacağımı bilemiyorum.Ayağımı basacak yer bulamıyorum resmen.Şaşkın şaşkın bakıyorum etrafa.Tanımadığım biri gel gidelim bana dese gideceğim neredeyse.O kadar duruyor beynim Rabbim kucağımıza almayı da nasip etsin.
Bu arada aklıma gelmişken saç bandı yaptınmı kendine Özlem.Kırmızı renkte olacakmış unutma.Lohusa terinle cildini silersen bütün lekeler izler gidermiş.Aklında olsun.
Allah iyiliğini versin emi Özlem.Eşim de sen gibi çok güldürür beni.Göbeğimi açıp elini,ayağını görürmüyüm diye incelerken hareketlerini eşim ört üşür kuzumuz diyince epey gülmüştüm.Annem evet üşür diyince çok şaşırdım Ben üşütünce o da hasta olurmuş meğerse
Bir de sütün bu kadar erken gelmesi kötü değilmi dedi eşim bigün.Neden olsunki dedim.Sağılmadığı için ekşimesin içerde dedi.Ne güldüm ne güldüm.Hala aklıma geldikçe gülerim.Meğerse keçinin sütünü sağmadığında memesinde peynirleşirmiş,beyefendi ordan esinlenmiş bu düşüncesinde.Ne alem benim adam yaa
Ah canım benim.Depresyona girmeni gerektirecek bi durumda değilsin ama.Bak mis gibi tatilini de yaptın.Yorgunluğuna rağmen çok güzel bi hava değişimi oldu sana.Sende son günlerinde çok sıkıntılıydın iyi gelmişti sana tatil.Sen de depresyona girersen ben ne yapmalıyımki.Bebeğimi üzecek ne varsa geldi başıma.İşyerimde,yakın arkadaşımla aylarca küs kaldım.Sevdiğim 2 insanı 2 ay arayla aldı Rabbim bu dünyadan.Sevdiceğimi ameliyathane kapılarında bekledim ağlayamadan,ona belli etmeden herşeyi içime atarak.2.ameliyatı olacak şokunu yaşadım.2 kez bebeğimin beyninde sorun olabileceği düşüncesiyle karşılaştım.Kahroldum.Bütün kontrollerimde yalnızdım.Her sorunu tek başıma duydum,gözyaşlarımı wclerde kendim sildim.Kimseye sarılamadan,destek görmeden.Bütün bunların üstüne bırak tatili 2 gün bile kaçamak yapamadık eşimle.Bebeğimizden sonra da yapamayacağız yaza kadar.Depresyon benim kapımın eşiğinde asıl.Sende kolay şeyler yaşamadın.Benimkiler seninkinin yanında basit kalır.Ama çok şükür atlattınız birçoğunu.Kalanları da atlatacaksınız eminim ben.
Ömer için de kendin için de olumsuz düşünme lütfen.Sen ve eşin çok ilgili ebeveynlersiniz.İhmal etmiyorsunuz çocuklarınızı.Dualarınızla,sevginizle yoluna girecek herşey.Nöbet falan geçirmeyecek inşallah.Hepimiz dua edeceğiz ona.Eski sağlıklı günlerine dönsün diye.Senin sonuçlarında iyi gelecek.Ben inanıyorum.Bak bu zor günlerimde hep dualarımdasın ailenle beraber unutma.Rabbim boş çevirmeyecektir ellerimi.
oo yarın hepimizin doktor günü ha :)
inşallah hepimiz güzel sonuçlarla geliriz.
bebiş ağlarken anne çok zor dayanıyor. bir de bacagını tutturuyorlar iğne yaparken
nekadar sıkı tutarsan okadar acısız olurmuş iğne.
ama okadar kötü ağlıyorlar ki
kucagına aldıgında hemen sakinleşip susuyor.
ama o ilk çığlık ve tıkanırcasına bagırmaları çok iç acıtıcı
her defasında içim cız eder.ağlamamak içi kendimi zor tutarım.
hamd olsun kuzularım sakinler.
darısı başına işallah özimm
evet feyzam ya bir denk gelemedik.napiim canım, çocuklar,eşim,iş,güç,temizlik,yemek vs. derken günler ard arda geçiyor.
ne zaman 2 aylık olduk anlamadım bile.
ilk zamanlar çok somurtkan oluyorlar evet.yusuf da çok kaşlarını çatardı. ama şimdilerde karşısındaki konuştukça sırıtıyor :)
hatta onunla konuşunca 'ıgııı' diye bir ses çıkarıyor çok komik
sanki o da konuşmaya çalışıyor.
bi 10-15 gün sonra o da başlar gülmeye merak etme
resmi bekliyoruz ama unutma tamam mı
aminnn canım çok merak ediyorum bakalım nasıl bir kız olacak.. şu ara geceleri hep kıpır kıpır. inşallah geceyi gündüzü ayırt edebiliriz.oo yarın hepimizin doktor günü ha :)
inşallah hepimiz güzel sonuçlarla geliriz.
bebiş ağlarken anne çok zor dayanıyor. bir de bacagını tutturuyorlar iğne yaparken
nekadar sıkı tutarsan okadar acısız olurmuş iğne.
ama okadar kötü ağlıyorlar ki
kucagına aldıgında hemen sakinleşip susuyor.
ama o ilk çığlık ve tıkanırcasına bagırmaları çok iç acıtıcı
her defasında içim cız eder.ağlamamak içi kendimi zor tutarım.
hamd olsun kuzularım sakinler.
darısı başına işallah özimm
evet feyzam ya bir denk gelemedik.napiim canım, çocuklar,eşim,iş,güç,temizlik,yemek vs. derken günler ard arda geçiyor.
ne zaman 2 aylık olduk anlamadım bile.
ilk zamanlar çok somurtkan oluyorlar evet.yusuf da çok kaşlarını çatardı. ama şimdilerde karşısındaki konuştukça sırıtıyor :)
hatta onunla konuşunca 'ıgııı' diye bir ses çıkarıyor çok komik
sanki o da konuşmaya çalışıyor.
bi 10-15 gün sonra o da başlar gülmeye merak etme
resmi bekliyoruz ama unutma tamam mı
Sağol Ayşe valla içimi rahatlatıyorsunuz imtihan dünyası işte Mevlam beterinden korusun inşallah herşey hepimiz için iyi olur. İnsana sıkıntılarını tek unutturan yavrularının yüzüne bakmak oluyor sen de unutacaksın herşeyi gör bak...
Tubişim öpüyorum seni de yavrularını da...
Özlem sen de iyisin inşallah canım , karapisso diğer arkadaşlar hepiniz dualarımdasınız ...
Sunbalım sen de doğum yapmışsın canım hayırlı uğurlu olsun analı babalı sağlıklı büyüsün inşallah
Maşallah ne güzel büyütüyorsun irkekleri Darısı başımıza inşallah.
36+5iz daha biz teyzesi.Gelişimimize göre 38+5iz. Yarın büyük buluşma var.Hayırlısı artık
Daha sık gel artık.Özlüyoruz seni
Ayy siz sıra Ayşe de dedikçe ben heyecanlanıyorum
O dediğin parmakucunda hissetmeyi bende yaşıyorum.Hayırlısıyla bitirelim bu mucize dönemi....
Kız İpek daha dün gibiydi hamileliğini öğrendiğin.Sorular sorardım druma senin için.Ne zaman 31.hafta yazıyor takviminde.
Ah canım yaaa.Ne kadar acı çekiyorsun.Git tabi dra.Tedavi ederler inşallah.Allah şifa versin duaların sayesinde.
ay Allahım Yarabbim şuna bak ya. ısırırım o yanaklarını senin şirin şeyy..
evet canım iyice geriliyor normal.. benimki de öyle.. top gibi valla sanki hava dolu içi patlayacak yakında :)))kizalr 29-30 hafta olduktan sonra karnim daha sert gibi yani siz de boyle bir sey hissettiniz mi?
Masallah bu bidik coook sevimli tubishim. Op yerimize.. Gulec oglus :)
Aysecim Allah senden razi olsun hep sorularima yanit verdin tabi cadiozy de oyle. Karapisso ve sayamadikalrim. 30+4 olduk insallah 9 haftamiz kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?