- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #17.381
Dur bakalım bu kara günlerin aydınlığı da olacaktır elbet.Rabbim en hayırlı sonuca ulaştırsın inşallah sizlerimerhaba kızlar moralim bozuk biraz tayin olmadı.ikinci bi atama var nolur dua edin.Eşimden ayrı Kuzey bebişimle kaldık öyle
Hepimiz sorularımıza birbirimizden yanıt buluyoruz.Maşallah azıcık kaldı sanada.Masallah bu bidik coook sevimli tubishim. Op yerimize.. Gulec oglus :)
Aysecim Allah senden razi olsun hep sorularima yanit verdin tabi cadiozy de oyle. Karapisso ve sayamadikalrim. 30+4 olduk insallah 9 haftamiz kaldi
Normal canım.Bende de o haftalarda başlamıştı sertliklerkizalr 29-30 hafta olduktan sonra karnim daha sert gibi yani siz de boyle bir sey hissettiniz mi?
Tünaydın canım.Ben de sabah cumartesiymiş gibi hissetmiştimGünaydın kızlar. bu haftanın son iş günüü
bana hep cuma gibi geliyor bugün :)
saat 4 te izin alıp çıkacağım inşallah bakalım küçük hanım neler yapmış..
Ayşem sen de sabahtan gidecektin hadi hayırlı haberlerle gel inşallah.
Sabah yine gözlerim karardı. Ah bu tansiyon niye düşer anlamıyorum. Eşşek sıpası alıyor bütün herşeyi tabi bana birşey kalmıyor.. sen hele bir çık bak neler etcem sana...ısırcam seni görr...cani anneyim ben
neyse küp şeker bu soruna çözüm.. acil durumlar için yanınızda bulundurun kızlar olmadı çay bahçelerinden toplayın :)
Dur bakalım bu kara günlerin aydınlığı da olacaktır elbet.Rabbim en hayırlı sonuca ulaştırsın inşallah sizleri
41 bin kere maşallah.Ay ne tatlı bu irkek Tubiiii..Allah bana da nasip etsin böyle nur topu gibi evlatlar
Hepimiz sorularımıza birbirimizden yanıt buluyoruz.Maşallah azıcık kaldı sanada.
Normal canım.Bende de o haftalarda başlamıştı sertlikler
Tünaydın canım.Ben de sabah cumartesiymiş gibi hissetmiştim
Aman dikkat et tansiyon mahveder insanı.:18::18:
Eveeet arkadaşlar biz geldiiiiik
Hala tek parçayız,bölünmedik
3100 gr olmuş kuzum.Pekmezi içmeyi bırakmıştım aradaki fark 1 haftaya düşmüş( gelişimi ile sata göre olan hafta farkı)
Gelirken aldım bi şişe daha içmeye devam
Nstde 3-4 tane ağrı çıktı.Normalmiş onlarda.10-15 gün daha sürer sonra doğum başlar dedi dr.9 Eylül'e kadar doğum sancıları başlamazsa mutlaka gel dedi.Gerek kalmayacak gibi duruyor dedi.1-1,5 dk süren ağrı girer,5-6 dk sonra bir daha girer.Ve bu böyle devam ederse hemen geliyorsun dedi.Anneler bekle der,daha vakti var der onları dinleme sıkıntı olursa evde müdaheleye geç kalınır dedi
Suyun gelmesi ve kanama da hemen gelmen gereken durumlar dedi.Bunlar olduğunda dru arayacakmışım direk.Ben yönlendircem seni dedi.:102::102::102::102::102::102::102::102:
Epidural ve spinali sordum.Sen normal doğal doğum yapacaksın dedi.Ağrını kesersem,başında hemşire ıkın dediğinde ıkınamazsan veya başında ıkın diyeceği zamanı bilmeyen bi hemşire olursa seni de bebeği de tehlikeye atarız dedi.Sıkıntı olursa sezeryana alırız dedi.Onun dışında doğurup yürüyerek çıkacaksın doğumhaneden dedi.:18::18::18::18:
Beklemeye devam kısaca
Eveeet arkadaşlar biz geldiiiiik
3100 gr olmuş kuzum.Pekmezi içmeyi bırakmıştım aradaki fark 1 haftaya düşmüş( gelişimi ile sata göre olan hafta farkı)
Nstde 3-4 tane ağrı çıktı.Normalmiş onlarda.10-15 gün daha sürer sonra doğum başlar dedi dr.9 Eylül'e kadar doğum sancıları başlamazsa mutlaka gel dedi.Gerek kalmayacak gibi duruyor dedi.1-1,5 dk süren ağrı girer,5-6 dk sonra bir daha girer.Ve bu böyle devam ederse hemen geliyorsun dedi.Anneler bekle der,daha vakti var der onları dinleme sıkıntı olursa evde müdaheleye geç kalınır dedi
Suyun gelmesi ve kanama da hemen gelmen gereken durumlar dedi.Bunlar olduğunda dru arayacakmışım direk.Ben yönlendircem seni dedi.:102::102::102::102::102::102::102::102:
Epidural ve spinali sordum.Sen normal doğal doğum yapacaksın dedi.Ağrını kesersem,başında hemşire ıkın dediğinde ıkınamazsan veya başında ıkın diyeceği zamanı bilmeyen bi hemşire olursa seni de bebeği de tehlikeye atarız dedi.Sıkıntı olursa sezeryana alırız dedi.Onun dışında doğurup yürüyerek çıkacaksın doğumhaneden dedi.:18::18::18::18:
Beklemeye devam kısaca
Ne güzel haberlerle gelmişsin Ayşem...
oy maşallah ya kıyamam ben ona. kocaman olmuş Ayşem tabi seni zorlar. en aşağo 3,5 kg doğacak maşallah.ultrasondan daha fazla doğarmış bebekler.. hayırlısıyla dünyaya gelir inşallah.
E ozaman son 10 gün filan var doğuma. geliyor topkek geliyorrrr
ne güzel besleniyorsun Ayşem ne güzel bakıyorsun kızına. ben hiç dikkat etmiyorum tek dikkat ettiğim şey sütle meyve.. ne ceviz yiyorum ne pekmez.. Allaha emanet gidiyoruz..vaktim kalmıyor yemeye :26::26::26::26: inşallah bugün ben de güzel haberlerle gelirim.. benim kiloda artış yok ama bakalım bebek ne durumda :26::26::26::26::26:
Gunaydinlarrrr..
Aysecim masallah prenses kocaman olmus. 1-2 hafta ileri geri onemli deil artik insallah saglikla dogsun da. Pekmez kilo aldiriyor diorlar ama pekmzde de asiri seker var yani kendi fikrim bebek kilo alacaksa proteinden almasini tercih ederim. Yani seker vucut icin yararli bir sey deil. Bu tamamemn benim gorusum.. Bu arada takvimde 23 gun kaldi yaziyor sende normalde 40+lara gecmene daha bikac gun daha var ama bu demi bu 40 haftanin icindeyim yazacak cunku.
Cadizoycimmm sut meyve bile yeter. Kimileri hic beslenemiyor bile. Bebege gundu 2-3 litre su bile yetiyormus. Biri yaziyordu mide sorunundan hic yemek yememis sadece meyve yemis cocuk kilolu dogmus. Meyve de seker sonucta. Bence zaten ille cok kilolu olmasi onemli deil ortalama 3,400- 3,500 iyi gibi sanirim. Aman saglik olsun da..
Buarada son aylarda bebekler ortalama kac gr aliomus biliyor musunuz?
Feyzacim masallah cok seker papyon da yakiyor ortaligi :)
Ben kaç kilo aldım bilmiyorumki:26::26::26::26: Unuttum tartılmayı.Dr da sormadıNe güzel haberlerle gelmişsin Ayşem...
oy maşallah ya kıyamam ben ona. kocaman olmuş Ayşem tabi seni zorlar. en aşağo 3,5 kg doğacak maşallah.ultrasondan daha fazla doğarmış bebekler.. hayırlısıyla dünyaya gelir inşallah.
ne güzel besleniyorsun Ayşem ne güzel bakıyorsun kızına. ben hiç dikkat etmiyorum tek dikkat ettiğim şey sütle meyve.. ne ceviz yiyorum ne pekmez.. Allaha emanet gidiyoruz..vaktim kalmıyor yemeye :26::26::26::26: inşallah bugün ben de güzel haberlerle gelirim.. benim kiloda artış yok ama bakalım bebek ne durumda :26::26::26::26::26:
Bende normal istiyorum ama insan tedirgin oluyor yinede.:18:Karapisso canım geçmiş olsun bir tanem kabız olmamaya gayret göster düzelir en kısa zamanda...
Tubiş güle güle büyüt oğlunu pek tatlı bal bal ısırasım geldi benimki pek büyüdü ısırılmıyo:)))))
Ayşem herhangi bir problem olmazsa normal doğumu tercih etmeni isterim...
Şubat anneleri topiğindeyim 2 eylülde cinsiyetini yazacağım buraya pek heyecanlıyım bu aralar öpüyorum kalın sağlıcakla:)
Evet sağlıklı olsunda,kilosu çok olmasın önemli değil.Son 2 ay boyunca bebek haftada 300-400 gr alırmış.öyle okumuştum bi yerde.Gunaydinlarrrr..
Aysecim masallah prenses kocaman olmus. 1-2 hafta ileri geri onemli deil artik insallah saglikla dogsun da. Pekmez kilo aldiriyor diorlar ama pekmzde de asiri seker var yani kendi fikrim bebek kilo alacaksa proteinden almasini tercih ederim. Yani seker vucut icin yararli bir sey deil. Bu tamamemn benim gorusum.. Bu arada takvimde 23 gun kaldi yaziyor sende normalde 40+lara gecmene daha bikac gun daha var ama bu demi bu 40 haftanin icindeyim yazacak cunku.
Buarada son aylarda bebekler ortalama kac gr aliomus biliyor musunuz?
Geçmiş olsun.İnşallah kaşıntında geçer hemen.Bir daha da canın yanmaz canım.Kızlar nasılsınız bakalımmm
Biz bugün evdeyiz dinlenmedeyiz,dün çıkmıştık felaket bir sıcak vardı eşim dedi bugün yazın en sıcak günü.
Bizde çıkmayalım dedik,bana çok iyi olacak bu dinlenme çok yoruldum çünkü.
Beni soran düşünen cevap veren bütün arkadaşlarıma içten dualar ediyorum çok teşekkürler beni düşündüğünüz içinnn
El ve ayaklardaki şişlikler başladı maalesef.
Bugün Gene lcerraha göründüm yaşadıklarımı anlattım çatlak olmuş dedi bir kerem verdi sabah akşam ılık sude erit içinde 5 dakika otur dedi. ilaç olmadanda ılık suda oturabilirsin dedi.
Normal doğuma engel değilmiş buna çok sevindim.
Acısıda biraz dindi sadece kaşınıyor
vazelin sürüyorum ama bugünden itibaren z.yağı süreceğim.
İnşaallah kabızlığım tekrar etmez.
Tubishim Aziz Mahmut Haüdayi haz.gidemedik ama paşaların için dua ettim edeceğim,sende benim koca paşam için dua et.
Oğluşumada dua edersen sevinirim.
epeck nasıl gidiyor oğluşun tekmeleri ne alemde.
cadıozy aişe nasılsınız kızlar.
Oğluşumun maşaallahı var sırt üstü yattımmı durmuyor habire vuruyor
Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepinizi öpüyoruzzz
Kızlar merhaba.
Öncelike bu erkek bebişlere bayıldım maşallah paşalar büyümüş kocaman olmuşlar.
Tubişim ve feyzacım maşallah kuzucuklarınıza.
Hepinizi çok özledim.
Evde işlerim vardı. Tatil dönüşü olunca biraz dağınıklık oldu. Sağolsun kocişim evi tertemiz bırakıp öyle gelmiş yanıma.
Ayşecim hayırlısı ile bir avazda dogurursun inşallah. Bizlerede dua et. Zaman çok çabuk geçiyor. Ben senin mesajını okurken hayli heyecanlandım. ama biz herşeyin üsttesinden gelirin İnşallahh...
Karapisso canım çok geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum. Bende Pazartesi veya Salı günü doktora gidicem. Bizim kız durmuyo eli dursa ayağı durmuyor
Annesinin kuzusu... Sağ salim gelsinler. Rabbim bizi kimselere muhtaç etmesin inşallah.. Hemencecik ayağa kalkıp bebişlerimize bakacak gücü versin...
Bende araba araştırıyorum. Kızlar sizler hangi marka ve modelleri aldınız? Bana fikir verirmisiniz? Bir an önce bende halletmek istiyorum araba ve yatak işini. Yataktada kararsızım park yatak mı mobilya mı alsam bilemedim.
Şuan ki amacım araba almak2-3 hafta içinde almak istiyorum. İnterntten bu modeli gördüm gayet kullanışlı geldi. Sizler ne dersiniz?
ilkebebe.com
Rabbim yardımcın olsun Feyzam Sende bizim dualrımızdasın unutma...Sağol Ayşe valla içimi rahatlatıyorsunuz imtihan dünyası işte Mevlam beterinden korusun inşallah herşey hepimiz için iyi olur. İnsana sıkıntılarını tek unutturan yavrularının yüzüne bakmak oluyor sen de unutacaksın herşeyi gör bak...
Tubişim öpüyorum seni de yavrularını da...
Özlem sen de iyisin inşallah canım , karapisso diğer arkadaşlar hepiniz dualarımdasınız ...
Sunbalım sen de doğum yapmışsın canım hayırlı uğurlu olsun analı babalı sağlıklı büyüsün inşallah
Ve aleyküm selam Tbishimmm Maşaallah kızzzzzzz paşa paşa tosun paşa bu oğlann
AyMasallah bu bidik coook sevimli tubishim. Op yerimize.. Gulec oglus :)
Aysecim Allah senden razi olsun hep sorularima yanit verdin tabi cadiozy de oyle. Karapisso ve sayamadikalrim. 30+4 olduk insallah 9 haftamiz kaldi
Canım ben akşamları acayip sertlik hissediyorum.kizalr 29-30 hafta olduktan sonra karnim daha sert gibi yani siz de boyle bir sey hissettiniz mi?
Maşaallah diyelim. ama neden pekmesini ihmal ettin canım.Eveeet arkadaşlar biz geldiiiiik
Beklemeye devam kısaca
Ne güzel haberlerle gelmişsin Ayşem...
İnşaallah canım kabız olmamaya dikkat ediyorum daha ne yapabilirim bilmiyorumKarapisso canım geçmiş olsun bir tanem kabız olmamaya gayret göster düzelir en kısa zamanda...
Tubiş güle güle büyüt oğlunu pek tatlı bal bal ısırasım geldi benimki pek büyüdü ısırılmıyo:)))))
Ayşem herhangi bir problem olmazsa normal doğumu tercih etmeni isterim...
Şubat anneleri topiğindeyim 2 eylülde cinsiyetini yazacağım buraya pek heyecanlıyım bu aralar öpüyorum kalın sağlıcakla:)
Ay yerim ben bubu Feyzaa neresi ciddi kız çok sevimli ve şeker çıkmış burda
Ayşecim bu arada sen pekmezi nasıl tüketiyorsun ? Bende yiyim bari evde varBebişe yarasın senin topkeke yaklaşsın
Durmasın annesi hareker berekettirKızlar merhaba.
Öncelike bu erkek bebişlere bayıldım maşallah paşalar büyümüş kocaman olmuşlar.
Tubişim ve feyzacım maşallah kuzucuklarınıza.
Hepinizi çok özledim.
Evde işlerim vardı. Tatil dönüşü olunca biraz dağınıklık oldu. Sağolsun kocişim evi tertemiz bırakıp öyle gelmiş yanıma.
Ayşecim hayırlısı ile bir avazda dogurursun inşallah. Bizlerede dua et. Zaman çok çabuk geçiyor. Ben senin mesajını okurken hayli heyecanlandım. ama biz herşeyin üsttesinden gelirin İnşallahh...
Karapisso canım çok geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum. Bende Pazartesi veya Salı günü doktora gidicem. Bizim kız durmuyo eli dursa ayağı durmuyor
Annesinin kuzusu... Sağ salim gelsinler. Rabbim bizi kimselere muhtaç etmesin inşallah.. Hemencecik ayağa kalkıp bebişlerimize bakacak gücü versin...
Bende araba araştırıyorum. Kızlar sizler hangi marka ve modelleri aldınız? Bana fikir verirmisiniz? Bir an önce bende halletmek istiyorum araba ve yatak işini. Yataktada kararsızım park yatak mı mobilya mı alsam bilemedim.
Şuan ki amacım araba almak2-3 hafta içinde almak istiyorum. İnterntten bu modeli gördüm gayet kullanışlı geldi. Sizler ne dersiniz?
ilkebebe.com
Maşaallah diyelim. ama neden pekmesini ihmal ettin canım.
Allah senden razı olsun ben senden öğrendim pekmezi ve hergün sbah açkarna içiyorum bir kaşık.
devammm et kuzum.
Allahım son 10 gün haaaaaaaaaaaa
Kız hatırlıyormusun testinde silik çizgiyi gördüğün gün topikte sadece ben vardımm
Yazmıştın silik çizgiyi gördüm diye ne gündi demi ya bak doğuravaksın zaman nasılda geçiyor
Rabbim bizlere hakiki mümin olmayı zamanımızı bu şekilde diriltmeyi nasip etsin...
Her sabah aç karnına 1 yemek kaşığı yiyorum ben canım.10 günde bile farketmişti.Son 10 gündür de içmiyorum hemen gelişimi normale yaklaşmış.Faydası var yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?