Bol bebiş topiği

merhaba kızlar moralim bozuk biraz tayin olmadı.ikinci bi atama var nolur dua edin.Eşimden ayrı Kuzey bebişimle kaldık öyle
Dur bakalım bu kara günlerin aydınlığı da olacaktır elbet.Rabbim en hayırlı sonuca ulaştırsın inşallah sizleri

selam teyzecikleeerrr
bir merhaba diyelim dedikk

Eki Görüntüle 788367 Eki Görüntüle 788368
41 bin kere maşallah.Ay ne tatlı bu irkek Tubiiii..Allah bana da nasip etsin böyle nur topu gibi evlatlar

Masallah bu bidik coook sevimli tubishim. Op yerimize.. Gulec oglus :)

Aysecim Allah senden razi olsun hep sorularima yanit verdin tabi cadiozy de oyle. Karapisso ve sayamadikalrim. 30+4 olduk insallah 9 haftamiz kaldi
Hepimiz sorularımıza birbirimizden yanıt buluyoruz.Maşallah azıcık kaldı sanada.

kizalr 29-30 hafta olduktan sonra karnim daha sert gibi yani siz de boyle bir sey hissettiniz mi?
Normal canım.Bende de o haftalarda başlamıştı sertlikler

Tünaydın canım.Ben de sabah cumartesiymiş gibi hissetmiştim
Aman dikkat et tansiyon mahveder insanı.:18::18:

Ayşem doktora gittin mi? ne dedi? ne yapıyor topkekin?

Eveeet arkadaşlar biz geldiiiiik
Hala tek parçayız,bölünmedik
3100 gr olmuş kuzum.Pekmezi içmeyi bırakmıştım aradaki fark 1 haftaya düşmüş( gelişimi ile sata göre olan hafta farkı)
Gelirken aldım bi şişe daha içmeye devam
Nstde 3-4 tane ağrı çıktı.Normalmiş onlarda.10-15 gün daha sürer sonra doğum başlar dedi dr.9 Eylül'e kadar doğum sancıları başlamazsa mutlaka gel dedi.Gerek kalmayacak gibi duruyor dedi.1-1,5 dk süren ağrı girer,5-6 dk sonra bir daha girer.Ve bu böyle devam ederse hemen geliyorsun dedi.Anneler bekle der,daha vakti var der onları dinleme sıkıntı olursa evde müdaheleye geç kalınır dedi
Suyun gelmesi ve kanama da hemen gelmen gereken durumlar dedi.Bunlar olduğunda dru arayacakmışım direk.Ben yönlendircem seni dedi.:102::102::102::102::102::102::102::102:
Epidural ve spinali sordum.Sen normal doğal doğum yapacaksın dedi.Ağrını kesersem,başında hemşire ıkın dediğinde ıkınamazsan veya başında ıkın diyeceği zamanı bilmeyen bi hemşire olursa seni de bebeği de tehlikeye atarız dedi.Sıkıntı olursa sezeryana alırız dedi.Onun dışında doğurup yürüyerek çıkacaksın doğumhaneden dedi.:18::18::18::18:
Beklemeye devam kısaca

Ne güzel haberlerle gelmişsin Ayşem...
oy maşallah ya kıyamam ben ona. kocaman olmuş Ayşem tabi seni zorlar. en aşağo 3,5 kg doğacak maşallah.ultrasondan daha fazla doğarmış bebekler.. hayırlısıyla dünyaya gelir inşallah.
E ozaman son 10 gün filan var doğuma. geliyor topkek geliyorrrr
ne güzel besleniyorsun Ayşem ne güzel bakıyorsun kızına. ben hiç dikkat etmiyorum tek dikkat ettiğim şey sütle meyve.. ne ceviz yiyorum ne pekmez.. Allaha emanet gidiyoruz..vaktim kalmıyor yemeye :26::26::26::26: inşallah bugün ben de güzel haberlerle gelirim.. benim kiloda artış yok ama bakalım bebek ne durumda :26::26::26::26::26:

Son düzenleme:
Karapisso canım geçmiş olsun bir tanem kabız olmamaya gayret göster düzelir en kısa zamanda...
Tubiş güle güle büyüt oğlunu pek tatlı bal bal ısırasım geldi benimki pek büyüdü ısırılmıyo:)))))
Ayşem herhangi bir problem olmazsa normal doğumu tercih etmeni isterim...
Şubat anneleri topiğindeyim 2 eylülde cinsiyetini yazacağım buraya pek heyecanlıyım bu aralar öpüyorum kalın sağlıcakla:)

Gunaydinlarrrr..
Aysecim masallah prenses kocaman olmus. 1-2 hafta ileri geri onemli deil artik insallah saglikla dogsun da. Pekmez kilo aldiriyor diorlar ama pekmzde de asiri seker var yani kendi fikrim bebek kilo alacaksa proteinden almasini tercih ederim. Yani seker vucut icin yararli bir sey deil. Bu tamamemn benim gorusum.. Bu arada takvimde 23 gun kaldi yaziyor sende normalde 40+lara gecmene daha bikac gun daha var ama bu demi bu 40 haftanin icindeyim yazacak cunku.

Cadizoycimmm sut meyve bile yeter. Kimileri hic beslenemiyor bile. Bebege gundu 2-3 litre su bile yetiyormus. Biri yaziyordu mide sorunundan hic yemek yememis sadece meyve yemis cocuk kilolu dogmus. Meyve de seker sonucta. Bence zaten ille cok kilolu olmasi onemli deil ortalama 3,400- 3,500 iyi gibi sanirim. Aman saglik olsun da..

Buarada son aylarda bebekler ortalama kac gr aliomus biliyor musunuz?

Feyzacim masallah cok seker papyon da yakiyor ortaligi :)

Kızlar nasılsınız bakalımmm
Biz bugün evdeyiz dinlenmedeyiz,dün çıkmıştık felaket bir sıcak vardı eşim dedi bugün yazın en sıcak günü.
Bizde çıkmayalım dedik,bana çok iyi olacak bu dinlenme çok yoruldum çünkü.
Beni soran düşünen cevap veren bütün arkadaşlarıma içten dualar ediyorum çok teşekkürler beni düşündüğünüz içinnn
El ve ayaklardaki şişlikler başladı maalesef.
Bugün Gene lcerraha göründüm yaşadıklarımı anlattım çatlak olmuş dedi bir kerem verdi sabah akşam ılık sude erit içinde 5 dakika otur dedi. ilaç olmadanda ılık suda oturabilirsin dedi.
Normal doğuma engel değilmiş buna çok sevindim.
Acısıda biraz dindi sadece kaşınıyor
vazelin sürüyorum ama bugünden itibaren z.yağı süreceğim.
İnşaallah kabızlığım tekrar etmez.
Tubishim Aziz Mahmut Haüdayi haz.gidemedik ama paşaların için dua ettim edeceğim,sende benim koca paşam için dua et.
Oğluşumada dua edersen sevinirim.
epeck nasıl gidiyor oğluşun tekmeleri ne alemde.
cadıozy aişe nasılsınız kızlar.
Oğluşumun maşaallahı var sırt üstü yattımmı durmuyor habire vuruyor
Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepinizi öpüyoruzzz

evet canım sağlıklı olsunlar da önemli olan o.. fazla tatlı yiyemiyorum işte.. tatlı yedikten sonra ağzımda bozuk bir tat kalıyor. dondurma yedikten sonra üzerine çekirdek yiyorum.. ağzımdaki tat bozukluğunu alsın diye. tatlıyla hiç aram yok. o yüzden pekmezi de hiç yiyesim gelmiyor..epeydir ceviz bademi de bıraktım. bugün alayım bari de çocuğa biraz besin olsun..

Ben kaç kilo aldım bilmiyorumki:26::26::26::26: Unuttum tartılmayı.Dr da sormadı

Bende normal istiyorum ama insan tedirgin oluyor yinede.:18:

Ne yakışıklılar varmış bizim topikteeeee
Papyonunu yesinler senin ciddi paşa

Evet sağlıklı olsunda,kilosu çok olmasın önemli değil.Son 2 ay boyunca bebek haftada 300-400 gr alırmış.öyle okumuştum bi yerde.

Geçmiş olsun.İnşallah kaşıntında geçer hemen.Bir daha da canın yanmaz canım.
Biz iyiyiz çok şükür.Bugünde doğurmadım
Epack
Son 1 ayda bebek ortalama 500 - 100 gram civarında kilo alır. Alıntı yaptım bu yazıyı.Haftada değil son ayda alırmış o kadar kiloyu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar merhaba.

Öncelike bu erkek bebişlere bayıldım maşallah paşalar büyümüş kocaman olmuşlar.

Tubişim ve feyzacım maşallah kuzucuklarınıza.

Hepinizi çok özledim.

Evde işlerim vardı. Tatil dönüşü olunca biraz dağınıklık oldu. Sağolsun kocişim evi tertemiz bırakıp öyle gelmiş yanıma.

Ayşecim hayırlısı ile bir avazda dogurursun inşallah. Bizlerede dua et. Zaman çok çabuk geçiyor. Ben senin mesajını okurken hayli heyecanlandım. ama biz herşeyin üsttesinden gelirin İnşallahh...

Karapisso canım çok geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum. Bende Pazartesi veya Salı günü doktora gidicem. Bizim kız durmuyo eli dursa ayağı durmuyor

Annesinin kuzusu... Sağ salim gelsinler. Rabbim bizi kimselere muhtaç etmesin inşallah.. Hemencecik ayağa kalkıp bebişlerimize bakacak gücü versin...

Bende araba araştırıyorum. Kızlar sizler hangi marka ve modelleri aldınız? Bana fikir verirmisiniz? Bir an önce bende halletmek istiyorum araba ve yatak işini. Yataktada kararsızım park yatak mı mobilya mı alsam bilemedim.

Şuan ki amacım araba almak 2-3 hafta içinde almak istiyorum. İnterntten bu modeli gördüm gayet kullanışlı geldi. Sizler ne dersiniz?

ilkebebe.com

Çok sağol canım.İnşallah hepimiz bi avazda kurtuluruz
Araba sormuşsun.Ben de çok araştırmıştım o konuyu.Chicco-liteway ve Kraft-London baston pusetleri arasından Kraft'ı seçtim.Önceliklerime o uyuyordu.Hafif,kolay katlanabilen,çok yer kaplamayan,çift yönlü,tam yatabilen bi araba istedim ben.Ama maalesef baston pusetlerde çift yön yok denecek kadar az.Olanların da fiyatları yüksek geldi.Sende senin için önemli olan özellikleri belirlersen seçmen kolay olur.e-bebek'te ve coolbebekte indirimde olan iki tane araba vardı.Onları da incele istersen.Videolardan nasıl kapandığına falan da bakarsan daha net bilgin olur.Sonra gider bakar alırsın.

Rabbim yardımcın olsun Feyzam Sende bizim dualrımızdasın unutma...
Birbirimizden dualarımıza eksiltmeyelim canım :)
selam teyzecikleeerrr
bir merhaba diyelim dedikk

Eki Görüntüle 788367 Eki Görüntüle 788368
Ve aleyküm selam Tbishimmm Maşaallah kızzzzzzz paşa paşa tosun paşa bu oğlann
Masallah bu bidik coook sevimli tubishim. Op yerimize.. Gulec oglus :)

Aysecim Allah senden razi olsun hep sorularima yanit verdin tabi cadiozy de oyle. Karapisso ve sayamadikalrim. 30+4 olduk insallah 9 haftamiz kaldi
Ay hadi kuzum bebişin güzel haberini aldığımız günğde görelim sağlkla
9 haftaaa anam bitti sayılır. benim 40 hafta olmasına 15 hafta var.
kizalr 29-30 hafta olduktan sonra karnim daha sert gibi yani siz de boyle bir sey hissettiniz mi?
Canım ben akşamları acayip sertlik hissediyorum.
Sabahları karnım 3 aylık gibi. yedikçe içtikçe gece 5 ayı buluyor.
Maşaallah diyelim. ama neden pekmesini ihmal ettin canım.
Allah senden razı olsun ben senden öğrendim pekmezi ve hergün sbah açkarna içiyorum bir kaşık.
devammm et kuzum.
Allahım son 10 gün haaaaaaaaaaaa
Kız hatırlıyormusun testinde silik çizgiyi gördüğün gün topikte sadece ben vardımm
Yazmıştın silik çizgiyi gördüm diye ne gündi demi ya bak doğuravaksın zaman nasılda geçiyor
Rabbim bizlere hakiki mümin olmayı zamanımızı bu şekilde diriltmeyi nasip etsin...
kızzzzzz niye yemiyorsunnn pekmez ceviz
Benimde cevizle aram yok amamhaftada 2 kez yemelisin en az
İnşaallah canım kabız olmamaya dikkat ediyorum daha ne yapabilirim bilmiyorum
Bende 2 eylülü bekliyrum sabaha randevu al bari git gelllll
Ay yerim ben bubu Feyzaa neresi ciddi kız çok sevimli ve şeker çıkmış burda
Maşaallah uzum çok sevdim oğlunuuu

Durmasın annesi hareker berekettir
arabayı beğendim iki yönlü heralde.

Sabah sabah çok zor oluyor helede harnup pekmezi olunca Onu iç,10 dk sonra kan hapını iç,10 dk sonra 3 hurma ye bögg geldi artık Evde de 1 kaşık bişey kalmıştı,almadım işin açığı.Ama gelişimi normale yaklaşmış diyince dr hemen gittim aldım yeni şişeyi Kuzum için içmeliyim dedim.
Yaaaa ne gündü değilmi?Eşim karşımda şaşkın şaşkın neyin var senin diyordu.Bende ağzım kulaklarımda sana yazıyordum.Topikte kimse yoktu o akşam Hiç unutamayacağım o günü.Rabbim herkese nasip etsin inşallah

Her sabah aç karnına 1 yemek kaşığı yiyorum ben canım.10 günde bile farketmişti.Son 10 gündür de içmiyorum hemen gelişimi normale yaklaşmış.Faydası var yani

Canım ben demir hapınız sabah namaza kalkınca içiyorum 5 buçuk gibi.
Sabah uyanınca en geç 10 gibide pekmezi içiyorum ikisini ard arda içmemek gerekmiş çünkü pekmez ne hap yutarsan yut emiyormuş hapın etkisi gidiyormuş.
O yüzden bende ikisini ayrı içiyorum pekmezden sonrada 2 saat süt kullanmıyorum.
Allahım şifalarımızı versin
İncim geri döndüğüne sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…