- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #17.401
Canım ben demir hapınız sabah namaza kalkınca içiyorum 5 buçuk gibi.
Sabah uyanınca en geç 10 gibide pekmezi içiyorum ikisini ard arda içmemek gerekmiş çünkü pekmez ne hap yutarsan yut emiyormuş hapın etkisi gidiyormuş.
O yüzden bende ikisini ayrı içiyorum pekmezden sonrada 2 saat süt kullanmıyorum.
Allahım şifalarımızı versin
İncim geri döndüğüne sevindim
Sabah sabah çok zor oluyor helede harnup pekmezi oluncaOnu iç,10 dk sonra kan hapını iç,10 dk sonra 3 hurma ye bögg geldi artık Evde de 1 kaşık bişey kalmıştı,almadım işin açığı.Ama gelişimi normale yaklaşmış diyince dr hemen gittim aldım yeni şişeyi Kuzum için içmeliyim dedim.
Yaaaa ne gündü değilmi?Eşim karşımda şaşkın şaşkın neyin var senin diyordu.Bende ağzım kulaklarımda sana yazıyordum.Topikte kimse yoktu o akşamHiç unutamayacağım o günü.Rabbim herkese nasip etsin inşallah
İkisi de kan yapıcı olunca bişey olmaz diye düşünmüştüm ben.:44:Sütü öğleden sonra içiyorum ben.Gece yatarken içtiğimde uyutmuyor sıpam döne döne
Kızlar benim size bir müjdem var.Haziran'da girdiğim sınavı kazanmışım.Emeklerim boşa gidecek diye üzülüyordum.Diğer sınav Aralık'taydı,2 aylık çocukla Ankara'ya nasıl gideceğim,nasıl ders çalışacağım diye düşünüp duruyordum.Rabbim aydınlığına çıkardı çok şükür.
iyiyim canım çok şükür.. sen de daha iyi olursun inşallah. hemoroid en zoru valla. Allahım şifa versin.Kızlar nasılsınız bakalımmm
Biz bugün evdeyiz dinlenmedeyiz,dün çıkmıştık felaket bir sıcak vardı eşim dedi bugün yazın en sıcak günü.
Bizde çıkmayalım dedik,bana çok iyi olacak bu dinlenme çok yoruldum çünkü.
Beni soran düşünen cevap veren bütün arkadaşlarıma içten dualar ediyorum çok teşekkürler beni düşündüğünüz içinnn
El ve ayaklardaki şişlikler başladı maalesef.
Bugün Gene lcerraha göründüm yaşadıklarımı anlattım çatlak olmuş dedi bir kerem verdi sabah akşam ılık sude erit içinde 5 dakika otur dedi. ilaç olmadanda ılık suda oturabilirsin dedi.
Normal doğuma engel değilmiş buna çok sevindim.
Acısıda biraz dindi sadece kaşınıyor
vazelin sürüyorum ama bugünden itibaren z.yağı süreceğim.
İnşaallah kabızlığım tekrar etmez.
Tubishim Aziz Mahmut Haüdayi haz.gidemedik ama paşaların için dua ettim edeceğim,sende benim koca paşam için dua et.
Oğluşumada dua edersen sevinirim.
epeck nasıl gidiyor oğluşun tekmeleri ne alemde.
cadıozy aişe nasılsınız kızlar.
Oğluşumun maşaallahı var sırt üstü yattımmı durmuyor habire vuruyor
Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepinizi öpüyoruzzz
canım ben sunny baby nin travel sistem arabasını incelemiştim ama hangi modeldi hatırlamıyorum. güzel gelmişti bana. sadece o baktığımız araba çift yönlü değildi o yüzden kocam caydırmıştı. ayrıca o araba biraz fazla ağır gelmişti. bizim aldığımız araba 6,9 kg. Pierre Cardin PS2080 travel sistem. 479 tl idi.Kızlar merhaba.
Öncelike bu erkek bebişlere bayıldım maşallah paşalar büyümüş kocaman olmuşlar.
Tubişim ve feyzacım maşallah kuzucuklarınıza.
Hepinizi çok özledim.
Evde işlerim vardı. Tatil dönüşü olunca biraz dağınıklık oldu. Sağolsun kocişim evi tertemiz bırakıp öyle gelmiş yanıma.
Ayşecim hayırlısı ile bir avazda dogurursun inşallah. Bizlerede dua et. Zaman çok çabuk geçiyor. Ben senin mesajını okurken hayli heyecanlandım. ama biz herşeyin üsttesinden gelirin İnşallahh...
Karapisso canım çok geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum. Bende Pazartesi veya Salı günü doktora gidicem. Bizim kız durmuyo eli dursa ayağı durmuyor
Annesinin kuzusu... Sağ salim gelsinler. Rabbim bizi kimselere muhtaç etmesin inşallah.. Hemencecik ayağa kalkıp bebişlerimize bakacak gücü versin...
Bende araba araştırıyorum. Kızlar sizler hangi marka ve modelleri aldınız? Bana fikir verirmisiniz? Bir an önce bende halletmek istiyorum araba ve yatak işini. Yataktada kararsızım park yatak mı mobilya mı alsam bilemedim.
Şuan ki amacım araba almak2-3 hafta içinde almak istiyorum. İnterntten bu modeli gördüm gayet kullanışlı geldi. Sizler ne dersiniz?
ilkebebe.com
Rabbim yardımcın olsun Feyzam Sende bizim dualrımızdasın unutma...
Birbirimizden dualarımıza eksiltmeyelim canım :)
Ve aleyküm selam Tbishimmm Maşaallah kızzzzzzz paşa paşa tosun paşa bu oğlann
Ayhadi kuzum bebişin güzel haberini aldığımız günğde görelim sağlkla
9 haftaaa anam bitti sayılır. benim 40 hafta olmasına 15 hafta var.
Canım ben akşamları acayip sertlik hissediyorum.
Sabahları karnım 3 aylık gibi. yedikçe içtikçe gece 5 ayı buluyor.
Maşaallah diyelim. ama neden pekmesini ihmal ettin canım.
Allah senden razı olsun ben senden öğrendim pekmezi ve hergün sbah açkarna içiyorum bir kaşık.
devammm et kuzum.
Allahım son 10 gün haaaaaaaaaaaa
Kız hatırlıyormusun testinde silik çizgiyi gördüğün gün topikte sadece ben vardımm
Yazmıştın silik çizgiyi gördüm diye ne gündi demi ya bak doğuravaksın zaman nasılda geçiyor
Rabbim bizlere hakiki mümin olmayı zamanımızı bu şekilde diriltmeyi nasip etsin...
kızzzzzz niye yemiyorsunnn pekmez ceviz
Benimde cevizle aram yok amamhaftada 2 kez yemelisin en az
İnşaallah canım kabız olmamaya dikkat ediyorum daha ne yapabilirim bilmiyorum
Bende 2 eylülü bekliyrum sabaha randevu al bari git gelllll
Ay yerim ben bubu Feyzaa neresi ciddi kız çok sevimli ve şeker çıkmış burda
Maşaallah uzum çok sevdim oğlunuuu
Kızlar benim size bir müjdem var.Haziran'da girdiğim sınavı kazanmışım.Emeklerim boşa gidecek diye üzülüyordum.Diğer sınav Aralık'taydı,2 aylık çocukla Ankara'ya nasıl gideceğim,nasıl ders çalışacağım diye düşünüp duruyordum.Rabbim aydınlığına çıkardı çok şükür.
Eveeet arkadaşlar biz geldiiiiik
Hala tek parçayız,bölünmedik
3100 gr olmuş kuzum.Pekmezi içmeyi bırakmıştım aradaki fark 1 haftaya düşmüş( gelişimi ile sata göre olan hafta farkı)
Gelirken aldım bi şişe daha içmeye devam
Nstde 3-4 tane ağrı çıktı.Normalmiş onlarda.10-15 gün daha sürer sonra doğum başlar dedi dr.9 Eylül'e kadar doğum sancıları başlamazsa mutlaka gel dedi.Gerek kalmayacak gibi duruyor dedi.1-1,5 dk süren ağrı girer,5-6 dk sonra bir daha girer.Ve bu böyle devam ederse hemen geliyorsun dedi.Anneler bekle der,daha vakti var der onları dinleme sıkıntı olursa evde müdaheleye geç kalınır dedi
Suyun gelmesi ve kanama da hemen gelmen gereken durumlar dedi.Bunlar olduğunda dru arayacakmışım direk.Ben yönlendircem seni dedi.:102::102::102::102::102::102::102::102:
Epidural ve spinali sordum.Sen normal doğal doğum yapacaksın dedi.Ağrını kesersem,başında hemşire ıkın dediğinde ıkınamazsan veya başında ıkın diyeceği zamanı bilmeyen bi hemşire olursa seni de bebeği de tehlikeye atarız dedi.Sıkıntı olursa sezeryana alırız dedi.Onun dışında doğurup yürüyerek çıkacaksın doğumhaneden dedi.:18::18::18::18:
Beklemeye devam kısaca
Durmasın annesi hareker berekettir
arabayı beğendim iki yönlü heralde.
Karapisso canim tekmeler yerini dalgalanmalara birakiyor. Minik tirtil diyorum artik :)
Cadiozyimm canim bakalim prenses nekadar oldu merak etti haber et randevu sonrasi. Burda sizin gibi kontrol olmadigindan siz ogrenince kilo gelisim seviniyorum:)
Aysecim kan ilaci ille ac karna mi oluyor?
tamam canım akşama yazarım. bizim patron da gelmedi ben izin alcam ya...
ultrason ölçümleriyle doğum haberleriyle hepimiz seviniyoruz burada aile gibi olduk. bir gün giremesem acaba neler oldu topikte diye merak ediyorum..
en son gittiğimde 32+0 da 2051 gr dı. bakalım bugün ne diyecek..
ozel mesaj yazdim canim sana..
cadiozy
Ben 1 kez girdim 27+0 da 1159 du. Suan 30+5 kac civaridir merak ediyorum ondan haftada ortalama kac gr alir diye sordum, bakalim 34te insallah epey buyumus olur insallah..
1,5 kilo olmuştur belki de geçmiştir. genelde alttaki takvimlerle orantılı gidiyor benimki.
olur canım olmaz mı.. ne çabuk geçiyor zaman. 3 hafta sonra gideceksin işte az kalmış.
bakalim senin haberini bekliyorum:) insallah saglikla.. Bugun yatagimiz carsafimiz geldi, kurunca foto koyarim insallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?