Bol bebiş topiği

İkisi de kan yapıcı olunca bişey olmaz diye düşünmüştüm ben.:44:Sütü öğleden sonra içiyorum ben.Gece yatarken içtiğimde uyutmuyor sıpam döne döne

Evet canım çok güzel bir haberdiii şimdide güzel heberlerini bekliyoruz
Amin herkese hayırlısıyla nasip etsinn
Ssrinr cevoye deep taydin kevok eğelenceli taana tuğrama ve adını hatırlamadığım butün kızlara ve tanımadığım herkeseee Rabbim nasip etsin.. Bizlerede sağlıkla doğurmayı nasip etsinn

Kızlar benim size bir müjdem var.Haziran'da girdiğim sınavı kazanmışım. Emeklerim boşa gidecek diye üzülüyordum.Diğer sınav Aralık'taydı,2 aylık çocukla Ankara'ya nasıl gideceğim,nasıl ders çalışacağım diye düşünüp duruyordum.Rabbim aydınlığına çıkardı çok şükür.

İkisi de kan yapıcı olunca bişey olmaz diye düşünmüştüm ben.:44:Sütü öğleden sonra içiyorum ben.Gece yatarken içtiğimde uyutmuyor sıpam döne döne

demir hapının etkisinide emiyormuş kuzum. arkadaşım söyledi sakın aynı anda içme dedi.
Sana yazdım zannadiyordum ama :44: yazmamışım demekki.

Ayy Maşaallah kuzum çok sevindimmmm Allah hayırlı uğurlu etsinnn
şimdi ne olacak bilmiyorum ne sınavıydı :26:

iyiyim canım çok şükür.. sen de daha iyi olursun inşallah. hemoroid en zoru valla. Allahım şifa versin.
saat 5 te randevum var. işyeri de epey yoğun.. umarım çıkabilirim.
canım ben sunny baby nin travel sistem arabasını incelemiştim ama hangi modeldi hatırlamıyorum. güzel gelmişti bana. sadece o baktığımız araba çift yönlü değildi o yüzden kocam caydırmıştı. ayrıca o araba biraz fazla ağır gelmişti. bizim aldığımız araba 6,9 kg. Pierre Cardin PS2080 travel sistem. 479 tl idi.

kuzum tatlı yiyemiyorum ağzımda garip bir tat bırakıyor. pekmez de beni kusturmuştu en son. bir daha da cesaret edemedim. eşim de diyor tahinle karıştırıp deneyelim. belki öyle denerim. badem cevizden çok fazla yedim sanırımarttık hiç yiyesim gelmiyor.

Son düzenleme:

Ayşem gözün aydın hayırlı olsun inşallah çok sevindim. Emeğin boşa çıkmadı.

Karapisso canim tekmeler yerini dalgalanmalara birakiyor. Minik tirtil diyorum artik :)

Cadiozyimm canim bakalim prenses nekadar oldu merak etti haber et randevu sonrasi. Burda sizin gibi kontrol olmadigindan siz ogrenince kilo gelisim seviniyorum:)

Aysecim kan ilaci ille ac karna mi oluyor?

gerçekten geliyor topkekin maşallah ayşem, Rabbim hakkında hangi doğum hayırlı olacaksa uğraştırmadan onu nasip etsin inşallah. hani normal doğumla insan bağırıp çağırırken hamilelik dönemindeki bütün sıkıntıları atmasını sağlarmış ya inşallah sende doğumla beraber bütün kötü şeyleri arkanda bırakırsın canım. topkekini koklarsın içine çeke çeke.

Durmasın annesi hareker berekettir
arabayı beğendim iki yönlü heralde.

Çift yönlü canım.

Ya bu arada daha büyük bir sorunum var benim. İsim konusunda acayip kafam karışık ve ne koyacagımı bilemedim

Zeynep, Reyyan, Feyza ama daha işte bu dediğim isim olmadı. Azra yı çok begenmiştim. Sonra İkra yıda beğenmiştim. ama vazgeçtim. Kocacımda bi öneride bulunmadı

Sizler isim önerir misiniz ?

tamam canım akşama yazarım. bizim patron da gelmedi ben izin alcam ya...
ultrason ölçümleriyle doğum haberleriyle hepimiz seviniyoruz burada aile gibi olduk. bir gün giremesem acaba neler oldu topikte diye merak ediyorum..

en son gittiğimde 32+0 da 2051 gr dı. bakalım bugün ne diyecek..

ozel mesaj yazdim canim sana..

cadiozy
Ben 1 kez girdim 27+0 da 1159 du. Suan 30+5 kac civaridir merak ediyorum ondan haftada ortalama kac gr alir diye sordum, bakalim 34te insallah epey buyumus olur insallah..

cadiozy
Ben 1 kez girdim 27+0 da 1159 du. Suan 30+5 kac civaridir merak ediyorum ondan haftada ortalama kac gr alir diye sordum, bakalim 34te insallah epey buyumus olur insallah..

1,5 kilo olmuştur belki de geçmiştir. genelde alttaki takvimlerle orantılı gidiyor benimki.
olur canım olmaz mı.. ne çabuk geçiyor zaman. 3 hafta sonra gideceksin işte az kalmış.

1,5 kilo olmuştur belki de geçmiştir. genelde alttaki takvimlerle orantılı gidiyor benimki.
olur canım olmaz mı.. ne çabuk geçiyor zaman. 3 hafta sonra gideceksin işte az kalmış.

bakalim senin haberini bekliyorum:) insallah saglikla.. Bugun yatagimiz carsafimiz geldi, kurunca foto koyarim insallah..

bakalim senin haberini bekliyorum:) insallah saglikla.. Bugun yatagimiz carsafimiz geldi, kurunca foto koyarim insallah..

inşallah canım...
hadi hayırlı uğurlu olsun canım. çok merak ettim.. mutlaka fotoğrafı yükle.. ben daha yıkama işini bitiremedim. ne park yatak hazır ne karyola :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…