- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #17.421
inşallah canım...
hadi hayırlı uğurlu olsun canım. çok merak ettim.. mutlaka fotoğrafı yükle.. ben daha yıkama işini bitiremedim. ne park yatak hazır ne karyola :))
ben kaçar zaten topikte de kimse yok. kendi kendime konuşuyorum :)
doktor amcamıza gidelim bakalım.. inşallah akşama güzel haberlerle geleceğim..hoşçakalınn....
Belki de yazmışsındır da ben görmemişimdir.Bende ikisi arasına mesafe koyayım bari.Çok sağol şekerimdemir hapının etkisinide emiyormuş kuzum. arkadaşım söyledi sakın aynı anda içme dedi.
Sana yazdım zannadiyordum ama :44: yazmamışım demekki.
Muhasebecinin diplomalı olanından oldumAyy Maşaallah kuzum çok sevindimmmmAllah hayırlı uğurlu etsinnn
şimdi ne olacak bilmiyorum ne sınavıydı :26:
Çok sağol canııımmmmAyşem gözün aydın hayırlı olsun inşallah çok sevindim. Emeğin boşa çıkmadı.
Ben yatarken alıyordum eczacı sabah aç karnına alın dedi.Daha çok etki edermiş.Pekmezi de aç karnına iç dedikleri için mantıklı geldi.Kan tahlillerine bakılmadı ama kansızlık var gibi durmuyorAysecim kan ilaci ille ac karna mi oluyor?
gerçekten geliyor topkekin maşallah ayşem, Rabbim hakkında hangi doğum hayırlı olacaksa uğraştırmadan onu nasip etsin inşallah. hani normal doğumla insan bağırıp çağırırken hamilelik dönemindeki bütün sıkıntıları atmasını sağlarmış ya inşallah sende doğumla beraber bütün kötü şeyleri arkanda bırakırsın canım. topkekini koklarsın içine çeke çeke.
Kız delüüüü 35.haftadasın bitir artık şu giysi işlerini.Eksiklerini tamamla.Bir de çalışıyorsun bak zırt diye doğuma giriverirsin mazallah keşke yapsaydım dersin.Hadi bakıyım bitir ütüleri,yıkamaları falaninşallah canım...
hadi hayırlı uğurlu olsun canım. çok merak ettim.. mutlaka fotoğrafı yükle.. ben daha yıkama işini bitiremedim. ne park yatak hazır ne karyola :))
Hadi güzel haberlerle gel bakalım tosbaanla.ben kaçar zaten topikte de kimse yok. kendi kendime konuşuyorum :)
doktor amcamıza gidelim bakalım.. inşallah akşama güzel haberlerle geleceğim..hoşçakalınn....
Allah yardımcın olsun canım...iyiyim canım çok şükür.. sen de daha iyi olursun inşallah. hemoroid en zoru valla. Allahım şifa versin.
saat 5 te randevum var. işyeri de epey yoğun.. umarım çıkabilirim.
canım ben sunny baby nin travel sistem arabasını incelemiştim ama hangi modeldi hatırlamıyorum. güzel gelmişti bana. sadece o baktığımız araba çift yönlü değildi o yüzden kocam caydırmıştı. ayrıca o araba biraz fazla ağır gelmişti. bizim aldığımız araba 6,9 kg. Pierre Cardin PS2080 travel sistem. 479 tl idi.
kuzum tatlı yiyemiyorum ağzımda garip bir tat bırakıyor. pekmez de beni kusturmuştu en son. bir daha da cesaret edemedim. eşim de diyor tahinle karıştırıp deneyelim. belki öyle denerim. badem cevizden çok fazla yedim sanırımarttık hiç yiyesim gelmiyor.
Benim favori ismim Zeynep ve Feyza oldu kuzumÇift yönlü canım.
Ya bu arada daha büyük bir sorunum var benim. İsim konusunda acayip kafam karışık ve ne koyacagımı bilemedim
Zeynep, Reyyan, Feyza ama daha işte bu dediğim isim olmadı. Azra yı çok begenmiştim. Sonra İkra yıda beğenmiştim. ama vazgeçtim. Kocacımda bi öneride bulunmadı
Sizler isim önerir misiniz ?
Hadi maşaallah canım çok sevindim emeğin boşuna gitmediBelki de yazmışsındır da ben görmemişimdir.Bende ikisi arasına mesafe koyayım bari.Çok sağol şekerim
Muhasebecinin diplomalı olanından oldumSMMM diyorlar kısaca.Çok emek verdim,çok sıkıntı çektim bugünü yaşayabilmek için.İnsanın kötü haberleri yalnız alması kadar kötüymüş iyi haberi de yalnız alması.Kimi arayacağımı,hangi odaya gireceğimi şaşırdım.Eşim tlfda müjde diyince hoplamışım bikaç kez farkında olmadan.Çok güzel bi duygu emeğinin karşılığını almak.Darısı bütün emek verenlerin başına
Çok sağol canııımmmm
Ben yatarken alıyordum eczacı sabah aç karnına alın dedi.Daha çok etki edermiş.Pekmezi de aç karnına iç dedikleri için mantıklı geldi.Kan tahlillerine bakılmadı ama kansızlık var gibi durmuyor
Kız delüüüü 35.haftadasın bitir artık şu giysi işlerini.Eksiklerini tamamla.Bir de çalışıyorsun bak zırt diye doğuma giriverirsin mazallah keşke yapsaydım dersin.Hadi bakıyım bitir ütüleri,yıkamaları falan
Hadi güzel haberlerle gel bakalım tosbaanla.
Tubiloshtan da ses çıkmadı,bi sıkıntı yoktur inşallah:18::18::18::18::18:
Çokl sağol Özlemimmm
Amin canımmm hepimizinkini
Canım aklımda kalmıştı mısır olayıı
pazar günü koca mısırı yedim ardından 2 bardak su içmedim tabi.
Bİerde dışarıda olunca ogün sıksık wc yapmayayım diye içmedim
Diğer gün rahatladım ama hala tık yok
İnşaallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırızda sıkıntımız biterrr
İnş eşlerimizin işleride güzelce sonuca kavuşur canım.
Dualarımız seninle Deep merak etme sen.
GÜzelllllllllllllllllllllll haberlerle gel kuzummmmmmmmmmmm
Yopiğimiz som-n günlerde doğum haberleriyle inliyor azıcıkta hamiş haberleriyle inlesinnnnnnnnnnn :13:
Kuzummm çok güzel bir haber buuuuuuuuuuKarammm Allah razı olsun hepinizden...
bugün tansiyonum düştü başım döndü dayanamadım artık eşim hastaneye götürdü..
çünkü bir haftadır böyleyim sürekli tansiyonum düşüyor geçmeyince gittik..
dr anlattım gebelik şüphemin olduğunu ona göre dikkate alması gerektiğini hani serum flan takarsa die..
dr kanda mikrop varmı diye tahlil istedi ve hem knada hem idrarda beta istemiş..
sonuçlar çıktı.. dr hayırlı olsun gebesin bu yüzden başın dönüyor dedi..
yarın kandaki sonuca göre kaç haftalık gebesin onu öğrencez dedi..
çok ama çok sevindim.. yarın değerimi öğreneceğiz..
Rabbim tekrar yaşattı bu duyguyu bana şükürler olsun..
Darısı bütünn isteyen ve burdaki kardeşlerime olsun..
Karammm Allah razı olsun hepinizden...
dr anlattım gebelik şüphemin olduğunu ona göre dikkate alması gerektiğini hani serum flan takarsa die..
dr kanda mikrop varmı diye tahlil istedi ve hem knada hem idrarda beta istemiş..
Teşekkür ederim canım.Üstümden koca bir yük kalktı resmen.
kızlar geldim nihayet eve. bizim tospaa 2300 gr olmuş.herşey yolunda dedi. başı aşağıda. ama tabi yine her zamanki gibi yüzünü kapattı :) ilk önce eli yüzündeydi sonra ayağıda yüzüne geldi :) ah inat kızım benim ahhh... bugün ilk defa ağzını açıp kapattığını gördüm doktor uzun uzun gösterdi acaip şaşırmışım çıkışta doktor da demedi gerçi ama tartılmayı unuttum kaç kilo olmuşum yine öğrenemedim. şaşkın şaşkın çıktım odadan :)
çok şükürler olsun Allaha bu kontrolü de atlattık.
kızlar geldim nihayet eve. bizim tospaa 2300 gr olmuş.herşey yolunda dedi. başı aşağıda. ama tabi yine her zamanki gibi yüzünü kapattı :) ilk önce eli yüzündeydi sonra ayağıda yüzüne geldi :) ah inat kızım benim ahhh... bugün ilk defa ağzını açıp kapattığını gördüm doktor uzun uzun gösterdi acaip şaşırmışım çıkışta doktor da demedi gerçi ama tartılmayı unuttum kaç kilo olmuşum yine öğrenemedim. şaşkın şaşkın çıktım odadan :)
Oy yerim ben onun elini ayağını.Nazlı tosbaakızlar geldim nihayet eve. bizim tospaa 2300 gr olmuş.herşey yolunda dedi. başı aşağıda. ama tabi yine her zamanki gibi yüzünü kapattı :) ilk önce eli yüzündeydi sonra ayağıda yüzüne geldi :) ah inat kızım benim ahhh... bugün ilk defa ağzını açıp kapattığını gördüm doktor uzun uzun gösterdi acaip şaşırmışım çıkışta doktor da demedi gerçi ama tartılmayı unuttum kaç kilo olmuşum yine öğrenemedim. şaşkın şaşkın çıktım odadan :)
Çok sağol İpeğimm.Kuzum kısmetiyle geliyor Allahım'a bin şükür.Aysecim tebrikler cok sevindim senin adina Hifa nin sansina olmus..
Günaydın seyidecim.Allahım dileyenlere de nasip etsin o bulantıları inşallahgünaydın kızlarrrr bulantıyla başlayan ama saglıklı mutlu bi sabaha
Kuzummm çok güzel bir haber buuuuuuuuuu
Hayırlı nuğurlu olsun Deeppppppppppppppppp
Bakalım bundan sonrası neyi gösterecek mide bulantıları aş ermeler :13::13::13:
Kuzum Rabbim tekrar yaşattı bu duyguyu derken 2.bebeğinmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?