Bol bebiş topiği

ben kaçar zaten topikte de kimse yok. kendi kendime konuşuyorum :)
doktor amcamıza gidelim bakalım.. inşallah akşama güzel haberlerle geleceğim..hoşçakalınn....

demir hapının etkisinide emiyormuş kuzum. arkadaşım söyledi sakın aynı anda içme dedi.
Sana yazdım zannadiyordum ama :44: yazmamışım demekki.
Belki de yazmışsındır da ben görmemişimdir.Bende ikisi arasına mesafe koyayım bari.Çok sağol şekerim

Ayy Maşaallah kuzum çok sevindimmmm Allah hayırlı uğurlu etsinnn
şimdi ne olacak bilmiyorum ne sınavıydı :26:
Muhasebecinin diplomalı olanından oldum SMMM diyorlar kısaca.Çok emek verdim,çok sıkıntı çektim bugünü yaşayabilmek için.İnsanın kötü haberleri yalnız alması kadar kötüymüş iyi haberi de yalnız alması.Kimi arayacağımı,hangi odaya gireceğimi şaşırdım.Eşim tlfda müjde diyince hoplamışım bikaç kez farkında olmadan.Çok güzel bi duygu emeğinin karşılığını almak.Darısı bütün emek verenlerin başına

Ayşem gözün aydın hayırlı olsun inşallah çok sevindim. Emeğin boşa çıkmadı.
Çok sağol canııımmmm

Aysecim kan ilaci ille ac karna mi oluyor?
Ben yatarken alıyordum eczacı sabah aç karnına alın dedi.Daha çok etki edermiş.Pekmezi de aç karnına iç dedikleri için mantıklı geldi.Kan tahlillerine bakılmadı ama kansızlık var gibi durmuyor

inşallah canım...
hadi hayırlı uğurlu olsun canım. çok merak ettim.. mutlaka fotoğrafı yükle.. ben daha yıkama işini bitiremedim. ne park yatak hazır ne karyola :))
Kız delüüüü 35.haftadasın bitir artık şu giysi işlerini.Eksiklerini tamamla.Bir de çalışıyorsun bak zırt diye doğuma giriverirsin mazallah keşke yapsaydım dersin.Hadi bakıyım bitir ütüleri,yıkamaları falan

ben kaçar zaten topikte de kimse yok. kendi kendime konuşuyorum :)
doktor amcamıza gidelim bakalım.. inşallah akşama güzel haberlerle geleceğim..hoşçakalınn....
Hadi güzel haberlerle gel bakalım tosbaanla.

Tubiloshtan da ses çıkmadı,bi sıkıntı yoktur inşallah:18::18::18::18::18:

Allah yardımcın olsun canım...
Benim favori ismim Zeynep ve Feyza oldu kuzum
Hadi maşaallah canım çok sevindim emeğin boşuna gitmedi
Öptümmm seni kocamannnn

Karammm Allah razı olsun hepinizden...
bugün tansiyonum düştü başım döndü dayanamadım artık eşim hastaneye götürdü..
çünkü bir haftadır böyleyim sürekli tansiyonum düşüyor geçmeyince gittik..
dr anlattım gebelik şüphemin olduğunu ona göre dikkate alması gerektiğini hani serum flan takarsa die..
dr kanda mikrop varmı diye tahlil istedi ve hem knada hem idrarda beta istemiş..
sonuçlar çıktı.. dr hayırlı olsun gebesin bu yüzden başın dönüyor dedi..
yarın kandaki sonuca göre kaç haftalık gebesin onu öğrencez dedi..
çok ama çok sevindim.. yarın değerimi öğreneceğiz..
Rabbim tekrar yaşattı bu duyguyu bana şükürler olsun..
Darısı bütünn isteyen ve burdaki kardeşlerime olsun..

Kuzummm çok güzel bir haber buuuuuuuuuu
Hayırlı nuğurlu olsun Deeppppppppppppppppp
Bakalım bundan sonrası neyi gösterecek mide bulantıları aş ermeler :13::13::13:
Kuzum Rabbim tekrar yaşattı bu duyguyu derken 2.bebeğinmi ?

kızlar geldim nihayet eve. bizim tospaa 2300 gr olmuş.herşey yolunda dedi. başı aşağıda. ama tabi yine her zamanki gibi yüzünü kapattı :) ilk önce eli yüzündeydi sonra ayağıda yüzüne geldi :) ah inat kızım benim ahhh... bugün ilk defa ağzını açıp kapattığını gördüm doktor uzun uzun gösterdi acaip şaşırmışım çıkışta doktor da demedi gerçi ama tartılmayı unuttum kaç kilo olmuşum yine öğrenemedim. şaşkın şaşkın çıktım odadan :)
çok şükürler olsun Allaha bu kontrolü de atlattık.

hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin inşallah çok sevindim..

hayırlı uğurlu olsun deep çok sevindim senin adına :) Allah sonunu getirsin inşallah :)

maşallah yavru kızına büyümüş epey :) senin kız pek bi nazlı annesi :))

cok sevindim gozun aydin canim.. 250 gr almis ozaman 2 haftada mi?
Peki Ayseninki gibi haftasini soluyor mu? yani ayni mi ileri mi?

Son düzenleme:
Hayırlı olsuun Dünden beri üstüste bi sürü güzel haber alıyorum maşalllaaahhhh.Devamı da gelir inşallahhhhh Allahım kucağına almayı da nasip etsin inşallah.

Oy yerim ben onun elini ayağını.Nazlı tosbaa
Bende unutuyorum hep tartılmayı,sağlık ocağıyla idare ediyorum

Aysecim tebrikler cok sevindim senin adina Hifa nin sansina olmus..
Çok sağol İpeğimm.Kuzum kısmetiyle geliyor Allahım'a bin şükür.

günaydın kızlarrrr bulantıyla başlayan ama saglıklı mutlu bi sabaha
Günaydın seyidecim.Allahım dileyenlere de nasip etsin o bulantıları inşallah
Nasılsın?Ne var ne yok bulantılar dışında?

Şapşal şapşal gülümsemelerimin devam ettiği bir güne merhaba dedim.Bugün güneş daha bi başka parladı sanki.Emeklerinin karşılığını almak,mutlu sona ulaşmak,yıllardır binbir güçlükle didindiğim işin sonunu getirmek insana inanılmaz bir haz veriyor.Rabbim çalışan herkesin emeğinin karşılığını versin inşallah.
Dün eşimin kuzeninin kınasına gittik.Oynamadım tabiki Soruları cevapladım,dualar aldım, yarım saatte çıktım bol gürültülü ortamdan.
Bugün akşam da kendi kuzenimin düğünü var.Bakalım gidebilecek miyim?
Yarın da eşimin kuzeninin düğünü var.Ama Ankara'da olduğu için ona gidemeyeceğim kesin Amaa sanmayınki evdeyim.Yakın arkadaşımın kınası var.Ona uğrarım belki
Pazar günü de arkadaşımın düğünü var.
Tubilosh son güne kadar düğün-cenaze-piknik geziyor diye söyleniyordum.Çok söylenmemek lazımmış
Dün gece ciddi ağrılardan birini daha yaşadım.Salavat getire getire atlattım çok şükür.:18: Allahım hayırlı ve kolay doğum nasip et hepimize..
Ayak tabanlarımın ağrısına dayanamadım sabah 8de sıra beklemeyim diye hastane yollarına düştüm.Hastane evime 300 mt falan.Tam hastaneye yaklaştım resmi tatil olduğu geldi aklıma.Geri döndüm.Ayaklarımın üstüne basamıyorum artık.Çok sıkıntı veriyor.Yarın sabah diyecektim ama haftasonu artık.Ptesiye kaldı

saol karamm.. evet tatlm ilk gebelgm düskle sonuclanmsti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…