- 21 Aralık 2011
- 693
- 14
- 118
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #17.441
Hayırlı olsuun Dünden beri üstüste bi sürü güzel haber alıyorum maşalllaaahhhh.Devamı da gelir inşallahhhhh Allahım kucağına almayı da nasip etsin inşallah.
Oy yerim ben onun elini ayağını.Nazlı tosbaa
Bende unutuyorum hep tartılmayı,sağlık ocağıyla idare ediyorum
Çok sağol İpeğimm.Kuzum kısmetiyle geliyor Allahım'a bin şükür.
Günaydın seyidecim.Allahım dileyenlere de nasip etsin o bulantıları inşallah
Nasılsın?Ne var ne yok bulantılar dışında?
hayırlı uğurlu olsun deep çok sevindim senin adına :) Allah sonunu getirsin inşallah :)
hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin inşallah çok sevindim..
büyüyoruz teyzesi. sorma canım ya nazlı değil inat bir çocuk yamukkk babası gibi :))))maşallah yavru kızına büyümüş epey :) senin kız pek bi nazlı annesi :))
canım bu sefer söylemedi ben şaşkınlıktan sormayı unuttum zaten. doktor sormasa vitaminlerimi yazdırmayı unutuyordum :)))cok sevindim gozun aydin canim.. 250 gr almis ozaman 2 haftada mi?
Peki Ayseninki gibi haftasini soluyor mu? yani ayni mi ileri mi?
Şapşal şapşal gülümsemelerimin devam ettiği bir güne merhaba dedim.Bugün güneş daha bi başka parladı sanki.Emeklerinin karşılığını almak,mutlu sona ulaşmak,yıllardır binbir güçlükle didindiğim işin sonunu getirmek insana inanılmaz bir haz veriyor.Rabbim çalışan herkesin emeğinin karşılığını versin inşallah.
Dün eşimin kuzeninin kınasına gittik.Oynamadım tabikiSoruları cevapladım,dualar aldım, yarım saatte çıktım bol gürültülü ortamdan.
Bugün akşam da kendi kuzenimin düğünü var.Bakalım gidebilecek miyim?
Yarın da eşimin kuzeninin düğünü var.Ama Ankara'da olduğu için ona gidemeyeceğim kesinAmaa sanmayınki evdeyim.Yakın arkadaşımın kınası var.Ona uğrarım belki
Pazar günü de arkadaşımın düğünü var.
Tubilosh son güne kadar düğün-cenaze-piknik geziyor diye söyleniyordum.Çok söylenmemek lazımmış
Dün gece ciddi ağrılardan birini daha yaşadım.Salavat getire getire atlattım çok şükür.:18: Allahım hayırlı ve kolay doğum nasip et hepimize..
Ayak tabanlarımın ağrısına dayanamadım sabah 8de sıra beklemeyim diye hastane yollarına düştüm.Hastane evime 300 mt falan.Tam hastaneye yaklaştım resmi tatil olduğu geldi aklıma.Geri döndüm.Ayaklarımın üstüne basamıyorum artık.Çok sıkıntı veriyor.Yarın sabah diyecektim ama haftasonu artık.Ptesiye kaldı
saol karamm.. evet tatlm ilk gebelgm düskle sonuclanmsti..
canım ben sıcaklardan çok mahvoldum doğru düzgün bir şey yiyemedim. çok şükür bugün biraz daha iyi. serin olunca tansiyonum da düşmedi.Cadiozyim masallah haftada 200 gr iyi. Ama zaten haftasina uygunsa sorun yok olsa derdi dr. NAsil bir program bu ben de bu ara istahsizim.
günaydın kızlaaarrr
dün gelemedim ya kusura bakmayın. dr dan çıkınca direk kayınvalidelere gittik.
akşama kadar oradaydık.geç geldik yazamadım.
hamd olsun aşımızdan sonra ateşimiz çıkmadı.
ama ben 2 iğne diye düşünürken 3 iğne olacagını unuttum.
bir koldan 2 de bacaklardan oldu kuzum aşıyı
hemen fitil verdim. şükür şimdiye kadar sıkıntısı olmadı.
Yusufcugum 6 kilo ve 60 cm olmuş
Kenan paşam da tam 1 metre ve 15 buçuk kilo olmuş.
ikisinin de gelişiminin çok iyi oldugunu söyledi dr.
hamd olsun sıkıntısızı döndük evimize.
artık battaniye de almıyoruz dışarı çıkarken...
şort,t-shirt ve bir de şapka... bu sıcaklarda dayanamıyor kuzucuk.
sizler de güzel sonuçlar almışsınız maşallah özim ve ayşem.
Ayşem ağrılar başlamış :18: İnşallah çok kolay olur doğmun.maşallah kuzuya kilosu süper
özim siz de kocaman olmuşsunuz maşallah. herşeyin yolunda olmasına sevindim
oğluşumun resmine güzel yorumlar yazan teyzeciklerimize çoook teşekkür ediyor, sizinkiler de daha sevimli ve daha uslu bebişler olur inşallah diyoruz.
:)) günaydın Ayşem. tubişşşşş gör bunları bak Ayşe sana kızarken o da başladı gezmelere :)))
iyi olun da kuzum gezin. evde kapanmak insanı psikolojik olarak çökertiyor.
Allaha çok şükür bugün hava da serin. negüzel esiyor. bulutlu..
ben de bugün evdeyim. bebişin cicilerini ütüliycem sonra biraz da temizlik yaparım tabi yorulursam yarına kalır ya da bir sonraki güne :))))
Tatil falan da yapamadık bu yıl.Bir sürü de sıkıntı atlattık.Evde oturdukça daralıyorum.Camdan bakıyorum (onu da içerden bakıyorum 10.katta oturunca sarkamıyorum:18:) çıkıyım diyorum.Tvde 10 ile 16 arası hamile,çocuk ve yaşlılar dışarı çıkmasın diyorlar o aklıma geliyor.İç çekip geri dönüyorum koltuğuma
Ütünü bitir kuzum bugün.Yarın dinlenirsin.Bak hazırlıksız yakalanacaksın doğuma.Haberin olsun
çantamızı filan hazırladık kuzum. kapının yanında duruyor. yatağı hazırlıycaz işte bir de örgü kıyafetlerimiz kaldı yıkanacak.
bugün bitiririm ütüyü gerçi daha başlamadım ama. biraz uyumuşum sabah erken kalkınca kahvaltı yapıp bir daha yatıyorum :).
evet canım kesinlikle ben de ev duramam haklısın çık tabi. bugün sizin orası nasıl? bizim burası kapalı arada güneş buluta kaçıyor. esinti de var. ben evde iş olmasa kocişe derdim yürüyüşe götür ama işleri bitirmem lazım. yarına inşallahh.. dışarı çıkınca psikolojik olarak rahatlıyorum ben..
herkeze hayırlı cumalarrr
Yusufcuk ellerinizden öperrr
Eki Görüntüle 789725 Eki Görüntüle 789726 Eki Görüntüle 789727
herkeze hayırlı cumalarrr
Yusufcuk ellerinizden öperrr
Eki Görüntüle 789725 Eki Görüntüle 789726 Eki Görüntüle 789727
Bebeğimiz gelince ütüye falan zaman kalmayacak bi süre.O yüzden dedim bitir bi an önce ütünü diye.:26: Bende sabahtan beri sürünüyorum uyku ile koltuk arasında.Ama uyumadım.Belki az sonra biraz uzanırım.
Dışarıya yalnız çıkmak istemiyorum aslında.Evde yürürken bile kramp girebiliyor kasığıma.Dışarda olursa yanımda biri olmalı.:18: Fiyonk,balon,merserize ip falan alayım diye çıkmak istiyorum aslında.Onlardan da önemlisi nevresim alayım diyorum 1 takım daha.Onlara bile çıkamadım.Akşam eşim az erken gelse gidip onla seçivereyim diyorum.Zor beğenen biri olunca yanımda biri olsun istiyorum.:13: Dün gece ağrı girdi yine kasığıma.Sende de başladımı yalancı ağrılar?
pşşşttt kız ayşeeee
bana söyleniyordun çok geziom dieee
bana cevap hakkı doğdu diye düşünüyorum şincik...
o kına senin bu nişan benim geziosun??
otur kız oturdugun yerde demek kolaymış dimiinsan duramıyor ki. son haftalarda acaip bir enerji geliyor.
aman kız gez gezebildiğin kadar.
bebişin doğdugunda 40 ı çıkıp azıcık kendini toplayana kadar ekim-kasım olur. sonrası kış. evde olursun bebiş hasta olmasın die.
fırsatları degerledirmekte fayda var.
öziiimmm sende gez bol bol. bebişler gelince bambaşka bir hayata başlıyor insan.
eskisi gibi free takılamıosun.
neyse kızlar oğluşum elini yemeye başladıonu bi doyuriim. ne kalpsiz anneyiiiiim oğlumun elini cokcoklamasını izliyorum
evet canım o zaman yapamayabiliriz..bugün ben de liste yaptım her işimi bitireceğim inşallah yeter ki hava serin olsun böyle. hiç yorulmam sıcak beni mahvediyor..
yalnız çıkma tabi canımcıum eşinle beraber gidersiniz akşamüstü. sen uzan tv karıştır biraz. film izle :)
yok canım ya çok şükür şeytan kulağına kurşun tık yok bende. sadece eşşek sıpası çok fena geçiriyor. karnımı yamultuyor..
öyle kasıklarımda belimde ağrım yok. sadece aynı pozisyonda durursam sırtım ağrıyor kulunç oluyor sanki..
benim tek sorunum sıcaklar. sıcak oldu mu tansiyonum düşüyor gözler kararıyor kıpırdayamıyorum yoksa çok şükür Rabbime iyiyim.
canım ben sıcaklardan çok mahvoldum doğru düzgün bir şey yiyemedim. çok şükür bugün biraz daha iyi. serin olunca tansiyonum da düşmedi.
sevdiğin şeylerden al canım hep aynı şeyleri yeme. değiştir..ben badem aldım tuzsuz çiğ bademi severim ben. onlardan aldım. pekmezi de tahinle beraber karıştırıp yiycem. sütü de mısır gevreği ile yiycem. çocuklar için var ya nesquik onlardan koycam içine :)
aynı şeyleri yemekten insan bıkıyor. değişik kuru yemişler dene kuru incir ye bazen kuru erik kuru kayısı. fındık fıstığı dönüşümlü yiyebilirsin. ben kabak çekirdeğini çok seviyorum.. magnezyum ihtiyacı için önemliymiş. yiyecek şeyler çok canım.
ben dün gittim markete. doldurdum sepeti :) 2 saat araryla azar azar sık sık beslenmeye tekrar başlıycam..
tubişim oh maşallah paşalara.. hep böyle devam etsin inşallah.
kıyamam yusufuma ya 3 tane mi iğne oldu? kimbilir nasıl ağlamıştır.
neyse atlattınız şükür. öpüyorum sizi.
ayyy şunun ciddiyetine bak sonra da gülmüş ısırırım senii şirinnnnnn..
tubiş yolla kız azıcık seveyim şunu hırpalayayım biraz :))))
Kız tubiii çok oku bu paşayı.Valla nazar değecek ay parçası gibi
Bu arada hemen bi soru sıkıştırayım araya.Hastane çantasına iç çamaşırı koyacağız ya onların hepsi hamile külodu olmak zorunda mı?Hamilelikten önce giydiklerimden koysam kullanamazmıyım?:26: Çünkü çantaları kapatamıyorum bu konu yüzünden.Her giydiğim çamaşırı yıkayıp kurutuyorum hemen.Gece falan lazım olur diye.:26::26::26:
oy kıyamam ya acıktı tabi küçük adam.. hadi doyurun karnınızı.. Ayşenin sorduğu sorunun cevabını ben de merak ediyorum tubişim. ben normallerden de koydum çok sıkı olmayanlardan..pşşşttt kız ayşeeee
bana söyleniyordun çok geziom dieee
bana cevap hakkı doğdu diye düşünüyorum şincik...
o kına senin bu nişan benim geziosun??
otur kız oturdugun yerde demek kolaymış dimiinsan duramıyor ki. son haftalarda acaip bir enerji geliyor.
aman kız gez gezebildiğin kadar.
bebişin doğdugunda 40 ı çıkıp azıcık kendini toplayana kadar ekim-kasım olur. sonrası kış. evde olursun bebiş hasta olmasın die.
fırsatları degerledirmekte fayda var.
öziiimmm sende gez bol bol. bebişler gelince bambaşka bir hayata başlıyor insan.
eskisi gibi free takılamıosun.
neyse kızlar oğluşum elini yemeye başladıonu bi doyuriim. ne kalpsiz anneyiiiiim oğlumun elini cokcoklamasını izliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?