- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #17.481
Benim normalde kullandığım çamaşırlar hep küçük sliplerden.Kasıkta biter boyları.O yüzden 5.aydan beri hamile külotlarından giyiyorum.5-6 tane aldım.Kilo almaya kasıktan başlayınca eski çamaşırlarım çok rahatsız etti beni.Ben hamile külotlarımı da temiz tutmaya çalışayım,bimdekilerden de 1 paket alayım.Tedbircilikte üstüme yoktur
Senin pilates çok işe yaradı gördüğüm kadarıyla.Ben 30.haftadan sonra hafif hafif sızıları hissetmeye başlamıştım.İnşallah ben gibi hiç kesilmeyen ağrıların olmaz.Haklısın aramızdaki hafta farkı baya var.Sen söyleyince farkettim:44:Ne biliyim insan sevdiklerim çekmesin benim çektiklerim diye sürekli uyarma ihtiyacı hissediyor.
Benden de kötüymüş senin durumun.Benimde belimde sorun vardı önceden.Dr hamileliğinde çok ağrın olabilir demişti.Belki de şu an çektiklerim bu yüzdendir:44: Kalsiyum ve magnezyumu her gün aynı saatte içmeye çalış.Ayrıca yiyeceklerle de desteklemen iyi olur.Netten araştır o yiyeceklere ağırlık ver bence.Çünkü aynen tahmin ettiğin gibi göbek büyüdükçe ağırlıktan dolayı ağrılar artıyor.
Tubishim oğlun büyümüşte ciddi ciddi bakıyor baksana bakışlara Maşaallahhh
neyseki son pozunda gülücük atmış teyzelerine
Valla dediğiniz herşey harfiyen katılıyorum.
Bende sana diyordum otur falan diya ama olmuyor,ben bile şimdiden başladım gezmelere
Zannedersem sonumda sizin gibi olacakkgez babam gezzzzzz
Rabbim sağlıkla kucağımıza almay nasip etsinn
Rabbim şifasını versin canım.
Bende senin gibiyim.
Hatta ablam sabahları karnın hiç yok dedi tastikledi durumu
Akşam olunca çıkıyor göbeğim ve sertleşiyor heralde 8 aya kadar böyle devam ediyor.
Çok sağol canım emek vermişsin uzunca ayrıntlarıla yazmışsın.
İnşaallah bende hazırlığıma yaparken faydalanırım verdiğin bilgilerden
Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin kuzummmm
Arkadaşımın kızı top gibi maşaallah 2800 kilosu görmen lazım çok şeker çok.
Oğlum nasıl olacak resminde 23 haftalık yanaklar dolu kaçç kio doğacak acaba kime benzeyecekk
Allahım çok merak ediyorummm çok güzel duygular bunlar Elhamdülillahhhhh
Amanınnnnnnnnnnn kimleri görüyorum bennnnnnnnnnnnnn
Kuzum inşaallah en yakın zamanda deep gibi sıkı bi dönüş yaparsın hamile haberinle inletirsin topiğimizi
Bizde iyiyiz Elahmdülillah geçiyor işte bir yorgun bir bitkin. darısı sana
İyi olmana tatile çıkmana sevindimminşaallah görüşürüz öptümmm
Hayırlı olsuun Dünden beri üstüste bi sürü güzel haber alıyorum maşalllaaahhhh.Devamı da gelir inşallahhhhh Allahım kucağına almayı da nasip etsin inşallah.
Oy yerim ben onun elini ayağını.Nazlı tosbaa
Bende unutuyorum hep tartılmayı,sağlık ocağıyla idare ediyorum
Çok sağol İpeğimm.Kuzum kısmetiyle geliyor Allahım'a bin şükür.
Günaydın seyidecim.Allahım dileyenlere de nasip etsin o bulantıları inşallah
Nasılsın?Ne var ne yok bulantılar dışında?
Hamdolsun sonunda türkiyedeyim :)
Gerçi 1 ay oldu geleli... İzmirde 1 aya yakın annemde kaldık... Hasret giderdik süperdi :)
Şimdi tatil için antalyaya geldik... Bir fırsat bulup yazmak istedim...
Umarım herkes iyidir...
Cadiozy,dilek,kevok, ayşe, melek, leyla... Ve şuan adını hatırlayamadığım arkadaşlar özledim sizleri umarım iyisinizdir... Bebişlerine kavuşmuş olanlar varmı... Beklemede olan arkadaşlarım rabbim yardımcınız olsun bir avazda inşallahöpüyorum hepinizi... Allaha emanet olun....
ayşe ve kızlar hepinize merhaba... uzun zamandır girip yazamıyordum 21 ağustosta 36+5 te doğum yaptım:) oğlum ve ben iyiyiz.. Allahım hepinize nasip etsin bu mutluluğu
Dışardan yemek yeme canım,sebzeleri iyi yıka ve normal su içme.Bunlar yüzünden olurmuş ishal.Biliyorsun ben 1 hafta çektim o dersi.Özlem'in de dediği gibi haşlanmış patates,şeftali ve muz kabızlık yapar.Ve yağsız yoğurt.Hastane menüm hep bunlardı.Ve bol su iç.Serum almadığın için suyun azalabilir.Eğer geçmezse bugün de mutlaka druna git.Susuzluk en büyük tehlike çünkü:18::18::18::18:Kızlar amaninn afedersiniz ama ben ishal oldumm :26::26::26::26:
Yaklaşık 5 saattir wc den çıkmıyorum.
İlk defa oldu yediğim bişi mi dokundu bilemedim.
Ne iyi gelir kızlar?
Bebişim susuz kalır mı suya yükleneyim mi korkttum açıkcası :26::26:
Oh valla bizim topiğin kızları leyleği havada gördü bu yıl.Memleketlere gidildi,bolca tatil yapıldı.Yarasın inşallah hepinize.Hamdolsun sonunda türkiyedeyim :)
Gerçi 1 ay oldu geleli... İzmirde 1 aya yakın annemde kaldık... Hasret giderdik süperdi :)
Şimdi tatil için antalyaya geldik... Bir fırsat bulup yazmak istedim...
Umarım herkes iyidir...
Cadiozy,dilek,kevok, ayşe, melek, leyla... Ve şuan adını hatırlayamadığım arkadaşlar özledim sizleri umarım iyisinizdir... Bebişlerine kavuşmuş olanlar varmı... Beklemede olan arkadaşlarım rabbim yardımcınız olsun bir avazda inşallahöpüyorum hepinizi... Allaha emanet olun....
Bu drlar da bizi 10 hizmetkarlı evde yaşıyor sanıyorlar galiba.Yine de bu işlerin hepsini aynı anda yapmamaya çalış.Dinlene dinlene yap kuzum.Dün akşam bende çok bel ağrısı çektimartık okadar ağrım oluyor ki gece oturup ağlayasım geliyo bazen, zor zamanlar hepimiz için, Allah yardımcımız olsun. elimden geldiğince yiyorum yoğurt ve süt tüketiyorum.doktor hiç bir iş yapmayacaksın diyor, ayakta durma,yemek yapma,ev işi yapma ohoooo :) bunların hepsini yapmak pek mümkün olmuyo malesef ,bunada şükürler olsun napalım :)
Hadi bakalımGÜNAYDIN ayşem bulantılar ve aşırı akıntı dışında rabbime binlerce kere hamd olsun bişeyciğim yok sürekli rüyamda ogluşumu görüyıorum emziriyorum kana kana sabah sırıta sırıta uyanıyorum allahım herkeze yaşatsın göbişim çıkıyo yavaş yavaş öle güzelki bunları yaşmak ilk değil evlatçım ama görsen içim kıpır kıpır bu hevesle ben üçüncüyüde dogururum
ayşe ve kızlar hepinize merhaba... uzun zamandır girip yazamıyordum 21 ağustosta 36+5 te doğum yaptım:) oğlum ve ben iyiyiz.. Allahım hepinize nasip etsin bu mutluluğu
Ayşe sabah sabah sokaklara attı kendiniGunaydin kizlar. Aysem bu sabah gelmemis dun cok mu yoruldu acaba?
Bende de ineklesme sureci baslamis bulunuyoor. Dun camasirima gelmis iki damla. Ucu da hala islakti. Hic ellemedim ziyan olmasin...
Canım bnede senin gibi büyüsün istiyorum ama anın tadını çıkartmak lazımaynen öyle canım küçük bi göbüşle uyanınca oğlum nereye sığıyor diyorum kendi kendime :)) bayramdan önce bi arkadaşı görmüştüm ozaman o 26 haftalıktı karnı şuan benimki gibiydi ama bide dün gördüm onu maşallah epey büyümüş tam 30 haftalık olmuş ve tam hamile modundaydı :)) oda birden büyüyor diyo anlayamazsın bile dedi ,bakalım :)) bu arada ne kadar hevesliyim karın büyüdükçe ağırlık yapacak biliyorum zor olacak ama yine de oğlum büyüsün istiyorum bir an önce :))
Canım senin cinsiyet belli oldumuGÜNAYDIN ayşem bulantılar ve aşırı akıntı dışında rabbime binlerce kere hamd olsun bişeyciğim yok sürekli rüyamda ogluşumu görüyıorum emziriyorum kana kana sabah sırıta sırıta uyanıyorum allahım herkeze yaşatsın göbişim çıkıyo yavaş yavaş öle güzelki bunları yaşmak ilk değil evlatçım ama görsen içim kıpır kıpır bu hevesle ben üçüncüyüde dogururum
Canımmm tebrikler Rabbim salihlerden eylesinnnayşe ve kızlar hepinize merhaba... uzun zamandır girip yazamıyordum 21 ağustosta 36+5 te doğum yaptım:) oğlum ve ben iyiyiz.. Allahım hepinize nasip etsin bu mutluluğu
Günaydın kuzummm maşaallah kız sağmamalısın biliyorsun eminim hemde benden iyi bilirsinGunaydin kizlar. Aysem bu sabah gelmemis dun cok mu yoruldu acaba?
Bende de ineklesme sureci baslamis bulunuyoor. Dun camasirima gelmis iki damla. Ucu da hala islakti. Hic ellemedim ziyan olmasin...
Selamun aleyküm kızlar nasılsınız bakalımmm
Biz iyiyiz Elhamdülillah
Erkek kardeşim dün saç ektirdiAllahım ne zor şeymiş görünce bayılacaktım nerdeyse
Resmen ameliyat oldu
İçim kıyıldı öyle görünce bugünde pansumana gitti 3 gün sonra yıkama yapılacakmış haftaya salı gidiyorlar.
Dedimki Allahın verdiği saç bedava ve ne güzel demi kızlar çok şükretmek lazım çoooooooooookkkk gece gündüz hemde.
Kökün tanesini 1tlye ekmişler3500 kök
Allahım k,mseyi bu yaşta kel etmesin yaşı 25
İnşaallah oğluşlarımız erkenden kel olmazlarnereye bağladım konuyu alem kızım yaaaaaaaaa
Bizde bugün gezmeye çıkacağız bakalım ayaklarım beni kaldıracakmı
Bizden bu kadar teyzoşlar
Sizler ne yapacaksınız bakalımmm
Aminnn canim insallah.Canım bnede senin gibi büyüsün istiyorum ama anın tadını çıkartmak lazım
Bu küçük haliyle bile kıpır kıpır oğluşummm MAŞAALLAH
Darısı bizlere bizde sağlıkla görelim o güzel günleri
Canım senin cinsiyet belli oldumubenm,i kaçırdımm erkekmi bebeğin Maşaallah
Canımmm tebrikler Rabbim salihlerden eylesinnn
Darısı bize
Günaydın kuzummm maşaallah kız sağmamalısın biliyorsun eminim hemde benden iyi bilirsin
Ayyy Özlemim darısı emdirmene yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Bende bolbol foto çekiyorum göbişimle
Çok güzel bir duyguuu
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinnn
Selamun aleyküm kızlar nasılsınız bakalımmm
Biz iyiyiz Elhamdülillah
Erkek kardeşim dün saç ektirdiAllahım ne zor şeymiş görünce bayılacaktım nerdeyse
Resmen ameliyat oldu
İçim kıyıldı öyle görünce bugünde pansumana gitti 3 gün sonra yıkama yapılacakmış haftaya salı gidiyorlar.
Dedimki Allahın verdiği saç bedava ve ne güzel demi kızlar çok şükretmek lazım çoooooooooookkkk gece gündüz hemde.
Kökün tanesini 1tlye ekmişler3500 kök
Allahım k,mseyi bu yaşta kel etmesin yaşı 25
İnşaallah oğluşlarımız erkenden kel olmazlarnereye bağladım konuyu alem kızım yaaaaaaaaa
Bizde bugün gezmeye çıkacağız bakalım ayaklarım beni kaldıracakmı
Bizden bu kadar teyzoşlar
Sizler ne yapacaksınız bakalımmm
Kuzum seni gormek ne guzel. Cok ozledim seni.
Oh oh hasret de giderdiniz simdi de tatil. Ozletme kendini arada ugra canimcim cok optum seni. Allaha emanet ol...
Dışardan yemek yeme canım,sebzeleri iyi yıka ve normal su içme.Bunlar yüzünden olurmuş ishal.Biliyorsun ben 1 hafta çektim o dersi.Özlem'in de dediği gibi haşlanmış patates,şeftali ve muz kabızlık yapar.Ve yağsız yoğurt.Hastane menüm hep bunlardı.Ve bol su iç.Serum almadığın için suyun azalabilir.Eğer geçmezse bugün de mutlaka druna git.Susuzluk en büyük tehlike çünkü:18::18::18::18:
Oh valla bizim topiğin kızları leyleği havada gördü bu yıl.Memleketlere gidildi,bolca tatil yapıldı.Yarasın inşallah hepinize.
Sorunsuz sıkıntısız bir tatil geçirirsin inşallah.
Bu drlar da bizi 10 hizmetkarlı evde yaşıyor sanıyorlar galiba.Yine de bu işlerin hepsini aynı anda yapmamaya çalış.Dinlene dinlene yap kuzum.Dün akşam bende çok bel ağrısı çektim
Hadi bakalımİnsan 10 kere de yaşasa heyecanlanır ilk kez gibi.Rabbim herkese nasip etsin.
Bi paşamız daha olmuş maşallah.Doğum tarihini ve adını da yazarsan listemizi süsler tazecik paşamız.Sağlıklı olmanıza çok sevindim.Doğum hikayeni bizimle de paylaşırsın artık
Ayşe sabah sabah sokaklara attı kendini
Canım benim sağol özlemcim... Bende özledim valla :)
İnan tr geldiğimden beri bilg. Elime almıyorum telef. Maillerime bile bakmadım sanada yazamadım canım... Aklımdasın merak ediyordum seni ne kadar kaldı doğyma hayırlısıyla baya yaklaştın sanırım... Allah yardımcın olsun canım.... Öpüyorum kocaman... Allaha emanet ol fıstığım....
Hoşgelmiş meleğin.... Hayırlısı olsun canım...
Gözünüzaydın sağlıkla büyüsün inşallah....
Teşekkür ederim ayşecim....
Canım benim sağol özlemcim... Bende özledim valla :)
İnan tr geldiğimden beri bilg. Elime almıyorum telef. Maillerime bile bakmadım sanada yazamadım canım... Aklımdasın merak ediyordum seni ne kadar kaldı doğyma hayırlısıyla baya yaklaştın sanırım... Allah yardımcın olsun canım.... Öpüyorum kocaman... Allaha emanet ol fıstığım....
Hoşgelmiş meleğin.... Hayırlısı olsun canım...
Gözünüzaydın sağlıkla büyüsün inşallah....
Teşekkür ederim ayşecim....
Serin de bile yürümek çok yoruyor artık
Eve geldiğimden beri toparlanamadım.Hala yürüyormuş gibiyim:26:
Moral olarak çok çok iyi geldi dolaşmak.Kendimi çok iyi hissettim eskisi gibi dolaşınca ama bu kadar yorulacağımı tahmin edemedim
Karnım çok acıktı ancak kalkıp makarna yapabildim.Yemek yemek bile çok yorucuydu.Tvde de doğru dürüst bişey yok.Boş boş reklam açık.Biraz daha uzanayım belki uyurum.
Herkese güzel cumartesiler
Saol kuzucum. Bol bol su içmeye çalışıyorum. Su kaybediyorum böyle dimi :26: İnşallah geçer. Ama ben üşüttüğümü düşünüyorum zira eşimde ishal oldu beraber yaniGece pencereyi açmıştık hava bi hayli serindi. :44:
Hoşgeldin Şirin. tatil yarasın sana inşallah. Antalya yanıyor tatilin keyfini çıkar.
Özlettin bayadır gelmiyordun. Artık buralarda görelim seni
Tubishim oğlun büyümüşte ciddi ciddi bakıyor baksana bakışlara Maşaallahhh
neyseki son pozunda gülücük atmış teyzelerine
Valla dediğiniz herşey harfiyen katılıyorum.
Bende sana diyordum otur falan diya ama olmuyor,ben bile şimdiden başladım gezmelere
Zannedersem sonumda sizin gibi olacakkgez babam gezzzzzz
Rabbim sağlıkla kucağımıza almay nasip etsinn
Rabbim şifasını versin canım.
Bende senin gibiyim.
Hatta ablam sabahları karnın hiç yok dedi tastikledi durumu
Akşam olunca çıkıyor göbeğim ve sertleşiyor heralde 8 aya kadar böyle devam ediyor.
Çok sağol canım emek vermişsin uzunca ayrıntlarıla yazmışsın.
İnşaallah bende hazırlığıma yaparken faydalanırım verdiğin bilgilerden
Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin kuzummmm
Arkadaşımın kızı top gibi maşaallah 2800 kilosu görmen lazım çok şeker çok.
Oğlum nasıl olacak resminde 23 haftalık yanaklar dolu kaçç kio doğacak acaba kime benzeyecekk
Allahım çok merak ediyorummm çok güzel duygular bunlar Elhamdülillahhhhh
Amanınnnnnnnnnnn kimleri görüyorum bennnnnnnnnnnnnn
Kuzum inşaallah en yakın zamanda deep gibi sıkı bi dönüş yaparsın hamile haberinle inletirsin topiğimizi
Bizde iyiyiz Elahmdülillah geçiyor işte bir yorgun bir bitkin. darısı sana
İyi olmana tatile çıkmana sevindimminşaallah görüşürüz öptümmm
5.5 hafta filan kaldi canim. Sen nasilsin? Iyisin dimi?
Izmir nasildi? Tam sicaklarda gelmissiniz. Bayramda manisaya gittik biz de amannn felaket sicakti. Buralar yeniyeni serinliyor. Esin de geldi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?