Bol bebiş topiği

artık okadar ağrım oluyor ki gece oturup ağlayasım geliyo bazen, zor zamanlar hepimiz için, Allah yardımcımız olsun. elimden geldiğince yiyorum yoğurt ve süt tüketiyorum.doktor hiç bir iş yapmayacaksın diyor, ayakta durma,yemek yapma,ev işi yapma ohoooo :) bunların hepsini yapmak pek mümkün olmuyo malesef ,bunada şükürler olsun napalım :)

aynen öyle canım küçük bi göbüşle uyanınca oğlum nereye sığıyor diyorum kendi kendime :)) bayramdan önce bi arkadaşı görmüştüm ozaman o 26 haftalıktı karnı şuan benimki gibiydi ama bide dün gördüm onu maşallah epey büyümüş tam 30 haftalık olmuş ve tam hamile modundaydı :)) oda birden büyüyor diyo anlayamazsın bile dedi ,bakalım :)) bu arada ne kadar hevesliyim karın büyüdükçe ağırlık yapacak biliyorum zor olacak ama yine de oğlum büyüsün istiyorum bir an önce :))

GÜNAYDIN ayşem bulantılar ve aşırı akıntı dışında rabbime binlerce kere hamd olsun bişeyciğim yok sürekli rüyamda ogluşumu görüyıorum emziriyorum kana kana sabah sırıta sırıta uyanıyorum allahım herkeze yaşatsın göbişim çıkıyo yavaş yavaş öle güzelki bunları yaşmak ilk değil evlatçım ama görsen içim kıpır kıpır bu hevesle ben üçüncüyüde dogururum

Kuzum seni gormek ne guzel. Cok ozledim seni.
Oh oh hasret de giderdiniz simdi de tatil. Ozletme kendini arada ugra canimcim cok optum seni. Allaha emanet ol...

ayşe ve kızlar hepinize merhaba... uzun zamandır girip yazamıyordum 21 ağustosta 36+5 te doğum yaptım:) oğlum ve ben iyiyiz.. Allahım hepinize nasip etsin bu mutluluğu

Gunaydin kizlar. Aysem bu sabah gelmemis dun cok mu yoruldu acaba?
Bende de ineklesme sureci baslamis bulunuyoor. Dun camasirima gelmis iki damla. Ucu da hala islakti. Hic ellemedim ziyan olmasin...

Dışardan yemek yeme canım,sebzeleri iyi yıka ve normal su içme.Bunlar yüzünden olurmuş ishal.Biliyorsun ben 1 hafta çektim o dersi.Özlem'in de dediği gibi haşlanmış patates,şeftali ve muz kabızlık yapar.Ve yağsız yoğurt.Hastane menüm hep bunlardı.Ve bol su iç.Serum almadığın için suyun azalabilir.Eğer geçmezse bugün de mutlaka druna git.Susuzluk en büyük tehlike çünkü:18::18::18::18:

Oh valla bizim topiğin kızları leyleği havada gördü bu yıl.Memleketlere gidildi,bolca tatil yapıldı.Yarasın inşallah hepinize.
Sorunsuz sıkıntısız bir tatil geçirirsin inşallah.

Bu drlar da bizi 10 hizmetkarlı evde yaşıyor sanıyorlar galiba.Yine de bu işlerin hepsini aynı anda yapmamaya çalış.Dinlene dinlene yap kuzum.Dün akşam bende çok bel ağrısı çektim

Hadi bakalım İnsan 10 kere de yaşasa heyecanlanır ilk kez gibi.Rabbim herkese nasip etsin.

ayşe ve kızlar hepinize merhaba... uzun zamandır girip yazamıyordum 21 ağustosta 36+5 te doğum yaptım:) oğlum ve ben iyiyiz.. Allahım hepinize nasip etsin bu mutluluğu
Bi paşamız daha olmuş maşallah.Doğum tarihini ve adını da yazarsan listemizi süsler tazecik paşamız.Sağlıklı olmanıza çok sevindim.Doğum hikayeni bizimle de paylaşırsın artık

Bende de ineklesme sureci baslamis bulunuyoor. Dun camasirima gelmis iki damla. Ucu da hala islakti. Hic ellemedim ziyan olmasin...
Ayşe sabah sabah sokaklara attı kendini

Canım bnede senin gibi büyüsün istiyorum ama anın tadını çıkartmak lazım
Bu küçük haliyle bile kıpır kıpır oğluşummm MAŞAALLAH
Darısı bizlere bizde sağlıkla görelim o güzel günleri
Canım senin cinsiyet belli oldumu benm,i kaçırdımm erkekmi bebeğin Maşaallah
Canımmm tebrikler Rabbim salihlerden eylesinnn
Darısı bize
Günaydın kuzummm maşaallah kız sağmamalısın biliyorsun eminim hemde benden iyi bilirsin
Ayyy Özlemim darısı emdirmene yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Bende bolbol foto çekiyorum göbişimle
Çok güzel bir duyguuu
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinnn

Selamun aleyküm kızlar nasılsınız bakalımmm
Biz iyiyiz Elhamdülillah
Erkek kardeşim dün saç ektirdi Allahım ne zor şeymiş görünce bayılacaktım nerdeyse
Resmen ameliyat oldu
İçim kıyıldı öyle görünce bugünde pansumana gitti 3 gün sonra yıkama yapılacakmış haftaya salı gidiyorlar.
Dedimki Allahın verdiği saç bedava ve ne güzel demi kızlar çok şükretmek lazım çoooooooooookkkk gece gündüz hemde.
Kökün tanesini 1tlye ekmişler 3500 kök
Allahım k,mseyi bu yaşta kel etmesin yaşı 25
İnşaallah oğluşlarımız erkenden kel olmazlar nereye bağladım konuyu alem kızım yaaaaaaaaa
Bizde bugün gezmeye çıkacağız bakalım ayaklarım beni kaldıracakmı
Bizden bu kadar teyzoşlar
Sizler ne yapacaksınız bakalımmm

Aleyküm selam canım.
Aman sıcakta çok dolaşma.Bak tansiyonun falan düşer Allah korusun.Beni sabah sabah eşim bıraktı çarşıya.Serin serin dolaştım.Nevresim takımları baktım.Ve yine beğenemedim Bir iki de bişeyler aldım marketten eve zor attım kendimi Bir sürü organize şerit aldım.Kuzuma süslü saç bandı yapacağım.

Aminnn canim insallah.
Cek canim benim de esim de cekiyor habire. Ben dalgalanmayi kameraya cekmeyi planliyorum. Dun cok fenaydi. Karnim bir oraya bir buraya yamuldu. Bugun denk getirirsem cekicem. Ilerde gosteririz kuzucuklara.

Aleykumselam canikom. Amin canim. Ne kadar zormus tektek koklere nakil yaptilar herhalde. Ayyyy acir da herhalde..
Gezin bakalim oglusunu gezdir.
Canim ben de cikmak istiyorum. Hava serin cok guzel esiyor. Soylee bir sahil turu iyi gelir kocis kabul ederse tabi.

Serin de bile yürümek çok yoruyor artık
Eve geldiğimden beri toparlanamadım.Hala yürüyormuş gibiyim:26:
Moral olarak çok çok iyi geldi dolaşmak.Kendimi çok iyi hissettim eskisi gibi dolaşınca ama bu kadar yorulacağımı tahmin edemedim
Karnım çok acıktı ancak kalkıp makarna yapabildim.Yemek yemek bile çok yorucuydu.Tvde de doğru dürüst bişey yok.Boş boş reklam açık.Biraz daha uzanayım belki uyurum.
Herkese güzel cumartesiler

Kuzum seni gormek ne guzel. Cok ozledim seni.
Oh oh hasret de giderdiniz simdi de tatil. Ozletme kendini arada ugra canimcim cok optum seni. Allaha emanet ol...

Canım benim sağol özlemcim... Bende özledim valla :)
İnan tr geldiğimden beri bilg. Elime almıyorum telef. Maillerime bile bakmadım sanada yazamadım canım... Aklımdasın merak ediyordum seni ne kadar kaldı doğyma hayırlısıyla baya yaklaştın sanırım... Allah yardımcın olsun canım.... Öpüyorum kocaman... Allaha emanet ol fıstığım....

Hoşgelmiş meleğin.... Hayırlısı olsun canım...
Gözünüzaydın sağlıkla büyüsün inşallah....

Teşekkür ederim ayşecim....

5.5 hafta filan kaldi canim. Sen nasilsin? Iyisin dimi?
Izmir nasildi? Tam sicaklarda gelmissiniz. Bayramda manisaya gittik biz de amannn felaket sicakti. Buralar yeniyeni serinliyor. Esin de geldi mi?

Izmir nasildi? Tam sicaklarda gelmissiniz. Bayramda manisaya gittik biz de amannn felaket sicakti. Buralar yeniyeni serinliyor. Esin de geldi mi?

Dinlen canim ben de toz alma isini bitirdim yerler paspaslanacak o da yarin artik yoruldum. Biraz disari cikmak istiyorum kocis balik ismarlayim diyor evede baligin kokusuna hala dayanamiyorum hele yumurta zorla yiyorum haftada bir kez.
Esimde tvde maymunlara bakiyor. Kumandayi alinca hep belgesel izliyoruz
Sana iyi uykular aysem. Bize de iyi gezmeler....

Sağol inci hoşbuldum :)
Bende özledim sizleri evet izmir kadar sıcakmış buralarda ama çok güzel sıcaklar esintisi var bir anda serinletici bir rüzgar çıkıyor süper :)

Canımmm benim teşekkür ederim dilekçim hoşbuldum...
İnşallah canım hayırlısı artık rabbim verirse başımın tacı vermiyorsada vardır elbet bir bildiği
Şimdi tatil zamanı :)
Seninde iyi olmana çok sevindim ne kadar kaldı canım doğuma rabbim sağlıklı doğumlar nasip etsin canım...
Dikkat et kendine çok öpüyorum canım
Allaha emanet ol...

Ayyy canım maşallahhh azıcık kalmış teyzemimolucam ben şimdi :) yerim ben onu :)
Allah kurtarsın canım sağlıkla inşallahhhhhh
İyiyim tatlım hamdolsun ben geldikten 20 gün sonra eşimde geldi şimdi tatildeyiz işte :)
İzmir süperrrrrr herzamanki gibi bol bol gezdim ve hasrat giderdim anacığımla sonra eşim geldi onunlada izmir turu hemde heryerini :) bol bol alışveriş baya rahatladım canım ya çok iyi geldi...
Şimdilik herşey yolunda canım hamdolsun....
Seninde iyi olmana çok sevimdim çok az kalmış doğuma kendine çok iyi bak canım yorma kendini bol bol dinlen öpüyorum kocaman....

Canım senden birşey rica etsem....
bu antalyada denize girilecek en iyi sahil beach yada bildiğin güzel yerleri bana söyleyebilirmisin canım... Eşim genelde alanya tarafını çok iyi biliyor biz şimdi konyalatında kalıyoruz canım.iyi kaliteli bir kaç yer adresi verirsen çok sevinirim büyük avm ve yemek yemek için yerler
Konyaaltında 5M migrosa gittik geçen ama orasıda küçük yemek yemek için restrantları yok
Şimdiden sağol canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…