- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #17.521
Eki Görüntüle 790991
Bakın teyzoşları prensesimin az önce sipariş ettiğim nevresim takımı :))
Kızlar iyi geceler
Kızım ilk konserine gitmiş bulnmaktadır
Kıraç abisi söyledi bizde oynadık
Kıraç'ın konserlerine hep bayılırım zaten.Harikaydı.
Çıkışta küçük bir panayır kurmuşlar. Antalya bölgesinde yağlı güreşe çok ilgi vardır. Konserde yağlı güreşleri için verildi.
Panayırdan kızçeme 1 yelek, 1 de takım aldım. Pembiş pembiş giysin teyzeleri inşşallahh
Şirincim teşekkürler. Hastalandık ama iyi geldi patates yedik. Şifa olsun inşallah.
Birde yeni Mark Antalya açıldı alışveriş merkezi. Ama bir arkadaşımız bugün gitmiş daha tam açılmamış. Ama kocaman binası varHayatımda ilk defa bu kadar büyük bir alışveriş merkezi görüyorum. Orayada gidebilirsin. Antalyada gezilip görülecek o kadar yer var ki canım. Doya doya tadını çıkarın.
BalıkmıAyyyy canım balık istedi
Sabah tavuk istemişti malzemeleri çıkarmıştım.Tavuğu yarına mı bıraksam acaba
Benim yaptığım hatayı yapma seyideErken kıpırdadı benimkide.Göbeğim öndeymiş.Herşeyi erkeğe yordular.Bizde haliyle hayalleri ona göre kurduk.Aman kızdı,erkekti diye düşünme.Rabbim gönlünüze göre versin inşallah.
Selamun aleyküm Kızlar nasılsınız bakalımmmm
Biz iyiyiz Elahamdülillah Rabbbim sana şüküeler olsun.
Size dün yaptığım hatayı anlatmak istedim bana kızmayın bilemedim sonumu :26:
Evden çıktık metroyla aksaraya ordan tramvayla sultan ahmete gittik saat 3 olmuştu zaten.
Gez toz saat 6 oldu. dinlene dinlene gezdim tabi sonra eminönünden taksime yürüdük gez toz gece 9 buçuk oldu.
Ben okuya okuya gezdim dinlendim tabi.
En son karnımın soluna sancı girdi çok korktum çokk
Neyseki atlattım eve geldim namazı kıldım hemen uyudum dinlendim sabah oğluşumda hareketlendi
Allah biliyor ya çok korktummm bebişime bişey olacak diye.
Bugünde ablam camları sildi bende etrafı süpürdüm yavaştannn
Temzilik gibisi yokk ya...
ev misler gibi koktu
Aişem nevresimine bayıldımmm sağlıkla kullanın inşaallah
Cadıozmmm kuzum nasılsın son 5+5 haaaaaa
Allahımmm az kaldı kızzz sizin yerinize heyecan yapıyorummm yaaaaaaa
Ozayderrr kız aramızda bir hafta var oğluşumun oğluna selamı varrr
Ssirin huzurlu hayırlı tatilleriniz olsun canımmm
Benden bu kadar kızlar öptüm hepinizi dualarla
kıyamam canım ya yorgunluktan olmuştur. Çok şükür iyisiniz ya.Selamun aleyküm Kızlar nasılsınız bakalımmmm
Evden çıktık metroyla aksaraya ordan tramvayla sultan ahmete gittik saat 3 olmuştu zaten.
Gez toz saat 6 oldu. dinlene dinlene gezdim tabi sonra eminönünden taksime yürüdük gez toz gece 9 buçuk oldu.
Neyseki atlattım eve geldim namazı kıldım hemen uyudum dinlendim sabah oğluşumda hareketlendi
ev misler gibi koktu
Normalde 80 beden sutyen giyiyorum. Emzirme sutyeni damdar olsun istemiyorum 90 da buyuk mu olur? SIzler kac aldiniz?
günaydın kızlar.. yeni bir haftaya başladık. işyerinde son 2 haftam.
gece yine git gel yaptım durdum tuvalet ve yatak arasında. ya insan saat başı kalkar mı?
bi de susuyorum gözlerim kapalı arıyorum şişeyi. içip hemen tekrar atıyorum kendimi :)
Allah hepimizin yardımcısı olsun. hayırlısıyla bir doğuraydık....
günaydın kızlar.. yeni bir haftaya başladık. işyerinde son 2 haftam.
gece yine git gel yaptım durdum tuvalet ve yatak arasında. ya insan saat başı kalkar mı?
bi de susuyorum gözlerim kapalı arıyorum şişeyi. içip hemen tekrar atıyorum kendimi :)
Aleyküm selam teyzesiah canım yaa insan gönlü neler çekmiyor ki şurayıda geziym,onuda yapim bunuda yapiym ama eskisi gibi tek tabanca değiliz artık bi yavru taşıyoruz canımcım oda bizi çok yoruyo zaten ,dışarda dolaşmak ayrı bi yoruyor insanı canım, sen dersini almışsın zaten bidaha yapmazsın aynı hatayı :)) bende dün kahvaltıdan sonra komşumun kızının doğum günü vardı bugün onun için pasta yaptım biraz ,sonra eşimle dut toplamaya gittik,sonra evde ütü yaptım çok birikmiş,sonra arkadaşın kardeşinin düğünü vardı ona gittik biraz. bugünüm de farklı değildi sabahtan düğün evine yemeğe gittik ,öğlenden akşama kadar doğum günündeydim sonrada evde misafirlerim vardı derken attım kendimi koltuğa :)) yerim ben senin oğluşunun selamını sevsinler :)) benim oğluşumun da slmı varmış teyzesi :))
Evet canım dersimi aldım inşaallah sağlıkla kucaımıza alırız hayırlısıylakıyamam canım ya yorgunluktan olmuştur. Çok şükür iyisiniz ya.
temizlikle çok yorma kendini nasılsa yine kirleniyor :))
ben evde temizliği bitirene kadar ev tekrar kirleniyor :))
sağlık olsun kuzum ya hayırlısıyla doğuralım da nasılsa yine biz yapıcaz..
dikkat et kendine kuzum tabi minik zeytine de..
ben iyi olmaya çalışıyorum canım. işyerinde son 2 haftam. ama artık çok zorlamaya başladı. çok yoruluyorum işe gelirken.. hamilelere yürüyüş yapmak iyi diyorlar. ben çok yoruluyorum yürürken. yollarda oturuyorum hep.. neyse sabır bu hafta bir de önümüzdeki hafta ondan sonra evdeyim gerçi evde de duramam da ben... hayırlısı olsun...
canım ben 90 beden aldım. normalde 80 kullanıyordum gebelikte 95 takıyorum şuan. ama ayşe 95 beden çok büyük oluyor dediği için 90 aldım ben..
amin tatlım Allah yardımcımız olsungünaydın kızlar.. yeni bir haftaya başladık. işyerinde son 2 haftam.
Teşekkür ederiz Özlem teyzesi.Nevresimler çok renkli,ben sade bişey olsun istedim.Bu da çok hoşuma gitti.Daha iyileri sizlerin olsun inşallah.Ayy pekk sekermis gule gule kullansin topkekin canim.
Kaç kilo aldın? Bende 30.haftalarda göremiyordumCadiozy ve Aysecim
Ayak ucumu gormemeyi ben epeydir yasiyorum. Bakalim ne kadar daha buyuyecek..
Aslında kız da olsa erkek de olsa çok zor çocuk büyütmek.Sigarası,alkolu,uyuşturucusu,ahlakı,yalanı,özentisi,arkadaşları hiçbirşeyi kontrol altına alamazsın.Rabbim'e sığınıp,izinde büyütmeye çalışmaktan başka çaremiz yok maalesef.Allah'tan korkan,kuldan utanan evlatlar versin hepimize.Eli ayağı düz,aklı fikri yerinde,yüzü kızarabilen,Allah'tan korkan bi evlat olsun ha kız olmuş ha erkek.hergece rüyamda oglan çocugu emziriyorum rabbim saglıklı eli ayagı düzgün versinde hiççç inan o olsun bu olsun demiyorum sen demiştin ya bikere kız olmasın korkuyorum die bendede o var şimdi kız olursa naparım telaşı sardı gene rabbim hayırlısını versin okadar sabırsızımki bir an önce gelsin istiyorum koklamak istiyorum hayırlısıyla dünyaya gelir inşallah hepimizinki
Çok yorulunca yada hızlı hareket edince bende de oluyor o ağrı:18: Ne kadar dinlenirsen dinlen uzanmadan geçmiyor yorgunluk maalesefSelamun aleyküm Kızlar nasılsınız bakalımmmm
ev misler gibi koktu
Kuzum ben hamilelikten önce 80dim.Şu an 90 dar geliyor.95 aldım o da bol geldi.Doğumdan sonra 1 beden daha büyür dediler ama geçici bi durummuş bu.Emzirme düzene girdikçe 90da kalır dediler.95 almış oldum ben.Normalde 80 beden sutyen giyiyorum. Emzirme sutyeni damdar olsun istemiyorum 90 da buyuk mu olur? SIzler kac aldiniz?
Günaydın canım.Benimki sadece wc için değil,bel ağrısı,kramplar,kızımın minik tepikleri,rahim zonklaması yüzünden oluyor.günaydın kızlar.. yeni bir haftaya başladık. işyerinde son 2 haftam.
Tek doktorla yetinmemelisin bence.Kafanda soru işareti kalmayacak şekilde araştır.Ondan sonra zaten ilaca da tedaviye de karar verir uygularsın canım.İçine sinmediği için kullanmıyorsun sen o ilacı.kizlar dotora gittim kizdi bana niye dostimexi biraktin diye en az 6 ay kullanmalisin dedi benim hormonum normaldi aslinda 13 cikti prolaktinim ama hic bir sey yok yumurta catlamsi filan var olmamasinin sebebini buna bagladi. ayrica kocam da tekrar analiz verdi iyi cikti bu sefer hala anormal spermler var ama olsun ielri gidenler artmis hafta sonu kaynanam geldi yine oceden gittigimiz doktora gidelim dedi ben doktor beklemek lazimmis desemde yoks sende birsey var dedi bogazinada baktiralim ayrica hormonu filan kullanma dedi.... neyse moralimmm yerlerdeee yineeeee niye oluyor bu cocuk ben anlamadim? bakalim ne olacak benim halim ne yapayim iceyim mi bu ilaci icmeyeyim mi? eski doktoruma gideyim mi gitmeyeyim mi? bana akil veriniz....
Teşekkür ederiz Özlem teyzesi.Nevresimler çok renkli,ben sade bişey olsun istedim.Bu da çok hoşuma gitti.Daha iyileri sizlerin olsun inşallah.
Kaç kilo aldın? Bende 30.haftalarda göremiyordum
Aslında kız da olsa erkek de olsa çok zor çocuk büyütmek.Sigarası,alkolu,uyuşturucusu,ahlakı,yalanı,özentisi,arkadaşları hiçbirşeyi kontrol altına alamazsın.Rabbim'e sığınıp,izinde büyütmeye çalışmaktan başka çaremiz yok maalesef.Allah'tan korkan,kuldan utanan evlatlar versin hepimize.Eli ayağı düz,aklı fikri yerinde,yüzü kızarabilen,Allah'tan korkan bi evlat olsun ha kız olmuş ha erkek.
Çok yorulunca yada hızlı hareket edince bende de oluyor o ağrı:18: Ne kadar dinlenirsen dinlen uzanmadan geçmiyor yorgunluk maalesef
Teşekkür ederiz teyzesi.Takvimde son 18 gün yazıyor o bile çok yaklaştığını gösteriyor.Oysaki dra göre 9 eylüle kadar gelmesi lazım Son 1 hafta diyorum soranlara.Zaten ağrıların kesilmemesi,uykuların düzensizleşmesi ve göbeğimin her geçen gün daha aşağıda olması da bunu gösteriyor.Allahım hayırlısıyla kurtulmayı nasip etsin hepimize
Kuzum ben hamilelikten önce 80dim.Şu an 90 dar geliyor.95 aldım o da bol geldi.Doğumdan sonra 1 beden daha büyür dediler ama geçici bi durummuş bu.Emzirme düzene girdikçe 90da kalır dediler.95 almış oldum ben.
Günaydın canım.Benimki sadece wc için değil,bel ağrısı,kramplar,kızımın minik tepikleri,rahim zonklaması yüzünden oluyor.Yani diyeceğim bu gecelerin iyi geceler maalesef
Tek doktorla yetinmemelisin bence.Kafanda soru işareti kalmayacak şekilde araştır.Ondan sonra zaten ilaca da tedaviye de karar verir uygularsın canım.İçine sinmediği için kullanmıyorsun sen o ilacı.
Aysecim ben lastikli sutyen giyiyorum kalipli deil genc kiz sutyeni gibi olandan bedenimi bilmiyorum. Onceden 80 di. Sanirim ben de 90-95 alcam. Kiloya gelince 14-15 fln aldim sanirim ama gobek ve biraz bacak ustu var tek. Zayif olunca snairim 20 ye kadar yolu var gibi. Son 2 ay ne kadar alirim bilmiyorum ama kilolu durmuyorum.
29-30 da dalgalanan bebis simdi biraz daha sakin normal mi bu anlamadim? Sende de sakinlesme oldu mu bikac gun?
Zayıfsan normal tabi.Son 2 ayda daha çok kilo alınıyormuş.Gece bile kalkıp bişeyler yiyorsun.Öyle çok acıkıyorsunki sen bile yoruluyorsun yemek hazırlamaktan ve yemekten.:26:
Bebek büyüdükçe hareketleri azalıyor.Yer daralıyor ya o yüzden.Normal sakinleşmesi.Sadece en az 2 saatte bir hareket etmesi lazımmış.Ebe öyle demişti bana 28.haftadan sonra.
Eki Görüntüle 790991
Bakın teyzoşları prensesimin az önce sipariş ettiğim nevresim takımı :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?