- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #17.501
Canım senden birşey rica etsem....
bu antalyada denize girilecek en iyi sahil beach yada bildiğin güzel yerleri bana söyleyebilirmisin canım... Eşim genelde alanya tarafını çok iyi biliyor biz şimdi konyalatında kalıyoruz canım.iyi kaliteli bir kaç yer adresi verirsen çok sevinirim büyük avm ve yemek yemek için yerler
Konyaaltında 5M migrosa gittik geçen ama orasıda küçük yemek yemek için restrantları yok
Şimdiden sağol canım...
BalıkmıDinlen canim ben de toz alma isini bitirdim yerler paspaslanacak o da yarin artik yoruldum. Biraz disari cikmak istiyorum kocis balik ismarlayim diyor evede baligin kokusuna hala dayanamiyorum hele yumurta zorla yiyorum haftada bir kez.
Esimde tvde maymunlara bakiyor. Kumandayi alinca hep belgesel izliyoruz
Sana iyi uykular aysem. Bize de iyi gezmeler....
Benim yaptığım hatayı yapma seyidecanım daha çok küçügüz göstermedik ama en son gittiğimde dr küçük olmasına karşın okadar çok hareket edince kızım boşuna heveslenme çokkkk büyük ihtimal erkek dedi kızlar okadar erken kıpırdamazlarmış bende oglan gibi hissediyorum hayırlısı bakalım
Dinlen canim ben de toz alma isini bitirdim yerler paspaslanacak o da yarin artik yoruldum. Biraz disari cikmak istiyorum kocis balik ismarlayim diyor evede baligin kokusuna hala dayanamiyorum hele yumurta zorla yiyorum haftada bir kez.
Esimde tvde maymunlara bakiyor. Kumandayi alinca hep belgesel izliyoruz
Sana iyi uykular aysem. Bize de iyi gezmeler....
Dışardan yemek yeme canım,sebzeleri iyi yıka ve normal su içme.Bunlar yüzünden olurmuş ishal.Biliyorsun ben 1 hafta çektim o dersi.Özlem'in de dediği gibi haşlanmış patates,şeftali ve muz kabızlık yapar.Ve yağsız yoğurt.Hastane menüm hep bunlardı.Ve bol su iç.Serum almadığın için suyun azalabilir.Eğer geçmezse bugün de mutlaka druna git.Susuzluk en büyük tehlike çünkü:18::18::18::18:
Oh valla bizim topiğin kızları leyleği havada gördü bu yıl.Memleketlere gidildi,bolca tatil yapıldı.Yarasın inşallah hepinize.
Sorunsuz sıkıntısız bir tatil geçirirsin inşallah.
Bu drlar da bizi 10 hizmetkarlı evde yaşıyor sanıyorlar galiba.Yine de bu işlerin hepsini aynı anda yapmamaya çalış.Dinlene dinlene yap kuzum.Dün akşam bende çok bel ağrısı çektim
Hadi bakalımİnsan 10 kere de yaşasa heyecanlanır ilk kez gibi.Rabbim herkese nasip etsin.
Bi paşamız daha olmuş maşallah.Doğum tarihini ve adını da yazarsan listemizi süsler tazecik paşamız.Sağlıklı olmanıza çok sevindim.Doğum hikayeni bizimle de paylaşırsın artık
Ayşe sabah sabah sokaklara attı kendini
Canım bnede senin gibi büyüsün istiyorum ama anın tadını çıkartmak lazım
Bu küçük haliyle bile kıpır kıpır oğluşummm MAŞAALLAH
Darısı bizlere bizde sağlıkla görelim o güzel günleri
Canım senin cinsiyet belli oldumubenm,i kaçırdımm erkekmi bebeğin Maşaallah
Canımmm tebrikler Rabbim salihlerden eylesinnn
Darısı bize
Günaydın kuzummm maşaallah kız sağmamalısın biliyorsun eminim hemde benden iyi bilirsin
Ayyy Özlemim darısı emdirmene yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Bende bolbol foto çekiyorum göbişimle
Çok güzel bir duyguuu
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinnn
kıyamam ya keşke demeseydim.. yiyebildin mi bari?BalıkmıAyyyy canım balık istedi
Sabah tavuk istemişti malzemeleri çıkarmıştım.Tavuğu yarına mı bıraksam acaba
Benim yaptığım hatayı yapma seyideErken kıpırdadı benimkide.Göbeğim öndeymiş.Herşeyi erkeğe yordular.Bizde haliyle hayalleri ona göre kurduk.Aman kızdı,erkekti diye düşünme.Rabbim gönlünüze göre versin inşallah.
aynen canım ben de öyle diyorum.. maşallah sen yine güzel yiyorsun hergün. ben haftada 2 kez .haftasonları işte. onu da zorla yiyorum. kokusu çokfena geliyor bana..cadiozycim ben de mecbur yumurta hergun yiyorum. kalsiyum olsun diye. cok buyuk deil yumurtalar bana da bunalti gelebilir yakindasanirim sonra hic yemicem
Ekmek arası mı yesem acaba meyveyi artıkİnsan sürekli aç olur mu yahuu
Canım merkezde ldugun için sana en yakın yer Lara 10 km uzaklıkta.Sahili güzeldir.Kumludur onuda belirteyim. Olimpos, çaltıcak, göynük var.. Ben en çok olimpos ve göynük ü beğeniyorum öneririm. Kemer tarafında kalıyor. yaklaşık 40-50 km uzaklıkta. Denizi çok güzel. Olimpos un doğasıda harika. Yanartaş var birde orda. Oralarıda gezersiniz güzel olabilir.
Restaurantlara gelirsek ; Atatürk parkının içinde denize karşı olan mekanlar var. Konyaaltı caddesinde Falezlerin orada Atatürk parkı.
Kaleiçi var birde. Cumhuriyet meydanında. Yeme içme yerleri var. Hemde gezersiniz güzeldir orası da.
Aklıma gelenler bunlar canım. Sormak istediğin bişi varsa yardım ederim yine. İyi tatiller
Bel ağrısı oluyor maalesef.Bende çekiyorum özellikle son 4 gündür.Yağdan,mısırdan,kayısı vb uzak durun incicim.Ve dışarda yemek yeme.İshal tehlikeli bu sıcaklarda.Ben sürekli dengelemeye çalışıyorum.Bi muz,bi şeftali,bi kase yoğurt,bi mısır karıştırıyorum her gün.Ne ishal gibi,ne kabızlık oluyor.Karışık3 gündür belim ağırıyor kızlar. Uzanında geçiyor oturma pozisyonunda başlıyor ağırmaya.
Pazartesi doktora gidicem bakalım ne dicek. İshalim durdu şimdilik. Muz, şeftali, haşlanmış patates yedim. Eşimede yedirdim zira ikimizfr ishal olduk.
Bize bişiler dokundu ama ne.
Ve isim araştırıyoruz ne olacak bizim kızçenin ismi bilemedim
Öyle valla.Bazen o kadar daralıyorumki bitsin artık alıyım kucağıma alayım diye ağlıyorum.Bazende çok özleyeceğim bu tekmelerini diye ağlıyorum.İyice duygusala bağladım bu aralar.Bol bol dua ediyorum.Eşimin sağlığına,bebeğimin kolay doğmasına,bekleyenlere bebek-eş-iş için vs vs... Rabbim dualarımızı boşa çevirmesinAllah yardımcın olsun ayşem, senin ağrıların son evresini yaşıyorsun bakalım biz neler yapcaz ozamanlar. neyse ki az kaldı canım sana.
Yemedim kız.Wrap sarma baskın çıktı balığakıyamam ya keşke demeseydim.. yiyebildin mi bari?
ne güzel iştahın var Ayşem ya ben de yok. yemek yemeyi unutuyorum bazen işim çok olunca. üzülüyorum sonra bebiş aç kalıyor diye
Büyüyor canım.35e kadar büyüyor,sonra aşağı doğru inmeye başlıyor.Ayak uçlarımı da,pampişimi de göremiyorum artık benKizlar merak ediyorum benim gobek var epey bu haftadan sonra daha da cok mu buyuyoor yoksa yavaslama oluyor mu?
OOooohh Kıraç ile başladıysa müzik dinlemeye zevkli kız olacak şirineKızlar iyi geceler
Kızım ilk konserine gitmiş bulnmaktadır
Kıraç abisi söyledi bizde oynadık
Kıraç'ın konserlerine hep bayılırım zaten.Harikaydı.
Çıkışta küçük bir panayır kurmuşlar. Antalya bölgesinde yağlı güreşe çok ilgi vardır. Konserde yağlı güreşleri için verildi.
Panayırdan kızçeme 1 yelek, 1 de takım aldım. Pembiş pembiş giysin teyzeleri inşşallahh
Şirincim teşekkürler. Hastalandık ama iyi geldi patates yedik. Şifa olsun inşallah.
Birde yeni Mark Antalya açıldı alışveriş merkezi. Ama bir arkadaşımız bugün gitmiş daha tam açılmamış. Ama kocaman binası varHayatımda ilk defa bu kadar büyük bir alışveriş merkezi görüyorum. Orayada gidebilirsin. Antalyada gezilip görülecek o kadar yer var ki canım. Doya doya tadını çıkarın.
Benim gobek deligi iyice disa dogru cikti canim. Ama basi asagiya dogru baski yapmaya basladi hissediyorum ozellikle oturup kalkarken.Kizlar merak ediyorum benim gobek var epey bu haftadan sonra daha da cok mu buyuyoor yoksa yavaslama oluyor mu?
Dün 12-16:30 arası kesintisiz uyuyunca gece uykum gelmedi haliyle.
Akşam eşimin de işi vardı 2ye kadar pc başında oturdu.Hem tvmi hem de pcmi meşgul etti patladım sıkıntıdan
12de yattım bende.Sık sık uyandım,hava çok serin olduğu halde çok daraldım ve duşa girdim gece.Vücudumun sıcaklığından çok rahatsızım.
Gece ağrım da tuttu.İyice aşağıya iniyor küçük hanım.Çok dar burası der gibi geriniyor içerde
Bugün hava baya bi kapalı.İnşallah bende serin olurum birazcık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?