Bol bebiş topiği

dimi canım ya. nasıl dayancaz bakalım uykusuzluğa..huysuz olmazlar inşallah üzmezler annelerini..
biraz ince örtün canım üşümezsin. su kaybediyorsun ayrıca başka mineraller de..
bazen benim kızım çok deliriyor bazen çok sakin ufak ufak hareket ediyor. geçenlerde okudum bazı günler bebekler gerin olabilirlermiş ya da bizim duygusal durumlarımız onları etkilermiş. o yüzden bazen hareketli bazen sakin olabilirler ya da sen yoruyorsundur kendini o da içerde yoruluyordur..
Allah yardımcımız olsun. son zamanlar en zor zamanlarmış desene.. çok şükür kasık ağrım yok ama bebişin baskısını hissediyorum bazen dönerken.. geçecek canım hepsi geçecek sen daha yakınsın.. hayırlısıyla kurtulacaksın inşallah..kucağına alınca hepsi unutulacak..
ben de merak etmiştim dedim niye gelmedi bu kız.. bugün bol bol dinlen emi? birisi gelseydi yanına yardıma iyi olacaktı ama..

tubiş diyete mi başlıyorsun hadi hayırlı uğurlu olsun.. kurdele keselim mi?
yaparsın sen yaparsın aslansın sen. 3 ayda tığ gibi olursun ama kaç numara tığ orasını bilemem
şaka şaka... kızma haaa :)
istedikten sonra gerçekten başarırsın..

geç sen dalganı geeeeççç
1 ayda vericem 15 kiloyu gör.
sonra da ortalıkta 1 numara tığ gibi dolaşıcam
5 günde 5 kilo diyeti yapıciim...
+ sirkeli su ve mekik le twist yaptımmı tamamdır.

gerçi zaten mekik çekiyordum 2 haftadır ama bunlarla beraber hem incelip hemde sıkılaşmak hedefindeyim.
keselim kurdele keseliiimmm

yarın başlıyorum Allah'ın izniyle.

Son zamanları çok zor geçenler kilo bile verebiliyormuş.Bebek anneden besleniyormuş.Benimki hiç durmazdı hatırlarsan şimdi de durmuyor ama eskisi gibi değil.Daha sert ve daha dalgalı oluyor

Çok güzel canım. Nerden ve kaça aldın ? Güle güle kullansın topkek.
gg'dan aldım.Markası LUOCA PATISCA BALLERİNA BEBE NEVRESİM TAKIMI.46,50tl ye aldım.Mağazalarda 60tlye bulmuştum.Kumaşı da çok hoşuma gitti.Tavsiye ederim yani Teşekkür ederiz canım.

Bende böyleyim işte.Ben kötüyüm yanıma gelin diyemem annem bile olsa.Gel oturalım derim,iyiyim derim. Kırıldığımda sitem bile etmeyi beceremem.Üzülürüm,ağlarım,kendi başımın çaresine bakarım ama belli etmem.Sanırım bu huyum yüzünden yalnız başıma doğuracağım:26::26::26::26:

Ancak eve gelebildim canlar....Yavrumun cinsiyetini öğrendim kızlar...Gayet sağlıklıymış neler yiyip de gittim dönüp dönüp duruyor... 2.kez erkek annesi olacağım hayırlısıyla...Pipiyi gördük kabak gibi ortada K.valde bir daha bakın nolur diyor:)))))) kız ümidiyle benimle gelmişti ama Bizim ailede de eşimin ailesinde de kız yok...Hayırlı olsun yavrum da gerisi boş yeniden oğlan anası oluyorum heytttt.... Kaldım ben üç erkeğin arasında:18::18::18:

Haydiii bakalımmm hissimde yanılmamışım demek bak erkek hissediyorum demiştim sana
Hayırlı olsun kuzum inşaallah 3.bebişin sağlıkla kız olur
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinn

hayırlı olsun canım.. bir paşa daha geliyorrr..
Maşallah küçük erkeğe hareketli olacak demek ki..
aman kuzum çok hızlı kilo verip de güçsüz düşme. sen tombik de güzelsin.. hem zaten bebiş doğduktan sonra göbek gitmiştir. hafif balık eti iyidir.. sen bana ver kiloları. herkes dalga geçiyordu benimle tüy siklet diyee

Karapisso ve cadiozy yorumlarınız için gerçekten teşekkürler...Rabbim sağlıkla tamamlamak nasip etsin bu değerli dokuz ayı herkese...

Sağol dilekçim allah razı olsun canım...

Sende yorma kendini dikkat et kendine ve bebişine
Allaha emanet ol canım görüşürüz...

Özlemcim nasılsın... Son günler sanırımmsıkıntıların oluyor kıyamam sana az kaldı canım dikkat et kendine meleğimizide yorma çok allaha emanet ol canım öpüyoruö çok görüşürüz canım...

Sağol dilekçim allah razı olsun canım...

Sende yorma kendini dikkat et kendine ve bebişine
Allaha emanet ol canım görüşürüz...

Özlemcim nasılsın... Son günler sanırımmsıkıntıların oluyor kıyamam sana az kaldı canım dikkat et kendine meleğimizide yorma çok allaha emanet ol canım öpüyoruö çok görüşürüz canım...

Hayirli olsun canim saglikli olsun da. Benim tarafim da hep kiz, benim de erkek :) Onemlisi saglikla hamileligimizi gecirip saglikla bebislere kavusmak..

canım benim iyiyim çok şükür yuvarlanıp gidiyoruz işte :)sen iyi misin? oh tatil yap bakalım sen kıskandım. biz çalışalım (
benim yerime de eğlen tamam mı :)
ben onu yormuyorum ama o beni gece uykudan uyandırıyor eşşek sıpası.. uyusana gece olmuş. ne kıpırdanıp durusun. kime çektiyse artık. kurtlu naciye :))
sen de Allaha emanet ol canım. kocaman öptük seni..

Günaydınlar herkese..
Nasılsınız şekerler? Biz iyiyiz çok şükür. dün o kadar koşturmacanın üstüne bir güzel uyumuşum gece. Gerçi küçük hanım habire çalıştı durdu içerde ama. ben yine de uyumuşum..
bugün tartıda biraz artış var bakalım bebiş mi kilo alıyor yoksa ben mi bilmem.. göbeğimde iyice kocaman oldu. bacaklarıma değiyor otururken bazen hele akşamları patlayacak gibi duruyor...o kadar yağlıyorum karnımı ama yine de kaşınıyorç. kaşımamam lazım değil mi? dayanamıyorum bazen elim gidiveriyor..

Ayşem nasıl oldun kuzum? iyisin dimi? biraz dinlenebildin mi? umarım herşey yolundadır...

Kızlar hepinizi çok öptüm..
Topiğinizin bekçisi buralarda olacak...

Bir yakışıklı daha geliyor Sağlıklı ve hayırlı bi evlat olmadıktan sonra erkek olmuş kız olmuş ne yazar.Allahım evlatlarımızı bize,bizleri de onlara bağışlasın.

Günaydın kuzum.Sağ ayak bileğim çatlayacak gibi ağrıyor.Zor yürüyorum evde
Sabah sabah biraz evi topladım,ılık bi duş aldım.Akşam yemeği için hazırlık yaptım.Şu kırmızı elbiseyi bitirmeyi hedefliyorum bugün.Doğumdan sonra fırsat bulamam örgüye falan.Tvde de bişey yok,patlayacağım bugün sıkıntıdan.Belli oldu
Kaşıntıların sonu çatlak maalesef Mümkün mertebe kaşımamaya çalış.Avcunun ortasıyla masaj yap.
Midem kazındı bişeyler tırtıklayım mutfaktan.

Cadiozycim masallah kipir kipir prenses. Benimki de diyorum ya 2-3 gundur eskkiye oranla azalma var. Yani dalgalanma deil minik pitlar yapiyor taa iyice asagida kasiklara. Insallah iyidir Allah korusun tum bebisleri. Sabah uyaninca ozellikle el parmaklarimi bukunce sizi oluyor neden anlamadik.

Aysecim o agri mi sizi mi benim de ayak ve el parmaklari bukunce sizi oluyor nasil desem mesela elini saatlerce camasir suyu tutmus gibi bukunce sizi. Hayirlisi olsun insallah.. Az kaldi senin Aysecim hayirlisiyla insallah

epack canım çok teşekkürler sağlıkla kavuşalım da yavrularımıza dediğin gibi.. Şükürler olsun keyfim pek yerinde...
Ayşe sağolasın Allahım herkese böyle paşalar yollasın üst üste özellikle de sana

Şişlikten oluyor onlar.Bende de var.Eklem yerleri beyaz beyaz oluyor,sanki üstüne yatmışsında uyuşmuş gibi Ayak parmaklarımda aynı şekilde oluyor.Tuzu biraz fazla kaçırayım daha az bükülüyor eklemlerim Dalgalanmalar azalıyor bi süre sonra.İçinde hareket eden eller,kollar olduğunu daha net hissediyorsun.O da garip bi duygu

Amiiiin.Rabbim kızı da erkeği de aratmasın kimseye.Hayırlı evlatlar versin hepimize.

Kızlar nevresim takımımız geldiBi görseniz muhteşem bişey.Çok soft,gözü yormayan renkleri var.Deseni de o kadar şirinki sarıl sarıl bi hoş oldum boş çarşafa Bayıldım bayıldım %100 pamuk.Yumuşacık dokuması.Ay ne çok övdüm.Aşık oldum resmen takıma
Fıstık anneleri mutlaka değerlendirin bu nevresimi.Çok ciciiiiiii

Günaydın canlarımmm
Nasılsınız görüşmeyeli?
Bir tatili daha bitirdim geldim ben.
Ama çok fena hastalandım döneceğimiz gün, acillik oldum memlekette.
Ateş, kemik ağrısı, çok fenaydım, şimdi bir de öksürük başladı...
Yattım kaç gün, bir de o halde yolculuk yapmak zorunda kaldım.
Dün de okul başladı

İlaçlarla iyiyim çok şükür, fena değil durumum, ama ilaçların etkisi kaybolurken ben de yamulmaya başlıyorum ne yazık ki

Ayşem, günün az kalmış senin de, nasılsın, heyecan var mı? :18:
Feyzam, sen nasılsın tatlım, çocuklar nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…