- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #17.541
dimi canım ya. nasıl dayancaz bakalım uykusuzluğa..huysuz olmazlar inşallah üzmezler annelerini..günaydın canım :)) artık seni zorluyor annesi az kaldı hazırlık yap bana saat başı emzirceksin beni diyor :)) ama gözlerin kapalı olmicak :)) bende gece tuvalete kalktığımda genelde kapalı gözlerle kalkıyorum, bebişlere de böyle uyanmasak bari :))
biraz ince örtün canım üşümezsin. su kaybediyorsun ayrıca başka mineraller de..Insallah canim saglikla dogursak. Ben de inanmazsak sirilsiklam kalktim yine. Siksan su cikacak hava soguk burda ama ince yorgan bile batiyor, bos nevresim ortsem usur muyum diye ince yorgana gectik. Ama gel gor ki sac bas islak. Nolacak bilmiyorum ya bu kadar ter..
Cumartesi pazar bionceki gunler gibi dalgalanmalar azaldi bazen hic olmadi karnimda. Minik tekme geliyor arada anlamadim en hareketli 30-32 diyorlar ki oyleydi 29, 30 hareketliydi. 2 gundur daha az neden acaba bilemedim...
bazen benim kızım çok deliriyor bazen çok sakin ufak ufak hareket ediyor. geçenlerde okudum bazı günler bebekler gerin olabilirlermiş ya da bizim duygusal durumlarımız onları etkilermiş. o yüzden bazen hareketli bazen sakin olabilirler ya da sen yoruyorsundur kendini o da içerde yoruluyordur..
Allah yardımcımız olsun. son zamanlar en zor zamanlarmış desene.. çok şükür kasık ağrım yok ama bebişin baskısını hissediyorum bazen dönerken.. geçecek canım hepsi geçecek sen daha yakınsın.. hayırlısıyla kurtulacaksın inşallah..kucağına alınca hepsi unutulacak..Teşekkür ederiz Özlem teyzesi.Nevresimler çok renkli,ben sade bişey olsun istedim.Bu da çok hoşuma gitti.Daha iyileri sizlerin olsun inşallah.
Kaç kilo aldın? Bende 30.haftalarda göremiyordum
Aslında kız da olsa erkek de olsa çok zor çocuk büyütmek.Sigarası,alkolu,uyuşturucusu,ahlakı,yalanı,özentisi,arkadaşları hiçbirşeyi kontrol altına alamazsın.Rabbim'e sığınıp,izinde büyütmeye çalışmaktan başka çaremiz yok maalesef.Allah'tan korkan,kuldan utanan evlatlar versin hepimize.Eli ayağı düz,aklı fikri yerinde,yüzü kızarabilen,Allah'tan korkan bi evlat olsun ha kız olmuş ha erkek.
Çok yorulunca yada hızlı hareket edince bende de oluyor o ağrı:18: Ne kadar dinlenirsen dinlen uzanmadan geçmiyor yorgunluk maalesef
Teşekkür ederiz teyzesi.Takvimde son 18 gün yazıyor o bile çok yaklaştığını gösteriyor.Oysaki dra göre 9 eylüle kadar gelmesi lazım Son 1 hafta diyorum soranlara.Zaten ağrıların kesilmemesi,uykuların düzensizleşmesi ve göbeğimin her geçen gün daha aşağıda olması da bunu gösteriyor.Allahım hayırlısıyla kurtulmayı nasip etsin hepimize
Kuzum ben hamilelikten önce 80dim.Şu an 90 dar geliyor.95 aldım o da bol geldi.Doğumdan sonra 1 beden daha büyür dediler ama geçici bi durummuş bu.Emzirme düzene girdikçe 90da kalır dediler.95 almış oldum ben.
Günaydın canım.Benimki sadece wc için değil,bel ağrısı,kramplar,kızımın minik tepikleri,rahim zonklaması yüzünden oluyor.Yani diyeceğim bu gecelerin iyi geceler maalesef
Tek doktorla yetinmemelisin bence.Kafanda soru işareti kalmayacak şekilde araştır.Ondan sonra zaten ilaca da tedaviye de karar verir uygularsın canım.İçine sinmediği için kullanmıyorsun sen o ilacı.
ben de merak etmiştim dedim niye gelmedi bu kız.. bugün bol bol dinlen emi? birisi gelseydi yanına yardıma iyi olacaktı ama..Sabahın 8inden beri dışardayım.Çok pişmanım
İlaç almaya eczaneye uğradım.
Ayak tabanlarımın ağrısı için ortopedi bölümüne gittim.Çok fazla sıra var diye beklemeden vazgeçtim muayene olmaktan.Evde dinlenirim geçer diye düşündüm.
Ordan ruhsat almak için gerekli evrakların listesini almak için odaya başvurdum.15 gün içinde tamamlamam lazımmış.Doğurmadan halledeyim istedim.Eşimle arabayla gitmem gereken yerler var.Umarım doğurmadan halledebilirim:26:
Ordan eski işyerime geçtim.Raporumu sistemden onaylasınlar da 1 aylık maaşım için başvurayım sskya diye.Hastane raporumu girememiş o yüzden onaylayamadılar.Bende sskya gittim.Doğum olmadan para alamazmışım.Sistem doğum tarihi istiyormuş.Orayı da halledemeden eve yöneldim.
Bim'e uğrayıp 3lü sliplerden aldım X-XL bedenlerinden.Ekmek vs aldım eve attım kendimi.:26:
Spor ayakkabılar ayağıma yapışmış resmen.Davul gibi şişmiş garip parmaklarım.Üstelik tabanlarımın ağrısı arşa ulaşmak üzere.Zil çalsa duymamazlıktan geleceğim o derece ağrıyorlar.Su içmedim daha,wc ihtiyacım olmasın diye.Yattığım yerde bişeyler yedim.Bayılmak üzereyim yorgunluktan.Kasık ağrılarım arttı.Yorgunluktanmı bilmiyorum.Şiddetlenirmi bilmiyorum:18::18::18::18:.Evde yalnızım.Annemin işi varmış gelemedi.Çok isterdim gelmesini bugün.O kadar yorgun ve ağrılıyımki korkuyorum
selam kızlar nasılsınız?
bizim bu ara bol bol misafirimiz oldugu için pek sık gelemiyorum.
bebek görmeye gelenler oluyor.
inanamazsınız geçen gün evde tam 19 kişi saydım
ama hasılat iyiydi
hamd olsun güzel geçti.
bu arada hastane çatasıyla ilgili yapmış olugum listeyi begenenlere teşekkür ediyorum.
inşallah faydalı olabilmişimdir.
Ayşecim son zamanlarındasın kuzum.kendine dikkat et.
uzun yürüdüğünde alttan ağrın olur.git gide agrı artar. bebiş aşağı baskı yapar çünki.
azıcık evde otur da bir zahmet ailen yardımcı oluversinler.
gerçi annen bile işi var die gelmemiş yanına baksana
çok sinirlendirio bu sizinkiler beni yaaa...
gelicem ben bakıcam sana en sonunda o olucak haa...
neyse sakin olalımöfkeyle kalkan zararla oturur demişler.
bu arada diyete başlıyorum.
inşallah bozmadan devam edebilirim.
yarın başlıcam inşallah.
15 kilo versem yeter
tubiş diyete mi başlıyorsun hadi hayırlı uğurlu olsun.. kurdele keselim mi?
yaparsın sen yaparsın aslansın sen. 3 ayda tığ gibi olursun ama kaç numara tığ orasını bilemem
şaka şaka... kızma haaa :)
istedikten sonra gerçekten başarırsın..