- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #17.941
Aminnn incimmm.Güzel anneler ve anne adayları merhabalar.
Rabbm ne güzel bir mutluluk verdin bize. Evlat sahibi yapıcaksın. Olmayanlarada nasip et.
Ne mutlu bize ki, bir mümin daha dünyaya getireceğiz. Ümmetimiz çoğalacak. Allah'ım sana şükürler olsun.
Sayılı günleriniz kaldı kızlar özlem ve ayşecim. Wawes belki dogum yaptı bile.
İnşallah kolayca minikleri dogurup kucagınıza alırsınız.
Benimde bu evde ne çok işim oluyor. Enerji doluyum. Bi ton iş yaptım. Yemek koydum ocaga. Taze fasülye. Mercimek çorbası, pilav. Ve birde yoğurlu havuç salatası yapıcam. Yengemin orda yemiştim çok lezzetliydi. Kocişede yapimde yesin.
Bu arada canım baklava çekti. Kociş almaya yolladı bi arkadaşı zira kendisi 4-12 vardiyasında. Yemeğimizi dışarda yiyoruz açık havada misler gibi. Kızıma isim bulamadım hala. Ne olacak bu halimiz bilemedim.
İsmi ile hitap etmek istiyorum Azra demiştim olmadı ama kocişin aklı azra da sanırım. Her an isimde süpriz olabilir
Göbüşüm büyüdü kızlar. Bi ara foto koyarım. Benim minik kız 23 haftalıkken 489 gramdı. Sizce kilosu nasıl ? Artık bende sabahları aç karnına pekmez içiyorum. Bu sayede eşimede içiriyorum. Zira azcık kilo alsa iyi olacak. Biz kızımla tosuncuk olduk
Babamız çok heyecanlı. Yarın babaannesi gelecek. Kundagını sardıracagız. Sonra cuma günü toplu alışveriş yapacakmış. Bakalım kızımıza neler alacak babaannesi. Annemde alacakmış. Oyy bizim kız çok şanslı.
İlk torun ve eşimin kız kardeşi yok. Anneside çok hevesli. Bizim taraftada ilk torun bakalım neler olacak.
Sağlıkla gelsin minnoşlarrrr inşallahhh
Bugün evlilik yıl dönümümüz kızlar
3.yılımız bitiyorrr
Çok duygusalım bilmiyorum neden.
Bundan çnceki yıldönümlerimizde hep kavgalıydıkkk maalesef
Hiç kutlayamadık. Benim adama bişeyler oldu evlenmeden çnce şiirler yazan süprüzler yapan adamım gitti yerine unutkan hevessiz biri geldiii:95::95::95::95::95::95::95::95::95:
nedenini bilmiyorum ama bugün çok istedin başbaşa bişeyler yapalım.
İşi çıkmıştı karşıya gidecekti alttan alttan gitme yarın 10 eylül dedim ama
İşi ertelenecek bir iş yanı şahsi işiydi. düşünün kendi ertelemedi adam ertelemiş yarına.
Akşama yemeğim var ama çeşit yapmak istiyorum
Güzel bir sofra hazırlamalıyım tabi bende hazırlanırım o arada
Kuzumla babasına süprüz yapalım belki utanırda mahçup olur
Belkide minik bir süprüz yapar bize ha ne dersinizzzzzzzzzzzzzzz
Bu arada hediyesini aldım dayanamadan verdim bileeeeeeeee
Ama dedim bak bu yıldönümü hedayen diyeeeeeeeeeee
Kızlarrrr iyiki varsınız
cok sevindim.hayirli ugurlu olsun.allah saglicakla kucagina almak nasip etsin insallah.Kızlar kan verdiiiiiim :) 399 çıktı değerim
Kızlar kan verdiiiiiim :) 399 çıktı değerim
cok sevindim.hayirli ugurlu olsun.allah saglicakla kucagina almak nasip etsin insallah.
Bende özledim canımmmm denk gelemedik bir türlüAminnn incimmm.
oy maşallah size ne güzel her işini yapmışsın..
ben de geçen hafta sonu sinirimden ağladım. hiçbir şey yapamıyorum diye. ayağa kalkınca tansiyonum düşüyor.
aman kuzum dikkat et kendine. fazla yorma.. öptüm seni de küçük kızını da.
kıyamam kuzum ya görüşemedik seni özledim valla.
hatırlar merak etme unutmaz kuzum sıkma canını sen..
oğluşunla siz ona yapın sürprizi..
öpüyorum seni kocaman. kocişin ve oğluşunla nice mutlu yıllara canım. Rabbim ayırmasın sizi. hep mutlu olun..
Kız nasıl çapraz duruyor acaba çok şaşırdımmmkizlar ebe kontrolumden geldik. minik bidik tahminim gibi capraz duruyor. kafa sol alt, bacaklar sag ust. ebe bastirinca karnima yon degistirdi kafa sag alt, bacak sol ust oldu ama suan yine sag alt sanirim. 36 da bida randevu bakalim ozamana pozisyonu olur insallah. burda dogum poziyonu olmayinca distan bastirip edip pozisyona sokularmis insallah ona gerek kalmaz. cadizozy ve ayse sizinkiler 32-33 te donmustu sanirim. 32+3uz bakalim hayirlisi gerci o pozisyon da epey baski yapior sanirim son anlara kadar olsa da olur ozaman:) simdilik durumlar bole.. optum hepiniziii
Bende özledim canımmmm denk gelemedik bir türlü
Allah razı olsun canım.
İnşaallah hepimizin yuvası ebedi cenneti kazandırız bizlere ve hep mutlu oluruz bbeişlerimizle çocuklarımızla
Kız nasıl çapraz duruyor acaba çok şaşırdımmm
Benimkinin kkafasını arad hissediyorum oda hıçkırdığı zamanlarda.
Genelde enine vuruyor sağ ve soldan aynı anda ondan biliyorum pozisyonu enine
Ben ikiniyi kılıp hazırlığa başlayayım kızlar
Cadı İnci yeşil fasulye dedi deliler gibi canım çekti yapmam lazımmmm
Müsait olunca ayrıntıları yazarım be gece bakalımmmm nasıl geçecekkkk
Dua edinde benimkinin başın asaksı düşsün bişeyler yapsın bizeeee :44:
Çok güzelll Maşaallah canımmm.
tahmin etmiştim en az 150 çıkar diye.
Allah analı babalı büyütsün sağlıkla
bir hafta içinde keseciğinide görürsün inşaallah.
Kontrole gideceğin zman sıkışana kadar çok su içmeyi unutma sakın.
Sıkışık olunca kese üstten usg ile bakılınca hemen görünüyor aksi olursa sıkışık olmazsan alttan bakmak ister.
En iyisi tedbirli gitmen yani idrara sıkışıkkennn
Tekrar tebrikler
Topiğimiz şenleniyor darısı diğer kızlaraaaaaaaa
Pınarrrrrrrrrrrrrrrrrr hemşerimmmm hayırlı olsun.
Rabbim sağlıkla kucagımıza almamızı nasip etsin.
Şimdi heyecanlı bekleyişler başlayacak.
Bu halayy senn içinn
:118::118::118::118::118::118:
gittinmi kan tahliline? sonuç kaç?
Canım çok sağol :):) halayım da çekildi ohhh :) incim ilk günler neler oluyordu sende , ne yemeli, ne içmeli ne yapmalıyım :)
Tabiki senin hissettiğin gibidir kuzucummmcanim benim de hep altta sag soldan tekme oluyodu. yan duruyordu. bilmiorum nasil bakalim ama ben cidden sol alt ve sag ustte hissediyorum. capraz oluyor snr
Estağfirullah kız öyle deme.Kuzummmm hakkını helall et. Eşeekk kafam hamişlerin içinde onu yaptım bunu yaptım denir miiii
Yapta ye zuzuuuu. Afiyet olsun sanada.
Canikom dua ediyorum sana inşallah eşin sana bir süpriz yapar. Ama yapmasada boşver tınnlamaa.
Benim kocacımmm hiç romantik değildir. Ne çicek ne hediye. Bende ona almıyorum ikimiz birbirimizi bulmuşuz galiba
Eve çiçek niyetine getirdiği tek şey marul
Kız yeter ki huzurunuz olsun önemli değil hediyeler. Ben kocamı ilk günkü gibi seviyorum
Çok normal canım. bazı kadınlarda bel ağrısı olarak kendini gösteriyor.
Darısı tüm isteyenlere inşallah .. Dilekçim çok şiddetli olmasada bel ağrım oluyo adet dönemindeki gibi ama arada bir normal mi sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?