Bol bebiş topiği

Ben ikiniyi kılıp hazırlığa başlayayım kızlar
Cadı İnci yeşil fasulye dedi deliler gibi canım çekti yapmam lazımmmm
Müsait olunca ayrıntıları yazarım be gece bakalımmmm nasıl geçecekkkk
Dua edinde benimkinin başın asaksı düşsün bişeyler yapsın bizeeee :44:

Aminnn incimmm.
oy maşallah size ne güzel her işini yapmışsın..
ben de geçen hafta sonu sinirimden ağladım. hiçbir şey yapamıyorum diye. ayağa kalkınca tansiyonum düşüyor.
aman kuzum dikkat et kendine. fazla yorma.. öptüm seni de küçük kızını da.

kıyamam kuzum ya görüşemedik seni özledim valla.
hatırlar merak etme unutmaz kuzum sıkma canını sen..
oğluşunla siz ona yapın sürprizi..
öpüyorum seni kocaman. kocişin ve oğluşunla nice mutlu yıllara canım. Rabbim ayırmasın sizi. hep mutlu olun..

o NASIL BİR MUCİZEDİR YAA RABBİMM NASIL BÜYÜKSÜN NASIL SONSUZ RAHMETİN BEBEGİMİ HER GÖRDÜKÇE DUA EDİYORUM RABBİME İÇİMDE CAN VERDİĞİ MUCİZEME ONU ÖYLE KIPIR KIPIR GÖRMEK NE BÜYÜK LUTUF RABBİM YOLUNU GÖZLEYENLERE ARATMASIN HEMENCİK YollASIN KUZULARINI KUCAGIMIZA SAGLIKLA ALMAYI NASİP ETSİN ACISINI GÖSTERMESİN EVLATLARIMIZIN

kizlar ebe kontrolumden geldik. minik bidik tahminim gibi capraz duruyor. kafa sol alt, bacaklar sag ust. ebe bastirinca karnima yon degistirdi kafa sag alt, bacak sol ust oldu ama suan yine sag alt sanirim. 36 da bida randevu bakalim ozamana pozisyonu olur insallah. burda dogum poziyonu olmayinca distan bastirip edip pozisyona sokularmis insallah ona gerek kalmaz. cadizozy ve ayse sizinkiler 32-33 te donmustu sanirim. 32+3uz bakalim hayirlisi gerci o pozisyon da epey baski yapior sanirim son anlara kadar olsa da olur ozaman:) simdilik durumlar bole.. optum hepiniziii

Bende özledim canımmmm denk gelemedik bir türlü
Allah razı olsun canım.
İnşaallah hepimizin yuvası ebedi cenneti kazandırız bizlere ve hep mutlu oluruz bbeişlerimizle çocuklarımızla
Kız nasıl çapraz duruyor acaba çok şaşırdımmm
Benimkinin kkafasını arad hissediyorum oda hıçkırdığı zamanlarda.
Genelde enine vuruyor sağ ve soldan aynı anda ondan biliyorum pozisyonu enine

Kızlar kan verdiiiiiim :) 399 çıktı değerim

Çok güzelll Maşaallah canımmm.
tahmin etmiştim en az 150 çıkar diye.
Allah analı babalı büyütsün sağlıkla
bir hafta içinde keseciğinide görürsün inşaallah.
Kontrole gideceğin zman sıkışana kadar çok su içmeyi unutma sakın.
Sıkışık olunca kese üstten usg ile bakılınca hemen görünüyor aksi olursa sıkışık olmazsan alttan bakmak ister.
En iyisi tedbirli gitmen yani idrara sıkışıkkennn
Tekrar tebrikler
Topiğimiz şenleniyor darısı diğer kızlaraaaaaaaa

canim benim de hep altta sag soldan tekme oluyodu. yan duruyordu. bilmiorum nasil bakalim ama ben cidden sol alt ve sag ustte hissediyorum. capraz oluyor snr

Kuzummmm hakkını helall et. Eşeekk kafam hamişlerin içinde onu yaptım bunu yaptım denir miiii

Yapta ye zuzuuuu. Afiyet olsun sanada.

Canikom dua ediyorum sana inşallah eşin sana bir süpriz yapar. Ama yapmasada boşver tınnlamaa.

Benim kocacımmm hiç romantik değildir. Ne çicek ne hediye. Bende ona almıyorum ikimiz birbirimizi bulmuşuz galiba

Eve çiçek niyetine getirdiği tek şey marul

Kız yeter ki huzurunuz olsun önemli değil hediyeler. Ben kocamı ilk günkü gibi seviyorum

Darısı tüm isteyenlere inşallah .. Dilekçim çok şiddetli olmasada bel ağrım oluyo adet dönemindeki gibi ama arada bir normal mi sence

Pınarrrrrrrrrrrrrrrrrr hemşerimmmm hayırlı olsun.

Rabbim sağlıkla kucagımıza almamızı nasip etsin.

Şimdi heyecanlı bekleyişler başlayacak.

Bu halayy senn içinn

:118::118::118::118::118::118:

Canım çok sağol :):) halayım da çekildi ohhh :) incim ilk günler neler oluyordu sende , ne yemeli, ne içmeli ne yapmalıyım :)

Canım çok sağol :):) halayım da çekildi ohhh :) incim ilk günler neler oluyordu sende , ne yemeli, ne içmeli ne yapmalıyım :)

Maşallahh diyelim kuzum.

Şimdi ilk günlerde adet ağrısı gibi kasık ve bel ağrıların olacaktır. Bunlar normaldir. Korkmana gerek yok. Bazen şiddetlenebilir bende olmuştu bi ara. Panige kapılmıyoruz.

Sakin sakin kesemizi göreceğimiz günü bekliyoruz.

Bu arada doktor sana folik asit vermiş olmalı. Onu içiyorsun.

bol bol dinlen. Bebiş daha yeni tutunuyor annesi sana. Keseyi ve bebişi gördükten sonra rahatlayabiliriz.

Bol bol dua oku kuzum.

Annesinin minnakııı gelmişşşşş amannn da aman

canim benim de hep altta sag soldan tekme oluyodu. yan duruyordu. bilmiorum nasil bakalim ama ben cidden sol alt ve sag ustte hissediyorum. capraz oluyor snr
Tabiki senin hissettiğin gibidir kuzucummm
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Onu her hisseetiğimde nasıl mutlu oluyorum bir bilsennnn
Bir gelsede hayırlısıylaaaaa yesem heryerini
Estağfirullah kız öyle deme.
Senin sayende yaptım yedik afiyetle
Nasılda lezzetliydi hımmmm
Yok kuzum ya huzurumu kaçıracak bişey yapmadım.
Soframı hazırladım bide notlar yazdım mumlarla soframı süsledim.
Geldiğinde çok şaşırdı ve sevindiii
Tahmin ettiğim gibi ne bir süprüz nede başka bişey yapmamış
Ben alırdım hep ama baktımki karşıdakinde tık yok bende bıraktım ne yapayım

Darısı tüm isteyenlere inşallah .. Dilekçim çok şiddetli olmasada bel ağrım oluyo adet dönemindeki gibi ama arada bir normal mi sence
Çok normal canım. bazı kadınlarda bel ağrısı olarak kendini gösteriyor.
Benim önceki gebeliklerimde çok oluyordu bel ağrısı. ama bu bebiime bel ağrısı yoktu fena derecede halsizlik ve mide bulantısı yaşadımm
İnşaallah senin gebeliğin kolay geçer kuzummm
ilk 3 ay çok önemli kuzum çok dikkat et. ağır kaldırma işini yavaş yavaş yap ilişkiden kaçın.
İlk üç ayda bebek senden beslenmiyor o yüzden problem yok ama sen yine süt ve süt ürünlerine dikkar et.
Aç karnına pekmez ye üzerine en az 1 saat süt ve süt ürünleri tüketme yoksa etkisi ölüyormuş.
Şimdilik bu kadarrrr kuzum ilerde daha çok yazışırız kısmetse
Bu arada kayınvalidene müjdeni verdinmi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…