Bol bebiş topiği

bu dedigine gore seninki 33 de 2300 diyordun sanirim yaklasik 4100 fln dogmali ozaman:)
hehe dimi ama mümkün değil benim kızım ufak tefek olacak büyük ihtimal anası gibi cılız olacak..

Sağol Cadıozımmmm
sen de saol canımcımmmm...
canım hiç öyle düşünme ben onu doktoruma sordum. sen bakma o ölçümlere dedi. gününü bekler dedi. sadece bebek iri olurmuş önde giderse...
kıyamam canım ya.
gel bak mutlaka bekliyorum..
ah bu kocişler hep aynı. kendileri oldu mu arkadaşlarına giderler ee benim arkadaşıma gitsek yok sen yorulursun aman hasta olursun hamilesin filan bir sürü bahane..
evet canım ya nasıl birşey ben de çok merak ediyorum sürekli sakladı durdu suratını inat kızım..
evet yaa Ayşeeee nerelerdesin bize bir ses ver merak ettik seni çokkkkkk

evet melekcim yaa telefonu olan var mı acaba? çok merak ettik..
sezeryan da olsa üç gün oldu yaa ben iyice merak ettimm..inşallah ikisi de iyidir.
bize bir kez iyiyiz biz dese yetecek ama..

Yok kuzum ya ne face'den nede başka ulaşacağımız bir adresi yok
İnşaallah sağlıklı haberlerle gelir çekeriz kulağnı bizi bukadar bekelttiği endişelendirdiği içinnn

Kuzum ben dost canlısıyımdır
Netten tanıştığın birine nasıl gidersin midersin demem gelirim inan.
Sevdim seniiiiii kuzunuda çok merak ediyorum. eğer sende gelirsen istanbula kesinlikle görüşelim derimmm
Aynen erkeklerin hemen hemen hepsi aynı şekildeler.
Neyseki kafama takmıyorum eskisi gibi.
İnşaallah Aişeden ses çıkarrr rahatlarız

aynen canım biz burda uzun zamandır konuşuyoruz dertleşiyoruz...
ben de seni sevdim canımcım.. bebişlerimizi görürüz inşallah arkadaş yaparız onları da :)
boşver canım kafaya takarsak insan kafayı yer..
sezeryan da olsa iki gece yatsa dün çıkmış olması gerekmez mi? gerçi başı kalabalıksa evde fırsat bulamamıştır belki.
İnşallah ikisi de iyidir...
hastanede internet varsa ben size ordan canlı bağlanırım :)

Cadizoycim bazen belli olmuyor. Bicok arkadasim var 43-45 li kilolarda 4 kiloya yakin dogruan. Bebek besleniyor:)
Saglikli olsun da her seyi duzgun baska birsey onemli deil

İnşaallah canımmm o güzel günleride birlikte yaşarız bu güzel günler gibi
Cadizoycim bazen belli olmuyor. Bicok arkadasim var 43-45 li kilolarda 4 kiloya yakin dogruan. Bebek besleniyor:)
Saglikli olsun da her seyi duzgun baska birsey onemli deil

Canımcım yaaaaaaaa ben istemem bebişim öyle 4 kiloyla gelsinn nasıl taşırım ben onu emzirirken.
Komşunun bebişi minicik 3 kilo falan ama nekadar hafif emziemeside kolay oluyorrr
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

kızlar bugün ilk defa karnımın yamulduğunu gördüm.
Normalde ya sağ yada sol göbeğim şişiyordu ama bugün Epeck senin dediğin gibi çapraz yatıyordu bakınca anldımmm

Kızlar merhaba.
Çarşamba sabahı kontrol için gittiğim hastanede yarım saat sonra bebeğimi kucakladım.
Kolu ve bacağı rahme girmiş,tam yan dönmüş,kordon 2 kez boynuna dolanmış.Acil sezeryana alındım.
3400 kuzum.Kapkara saçları var.Aynıultrason resmindeki gibi.Gayet sağlıklı.Çarşamba geceside gazım çıktı.
Bugün sabah taburcu olduk.
Göğüs uçlarım parçalandığı için emziremiyorum dünden beri mama yiyor kuzum ((((((((((((((Ağğlamaktan bayılma noktasına geliyorum.En büyük sıkıntım bu.Ayva çekirdeğini kaynatıp jel halinde sürüyorum.3 yrı krem kullandım olmadı.Fikri olan varsa bana mesaj atarsa çok sevinirim.Tahmininizden çok daha fazla acı çekiyorum.Rabbim sizlere yaşatmasın bu sıkıntıyı.Gaz sancısından beter...

Kızlar sol göğsümün ucundan sarı su geldi azıcık sıktımda bennnn
Şimdi demiştiniz sarı su gelince sıkmayın demiştiniz sebebi ne acaba ?
Fmfm canımmm nasılsın paşaların nasıl.
Ben bildiğin gibi iyiyim. sabahları iğne vuruken canım çok aciyor bi ovakit daralıyorum okadar. ozamanda dualarla dayanıyorum
Allahım sağlıkla atlatmamıza nasip etsin.
Canım ben doktoruma sordum iğne kullananlar normal doğum yapamaz diyorlar öyle bişey varmı yok dedi.
Kullananlardan biri olarak ne dersin bilgin varmı bu konuda?
Benim ilk bebeğim biliyorsun tecrübesisim. ve hayırlısıyla normal doğurmak istiyorum

Saf zeytinyağını kaynatıp soğutup meme başına sür beklet bir de. İnşallah iyi olur...

Canım benimmm bende mesajı okumaya başladım biiii ohhhhhhh çektimmm sonra üzüldüm azıcık :26:
Neyse sağlıkla kucağına aldın ya Elhamdülillah
Canım benim tek bildiğim ayva çekirdeği idi başka fikrim yok. ama acısı büyük olsada dayanmaya çalış. bebeğin mamaya alışmasın. söylemesi kolay biliyorum ama eltimde senin gibi oldu emdiremedi ve bebk emmedi bidaha. süt gelmedi zaten. ama o bebbk emme istediği anda emmesini istemiyordu acıdan ve sütü gitti.
Allahım yardımcın olsun çok zor bir acı :26:

Bebeğin ilk sütü deniyor. Meme başını sıkmak, oksitosin denen ve doğuma neden alan hormon yüzünden önerilmiyor.

Cok sukur canim ikiniz de iyisiniz kac gundur aklim siz de.
Masallah topkekine. Allah analibabali buyutsun.
Kiyamam ya krem de fayda etmiyor demek. Tecrubeli annisler bu konuda mutlaka birsey soylerler.
Silikon kullanmayi denedinmi? Gogus uclari var ya annem kullanmisti. Chicconunki iyi diyorlar.

ayseeeee demek doğdu topkekin canımallah analı babalı büyütsün insaşşalh acıların hemen diner tecrübeliler tavsiyede bulunur

karapisso dilekçim kolostrum denilen ilk sarı sııvı bebek için çok faydalıymış aman sıkmaa ağız sütü diyorlar ona bebek bağışıklık kazansın diye faydalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…