- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #18.141
hehe dimi ama mümkün değil benim kızım ufak tefek olacak büyük ihtimal anası gibi cılız olacak..bu dedigine gore seninki 33 de 2300 diyordun sanirim yaklasik 4100 fln dogmali ozaman:)
sen de saol canımcımmmm...Sağol Cadıozımmmm
canım hiç öyle düşünme ben onu doktoruma sordum. sen bakma o ölçümlere dedi. gününü bekler dedi. sadece bebek iri olurmuş önde giderse...ewet canımiki hafta önde cıkıyor bu da benı endişelendiriyor erken çıkıp ggelır mı kii 37/38 de gelse sorun değil de daha önce gelmesinn ben minyonum babamızda mınyoon ama bebekken tosuncukmuş ona mı çekecek acaba. yeğenlerim var onlarda tosuncuk ama bebeklıkleri hep problemlı geçti astım bronşit toplu bebekler daha çabuk hastalanıyor etraftan gördüğüm kadarıylaa
kıyamam canım ya.Canımmm inan okadar ço ihtiyacım varki evden uzaklaşmayaşu kocişi özlemeye
Soğudum evlilik yıldönümünden sonra elimde değilll
Keşke çıkıp gelebilsemmmm.
İlk okul arkadaşlarımda Bursada ama gelmek kısmet olmadı
Problem maddiyat değil kocişim gezmeyi sevmiyor. benide bırakmıyor nereye nereye muhabbetiiiii
İnşaallah gelirsem sizi görmeden asla dönmem emin ollll
Ya teyzesi minik adammmmmhayırlısıyla doğurda görelimmm kuzum nasıl birşeymişş.
Gerçi öncesinde Aişemiz var ama sesi sedası çıkmadı kızın
amin dilekçim inşallah. ben en yakınımda örneğini görünce hep derdim aman benımkı öyle olmasın çok nanemollaydılar hep öksürük aksırık aman terlemesin hasta oluyor aman üşümesin hasta oluyor diye diye ggeçti bebeklikleri dışı iyi ama içleri koftu. neyse Allah sağlık versin hepimizinkine
bu arada ayseyle buranın dışında görüşen yokmuydu ki. haber etsee. 3 gun olmuş sanırım o hastanedeyken bile haber ederdi kendinden sezeryan falan mı oldu da ayaklanamadı ki hayırlsıı sabırsızlıkla haber beklıyoruz
Yok kuzum ya ne face'den nede başka ulaşacağımız bir adresi yokamin dilekçim inşallah. ben en yakınımda örneğini görünce hep derdim aman benımkı öyle olmasın çok nanemollaydılar hep öksürük aksırık aman terlemesin hasta oluyor aman üşümesin hasta oluyor diye diye ggeçti bebeklikleri dışı iyi ama içleri koftu. neyse Allah sağlık versin hepimizinkine
bu arada ayseyle buranın dışında görüşen yokmuydu ki. haber etsee. 3 gun olmuş sanırım o hastanedeyken bile haber ederdi kendinden sezeryan falan mı oldu da ayaklanamadı ki hayırlsıı sabırsızlıkla haber beklıyoruz
hehe dimi ama mümkün değil benim kızım ufak tefek olacak büyük ihtimal anası gibi cılız olacak..
sen de saol canımcımmmm...
canım hiç öyle düşünme ben onu doktoruma sordum. sen bakma o ölçümlere dedi. gününü bekler dedi. sadece bebek iri olurmuş önde giderse...
kıyamam canım ya.
gel bak mutlaka bekliyorum..
ah bu kocişler hep aynı. kendileri oldu mu arkadaşlarına giderler ee benim arkadaşıma gitsek yok sen yorulursun aman hasta olursun hamilesin filan bir sürü bahane..
evet canım ya nasıl birşey ben de çok merak ediyorum sürekli sakladı durdu suratını inat kızım..
evet yaa Ayşeeee nerelerdesin bize bir ses ver merak ettik seni çokkkkkk
Yok kuzum ya ne face'den nede başka ulaşacağımız bir adresi yok
İnşaallah sağlıklı haberlerle gelir çekeriz kulağnı bizi bukadar bekelttiği endişelendirdiği içinnn
Kuzum ben dost canlısıyımdır
Netten tanıştığın birine nasıl gidersin midersin demem gelirim inan.
Sevdim seniiiiii kuzunuda çok merak ediyorum. eğer sende gelirsen istanbula kesinlikle görüşelim derimmm
Aynen erkeklerin hemen hemen hepsi aynı şekildeler.
Neyseki kafama takmıyorum eskisi gibi.
İnşaallah Aişeden ses çıkarrr rahatlarız
İnşaallah canımmm o güzel günleride birlikte yaşarız bu güzel günler gibiaynen canım biz burda uzun zamandır konuşuyoruz dertleşiyoruz...
ben de seni sevdim canımcım.. bebişlerimizi görürüz inşallah arkadaş yaparız onları da :)
boşver canım kafaya takarsak insan kafayı yer..
sezeryan da olsa iki gece yatsa dün çıkmış olması gerekmez mi? gerçi başı kalabalıksa evde fırsat bulamamıştır belki.
İnşallah ikisi de iyidir...
hastanede internet varsa ben size ordan canlı bağlanırım :)
Cadizoycim bazen belli olmuyor. Bicok arkadasim var 43-45 li kilolarda 4 kiloya yakin dogruan. Bebek besleniyor:)
Saglikli olsun da her seyi duzgun baska birsey onemli deil
kızlar bugün ilk defa karnımın yamulduğunu gördüm.
Normalde ya sağ yada sol göbeğim şişiyordu ama bugün Epeck senin dediğin gibi çapraz yatıyordu bakınca anldımmm
benim bas sol atta ayaklar sag ustte arada ortaliyor:) capraz oluyor. masallah prense:)
Keşke tlfon No sunu alsaydık Ayşe nin(((
Saf zeytinyağını kaynatıp soğutup meme başına sür beklet bir de. İnşallah iyi olur...Kızlar merhaba.
Çarşamba sabahı kontrol için gittiğim hastanede yarım saat sonra bebeğimi kucakladım.
Kolu ve bacağı rahme girmiş,tam yan dönmüş,kordon 2 kez boynuna dolanmış.Acil sezeryana alındım.
3400 kuzum.Kapkara saçları var.Aynıultrason resmindeki gibi.Gayet sağlıklı.Çarşamba geceside gazım çıktı.
Bugün sabah taburcu olduk.
Göğüs uçlarım parçalandığı için emziremiyorum dünden beri mama yiyor kuzum((((((((((((((Ağğlamaktan bayılma noktasına geliyorum.En büyük sıkıntım bu.Ayva çekirdeğini kaynatıp jel halinde sürüyorum.3 yrı krem kullandım olmadı.Fikri olan varsa bana mesaj atarsa çok sevinirim.Tahmininizden çok daha fazla acı çekiyorum.Rabbim sizlere yaşatmasın bu sıkıntıyı.Gaz sancısından beter...
Kızlar merhaba.
Çarşamba sabahı kontrol için gittiğim hastanede yarım saat sonra bebeğimi kucakladım.
Kolu ve bacağı rahme girmiş,tam yan dönmüş,kordon 2 kez boynuna dolanmış.Acil sezeryana alındım.
3400 kuzum.Kapkara saçları var.Aynıultrason resmindeki gibi.Gayet sağlıklı.Çarşamba geceside gazım çıktı.
Göğüs uçlarım parçalandığı için emziremiyorum dünden beri mama yiyor kuzum((((((((((((((Ağğlamaktan bayılma noktasına geliyorum.En büyük sıkıntım bu.Ayva çekirdeğini kaynatıp jel halinde sürüyorum.3 yrı krem kullandım olmadı.Fikri olan varsa bana mesaj atarsa çok sevinirim.Tahmininizden çok daha fazla acı çekiyorum.Rabbim sizlere yaşatmasın bu sıkıntıyı.Gaz sancısından beter...
Kızlar sol göğsümün ucundan sarı su geldi azıcık sıktımda bennnn
Şimdi demiştiniz sarı su gelince sıkmayın demiştiniz sebebi ne acaba ?
Fmfm canımmm nasılsın paşaların nasıl.
Ben bildiğin gibi iyiyim. sabahları iğne vuruken canım çok aciyor bi ovakit daralıyorum okadar. ozamanda dualarla dayanıyorum
Allahım sağlıkla atlatmamıza nasip etsin.
Canım ben doktoruma sordum iğne kullananlar normal doğum yapamaz diyorlar öyle bişey varmı yok dedi.
Kullananlardan biri olarak ne dersin bilgin varmı bu konuda?
Benim ilk bebeğim biliyorsun tecrübesisim. ve hayırlısıyla normal doğurmak istiyorum
Kızlar merhaba.
Bebeğin ilk sütü deniyor. Meme başını sıkmak, oksitosin denen ve doğuma neden alan hormon yüzünden önerilmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?