Bol bebiş topiği

Aysecim canim gozun aydin. Cok sevindim. Darisi bekleyen herkesin basina.
Canim gogus icin bir arkadasim onermisti. Zeytinyagini cok yakmadan isitip sogut ve pamukla mumkun oldugunca fazla gogsune sur. Cok cabuk iyilestiriyormus. İnsallah cabucak duzelirsin..

Melekcim nasilsin canim? Ben de sana msj yazacaktim burda denk geldik. Canim sen hala Alaattin beye devam ediyorsun degil mi? Ayrintili ultrasonu kacinci haftada yaptirdin ve Alaattin bunun icin ekstra ucret aliyor mu? Benim dr ayrintiliya gerek yok ben her seferinde bakiyorum dedi de. Ben de Alaattine gideyim dedim.

Sağol canım sıkmam hiçsıkarmıyım birdaha zaten minnacık geldi
Emzirmeyi nasip etsin Rabbimmm bizlereee

Ayşem canım hayırlı uğurlu olsun. Topkekini kokla benim için. Göğüs ucu kalkanı diye birşey var onu al onunla emzir bir de kendi sütünü sür sürekli silme orda kurusun Rabbim şifa versin

Canım iyi paşalar küçük uyuyo diğerleri oynuyor. Evet canım iğne son zamanlarda can yakıyor. Ama sabret kuzun için herşey . Koldan bacaktan da vurabilirsin . Ben de öyle biliyorum

Canim hayirli olsun kizini kucagina almissin.bende cok cektim gogus yarasindan.oglumda.aglardim.ama yinede emzirdim.zeytin yagi bende cok etkili oldu.ne kremler denemistim.bi tek zeytinyagi fayda etti.

Aysecimmmm cok sevindim gozunuz aydin biraz heyecanli olmus prenses donmus falan yazmissin ama saglikla almissiniz kucaginiza. Masallah Hifa bebege insallah mutlu, saglkli nice omru olsun. Gogus ucun noldu nasil oldu o konuda hic fikrim yok canim ama tecrubeli olanlar bilenler zeytinyagi diyor insallah iyi gelir. Allah sifani versin insallah..

Kizlar demistim epey zayif hamileyim diye. Normalde metabolizmam hizlidir. Gebelikten buyana epey kilo aldim bakinca hic gozukmuyor normal gibi gobek buyuk ama neredeyse hergun aliyorum. Yuruyus yapamiyorum biraz 1 haftadir hareketsiz kaldim. Bebis de kilo aliyor gerci ama hizli kilo aliyorum gibi. Seker fln da yok gibi gorunurde zaten sekerli gidalar yemeiyorum ben 1,5 yildir. Bole olan var mi? Nolcak bunun sonu acep??

iyi akşamlar cnm öncelikşe sağlıklı doğumlar... ben de bebek düşünen biriyim,zayıf olduğum için endişelerim var sen kaç kilo ile hamile kaldın şimdi kaç aylık hamileisn nasıl geçiyor hamileliğin

gözünüz aydın ayşecim..allah yavrunuzu analı babalı büyütüp islama bağışlasın..

geçenlerde evde şifalı bitkiler kitabını karıştırırken göğüs çatlaklığı için ayva çekirdeklerinden yapılan jel ve havuç suyu yazılıydı..size söylemeyi düşünmüştüm ama nasip olmadı..havuç suyunuda deneyebilirsin..riski yoktur zaten..allah şifa versin..topkekin fotosunu bekliyoruz..benim yerimede kokla prensesi..

ayşeeemmmm canım hayırlı olsun kuzummm
inan içime doğuyordu sezeryan olacagın.nedense normal olucak gibi gelmiyordu bana.ama sebebi yok :44:
kuzum benim,göğüs agrısı çok fenadır. ben Kenanda emzirirken artık yatakta oturdugum yerde çarşafları sıkıyordum acıdan.yumrukluyodum duvarı.çatlamış,artık kanar duruma gelmişti.bende lansinoh krem çok fayda etmişti.
hücre yenileme hızı yüksek oldugu için yaraları çok çabuk iyileştiriyor.
bebişin acıktıgı için haliyle göğsünü hızlı çekiyordur. göğüs de emzirmeye alışık olmadıgı için yara olması çok doğal.
yanlış hatırlamıyorsam lansinoh almıştın sende? fayda etmedimi kuzum :44: olmazsa zeytinyagını dene istersen.
emzirmek okadar mükemmel birşey ki, ama o agrı durumunda insan bebiş hiç acıkmasın da emmesi istiyor.
ama şunu söylemeliyim ki, göğüsün alışması kısa bir süre.kısa zamanda o agrıların geçicek.
göğüs kalkanı alabilirsin,o aralarda lansinoh da kullan.göğüslerin çabuk iyileşsin ki kuzucuk anne sütünden mahrum kalmasın.
Rabbim sağlıklı hayırlı evlat eylesin inşallah...

sana ulaşamayınca çok merak ettik.
bana bir özel mesajında hastanenin adını yazmıştın.mesj kutum doldugu için ne var ne yok sildim o ara...
okadar pişman oldum ki sildiğim için.hastaneyi arıcaktım senden haber almak için.
neyse iyisiniz ya.bunların hepsi bir süreç. o biter yenisi başlar. Rabbim aşılmaz dert vermesin arkadaşım benim

Canim ben hamile kalmadan hep 43-44 kg dim yillardir boyum da uzun deil 154 civari. HAmilelik zayif olunca soyle, iri olunca sole demek zor gibi. Kimi zayflar cok iyi geciriyor kimi zorlaniyor. cok sukur 33+0 olucaz insallah yarin. Vucut az kiloya alisik olunca gobek, kilo biraz problem oluyor, hareketler kisitli ve aci veriyor. Yataktan kalmak, uzun yurumek zaten yok artik :) Spor yapmak lazim yuruyus fln ayak tabanlari aciyor agirliktan. Insallah iyi ve dengeli beslenirsen zayiflik dezavantajmi dersen sanmiyorum. Insallah Allah sana da nasip etsin istedigin zamanda.

canımm gözün aydın Allah analı babalı büyütsün.. bugün konusu oldu bi arkadaşım göğüs ucu küçük olduğu için silikon meme uçları varmış hem yara olmasını engelliyormuş onu bi araştır istersen o bebeğini böyle emziriyomuş eczanelerde satılıyomuş inşallah faydası olur..

Son düzenleme:

Tubis senin bidiklar napiyor sevimliler? Biz de yuvarlanip gidiyoruz:) Agirlasmalar basladi kilo alisi da hizlandi gibi sen toplam kac kilo almistin son zamanda son 8 haftada?

Canım benim göğüslerimde çok kötü olmuştu. Aventin silikon meme uçları var. Emzirmek için ben çok uzun süre onlarla emzirdim. İki boyu var. Biri standart biri küçüğü. Standartlar biraz büyük oluyor yenidoğan için.

Bu arada gözün aydın canım.
Rabbim güzel kızına hayırlı ömürler versin.

anladım cnm teşekkür edrim,umarım sağlıkla bebeğini kucağına alırsın:)

çok şükür canımm çok sevindim iyi olduğunuza . maşallah ayşem ,Rabbim sizlere bağışlasın topkekinizi. göğüs ucu için üzüldüm ayşemm keşke bildiğim bişey olsa.inşallah tez zamanda şifanı bulursun canım.

Cnm tahmin etmiştik doğum yaptığını.dualarımız hep seninleydi.Çok şükür sağlıklısınız sevindim.Rabbim sağlık versin geçecek hepsi emin ol.Lansıon diye bi krem vardı o iyi geldi bana.Mama yemesinden korkma bişey olmaz.Sütün gelince emzirirsin.Zeytinyağı ve soğan suyu duymuştum ben iyi gelirmiş.Sen sakın ağlama ki sütünü etkilemesin.Maşallah size

Canım iyi paşalar küçük uyuyo diğerleri oynuyor. Evet canım iğne son zamanlarda can yakıyor. Ama sabret kuzun için herşey . Koldan bacaktan da vurabilirsin . Ben de öyle biliyorum

bENDE SENİN GİBİYİM KUZUMMM 59 İLE GEBE KALDIM BOYUM 1.65 ŞİMDİ İSE 67 KİLO OLDUM.
BAKAN KİLON YOK KALÇA YOK SADECE GÖBİ,ŞİMN VAR DİYOR AMA BEN AĞIRLIĞIMI HİSSEDİYORUM.
BENDE KABIZLIKTA VAR ONDAN KİLO ALIYORUM EMİNİM. EKMEĞİDE ÇOK YEMEM NORMALDE DÜŞÜN GERİSİNİ. BAZI HATUNLAR GEBEYKEN ALIYOR BİR DÖNEM İNŞAALLAH DURUR KİLO ALMAMIZ.
Normal doğum olmuyor diye biliyorum ben de canım

CANIM BENİM DOKTORUM NORMAL OLMASI İÇİN BAŞKA ENGEL OLMAZSA İĞNELER ENGEL DEĞİL NORMAL DOĞURABİLİRSİN DEDİ BANA. NETTENDE ARAŞTIRDIM DOĞUMA 2 GÜN KALA FALAN BIRAKILIYORMUŞ AMA NORMAL OLSA O İKİ GÜNÜ NASIL ANLAYACAK ONU BİLMŞYORUM ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN KÜN DESİN FEYEKÜN SAĞLIKLA KUCAĞIMZA ALALIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…