- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #18.181
canımm gözün aydın Allah analı babalı büyütsün.. bugün konusu oldu bi arkadaşım göğüs ucu küçük olduğu için silikon meme uçları varmış hem yara olmasını engelliyormuş onu bi araştır istersen o bebeğini böyle emziriyomuş eczanelerde satılıyomuş inşallah faydası olur..
bENDE SENİN GİBİYİM KUZUMMM 59 İLE GEBE KALDIM BOYUM 1.65 ŞİMDİ İSE 67 KİLO OLDUM.
BAKAN KİLON YOK KALÇA YOK SADECE GÖBİ,ŞİMN VAR DİYOR AMA BEN AĞIRLIĞIMI HİSSEDİYORUM.
BENDE KABIZLIKTA VAR ONDAN KİLO ALIYORUM EMİNİM. EKMEĞİDE ÇOK YEMEM NORMALDE DÜŞÜN GERİSİNİ. BAZI HATUNLAR GEBEYKEN ALIYOR BİR DÖNEM İNŞAALLAH DURUR KİLO ALMAMIZ.
CANIM BENİM DOKTORUM NORMAL OLMASI İÇİN BAŞKA ENGEL OLMAZSA İĞNELER ENGEL DEĞİL NORMAL DOĞURABİLİRSİN DEDİ BANA. NETTENDE ARAŞTIRDIM DOĞUMA 2 GÜN KALA FALAN BIRAKILIYORMUŞ AMA NORMAL OLSA O İKİ GÜNÜ NASIL ANLAYACAK ONU BİLMŞYORUMALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN KÜN DESİN FEYEKÜN SAĞLIKLA KUCAĞIMZA ALALIM
Canim seninki o kadar cok degil. ben 43le hamile kaldim gerisi solemeyeyim epey cok 60 lari gectim :) COk su iciyorum bide dolasim hizim epey yuksek kan hacmi acep ondan mi diyorum
Kızlar merhaba.
Çarşamba sabahı kontrol için gittiğim hastanede yarım saat sonra bebeğimi kucakladım.
Kolu ve bacağı rahme girmiş,tam yan dönmüş,kordon 2 kez boynuna dolanmış.Acil sezeryana alındım.
3400 kuzum.Kapkara saçları var.Aynıultrason resmindeki gibi.Gayet sağlıklı.Çarşamba geceside gazım çıktı.
Bugün sabah taburcu olduk.
Göğüs uçlarım parçalandığı için emziremiyorum dünden beri mama yiyor kuzum((((((((((((((Ağğlamaktan bayılma noktasına geliyorum.En büyük sıkıntım bu.Ayva çekirdeğini kaynatıp jel halinde sürüyorum.3 yrı krem kullandım olmadı.Fikri olan varsa bana mesaj atarsa çok sevinirim.Tahmininizden çok daha fazla acı çekiyorum.Rabbim sizlere yaşatmasın bu sıkıntıyı.Gaz sancısından beter...
20 kiloya yakın almışsınnnnvaaaaaaaaooov bende heralde 10 kilo falan aldın diyorum.
Benim 16 haftda 7 kiloydu aldığım. Allahım inşaallah veririz sağlıkla kafana çok takma. dolaşım hızıyla su içmenle alaksı yoktur canım ya bünyen alıyor demek. su içmek tam aksine iyi gelir kilo aldırmaz
Tubis senin bidiklar napiyor sevimliler? Biz de yuvarlanip gidiyoruz:) Agirlasmalar basladi kilo alisi da hizlandi gibi sen toplam kac kilo almistin son zamanda son 8 haftada?
Kızlar merhaba.
Çarşamba sabahı kontrol için gittiğim hastanede yarım saat sonra bebeğimi kucakladım.
Kolu ve bacağı rahme girmiş,tam yan dönmüş,kordon 2 kez boynuna dolanmış.Acil sezeryana alındım.
3400 kuzum.Kapkara saçları var.Aynıultrason resmindeki gibi.Gayet sağlıklı.Çarşamba geceside gazım çıktı.
Bugün sabah taburcu olduk.
Göğüs uçlarım parçalandığı için emziremiyorum dünden beri mama yiyor kuzum((((((((((((((Ağğlamaktan bayılma noktasına geliyorum.En büyük sıkıntım bu.Ayva çekirdeğini kaynatıp jel halinde sürüyorum.3 yrı krem kullandım olmadı.Fikri olan varsa bana mesaj atarsa çok sevinirim.Tahmininizden çok daha fazla acı çekiyorum.Rabbim sizlere yaşatmasın bu sıkıntıyı.Gaz sancısından beter...
Gorsen bende bi degisim cok yok tek bacaklarimin ustu biraz yaglandi. Nerde kilo bilmiyorum. El ayaklarim cocuk bilegi kadardi hala ole. Bilmiyorum gobek on kismim cok agir sagdan sola donerken aci cekiyorum epey.
Canim seninki o kadar cok degil. ben 43le hamile kaldim gerisi solemeyeyim epey cok 60 lari gectim :) COk su iciyorum bide dolasim hizim epey yuksek kan hacmi acep ondan mi diyorum
Canım aldığın kilodan dolayı böyle ağırlaşmışsın,ben bile ağırlaştım 7 kiloylaGorsen bende bi degisim cok yok tek bacaklarimin ustu biraz yaglandi. Nerde kilo bilmiyorum. El ayaklarim cocuk bilegi kadardi hala ole. Bilmiyorum gobek on kismim cok agir sagdan sola donerken aci cekiyorum epey.
Ay onu hiç deme ipekcimmmBurun kanamalarim hergun oluyordu bazen gunde 2kez fln. Gerci sole durum var kan kuruyunca burnu tikiyor diyor temizliyorum ozaman daha cok kaniyor ama mecbur. Sizin burun kanamasi var mi? Nekadar? Bundan once hayatimda hic olmamisti.
Canım antibiyotik kullanmadığın sürece tehliken olmaz.Kızlar yaaboğazlarım çok kötü sesim çıkmıyor,geniz akıntısı da var .. Yutkunurken çok zorlanıyorum .. Bişey olur mu tehlikeli midir??
Kizlar merhaba
Kilolardan bahsetmissiniz,ben 72 kiloyla yani oldukca kilolu hamile kaldim,boyum 1.70. Su ana kadar alinan toplam kilom 2,5-3 yani 75 kg bile olmadim..bebegimin gelisimi 2 hafta kadar onde,kilosu da iyi, iri sayilabilir dedi doktor ama ben endise ediyorum acaba benim kilo alamamam oglumda bi eksiklik yaratirmi? Bir de sekerim biraz yuksek cikmisti diyetisyene yonlendirdi drum sekeri hamur isini kestim haliyle daha duzenli ve saatli yemeye baslayinca kilo alacagim yerde yine kilo veriyorum,bi sorun olur mu sizce?
Baktımmm hep bildiğim ve uyguladığım şeyler
Bende işe yaramıyor amaaaaaaaaa
Boll su en az 2 lt.
Posali yiyecekler bol çiğneme vs vs...
Allahım sen şifanı verrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?