Bol bebiş topiği

YERİM SENİN GEBLİK TAKVİMİNİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
MAŞAALLAH 4.HAFTANDASINN İNŞAALLAH KUCAĞINA ALDIĞIN GÜNLERİDE GÖRÜRÜZ KUZUMMMM

Canim seninki o kadar cok degil. ben 43le hamile kaldim gerisi solemeyeyim epey cok 60 lari gectim :) COk su iciyorum bide dolasim hizim epey yuksek kan hacmi acep ondan mi diyorum

Canim seninki o kadar cok degil. ben 43le hamile kaldim gerisi solemeyeyim epey cok 60 lari gectim :) COk su iciyorum bide dolasim hizim epey yuksek kan hacmi acep ondan mi diyorum

20 kiloya yakın almışsınnnn vaaaaaaaaooov bende heralde 10 kilo falan aldın diyorum.
Benim 16 haftda 7 kiloydu aldığım. Allahım inşaallah veririz sağlıkla kafana çok takma. dolaşım hızıyla su içmenle alaksı yoktur canım ya bünyen alıyor demek. su içmek tam aksine iyi gelir kilo aldırmaz

Ayşecimmmmmm gözün aydınnn :) analı babalı, sağlıkla büyür inş .. Emziremiyorum diye üzülme komşumuzun bebeği emmemiş, sütüde azdı 2 ay sonra emmeye başladı çocuk .. Allah sabır versin umarım bi an önce acıların diner

ayşemmmmm Rabbım korusun melegini bencede gögüs ucu var onlardan al hem yarada olmuyo bende kullanmıştım şimdi yara olması normal bide lansinoh krem kullan o bana çok iyi gelmişti

Ayşecim tebrik ederim.Sağlıklı bir şekilde kuzunu kucagına aldın.

Göğüs probleminde inşallah biran önce geçer.

Ağlama sakın.Stres yapıp sütün kesilmesin.

Biz anneyiz her daim güçlü olmalıyız. Seni çok merak etmiştik. Bende tubiş gibi sezeryan oldugunu düşünmüştüm. Normal olsa çok daha erken haberini alabilirdik. Ama herşey geçti artık.

Yeni bir hayat sizleri bekliyor. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.

Darısı bizlerin başına.

Gorsen bende bi degisim cok yok tek bacaklarimin ustu biraz yaglandi. Nerde kilo bilmiyorum. El ayaklarim cocuk bilegi kadardi hala ole. Bilmiyorum gobek on kismim cok agir sagdan sola donerken aci cekiyorum epey.

Burun kanamalarim hergun oluyordu bazen gunde 2kez fln. Gerci sole durum var kan kuruyunca burnu tikiyor diyor temizliyorum ozaman daha cok kaniyor ama mecbur. Sizin burun kanamasi var mi? Nekadar? Bundan once hayatimda hic olmamisti.

Günaydın kızlarrr

eşim dün akşam şehir dışına çıktı.yarın gelicek Rabbimin izniyle.
oğluşlarımla miss gibi yattık :)
bugün kayınvalideyi bize çağırıp çocuklara bakmasını rica edicem birkaç saat.
bende az çıkp alışveriş ediim diyorum.
çocukları da götürebilirim ama daha uzun sürer.
olsun olsun bakıversin birkaç saat dimi :)
nede olsa evi 3 sokak altta.

geçen gün hastaneye de zaten mecburen yusufu da götürdüm.
eşim araç satışı içi sefaköydeydi,kayınvalidem kızındaydı bende kayınpederle gittim alelacele.
kanguruya yusufu koydum,kenan da yanımda.ama hamd olsun kuzularım yormadılar beni.
zaten biryere giderken oraya buraya çocuk bırakmayı sevmiyorum ben.
evde kalıp da yanında biri olursa amenna. ama başka bir eve başka birinin yanına bırakmak istemem.

çocuklar hızla büyümeye devam ediyorlar.
yusufcuk sesli gülmeye başladı :)
önceden sadece sırıtıyordu. şimdilerde 'aaayyyy' 'giiiiii' diye değişik seslerle gülüyor.
çok komik bir sıpa oldu bu
kenan paşam da hastalıgından dolayı biraz yorgun düşmüştü.sürekli yatıyordu.
ama artık daha iyi hamd olsun.ben yusufcugu emzirirken kenan gelip başını okşuyor kardeşinin.kedi sever gibi
hamd olsun Rabbime.
dün akşam Kenan kıskanmasın diye yusufu kucagımda çok tutmadım ve 'yeter yusuf yaa.git yatagına yat artık' dedim.
bana ne dese begenirsiniz?
'ANNEE KARDEŞİME KIZMA.BANA KIZ.O DAHA ÇOK KÜÇÜK.BEN ONU ÇOK SEVİYORUM'
herzamanki gibi lafı geri tıktı.ah sıpalarım benim. Rabbime hamd olsun binlerce kez

Tubis senin bidiklar napiyor sevimliler? Biz de yuvarlanip gidiyoruz:) Agirlasmalar basladi kilo alisi da hizlandi gibi sen toplam kac kilo almistin son zamanda son 8 haftada?

ooo ipekcim naber canım?
iyiler hamd olsun bıdıklar.büyyolar işte.
son zamanlarına geldin canımcım.artık agırlaşmalar olucak haliyle.
ben toplamda 19 kilo aldım. kenanda 22 yi bulmuştu.
zaten sonlarda hızlanıyor iyice.her tartıya çıktıgımda artmış oluyordu yaa şok oluyordum.
yemesem bile artıyordu desem yalan söylemiş olmam.
artık basküle çıkmak gelmiyordu içimden.
ama veriliyor kuzu yaa.takma kiloyu
sen nasılsın bakalım?

canım tebrikler Gözünüz aydın senden haber alamayınca bayağı telaşlandık.Rabbim bebişini size bağışalsın güle güle büyüt Rabbim en kısa zmanda derdine derman buldursun inşallah

Ayseciiim gozunuz aydin,allah anali babali buyutsun,hayirli ve ugurlu olsun..topkekinle sana saglikli bir omur dilerim..canim ya gogus acilari icin bende kendi sutunu sur bunu cok duydum,bir de zeytinyagi..sakin gogus pedi kullanma o da yapisip yarayi tazeleyebiliyormus canim,gogus kalkani almadiysan o da ise yariyormus..umarim bir an once gecer acil sifalar dilerim..

Kızlar yaa boğazlarım çok kötü sesim çıkmıyor,geniz akıntısı da var .. Yutkunurken çok zorlanıyorum .. Bişey olur mu tehlikeli midir??

Gorsen bende bi degisim cok yok tek bacaklarimin ustu biraz yaglandi. Nerde kilo bilmiyorum. El ayaklarim cocuk bilegi kadardi hala ole. Bilmiyorum gobek on kismim cok agir sagdan sola donerken aci cekiyorum epey.

Kizlar merhaba
Kilolardan bahsetmissiniz,ben 72 kiloyla yani oldukca kilolu hamile kaldim,boyum 1.70. Su ana kadar alinan toplam kilom 2,5-3 yani 75 kg bile olmadim..bebegimin gelisimi 2 hafta kadar onde,kilosu da iyi, iri sayilabilir dedi doktor ama ben endise ediyorum acaba benim kilo alamamam oglumda bi eksiklik yaratirmi? Bir de sekerim biraz yuksek cikmisti diyetisyene yonlendirdi drum sekeri hamur isini kestim haliyle daha duzenli ve saatli yemeye baslayinca kilo alacagim yerde yine kilo veriyorum,bi sorun olur mu sizce?

20 kiloya yakın almışsınnnn vaaaaaaaaooov bende heralde 10 kilo falan aldın diyorum.
Benim 26 haftda 7 kiloydu aldığım. Allahım inşaallah veririz sağlıkla kafana çok takma. dolaşım hızıyla su içmenle alaksı yoktur canım ya bünyen alıyor demek. su içmek tam aksine iyi gelir kilo aldırmaz

Canım aldığın kilodan dolayı böyle ağırlaşmışsın,ben bile ağırlaştım 7 kiloyla
Kilonun nerde olduğunu doğumdan sonra anlarsın kuzummmm
Kafamızı yormayalım ya inan bebiş sahibi olmak için 100 kilo olmayı göze alanlar var. bizimkiler maşaallah sağlıkla herşeyimiz yolunda alalım kiloları sonra veririz azimleeeeeeeeee
Çok takıyordum kafama ama şimdi bıraktımmm
Burun kanamalarim hergun oluyordu bazen gunde 2kez fln. Gerci sole durum var kan kuruyunca burnu tikiyor diyor temizliyorum ozaman daha cok kaniyor ama mecbur. Sizin burun kanamasi var mi? Nekadar? Bundan once hayatimda hic olmamisti.
Ay onu hiç deme ipekcimmm neçektim burun kanamasından bir bilsen.
Bana deniz suyu verdi kbb uzmanaı. ama almadım. suyun içine azıcık limon damlatıp burunu gargara yap inşaallah iyi gelir.
Benim ara ara devam ediyor.burun tıkanmalarımda ara ara oluyor.
Birde ben kan sulandırıcı kullandığım için kanama oldumu durmuyor kolay kolay
Kızlar yaa boğazlarım çok kötü sesim çıkmıyor,geniz akıntısı da var .. Yutkunurken çok zorlanıyorum .. Bişey olur mu tehlikeli midir??
Canım antibiyotik kullanmadığın sürece tehliken olmaz.
Ama dikkat et nane limon ılık su ile büyümeden engelle. sonra çok çekrsin Allah korusun.

Canımm bebeğin iyiyimiş sende iyisin maşaallah. kilo almaman senin için bir avantaj. doğumun kolay olur vs.
Sen kilolu gebeb kalmışsın.
Bazı gebeler hem zayıf oluyor hemde kilo almayınca bebek gelişimini tamamlayamıyır o yüzden kilo almamaları problem oluyor.
Bizim bir abla 38 yaşında hiç düşünmeden gebe kaldı ve senin gibi şekeri çıktı. belki 10 kiloya yakın verid hamileliği süresünce ve maşaallah kızı sağlıklı kendide iyi nerdeyse bebeği 1 yaşına girdi.
Keşke bende almasam ama alıyorum işteeee

Kızlarrr gene kabızlık gene kabızlıkkkkkkkk
Öldümmm ben öldümmm bu nasıl bir bünya Rabbimm azıcık fazla yedimmi bitti işim.
E Anam iştahlıyım ne yapayım yani
Bazen geceleri açlıktan gurulduyor midem ama ben yemiyorum.
ekmeği tamamen çıkaramıyorum hayatımdan ama azıcık yiyorum. çiğne çiğne anca yutuyorum daha ne yapayımmmm
Tam 4 gün oldu en son tuvaletimi yapalı.
E 4 günde aç kalmadım yani yedimmm.
Denemediğim şey kaladı kızlar
Diyorumki oğluşum büyüyor ondanmı acaba
Dün gece duphalac ilacı içtim anam bi şiştim bi şiştim karnım midem sancıdan ölecektim.
Taş resmen taş.
Eşim kranımı ovdu falan derken uyudum yoksa uyuyacak halde değildim.
Allahım şifanı ver bana Rabbim.
İnşaallah geçerrr.
Galiba kan ilacı beni bu hallere soktu bende içmedim bugün
Çare bulun ban kızlar çareeeeeeeeeee

Netten araştırayım biraz belki farklı bir çözüm bulurum
Evdeki tartımızın pili bitmiş hemde epey oldu. kocişim gitti pil almaya bakalım kaç kilo olmuşum bir haftada.
Geçen hafta 66kilo 600 gr aç karnıma.
Şimdi inşaallah çok almamışımdırrr

Baktımmm hep bildiğim ve uyguladığım şeyler
Bende işe yaramıyor amaaaaaaaaa
Boll su en az 2 lt.
Posali yiyecekler bol çiğneme vs vs...
Allahım sen şifanı verrrrrrrrr

Baktımmm hep bildiğim ve uyguladığım şeyler
Bende işe yaramıyor amaaaaaaaaa
Boll su en az 2 lt.
Posali yiyecekler bol çiğneme vs vs...
Allahım sen şifanı verrrrrrrrr

selamu aleyküm canımmm bu kız da nerden çıktı diyebilirsin ama uzun süredir sizi takip ediyorum hemen hemen her sayfayı okudum. ama niyeyse hiç yazasım gelmiyodu sizi okuyup çıkıyodum. bugün sırf senin için yazayım dedim. kabızlık büyük sorun Allah yardımcın olsun. bende hamile kalmadan önce ve ilk başlarda hep kabızdım. ne zaman ki kasılmalarım oldu ve doktora gittim bana magnezyum verdi. inanır mısın bayramdan bu yana ishalim. kasılmalar ve kabızlık için gebelikte öneriliyo canım hiçbir yan etkisi yok. sadece sürekli ishal olduğum için kendimi biraz halsiz hissediyorum bol sıvı alarak takviye etmeye çalışıyorum. velhasıl sana tavsiyem kesinlikle magnezyum kullan Allahın izniyle şifa olacaktır...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…