- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #18.201
Canim ben de hamileligii ogrendigimde cok fena hastaydim. Bol bol ilik balli limonlu su ictim. Oyle gecti ilac da alamadim. Gecmis olsun insallah cabucak gecer.Kızlar yaaboğazlarım çok kötü sesim çıkmıyor,geniz akıntısı da var .. Yutkunurken çok zorlanıyorum .. Bişey olur mu tehlikeli midir??
Kızlarrr gene kabızlık gene kabızlıkkkkkkkk
Öldümmm ben öldümmm bu nasıl bir bünya Rabbimm azıcık fazla yedimmi bitti işim.
E Anam iştahlıyım ne yapayım yani
Bazen geceleri açlıktan gurulduyor midem ama ben yemiyorum.
ekmeği tamamen çıkaramıyorum hayatımdan ama azıcık yiyorum. çiğne çiğne anca yutuyorum daha ne yapayımmmm
Tam 4 gün oldu en son tuvaletimi yapalı.
E 4 günde aç kalmadım yani yedimmm.
Denemediğim şey kaladı kızlar
Diyorumki oğluşum büyüyor ondanmı acaba
Dün gece duphalac ilacı içtim anam bi şiştim bi şiştim karnım midem sancıdan ölecektim.
Taş resmen taş.
Eşim kranımı ovdu falan derken uyudum yoksa uyuyacak halde değildim.
Allahım şifanı ver bana Rabbim.
İnşaallah geçerrr.
Galiba kan ilacı beni bu hallere soktu bende içmedim bugün
Çare bulun ban kızlar çareeeeeeeeeee
Canim ben de hamileligii ogrendigimde cok fena hastaydim. Bol bol ilik balli limonlu su ictim. Oyle gecti ilac da alamadim. Gecmis olsun insallah cabucak gecer.
Kiyamam canim ya misiri denedinmi? Uzerine de su icersen cikarsin. Balli ilik su da fayda ediyor. Insallah gecer canim. Allahim sifa versin..
Canim ben de hamileligii ogrendigimde cok fena hastaydim. Bol bol ilik balli limonlu su ictim. Oyle gecti ilac da alamadim. Gecmis olsun insallah cabucak gecer.
Kiyamam canim ya misiri denedinmi? Uzerine de su icersen cikarsin. Balli ilik su da fayda ediyor. Insallah gecer canim. Allahim sifa versin..
tubişim canım benim iyiyim çok şükür.ozimmm naber kuzum?
benim doğum yaptıgım haftasadın haberin olaa
herşeyin hazırmı canım?
çantan tam mı?
oy Allahım şunlara bak ya. biri esmer biri sarışın allahım ne güzel yaratmış sizi. Maşallah Allah nazarlardan korusun sizi.merhaba teyzecikleerrrr...
nasılsınız? sizlere merhaba diyelim dedik...
Eki Görüntüle 803221 Eki Görüntüle 803222 Eki Görüntüle 803223
kan ilacı da ben de ishal yapıyor.,Evet özlemcim hatırlıyorum seni bi an evvel geçsin yaa kendimi kötü hissediyorum hamilelikten mi , gripten mi anlamadım :)
Dilekcim kan ilaçları kabızlık yapar malesef
canım hayırlı olsun bebeğin rabbim acil şifalar versin sana çok merak ettim bebeğimizi şimdi nasıl güzel kokuyordur oKızlar merhaba.
Çarşamba sabahı kontrol için gittiğim hastanede yarım saat sonra bebeğimi kucakladım.
Kolu ve bacağı rahme girmiş,tam yan dönmüş,kordon 2 kez boynuna dolanmış.Acil sezeryana alındım.
3400 kuzum.Kapkara saçları var.Aynıultrason resmindeki gibi.Gayet sağlıklı.Çarşamba geceside gazım çıktı.
Bugün sabah taburcu olduk.
Göğüs uçlarım parçalandığı için emziremiyorum dünden beri mama yiyor kuzum((((((((((((((Ağğlamaktan bayılma noktasına geliyorum.En büyük sıkıntım bu.Ayva çekirdeğini kaynatıp jel halinde sürüyorum.3 yrı krem kullandım olmadı.Fikri olan varsa bana mesaj atarsa çok sevinirim.Tahmininizden çok daha fazla acı çekiyorum.Rabbim sizlere yaşatmasın bu sıkıntıyı.Gaz sancısından beter...
merhaba teyzecikleerrrr...
nasılsınız? sizlere merhaba diyelim dedik...
Eki Görüntüle 803221 Eki Görüntüle 803222 Eki Görüntüle 803223
tubişim canım benim iyiyim çok şükür.
siz de iyisiniz? kenan paşam iyi artık değil mi?
Çantama koymak üzere kağıt havlu ve kolonya alacağım bugün. tek eksiğim hasta bezi. pzt doktora gitcem ya ozaman servise çıkıp ebeyle de konuşayım bazı hastaneler hasta bezi yerine alt açma örtüsü varya çocuklar için onun büyükler için olanından istiyormuş. ben de sorayım ona göre gelirken alırım..tabi gelebilirsem. Ayşe sırasını savdı sıra bende. ben de kontrole diye gidiyorum gelemezsem bilin ki doğurdum :)
Allahım hayırlısı neyse o olsun. vaktinde gelsin kuzum inşallah..
bebişin çantasına da göbek bakım setini alayım mı almayayım mı karar veremedim kuzum. hastanede alkolle pansuman yaparlar zaten dimi?
oy Allahım şunlara bak ya. biri esmer biri sarışın allahım ne güzel yaratmış sizi. Maşallah Allah nazarlardan korusun sizi.
Kuzucuklara bakınnn maşalllahhh süphanalllahhhhhhhh......
tubişim ya maşallah sanada 2 tane aslan gibi evladın var.
Bende kızımı bi kucagıma alsam Allah ' ın izniyle...
Allah razı olsun özimm
nekadar farklılar dimi. Rabbimin yaratma sanatına hayranımhamd olsun...
canım bende hastanede temizlerler diye göbek bakım setini çantama koymamıştım.
ama temizlemediler.reçeteye yazdılar.eşin alsın hemen kullan dediler.evde var die almadım.
dolayısıyla 1 gün temizleyememiştim.bence koy kuzum. ne olur ne olmaz...
Allah razı olsun incimm...
darısı başına inşallah.Rabbim hayırlı evlatlar nasip eylesin...
sağ salim kucagına alıcaksın meleğini inşallah.
agrısız sızısız
kızlar ayın 5 de çatlama iğnesi yaptırdım 12 sinde kontrole gittim doktor yumurtanın çatladığını söyledi testi de adetin geçerse yapalım dedi ama ben çok merak ediyorum kaç gün sonra yapsam belli olur bilen var mı acaba? iğneyle hamile kalan var mı aranızda?
Tubishim sagol idare ediyoruz biraz kasik agrim ve akintim artti gibi buara. 33 olduk bugun burun kanamasi,tikanikligi ve asiri terleme var hava soguk olmasina ragmen. Hayirlisi. hic kilo almayan biriyken vucut zorlaniyor sanirim..
Senin bidiklar coook tatli masallah.. Ikisi de gulec cok sevimli..
teşekkür ederiz ipekcim
büyyorlar işte :)
bugün minik bıdığa mavi sweat aldım. çok şık oldu. koca adam gibi
gözleri daha belirgin oldu mavi badiyle.
hamilelikte vücut çok yıpranıyor.alınan kilolar,değişen hormonlar,çatlaklar...
hepsi geçicek ama.o minicik bebiş kucaga alınınca hepsi unutuluyor.(tam olarak unutulmasa da ilerki bir dönem kafaya takmak üzere erteleniyor)
artık akıntılar,agrılar artmaya başlar canım. kendine dikkat et. çok yorulmamaya çalış.
teşekkür ederiz ipekcim
büyyorlar işte :)
bugün minik bıdığa mavi sweat aldım. çok şık oldu. koca adam gibi
gözleri daha belirgin oldu mavi badiyle.
hamilelikte vücut çok yıpranıyor.alınan kilolar,değişen hormonlar,çatlaklar...
hepsi geçicek ama.o minicik bebiş kucaga alınınca hepsi unutuluyor.(tam olarak unutulmasa da ilerki bir dönem kafaya takmak üzere erteleniyor)
artık akıntılar,agrılar artmaya başlar canım. kendine dikkat et. çok yorulmamaya çalış.
akinti artisi ve kasikta batma agri normal mi? acaba pozisyon mu aliyor agirlastikca bide sanirim demi?
canım benim yalancı sancılar olur şimdi,vücut kendisini normal doğuma hazırlıyor.
akıntı da bebişin büyüyüp pozisyon almasıyla artar.
merak etme hepsi normal.sağ salim ve zamanında gelir inşallah bebişin...
Sagool tubishim moral oldun yanliz oluna burda bide ebe kontrolu oluyor onda da pek bisey olmuyor. Sizlere soruyorum bilen vardir diye. Insallah zamaninda gelsin insallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?