- 29 Haziran 2012
- 1.786
- 1.292
- 333
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #18.221
Kızlar bebişimden fırsat bulup gelemediğimden bu yana baktım ayşede bebişini kucağına almış ne kadar sevindim. tabi normal olamadığına bir o kadarda üzüldüm. kızım 4 günlük ve ben fıldır fıldır her işimi hallediyorum normal doğumun güzelliği bu olsa gerek.
yarın olsa hiç korkmadan yine doğururdum rabbim herkese kolay doğumlar nasip etsin inşallah.
göğüs uçlarımda çatlak sorunum var emzirirken çok canım acıyor. bir yandan sağıp öyle veriyorum yavruma.o kadar obur ki geceleri sürekli süt istiyor.tabi uyku denilen şey tarihe karışmış gibi bir şey artık. 4 günde öğrendiğim birşey varsa
annelik tuvaletini alelacele yapmak:), banyodan koşturmaca çıkmak, yemeği atıştırarak yemek, diğer odadan kulağına ağlama sesi gelmek ağlamasa bile:) ve bütün bunlara rağmen halinden hiç ama hiç şikayet etmemekmiş..
geri kalan bütün arkadaşlarım bu duyguyu yaşasın inşallah..
Kızlar bebişimden fırsat bulup gelemediğimden bu yana baktım ayşede bebişini kucağına almış ne kadar sevindim. tabi normal olamadığına bir o kadarda üzüldüm. kızım 4 günlük ve ben fıldır fıldır her işimi hallediyorum normal doğumun güzelliği bu olsa gerek.
yarın olsa hiç korkmadan yine doğururdum rabbim herkese kolay doğumlar nasip etsin inşallah.
göğüs uçlarımda çatlak sorunum var emzirirken çok canım acıyor. bir yandan sağıp öyle veriyorum yavruma.o kadar obur ki geceleri sürekli süt istiyor.tabi uyku denilen şey tarihe karışmış gibi bir şey artık. 4 günde öğrendiğim birşey varsa
annelik tuvaletini alelacele yapmak:), banyodan koşturmaca çıkmak, yemeği atıştırarak yemek, diğer odadan kulağına ağlama sesi gelmek ağlamasa bile:) ve bütün bunlara rağmen halinden hiç ama hiç şikayet etmemekmiş..
merhaba teyzecikleerrrr...
nasılsınız? sizlere merhaba diyelim dedik...
Eki Görüntüle 803221 Eki Görüntüle 803222 Eki Görüntüle 803223
kızlar ayın 5 de çatlama iğnesi yaptırdım 12 sinde kontrole gittim doktor yumurtanın çatladığını söyledi testi de adetin geçerse yapalım dedi ama ben çok merak ediyorum kaç gün sonra yapsam belli olur bilen var mı acaba? iğneyle hamile kalan var mı aranızda?
Ve aleyküm selam arkadaşım Allah razı olsun düşündüğün cevap yazdığın için.selamu aleyküm canımmm bu kız da nerden çıktı diyebilirsin ama uzun süredir sizi takip ediyorum hemen hemen her sayfayı okudum. ama niyeyse hiç yazasım gelmiyodu sizi okuyup çıkıyodum. bugün sırf senin için yazayım dedim. kabızlık büyük sorun Allah yardımcın olsun. bende hamile kalmadan önce ve ilk başlarda hep kabızdım. ne zaman ki kasılmalarım oldu ve doktora gittim bana magnezyum verdi. inanır mısın bayramdan bu yana ishalim. kasılmalar ve kabızlık için gebelikte öneriliyo canım hiçbir yan etkisi yok. sadece sürekli ishal olduğum için kendimi biraz halsiz hissediyorum bol sıvı alarak takviye etmeye çalışıyorum. velhasıl sana tavsiyem kesinlikle magnezyum kullan Allahın izniyle şifa olacaktır...
Binbir kere maşaallah tubishimmm kız çok şeker oluyor bu gün geçtükçemerhaba teyzecikleerrrr...
nasılsınız? sizlere merhaba diyelim dedik...
Eki Görüntüle 803221 Eki Görüntüle 803222 Eki Görüntüle 803223
Canım denemedim bulamadım mısırıCanim ben de hamileligii ogrendigimde cok fena hastaydim. Bol bol ilik balli limonlu su ictim. Oyle gecti ilac da alamadim. Gecmis olsun insallah cabucak gecer.
Kiyamam canim ya misiri denedinmi? Uzerine de su icersen cikarsin. Balli ilik su da fayda ediyor. Insallah gecer canim. Allahim sifa versin..
Biliyorum canım o yüzden bugün içmedim ne yapsam ki ben yaaaaaaaaaaaaaaaEvet özlemcim hatırlıyorum seni bi an evvel geçsin yaa kendimi kötü hissediyorum hamilelikten mi , gripten mi anlamadım :)
Dilekcim kan ilaçları kabızlık yapar malesef
Canım yumurtan çatladığı günden sonraki 12.veya14.gün idrar testinde çıkıyor.kızlar ayın 5 de çatlama iğnesi yaptırdım 12 sinde kontrole gittim doktor yumurtanın çatladığını söyledi testi de adetin geçerse yapalım dedi ama ben çok merak ediyorum kaç gün sonra yapsam belli olur bilen var mı acaba? iğneyle hamile kalan var mı aranızda?
Kızlar kızımın yeni cicleri;
Kuveti 12 TL, filesi 4,50 TL ( 8 lirayada kuvet vardı fakat plastiği bunun kadar sağlam değildi. )
Lacivert tulum LCW 17,90 TL
Sarı tulum 10 TL Pazardan.
bisiklet 7 TL Pazardan.
Penye battaniye 10,90 TL butikbebeden.
Ağız mendilleri 12 li 7,90 TL. butikbebeden.
Beyazlı morlu yelek 2 TL, alt 2 TL pazardan aldım bunları.
Eki Görüntüle 803348 Eki Görüntüle 803349 Eki Görüntüle 803350 Eki Görüntüle 803351 Eki Görüntüle 803353 Eki Görüntüle 803354
Binbir kere maşaallah tubishimmm kız çok şeker oluyor bu gün geçtükçe
Allah salihlerden eylesin hafizel Kuran eylesin Allah analı babalı bol rızıklı berketli bir ömür geçirmelerini hesaplarını kolay vermelerini nasip eylesinnnn
Ve aleyküm selam arkadaşım Allah razı olsun düşündüğün cevap yazdığın için.
Evet canım bende kullanıyorum magnezyumu doktorumda demişti barsakların rahatlar bununla diye.
Hakkatten ilk aylarda işe yaradı ama kan hapını değişeli belli yine eskiye döndüm.
Ben olayı çözdüm yani kan hapından.
Bende hapı bıraktım bugün pekmez ve kan yapıcı şeylerle yerini doldururum inşaallah.
Rabbim erkeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Kuzum isim düşündünüzmü ?
Biz ebubekir veya bilal düşünüyoruz
senden de Allah razı olsun tatlım ben kan hapını tamamen bıraktım mide bulantısı yapıyodu. senin de dediğin gibi doktor pekmez kuru üzüm filan ye dedi. zaten ben ilaç almaya karşıyım doğal yollardan takviye en iyisi. vitamini bile içmek istemiyorum aslına bakarsan. sırf bebişim kilo alsın diye dikkat ediyorum.
Amin canım inş sağlıklı sıhhatli olurlar bizimki biraz minik inş haftasını doldurur da toparlar.erken doğum riskim var.küvöze girer diye çok korkuyorum eve elim boş dönmektenRabbim korktuğumuza uğratmasın inş. :18:
İsme gelince en baştan beri bi Muhammed var aklımızda da eşim tek koymayalım diyo bende ikinci ismi koyarsak kimse muhammedi kullanmaz diyorum size danışacaktım bende.
Muhammed Selim, Muhammed Tahir, Muhammed Melih filan var aklımızda sence hangisi?
veya sence Muhammedin yanına başka hangi isim olabilir.
ebubekir de güzel ama ben bilali daha çok severim canım. isim konusu zor ya
kizlar 33 teyiz gobek ile gogus arasi hala birlesmi deil bosluk cok. bole olan var mi nezaman doluyor bide gobek dismesi nezamanlar oluyor?
Günaydın kızlaaaaar :)
günaydın canım pazar sabah kimse olmaz diyodum sende erkencisin :)
Bütün gün uyuduğum için erken kalkıyorum
Maşaallah canım yaaaaaa. inanırmısın son zamanlarda bunu bile düşünür oldum Allahım ikimniz içinde hayırlısı normal doğum olsunnErken gelsede olur diyorum.
neden biliyormusun sezeryenla doğuranları gördüm hep sonrası çık zor geçiyor.
Yani 36 haftada fena değilmişşş :13:
Rabbim sağlıkla kucağıma versin hayırlısıyla görelim o günleriii.
Benimde son 3 ayım bakalım nasıl gelecek paşammm
Şimdi nasıl oğluşun nekadarlık oldu,emmesi iyidir inşaallah.
Rabbim size bağoşlasın nazarlardan korusunnn
merhaba canım senle haftamız aynı. benim 2-3 hafta öncesine kadar boşluk var gibiydi 32 de kontrolümüz vardı doktorum bebek dönmüş dedi. o zamandan beri sanki daha şişti.
mideme baskı yapıyo 2-3 haftadır mide yanmam arttı.
bide göbeğin aşağı inmesini soruyosun sanırım benim en baştan beri hep bebek aşağıda diyodu doktorum
ama tam bebeğin inmesini soruyosan son haftada diye biliyorum kanala girdiği zaman yani. :18:
Benimki top gibi gobek ama gogus ile karin arasina elim giriyor. Bundan once benimki hep yan duruyordu 32 de benimki de capraz kafa alt sol, ayaklar sag ust gibi durmaya basladi. Senin kanala girmedi ama demi canim?
benim de göbeğim önde top gibi. genelde 32 den sonra dönüyomuş normal doğum pozisyonunu alıyomuş zaten canım.
yok daha kanala girmedi ama alt tarafa baskı hissediyorum şimdiden.:18:
doktor sadece normal doğum için uygun pozisyonda dedi. haftaya kontrolümüz var bakalım ne diyecek.
bide benimki bazen titrer gibi yapıyo sende de oluyo mu?
hıçkırık değil hıçkırdığında anlıyorum ama titremesi daha farklı oluyo canım.
Yok canim ben hissetmedim ne hickirik ne titreme. Bende tekme ve dalgalanma halinde hareket oluyor sadece. Bazen sag ya da sol tarafim sisiyor, o yone toplaniyor. hareketler bu bende. Bir de burda serin olmasina karsin her uykuda asiri terleme oluyor bende. Boyun, bas, gogus arasi, sirt fln yatak yani havlu, yedek kiyafetlerle dolu. Sende de var mi? Burun tikanikligi ve kanamasi da var tabi. Ydisindayim burda uzman bakmiyor sen bilirsin belki doktor bahsettigse bundan sonra mi esas sorunlar, agirlasmalar basliyor simdiden benim hareketler kisitli.DOktorunun tavsiyelerini paylasirsan sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?