Bol bebiş topiği

Kızlar bebişimden fırsat bulup gelemediğimden bu yana baktım ayşede bebişini kucağına almış ne kadar sevindim. tabi normal olamadığına bir o kadarda üzüldüm. kızım 4 günlük ve ben fıldır fıldır her işimi hallediyorum normal doğumun güzelliği bu olsa gerek.
yarın olsa hiç korkmadan yine doğururdum rabbim herkese kolay doğumlar nasip etsin inşallah.
göğüs uçlarımda çatlak sorunum var emzirirken çok canım acıyor. bir yandan sağıp öyle veriyorum yavruma.o kadar obur ki geceleri sürekli süt istiyor.tabi uyku denilen şey tarihe karışmış gibi bir şey artık. 4 günde öğrendiğim birşey varsa
annelik tuvaletini alelacele yapmak:), banyodan koşturmaca çıkmak, yemeği atıştırarak yemek, diğer odadan kulağına ağlama sesi gelmek ağlamasa bile:) ve bütün bunlara rağmen halinden hiç ama hiç şikayet etmemekmiş..
geri kalan bütün arkadaşlarım bu duyguyu yaşasın inşallah..

canım benim hayırlı olsun.Rabbim hayırlı evlat eylesin inşallah.sende bebişini kucagına almışsın. MAŞALLAH MAŞALLAH
ayy demek kızın geceleri uyutmuyor ha? olsun daha küçük. birkaç haftaya düzeninizi oturtursunuz inşallah.
annelik fedakarlık demektir.artık hiçbirşey eskisi gibi olmuyor.yepyeni bir hayat.ama daha güzel değilmi
çok çok öpüyorum sizi.sakin ve kolay bir bebiş olur inşallah...

Canım benim maşşallah size.

Rabbim bizlerede kolay bir dogum nasip etsin inşallah.

Biran önce ayağa kalkıp bende kendi işlerimi yapmak istiyorum. Seninde dediğin gibi fıldır fıldır olmak istiyorum.

rabbim büyük inşallah olacak normal dogum tabi aksi bi durum olmazsa.

Ama sezeryanda olsa normalde Rabbim kolaylıgını verir diye düşünüyorum.

tubiş; bende bamya yemeği yaptım. Yanına eşim pilav istemedi. Un çorbası ve cacık yiyeeğiz.

Bugün benim zıpır çok hareketliydi maşallahh. Bak şimdi bile tekme atıyor. koaparacak onun kukusunu

Eşim ile bir video izledik bebeğin doğum anı ve sonrası çok güzel bi videoydu.tabi ben ağladım eşimde bayağı duygusallaştı. Rabbim ne güzel mutlulukmuş tam tadamadık kucagımıza alınca anlıyacagız inşallah.. Mis kokulu kuzummm benim..

ebsoncum hadi hayırlısı inşallah bu ay gelir bebişin :) benim bildiğim kadarıyla bu iğneyi yatırdığın günden itibaren ilk 14 gün yapılan gebelik tetsleri pozitif çıkıyormuş.yani iğneden dolayı pozitif oluyormuş,yine de araştır bi istersen. zaten adet günün geliyor canım biliyorum beklemek çok zor ama biraz sakin ve rahat bi şekilde beklemeye çalış bakalım,belki bebişin daha rahat tutunur sana :))

Ve aleyküm selam arkadaşım Allah razı olsun düşündüğün cevap yazdığın için.
Evet canım bende kullanıyorum magnezyumu doktorumda demişti barsakların rahatlar bununla diye.
Hakkatten ilk aylarda işe yaradı ama kan hapını değişeli belli yine eskiye döndüm.
Ben olayı çözdüm yani kan hapından.
Bende hapı bıraktım bugün pekmez ve kan yapıcı şeylerle yerini doldururum inşaallah.
Rabbim erkeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Kuzum isim düşündünüzmü ?
Biz ebubekir veya bilal düşünüyoruz
merhaba teyzecikleerrrr...

nasılsınız? sizlere merhaba diyelim dedik...

Eki Görüntüle 803221 Eki Görüntüle 803222 Eki Görüntüle 803223
Binbir kere maşaallah tubishimmm kız çok şeker oluyor bu gün geçtükçe
Allah salihlerden eylesin hafizel Kuran eylesin Allah analı babalı bol rızıklı berketli bir ömür geçirmelerini hesaplarını kolay vermelerini nasip eylesinnnn
Canım denemedim bulamadım mısırı
Artık yarın nasip olursa
İnşaallah ılık suyu hem yatarken içeceğim hemde sabah.
Bugün minnacık yapabildimm
Çok özür diliyorum tam 4 günü geçti ve inşaallah sabaha rahatlarım.
Evet özlemcim hatırlıyorum seni bi an evvel geçsin yaa kendimi kötü hissediyorum hamilelikten mi , gripten mi anlamadım :)

Dilekcim kan ilaçları kabızlık yapar malesef
Biliyorum canım o yüzden bugün içmedim ne yapsam ki ben yaaaaaaaaaaaaaaa
Canım yumurtan çatladığı günden sonraki 12.veya14.gün idrar testinde çıkıyor.
Bende hep öyle olmuştu 11.gün bile çıkıyor bende ama kişiden kişiye göre değişir.
Sen hesabını yap ama en doğrusu 14.gün bakman
İnşaaallah bebişin sağlıkla gelir kuzum Allah daha fazla bekletmesin sizi

Maşaallah canım çok şekerler hepsi.
Sağlıkla giydirirsiniz inşaallah...

Amin canımmm inşaallah hepimiz yaşarız senin gibi kolay doğurmayııı
Maşaallah canım. senin gibi kolay doğuran çoooooooooooooook tanıdıklarım var.
Örnek yengem okadar kilolu gebe kalmasına rağmen ve gebeykende hızla kilo almasına rağmen Maşaallah vıjt diye doğurdu.
Doğuma 100 kilonun üstüyle girdi
Ben olsam heralde doğuramazdım diye düşünüyorum ama nasip işi bu gibi durumlar
2.doğumu dahada kolay oldu.
Rabbim bizlerede acısın sağlıkla hayırlısıyla kucağımız aalmayı nasip etsin

AMİNNN ALLAH RAZI OLSUN ARKADAŞIM BENİMMM
RABBİM SEENİN EVLADINI DA SALİHLERDEN EYLESİN,HAYIRLI,SAĞLIKLI,İMANLI EYLESİN İNŞALLAHH

çok çabuk büyüyorlar yaa.
avatarımdaki resme baksana. artistik poz bile veriyor yandan yandan
her geçen gün değişmeye devam ediyor.
dün Yusuf'u gören bir abla 'BUNU NERDEN ALDINIZ? HASTANEDE KARIŞMIŞ OLMASIN?' dedi.bize benzemiyormuş hiç.
Rabbimin yaratma sanatı nekadar büyük.şaka yapılır ama bu şakayı ben pek begenmedim şahsen.biz seçiyoruz sanki bebişlerimizi.Rabbim neyi nasip ederse o olur...

kizlar 33 teyiz gobek ile gogus arasi hala birlesmi deil bosluk cok. bole olan var mi nezaman doluyor bide gobek dismesi nezamanlar oluyor?

merhaba canım senle haftamız aynı. benim 2-3 hafta öncesine kadar boşluk var gibiydi 32 de kontrolümüz vardı doktorum bebek dönmüş dedi. o zamandan beri sanki daha şişti.
mideme baskı yapıyo 2-3 haftadır mide yanmam arttı.
bide göbeğin aşağı inmesini soruyosun sanırım benim en baştan beri hep bebek aşağıda diyodu doktorum
ama tam bebeğin inmesini soruyosan son haftada diye biliyorum kanala girdiği zaman yani. :18:

saol cnm hayırlısı olsun senin içinde.BEn normalden korkuyordum.sezeryan düşünüyordum ama işte acele etti bizim paşa.Maşallah emiyor cnm şimdi toparlandı normal kilo ve boyuna ulaştı:) HAyırlısı şimdiden endişelenme

Benimki top gibi gobek ama gogus ile karin arasina elim giriyor. Bundan once benimki hep yan duruyordu 32 de benimki de capraz kafa alt sol, ayaklar sag ust gibi durmaya basladi. Senin kanala girmedi ama demi canim?

Benimki top gibi gobek ama gogus ile karin arasina elim giriyor. Bundan once benimki hep yan duruyordu 32 de benimki de capraz kafa alt sol, ayaklar sag ust gibi durmaya basladi. Senin kanala girmedi ama demi canim?

benim de göbeğim önde top gibi. genelde 32 den sonra dönüyomuş normal doğum pozisyonunu alıyomuş zaten canım.
yok daha kanala girmedi ama alt tarafa baskı hissediyorum şimdiden.:18:
doktor sadece normal doğum için uygun pozisyonda dedi. haftaya kontrolümüz var bakalım ne diyecek.
bide benimki bazen titrer gibi yapıyo sende de oluyo mu?
hıçkırık değil hıçkırdığında anlıyorum ama titremesi daha farklı oluyo canım.

Yok canim ben hissetmedim ne hickirik ne titreme. Bende tekme ve dalgalanma halinde hareket oluyor sadece. Bazen sag ya da sol tarafim sisiyor, o yone toplaniyor. hareketler bu bende. Bir de burda serin olmasina karsin her uykuda asiri terleme oluyor bende. Boyun, bas, gogus arasi, sirt fln yatak yani havlu, yedek kiyafetlerle dolu. Sende de var mi? Burun tikanikligi ve kanamasi da var tabi. Ydisindayim burda uzman bakmiyor sen bilirsin belki doktor bahsettigse bundan sonra mi esas sorunlar, agirlasmalar basliyor simdiden benim hareketler kisitli.DOktorunun tavsiyelerini paylasirsan sevinirim.

hmm bende de dalgalanma oluyo evet bazen de bi tarafa toplanıyo dediğin gibi.
bide benim kasılmalarım erken başladı karnım bazen çok sertleşiyo canımı acıtacak derecede yani. senin de sertleşme var mı ?
yazın çok sıcaklarda saçlarım bile ıslanacak kadar terliyodum canım sıcaktan uyuyamıyodum
bir gecede 4-5 kere kalkıp elimi yüzümü ayaklarımı yıkıyodum serinlemek için.
bazen de duş alıp yatıyodum daha rahat uyuyodum tavsiye ederim.
burnumdan yana şikayetim yok sadece bazen gece çok daralıyorum nefes almam güçleşiyor.
ben 2 haftadır kendimi fazla iyi hissetmiyorum canım bi halsizlik var canım bişey yapmak istemiyor artık çok çabuk yorulmaya başladım.
sırt ve bel ağrım oluyor.
ağırlaştıkça bunlar normal diyor doktorum. bol dinlen yemene içmene dikkat et diyor.
az kaldı sabır bakalım inş kolay geçer önüme gelenden dua istiyorum bende :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…