- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #18.241
hmm bende de dalgalanma oluyo evet bazen de bi tarafa toplanıyo dediğin gibi.
bide benim kasılmalarım erken başladı karnım bazen çok sertleşiyo canımı acıtacak derecede yani. senin de sertleşme var mı ?
yazın çok sıcaklarda saçlarım bile ıslanacak kadar terliyodum canım sıcaktan uyuyamıyodum
bir gecede 4-5 kere kalkıp elimi yüzümü ayaklarımı yıkıyodum serinlemek için.
bazen de duş alıp yatıyodum daha rahat uyuyodum tavsiye ederim.
burnumdan yana şikayetim yok sadece bazen gece çok daralıyorum nefes almam güçleşiyor.
ben 2 haftadır kendimi fazla iyi hissetmiyorum canım bi halsizlik var canım bişey yapmak istemiyor artık çok çabuk yorulmaya başladım.
sırt ve bel ağrım oluyor.
ağırlaştıkça bunlar normal diyor doktorum. bol dinlen yemene içmene dikkat et diyor.
az kaldı sabır bakalım inş kolay geçer önüme gelenden dua istiyorum bende :)
Canim insallah az kaldi sabir tabi ki. Dualarimiz bir insallah hepimiz saglikla ve zamaninda aliriz bebisleri kucagimiza. Bende hava sicak deil ama ona ragmen epey terliyorum. Cabuk yorulma bende de var egilip kalkamiyorum cok zaten yerden pek bisey alamiyorum. Karinda sertlesme bende de oluyordu ama ayni anda midem de sertlesiyodu. Bilmiyorum arada olmasi normal yaziyor nette ama ebeye dedigimde normal cok ciddiyse hastaneye git dedi. Agrilar hep var, ayak tabanim agriyor misal benim de. Insallah 7 hafta kaldi.
bizimki zamanını bekleyecek gibi değil bakalım biraz kilo alsa iyi olur. sen biliyo musun kilosunu?
son zamanlarımız canım mecbur dikkat edicez kendimize. eşlere çok şey düşüyo tabi.
ben dikkat ettim üzülüp canım sıkıldığında daha çok sertleşiyo karnım.
sen zayıftın galiba canım birden kilo alınca ayakların ağrıması normal.
bir de sizin orda nst ye bağlıyolar mı hiç girdin mi?
kontrollerin kaç haftada bir?
Canim burda nst yok. Ultrasonda 12 ve 20 haftada toplam 2 tane. Biz ozele gittik 32 de ozaman 2 kg gecmistik. Tabi ultrasona ne derece guven olursa. Zayiftim ve hic kilo alamayan biriydim ama suan kilo aldim epey. Ama vucut cok degisik deil gobek top gibi ve sislik yok ama ebe odem olabilir kilon dedi. Kontrol de en son 32 deydi sonra 36 da bakalim. Kontrol de ebe kontrolu tansiyon fln.
hmm burdakiler mi abartıyo doğru olan hangisi bilmiyorum ama 20 den sonra 40. haftaya kadar çok zman var arada ya.
insanın içi rahat etmez benimki 2 haftaya düşürdü kontrolü canım.
bende 11 kg aldım şimdiye kadar. doktorum normal dedi.
aynen benim de sadece göbeğim almış gibi duruyor bakalım doğumdan sonra nasıl olacak.
hmm bizim de sağlık ocaklarında oluyor kontroller
geçen hafta tetenoz aşım vardı mesela.
orda aşı yok mu?
Canim burda bogmaca ve tetanoz karisik gibi vardi 28 haftada oldum onu. Bir de ekimde grip asisi var gebeler icin ama yaptirmicam sanirim.Onceden yaptirinca da oluyordum bir de 35 hafta olucam bakalim hayirlisi.
erken doğum riski kasılmalardan dolayı canım yani uzun süren ve acı veren sertliklerden.
bebek kasıldığı zaman afedersin ama rahmi açıyomuş doğum başlıyomuş ilaç kullanıyorum biraz fayda etti çok şükür.
bence de gerek yok gibi ama sen bilirsin canım. zaten son 3-4 haftan kalmış olur
Ilac magnezyum falan mi canim yoksa ayri ilac mi? Insallah saglikla zamaninda gelsin bebisler...
Merhaba güzel annişlerrr
bugün bende erkenciyim. Fakat KK ya giremedim. Kahvaltı yaptık eşimle. sonra bi şevk geldi yemeğimi ocaga koydum
Yanınada bi pilav yaparım öğleden sonra tamamdır.
Dün çok başım ağrıyordu sanırım sıcak çarptı. antalya da yürünmez yahu. Nasıl yoruldum anlatamam.
Kızlar benim elvit bitti ben var sanıyordum dün baktım bitmiş :26::26::26:
Sağlık ocagında aile hekimimize yazdırabiliyor muyuz? Yoksa; doktoruma mı gideyim.
Sağol canım.merhaba canım afiyet olsun oh yemeğini de koymuşsun miss...
sıcaklar zorluyo canım benim de bazen tutuyo baş ağrım. dayanamaz gibi olursam parol alıyorum.
ben şimdiye kadar hep aile hekimine yazdırdım canım hatta 60 lık olandan yazıyo 2 ay gidiyo.
Kızlar canınızı sıkmak istemem ama size birşey anlatacağım.
Kuzenimin 50 günlük bir kız bebeği var. Memlekete gittiğimizde o kadar çok sevmiştim ki onu kucagımda unutmuştum. Çok tatlıydı.
Dün duydum ki; böbreğinde 4 cm kist varmış. Dogdugundan beri hiç kilo almamış 200 gram zayıflamış aksine.
Doktor iyi ki erken getirdiniz demiş. Yayılmadı fazla demiş. Anne karnındayken olmuş bu kist ve bu zamana kadar 4 cm olmuş.
Güzel kızımıza dualarınızı eksik etmeyin kızlar. Çok moralim bozuldu. Kist omuriliğe yakın bir yerdeymiş. Felç kalma olasılıgıda varmış.Annesi bunu bilmiyo elbette.
Yarın ameliyatı var. Nolur çok çok dua edin. Yavrumuz hayata tutunsun. Annesi perişan durumda.
Rabbim acil şifalar versin canım. kontrollerde o kadar detaylı bakıyolar mı ya böbreklerine filan ?
erken teşhis olması iyi olmuş canım Allahın izniyle bişey olmaz.
ayy minicik daha ya yavrum kıyamam Allah yardımcıları olsun zor bi durum.
senden de Allah razı olsun tatlım ben kan hapını tamamen bıraktım mide bulantısı yapıyodu. senin de dediğin gibi doktor pekmez kuru üzüm filan ye dedi. zaten ben ilaç almaya karşıyım doğal yollardan takviye en iyisi. vitamini bile içmek istemiyorum aslına bakarsan. sırf bebişim kilo alsın diye dikkat ediyorum.
Amin canım inş sağlıklı sıhhatli olurlar bizimki biraz minik inş haftasını doldurur da toparlar.erken doğum riskim var.küvöze girer diye çok korkuyorum eve elim boş dönmektenRabbim korktuğumuza uğratmasın inş. :18:
İsme gelince en baştan beri bi Muhammed var aklımızda da eşim tek koymayalım diyo bende ikinci ismi koyarsak kimse muhammedi kullanmaz diyorum size danışacaktım bende.
Muhammed Selim, Muhammed Tahir, Muhammed Melih filan var aklımızda sence hangisi?
veya sence Muhammedin yanına başka hangi isim olabilir.
ebubekir de güzel ama ben bilali daha çok severim canım. isim konusu zor ya
Günaydın kızlaaaaar :)
Kuzenimin 50 günlük bir kız bebeği var. Memlekete gittiğimizde o kadar çok sevmiştim ki onu kucagımda unutmuştum. Çok tatlıydı.
Dün duydum ki; böbreğinde 4 cm kist varmış. Dogdugundan beri hiç kilo almamış 200 gram zayıflamış aksine.
Doktor iyi ki erken getirdiniz demiş. Yayılmadı fazla demiş. Anne karnındayken olmuş bu kist ve bu zamana kadar 4 cm olmuş.
Güzel kızımıza dualarınızı eksik etmeyin kızlar. Çok moralim bozuldu. Kist omuriliğe yakın bir yerdeymiş. Felç kalma olasılıgıda varmış.Annesi bunu bilmiyo elbette.
Yarın ameliyatı var. Nolur çok çok dua edin. Yavrumuz hayata tutunsun. Annesi perişan durumda.
günaydın kızlarrr
biz bugün biraz fazla uyuduk sanırım
ee pazar günü,birde babamız yok ya.yattık bayaa
şimdi kahvaltı hazırlıcam daha.sizlere bir bakayım dedim.
hepinizi öpüyorum.gün içinde sık sık gelirim yine.
akşam babamız geliyooo
gidiim de bişiler hazırliim sonra evi toparlicam azıcık. görüşürüzz
merhaba arkadaşım. isim konusu gerçekten zor.
bizimkilerin isimleri ne biliyormusun?
Muhammed Kenan ve Muhammed Yusuf :)
eşim kaç tane oğlum olursa olsun hepsinin başına Muhammed koyucam diyor.
dediğin gibi Muhammed herzaman kullanılmıyor.ama ben seviyorum isimlerini
bakalım siz ne koyucaksınız
günaydın canımmm nasılsınn
ayyy Rabbim acil şifalar nasip eylesin inşallahhhh
minicik bebiş yaaameliyatı nasıl geçiricek o minicik yavru.
Rabbim Ya Şafi ismiyle tecelli etsin,şifa nasip eylesin inşallah.
annesine babasına bağışlasın.
AMİNNN ALLAH RAZI OLSUN ARKADAŞIM BENİMMM
RABBİM SEENİN EVLADINI DA SALİHLERDEN EYLESİN,HAYIRLI,SAĞLIKLI,İMANLI EYLESİN İNŞALLAHH
çok çabuk büyüyorlar yaa.
avatarımdaki resme baksana. artistik poz bile veriyor yandan yandan
her geçen gün değişmeye devam ediyor.
dün Yusuf'u gören bir abla 'BUNU NERDEN ALDINIZ? HASTANEDE KARIŞMIŞ OLMASIN?' dedi.bize benzemiyormuş hiç.
Rabbimin yaratma sanatı nekadar büyük.şaka yapılır ama bu şakayı ben pek begenmedim şahsen.biz seçiyoruz sanki bebişlerimizi.Rabbim neyi nasip ederse o olur...
Canım bende senin gibi Muhammed istiyordum yanına isim olmasın sadece Muhammed olsun diyordum ama hocaya sordum dediki sedece Muhammed olursa Peygamberin adına saygısızlık yapmış olursun.sonuçta çocuk ve kızdığında falan yanlış çağırabilirsin. sen dikkat etsen millet etmezmiş. iki isim olursa olabilir çünkü genelde 2.isim kullanılıyor.Ve aleyküm selam arkadaşım Allah razı olsun düşündüğün cevap yazdığın için.
Evet canım bende kullanıyorum magnezyumu doktorumda demişti barsakların rahatlar bununla diye.
Hakkatten ilk aylarda işe yaradı ama kan hapını değişeli belli yine eskiye döndüm.
Ben olayı çözdüm yani kan hapından.
Bende hapı bıraktım bugün pekmez ve kan yapıcı şeylerle yerini doldururum inşaallah.
Rabbim erkeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Kuzum isim düşündünüzmü ?
Biz ebubekir veya bilal düşünüyoruz
senden de Allah razı olsun tatlım ben kan hapını tamamen bıraktım mide bulantısı yapıyodu. senin de dediğin gibi doktor pekmez kuru üzüm filan ye dedi. zaten ben ilaç almaya karşıyım doğal yollardan takviye en iyisi. vitamini bile içmek istemiyorum aslına bakarsan. sırf bebişim kilo alsın diye dikkat ediyorum.
Amin canım inş sağlıklı sıhhatli olurlar bizimki biraz minik inş haftasını doldurur da toparlar.erken doğum riskim var.küvöze girer diye çok korkuyorum eve elim boş dönmektenRabbim korktuğumuza uğratmasın inş. :18:
İsme gelince en baştan beri bi Muhammed var aklımızda da eşim tek koymayalım diyo bende ikinci ismi koyarsak kimse muhammedi kullanmaz diyorum size danışacaktım bende.
Muhammed Selim, Muhammed Tahir, Muhammed Melih filan var aklımızda sence hangisi?
veya sence Muhammedin yanına başka hangi isim olabilir.
ebubekir de güzel ama ben bilali daha çok severim canım. isim konusu zor ya
Muhammed selem veya tahir çok güzelllll
Günaydın şekerim hoş geldin.Günaydın kızlaaaaar :)
pirinç tanenle aran nasılll
İnşaallah endişelenmemeye gayret ediyorum canımmmsaol cnm hayırlısı olsun senin içinde.BEn normalden korkuyordum.sezeryan düşünüyordum ama işte acele etti bizim paşa.Maşallah emiyor cnm şimdi toparlandı normal kilo ve boyuna ulaştı:) HAyırlısı şimdiden endişelenme
Yazdırabiliyorsun kuzum.Merhaba güzel annişlerrr
bugün bende erkenciyim. Fakat KK ya giremedim. Kahvaltı yaptık eşimle. sonra bi şevk geldi yemeğimi ocaga koydum
Yanınada bi pilav yaparım öğleden sonra tamamdır.
Dün çok başım ağrıyordu sanırım sıcak çarptı. antalya da yürünmez yahu. Nasıl yoruldum anlatamam.
Kızlar benim elvit bitti ben var sanıyordum dün baktım bitmiş :26::26::26:
Sağlık ocagında aile hekimimize yazdırabiliyor muyuz? Yoksa; doktoruma mı gideyim.
Bizde tam tersine geç uyandık bugünnndün karşıya gittik gece geç geldik baya yorgundukk
Yarında hatırlat kuzum dua edelim kuzucuğaKızlar canınızı sıkmak istemem ama size birşey anlatacağım.
Allah yardım etsin canım.
Dua et ama fazla üzülme canını sıkarsan bebişinde etkilenir.
Dua et bol bol.
YAsini şerfi inşirah suresi fetih surelerini oku. aileside okusın inş sağlıklı haberlerini veririsin bizlereeeeeeee
Canım bende senin gibi Muhammed istiyordum yanına isim olmasın sadece Muhammed olsun diyordum ama hocaya sordum dediki sedece Muhammed olursa Peygamberin adına saygısızlık yapmış olursun.sonuçta çocuk ve kızdığında falan yanlış çağırabilirsin. sen dikkat etsen millet etmezmiş. iki isim olursa olabilir çünkü genelde 2.isim kullanılıyor.
Muhammed selem veya tahir çok güzelllll
eşim de tek koymak istemiyo dediğin sebeplerden dolayı. ama bende kullanmak istiyorum ne biliym.
beğenmene sevindim canım bana da tahir ya da melih yakın geliyo bakalım hayırlısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?