Bol bebiş topiği

Canim insallah az kaldi sabir tabi ki. Dualarimiz bir insallah hepimiz saglikla ve zamaninda aliriz bebisleri kucagimiza. Bende hava sicak deil ama ona ragmen epey terliyorum. Cabuk yorulma bende de var egilip kalkamiyorum cok zaten yerden pek bisey alamiyorum. Karinda sertlesme bende de oluyordu ama ayni anda midem de sertlesiyodu. Bilmiyorum arada olmasi normal yaziyor nette ama ebeye dedigimde normal cok ciddiyse hastaneye git dedi. Agrilar hep var, ayak tabanim agriyor misal benim de. Insallah 7 hafta kaldi.

bizimki zamanını bekleyecek gibi değil bakalım biraz kilo alsa iyi olur. sen biliyo musun kilosunu?
son zamanlarımız canım mecbur dikkat edicez kendimize. eşlere çok şey düşüyo tabi.
ben dikkat ettim üzülüp canım sıkıldığında daha çok sertleşiyo karnım.
sen zayıftın galiba canım birden kilo alınca ayakların ağrıması normal.
bir de sizin orda nst ye bağlıyolar mı hiç girdin mi?
kontrollerin kaç haftada bir?

Canim burda nst yok. Ultrasonda 12 ve 20 haftada toplam 2 tane. Biz ozele gittik 32 de ozaman 2 kg gecmistik. Tabi ultrasona ne derece guven olursa. Zayiftim ve hic kilo alamayan biriydim ama suan kilo aldim epey. Ama vucut cok degisik deil gobek top gibi ve sislik yok ama ebe odem olabilir kilon dedi. Kontrol de en son 32 deydi sonra 36 da bakalim. Kontrol de ebe kontrolu tansiyon fln.

Buarada sertlesmeden dolayi mi erken dogum diyorsun yoksa baska seyler de mi var?

Son düzenleme:

hmm burdakiler mi abartıyo doğru olan hangisi bilmiyorum ama 20 den sonra 40. haftaya kadar çok zman var arada ya.
insanın içi rahat etmez benimki 2 haftaya düşürdü kontrolü canım.
bende 11 kg aldım şimdiye kadar. doktorum normal dedi.
aynen benim de sadece göbeğim almış gibi duruyor bakalım doğumdan sonra nasıl olacak.
hmm bizim de sağlık ocaklarında oluyor kontroller
geçen hafta tetenoz aşım vardı mesela.
orda aşı yok mu?

Canim burda bogmaca ve tetanoz karisik gibi vardi 28 haftada oldum onu. Bir de ekimde grip asisi var gebeler icin ama yaptirmicam sanirim.Onceden yaptirinca da oluyordum bir de 35 hafta olucam bakalim hayirlisi.

Canim gobek ile ilgili yazdigimi okumussundur. Unuttum demistim sanirim senin bebis ne zaman bas asagi oldu, ne zaman kanala girdi? Kanala erken giren bebek erken dogum mu oluyor?

Canim burda bogmaca ve tetanoz karisik gibi vardi 28 haftada oldum onu. Bir de ekimde grip asisi var gebeler icin ama yaptirmicam sanirim.Onceden yaptirinca da oluyordum bir de 35 hafta olucam bakalim hayirlisi.

erken doğum riski kasılmalardan dolayı canım yani uzun süren ve acı veren sertliklerden.
bebek kasıldığı zaman afedersin ama rahmi açıyomuş doğum başlıyomuş ilaç kullanıyorum biraz fayda etti çok şükür.
bence de gerek yok gibi ama sen bilirsin canım. zaten son 3-4 haftan kalmış olur

Merhaba güzel annişlerrr

bugün bende erkenciyim. Fakat KK ya giremedim. Kahvaltı yaptık eşimle. sonra bi şevk geldi yemeğimi ocaga koydum

Yanınada bi pilav yaparım öğleden sonra tamamdır.

Dün çok başım ağrıyordu sanırım sıcak çarptı. antalya da yürünmez yahu. Nasıl yoruldum anlatamam.

Kızlar benim elvit bitti ben var sanıyordum dün baktım bitmiş :26::26::26:

Sağlık ocagında aile hekimimize yazdırabiliyor muyuz? Yoksa; doktoruma mı gideyim.

Ilac magnezyum falan mi canim yoksa ayri ilac mi? Insallah saglikla zamaninda gelsin bebisler...

Kızlar canınızı sıkmak istemem ama size birşey anlatacağım.

Kuzenimin 50 günlük bir kız bebeği var. Memlekete gittiğimizde o kadar çok sevmiştim ki onu kucagımda unutmuştum. Çok tatlıydı.

Dün duydum ki; böbreğinde 4 cm kist varmış. Dogdugundan beri hiç kilo almamış 200 gram zayıflamış aksine.

Doktor iyi ki erken getirdiniz demiş. Yayılmadı fazla demiş. Anne karnındayken olmuş bu kist ve bu zamana kadar 4 cm olmuş.

Güzel kızımıza dualarınızı eksik etmeyin kızlar. Çok moralim bozuldu. Kist omuriliğe yakın bir yerdeymiş. Felç kalma olasılıgıda varmış.Annesi bunu bilmiyo elbette.

Yarın ameliyatı var. Nolur çok çok dua edin. Yavrumuz hayata tutunsun. Annesi perişan durumda.

merhaba canım afiyet olsun oh yemeğini de koymuşsun miss...
sıcaklar zorluyo canım benim de bazen tutuyo baş ağrım. dayanamaz gibi olursam parol alıyorum.
ben şimdiye kadar hep aile hekimine yazdırdım canım hatta 60 lık olandan yazıyo 2 ay gidiyo.

Sağol canım.
bende yarın gidip yazdırayım o zaman eleviti canım. Teşekkürler

Rabbim acil şifalar versin canım. kontrollerde o kadar detaylı bakıyolar mı ya böbreklerine filan ?
erken teşhis olması iyi olmuş canım Allahın izniyle bişey olmaz.
ayy minicik daha ya yavrum kıyamam Allah yardımcıları olsun zor bi durum.

Kilo almayıp zayıfladıgı için şüphelenmiş doktor. Ve detaylı muayene olmuş. Allah ım şifasını versin.

O kadar tatlıydı ki süt kokuyordu

Allah ım kimseye evlat acısı yaşatmasın. Amin.

günaydın kızlarrr
biz bugün biraz fazla uyuduk sanırım
ee pazar günü,birde babamız yok ya.yattık bayaa
şimdi kahvaltı hazırlıcam daha.sizlere bir bakayım dedim.
hepinizi öpüyorum.gün içinde sık sık gelirim yine.
akşam babamız geliyooo

gidiim de bişiler hazırliim sonra evi toparlicam azıcık. görüşürüzz

merhaba arkadaşım. isim konusu gerçekten zor.
bizimkilerin isimleri ne biliyormusun?
Muhammed Kenan ve Muhammed Yusuf :)
eşim kaç tane oğlum olursa olsun hepsinin başına Muhammed koyucam diyor.
dediğin gibi Muhammed herzaman kullanılmıyor.ama ben seviyorum isimlerini

bakalım siz ne koyucaksınız

Günaydın kızlaaaaar :)

günaydın canımmm nasılsınn

ayyy Rabbim acil şifalar nasip eylesin inşallahhhh
minicik bebiş yaa ameliyatı nasıl geçiricek o minicik yavru.
Rabbim Ya Şafi ismiyle tecelli etsin,şifa nasip eylesin inşallah.
annesine babasına bağışlasın.

merhaba canım bizde kararsız kaldık son ana kalmaz umarım...
hadi ya ilk isim belli siz hep ikinciyi düşünüyosunuz demek :)
bide kızın olursa onu da sen koyarsın artık :)
bende Muhammed Yusuf düşünmüştüm ama ikisi de peygamber adı çocuğa ağır gelebilir diye düşündük.
sence söylediklerimden hangisi daha uyumlu olmuş?

Canim cok gecmis olsun.rabbim sifa versin o kucuk melege.allahtan erken teshis etmisler.anne karninda belli oluyor aslinda kistler.allah selamete cikarsin insallah.

olabilir benzemek zorunde değilki bebişinnn
Konuşmuş işte kuzumm ne diyeceksin
Amin canımmm aminnn...
Bu topiğe takılmamın en büyük nedeni ağzı dualı hatunlar olmanız dadlımm.
Nete pek takılmayan biriym ama pu topk başka topikkkkkk
Maşaallah bebişine hakkaten çok şeker bal gibi bir erkekkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…