- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #18.261
Canım bende senin gibi Muhammed istiyordum yanına isim olmasın sadece Muhammed olsun diyordum ama hocaya sordum dediki sedece Muhammed olursa Peygamberin adına saygısızlık yapmış olursun.sonuçta çocuk ve kızdığında falan yanlış çağırabilirsin. sen dikkat etsen millet etmezmiş. iki isim olursa olabilir çünkü genelde 2.isim kullanılıyor.
Muhammed selem veya tahir çok güzelllll
eşim de tek koymak istemiyo dediğin sebeplerden dolayı. ama bende kullanmak istiyorum ne biliym.
beğenmene sevindim canım bana da tahir ya da melih yakın geliyo bakalım hayırlısı...
İsimleri bellidir ama biz düşünüyoruzbakalım kudreti büyük Mevla ne isim yazmış bebişlerimize
Senin içine hangisi siniyorsa onu koy birkere oluyor bu işler. benim içime sinmedi sadece Muhammed koymak.
Şimdide bilal hoşuma gidiyor eşimde ya ebubakir yada Mehmet zahid olsun diyor. dediğim gibi bakalım kısmetlerinde ne var
kızlaarr çok samimi olduğum bi arkadaşıma oturmaya gidiyoruz sonra yine gelirim.
kociş de ikna oldu bana da bi değişiklik olur son zmanlarda evden çıkamadım.
dost sohbetine sıcak bi çaya hayır diyememmm çoookkk özlemiştim iyi gelecek inş.
hepinizi öpüyorum bebişlere iyi bakınn...
Rabbim şifa versin Allah yardımcıları olsun incim çok zor..İnşallah ameliyatı iyi geçer çabucak iyi olurlar..Kızlar canınızı sıkmak istemem ama size birşey anlatacağım.
Kuzenimin 50 günlük bir kız bebeği var. Memlekete gittiğimizde o kadar çok sevmiştim ki onu kucagımda unutmuştum. Çok tatlıydı.
Dün duydum ki; böbreğinde 4 cm kist varmış. Dogdugundan beri hiç kilo almamış 200 gram zayıflamış aksine.
Doktor iyi ki erken getirdiniz demiş. Yayılmadı fazla demiş. Anne karnındayken olmuş bu kist ve bu zamana kadar 4 cm olmuş.
Güzel kızımıza dualarınızı eksik etmeyin kızlar. Çok moralim bozuldu. Kist omuriliğe yakın bir yerdeymiş. Felç kalma olasılıgıda varmış.Annesi bunu bilmiyo elbette.
Yarın ameliyatı var. Nolur çok çok dua edin. Yavrumuz hayata tutunsun. Annesi perişan durumda.
günaydın kızlarrr
biz bugün biraz fazla uyuduk sanırım
ee pazar günü,birde babamız yok ya.yattık bayaa
şimdi kahvaltı hazırlıcam daha.sizlere bir bakayım dedim.
hepinizi öpüyorum.gün içinde sık sık gelirim yine.
akşam babamız geliyooo
gidiim de bişiler hazırliim sonra evi toparlicam azıcık. görüşürüzz
selamun aleykum canım bebeğin gelişimi ne durumda.erken doğum risikin varmış.
inşaallah sağlıkla zamanında gelir meleğiniz.
Kaç kiloda şuan biliyormusun?
Dönmüş olabilir ama inş kanala girmez.
selam kızlar. Nasılsınız?
Bugün tekrar çantamızı kontrol ettik. Bize göre eksik yok gibi....
Ayşe tacı bana devretti. Beni de korku sardı şimdiden. Yarınki kontrolde ben de doğuma alınmayayım :))
Allahım hayırlısı neyse o olsun. Ne illa normal diyorum ne de sezeryan. Elbet yazılmıştır yaşıycaz ve göreceğiz..
canim selam, insallah hayirli haberle gel yarin. ozelden yazdim sana simdi. optumm
YERİM SENİN GEBLİK TAKVİMİNİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
MAŞAALLAH 4.HAFTANDASINN İNŞAALLAH KUCAĞINA ALDIĞIN GÜNLERİDE GÖRÜRÜZ KUZUMMMM
tubiş avatarındaki resme bayıldım ayhhh yerim ben onun yan profilini. nasıl da poz vermiş.
Maşallah ya çok tatlı çıkmışşş..
Kızlar 10 eylül sabahı hastaneye sancıyla gittim ve kızımı 14.45 de normal doğumla kucağıma aldım :) doğum hikayemi hemen yazıcam ilk fırsatta..
Maşallah canım.Güle güle büyüt bebeğini.Sezeryandayken bile gözlerim doldu benim normal doğum istiyordum ben diyeKızlar bildiğiniz gibi gece başlayan gaz sancısına benzeyen ağrılarım 2 saatte bir gelmeye başladı. sonra saatte 1, sonra yarım saatte 1 derken sabah oldu. eşime kahvaltı hazırladım işe gönderdim ve hiçbirşey belli etmedim. hep acaba mı diyordum kendi kendime.
Sonra ishalim başladı ve ağrılar şiddetlendi. Sancıların süresi 20 dakikaya kadar inince kayınvalideme indim alt katımda oturuyor kendisi.
Hemen apar topar hastaneye gittik. ben daha durun belki değildir diyorum :) ağrılar halen çekilir gibi gülüp konuşabiliyorum..
acil muayeneye girdik ve doktor muayne etti vee açıklığım 4 cm olmuştu bile.
hemen yatış yaptı benim etekler tutuştu:) eşimi aradım apar topar işyerinden geldi. ebeler sürekli tuşe yapıyorlar açılma 5 cm..suyumu patlattılar,
o sırada rahim açıcı iğne ve suni sancı verildi. ve 15 dakikalık tarif edemeyeceğim sancılardan sonra açılmam 9 cm ve sancı aralıkları 2 dakikaya düştü ben halen odadayım.
doktorum geldi beni doğum odasına aldılar. çatala çıktım hemen kesi yapıldı. ilk ıkınmada bebişimin kafası, ikinci ıkınmada bebişim doktorun elindeydi. ya rabbim bir doğum bu kadar mı kolay olur sana binlerce şükürler olsun. 20 dakikada doğurdum hemde çatır çatır inanması o kadar güç ki.. herkese böyle doğumlar nasip olsun
Canım lavman diye bişey var eczanede 2tlye satılıyor.Gebeler kullanıyormu bilmiyorum ama eczacıya bi sor yada dra.İnan 10 dk sonra rahatlyıorsun.Kızlarrr gene kabızlık gene kabızlıkkkkkkkk
Öldümmm ben öldümmm bu nasıl bir bünya Rabbimm azıcık fazla yedimmi bitti işim.
E Anam iştahlıyım ne yapayım yani
Bazen geceleri açlıktan gurulduyor midem ama ben yemiyorum.
ekmeği tamamen çıkaramıyorum hayatımdan ama azıcık yiyorum. çiğne çiğne anca yutuyorum daha ne yapayımmmm
Tam 4 gün oldu en son tuvaletimi yapalı.
E 4 günde aç kalmadım yani yedimmm.
Denemediğim şey kaladı kızlar
Diyorumki oğluşum büyüyor ondanmı acaba
Dün gece duphalac ilacı içtim anam bi şiştim bi şiştim karnım midem sancıdan ölecektim.
Taş resmen taş.
Eşim kranımı ovdu falan derken uyudum yoksa uyuyacak halde değildim.
Allahım şifanı ver bana Rabbim.
İnşaallah geçerrr.
Galiba kan ilacı beni bu hallere soktu bende içmedim bugün
Çare bulun ban kızlar çareeeeeeeeeee
merhaba teyzecikleerrrr...
nasılsınız? sizlere merhaba diyelim dedik...
Eki Görüntüle 803221 Eki Görüntüle 803222 Eki Görüntüle 803223
Kokusunun tarifi yok Ebrum...Rabbim sanada nasip etsin bu ay inşalllahhhhcanım hayırlı olsun bebeğin rabbim acil şifalar versin sana çok merak ettim bebeğimizi şimdi nasıl güzel kokuyordur o
12.gün testte çıktığını duymuştum bende.İnşallah tutacak o yaramaz sıpa bu aykızlar ayın 5 de çatlama iğnesi yaptırdım 12 sinde kontrole gittim doktor yumurtanın çatladığını söyledi testi de adetin geçerse yapalım dedi ama ben çok merak ediyorum kaç gün sonra yapsam belli olur bilen var mı acaba? iğneyle hamile kalan var mı aranızda?
Maşallah ne güzel ayaktasın.Bana hala evde 2 anne ve eşim yardım ediyorKızlar bebişimden fırsat bulup gelemediğimden bu yana baktım ayşede bebişini kucağına almış ne kadar sevindim. tabi normal olamadığına bir o kadarda üzüldüm. kızım 4 günlük ve ben fıldır fıldır her işimi hallediyorum normal doğumun güzelliği bu olsa gerek.
yarın olsa hiç korkmadan yine doğururdum rabbim herkese kolay doğumlar nasip etsin inşallah.
göğüs uçlarımda çatlak sorunum var emzirirken çok canım acıyor. bir yandan sağıp öyle veriyorum yavruma.o kadar obur ki geceleri sürekli süt istiyor.tabi uyku denilen şey tarihe karışmış gibi bir şey artık. 4 günde öğrendiğim birşey varsa
annelik tuvaletini alelacele yapmak:), banyodan koşturmaca çıkmak, yemeği atıştırarak yemek, diğer odadan kulağına ağlama sesi gelmek ağlamasa bile:) ve bütün bunlara rağmen halinden hiç ama hiç şikayet etmemekmiş..
geri kalan bütün arkadaşlarım bu duyguyu yaşasın inşallah..
Allahım acil şifalar versin o minik kuzuya.Çok zor olmalı ailesi için.Dualarım onunlaKızlar canınızı sıkmak istemem ama size birşey anlatacağım.
Kuzenimin 50 günlük bir kız bebeği var. Memlekete gittiğimizde o kadar çok sevmiştim ki onu kucagımda unutmuştum. Çok tatlıydı.
Dün duydum ki; böbreğinde 4 cm kist varmış. Dogdugundan beri hiç kilo almamış 200 gram zayıflamış aksine.
Doktor iyi ki erken getirdiniz demiş. Yayılmadı fazla demiş. Anne karnındayken olmuş bu kist ve bu zamana kadar 4 cm olmuş.
Güzel kızımıza dualarınızı eksik etmeyin kızlar. Çok moralim bozuldu. Kist omuriliğe yakın bir yerdeymiş. Felç kalma olasılıgıda varmış.Annesi bunu bilmiyo elbette.
Yarın ameliyatı var. Nolur çok çok dua edin. Yavrumuz hayata tutunsun. Annesi perişan durumda.
Evet canım ya.Salıdan beri okuyorum.Çok şey olmuş maşallah.ayşeciim hoşgeldin :) sanırım geçmişi okuyorsun.
özlüyoruz seni kuzumm... bebişin nasıl? alıştınızmı birbirinize
İnşaallah girmez küveze. doğurduğun gibi kokusunu içine çekersim emzirirsin birlikte olursunuz.aleyküm selam tatlım bebek normal diyo doktor ama bana kilosu az geliyo 10 gün önce 1750 gr dı 43 cm.
inş canım sağolasın aslında kilosu da pek önemli değil benim için.
sağlıklı olsun ve küvöze girmek zorunda kalmasın yeter diyorum şimdilik.
tabi ne kadar dursa kardır. bi yandan da sabırsızlanıyorum olsa da sevsek emzirsem filan diye :)
inş bol bol sütümüz olur canım eczaneden çay almayı düşünüyorum çok emzirmek istiyorum bebeğimi. hemen süt gelmiyo diyolar mama vermek hiç istemiyorum.
32 de dönmüştü baskı var akıntım da çoğaldı bu aralar ama kanala girdiğini ben anlayabilir miyim acaba senin bilgin var mı
Ay evet canım tacı sen devraldın.selam kızlar. Nasılsınız?
Bugün tekrar çantamızı kontrol ettik. Bize göre eksik yok gibi....
Ayşe tacı bana devretti. Beni de korku sardı şimdiden. Yarınki kontrolde ben de doğuma alınmayayım :))
Allahım hayırlısı neyse o olsun. Ne illa normal diyorum ne de sezeryan. Elbet yazılmıştır yaşıycaz ve göreceğiz..
Canımcım kontrole gisince hekimin der kaç haftalık olduğunu.hihi teşekkür ederim tatlımmm inşallahh hepimizz görürüz birlikte..
Ama tam olarak kaç haftalık olduğumu bilmiyorum açıkcası klomen+çatlatma iğnesi kullandığım için..
Evet canım ya.Salıdan beri okuyorum.Çok şey olmuş maşallah.
Bende çok özledim sizleri.Haber veremediğim için daha da üzüldüm
Bebeğime alışmaya çalışıyorum.O da bana..Emzirme bağımız olmadığı için kahroluyorum
Ağrılarım dayanılmayacak safhaya geliyor bazen.Hala normal doğum olmadığı için üzülüyorum.Bir daha bu acıyı göze alabilirmiyim bilmiyorum
ayşeciim dediğimiz silikon göğüs ucu nu aldınmı?
belki çok daha iyi olur o.
bebişini emzirebilirsin o şekil sanıyorum.
canım komple mi narkoz verdiler? yoksa spinal mi oldun?
agrıların birkaç güne çok çok hafifler.nekadar çok yürürsen okadar çabuk iyileşirsin.
inan birkaç aya kadar agrılarını unutucaksın. ikinciyi de düşünüceksin emin ol
doğum hikayeni de bir ara yazarsın :) merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?