Bol bebiş topiği

selamun aleykum canım bebeğin gelişimi ne durumda.erken doğum risikin varmış.
inşaallah sağlıkla zamanında gelir meleğiniz.
Kaç kiloda şuan biliyormusun?
Dönmüş olabilir ama inş kanala girmez.

kızlaarr çok samimi olduğum bi arkadaşıma oturmaya gidiyoruz sonra yine gelirim.
kociş de ikna oldu bana da bi değişiklik olur son zmanlarda evden çıkamadım.
dost sohbetine sıcak bi çaya hayır diyememmm çoookkk özlemiştim iyi gelecek inş.
hepinizi öpüyorum bebişlere iyi bakınn...

Ohhh maşaallah kuzum git tadını çıkart
Selametle git gel sende bebişine iyi bakkk

Rabbim şifa versin Allah yardımcıları olsun incim çok zor..İnşallah ameliyatı iyi geçer çabucak iyi olurlar..

tubiş avatarındaki resme bayıldım ayhhh yerim ben onun yan profilini. nasıl da poz vermiş.
Maşallah ya çok tatlı çıkmışşş..

selamun aleykum canım bebeğin gelişimi ne durumda.erken doğum risikin varmış.
inşaallah sağlıkla zamanında gelir meleğiniz.
Kaç kiloda şuan biliyormusun?
Dönmüş olabilir ama inş kanala girmez.

aleyküm selam tatlım bebek normal diyo doktor ama bana kilosu az geliyo 10 gün önce 1750 gr dı 43 cm.
inş canım sağolasın aslında kilosu da pek önemli değil benim için.
sağlıklı olsun ve küvöze girmek zorunda kalmasın yeter diyorum şimdilik.
tabi ne kadar dursa kardır. bi yandan da sabırsızlanıyorum olsa da sevsek emzirsem filan diye :)
inş bol bol sütümüz olur canım eczaneden çay almayı düşünüyorum çok emzirmek istiyorum bebeğimi. hemen süt gelmiyo diyolar mama vermek hiç istemiyorum.
32 de dönmüştü baskı var akıntım da çoğaldı bu aralar ama kanala girdiğini ben anlayabilir miyim acaba senin bilgin var mı

selam kızlar. Nasılsınız?
Bugün tekrar çantamızı kontrol ettik. Bize göre eksik yok gibi....
Ayşe tacı bana devretti. Beni de korku sardı şimdiden. Yarınki kontrolde ben de doğuma alınmayayım :))
Allahım hayırlısı neyse o olsun. Ne illa normal diyorum ne de sezeryan. Elbet yazılmıştır yaşıycaz ve göreceğiz..

canim selam, insallah hayirli haberle gel yarin. ozelden yazdim sana simdi. optumm

YERİM SENİN GEBLİK TAKVİMİNİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
MAŞAALLAH 4.HAFTANDASINN İNŞAALLAH KUCAĞINA ALDIĞIN GÜNLERİDE GÖRÜRÜZ KUZUMMMM

hihi teşekkür ederim tatlımmm inşallahh hepimizz görürüz birlikte..
Ama tam olarak kaç haftalık olduğumu bilmiyorum açıkcası klomen+çatlatma iğnesi kullandığım için..

Kızlar 10 eylül sabahı hastaneye sancıyla gittim ve kızımı 14.45 de normal doğumla kucağıma aldım :) doğum hikayemi hemen yazıcam ilk fırsatta..
Maşallah canım.Güle güle büyüt bebeğini.Sezeryandayken bile gözlerim doldu benim normal doğum istiyordum ben diye Tahminimden de çok acı çektim haklıymışım sezeryan olurken üzülmekte

Canım lavman diye bişey var eczanede 2tlye satılıyor.Gebeler kullanıyormu bilmiyorum ama eczacıya bi sor yada dra.İnan 10 dk sonra rahatlyıorsun.

merhaba teyzecikleerrrr...

nasılsınız? sizlere merhaba diyelim dedik...

Eki Görüntüle 803221 Eki Görüntüle 803222 Eki Görüntüle 803223
Allahım sizlere bağışlasın iki yakışıklıyı da.Maşallah çok tatlılar.

canım hayırlı olsun bebeğin rabbim acil şifalar versin sana çok merak ettim bebeğimizi şimdi nasıl güzel kokuyordur o
Kokusunun tarifi yok Ebrum...Rabbim sanada nasip etsin bu ay inşalllahhhh

12.gün testte çıktığını duymuştum bende.İnşallah tutacak o yaramaz sıpa bu ay

Maşallah ne güzel ayaktasın.Bana hala evde 2 anne ve eşim yardım ediyor

Allahım acil şifalar versin o minik kuzuya.Çok zor olmalı ailesi için.Dualarım onunla

ayşeciim hoşgeldin :) sanırım geçmişi okuyorsun.
özlüyoruz seni kuzumm... bebişin nasıl? alıştınızmı birbirinize
Evet canım ya.Salıdan beri okuyorum.Çok şey olmuş maşallah.
Bende çok özledim sizleri.Haber veremediğim için daha da üzüldüm
Bebeğime alışmaya çalışıyorum.O da bana..Emzirme bağımız olmadığı için kahroluyorum
Ağrılarım dayanılmayacak safhaya geliyor bazen.Hala normal doğum olmadığı için üzülüyorum.Bir daha bu acıyı göze alabilirmiyim bilmiyorum

ayşemmmm burdasınnn memikler iyileştimi azcık bak başlarda çok acicak biliyorum dayanmak çokkkk zor çokkk acıyo ama azcıkta geçse hemen sok agzına unutmasın memikleri sütünü sag ver vitaminciklerini alsın kızma olurmu haddime deil biliyorum belki sen hepsini benden iyi biliyosun ama benimde emzirememekten yana içimde kocamannnnn hala kanayan bi yaram var Allah yardımcınız olsun inş hemen geçer hemen emer kuzunn

İnşaallah girmez küveze. doğurduğun gibi kokusunu içine çekersim emzirirsin birlikte olursunuz.
Kuzum kilosu sana az gelmesin sakin moralini bu konulara bozma.
Doktorun ne diyorsa onu dünle bak ne güzel kilosu iyi diuormuş.
Moral çok önemli normal doğum için. çayı birçok kişi alıyor amannn dikkat et derim.
Arkadaşım almış ama içeriğini olumadan içmiş meğersem içinde anasonda varmış ve bebek çok uyuıyormuş.
Bir ara bebek okadar uzun uyumuşki korkmuşler uyandıramadıkları için.
Canım bildiğim kadarıyla kanala girmesi demek doğumun başlaması demek. ve sancılarından anlarsın oğlunun yola çıktığını
Ay evet canım tacı sen devraldın.
Şaka bir yana hayırlısıyla alsınlar seni doğuma hepimizin yazısı güzel olur inşaallah sağlıkla kucağımıza lırız.
hihi teşekkür ederim tatlımmm inşallahh hepimizz görürüz birlikte..
Ama tam olarak kaç haftalık olduğumu bilmiyorum açıkcası klomen+çatlatma iğnesi kullandığım için..
Canımcım kontrole gisince hekimin der kaç haftalık olduğunu.
Sağlıkla kucağına al kzummm

Kuzum senin adına ben bile züldüm alel acele sezeryan olduğun için.
Üzülmenin bi faysadı yok kuzum biliyorsun.
Önceden bilsen sezryan olacak bu kadar etkşlenmezdim eminim.
Şok olmuşsundur oan.
Her neyse diyeceğim oki sakin dert etme bak üzülürsen göğsün daha kötü olur bebeğini emziremezsin.
Benim arkadaşım 2 kere bebeğini kaybetti hemde doğumunu hafatlar kala.
:Ne mutlu bak kuzunu kucağına aldın Allah sana bağışladı.
O bebklerini suni sancıyla normal doğurdu ama ona sorsan diyorki keşke sezeryan olaydımda bebğimi kucağıma alaydım.
Biz daha kötüsünü düşünerek rahatlayabiliriz ancak.
Sende öyle yap.
Dualrımdasın inşaaallah ağrıların diner kuzun lıkır lıkır emer seni

ayşeciim dediğimiz silikon göğüs ucu nu aldınmı?
belki çok daha iyi olur o.
bebişini emzirebilirsin o şekil sanıyorum.
canım komple mi narkoz verdiler? yoksa spinal mi oldun?
agrıların birkaç güne çok çok hafifler.nekadar çok yürürsen okadar çabuk iyileşirsin.
inan birkaç aya kadar agrılarını unutucaksın. ikinciyi de düşünüceksin emin ol

doğum hikayeni de bir ara yazarsın :) merak ediyorum.

Oyyy tubishimm ya inan ben bile şimdiden nasıl olacak diye düşünüyorummm :44::44::44:
Düşünmekle çözülmüyor ama elimde değil Aişem doğurdu ama zor oldu sırada Özlem var
Bakalım ondan sonra Epeck var bakalım onlar nasıl doğuracak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…