- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #18.281
Kizlar hepinizi cok ozledim ve maalesef hala giremiyorum. Bat 2 ekim ama umut yok neyse hayirlisi. Benim yerime de bebislerinizi sevin kuzucuklar hepinizi öptüm
Benim kocişin işi çıktı dışarı çıktı..
Evde tek başımayım ne zaman gelicek ya. Sıkıldım gideli 1 saat oldu
Gunaydin kizlar.
Birazdan doktora gitmez uzere cikicaz. Cok heyecanliyim. Belki bugun dogum seklimiz belli olur.
Hayirli haberlerle gelecem insallah. Cok optum sizi...
İnşaallah girmez küveze. doğurduğun gibi kokusunu içine çekersim emzirirsin birlikte olursunuz.
Kuzum kilosu sana az gelmesin sakin moralini bu konulara bozma.
Doktorun ne diyorsa onu dünle bak ne güzel kilosu iyi diuormuş.
Moral çok önemli normal doğum için. çayı birçok kişi alıyor amannn dikkat et derim.
Arkadaşım almış ama içeriğini olumadan içmiş meğersem içinde anasonda varmış ve bebek çok uyuıyormuş.
Bir ara bebek okadar uzun uyumuşki korkmuşler uyandıramadıkları için.
Canım bildiğim kadarıyla kanala girmesi demek doğumun başlaması demek. ve sancılarından anlarsın oğlunun yola çıktığını
inş canım sağol güzel dileklerin için Allah hepimizin yardımcısı olsun inş.
en hızlı kiloyu son ayda alıyolarmış canım beklemezse diye şimdiden biraz daha alsa diye düşünüyorum
bende normal doğumu çok istiyorum inş kolay doğumlar yaparız hepimiz.
hmm içime kurt düşürdün kız ne biliyim bende hemen sütüm gelsin diye düşünmüştüm
arkadaşım işe yarıyo diye humana yı tavsiye etti tamamen bitkisel filan dedi ama anason var mı bilmiyorum
sarılık olmaması için sık sık emzirmek gerekiyomuş canım.
ayyy öyle mi diyosun :18: çok aşağıda hissediyorum ya korkuyorum azıcık :26:
canım senin de her gittiğinde kilosunu boyunu söylüyo mu. kontrollere ne sıklıkla gidiyosun...
Oyyy tubishimm ya inan ben bile şimdiden nasıl olacak diye düşünüyorummm :44::44::44:
Düşünmekle çözülmüyor ama elimde değil Aişem doğurdu ama zor oldusırada Özlem var
Bakalım ondan sonra Epeck var bakalım onlar nasıl doğuracak
Gunaydin kizlar.
Birazdan doktora gitmez uzere cikicaz. Cok heyecanliyim. Belki bugun dogum seklimiz belli olur.
slm kızlar ben sizin yazdıklarınızı hep okuyordum ama hiç yazmamıştım ben ikinci çocuğumu istiyorum çalışmalara eylül 3 te başladık benim belim ve kasıklarımda ağrı vardı adetm 24de olacak ama ben bekleyemedim bu gün kan testi yaptırdım sonuç negatif ama hala sol kasığımda batma var ve karnımda sertlik sanki acaba pskolojik olabilirmi erkenmi yaptırdım acaba testi sonuç değişirmi negatif çıktığı için üzüldüm kendimi kaptırmışım:84: arkadaşlar bana bişey söyleyin yükselirmi adetim gecikirse testi yenilesemmi sonuç 2.00 çıktı
hepinize hayırlı sabahlar diliyorum kızlaaarr kimsecik yok ben yine erkenciyim
canım hoşgeldin...
testi erken yapmısın bence. 8 günün daha var.
gününe yakın tekrarla testi istersen.
idrar testi yap,silik çıkarsa kana gidersin.kan 15 tl. idrar testi 2-3 tl. gerçi biliyorsundur zaten. 2. yi düşünüyormuşsunuz.
Rabbim hayırlı zamanda nasip eylesin inşallah
ayrıca kendimi kaptırmıştım demişsin. 13 gün olmuş daha
beklemekte fayda var...
hayırlı sabahlaaarr
nasılsın bakalım canım?
Canım çok erken test yaptırmuşsınnslm kızlar ben sizin yazdıklarınızı hep okuyordum ama hiç yazmamıştım ben ikinci çocuğumu istiyorum çalışmalara eylül 3 te başladık benim belim ve kasıklarımda ağrı vardı adetm 24de olacak ama ben bekleyemedim bu gün kan testi yaptırdım sonuç negatif ama hala sol kasığımda batma var ve karnımda sertlik sanki acaba pskolojik olabilirmi erkenmi yaptırdım acaba testi sonuç değişirmi negatif çıktığı için üzüldüm kendimi kaptırmışım:84: arkadaşlar bana bişey söyleyin yükselirmi adetim gecikirse testi yenilesemmi sonuç 2.00 çıktı
Ayyy kuzum hadi güzel haberlerle gel bekliyorum heyecanlaaaaaaaaaaaaaGunaydin kizlar.
Canım çayı alırken içeriğini oku diye yazdım san.İnşaallah girmez küveze. doğurduğun gibi kokusunu içine çekersim emzirirsin birlikte olursunuz.
Kuzum kilosu sana az gelmesin sakin moralini bu konulara bozma.
Doktorun ne diyorsa onu dünle bak ne güzel kilosu iyi diuormuş.
Moral çok önemli normal doğum için. çayı birçok kişi alıyor amannn dikkat et derim.
Arkadaşım almış ama içeriğini olumadan içmiş meğersem içinde anasonda varmış ve bebek çok uyuıyormuş.
Bir ara bebek okadar uzun uyumuşki korkmuşler uyandıramadıkları için.
Canım bildiğim kadarıyla kanala girmesi demek doğumun başlaması demek. ve sancılarından anlarsın oğlunun yola çıktığını
inş canım sağol güzel dileklerin için Allah hepimizin yardımcısı olsun inş.
en hızlı kiloyu son ayda alıyolarmış canım beklemezse diye şimdiden biraz daha alsa diye düşünüyorum
bende normal doğumu çok istiyorum inş kolay doğumlar yaparız hepimiz.
hmm içime kurt düşürdün kız ne biliyim bende hemen sütüm gelsin diye düşünmüştüm
arkadaşım işe yarıyo diye humana yı tavsiye etti tamamen bitkisel filan dedi ama anason var mı bilmiyorum
sarılık olmaması için sık sık emzirmek gerekiyomuş canım.
ayyy öyle mi diyosun :18: çok aşağıda hissediyorum ya korkuyorum azıcık :26:
canım senin de her gittiğinde kilosunu boyunu söylüyo mu. kontrollere ne sıklıkla gidiyosun...
Sonra arkadaşım gibi içemezsen israf olur.
Kız içmiyor korkudan bebeğin yüzüne su çarpmışlar ama uyanmamış öyle bir uyku yapıyor anasonn
Benim 4.gebeliğim canım ilklerim düştüğü için sık sık gidiyordum doktoruma ilk zamanlarda ger hafta sonra 2 hafta derken 3 haftaya çıktı. şimdi 3 haftada bir gidiyorum. en son bir ay dedi. bende ekimin ilk haftası gideceğim inşaallah.
Her gittiğimde söylüyor canım kilosunu. ilk başlarda önemli değil diye sormuyordum bile ama şimdilerde kendi söylüyor.
16 haftalıktı 212 gr.di hatırlıyorummmmçok komikti yaaaaaaaaaa 212 gr
Yerim onun totosunuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuMaşaallah.
en son gittiğimde 26 haftalıktı 808 grdı. bakalım 4 haftada kaç kilo almış olacak gittiğimde.
Benim doktor çok şeker Maşaallah heryerini gösteriyor bana bak eli kolu gözü falan diye.
Çok seviyor bebekleri
İnşaallah sağlıkla kucağımıza alırız canım yaaaaa. bende senin gibi normal doğum isitiyorum ama bakalımmm nasibimizde ne var
Evet canım bende dün aynısını düşündüm.KARAPİSSOM doğumun her şekli zor aslında... gerek normal gerek sezeryan.
normal çok kolay diyen de var benim gibi sezeryan çok rahat diyen de...
ama kişinin bünyesine göre değişiyor.kimileri acıya çok dayanamıyorken kimilerinin acı eşiği daha yüksek.
Rabbim kolay doğumlar nasip etsin hepinize inşallah.
ooo ozimmm sende doğurmayasın kız
kontrol diyip doğurup gelionuz.
hayırlı haberlerini bekliyoruz kuzum...
Bahsetmiştim ablam çok zor bir doğum süreci geçirdi ama 42 haftayı beklediği süreç ve sunisancı aldığı süeçlerdi bunlar.
Sonra mecburen sezeryana alındı ve diyorki benim sezeryan sancım olmadı ameliyatım kolay geçti.
YAnlız oğlu 4 kilo 100 gr doğdu ve son haftalarda kaburgalarına okada baskı yaptıki kızcağız kaburga sancızı çekti.
Bazısada normale çok zor diyor dediğin gibi kişiden kişiye değişiyor.
Benim normal isteme sebebim şu inşaallah bebğimi emdirmeden kesmeye yakın 2.bebeşi istiyorum belki bunu kucağıma almadan kolay konışması ama ben yanlız büyüdüm anne babab ayrı diye,istiyorumki evlatlarım o yanlızlığı çekmesin.
sıcak kalbalık bir yuvam olsunnnn
Canım çayı alırken içeriğini oku diye yazdım san.
Kız içmiyor korkudan bebeğin yüzüne su çarpmışlar ama uyanmamış öyle bir uyku yapıyor anasonn
Benim 4.gebeliğim canım ilklerim düştüğü için sık sık gidiyordum doktoruma ilk zamanlarda ger hafta sonra 2 hafta derken 3 haftaya çıktı. şimdi 3 haftada bir gidiyorum. en son bir ay dedi. bende ekimin ilk haftası gideceğim inşaallah.
Her gittiğimde söylüyor canım kilosunu. ilk başlarda önemli değil diye sormuyordum bile ama şimdilerde kendi söylüyor.
en son gittiğimde 26 haftalıktı 808 grdı. bakalım 4 haftada kaç kilo almış olacak gittiğimde.
Benim doktor çok şeker Maşaallah heryerini gösteriyor bana bak eli kolu gözü falan diye.
Çok seviyor bebekleri
İnşaallah sağlıkla kucağımıza alırız canım yaaaaa. bende senin gibi normal doğum isitiyorum ama bakalımmm nasibimizde ne var
Allah razı olsun canım israf olmaz heralde ya çok mızmızlayınca bi anason patlatırız
anladım canım Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin.
isteyip dileyenleri de eli boş bırakmasın inş. bizde 9 ay bekledik sonunda Rabbim gönderdi meleğimizi elh.
maşallah canım bizim de 27 nin içinde 900 grdı :)
doktorun yaklaşımı önemli ya çok şükür bende memnunum doktorumdan.
inş bende hep normal diye dua ediyorum canım. daha çabuk toparlanılıyomuş inş.
Canım çayı alırken içeriğini oku diye yazdım san.
Çok seviyor bebekleri
Allah razı olsun canım israf olmaz heralde ya çok mızmızlayınca bi anason patlatırız
anladım canım Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin.
isteyip dileyenleri de eli boş bırakmasın inş. bizde 9 ay bekledik sonunda Rabbim gönderdi meleğimizi elh.
maşallah canım bizim de 27 nin içinde 900 grdı :)
doktorun yaklaşımı önemli ya çok şükür bende memnunum doktorumdan.
inş bende hep normal diye dua ediyorum canım. daha çabuk toparlanılıyomuş inş.
Canımcım orası hiç belli olmuyor kimiside normal doğumda yırtılıyor vakumlu oluyor yatıyor haftalarca ne bileyimmm. kimiside seraryan oluor iki güne ayağa kalkıyor
Dua edrken diyorum ki Allahım sen Kün de Hayırlısını yarat bizim için.
Sen yeterki iste ol dersen normal doğum ne kiiiiii Senin gücüne kudretine
Oluverir hemencecik.
Ve inanarak dua ediyorum Mevlam bizlere hayırlısını verecek.
Doktorum doğuma yaklaşımıda çok önemli kimi para için sereryana yönlendiriyor bekletmiyor vs.
Benim doktor öyle görünmüyor en riskli doğumlara bizim doktor giriyormuş,ordaki bir hasta bahsetti bana.
Sevindim ama bakalım bizi neler bakliyor
Canım şidi nasılsın bakalım. dün gece kasılman olmuş sanırım öyle okudum Rabbim yardımcın olsun.
Dinlenmeye çalış canım çok dışarı çıkma ne bileyim evde bile çok dolanma ayağını dik yukarıya dinlenmeye çalış. belki daha rahat edersin kuzummm
Kaç yıllık evlisin vanım ilk bebeğin demi ?
Nerdesin nerelisin muhabbet edek azııcıkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?