Bol bebiş topiği

Kizlar hepinizi cok ozledim ve maalesef hala giremiyorum. Bat 2 ekim ama umut yok neyse hayirlisi. Benim yerime de bebislerinizi sevin kuzucuklar hepinizi öptüm

Kizlar hepinizi cok ozledim ve maalesef hala giremiyorum. Bat 2 ekim ama umut yok neyse hayirlisi. Benim yerime de bebislerinizi sevin kuzucuklar hepinizi öptüm

umut yoksa hiçbirşey yoktur kuzum.
umudun olacakki seninde bebişin seninle olsun bunu unutma olurmu
Rabbim ol desin yeter. inşaallah en yakın zamanda bebişinin haberini verirsin bize

Son düzenleme:
Benim kocişin işi çıktı dışarı çıktı..

Evde tek başımayım ne zaman gelicek ya. Sıkıldım gideli 1 saat oldu

oyy kuzumm bilirim ben o sıkılmalarııııı
benimki ders çalışırken evde yok gibiydi ve topiktede kimsecikler olmuyordu o aralar
Allah bizlere bağışlasın onları

slm kızlar ben sizin yazdıklarınızı hep okuyordum ama hiç yazmamıştım ben ikinci çocuğumu istiyorum çalışmalara eylül 3 te başladık benim belim ve kasıklarımda ağrı vardı adetm 24de olacak ama ben bekleyemedim bu gün kan testi yaptırdım sonuç negatif ama hala sol kasığımda batma var ve karnımda sertlik sanki acaba pskolojik olabilirmi erkenmi yaptırdım acaba testi sonuç değişirmi negatif çıktığı için üzüldüm kendimi kaptırmışım :84: arkadaşlar bana bişey söyleyin yükselirmi adetim gecikirse testi yenilesemmi sonuç 2.00 çıktı

Gunaydin kizlar.
Birazdan doktora gitmez uzere cikicaz. Cok heyecanliyim. Belki bugun dogum seklimiz belli olur.
Hayirli haberlerle gelecem insallah. Cok optum sizi...

KARAPİSSOM doğumun her şekli zor aslında... gerek normal gerek sezeryan.
normal çok kolay diyen de var benim gibi sezeryan çok rahat diyen de...
ama kişinin bünyesine göre değişiyor.kimileri acıya çok dayanamıyorken kimilerinin acı eşiği daha yüksek.
Rabbim kolay doğumlar nasip etsin hepinize inşallah.

Gunaydin kizlar.
Birazdan doktora gitmez uzere cikicaz. Cok heyecanliyim. Belki bugun dogum seklimiz belli olur.

ooo ozimmm sende doğurmayasın kız
kontrol diyip doğurup gelionuz.
hayırlı haberlerini bekliyoruz kuzum...

canım hoşgeldin...
testi erken yapmısın bence. 8 günün daha var.
gününe yakın tekrarla testi istersen.
idrar testi yap,silik çıkarsa kana gidersin.kan 15 tl. idrar testi 2-3 tl. gerçi biliyorsundur zaten. 2. yi düşünüyormuşsunuz.
Rabbim hayırlı zamanda nasip eylesin inşallah
ayrıca kendimi kaptırmıştım demişsin. 13 gün olmuş daha
beklemekte fayda var...

hepinize hayırlı sabahlar diliyorum kızlaaarr kimsecik yok ben yine erkenciyim

hayırlı sabahlaaarr
nasılsın bakalım canım?

iyiyim çok şükür ya biraz korkuyorum karnım sanki aşağı indi bebiş baskı yapıyo gibi dün gece de çok sertleşti yine :18:
siz tecrübelisiniz ya bu kadar sertleşmesi kasılması normal mi ?
sen nasılsın bebiş nasıl maşaallah çok tatlı gözüküyo.
bende dün arkadaşımdaydım 9 aylık bebeği var gülecem diye çatlıyo maş. resmen kahkaha atıyo ya bizimki de öyle yaparsa yerim ben onuu :)

Canım çok erken test yaptırmuşsınn

Yumurtlama günlerinden itibaren 14.gün yaptırman sağlıklı sonuç verir.
Bence acele etmişsin. hangi gün son adetin başlangıcı yazarmısın kzum. belki daha net bişeyler söyleyebiliriz
Birde ilk ay olduğu için rahimin tepki veriyordur o yüzden şişlik sertlik oluyor. bu rahimin duyarlılığını gösterir maşaallah :)

Gunaydin kizlar.
Ayyy kuzum hadi güzel haberlerle gel bekliyorum heyecanlaaaaaaaaaaaaa

Canım şidi nasılsın bakalım. dün gece kasılman olmuş sanırım öyle okudum Rabbim yardımcın olsun.
Dinlenmeye çalış canım çok dışarı çıkma ne bileyim evde bile çok dolanma ayağını dik yukarıya dinlenmeye çalış. belki daha rahat edersin kuzummm
Kaç yıllık evlisin vanım ilk bebeğin demi ?
Nerdesin nerelisin muhabbet edek azııcıkkkkk

Buzluğum aközlenmiş kırmızı biber koyacağım.
Kahvaltıda çok lezzetli olut-yor hımmm bayılırımmmm.
Birde turşu yapacağımmm 6 kilo kornişon salatalık aldım bilmiyorumki neden böyle çok aldım.
Turşumu seven çok dağıtıyorum ama sanki dağıtsam bile çok almışım gibime geldi
Bakalım Rabbim sağlıkla kışın tüketmeyi nasip etsinnnnnn
Öptüm kızceler
Aişe kız yokluğun çok belli iyiki varsın arkadaşımmmm

arkadaşıma gitmiştik ya canım yürümek pek iyi gelmiyo bana
normal doğum için yürümeyi öneriyolar ama kasılmalarım artıyo o zaman da...
gelir gelmez progestan aldım canım gece arada bi uyandım hala sertti şimdi daha iyiyim çok şükür...
hep evdeyim canım ya bazen eşime yalvarıyorum biraz gezelim diye o da korkuyo gezmek istemiyo.
evdeyken de bi tek yemek yapıyorum doğru düzgün iş bile yapmıyorum canım.
bebeğim için hatim okuyorum inş onu bitirmeye çalışacam.
senin özel yaptığın bişey var mı?
yaklaşık 1,5 senelik evliyiz canım 9 aydan sonra bebeğimizi öğrendik evet ilk olacak Allah nasip ederse canımcım.
Ankaradayım tatlım eşim de buralı aileme biraz uzak oturuyoruz çevremde gidip geleceğim kimsem yok biraz sıkılıyorum eşim gelsin diye çatlıyorum akşama kadar :).
sen nerdesin nerelisin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…