- 20 Ekim 2012
- 190
- 67
- 73
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #18.301
Buzluğum aközlenmiş kırmızı biber koyacağım.
Kahvaltıda çok lezzetli olut-yor hımmm bayılırımmmm.
Birde turşu yapacağımmm 6 kilo kornişon salatalık aldım bilmiyorumki neden böyle çok aldım.
Turşumu seven çok dağıtıyorum ama sanki dağıtsam bile çok almışım gibime geldi
Bakalım Rabbim sağlıkla kışın tüketmeyi nasip etsinnnnnn
Öptüm kızceler
Aişe kız yokluğun çok belli iyiki varsın arkadaşımmmm
Kızlar merhaba.
Çarşamba sabahı kontrol için gittiğim hastanede yarım saat sonra bebeğimi kucakladım.
Kolu ve bacağı rahme girmiş,tam yan dönmüş,kordon 2 kez boynuna dolanmış.Acil sezeryana alındım.
3400 kuzum.Kapkara saçları var.Aynıultrason resmindeki gibi.Gayet sağlıklı.Çarşamba geceside gazım çıktı.
Bugün sabah taburcu olduk.
Göğüs uçlarım parçalandığı için emziremiyorum dünden beri mama yiyor kuzum((((((((((((((Ağğlamaktan bayılma noktasına geliyorum.En büyük sıkıntım bu.Ayva çekirdeğini kaynatıp jel halinde sürüyorum.3 yrı krem kullandım olmadı.Fikri olan varsa bana mesaj atarsa çok sevinirim.Tahmininizden çok daha fazla acı çekiyorum.Rabbim sizlere yaşatmasın bu sıkıntıyı.Gaz sancısından beter...
Buzluğum aközlenmiş kırmızı biber koyacağım.
Kahvaltıda çok lezzetli olut-yor hımmm bayılırımmmm.
Birde turşu yapacağımmm 6 kilo kornişon salatalık aldım bilmiyorumki neden böyle çok aldım.
Turşumu seven çok dağıtıyorum ama sanki dağıtsam bile çok almışım gibime geldi
Bakalım Rabbim sağlıkla kışın tüketmeyi nasip etsinnnnnn
Öptüm kızceler
Aişe kız yokluğun çok belli iyiki varsın arkadaşımmmm
Canımcım orası hiç belli olmuyor kimiside normal doğumda yırtılıyor vakumlu oluyor yatıyor haftalarca ne bileyimmm. kimiside seraryan oluor iki güne ayağa kalkıyor
Dua edrken diyorum ki Allahım sen Kün de Hayırlısını yarat bizim için.
Sen yeterki iste ol dersen normal doğum ne kiiiiii Senin gücüne kudretine
Oluverir hemencecik.
Ve inanarak dua ediyorum Mevlam bizlere hayırlısını verecek.
Doktorum doğuma yaklaşımıda çok önemli kimi para için sereryana yönlendiriyor bekletmiyor vs.
Benim doktor öyle görünmüyor en riskli doğumlara bizim doktor giriyormuş,ordaki bir hasta bahsetti bana.
Sevindim ama bakalım bizi neler bakliyor
amin canım inş ya. Rabbim dualarımızı geri çevirmesin sezeryan olsa bile hakkımızda en hayırlısı neyse onu nasip etsin. amin.
doğumu kolaylaştıran dualar var canım bende onları bi kağıda çıkardım onu da hastane çantama koyacağım inş.
ben okuyamasam bile eşim annem filan okurlar inş.
haftaya anneme gidecem çantamızı hazırlayacaz inş.
bikaç eksiğimiz kaldı onları da tamamlarsak içim rahatlıycak.
evet doktor önemli Rabbim iyilerle karşılaştırsın bizi inş ya.
msjımı görmedin sanırım altta kalmıştı canımarkadaşıma gitmiştik ya canım yürümek pek iyi gelmiyo bana
normal doğum için yürümeyi öneriyolar ama kasılmalarım artıyo o zaman da...
gelir gelmez progestan aldım canım gece arada bi uyandım hala sertti şimdi daha iyiyim çok şükür...
hep evdeyim canım ya bazen eşime yalvarıyorum biraz gezelim diye o da korkuyo gezmek istemiyo.
evdeyken de bi tek yemek yapıyorum doğru düzgün iş bile yapmıyorum canım.
bebeğim için hatim okuyorum inş onu bitirmeye çalışacam.
senin özel yaptığın bişey var mı?
yaklaşık 1,5 senelik evliyiz canım 9 aydan sonra bebeğimizi öğrendik evet ilk olacak Allah nasip ederse canımcım.
Ankaradayım tatlım eşim de buralı aileme biraz uzak oturuyoruz çevremde gidip geleceğim kimsem yok biraz sıkılıyorum eşim gelsin diye çatlıyorum akşama kadar :).
sen nerdesin nerelisin canım
Kuzum mesajın okudum ama dedim ya kışa hazırlık yapacağım diye Bismillah dedim giriştim işlere bakalım bugün biter heralde ben bitmezsem tabiiiiiiiiiiiarkadaşıma gitmiştik ya canım yürümek pek iyi gelmiyo bana
normal doğum için yürümeyi öneriyolar ama kasılmalarım artıyo o zaman da...
gelir gelmez progestan aldım canım gece arada bi uyandım hala sertti şimdi daha iyiyim çok şükür...
hep evdeyim canım ya bazen eşime yalvarıyorum biraz gezelim diye o da korkuyo gezmek istemiyo.
evdeyken de bi tek yemek yapıyorum doğru düzgün iş bile yapmıyorum canım.
bebeğim için hatim okuyorum inş onu bitirmeye çalışacam.
senin özel yaptığın bişey var mı?
yaklaşık 1,5 senelik evliyiz canım 9 aydan sonra bebeğimizi öğrendik evet ilk olacak Allah nasip ederse canımcım.
Ankaradayım tatlım eşim de buralı aileme biraz uzak oturuyoruz çevremde gidip geleceğim kimsem yok biraz sıkılıyorum eşim gelsin diye çatlıyorum akşama kadar :).
sen nerdesin nerelisin canım
Aynen bende o yüzden yaptım konservelerimi.kolay gelsin canım bizde çok severiz kırmızı biberi geçen sene abartmışım hala var buzluğumda :)
sarımsaklı yoğurtlu süper oluyo.misafire de kolay oluyo canım
turşuyu da annemden geçinecez artık :)
Rabbim ağız tadıyla yedirsin inş canım.
bebek olacak ya pratik şeyler yapmak lazım şimdiden ya...
Ve aleyküm selam kuzum yaaaaaaa sana özelden mesajlar attım görmedinmi yoksammmmmmayşeciğim geçmiş olsun bebeğin hayırlı olsun
Mevla amelini salih etsin sana da acil şifalar diliyorum
kendine dikkat et enfeksiyon kapma
umarım göğüs ağrıların sonlanır sağlıkla bebeğini emzirirsin..
selam canım nasılsın
kolay gelsin bende geçtiğimz hafta yapmıştım tabi ben konserve şeklinde şişelerde
yaptım buzluktakini pek sevmiyorum
tabi biberlerim ince kabuklu çıktı soymakta epeyce zorlandım
bu arada duanı eksik etme bu aralar pek sıkıntılıyım
hafta sonum hep ağlamakla geçti(
Kuzum mesajın okudum ama dedim ya kışa hazırlık yapacağım diye Bismillah dedim giriştim işlere bakalım bugün biter heralde ben bitmezsem tabiiiiiiiiiii
Canım bizde 3 yıllık evliyoz Rabbim bu zamana yazmış meleklerimizi elhamdülillah nasibimiz varmış bu güzellikleri yaşamak
Bende her ayıma bir hatim yapıyorum canım ama 5.hatimde tıkandım kadım araya bayram girdi gelenim oldu gez toz derekn biraz aksattım ama devam edeceğim inşaallahzaten şilk 2 buçuk ayımda okuyamadım çok kötü geçti şlk aylarım.Allah cümlemizinkini kabul etsin.
Özel olarak yaptığım bişey yok kuzum beslenmeme dikkat ediyorum.özel derken neyi kasdettiğini anlamadım am mazur gör beni :44:
Biz doğma büyüme Ş.urfalıyız eşimle
Eşimin işi burda olduğu için İstanbuldayız. ve memlekete dönme gibi bir düşüncemizde yok.
aileden uzak olmak gibi kötü bişey yok.ay bide beni düüşünnn gurbetteyim. eşimin ailesi ile pek aram yok. gidilecek eş dosttan başka kimsem yok.
Zor ama Elhamdülillah eşimle aram iyi.
Arada beni çıldırtsadaaaaaaaaaaaaaa
Aynen bende o yüzden yaptım konservelerimi.
Şimdi bebişler yok rahatız onlar gelince hazır bişeylerin evde olması işimize yarayacakkk.
Ve aleyküm selam kuzum yaaaaaaa sana özelden mesajlar attım görmedinmi yoksammmmmm
Allah yardımcın olsun gene kaynana meselasimii yoksa
Duacınım kuzummmm
Kızlar dualarınızı bizim minik kızdan eksik etmeyin. Ameliyatı bugün. Rabbim onu korusun.
canim sen vitamin kullaniyor musun? Multivitamin, demir, kalsiyum
evet canım elevit kullanıyorum sen?
iyiyim çok şükür ya biraz korkuyorum karnım sanki aşağı indi bebiş baskı yapıyo gibi dün gece de çok sertleşti yine :18:
siz tecrübelisiniz ya bu kadar sertleşmesi kasılması normal mi ?
sen nasılsın bebiş nasıl maşaallah çok tatlı gözüküyo.
bende dün arkadaşımdaydım 9 aylık bebeği var gülecem diye çatlıyo maş. resmen kahkaha atıyo ya bizimki de öyle yaparsa yerim ben onuu :)
Evet canım bende dün aynısını düşündüm.
Bahsetmiştim ablam çok zor bir doğum süreci geçirdi ama 42 haftayı beklediği süreç ve sunisancı aldığı süeçlerdi bunlar.
Sonra mecburen sezeryana alındı ve diyorki benim sezeryan sancım olmadı ameliyatım kolay geçti.
YAnlız oğlu 4 kilo 100 gr doğdu ve son haftalarda kaburgalarına okada baskı yaptıki kızcağız kaburga sancızı çekti.
Bazısada normale çok zor diyor dediğin gibi kişiden kişiye değişiyor.
Benim normal isteme sebebim şu inşaallah bebğimi emdirmeden kesmeye yakın 2.bebeşi istiyorum belki bunu kucağıma almadan kolay konışması ama ben yanlız büyüdüm anne babab ayrı diye,istiyorumki evlatlarım o yanlızlığı çekmesin.
sıcak kalbalık bir yuvam olsunnnn
canım kardeşim özelden mesajın var baksana biiiiiiiiii
Kızlar dualarınızı bizim minik kızdan eksik etmeyin. Ameliyatı bugün. Rabbim onu korusun.
bu butikbebede olmasa napardım acaba. Benim için çok iyi oldu. Çarşıya gitmek çok uzun sürüyor. Kocişte burdan al beğendikleri diyor. Müsait oldugumuzda da çarşıdan alırız eksiklerini diyo. Ay çok seviyorum ben bu adamı ya
Eki Görüntüle 804653 Eki Görüntüle 804654 Eki Görüntüle 804655 Eki Görüntüle 804656
Kuzum mesajın okudum ama dedim ya kışa hazırlık yapacağım diye Bismillah dedim giriştim işlere bakalım bugün biter heralde ben bitmezsem tabiiiiiiiiiii
Canım bizde 3 yıllık evliyoz Rabbim bu zamana yazmış meleklerimizi elhamdülillah nasibimiz varmış bu güzellikleri yaşamak
Bende her ayıma bir hatim yapıyorum canım ama 5.hatimde tıkandım kadım araya bayram girdi gelenim oldu gez toz derekn biraz aksattım ama devam edeceğim inşaallahzaten şilk 2 buçuk ayımda okuyamadım çok kötü geçti şlk aylarım.Allah cümlemizinkini kabul etsin.
Özel olarak yaptığım bişey yok kuzum beslenmeme dikkat ediyorum.özel derken neyi kasdettiğini anlamadım am mazur gör beni :44:
Biz doğma büyüme Ş.urfalıyız eşimle
Eşimin işi burda olduğu için İstanbuldayız. ve memlekete dönme gibi bir düşüncemizde yok.
aileden uzak olmak gibi kötü bişey yok.ay bide beni düüşünnn gurbetteyim. eşimin ailesi ile pek aram yok. gidilecek eş dosttan başka kimsem yok.
Zor ama Elhamdülillah eşimle aram iyi.
Arada beni çıldırtsadaaaaaaaaaaaaaa
Aynen bende o yüzden yaptım konservelerimi.
Şimdi bebişler yok rahatız onlar gelince hazır bişeylerin evde olması işimize yarayacakkk.
:) hepsini birden yapmak biraz zor oluyo ama kışın çok kolay oluyo canım inş rahat edersin.
Allah kabul etsin canım bende 3 te tıkandım başta çok güzel okuyodum ara verince insan tembelleşiyo(
yani bebek için özel okuduğun dualar var mı demek istedim canım benim.
çok yakın olmak da iyi değil gurbet de zor canım Allah yardımcın olsun.
en önemlisi eşinle mutlu huzurlu olman canım Allah kimseye ev huzursuzluğu vermesin bazen bikaç saat kötü olunca bile zaman geçmiyo bide ben nazara geldiğimizi düşünüyorum Allah muhafaza eylesin muhabbetlerimizi daim etsin inş.
arada çıldırtmalar olmazsa olmaz zaten :)
evet canım bebişle zor olur misafir filan
inş akıllı uslu olurlar da bizi üzmezler
bugün mü aldın bunları incim??
ayy çok tatlılar
fiyatları nedir?
bende bakiim accık
Canim ben multivitamin Pregnancy Care ve osteocare kullaniyorum. Bugun aradilar demir eksikligim cikmis ilac vericeklermis. Bakalim. Buarada benim gecen haftalara gore akintim artti son haftalarda artmasi normal sanirim demi bebek basinciyla?
benim de demirim genelde düşük çıkıyo doktorum vitamin kullandığım için extra ilaç vermedi canım.
bende son haftalarda artıyo diye biliyorum canım benim de arttı
afedersin ama koyu renkli ve kokulu olmadığı sürece normal diye biliyorum.
doktorum idrar tahlili istemişti temiz çıktı çok şükür canım sen son zamanlarda tahlil yaptırdın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?