Bol bebiş topiği

kolay gelsin canım bizde çok severiz kırmızı biberi geçen sene abartmışım hala var buzluğumda :)
sarımsaklı yoğurtlu süper oluyo.misafire de kolay oluyo canım
turşuyu da annemden geçinecez artık :)
Rabbim ağız tadıyla yedirsin inş canım.
bebek olacak ya pratik şeyler yapmak lazım şimdiden ya...

ayşeciğim geçmiş olsun bebeğin hayırlı olsun
Mevla amelini salih etsin sana da acil şifalar diliyorum
kendine dikkat et enfeksiyon kapma
umarım göğüs ağrıların sonlanır sağlıkla bebeğini emzirirsin..

selam canım nasılsın
kolay gelsin bende geçtiğimz hafta yapmıştım tabi ben konserve şeklinde şişelerde
yaptım buzluktakini pek sevmiyorum
tabi biberlerim ince kabuklu çıktı soymakta epeyce zorlandım
bu arada duanı eksik etme bu aralar pek sıkıntılıyım
hafta sonum hep ağlamakla geçti(

msjımı görmedin sanırım altta kalmıştı canım

Kuzum mesajın okudum ama dedim ya kışa hazırlık yapacağım diye Bismillah dedim giriştim işlere bakalım bugün biter heralde ben bitmezsem tabiiiiiiiiiii
Canım bizde 3 yıllık evliyoz Rabbim bu zamana yazmış meleklerimizi elhamdülillah nasibimiz varmış bu güzellikleri yaşamak
Bende her ayıma bir hatim yapıyorum canım ama 5.hatimde tıkandım kadım araya bayram girdi gelenim oldu gez toz derekn biraz aksattım ama devam edeceğim inşaallah zaten şilk 2 buçuk ayımda okuyamadım çok kötü geçti şlk aylarım.Allah cümlemizinkini kabul etsin.
Özel olarak yaptığım bişey yok kuzum beslenmeme dikkat ediyorum.özel derken neyi kasdettiğini anlamadım am mazur gör beni :44:
Biz doğma büyüme Ş.urfalıyız eşimle
Eşimin işi burda olduğu için İstanbuldayız. ve memlekete dönme gibi bir düşüncemizde yok.
aileden uzak olmak gibi kötü bişey yok.ay bide beni düüşünnn gurbetteyim. eşimin ailesi ile pek aram yok. gidilecek eş dosttan başka kimsem yok.
Zor ama Elhamdülillah eşimle aram iyi.
Arada beni çıldırtsadaaaaaaaaaaaaaa

Aynen bende o yüzden yaptım konservelerimi.
Şimdi bebişler yok rahatız onlar gelince hazır bişeylerin evde olması işimize yarayacakkk.
Ve aleyküm selam kuzum yaaaaaaa sana özelden mesajlar attım görmedinmi yoksammmmmm
Allah yardımcın olsun gene kaynana meselasimii yoksa
Duacınım kuzummmm

bugun nete girdim canım mesajını aldım
yok mesele o değil de neyse canım siz bana bolca dua edin
başımı alıp gidesim var ((

canimmm naptin, dr neler dedi? Gun belli mi? Tum detaylari bekliyorum..
Buarada bana tel ettiler demir eksikligi diye guya recete yazdik dediler gittim onaylanmamis bakalim. Bide buara basincla biraz akintim artti sende de ole olmuy muydu?

canım benim ilk hamileliğimde çok sertleşme oluyordu ama doğmak bilmedi sıpa :)
41+2 de doğdu. zorla çıkarttılar desem yeridir
doğuma hazırlıyordur kendisini.
ama daha haftan var. kendine dikkat et de zamanında gelsin oğluşun
çok yorulmamaya gayret et canım

benim ablamın kızı da 8 aylık. ay maşallah o da bir kahkaha atıyor ki sorma.
yusuf cugumun büyüyüp de kahkaha atacagı günler de gelirmi Rabbimin izniyle

bende çocukların arası çok açılmasın istedimdi.
ama Kenan dan sonra 2 düşük yaptım.
kısmet böyleymiş. aralarında 3 yaş oluyor.
hamd olsun Rabbime.
ben hamile oldugumu öğrendikten sonra kestim kenanı sütten
2 yaşını az geçmişti.
doğumdan 1 ay sonra tüm acılar agrılar unutuluyor zaten :) hemen yenisini düşünmye başlıyorsun

canım kardeşim özelden mesajın var baksana biiiiiiiiii

baktım canımmm cevap da yazdım

Kızlar dualarınızı bizim minik kızdan eksik etmeyin. Ameliyatı bugün. Rabbim onu korusun.

Rabbim minik bebişin ameliyatının çok kolay ve başarıyla geçmesini nasip eylesin.
annesine ve babasına bağışlasın.
hayatı boyunca sıkıntı çekmesin inşallah.

bugün mü aldın bunları incim??
ayy çok tatlılar
fiyatları nedir?
bende bakiim accık

Saol tubişim benim.

Organik çorap 6,90

havlu 19.90

krem çorap 4,90

emzik 5,50 tu sanırım

Kızlar Allah razı olsun. Ümmü Gülsüm sabah 10 da ameliyata alındı. 12,30 gibi ameliyattan çıktı. Şuan yoğun bakımda kalacak 2 gün.

Yavrumuz inşallah biran önce toparlanır. Allah 'ım sen evlatlarımızı bizlere bağışla.

Canim ben multivitamin Pregnancy Care ve osteocare kullaniyorum. Bugun aradilar demir eksikligim cikmis ilac vericeklermis. Bakalim. Buarada benim gecen haftalara gore akintim artti son haftalarda artmasi normal sanirim demi bebek basinciyla?

benim de demirim genelde düşük çıkıyo doktorum vitamin kullandığım için extra ilaç vermedi canım.
bende son haftalarda artıyo diye biliyorum canım benim de arttı
afedersin ama koyu renkli ve kokulu olmadığı sürece normal diye biliyorum.
doktorum idrar tahlili istemişti temiz çıktı çok şükür canım sen son zamanlarda tahlil yaptırdın mı?

Çok sevdiğimiz mobilyacı arkadaşımıza yaptıracağız.

Şimdi size modeli göstereceğim.

İç kısmı 2.ci fotodaki gibi olacak.

Dış görünümüde 3.cü şekildeki gibi olacak. Ama ortasında ayna mı olsun ? Yoksa 1.ci fotodaki gibi cam mı olsun? Karar veremedim. Yoksa hiç bişi olmasın mı ?

Aslında 1.ci fotodaki cam çok hoşuma gitti tüllü filan çok cici. Kardeşim kırar dedi

Bende ayna olsun ozaman dedim. Aynada kırılır gerçi. yoksa 2.cinin aynısı mı olsun :44::44::44:

Kararsızlık çok kötü.

burda gidip tahlil yaptirilmiyor kendin. ebe gecen hafta dedim kansizlik icin bakti 32 haftada. Elevitte demir cok zaten benim vitaminde okadar yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…