Bol bebiş topiği

Canim cok guzel. Bence de ayna ve cam olayi riskli olabilir ben olsam ayna ya da cam yaptirmazdim. Cocuk bu belli olmaz.

canım aldıkların hayırlı olsun ben bi türlü güvenemiyorum netten alışverişe..
beşiğin cibinlik kısmı çok şatafatlı prenses yatağı gibi olmuş çok şık ama ben olsam daha sade yaptırırdım 2. oğlan olursa onda da kullanayım diye... yine de sen bilirsin tatlım.
dolabın içi çok kullanışlı duruyo ortadaki rafı kalkarsa ilerde bile askılarını kullanabilir
cam olan çok güzel bence canım oraya uzanana kadar biraz büyür azcık büyüyünce de anlar heralde

Canım o beşiği yaptırmıcam zaten. Sadece dolap modelini göstermek için koydum. Beşiğimiz sade olacak aklımda bi kaç model var.

Yine sizlerden fikir alıcam ilerde.

karapisso

karapisso canım son adetim ağustos 24 ilk günüydü ama ben 3eylülde bıraktım korunmayı bende anlamadım hangi günden sayacam bana fikir verin

canımcım çok begendim dolabınızın modelini
oldukça kullanışlı görünüyor.
şahsen ben yaptırıyor olsaydım camlı yaptırırdım.
çok daha şık durur.içersine güzel bir tül felan...
zaten boyu uzayıp da oraya yetişene kadar tehlikeli şeyleri kavramış olur.
ama sakin bir çocuk olursa hiç aklına bile gelmez orada bir camın veya aynanın var oldugu ve kırılabilecegi...
benim oğluşumun odasında 4 aynalı gardrop var.
sadece parmaklıyor bol bol ben silmekten sıkıldım o parmaklamaktan sıkılmadı.

Kizlar nihayet eve gelebildik. Henuz dogurmadim.
Kucuk hanim 2992 gr. Olmus. 15 gunde 700 gr.almis tosun tospaga.
Doktor amcamiz dogum seklini bize birakti. Iri bir bebek degil dedi normal olabilir ama yapamam dersen sezeryan yapariz dedi. Haftaya cati muayenesini yapalim dedi ona gore karar verelim dedi. Sezeryan olursam da haftaya gun vericek.

Masallahhhh.. Cok almis bu sefer sanirim. Insallah saglikla canim. Normal sansiniz denersin belki saniyorum. Cati muayenesi nolcak bakalim hayirlisi. MErak ettim seni..

Bende de biraz akinti artisi var genital bolgem biraz daha agriyor ve agirlasiyor gibi normal mi canim bunlar?
bIde aradilar 32 haftada kan testi sonucum kansiz cikmisim. Tablet vercekler bakalim yarin.

Evet canim bu sefer fazla almis pekmezin faydasi herhalde. Sezeryandan daha cok korkuyorum aslinsda. Bir suru kat kesi ve dikis. Haftaya catin dar derse mecbur olucam da..hayirlisi olsun canim

Akinti son zamanda artiyor canim. Benim de islaniyor camasirim rahatsiz ediyor. Baski yapmaya basladi seninki de iste. Donuyor demek ki asagi. Benimkinin kafasi asagidaydi yinr. Pozisyonu almis dedi. Baski daha da artti zaten. Yururken gece donerken baskiyi cok hissediyorum.

Kan hapinia sutle alma canim emi? Arada 2 saat olacak. Haptan once ve sonraen az 2 saat. Portakal suyuyla icebilirsin hapi.

bugun nete girdim canım mesajını aldım
yok mesele o değil de neyse canım siz bana bolca dua edin
başımı alıp gidesim var ((
Oyyy kuzucummm alklah yardımcın olsun sıkınrın her neyse inşaallah en yakın zamanda atlatırsın
evet canım elevit kullanıyorum sen?
şu elevittt sizdede kabızlık yapıyormu?
Ben 2 ay oldu bırakalı kabızlıktan dolayı. şimdide demir hapı kabızlık yapıyor onuda bıraktımmmm :)))
çok beğendim heppisini canım ne güzeller
Sağlıkla giydir heppiciniiii
Bende hafta içi alışverişe gitmeyi düşünüyorum bakalım neler bekliyor biziiiiiiiiiiii
canım benimde mazim kötü biliyorsun inan çok zorrrr.
İnşaallah 2.bebişimi düşünrsem düşük yaşamam çok acı bişey.
Allah sevabımızı eksiltmesin zor bir imtihan.
Allah sana bağışlasın paşalarını.
Sende ablam gibi beklemişsin gelmemiş sıpa
Elhamdülillah sağlıkla doğdular.
Bende herkes gibi normal olsun isterim ama olmayıncada üzlülmenin anlamı yokk demi

Son düzenleme:

1 kasik pekmez mi?mEn son 2300 diyordun 35. haftada sanirim masallah bidika ee dr iri deil diyor ama daha diyelim 3 haftasi var ozaman da alicak bu hizla alsa artar epey. Kafa seninknde genital bolge kismina girmistir benim de bugun dunku gibi jafa solda diyordum ya hareketler az daha orta ve sag ol oldu gibi. Akinti da oluyor onceden cok ayaktayken akinti olurdu simdi beyaz bazen suyumsu affedersin de kokusu var ama dogal koku sanirim. Kotu kokulu nasil kokar acaba ayirt edilir sanirim???
Bakalim yarin ilac alicam enin kan durumu nasil???

Oyyy canım benim sen Allaha sığın inşaallah hayırlısıyla sağlıkla normal doğurursun
Oyyyt yerim onu kız nerdeyse 3 kilo olmuşşşşş Maşaallahhhhh
Acaba yanılma payı varmıdır canım ?

Canım bende pekmez yiyorum bir yeemek kaşığı. yemekten önce ve sonra 2 saat süt ve süt ürünleri yasak diye nazmaza kalkınca içiyorum ben. daha sağlıklı oluyor faydasını görürüz inşaallah.
Akıntının kokulu olması iltihap olduğunu gösteriyor canım yani enfeksiyon.
Anlarsın tabi kokulu ve rengi değişik oluyor onun. Allah sağlıkla kucağımıza almayo nasip etsinn

Koku derken akintinin kendine has bi kokusu oluyor onun disinda degisik rahatsiz edici mi oluyor acaba kokusu?

Benim sol koluma ve omzuma dün gece sızı girdi hala geçmedi ya Allahım şifanı ver.
Eşim evde değil bende komşuma gideceğim masaj yapacak bana Allah razı olsun

Canim bazen hizlaniyor benim ufaklik bazen yavasliyor. Tam satla uyumlu cikti yine. Arkadaslarin tahminine gore 3500 gr filan dogarmis. hayirlisi bakalim.
Benim kanim artmis canim. Bir ay once 11 di. Bu seferkinde 11.3 cikti. Ben pekmezi bir kasik icmiyorum. 3 4 kasik iciyorum.evde varsa tahin pekmez karistirip tatli niyetine yiyorum. Cok yiyemiyorum ama 3,4 kasik yiyorum. Kotu kokuyu ayirt edersin canim. Kasinti yapar. Iltihabi olur zaten. Rengi yesilimsi olur biraz daha sari yesil olur. Meraklanma o kendi kokusudur.

Hep Allaha siginiyorum canim. Ultrason masasina uzanirken bile okuyorum. Insallah canim hayirlisi neyse oyle olsun.
Bizim isyerindeki ebe kizlar ultrasondan daha fazla kilolu cikar diyorlar. Ultrason az olcuyor diyorlar bilmem dogru mu...

Koku derken akintinin kendine has bi kokusu oluyor onun disinda degisik rahatsiz edici mi oluyor acaba kokusu?

Evet canım rahatsız edici oluyor.
Bende hiç olmadı Elhamdülillah o yüzden tarif edemiyorum.
Benimkide kendi kokusu yani tiksindirici kokulu değil.
Zaten rengide belli.
Birde idrar yolunda veya rahimde enfeksiyon olsa.idrar yaparken yanma karın ağrısı ateş mide bulantısı oluyor.
Benim arkadaşlardan vardı enfeksiyon kapan onlarda hep bu şikayetler oluyordu.
Allah korusun bizi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…