- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #18.341
Benim sol koluma ve omzuma dün gece sızı girdi hala geçmedi ya Allahım şifanı ver.
Eşim evde değil bende komşuma gideceğim masaj yapacak bana Allah razı olsun
Canim bazen hizlaniyor benim ufaklik bazen yavasliyor. Tam satla uyumlu cikti yine. Arkadaslarin tahminine gore 3500 gr filan dogarmis. hayirlisi bakalim.
Benim kanim artmis canim. Bir ay once 11 di. Bu seferkinde 11.3 cikti. Ben pekmezi bir kasik icmiyorum. 3 4 kasik iciyorum.evde varsa tahin pekmez karistirip tatli niyetine yiyorum. Cok yiyemiyorum ama 3,4 kasik yiyorum. Kotu kokuyu ayirt edersin canim. Kasinti yapar. Iltihabi olur zaten. Rengi yesilimsi olur biraz daha sari yesil olur. Meraklanma o kendi kokusudur.
Hep Allaha siginiyorum canim. Ultrason masasina uzanirken bile okuyorum. Insallah canim hayirlisi neyse oyle olsun.
Bizim isyerindeki ebe kizlar ultrasondan daha fazla kilolu cikar diyorlar. Ultrason az olcuyor diyorlar bilmem dogru mu...
Canim bazen hizlaniyor benim ufaklik bazen yavasliyor. Tam satla uyumlu cikti yine. Arkadaslarin tahminine gore 3500 gr filan dogarmis. hayirlisi bakalim.
Benim kanim artmis canim. Bir ay once 11 di. Bu seferkinde 11.3 cikti. Ben pekmezi bir kasik icmiyorum. 3 4 kasik iciyorum.evde varsa tahin pekmez karistirip tatli niyetine yiyorum. Cok yiyemiyorum ama 3,4 kasik yiyorum. Kotu kokuyu ayirt edersin canim. Kasinti yapar. Iltihabi olur zaten. Rengi yesilimsi olur biraz daha sari yesil olur. Meraklanma o kendi kokusudur.
Hep Allaha siginiyorum canim. Ultrason masasina uzanirken bile okuyorum. Insallah canim hayirlisi neyse oyle olsun.
Bizim isyerindeki ebe kizlar ultrasondan daha fazla kilolu cikar diyorlar. Ultrason az olcuyor diyorlar bilmem dogru mu...
Benim sol koluma ve omzuma dün gece sızı girdi hala geçmedi ya Allahım şifanı ver.
Eşim evde değil bende komşuma gideceğim masaj yapacak bana Allah razı olsun
Kiyamam ya usuttun mu acaba kuzum. Iyi bari komsun azicik yapiversin. Benim de sirtim tutuluyor oyle esim masaj yapiyor hep.Allahim sifa versin.
Canim cok gecmis olsun insallah gecer bazen ben vicksle ovunca agrilar hafifliyor. Allah sifani versin insallah
Evet canim oyle gununu doldurursa oyle ama tabi kilo alimi yavaslayabilir de. Mesele gecenki kontrolde az almisti. Gerci bende beslenememistim. Hayirlisi olsun canim ya zaten her hafta kontrole gidecegim. Olmadi sezeryana gun verir doktorumuz.ben de 3500 gibi tahmin ettim. aslinda 2 haftada 700 se normalde daha cok cikar 3800 gibi ama ortalama ole. 3500 de cok ii kilo iri deil denilcek bebek deil bence.
Benim arkadaşın kızı şimdi 3 haftalık oldu. ona 35.haftada 3300 dediler 38.haftada 2900 doğdu
Yanılma payı oldu ama eksik değil fazla dediler.
Aman kuzum ya sağlıklı olsun Allah size bağışlasın ben hep derim bebğim tombak olmasınnnnnedense zayıf minik bbebekleri seviyorumm tabiki herşeyin başında sağlıklı olsunlar
Allaha sığınıyoruz canım O bizi korurO sağlıkla kucağımıza verir bebeklerimizi dualarımız bir olsun inşaallah
AAAAAAAAAAAAAAAAaa canım vicks hamilelere oluyormuymuşşş çok sağol ya sürerüm bende
Valla bana müjde verdin Allah razı olsun canımmmmmm
Sürebilirm yani demiiii
Kuzum benim hatam havalar baya serinledi ama ben kolu kısa giyiyorum ve eşim diyor gece üstyünü açıyorsun.
Keşke kaç gece kısa kolluyla yatmasaydım ama iş işten geçti.
Sağol tatlım inşaallah geçer ;=)
Ah canim ya ben de oyle ince yatiyordum her gece esim kalkip havlu koyuyordu sirtima. Cunku gece uyaniyordum sirtim tutulmus. Azicik kendini sicak tutarsan gecer canim.
burda kis geldi hala kisa kolum cunku gece feci terleme oluyor
Aman ipekcim usutme de. Ben terlemiyorum artik. Cok kalin da giyemiyorum rahat edemiyorum. Ama sicaga da tahammul edemiyorum.
terleme gecti mi senin? yeni mi? dr a sordun mu ic terlemey? benim kalp de hizli kansizliktan olabilir belki benim de ter hem de nabiz
cadiozycim senin kan degeri nekadar surede yukseldi benim icin gec mi kaldilar ???
Canim pekmezden yukseldi ama sanirim. Demir hapini 20.haftadan beri iciyorum. Bir ay once tahlil yapilmisti 11 cikmisti. Bu ay 11.3. Demir hapini dogru icersen hemen yukselir canim.
tubişim canım benimm aminnnn inşallah...özimm herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canım
maşallah sizee
Rabbim en kolay şekilde bebişini kucagına almayı nasip eylesin inşallah.
bu arada ultrasonda benim yusufcuga 3,050 civarı denildi
doğdugunda 3.410 gr dı.
bizde az ölçtü. bakalım sizin minik tosbaa nekadar doğucak
hapla hemen yukselir mi? senin cok yukselmeyince kokrtum. ben seker yemiorum pekmez bana olmuyor gibi.
tubişim canım benimm aminnnn inşallah...
genelde öyle dedi bizim arkadaşlar da. ultrason az ölçüyormuş ama bakalım hayırlısı canım. sağlıklı olsun da önemli olan. gerçi benden ne kadar tosun bir bebek çıkar o da tartşılır :)))
yükselir tabi canım. doğru şekilde aksatmadan kullanırsan yükselir. düşünsene benim kanım 18.haftada düşmüştü. doktor o zaman verdi. ama bazen dikkat etmedim yoğurt filan yedim 2 saat olmadan.. ilaç da fayda etmedi tabi. benim demir depoları filan da boş ama. benim kansızlığım varmış herhalde gebelikten önce de. hiç bakılmadı ki demir depolarına filan. gebe kalınca çocuk kandakileri çekti depolar da boşolunca kanım bir türlü yükselmedi.. merak etme seninki de yükselir.. hem bak senin tansiyonun filan da düşmüyor. ben sabahları çok yaşadım.
evet canım evdeyim artık şükür. dinlenicem inşallah. gerçi duramıyorum evde de :=)halsizlik fln var bende de miskinlik.. sen artik evdesin demi canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?