Bol bebiş topiği

ayşeee okurken nefesimi tutmuşum resmen,okadar heyecanlandım ki... Rabbim size bağışlamış çok şükür, çok sevindim ayşemm, mis kokusunu bizim yerimizede çek,süt gibidir şimdi o Allah bağışlasın,en kısa zamanda resminide görürüz inşallah.

Ayşecim, Allah ne bebeğini sensiz, ne de seni onsuz bırakmazsın, benim duam budur güzelim!
Çok sağol duaların için canım.Allahım kimseyi yavrusundan ayırmasın..

Elimden geleni yapıyorum inanki.Emzirirken yaşadığım acı onun hazır mama yemeye mecbur bırakmanın acısından çok çok hafif.İçim yanıyor o hazır mama yemek zorunda kalınca

Ayşem nasılsın canım kuzun nasıl topkekini kucakladın çok mutlusundur pek tabii:)))
Çoook.Zor bi haftaydı benim içinde kuzum içinde.İnşallah daha beter günler olmaz

Çok şükür canım.Bin şükür yanımda kuzum.Acılarımı hafifletmenin tek yolu onun sesi zaten...

Aldım almazmıyım.3 tane krem aldım lansinoh dışında.Silikon meme ucu aldım.Ayvaçekirdeği kaynattım.Zeytinyağı sürdüm,ısıttım soğuttum onu da sürdüm,kendi sütümü sürdüm,ceviz kapattım.En son süt sağma makinası aldım onunla rahatladım.Yazarım uzun uzun denediklerimi.
Spinal oldum bende.Narkoz istemiyordum zaten.Hoş o anda kimse bana bişey sormadı ama belden iğne vurduklarında anladım:26:

Ayşecim bebişinin fotosunu görmek isteriz.

topkeki görelim biiiiii
Koyacağım fotosunu ay kızımın.Bekleyin accık

Ay canımm.İnanın o kadar özledimki burda saatlerce sohbet etmeyi.

Oyh... İnan doğurdum bende diye yazmışsındır diye yıldırım hızıyla okudum geçmişi Hala tek parçasın demek
Allahım hakkında hangisi hayırlıysa onu versin doğum şekli olarak.

Biraz geç bi cevap oldu ama ağrıların çok normal canım.Bebek ters döndüğünde ve ağırlaştıkça artıyor o pelvik ağrıları dedikleri kasık ağrıları.Sertleşmede çok normal.Hiç sıkıntı etme bunları.İnşallah herşey yolunda gider sonuna kadar.

Allah halimizi iyi etsin.
resmen kocamı parçalamak istiyorum,onu elime alsam............................................. artık gerisini yazmayayım siz düşününnnn
Kız sakin Hormonların üstüne tuz biberoluyor bu kocişler.Bebişi düşün mutlu ol,boşver şmdi herifi falan

Anaaam twetyini yesinler senin tosbaaa. Güle güle huzurla uyusun inşallah içinde.Kız sen parkyatak alcam demiyormuydun yoksa bu lohhusalık benim hafızamımı sildi:44::44::44::44:

Allah razı olsun canım benim.Dualarında olmak ne kadar güzel.Arkadaşım da demişti yüzlerce çeşit var,iyiki burada değilsin seçmek çok zor olurdu diye.Seçimini görmek isteriz bizde

Kizlar bizim kucuk melegimizin durumu iyi degil. Dualariniza ihtiyacimiz var. Doktor; durumu bekledigimden de kotu dedi. (((( aklimdan cikmio o minik elleri, o minnacik yuzu (
Kuzum benimmmm. Allahım Şafi isminle şifa ver bütün sabilere.

İnşallah canım.Normale odaklanınca sezeryanın sıkıntıları daha bi zor geldi galiba bana.Herkesin söylediğine göre yine çabuk atlatmışım.Az önce misafir vardı kadın öyle diyor.İyi ayaklanmışsın ben yataktan kalkamıyordum diyor.Çok şükür her geçen gün daha iyi oluyorum.İkinci konusu ise aklıma bile gelmesin istiyorum

Çok güzelmiş battaniyeniz Güle güle örtünün inşallah.2 hastane çıkışı setinin,3 tanede normal olmak üzere 5 tane penye battaniyemiz var bizim.Kapitone dedikleri incecik olanlardan.O kadar çok kullanıyoruzki 1 haftada 2 kez yıkadım hepsini.Diğer kalınları evde kullanmıyorsun zaten.Yelek için de havalar daha iyi olduğundan sürekli penye battaniyenin içinde.Çapağı,kakası,maması,kusmuğu derken çabuk kirleniyor.Civilde 10 tl olan battaniyelerden alabilirsin.

Çok sağol Phiaamm.Allahım sana da çift çift nasip etsin inşallah.Kolayca doğuruver kuzularını innnşalllahhhh

Ay yerim ben senin parmaklarını.Benim kızda hastanede aldı elini böyle.Hemen foto çektiler.Bir daha almasın diye elcik giydiriyorum artık.Babası 5 yaşına kadar emmiş de
Değerimiz düşmedi de yükselmedi de.Bekleyelim cilt rengini takip edin dedi dr.Sürekli kan almak istemedi.İnşallah sıkıntı olmaz bi daha.

Ah bu drlar insanı delirtir kuzuum.İnşallah iyi bi dr bulursun da için rahatlar.
Çok sağol cnaım.Darısı sizlerin başına inşallah.

Çok sağol canım.Amiiin.Çok şükür kurtulmuşsun dırdırdan.Rabbim ol diyecek inşallah o zaman olacak canım benim.Sen elinden geleni yaptın,Allahım ol der hemen inşallah.

Çok sağol leylacım.Hiç bitmiyor sorunlar maalesef.Ama onlar için değermiş
Denedim canım zeytinyağını da denedim.Ağrılarım hafifledi çok şükür.Çok ayakta durduğumda kasık ağrım oluyor,göğüslerimde şiştiğinde oluyor.Sık sık sağıyorum artık.Ancak böyle çözebildik bu sorunu.

Hatırlıyorum tabi hatırlamazmıyım.Elimden geldiğince geleceğim buraya.Özelden mesaj atarsan da cevaplarım sorularını.Belki geçmişi okurken gözümden kaçar yazarsan.
Emzirmeyi sağarak aşmaya çalışıyoruz.Dayanabildiğim sürece emziriyorum,gerisini sağıp veriyorum.İnşallah düzelecek.
Sarılığımız hala aynı değerde.Beklemedeyiz artık.
Çok sağol güzel duaların,dileklerin için.

Aysecim cok guzel anlatmissin.cok duygulandm.allah saglicakla buyutmek nasip etsin.
Amiin canım.Allahım hepinize kolay doğumlar nasip etsin.

okurken çok duygulandım tutamadım kendimi..
Rabbim kuzunu sana bağışlamış Allah analı babalı büyütsün inşallah..
Hayırlı bir evlat olsun..
Amiin.Hepimizin evladını bizlere bağışlasın Rabbim.Acılarımızın tek ilacı onların varlıkları...

Aysecim yavrunu sag saglim kucagina aldin. Artik o zor anlarini aklina getirip uzulme. Hersey olacagina variyor. Sen dogum yaptin ve hifani kucagina alip kokluyosun.darisi bizlerin basina. Hifamizin fotosu yokmu. Gorelim su topkeki :)
Koyacağım inşallah resmini kuzumun.İnşallah sizler daha kolay ve güzel doğumlar yaşarsınız.

Allahım sizlere daha kolay doğumlar nasip etsin inşallah.Gözünüzü korkutmak istemem yaşadıklarımla.Herkesin yazısı farklıdır,Rabbim hayırlı yazırlar yazsın hepimize.

Aynı şeyleri hemen hemen bende yaşadım Ayşecim.Sadece normal doğum yaptım ben.36.haftada olunca çok korkmuştum ama şükür her şey unutuluyor.Rabbim sağlık versin ikinizede
Erken olunca daha çok korkar insan haklsın.Amiin hepimize versin canım.

Çok şükür tabi.Bin şükür hemde.Kokusunun tarifi yok maalesef.Nefesimi kesen bi masumiyet kokusundaki..Allah yavrularımızı bizlere bağışlasın...

Ayşem çok güzel yazmışsın inan okurken boğazıma birşeyler düğümlendi..
Zor günler yaşamışsın canın çok acımış ve hatta şuan bile acıyor belki ama en büyük hediyen yanında. Hifan kucağında.Rabbim onu size bağışlasın.. Sağlıklı uzun ömürler versin size...
Amin canım bakalım ben neler yaşıycam.Hayırlısıyla sağlıkla gelsin dünyaya. Acı çekeceğim bunu biliyorum normal de olsa sezeryan da olsa epey bağırcam. Rabbim hepimiz için hayırlısını nasip etsin.Hifayı çok merak ediyorum...öpüyorum ikinizi de...

park yatak da aldık kuzum. ben beşik istedim yatak odasında yanıma. kocam güvenli değil dedi durdu. park yatak da aldık yatak odamda o. yatağımın yanına çekiştircem. ben bunları çekmeceli diye çok beğeniyordum. bir de ucuzundan beşik alalım dedim ama babamız işte kızına kıyamadı.. beni olsa bu kadar düşünmez :))..tospaa artık bir ona yatsın bir buna. hangisini arzularsa küçükcadııı...

Son düzenleme:

bende cok erken oldugunu düşündüm o yüzden yaptırmıycam zaten doktor öyle deyince kafam karıştı sadece ben adetimin gelmesini bekliycem hayırlısı artık inş olmustur hala sağ kasıkta belimde agrı var

Kızlar nasılsınız bakalım ben yi değilim hemde hiçç eşimi görmek istemiyorum
Elimde değil
İçime sindiremedim yıl dönümünde yaptığını hala aklımda dolamıp duruyor. 6 yıl bekleğimim 3 yıldır evli olduğum adam neden ilk yıllarda bana bunu yaptı hazmedemiyorum bugün diyor neden sinirlisin neden böylesin
Gitmek istiyorum evdennnn

Çok duygulandım yaaaaaaa Allah sana bağışladı bebeğini. inşaallah sağlıkla büyür saliha olur dualarım seninle

Ayşecim çok şükür bebeğin seninle maşallah Allah hiç ayırmasın annesinden babasından, bahtı güzel olsun .. Bol bol kardeşleri olsun :):)

Bana gelince düşük yapıyorum kızlar, hakkımızda hayırlısı Allahıma çok şükür daha kötü şeylerden şüphelendiler öyle olmadı .. Nerdeyse düştüğüne sevindim .. Zamanı değilmiş demekki ..

Özlem, dilek, inci ve ismi aklıma gelmeyen tüm hamilelerimiz doğum anlarını ve bebişlerini anlatıcak yakında inşallah çoook kolay doğurursunuz .. Sizin gibi iyi niyetli annelerin çocukları çok şanslı olucak ..

Bekleyen herkes ümitli olsun , Allahım bu güzellikleri hepimize yaşatıcak ..

Allah'a emanet olun

aynen ben gibisin sinirlenince o an sinirlendiğim kişiyi görmek istemiyorum
bizde küstük dün çiçeklerle iş yerime gelmiş
yemeğe gidelim diye neyse gittik aradaki buzlar çözüldü ama ben çok kırıldım
bizimde evlilik yıl dönümümüzde kongredeydi
bir sonraki gün erken kalkıp evi temizle ütü yap eşinin sevdiği yemekleri yap sonra beni arayıp ben dışarda
arkadaşlarla yemek yiyecğim sen beni bekleme dediği an öyle bir sinirlendimki
gözlerimden yaşlar boşaldı birde haklıymış gibi bana kendini savunuyor
sonuçta bizimde daha yeni üçüncü yılımız
Rabbim hayr eylesin bu erkekler niye böyle
mutlu etmek mutsuz etmekten daha kolay ama anlamıyorlarki yada işlerine öyle
geliyor evden gitmek istiyorsun ama nereye gideceksin şahsen benim burda hiç
tanıdığım olmadığı için bir yere gidemiyorum
arkadaşlarada gidemem öyle dualar edip kuran okuyorum
zannediyorki gebelik kaprisi bendeki oysa öyle değil belki
hormonlarım tavan yaptığı dönemler olmuştur
ama rabbime şükür bebeğim şimdilik beni hiç üzmedi
sende canını skma ne yapalım böyleler Rabbim
içlerine peygamberin eşlerine duyduğu sevgiyi merhameti koysun...

Aysecim
Canim bazen heyecanla ve bazen de uzulerek okudum yazini. Ama sonunda minik prensese kavusunca bu duygularin yerini sevinc aldi. Tum anlattiklarin onu gormenle gecmistir insallah. Allah insallah saglik ve mutluluk versin minik Hifaya. Kendinize cok cok iyi bakin ve gerideki dogum yapacaklara dua etmeyi unutma:)

tekrar geçmiş olsun..çok şükür ki ikinizde
iyisiniz gönül isterdi normal doğum olsun ama bazen insan istesede olmuyor
dediğin gibi aldığın bir duanın hürmetine erken doğuma alınmışsın
geç kalınmadan hifanın kucağına aldın Allah bağışlasın amelini salih etsin..

Ayşeciğim gözün aydın olsun...Güle güle büyüt yavru kuşunu... Herkesin acı tatlı bir doğum hikayesi oluyor elbette Ayşe...Sabah sabah tutamadım kendimi ağlattın beni maşallah size... Mutluluklar dilerim canım...

canım benim 10 gün olmuş geçeli. niye kendini bu kadar üzüyosun
haklısın malesef erkekler bazen çok düşüncesiz olabiliyorlar inan sadece seninki değil...
insan bazen yaptığı fedakarlıklara acımıyo değil...
hiçbir şeyi haketmediğini düşündüğün zamanlar oluyor.
ama artık geçmişi düşünerek kendine eziyet etme tatlım yapacak bişey varsa yap yoksa dua etmekten başka çaremiz yok .
eğer seni anlayabilecek biriyse otur konuş anlat güzelce.
ama aynı tas aynı hamam dersen hiç içini bile dökme derim.
bizim çok güçsüz olduğumuzu düşünüyorlar. hamileliğe sığındığımızı sanıyorlar.
gündüz gelsen dertleşirdik ben akşamları giremiyorum genelde.
şimdi nasılsın kuzum geçti mi sinirin?
dün alışverişte ne yaptın?

hayırlı sabahlar kızlaarr nasılsınız?
cumanız mübarek olsun. Rabbim maddi manevi dertlerimize şifa versin inş.
birazdan kuzumla kahvaltı yapacağız dileyen olursa bekleriz
sonra da Kuran okuyacağım inş Rabbim kabul etsin
yuvalarımıza saadet huzur bereket muhabbet nasip etsin
yavrularımızı sağlıklı sıhhatli hayırlı imanlı kılsın inş.
bizlere de kolay doğumlar nasip etsin canlarım duamdasınız...

hayırlı sabahlar kardelen amin canım inşallah..
size afiyet olsun biz erkenden yaptık hoş erkende
yapınca kahvaltıda pek bir şey yiyemiyorum neyseki
yarın tatil güzelce yaparım artık
duana amin diyorum duanda olurum inşallah..

sağol canım size de şifa olsun artık :)
evet benim de erkenden canım istemiyor bilerek geciktiriyorum.
tek başına da pek keyfi çıkmıyor tatil günlerinde ailecek kahvaltı yapmaya bayılırım
inş canım hepinizi katıyorum Allah kabul etsin.

sağolasın canım sizede şifa olsun
erken kalktığımda zaten uykusuz oluyorum
hele dün gece epeyce deprem korkusuyla uyuyamadım
eşimde nöbetteydi neyseki geç vakitte uykuya dalmışım
yine saçma bir sürü rüya gördüm):
kahvaltıda bunların etkisindeydim:))
neyse canım sen kahvaltını yap afiyet olsun..

Allah razı olsun canım.
nerde yaşıyorsun canım ya deprem sık mı oluyor.
bende bebeğim titreyince sıçradım deprem oluyor diye
hepimizde bi deprem korkusu hayırdır inş.
ayy eskiden annem de hergün kahvaltıda ne rüya gördüğünü anlatırdı bize. o aklıma geldi :)
hayır olsun inş canım.
eşim gececi olduğunda bende çok zor uykuya dalardım Allah yardımcın olsun canım.
sağol tatlım kalkıyorum şimdi tekmeler başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…