Bol bebiş topiği

senden de canım.. aslında sık olmuyor da buaralar
hareketli ben erzurumda oturuyrm
allah sonumuzu hayr etsin..
önceleri çok görmezdim de gebe olduğumdan beri çok rüya görüyorum
ben anlatamıyorum çünkü gerçekten saçma:))
sen kendini çok aç bırakma yine görüşürüz..

Pınarcım, herşeyde bir hayır vardır. Rabbim sana yeniden bir bbebiş nasip edecek tabi ki..

Zamanı değilmiş.

Kendini üzüpte moralini bozma.

İyi dileklerin içinde Allah razı olsun.

Buralardan ayrılma. Biz her zaman burdayız.

Ümidimizi hiç kaybetmiyoruz. Rabbim yeter ki dermansız dert vermesin.

Bu arada kızlar hayırlı Cumalar...

pınarım herşeyin hayırlısı canım hiç bozma moralini. en azından hamile kalabildiğini gördün.
Rabbim ol dediğinde olacak. topiğimizde kaç kez düşük yapanlar var. umudumuzu hiçbir zaman yitirmiyoruz. çok öpüyorum seni.

çok geçmiş olsun kuzum inşallah kısa zamanda kolun iyileşir.
evet bende çok yogundum birkaç gündür. sık gelemedim. ama sizleri çok özledim

oyyy maşallah sana, tam ısırmalık olmuş bu tubiş Allahım esirgesin ,anne karnındaki gibi emiyorlar parmaklarını bal akıyo sanki :)))

çok çabuk büyyolar yaa.
Darısı başına canım.acıktıgında ağlamıyor. yatagındayken gelen 'cok cok' seslerinden parmagını emdiğini ve acıktıgını anlayıp emziriyorum çok komik bir çocuk bu yaa

yha en sinir oldugum konu bu zaten. tuvaletin bile mescitten daha çok önemseniyor olması.
herneyse. olmamasından iyidir.
evet ya Maşallah büyüdükçe sevimli oluyorlar.
emziği bende sırf tatlı duruyor diye almıştım. ama şimdi istemiyor. hemen ağzından atıp parmagını sokuyor ağzına.
bakalım ilerde alırmı. çok yakışıyor çocuklara emzik yaa

kardelencim bu günlerde çok yoğundum. ama artık daha sık gelirim inşallah

oyy yirim ben onu. kocaman olmuş maşallah tubişim. biz de o günleri görecek miyiz....

görüceksin özimmm,senin bebişinin de çabuk çabuk büyürkenki resimlerini görcez inşallah...
inanamicaksın zamanın nasıl çabuk geçtiğine. her anın tadını çıkartmaya bakmak lazım

ayşemmm tekrardan hayırlı olsun kuzum.
hızlı çekim bir doğum olmuş sanki. ama bebişin sağ sali kucagında ya önemli olan bu.
göğüs ağrısı,dikiş ağrısı,gaz sancısı... hepsi yarım saat geç kalınmış oldugunda olabiliceklerden daha iyi bence.
Hamd olsun. gelip geçici şeyler.İnşallah kısa zamanda çok daha enerjik ve iyi olursun
özlüyoruz seni...

yha en sinir oldugum konu bu zaten. tuvaletin bile mescitten daha çok önemseniyor olması.
herneyse. olmamasından iyidir.
evet ya Maşallah büyüdükçe sevimli oluyorlar.
emziği bende sırf tatlı duruyor diye almıştım. ama şimdi istemiyor. hemen ağzından atıp parmagını sokuyor ağzına.
bakalım ilerde alırmı. çok yakışıyor çocuklara emzik yaa

kardelencim bu günlerde çok yoğundum. ama artık daha sık gelirim inşallah

hoşgeldin canım iyisin inş.
evet bence de çok yakışıyor emzik
çok merak ediyorum bizimkini yaa zaman geçmiyor sanki
bizde haftaiçi çantamızı hazırlayacağız inş
ayşe korkuttu beni. yanıma göğüs kremi göğüs pedi filan da alıyım inş.
silikon uç almaya gerek var mı acaba :26:

ben çantama göğüs kremi ve pedini koydum canım. silikon uç almayı da düşünüyorum daha doğrusu eşim alalım bulunsun diyor. annem de kardeşimi emzirirken kullanmıştı o uçlardan. hatta göğüslerinin kanadığını kardeşimin o halde emmeye çalıştığını hatırlıyorum.. zor günler bizi bekliyor. Allah yardımcımız olsun..

evde olmak ne güzel birşeymiş yaaa... işyerinde koca göbekle birşeyler yapmaya çalışmak merdiven inip çıkmak yokkk: 21:
Allah çalışan hamişlere yardım etsin..

pazartesiyi de hayırlısıyla bir atlatırsam çok daha iyi olacak. hayırlısı neyse o olsun..Biliyorum canım acıyacak çok acıyacak belki de.. Buna kendimi şimdiden hazırlıyorum..Ama biliyorum ki hepsi geçecek zamanla.. Küçük sıpanın burnunu sıkıcam poposunu ısırcam sonra :))

hmm anladım canım bende liste yaptım ama sürekli eksik var mı diye düşünüyorum.
evet ilk günler emzirmek sıkıntılı oluyomuş canım amin inş kolay atlatırız.

güzel de bazen zaman geçmiyor canım
tabi bu halde çalışmak daha zor olurdu eminim :26:
inş kendini kasmazsan acımaz canım iyi düşün iyi olsun inş.
aynen bende öyle diyorum sol tarafıma bi bastırıyor nefesim kesiliyo doktora soracam orası neresiyse doğunca ısırıcam inş

hmm anladım canım bende liste yaptım ama sürekli eksik var mı diye düşünüyorum.
evet ilk günler emzirmek sıkıntılı oluyomuş canım amin inş kolay atlatırız.

aynen canım kaç kere döküyorum sonradan topluyorum ben de.. ben iki çanta yaptım bir de bebek çantası. bavula mı koysam acaba:44::44::44::44::44: çok mu eşya götürüyorum acaba...amann neyse kociş taşıyacak sırtımda taşımıycam ya

sorma canım ya yollarda işe giderken tansiyonum düşüyordu gözlerim kararıyordu bulduğum kaldırım kenarına oturuyordum.. çok şükür hepsi geride kaldı...
dimi ama iyi düşünelim iyi olsun. hatta ben hayal kuruyorum çok kolay geçecek.. direk kapıdan gelecek benim kızım

ben tacı sana mı devredeceğim canım? ipekle aranızda pek yok gibi ama.seninki daha mı önde? i

fazla evham yapmamak lazım ya en kötü ihtimal 2 gün kalırız yeter inş koyduklarımız.
bende alıp koyması kolay olsun diye kendi çantamı ayrı yapıcam inş canım.
kirli torbası da koymak lazım bak şimdi aklıma geldi.
bir de doğunca bebeği hemşireler giydiriyor ya ilk giyeceklerini ayrı poşete koymayı düşünüyorum hazır olsun diye.
hatta doğuma giderken hemşire istiyomuş bebeğin kıyafetini.
evet canım nasılsa arabada duracak senin için rahat etsin eksik olmasın da fazlasını geri getirirz inş.

ay canım benim ya atlattın çok şükür. ama bi yönden iyi oldu demi iznini doğum sonrasına aktarmak için kullanmadın.
inş bebişle daha güzel geçer.
bende diyorum daha kolay bi yolu yok mu sıkılınca karnıma bastırsam da çıkıverse diye :)
eşim de sağolsun çok destektir merak etme ebe bastıracak zaten diyo gıcık. :18:
sanırım senden sonra sıra bende canım.
aynen aramızda pek yok ama benim riskim var bakalım salı günü ne diyecek :18:

ben aldım kirli torbası da aldım boş poşet çantalar da aldım..kağıt havlu da aldım normal havlu da. kolonya aldım tarak toka çorap yelek ceket...
canım bebeğin ilk giyeceği kıyafetleri ve bezini battaniyesini bohça yapıp içine koymak gerekiyormuş..öylece hemşireye vercekmişiz..
ben iki takım da yedek çamaşır aldım bebeğe. bir peluş bir de kapitone battaniye koydum. küçük havlular aldım mendiler aldım.
bizim ev uzak hastaneye. o yüzden elime geçeni koydum gibi oldu :))

inşallah zamanında gelir küçük erkeğin canım. hayırlısıyla sağlıkla gelsin..
evet canım aktarayım diye son 3 haftaya kadar çalıştım ama biraz zorlandım bir de sıcak olunca havalar.. benim motor su kaynatıyordu işe varana kadar
dimi ya bastırsak hemen geliverse :)) hatta hiç hastaneye gitmesek böyle evde kendi kendimize doğuruversek :)) hastane insanda ne kadar da olsa strese sebep oluyor.. beyaz önlüklüler o hastane kokusu

kızlar sizlere birşey danışacağım. mağazaya park yatak almak için girmiştik ama nerdeyse bütün eksiklerimizi aldık
tabi biraz acele oldu düşünemediğim şeyler oldu malesef
ev tipi ana dizleri var ya ben ondan istiyordum doğduğundan itibaren kullanılır ben mutfaktayken yanıma alırım filan diye..
neyse bide oto koltukları vardı. annem de nasılsa bunlar mecburi artık, hem arabada hem evde kullanırsın dedi
bende düşünemedim aldık bi telaş.
ama şimdi pişman oldum :26:
tam yatmadığı için doğumdan itibaren kullanamam en azından 5 aylık olması lazım zaten 13 kiloya kadar olanını aldık
yani çok az kullanıcaz gibi duruyor. mağaza da değişim yapmaz heralde hemde ev tipi olanlar daha rahat.
ne diyosunuz ayrıca ev tipi olanlardan alayım mı yoksa içine battaniye filan sersem biraz düzleşse kullanılır mı ilk zamanlar?

canım ben de senin gibi evde de arabada da kullanırım diye aldım ama sonradan bir kaldırdım eşek ölüsü gibi.içinde bir de 3 kilo çocuk olacak. ben onu kaldıramam ki oraya buraya taşıyamam dedim. bir de dediğin gibi içi çok rahatsız sevmedim bende. saolsun anacığım da aynı fikirde olduğu için bize hediye ev tipi ana kucaklarından almış. ötekini arabada ve dışarı çıktığımızda kullanırız. ev tipi olanı da evde kullanıcam..
oto koltuğu doğumdan itibaren zorunluymuş biz mecburen arabayla beraber aldık..ama dediğin gibi benim de hiç içime sinmedi..

hmm evet bez filan da vermek gerek demi hiç düşünmemiştim sadece giyecekleri aklıma geliyo ne kadar tecrübesizim ya
bende hastane çıkışından hariç iki takım daha koyacağım inş. ağız mendili filan.
bizim ev de çok uzak üstelik doğumdan bir hafta sonraya kadar annemde kalacağım için yaklaşık 2 haftadır liste yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…