Bol bebiş topiği

evet içi çok rahatsız bebek gömülür gibi geldi bana da. battaniyesiz kullanılmaz gibi...
bir de bebeği uzun zaman içinde bırakmamak gerekiyormuş kemik gelişimini engelliyomuş sürekli aynı pozisyonda olduğu için.
bizde alalım inş ya onlar daha kullanışlı. çok masraf yaptık gibi de ne yapalım nasip olursa ikinciye de kullanırız inş.

aynen canım ben de öyle diyorum. zaten cesaret edebilirsem ikinciyi çok fazla geçmeden yaparım. hazır bebek bakmaya alışmışken ikisi beraber büyümelerinden yanayım.. Tabi herşeyin hayırlısı. Önce bunu bir doğurayım da :))
evet onu bana da söylediler uzun süre içinde kalmaması lazımmış..
aslında ucuzları da var. hani çok iyi birşey istemiyorsa 40-50 tl ye alırsın.. oto koltuğu olanlar daha pahalı..

ilkini hakettik de ikinci kaldı kız düşündüklerimize bak
kocam duysa inanmaz da ben de çok arayı açma taraftarı değilim canım
arkadaş gibi büyüsünler diyorum ama bakalım doğumdan sonra ne derim
aynen canım arkadaşım 50 ye almış gayet kullanışlı hem sağa sola hem de öne arkaya sallanıyor bilmem anlatabildim mi :)
10 aylık bebeği var hala kullanıyor bişeyler yedirirken filan.
bir de mama sandalyesi alınacak tabi onu daha söylemedim kocişe

canım ben ilk doğumumda hiçbirşey almamıştım emzirmeye dair. ama acısı dayanılmaz olunca dr umun önerdiği lansinoh kremi almıştım.
mucize gibi birşey. hemen onarıyor.
bu kremi kesinlikle almanı öneririm.
bu hamileliğimde indirimde buldugumda hemen aldım. ihtiyaç olucagını biliyordum çünki.
agrı başladı bende kullanmaya başladım. hamd olsun çok ilerlemeden geçti.
silikon uç almadım hiç ama bulunsun diyorsan al çantanda bulunsun. ne olur ne olmaz...

ozicim bende her seferinde 2 çanta yaptım.
bebek çantası ayrı benim çantam ayrı.
çok daha kolay oluyor
çok iyi düşünmüşsün...

canım benim bence hiç de çok degil. gerekli olanları,alman gerekenleri almışsın zaten.
bizim hastanede sadece kıyafetlerini istediler. bez felan kendileri takmışlardı.
3 hastane çıkışı koymuştum, 2 tanesini kullandım.
kirlenmemişti ama ben sıkıntıdan hem bebişin hemde kendi üzerimi değiştirmiştim.
agrım fazla olmayınca ugraşıcak şeyler arıyordum
havlular çok iş görür.ben unutmuştum koymayı.
battaniye ben de 2 tane almıştım ikisini de kullandım.
karbonat ve pamugu da unutma emi? bebişin pamukçuk olmasın

canım ben mama sandalyesini ikeadan almıştım.
hem uygun hemde oyuncaksız oldugu için çocugun dikkati oyuncaklara değil yiyeceklere gidiyor.
ayrıca temizliği çok kolay.
kaldırmak istediğinde parça parça oluyor. heryere sıgıyor.4 tane ayak + tepsisi + oturma kısmı
bizimki mesela bazanın altında :) yusufcugun büyümesini bekliyor

hepsi aynılar işte.
Kafamı takmasam o daha rahat oluyor farkındayım,ben kendimi böylede kabul ettirdim tamamdır diye düşünür eminim.
Varya memlekete gidecektim ama yollarda rezl olurum diye durdum. bayramıda geçirip öyle dönerim dedim. ama durdum işte.
Seninki arkadaşlarıyla yemeğe gider benimki maça gider. bizim resmi nikahla düğün tarihimiz arasında 10 gün var,her yıl istediği tarihe yıl dönümü diyor düğüne daha var yıldönümüne daha var. ileri zeka madem öyle beni dinleseydin en başta ikside aynı gün olsaydı. diiinlemedi beni.

Amen ne düşünürse düşünsün hiç umrumda değil. dün sinirlenme nedenim bana 19 eylülde kutlayacağız demesi ve hiçbir b... yapmamasıydı. yoksa 10 gün geçti elbet aradaki buzlar eridi.

Dün oğluşuma çok tatlı atl açma seti aldım ayılı mavili kadife
Havlu,krem renk bazen %100 pamuk battaniye,krem kadife battaniye.kadifesi ince çok kullanışlı olacağına eminim.
3 tane kemıl krem renk çorap
3 patikli pijama
2 uzun kollu badi
2 pijama takimi
3 beyaz mendil
şampuanı pişik kremi sabunu bebe yağı
Bana göğüs pedi yeni doğan ıslak mendili
gaz çıkarırken omzuma örtmeye mendil
bunların hepsine indirim dahilinde 175 tl ödedim.

evet canım bende arkadaşımda gördüm o da çok uygun almış ve kullanışlı olduğunu söyledi
hatta 6 aydan sonra oturmaya başladı banyosunu da onda yaptırıyodum çok kolay oluyo tek başıma hiç zorlanmadım dedi.
bana da mantıklı geldi. gerçekten banyoda da kolaylık olur her zaman 2. kişiyi nerden bulalım :)
büyüsün de otursun inş annesi bide minder yapar ona

Kızlar nasılsınız bakalım görüşmeyeli. baya işlerim vardı bugün aile hekimine gittim ilaçlarımı değiştirdim bakalım kabızlığa çare olacakmı ?
Bildiğiniz gibi dün alışverişe gittim çok yakın bir arkadaşımla. eşimle tartıştığım için gece 1e kadar eşime göstermedim aldıklarımı tartışmadan önce ben gösteryim sana dur bakma dedim tartışıncada göstermedim inadım kırılana kadar.
Neyse derdimle sıkmayayım sizi
Aldıkalrımı yazıyorum sizlere,keşke resimlerini ekleyebilseydim.

Havlu,krem renk bazen %100 pamuk battaniye,krem kadife battaniye.kadifesi ince çok kullanışlı olacağına eminim.
3 patikli pijama
2 uzun kollu badi
2 pijama takimi
3 beyaz mendil
bunların hepsine indirim dahilinde 175 tl ödedim.

Aldığım uzun kollu badilerle altlarını takım yaptım aynı renklerden.
Kapı süsü ve sepetin ikisi 50 tl tuttu dedim onlarıda babası alsın hep ana hep ana nereye kadar
Sizler kapı süsüne ne kadar ödediniz kızlar. bir yanım yaptır hasrte kalmasın diyor bir yanımda israf yaoma diyor bilemedim şimdi :44::44::44: aldıkalrımın fotosunu çekebilrsem ekleyeceğim akşam

Amen ne düşünürse düşünsün hiç umrumda değil. dün sinirlenme nedenim bana 19 eylülde kutlayacağız demesi ve hiçbir b... yapmamasıydı. yoksa 10 gün geçti elbet aradaki buzlar eridi.

3 patikli pijama
2 uzun kollu badi
2 pijama takimi
3 beyaz mendil
bunların hepsine indirim dahilinde 175 tl ödedim.[/QUOTE]

canım benim boşver üzülme bebişi de üzme artık annesi
inş bebeklerimizi kucağımıza alınca onları düşünme fırsatımız olmayacak hep bebişle ilgilenelim onlar da çatlasın
aldıkların da hayırlı olsun canım Rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inş.
ben kalın alt açmalardan almadım canım nevresimi diken terziye diktiricem yine aynı kumaştan inş.
kullan at alt açmalar var ya onlardan aldım çantada yer kaplamaz. diğeri çok kalın onu evde kullanırız inş.
battaniye çok kullanılıyomuş canım bizim de 2 tane penye bi tane peluş var 1 penye 1 kadife almayı düşünüyorum bende inş.
chicconun bakım setli çantasını alınca malzemeleri de içinde çıktı canım ben fazladan sebamedin şampuanını aldım.
ağız mendili de 12 li aldım. yeter inş.
güle güle kullansın bebişin canım.

aldım tubişi aldım unutur muyum hiç? benim çantam iki tane bir de bebeğin çantası üç çantayla gidiyoruz :)))
o lansinohtan bir tane daha mı alsam acaba? ben yanıma da aldım da tüp pek küçük geldi gözüme.. gerçi doğumdan sonra da alırım en kötü ihtimal internetten söylerim. Ayşe de lansinoh aldı diye biliyorum ben ama acaba fayda mı etmedi başka markalar aldım yazdı.. ben bütün umutlarımı o kreme bağladım. yara olmamalı..tubişim bir de bişi sorcam bebiş doğduktan sonra ağzına şekerli su verilmesi sarılığı önlüyormuş diyorlar.. şekerli su da verdireyim diyorum. hemşireler karşı çıkabiliyormuş ama çaktırmadan damlatırız ağzına :))sen ne diyorsun?

senin dediğin ana dizi diye geçiyor galiba canım. fiyatı da güzelmiş bence düşenebilirsin..
mama sandalyesini de hele bir oturmaya başlayalım ondan sonra düşünürüm dedim tubişin dediği gibi ikeadan filan almayı planlıyorum bende..

bizimkilerin çoğunu annem aldı zaten canım.
bende süsleme işini eşime bıraktım ama aklına gelir mi bilmiyorum
ilk bebek insan bi heveslenir ya ben gelip gidip eşyalarına bakıyorum ona da gösteriyorum çok tatlı demi baksana diye alırken baktık ya diyo anlamıyorum bu erkekleri
kapı süsü fiyatı sormuştum 15 tl demişti canım.
fotoları bekliyoruz canımcım

bugün kadının biri avm de bana dedi bebeğin oğlanmı ?
Sadece karnın var başka hiçbiryerin yok o yüzden oğlan dedim dedi
Hoşuma gitmedi değil

kardelen1208 canım ben milupanın süt artırıcı çayını aldım. 14 tl birşeydi. burdan bir arkadaş söyledi.
karapisso canım aldıklarını göreydik merak ettik :) güle güle iyi günlerde kullanın inşallah canım. çok da iyi fiyata almışsın.
kıyamam sana boşver sen küçük erkeğine bak.. adamları kafaya takarsak kendimize yapıyoruz. ben kapı süsü almadım canım. söz de babamız yapacaktı. seneye yapar inşallah tam tospağa işteeeeeeeeeee

bugün kadının biri avm de bana dedi bebeğin oğlanmı ?
Sadece karnın var başka hiçbiryerin yok o yüzden oğlan dedim dedi
Hoşuma gitmedi değil
ayy yerim o göbüşü ben. minik zeytin kendini belli de edermiş ben erkeğim diyor baksana dışardan bile..
Kizlar cok yakin arkadasimdan guzel bir haber aldim. Ikizlere hamismiss :)))) 12 haftalik. Rabbim onlari bize bagislasin :)

ayyy ne güzel incim. Allah tamamına erdirsin...Allah onları size bağışlasın..

bende milupa almayı düşünüyorum canım hatta çantaya onu da koysak hastenede içmeye başlasak faydası olur belki.
ama bir yandan da korkuyorum bebiş ememezse süt de iyice çoğalırsa göğsüm şişik kalır mı ki
bu sefer de sağmak mı gerekir ki :)

ben attım 2-3 çantaya..
gelsin yeterki canım. bol bol gelsin boşver. çoğa çözüm buluruz da hiç gelmezse daha büyük sorun bence..
alırız pompa sağarız ne yapalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…