Bol bebiş topiği

canim benim capraz olayi hala devam gibi. sag alt ve sol ust tekmeler. bazen altta kollar mi gerinior anlamadim ortadan da geliyor. bazen de sag ustteki ayaklar hafif ortadan oluyor. kanala girse belirti olur sanirim..

canim benim capraz olayi hala devam gibi. sag alt ve sol ust tekmeler. bazen altta kollar mi gerinior anlamadim ortadan da geliyor. bazen de sag ustteki ayaklar hafif ortadan oluyor. kanala girse belirti olur sanirim..

bilmiyorum ama bende hiçbir belirti yok. aşağıda da vuruyor soldan vuruyor çoğunlukla.
doğum kanalına girince değişir mi hiçbir fikrim yok.. bakalım pzt doktor ne diyecek bize...

gece gunduz fark yok. uyuyorsan oluyor. y odasinda 3 atlet 3-4 penye, pijama duruyor.

kesinlikle gündüz uyumuşum ben işte sırılsıklam kalktım halbuki hiçbir şey örtmedim üzerime. balkon kapısı açık. ama oluyor işte. az kaldı ipekcim. hele bir kurtulalım sonra çok üşüycez...

bilmiyorum ama bende hiçbir belirti yok. aşağıda da vuruyor soldan vuruyor çoğunlukla.
doğum kanalına girince değişir mi hiçbir fikrim yok.. bakalım pzt doktor ne diyecek bize...

canim kanala girme olayi pelvis kismina giriyor sanirim demi? genital bolge kismi mi agirlasior bazen ben kalkarken yataktan fln o bolge agriyor.

maşallah size
bende kenanda da altı muşambalı almıştım.içi süngerli gibi yumuşak
şimdi de muşambalı kullanıyorum.
yoksa heryer berbat olabilir

eksik kalmamış maşallah
inşallah sağ salim ve çoook kolay bir şekilde bebişini kulların alırsın. sarılık da olmaz İNŞALLAH

ben teşekkür ederim canım benim.biraz olsun yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana

gece ter kabusuna az kaldi

ayy canım benim bu ter seni çok rahatsız etti. inşallah kısa zamanda rahatlarsın.

canim sen 37+lardasin hala devam valla ben yarin insallah 34+0 olcam daha cook islak gece var ozaman

tubisim sende yok muydu? ter su gibi tuzlu normal degil. gogus arasi, kafa,boyun her yer sirilsiklam hava serin olsa da

tubisim sende yok muydu? ter su gibi tuzlu normal degil. gogus arasi, kafa,boyun her yer sirilsiklam hava serin olsa da

ooo çok olurdu bende de canım.
her daim sırılsıklam olurdum.özellikle de uyuyup uyanınca...
az kaldı Rabbimin izniyle. az daha sabır canım

sağol canım bende karın ağrısından ölüyorum biraz bakınayım dedim unuturum belki ağrımı sizi gördüm

gemçiş olsun canım. Rabbim şifa versin inşallah

ooo çok olurdu bende de canım.
her daim sırılsıklam olurdum.özellikle de uyuyup uyanınca...
az kaldı Rabbimin izniyle. az daha sabır canım

gemçiş olsun canım. Rabbim şifa versin inşallah

gerci senin sicaklardan da daha cok olabilir. hava sogukken korkutuyo ter ustte sogumasi Allah korusun. bu gebelik sonuna kadar mi bole acaba?

bol bebiş topiğine geldim sizin için öyle olmuş inşallah benim içinde öyle olur tubiloshh sanırım sen yeni doğum yaptın

canım yeni derken 2 buçuk ay oldu canım.
Rabbim gönlüne göre verir İnşallah
bebiş mi istiyorsun?

gerci senin sicaklardan da daha cok olabilir. hava sogukken korkutuyo ter ustte sogumasi Allah korusun. bu gebelik sonuna kadar mi bole acaba?

aslında sürekli olmuyor ama hamilelikte hararet çok daha fazla oldugu için daha çabuk terleniyor.
İnşallah yakın zamanda rahatlarsın canım.
ben hem terliyordum hemde vantilatör karşısında yatıyordum :)

e yeni sayılır artıkgüle güle büyüt bebeğini,evet istiyoruzda şuan şüpheli durum vakası ,reglimi bekliyorum inş olumludur sonuç

inşaallah canımmmmmm aynennnn katılıyorum sana işesin babasının üstüneeeeeeeeeeeeee
Kuzum dogal yolla hamis kaldi. Ailede ikiz varmis. Babasi ikizmis :)))) bnde bu alt acmalardan alicam. Al al bitmicek herhalde. Burun aspiratoru alicam. Butikbebede vardi. Lazim oluomus tubis demisti. Buruncuklari tikaninca cok isimize yaricak:)

bende alacağım burun aspretörü. aslında süt sıkınca açılırmış delikleri ama :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…