- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #18.621
benimkide hala soldan vuruyor hep hiç sağa tekme atmıyor ama doktor dönmüş doğum pozisyonunu almış dedi..
benimki öylee canım bazen hızlanıyor bazen de yavaşlıyor..hiç moralini bozma minik barışı üzme annesiii..
gece ter kabusuna az kaldi
ben gündüz de terledim bugün. iki kere üst değiştirdim.. gece yine terlersem diye hazırladım giyeceklerimi..
canim benim capraz olayi hala devam gibi. sag alt ve sol ust tekmeler. bazen altta kollar mi gerinior anlamadim ortadan da geliyor. bazen de sag ustteki ayaklar hafif ortadan oluyor. kanala girse belirti olur sanirim..
gece gunduz fark yok. uyuyorsan oluyor. y odasinda 3 atlet 3-4 penye, pijama duruyor.
bilmiyorum ama bende hiçbir belirti yok. aşağıda da vuruyor soldan vuruyor çoğunlukla.
doğum kanalına girince değişir mi hiçbir fikrim yok.. bakalım pzt doktor ne diyecek bize...
canım Kuzeyim normal bir bebek gibi gaz,cırt,guk filan işte:) alt açmayı aynen senin gibi yapıyorum.Ama ben kazalara çok uğruyorum.Bekliyo benim sıpa altını açmamı:) BEn pofuduk alt açmalarda aldım ama çok alt değiştirmede kullanmıyorum.Şmdi internetten altı naylonlu ince alt açma aldım aynı canbebe'nin kullan alt açması gibi yüzeyi pamuklu altı alez gibi yıkanabiliyo.Yoksa çarşaf yıkamaktan valla yoruldum:)
ben 40 ml lik almışım tubişim :))) ne aç gözlüyüm hee.. o zaman başka almaya hiç gerek yok.
zemzem suyunu biz de vericez canım o da aklımda.. kayınvalidem getirecek onu..
hurma da aldım yanıma. eksik kalmadı gibi kuzum ama bakalım. dönüp dolaşıp düşünüyorum başka ne alabilirim diye.. hayırlısıyla biz de bir atlatsaydık.
bizde kan grubu uyuşmazlığı yok bakalım ne olacak canım. ikimizde 0 Rh pozitifiz eşimle. çok pozitif insanlarız biz
tospaaa da 0 olur herhalde. hayırlısı olsun tubişim. tşk ederim canım her zaman destek olduğun için..
gece ter kabusuna az kaldi
kesinlikle gündüz uyumuşum ben işte sırılsıklam kalktım halbuki hiçbir şey örtmedim üzerime. balkon kapısı açık. ama oluyor işte. az kaldı ipekcim. hele bir kurtulalım sonra çok üşüycez...
maşallah size
bende kenanda da altı muşambalı almıştım.içi süngerli gibi yumuşak
şimdi de muşambalı kullanıyorum.
yoksa heryer berbat olabilir
eksik kalmamış maşallah
inşallah sağ salim ve çoook kolay bir şekilde bebişini kulların alırsın. sarılık da olmaz İNŞALLAH
ben teşekkür ederim canım benim.biraz olsun yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana
ayy canım benim bu ter seni çok rahatsız etti. inşallah kısa zamanda rahatlarsın.
meraba kızlar muhabbetiniz güzel bende dalayım aranıza
hoşgeldiin :)
akşam akşam öyle muhabbet edioz işte. buyur sende gel tabii
tubisim sende yok muydu? ter su gibi tuzlu normal degil. gogus arasi, kafa,boyun her yer sirilsiklam hava serin olsa da
sağol canım bende karın ağrısından ölüyorum biraz bakınayım dedim unuturum belki ağrımı sizi gördüm
ooo çok olurdu bende de canım.
her daim sırılsıklam olurdum.özellikle de uyuyup uyanınca...
az kaldı Rabbimin izniyle. az daha sabır canım
gemçiş olsun canım. Rabbim şifa versin inşallah
bol bebiş topiğine geldim sizin için öyle olmuş inşallah benim içinde öyle olur tubiloshh sanırım sen yeni doğum yaptın
gerci senin sicaklardan da daha cok olabilir. hava sogukken korkutuyo ter ustte sogumasi Allah korusun. bu gebelik sonuna kadar mi bole acaba?
canım yeni derken 2 buçuk ay oldu canım.
Rabbim gönlüne göre verir İnşallah
bebiş mi istiyorsun?
aslında sürekli olmuyor ama hamilelikte hararet çok daha fazla oldugu için daha çabuk terleniyor.
İnşallah yakın zamanda rahatlarsın canım.
ben hem terliyordum hemde vantilatör karşısında yatıyordum :)
inşaallah canımmmmmmtabi ki de olacaksın canım hatta daha bilezayıf olacaksın zeytinle uğraşırken kendiliğinden gidecek hepsi..20 kilo alan kişiler dönüyorsa eski haline ohooo senin dönmen daha çabuk olur.
başla canım başla.. öğrenme anne karnında başlıyormuş. şimdiden öğretelim. bütün herşeyi biz çekelim e biraz da onlara işkence yapsınlar dimi ama...
Kuzum dogal yolla hamis kaldi. Ailede ikiz varmis. Babasi ikizmis :)))) bnde bu alt acmalardan alicam. Al al bitmicek herhalde. Burun aspiratoru alicam. Butikbebede vardi. Lazim oluomus tubis demisti. Buruncuklari tikaninca cok isimize yaricak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?