- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #18.661
günaydın canım maş kızınabizimki de karnımı yamultmakla meşgul
artık eskisi kadar masum değil tekmeleri canımı acıtıyor bazen
hareket etmeyince hemen takip ediyorum etse diye.
doğumdan sonra bu tekmeleri arıycaz sanırım
sanki içimde bi boşluk olacak gibi geliyor onun orda olmasına çok alıştım
bizde özleyince koklarız öperiz ne yapalım
Ayşeciğim Allahım nazarlardan korusun topkek gibi yarvrun...Pek sağlıklı görünüyor... Maşallah...
Hoşgeldin dünyaya Hifa Bebek
Iste merakla beklwdigimmm topkekk buuuuu. Masaallahhhh suphanallahhh Allah im nazarlardan korusun pamuk bu resmen. Minnak yavrum bnmmm
Masallah masallah masallah.rabbim nazarlardan korusun canim.coook guzel bir kiz.hayirli bir evlat olsun insallah. Gule gule buyut aysecim.
Dün akşam ağlarken söylediklerimdi bunlar.Keşke hep hamiş kalsaydım,keşke hiç çıkmasaydı,tekmelerini çok özledim diye hüngür hüngür ağladım eşime.Çok zor da bi bebek değil ama neden öyle düşünüyorum bilmiyorumCanim her anin tadini cikartmak gerek. Bir doktorun yazisini okumustum. Cocuk dogunca bazi anneler yipraniyor, yoruluyor sonrada hamile oldugumun gunleri ozluyorum tekmelerini hissetmek istiyorum diyerek bunalima giriyormus... insallah biz boyle bir anne olmayiz. Her saniyesini dolu dolu geciririz. Onlarinnn tekmeciklerini gozumuzle goruruzz insallahh canimm
Aysecim ; senin aldigin ana kucagi hangisi? Modelinin linkini atarmisin?
Birde hifaya gittigidiyordan nwvresim almistin sanirim en son. Onunda linkini istiyorummm.:))))
ay Allahım yerim senin o yanaklarını çok tatlı yaaa maşallah Allahım nazarlardan korusun seni..
Ayşem aynı ultrasondaki gibi :)) benimki nasıl çıkacak acaba? ultrasonda doğru dürüst poz da vermedi sıpa karışmasın hastanede. Ay Allahım neler düşünüyorum iyice kafayı yedim galiba :))
Canim her anin tadini cikartmak gerek. Bir doktorun yazisini okumustum. Cocuk dogunca bazi anneler yipraniyor, yoruluyor sonrada hamile oldugumun gunleri ozluyorum tekmelerini hissetmek istiyorum diyerek bunalima giriyormus... insallah biz boyle bir anne olmayiz. Her saniyesini dolu dolu geciririz. Onlarinnn tekmeciklerini gozumuzle goruruzz insallahh canimm
maşallah kuzuna canım çok masum Allah bizlere de göstersin o günleri inş.
aslında foto koymaktan yana değilim Allah korusun nazar değer canım kaldırabiliyorsan kaldır istersen :26:
Bende sevmiyorum aslında.Face'e bile koymadım,koymayı da düşünmüyorum.Ama arkadaşlarımı kıramadım.Aylardır kahrımızı çekiyorlar,kuzumu görmek onlarında hakkı.
doğru söylüyorsun canım topiktekiler zaten hep maşallah diyo da herkes görebildiği için dışardan girenler için söylemiştim ben zaten.
neyse Rabbim korusun onları. O'na emanetler canım
maşallahhhh Allah nazarlardan saklasın pamuk bebeğini, upuzun sağlıklı mutlu bir ömrü olsun inşallahhh...
Bu arada belki farketmişsinizdir hernekadar yazmasam da sürekli takipteydim hepinizigüzel haberimi de tam bir sene sonra paylaşmak isterim sizinle bende dün test yaptım kopkoyu iki çizgi çıktı hemen karşıma, kan testimide bugün aldım 1089 Allah herkese yavrusunu bağışlasın, inşallahh bi sorun çıkmazda bende sizler gibi tadını çıkararak yaşarım hamileliğimi :) sevgiler ..
ne güzel bir haber buu. Allah tamamına erdirsin cnm çok sevindim..epeydir yazmıyorsun ama görüyorum seni..
değerin de maşallah çok güzel çıkmış. Allah kucağına almayı nasip etsin.. inşallah rahat ve sağlıklı bir gebelik geçirirsin...
maşallahhhh Allah nazarlardan saklasın pamuk bebeğini, upuzun sağlıklı mutlu bir ömrü olsun inşallahhh...
Bu arada belki farketmişsinizdir hernekadar yazmasam da sürekli takipteydim hepinizigüzel haberimi de tam bir sene sonra paylaşmak isterim sizinle bende dün test yaptım kopkoyu iki çizgi çıktı hemen karşıma, kan testimide bugün aldım 1089 Allah herkese yavrusunu bağışlasın, inşallahh bi sorun çıkmazda bende sizler gibi tadını çıkararak yaşarım hamileliğimi :) sevgiler ..
:) evet hep okuyorum yazdıklarınızı ama pek yazamadım niye bilmiyorum. Yinede sizlerin iyi haberlerini almak sanki sizi tanıyormuşum gibi mutlu ediyor beni :)) en sonunda bana da bu haberi vermek kısmet oldu hiç bir belirti yaşamıyorken üstelik.. Sadece adetim gecikti diyebilirim. Umarım devamıda böyle güzel olur. Şuanda eşimde bende tetikteyiz dur bakalım bi keseyi görelim, bi kalp atışlarını dinleyelim vs vs :))) çok saol güzel dileklerin için sanada rahat ve sıkıntısız süper bi doğum diliyorum :))
o telaş hiç bitmesin inşallah. önce kese sonra kalp atışı sonra cinsiyeti bir öğrenelim sonra tarama testleri sonra da doğum telaşı..
Allahım sizi korusun inşallah. bebişine bol bol bağlama çalıp türküler söylersiniz artık babanızla.. eşimle meslektaştınız..benim eşim hep gitar çaldı.. bakalım doğduktan sonra da tanıyacak mı..
aminnn Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin.
İnşallah kısmet olur şarkılar türküler söylemek eğlenceli geliyor kulağa :) mutlaka tanır gitarın sesini bebişiniz benim kuzenimde bağlama çalardı eşi hamileyken doğduğunda çocuk ne zaman huysuzlansa bağlamayla sakinleştiriyorlardıgeleceğin müzisyenleri geliyordur belkide kimbilir :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?