- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #18.701
Gecmis olsun ipek bugun nasilsin? Limonlu ihlamur filan icsen? Ben simdi yine iciyorum. Havadan nem kapar olduk ya. O kadar da dikkat ediyorum..karapisso ve cadiozy
kizlar gecmis olsun bende de bugun bir kirginlik var. hayrolsun sonumuz. Geceleri uykuda sirilsiklam, burun tikali nefes alamayinca bogazim kurudu. bende de durum cok icaci deil. Allahim yardim et diyorum ter olayi islak kalip kuruyunca oluyor. hos kurumaya firsat olmuor pek her daim oluncanolcak bilmiyorum ya hic cozum bulamadik..
Canimmm hadi hayirlusiyla gelir bu ay bebisin insallah.Merhaba kizlar yeni doktora gittim. Inofolic verdi sabah aksam 2 doz suya karistirip iciyorum pko icinmis. Klomenede baslicam inşallah hayirlisiyla güzel haberleri alicaz.
Kizin cok tatli ayni avatarindaki kiz gibi aysemmmm maşallah
Canim 2 doz oldum ben tetanozu baska olmadim. Ama 3,4 gun kolum acidi o tarafa bile yatamadim.çok kötü yaaaaaaaa allah şifamızı versinnnnn
Dediğin doğru kuzum havalr yaramadı bizee
benim tetenoz aşısı yapılan kolum tamamen sıllıyor neden acaba. bizim hemşire demedi buz koy üzerine. onada sinir oldım zaten 28.haftadyım hiç arayıp sormadılar herkesten duyuyorum aşı zamanı çağırıldıklarını. her neyse 3 doz oluyorya ben diğer 2 dozu asla vurdurmayacağım ne dersin?
Cadıoziy sıra sende canım hayırlısıyla kurtul inşallah . Karapisso çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin . Phiam canım öpüyorum seni rüyamda gördüm ikizlerin olacakmış hayırlısı:))
Tubi oğluşun çok tatlı olmuş maşallah .3 çocuk zormuş yaaa bir de eşim 4 :)) bebişin kuranını okuttum Perşembe günü elhamdülillah .
İnci, evris, epack arkadaşlar hepinize çok dua ediyorum . Öpüyorum hepinizi oğluşun son halini koyucam ama telden yazıyorum şu an. Yarın pc yi açınca eklerim . Sizi hep okuyorum ama yazmaya fırsat bulamıyorum , Ahmet bu gece maşallah 8 de beri uyuyor , saat 12 de emdi biraz yine uyudu . Salı günü karma aşımız var . Kaç kilo oldu bakalım , sakın çok kıyafet almayın çok çabuk küçülüyor . Bir sürü şey almıştım bazılarını 1 kere ancak giydi Allah'tan kız kardeşim bu hafta doğum yapacak kıyafetleri devredeceğiz yeğene .. Şu an 2 aylık 3-6 aylıklar zor oluyor . Yeniden gittim tulumlar aldım . Rezene çayı çok iyi geldi bize ,gaz damlası vermiyorum kendi çıkartıyor maşallah . Bir gün kaka yapıyor bir gün yapmıyor düzeni böyle oturttu. Sütüm var şükürler olsun benim diğer çocuklarımda da öyleydi . Ama tek tavsiye edebileceğim bol su içmek. Emzik almadı bizimki çeşit çeşit emzikler aldım ama yok almıyor neyseki ağlaması yok bizim oğlanın Nazlı Nazlı mıkırdanıyor o kadar. Tamamen çöktüm şu an hamile kaldığım kilodan da 4 kilo aşağı düştüm.sağlık olsun .çok güzel bir duygu annelik Allah herkese tattırsın inşallah o koku, o bakış herşeye değer. Hele ki emzirmek.... Amma yazmışım yatıyım artık öptüm hepinizi
Gunaydin kizlar. Bu kocis koca poposuna sahip cikamioo :/ bi dondu karnimin ustune oturdu resmen. Korkuttu bni
Bende cok kizdim ona. Allah tan kendimi hmn geri cektim. Minik kizim altinda kalacakti mazallah. Sukurler olsun tekme atio. Ama bu kocis sopayi haketti.
Gecmis olsun ipek bugun nasilsin? Limonlu ihlamur filan icsen? Ben simdi yine iciyorum. Havadan nem kapar olduk ya. O kadar da dikkat ediyorum..
Canimmm hadi hayirlusiyla gelir bu ay bebisin insallah.
Canim 2 doz oldum ben tetanozu baska olmadim. Ama 3,4 gun kolum acidi o tarafa bile yatamadim.
Benim istanbulda oturan arkadasimin asidan hic haberi bile yoktu hemsire de aramamis dogurdu cocuk simdi 1.5 yasinda. Sen bilirsin tabi ama ben asiyi iki doz diye biliyorum. Baska olmamasi lazim.
Feyzam sorma canim ya sira bende. Bakalim yarin dogum seklimiz belli olacak hayirlisi olsun insallah.
Oy buyudu demek okadar kiyafetleri de olmazmis yerim onu ben. Masallah canim ne guzel akili cocuk uykusuz birakmiyor annesini. Kakasi bile duzenli masallah Allah nazarlardan korusun sizi.
Ben de opuyorum sizi..
Gunaydin kizlar. Bu kocis koca poposuna sahip cikamioo :/ bi dondu karnimin ustune oturdu resmen. Korkuttu bni
Bende cok kizdim ona. Allah tan kendimi hmn geri cektim. Minik kizim altinda kalacakti mazallah. Sukurler olsun tekme atio. Ama bu kocis sopayi haketti.
cadiozycim nsallah sag salim girelim de doguma. Dikkat ediyoruz da oluyor elde deil. Insallah az kaldi. Terlemeler bitseydi daha iyiydi ondan korkuyorum.
incicim aranizda yastik yok mu? Yastin olsa en azindan bariyer olur :)
cadiozycim nsallah sag salim girelim de doguma. Dikkat ediyoruz da oluyor elde deil. Insallah az kaldi. Terlemeler bitseydi daha iyiydi ondan korkuyorum.
Maşaallah yerim onun agularını yerim dilini dudağınııııııııııııııııııııAyyy ayyy Ayşem ben bu topkekini yerim ben yerim çok tatlı maşallah . Allah nazarlardan korusun ....
Nasıl dahaiyisin dimi Ayşe . Biraz daha büyüsün sana gülücükler atsın agular başlasın herşeyi unutacaksın. Bizimkini bir görsen resmen laf cambazı çıktı. Ben konuşuyorum o da sanki karşılık verecek sanırsın öyle agular çıkarıyor . Geçen gün telefonda konuşuyorum ona konuşuyorum sanıyor kahkaha atıyor:))))
Allah razı olsun canım sen bebişlerinle bize vakit ayırmışsın ALlah razı olsun darısı bize bende yıllar sonra topiğe gelip bbeişlerimi anlatayımmmCadıoziy sıra sende canım hayırlısıyla kurtul inşallah . Karapisso çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin . Phiam canım öpüyorum seni rüyamda gördüm ikizlerin olacakmış hayırlısı:))
Tubi oğluşun çok tatlı olmuş maşallah .3 çocuk zormuş yaaa bir de eşim 4 :)) bebişin kuranını okuttum Perşembe günü elhamdülillah .
İnci, evris, epack arkadaşlar hepinize çok dua ediyorum . Öpüyorum hepinizi oğluşun son halini koyucam ama telden yazıyorum şu an. Yarın pc yi açınca eklerim . Sizi hep okuyorum ama yazmaya fırsat bulamıyorum , Ahmet bu gece maşallah 8 de beri uyuyor , saat 12 de emdi biraz yine uyudu . Salı günü karma aşımız var . Kaç kilo oldu bakalım , sakın çok kıyafet almayın çok çabuk küçülüyor . Bir sürü şey almıştım bazılarını 1 kere ancak giydi Allah'tan kız kardeşim bu hafta doğum yapacak kıyafetleri devredeceğiz yeğene .. Şu an 2 aylık 3-6 aylıklar zor oluyor . Yeniden gittim tulumlar aldım . Rezene çayı çok iyi geldi bize ,gaz damlası vermiyorum kendi çıkartıyor maşallah . Bir gün kaka yapıyor bir gün yapmıyor düzeni böyle oturttu. Sütüm var şükürler olsun benim diğer çocuklarımda da öyleydi . Ama tek tavsiye edebileceğim bol su içmek. Emzik almadı bizimki çeşit çeşit emzikler aldım ama yok almıyor neyseki ağlaması yok bizim oğlanın Nazlı Nazlı mıkırdanıyor o kadar. Tamamen çöktüm şu an hamile kaldığım kilodan da 4 kilo aşağı düştüm.sağlık olsun .çok güzel bir duygu annelik Allah herkese tattırsın inşallah o koku, o bakış herşeye değer. Hele ki emzirmek.... Amma yazmışım yatıyım artık öptüm hepinizi
canım ben aile hekimin ekadın doğumcuma defalrca anlattım halimi hiçbiri önermedi böyle bir ilaç veya hap.canim oyle Allah kolaylik versin hepimize. Canim doktora demedin mi bunu bunun fitili falan oluyor zararsiz eczacilar da bilir. Ben ydisinda bir kez bi hap aldim yaklasik 1 yil hic kabiz olmadim hamile olana kadar. Dusun 1 tanecik hap. Bence yarin eczaneye sor mutlaka hamilelikte kullanilan fitil gibi bisey vardir.
Bakalım bilim alanında ortak bi çalışmaya imza atıyoruzdur belkideUzun vadeli bir araştırma olacak ama en azından bizden sonrakilere faydası olur:)))
Canım benim Allah razı olsun ne kadar içten bi kutlama böyle. bu haberi hiç veremeyeceğimi düşünüyordum ama şükürler olsun bana da kısmet oldu. İnşallah bundan sonrasıda sıkıntısız gider.. Malum insan ne olursa olsun hep bi tarafı tedirgin oluyor. Kısmetimizde ne varsa artık.. Tekrardan çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. İnşallah sende sağlıkcakla alırsın kuzuğunu kucağınaa
Canımbwnim komşumda ikitane doğurdu sezeryanla hemde oda yaptımamış hiçbirinde. bana yaptırmak zorunda değilsin dedi.Gecmis olsun ipek bugun nasilsin? Limonlu ihlamur filan icsen? Ben simdi yine iciyorum. Havadan nem kapar olduk ya. O kadar da dikkat ediyorum..
Canimmm hadi hayirlusiyla gelir bu ay bebisin insallah.
Canim 2 doz oldum ben tetanozu baska olmadim. Ama 3,4 gun kolum acidi o tarafa bile yatamadim.
Benim istanbulda oturan arkadasimin asidan hic haberi bile yoktu hemsire de aramamis dogurdu cocuk simdi 1.5 yasinda. Sen bilirsin tabi ama ben asiyi iki doz diye biliyorum. Baska olmamasi lazim.
Feyzam sorma canim ya sira bende. Bakalim yarin dogum seklimiz belli olacak hayirlisi olsun insallah.
Oy buyudu demek okadar kiyafetleri de olmazmis yerim onu ben. Masallah canim ne guzel akili cocuk uykusuz birakmiyor annesini. Kakasi bile duzenli masallah Allah nazarlardan korusun sizi.
Ben de opuyorum sizi..
Ayyy canım Allah korumuş hakkettenGunaydin kizlar. Bu kocis koca poposuna sahip cikamioo :/ bi dondu karnimin ustune oturdu resmen. Korkuttu bni
Senin eşinde maşaallah kuzum yaaaaaaaaaa herşeye bir imza atmış haaaaaaaaGunaydin incim. Gobuse alisik olamadiklarindan oluyor. Benim esimde alisveris arabasini vurmustu karnima. Sonra cok korktu ama canim da acidi. Kizin tekmeleniyorsa iyidir sikma canini.
Çok sağol canım çok fenayım Epeck dedi eczanede ileçmı fitilmi ne varmış sabah çıkmazsam gidip lacağım inşaallah.Feyzacim; masallah senin oglusa. Annesini yormuo. Uslu cocuk. Rabbim bizede akilli , uslu, terbiyeli evlatlar nasip etsin.
Dilek ve ipek; canlarim com gecmis olsun. Biran once atlatin su sorunlari. Hele su kabizlik cok fena.Allah im sifamizi versin.
Çokkk güldüm yaaaaaa bariyer aaaaaaaaaaaacadiozycim nsallah sag salim girelim de doguma. Dikkat ediyoruz da oluyor elde deil. Insallah az kaldi. Terlemeler bitseydi daha iyiydi ondan korkuyorum.
E hak ediyorsun sende yani koca göbekle adama sarılmakta neyin nesiiiYoktu yastik cnm. Ama bundan sonra koymayi dusunuyorum. Tabi rahat edebilirsek. Sarilmadan uyuyamiyorum da :))))
Biraz geç bi cevap oldu ama ağrıların çok normal canım.Bebek ters döndüğünde ve ağırlaştıkça artıyor o pelvik ağrıları dedikleri kasık ağrıları.Sertleşmede çok normal.Hiç sıkıntı etme bunları.İnşallah herşey yolunda gider sonuna kadar.
sağol canım inşallah herşey yoluna girer dediğin gibi :)) zaten o ağrılar beni çok şüphelendirdi doktora gittim ayşem çok şükür bişi çıkmadı herşey normal dedi senin de dediğin gibi :) binlerce şükürler olsun canım ...
Ayyy canım Allah korumuş hakketten
Ama mesajı çok şeker şekilde yazmışsın inci çok güldüm çokkk
Allah sizide güldürsün
Senin eşinde maşaallah kuzum yaaaaaaaaaa herşeye bir imza atmış haaaaaaaa
Çok sağol canım çok fenayım Epeck dedi eczanede ileçmı fitilmi ne varmış sabah çıkmazsam gidip lacağım inşaallah.
Çokkk güldüm yaaaaaa bariyer aaaaaaaaaaaabizim bariyerimiz var canım ama eşim çok titiz yatağın taaaaa ucunda yatıyor bana bişey olmasın dye. birde geceleri uynıp beni kotrol ediyor düşmeyeyim diyeeeeeee
E hak ediyorsun sende yani koca göbekle adama sarılmakta neyin nesiiiciddiyim kuzum kızma bana.
Adam uyurken dönse ne bilecek o uyku haliylee. ezer geçer mazallah. aranıza yastık koyun şart bence. biz hep uzak yatıyoruz çok sıkılıyorum bena yapışıncaaaa
Ben yatağın bir ucunda o bir ucunda. hatırlarsan ilk aylarımda eşimden midem bulanıyordu 4.5. aya kadarda devam etti e bizde alıştık böyle uyumayaaaaaaaaaaa
Dünden beri kuru gün kayısısı kuru incir kuru üzüm yemekten bunaldım yaaaaaaaaaaa
Bu sbahta 1 bardak suda kuru üzüm kaynatıp içtim yedima ama tık yokkkkk
Ne yapsamki başka mısır bulamadım yoksa aklımda bugün onda halledeyim bari.
Ilık sular içiyorum ballı sular kayısı suyuuuuuhey ben o barsaklarımııııııııı
Cadıozy kuzum 2 haftadan fazla oldu kontrola gideli 400 gr almışım sadece
buda güzel haberim olsunnn sizlereeeeeeeeeeeeetam 67 kiloyum kuzumm. inşaallah her ayıma 1 kilo ile doğuma girerim yani 70 ileeee
Sen nasılsın bakalım kızın yeri nasıl rahatmı ?
MAşaallah binbir kere maşaallah Aişenin kızına bayıldım bayıldım çok şeker bir bebek. darısı sana kuzum seninkide melek gibi onada bayılacağıma eminimmmm
Kızlar sizler nasılsınız bakalım ?
Benim durumu yazdım sizlere iç açıcı değilim galiba içinizi sıkmayayım daha fazlaaa
Düne göre kırgınlığım azaldı Elhamdülillah inşaallah barsaklarda beni rahat bırakırrr
Cadıoziy sıra sende canım hayırlısıyla kurtul inşallah . Karapisso çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin . Phiam canım öpüyorum seni rüyamda gördüm ikizlerin olacakmış hayırlısı:))
Tubi oğluşun çok tatlı olmuş maşallah .3 çocuk zormuş yaaa bir de eşim 4 :)) bebişin kuranını okuttum Perşembe günü elhamdülillah.
Bencede sürekli beraberiz diye kocişlerin yaptıkarınıda paylaşıyoruzzzben de cok guldum bariyere. Benim esimde oyle ta obur ucta yatar. Bazen diyorum insan karisina bir sarilir yok anamm nerde..
Dimi kuzum ya benim adam herseyin icinde. Biz surekli beraberiz ya herhalde ondan. Hayattaki en iyi arkadasim tek dostum butun dunyam benim o...
Insallah iyi olursjn canim kendini sicak tutmaya calis. Ben evde hirkayla oturuyorum kendiminkiler olmuyor esiminkileri giyiyorum. Corap patik ayagimda.
Barsaklarin da duzelir insallah canim elinden geleni yapmissin.
Masallah size kilo alimi yavaslamis artik bak ne guzel. Bebis alsin kilolari.
Ben iyiyim canim yarinki kontrole hazirlaniyorum.bakalim doktor ne diyecek?
Canim cok optum seni ben kil operasyonu yapayim.
Maşaallah çok şekerler canımcımmm.Kızlar benim karnım habire kazınıyor. Ne yesem ne yesem diye düşünüyorum.
Babamızı kandırdık paracıklarına el koyacaz. Ana dizi alıcam kızlar bundan ayşeninki gibi. Bide şu hello kity li battaniye alasım var çok şeker ya.Bakalım ne zaman alırız.
Almak isteyenlere fikir olsun fiyatlarınıda yazayım.
Ana dizi 79 TL
Battaniye 32,50 TL
Eki Görüntüle 810373 Eki Görüntüle 810374
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?