Bol bebiş topiği

Gecmis olsun ipek bugun nasilsin? Limonlu ihlamur filan icsen? Ben simdi yine iciyorum. Havadan nem kapar olduk ya. O kadar da dikkat ediyorum..
Merhaba kizlar yeni doktora gittim. Inofolic verdi sabah aksam 2 doz suya karistirip iciyorum pko icinmis. Klomenede baslicam inşallah hayirlisiyla güzel haberleri alicaz.
Kizin cok tatli ayni avatarindaki kiz gibi aysemmmm maşallah
Canimmm hadi hayirlusiyla gelir bu ay bebisin insallah.
Canim 2 doz oldum ben tetanozu baska olmadim. Ama 3,4 gun kolum acidi o tarafa bile yatamadim.
Benim istanbulda oturan arkadasimin asidan hic haberi bile yoktu hemsire de aramamis dogurdu cocuk simdi 1.5 yasinda. Sen bilirsin tabi ama ben asiyi iki doz diye biliyorum. Baska olmamasi lazim.

Feyzam sorma canim ya sira bende. Bakalim yarin dogum seklimiz belli olacak hayirlisi olsun insallah.
Oy buyudu demek okadar kiyafetleri de olmazmis yerim onu ben. Masallah canim ne guzel akili cocuk uykusuz birakmiyor annesini. Kakasi bile duzenli masallah Allah nazarlardan korusun sizi.
Ben de opuyorum sizi..

Gunaydin kizlar. Bu kocis koca poposuna sahip cikamioo :/ bi dondu karnimin ustune oturdu resmen. Korkuttu bni
Bende cok kizdim ona. Allah tan kendimi hmn geri cektim. Minik kizim altinda kalacakti mazallah. Sukurler olsun tekme atio. Ama bu kocis sopayi haketti.

Gunaydin incim. Gobuse alisik olamadiklarindan oluyor. Benim esimde alisveris arabasini vurmustu karnima. Sonra cok korktu ama canim da acidi. Kizin tekmeleniyorsa iyidir sikma canini.

Feyzacim; masallah senin oglusa. Annesini yormuo. Uslu cocuk. Rabbim bizede akilli , uslu, terbiyeli evlatlar nasip etsin.

Dilek ve ipek; canlarim com gecmis olsun. Biran once atlatin su sorunlari. Hele su kabizlik cok fena.Allah im sifamizi versin.

cadiozycim nsallah sag salim girelim de doguma. Dikkat ediyoruz da oluyor elde deil. Insallah az kaldi. Terlemeler bitseydi daha iyiydi ondan korkuyorum.

incicim aranizda yastik yok mu? Yastin olsa en azindan bariyer olur :)

cadiozycim nsallah sag salim girelim de doguma. Dikkat ediyoruz da oluyor elde deil. Insallah az kaldi. Terlemeler bitseydi daha iyiydi ondan korkuyorum.

öyle canım inşallah hele bir doğuralım gerçi doğumdan sonra da devam ediyor dedi Ayse bakalım hayırlısı. en azından göbek olmaz rahat yatarız.

Yoktu yastik cnm. Ama bundan sonra koymayi dusunuyorum. Tabi rahat edebilirsek. Sarilmadan uyuyamiyorum da :))))

Maşaallah yerim onun agularını yerim dilini dudağınıııııııııııııııııııı
Allah size bağışlasın salihlerden olsunlar. eminim Allah senin gibi iyi birine senin gibi gelinler verir nerden geldiyse aklıma kendim içinde diyorum acaba gelinim nasıl olacakkkk
Allah razı olsun canım sen bebişlerinle bize vakit ayırmışsın ALlah razı olsun darısı bize bende yıllar sonra topiğe gelip bbeişlerimi anlatayımmm hayırlısıyla tabi kzucummm. Ayyy Maşaallah Feyza ne güzel kilo bile vermişsinnnn bende istiyorum vermeyi bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Kabızlık var bende canım. 2 hafta önce 66kilo 600 gr olmuştum dün gece baktım 67 olmuşum Maşaallah dedim kendime durdu o kilo alımım. nasıl korkmuştum böyle devam edersem nasıl olurum diyeeeeeeeeeeeeee köfte olurudum heraldeeeeeeee
Neyseki durdu allah acıdı banaaaa
İnşaallah doğurduktan sonra emdirirken veririmmm canım dua et
Bende çok almdım canım yani kendimce çok almadaımmm
İnşaalah 2. bebeğime giyidrmek nasip olur. mavi ağırlıklı almadım canım. sonrasını düşünerekkk
canım ben aile hekimin ekadın doğumcuma defalrca anlattım halimi hiçbiri önermedi böyle bir ilaç veya hap.
hatta genel cerraha bile gittim hemoroit çatlaktan dolayı
ama haklısın bende giderim eczaneye bakalım sebap olur inşaallah. çok sağol canım Allahım hepimize kolay sağlıklı gebelikler ve doğumlar versinnnn

Canım ben 3 yıllık veliyim 7 aylık hamileyim. çok istediğim halde bu zamana nasip oldu. o yüzden hakikaten gebe haberi alınca kendi haberimi aldığım gün gibi mutlu oluyorum. düşük yapan olursada kendi üzüntümü tekrar yaşıyorum. sammi bir tebrikti kuzuum.
Dilerim Allah seni yormaz sağlıkla kucağına alırsın. aman bu günlerde ilişki yasdağına ağır kaldırmamaya dinlenmeye dikkat et. şimdi çiğ yumurta oluyor bebişin pişmesini beklemen lazımmm
Banada topkteki bi arkadaş yazmıştı çiğ yumurta diyeeeeeee çok gülmüştümmmm

Canımbwnim komşumda ikitane doğurdu sezeryanla hemde oda yaptımamış hiçbirinde. bana yaptırmak zorunda değilsin dedi.
Aynı acıları yaşamışız canım. hala aıyor kolum

Ayyy canım Allah korumuş hakketten
Ama mesajı çok şeker şekilde yazmışsın inci çok güldüm çokkk
Allah sizide güldürsün
Gunaydin incim. Gobuse alisik olamadiklarindan oluyor. Benim esimde alisveris arabasini vurmustu karnima. Sonra cok korktu ama canim da acidi. Kizin tekmeleniyorsa iyidir sikma canini.
Senin eşinde maşaallah kuzum yaaaaaaaaaa herşeye bir imza atmış haaaaaaaa
Çok sağol canım çok fenayım Epeck dedi eczanede ileçmı fitilmi ne varmış sabah çıkmazsam gidip lacağım inşaallah.

Çokkk güldüm yaaaaaa bariyer aaaaaaaaaaaa bizim bariyerimiz var canım ama eşim çok titiz yatağın taaaaa ucunda yatıyor bana bişey olmasın dye. birde geceleri uynıp beni kotrol ediyor düşmeyeyim diyeeeeeee
Yoktu yastik cnm. Ama bundan sonra koymayi dusunuyorum. Tabi rahat edebilirsek. Sarilmadan uyuyamiyorum da :))))
E hak ediyorsun sende yani koca göbekle adama sarılmakta neyin nesiii ciddiyim kuzum kızma bana.
Adam uyurken dönse ne bilecek o uyku haliylee. ezer geçer mazallah. aranıza yastık koyun şart bence. biz hep uzak yatıyoruz çok sıkılıyorum bena yapışıncaaaa
Ben yatağın bir ucunda o bir ucunda. hatırlarsan ilk aylarımda eşimden midem bulanıyordu 4.5. aya kadarda devam etti e bizde alıştık böyle uyumayaaaaaaaaaaa

Dünden beri kuru gün kayısısı kuru incir kuru üzüm yemekten bunaldım yaaaaaaaaaaa
Bu sbahta 1 bardak suda kuru üzüm kaynatıp içtim yedima ama tık yokkkkk

Ne yapsamki başka mısır bulamadım yoksa aklımda bugün onda halledeyim bari.
Ilık sular içiyorum ballı sular kayısı suyuuuuu hey ben o barsaklarımııııııııı
Cadıozy kuzum 2 haftadan fazla oldu kontrola gideli 400 gr almışım sadece
buda güzel haberim olsunnn sizlereeeeeeeeeeeee tam 67 kiloyum kuzumm. inşaallah her ayıma 1 kilo ile doğuma girerim yani 70 ileeee
Sen nasılsın bakalım kızın yeri nasıl rahatmı ?
MAşaallah binbir kere maşaallah Aişenin kızına bayıldım bayıldım çok şeker bir bebek. darısı sana kuzum seninkide melek gibi onada bayılacağıma eminimmmm
Kızlar sizler nasılsınız bakalım ?
Benim durumu yazdım sizlere iç açıcı değilim galiba içinizi sıkmayayım daha fazlaaa
Düne göre kırgınlığım azaldı Elhamdülillah inşaallah barsaklarda beni rahat bırakırrr

ben de cok guldum bariyere. Benim esimde oyle ta obur ucta yatar. Bazen diyorum insan karisina bir sarilir yok anamm nerde..
Dimi kuzum ya benim adam herseyin icinde. Biz surekli beraberiz ya herhalde ondan. Hayattaki en iyi arkadasim tek dostum butun dunyam benim o...

Insallah iyi olursjn canim kendini sicak tutmaya calis. Ben evde hirkayla oturuyorum kendiminkiler olmuyor esiminkileri giyiyorum. Corap patik ayagimda.
Barsaklarin da duzelir insallah canim elinden geleni yapmissin.
Masallah size kilo alimi yavaslamis artik bak ne guzel. Bebis alsin kilolari.
Ben iyiyim canim yarinki kontrole hazirlaniyorum.bakalim doktor ne diyecek?
Canim cok optum seni ben kil operasyonu yapayim.

Kızlar benim karnım habire kazınıyor. Ne yesem ne yesem diye düşünüyorum.

Babamızı kandırdık paracıklarına el koyacaz. Ana dizi alıcam kızlar bundan ayşeninki gibi. Bide şu hello kity li battaniye alasım var çok şeker ya.Bakalım ne zaman alırız.

Almak isteyenlere fikir olsun fiyatlarınıda yazayım.

Ana dizi 79 TL

Battaniye 32,50 TL

Allah razı olsun binlerce duaların için çok teşekkürler...Çok yazdım sana geçmişte ama cevap alamadım Güle güle büyüt yavrunu resmini görmüştüm canım gördüğüm en tatlı bebişlerdendi... Maşallah çok bakımlı ve sağlıklı yanaklarını öpesim geldi Allahım kolaylıklar versin inşalllah...

Bencede sürekli beraberiz diye kocişlerin yaptıkarınıda paylaşıyoruzzz
Allah kocişlerimize bol anlayış versin bizlerede aynı şekilde
Yuvalarımıza huzur dirlik beraberlik ve boool bereket bolll bebişler versinnn
Kolay gelsin sana kuzum ben o işi yaptımmmm
Maşaallah çok şekerler canımcımmm.
Bu arada yanlış anlama beni ama samimi olduğumuz için yazma ihtiyacı hisseettim kzuum. babamız kelimesi dinen caiz değil haberin olsun. senin eşinnn,kızının babası
Çoğu kişi kullanıyor bilinmediği için. kızının babsının paracıklarına bolll bereket girsin kzucummmmm
Alışverişin sonu gelmiyor nu anladım. allah versin bizde alalım bolbolllll

Kızlar ben emdirme dönemi için göğüs pedi aldım demiştim sizler. siz kaçlı aldınız. ben 40 lı olnadan 2 paket aldım kampanya vardı uygundu inşaallah fazla değildirde kullanırım bolbol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…