Bol bebiş topiği

Selamun Aleyküm Canlarım nasılsınız bakalım. ben çok kötüyümkızlar. dün aşı oldum kolum fena ağrıyor dedim ya bugün daha kötü oldum. ikindi vakti çıktık dışarıya evdeyken hafif ağrım ve halszliğim vardı. arkadaşla araba ile gittik oğluşumun kapı süsünü ve şaker malzemelerini almaya. nasıl bir iştir ben anlamadım evden çıktığım an kendimi çokkk kötü hisseetim. kol ağrısıyla beraber vucudum kırgın ve bitkindi. neyse işimizi hallettik oğluşumun kısmeti bol maşaallah.
eve geldim moralim sıfır resmen depresyon halindeydim ve ortada bişeyde yok. dün gece eşiim geçikmeli çiçekte gönderdi yani aramızda iyi anlamadım neden böyle oldum. hıçkıra hıçkıra ağlıyorum canım acıyor kolum cokkkkkk acıyor. eşim diyor neren ağrıyor dedim gözlerim ayak parmaklarım dahil heryerim
Allahımmmm sen kimsye verme böyle acı. burnum akmıyor içten ateşim var gibi ama dıştan yok bildiğiniz gibi kabızım hala bir haftayı geçti bir tık bile çıkmıyor ne yaptıysam olmadı
Sonra eşim dedi uyu terle iyi olursun. uyudum bir uyandımki su gibiyim ve ateş gibiyim. tekrar uyudum toplam bir saat kadar sonra sıcak bir duş aldımişimdi iyiyim Elhamdülillah. oğluşumda ha bire takmledi durdu inşaallah ona bişey olmaz
:Vel hasıl nerden geldiğini anlamadığım analamsız bir hastalık geçiryorum dua edin bana
Oğluşuma 14 tlye çok ama çok güzel kapı süsü aldımmmm
85 tlye aişenin şekerinin mavilisini aldım. lavanta bulmadım onuda alırsak yapmaya başlayacağım.
halim yokki aldıklarımın fotosunu çekip ekleyeyim. geçmişi hiç okuyamadım halimde yok kızlar hakkınıza helal edin. eşimle birşeyler hazırladık yemek yiyeceğiz sabahtan beri doğru düzgün bişeyler yiyemedim çok açım ama iştahım yok nasıl oluyor anlamadımmm

50 adet bebek şekrinin maliyeti 85 tl oldu bana.
bisilletlerin tanesini aişem 1 tlye almıştı ama biz 1.35 kuruşa aldık. neyse artık bitmiş haline ekleim canlarım.

canım benim çok geçmiş olsun. inan aynı şeyleri yaşıyoruz. daha şimdi eşim zorla susturdu beni. burnum akıyor midem ağrıyor o kadar dikkat ettiğim halde niye hasta oluyorum diye bağıra bağıra ağladım..ayaklarımda çorap patik sırtımda yelek var hiç soğuk su içmiyorum içine hep sıcak su koyup içiyorum ama geldi işte. burnum akıyor. sabahtan beri limonlu ıhlamur içiyorum.. akşama kadar terledim durdum. grip olmak istemiyorum midem de eritmedi taş gibi oldu niye anlamadım evde volta atıyorum habire.. sanırım bu havalar bize yaramadı. sıcaklarda bunaldık dedik havalar serinledi ama bu sefer de hasta olduk. Allahım yardım etsin hepimize şifa versin.. çok öpüyorum seni. iyi bak kendine...Allaha emanet ol...

karapisso ve cadiozy
kizlar gecmis olsun bende de bugun bir kirginlik var. hayrolsun sonumuz. Geceleri uykuda sirilsiklam, burun tikali nefes alamayinca bogazim kurudu. bende de durum cok icaci deil. Allahim yardim et diyorum ter olayi islak kalip kuruyunca oluyor. hos kurumaya firsat olmuor pek her daim olunca nolcak bilmiyorum ya hic cozum bulamadik..

Merhaba kizlar yeni doktora gittim. Inofolic verdi sabah aksam 2 doz suya karistirip iciyorum pko icinmis. Klomenede baslicam inşallah hayirlisiyla güzel haberleri alicaz.
Kizin cok tatli ayni avatarindaki kiz gibi aysemmmm maşallah

Eki Görüntüle 809274

Benim için dua eden,beni merak eden bütün teyzoşlarıma öpücükleeeeeer

Oy maşaallah bin bir kere maşaallah sübhanallah Aişem tam bir melek bu kzzzz
Allah size bağışlasınnn
Canım geçmişi okudum birazcukkk eşinin yaptıklarını okudum üzüldüm yaaaa ama yanlız olmadğımıda naladım çok sağol
Tavsiyelerinide okudum inşaallah o günleri görürsek çok faidesi olacak çok teşekkürlerrr

Aynen incimm bende böyle düşünüyorum.
İlk aylarda bebişimi hissetmediğim için büyümesini istiyordum şimdilerde ise tadını çıkartmaya çalışıyorum. doğsada bir kurtulsam demedim hiç elhamdülillah. tabi bunda yaşadığın gebeliğin huzuru sakinliğide etken. elhamdülillah çok şükür halimize. sadece doğumum nasıl olacak diye arada aklıma geliyor ovakitte dua ediyorum.

Oyy çok güzel bir duygu olmalı kuzum ben bile usgde benim gibi uyuduğunu görünce deli gibi mutlu oluyorum. eminimmm harika hissettiriyordur oan

Bende sevmiyorum aslında.Face'e bile koymadım,koymayı da düşünmüyorum.Ama arkadaşlarımı kıramadım.Aylardır kahrımızı çekiyorlar,kuzumu görmek onlarında hakkı.

Oyyy ince düşünceli kardeşim benimmm. Allah razı olsun bizi samimi bulup meleğinin fotosunu paylaştınnnn
Darısı bizlere canımmmmm bizde kucağımıza alalımmm kokusunu içimize çekelimmm ben kokusunu içime çekmekle kalmam yerim onun minik yerleriniiii

doğru söylüyorsun canım topiktekiler zaten hep maşallah diyo da herkes görebildiği için dışardan girenler için söylemiştim ben zaten.
neyse Rabbim korusun onları. O'na emanetler canım

Canım bizim ilk görevimiz hergün kendimize nazar duaları okumak. şimdi lohus aolanlar muavezeteyn(na ve felak) surelerini okuyamıyorlar o yüzden başka nazar dualarını ezberlemeliyiz ve eşlerimiz hergün okumalı. çok kalbimize almamalıyız kalbine alanlara çok nazar değermiş. o yüzden biz okuyoruz inşaallah nazarlardan korunuz meklerimizde bizlerde
Ben dedikodu laf söz olan yerlerde başım ağrımasın aman laf duymayayım diye okurum üflerim oraya girerken. hepte okudukşarım koror beni. Allahım kabul etsin okuduklarımızı dualarımızı

Tebrikler maşaallah kuzum inşaallah sağlıkla kucağına alırsın... Çok sevindim çok hamiş haberleri keyfimi yerine getiryor çok sevindim çooooookkk

çok kötü yaaaaaaaa allah şifamızı versinnnnn
Dediğin doğru kuzum havalr yaramadı bizee
benim tetenoz aşısı yapılan kolum tamamen sıllıyor neden acaba. bizim hemşire demedi buz koy üzerine. onada sinir oldım zaten 28.haftadyım hiç arayıp sormadılar herkesten duyuyorum aşı zamanı çağırıldıklarını. her neyse 3 doz oluyorya ben diğer 2 dozu asla vurdurmayacağım ne dersin?

Canım ya kıyamam seni iyi anlıyorum.
Senin sürekli terleyince üstünü değiştirmen lazım. ben yaz boyuna günde kaç takım değişiyodum maalesef durumumuz iç açıcı değil. Elhamdülillah halimize

yazin terleyince en azindan bahanem hava sicak terliyorum oluyordu burda hava soguk ve her yan sirilsiklam oluyor Allah yardim etsin

yazin terleyince en azindan bahanem hava sicak terliyorum oluyordu burda hava soguk ve her yan sirilsiklam oluyor Allah yardim etsin

Kadın olmak zor evet hemde çok zor,ama hamile olmak bin beter zormuşşş
Kaynanam 8 tane doğurmuş sizin gibi değildim bomba ibiydim diyor e heralde yani şimdiki nesil çürük nesil. ben 4 çocuğum olsun istiyorum am bir tane doğurmadan bu hallere geldim inan gerisini düşünemiyorum. kabızım ipekcimmm kabız. yediklerimi dikkat ettiğim şeylri yazsam liste olur. sbah z.yağı ekemek yok habire ılık su kuru üzüm incir. karnım ağrıyor ama yık yok. makttan z.yağı sürdüm ama tık yok öldüm ben öldümmm

Eki Görüntüle 809274

Benim için dua eden,beni merak eden bütün teyzoşlarıma öpücükleeeeeer

Ayyy ayyy Ayşem ben bu topkekini yerim ben yerim çok tatlı maşallah . Allah nazarlardan korusun ....
Nasıl dahaiyisin dimi Ayşe . Biraz daha büyüsün sana gülücükler atsın agular başlasın herşeyi unutacaksın. Bizimkini bir görsen resmen laf cambazı çıktı. Ben konuşuyorum o da sanki karşılık verecek sanırsın öyle agular çıkarıyor . Geçen gün telefonda konuşuyorum ona konuşuyorum sanıyor kahkaha atıyor:))))

Cadıoziy sıra sende canım hayırlısıyla kurtul inşallah . Karapisso çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin . Phiam canım öpüyorum seni rüyamda gördüm ikizlerin olacakmış hayırlısı:))
Tubi oğluşun çok tatlı olmuş maşallah .3 çocuk zormuş yaaa bir de eşim 4 :)) bebişin kuranını okuttum Perşembe günü elhamdülillah .
İnci, evris, epack arkadaşlar hepinize çok dua ediyorum . Öpüyorum hepinizi oğluşun son halini koyucam ama telden yazıyorum şu an. Yarın pc yi açınca eklerim . Sizi hep okuyorum ama yazmaya fırsat bulamıyorum , Ahmet bu gece maşallah 8 de beri uyuyor , saat 12 de emdi biraz yine uyudu . Salı günü karma aşımız var . Kaç kilo oldu bakalım , sakın çok kıyafet almayın çok çabuk küçülüyor . Bir sürü şey almıştım bazılarını 1 kere ancak giydi Allah'tan kız kardeşim bu hafta doğum yapacak kıyafetleri devredeceğiz yeğene .. Şu an 2 aylık 3-6 aylıklar zor oluyor . Yeniden gittim tulumlar aldım . Rezene çayı çok iyi geldi bize ,gaz damlası vermiyorum kendi çıkartıyor maşallah . Bir gün kaka yapıyor bir gün yapmıyor düzeni böyle oturttu. Sütüm var şükürler olsun benim diğer çocuklarımda da öyleydi . Ama tek tavsiye edebileceğim bol su içmek. Emzik almadı bizimki çeşit çeşit emzikler aldım ama yok almıyor neyseki ağlaması yok bizim oğlanın Nazlı Nazlı mıkırdanıyor o kadar. Tamamen çöktüm şu an hamile kaldığım kilodan da 4 kilo aşağı düştüm.sağlık olsun .çok güzel bir duygu annelik Allah herkese tattırsın inşallah o koku, o bakış herşeye değer. Hele ki emzirmek.... Amma yazmışım yatıyım artık öptüm hepinizi

canim oyle Allah kolaylik versin hepimize. Canim doktora demedin mi bunu bunun fitili falan oluyor zararsiz eczacilar da bilir. Ben ydisinda bir kez bi hap aldim yaklasik 1 yil hic kabiz olmadim hamile olana kadar. Dusun 1 tanecik hap. Bence yarin eczaneye sor mutlaka hamilelikte kullanilan fitil gibi bisey vardir.

Feyzacim Allah senden razi olsun dualara ihtiyacimiz var. Hem son donemler zor geciyor belki okudun terlemeler, nefes darligi, burun tikanikligi kimi zaman kabizlik. Allah kolaylik versin. Senin bidiki da merak ediyoruz insallah uygun zamanda foto bekliyoruz. Sana da coook kolay gelsin 3 erkekle:) Tavsiyelerin icin de sagol..opuyorumm

Bakalım bilim alanında ortak bi çalışmaya imza atıyoruzdur belkide Uzun vadeli bir araştırma olacak ama en azından bizden sonrakilere faydası olur:)))

Tebrikler maşaallah kuzum inşaallah sağlıkla kucağına alırsın... Çok sevindim çok hamiş haberleri keyfimi yerine getiryor çok sevindim çooooookkk

Canım benim Allah razı olsun ne kadar içten bi kutlama böyle. bu haberi hiç veremeyeceğimi düşünüyordum ama şükürler olsun bana da kısmet oldu. İnşallah bundan sonrasıda sıkıntısız gider.. Malum insan ne olursa olsun hep bi tarafı tedirgin oluyor. Kısmetimizde ne varsa artık.. Tekrardan çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. İnşallah sende sağlıkcakla alırsın kuzuğunu kucağınaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…