- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #18.681
Selamun Aleyküm Canlarım nasılsınız bakalım. ben çok kötüyümkızlar. dün aşı oldum kolum fena ağrıyor dedim ya bugün daha kötü oldum. ikindi vakti çıktık dışarıya evdeyken hafif ağrım ve halszliğim vardı. arkadaşla araba ile gittik oğluşumun kapı süsünü ve şaker malzemelerini almaya. nasıl bir iştir ben anlamadım evden çıktığım an kendimi çokkk kötü hisseetim. kol ağrısıyla beraber vucudum kırgın ve bitkindi. neyse işimizi hallettik oğluşumun kısmeti bol maşaallah.
eve geldim moralim sıfır resmen depresyon halindeydim ve ortada bişeyde yok. dün gece eşiim geçikmeli çiçekte gönderdi yani aramızda iyi anlamadım neden böyle oldum. hıçkıra hıçkıra ağlıyorum canım acıyor kolum cokkkkkk acıyor. eşim diyor neren ağrıyor dedim gözlerim ayak parmaklarım dahil heryerim
Allahımmmm sen kimsye verme böyle acı. burnum akmıyor içten ateşim var gibi ama dıştan yokbildiğiniz gibi kabızım hala bir haftayı geçti bir tık bile çıkmıyor ne yaptıysam olmadı
Sonra eşim dedi uyu terle iyi olursun. uyudum bir uyandımki su gibiyim ve ateş gibiyim. tekrar uyudum toplam bir saat kadar sonra sıcak bir duş aldımişimdi iyiyim Elhamdülillah. oğluşumda ha bire takmledi durdu inşaallah ona bişey olmaz
:Vel hasıl nerden geldiğini anlamadığım analamsız bir hastalık geçiryorum dua edin bana
Oğluşuma 14 tlye çok ama çok güzel kapı süsü aldımmmm
85 tlye aişenin şekerinin mavilisini aldım. lavanta bulmadım onuda alırsak yapmaya başlayacağım. halim yokki aldıklarımın fotosunu çekip ekleyeyim. geçmişi hiç okuyamadım halimde yok kızlar hakkınıza helal edin. eşimle birşeyler hazırladık yemek yiyeceğiz sabahtan beri doğru düzgün bişeyler yiyemedim çok açım ama iştahım yok nasıl oluyor anlamadımmm
canım benim çok geçmiş olsun. inan aynı şeyleri yaşıyoruz. daha şimdi eşim zorla susturdu beni. burnum akıyor midem ağrıyor o kadar dikkat ettiğim halde niye hasta oluyorum diye bağıra bağıra ağladım..ayaklarımda çorap patik sırtımda yelek var hiç soğuk su içmiyorum içine hep sıcak su koyup içiyorum ama geldi işte. burnum akıyor. sabahtan beri limonlu ıhlamur içiyorum.. akşama kadar terledim durdum. grip olmak istemiyorummidem de eritmedi taş gibi oldu niye anlamadım evde volta atıyorum habire.. sanırım bu havalar bize yaramadı. sıcaklarda bunaldık dedik havalar serinledi ama bu sefer de hasta olduk. Allahım yardım etsin hepimize şifa versin.. çok öpüyorum seni. iyi bak kendine...Allaha emanet ol...
Canim her anin tadini cikartmak gerek. Bir doktorun yazisini okumustum. Cocuk dogunca bazi anneler yipraniyor, yoruluyor sonrada hamile oldugumun gunleri ozluyorum tekmelerini hissetmek istiyorum diyerek bunalima giriyormus... insallah biz boyle bir anne olmayiz. Her saniyesini dolu dolu geciririz. Onlarinnn tekmeciklerini gozumuzle goruruzz insallahh canimm
Teşekkür ederiz teyzeleri.Huyu eşimle bana o kadar benziyorki.Sıcağı hiç sevmiyor.2.battaniyeyi örttüğün anda bağırıyor.Odaya güneş vursun ağlıyor.Uyandırılınca sinirleniyor.Eşeksıpası aynı babasıyla ben
Bende sevmiyorum aslında.Face'e bile koymadım,koymayı da düşünmüyorum.Ama arkadaşlarımı kıramadım.Aylardır kahrımızı çekiyorlar,kuzumu görmek onlarında hakkı.
doğru söylüyorsun canım topiktekiler zaten hep maşallah diyo da herkes görebildiği için dışardan girenler için söylemiştim ben zaten.
neyse Rabbim korusun onları. O'na emanetler canım
maşallahhhh Allah nazarlardan saklasın pamuk bebeğini, upuzun sağlıklı mutlu bir ömrü olsun inşallahhh...
Bu arada belki farketmişsinizdir hernekadar yazmasam da sürekli takipteydim hepinizigüzel haberimi de tam bir sene sonra paylaşmak isterim sizinle bende dün test yaptım kopkoyu iki çizgi çıktı hemen karşıma, kan testimide bugün aldım 1089 Allah herkese yavrusunu bağışlasın, inşallahh bi sorun çıkmazda bende sizler gibi tadını çıkararak yaşarım hamileliğimi :) sevgiler ..
canım benim çok geçmiş olsun. inan aynı şeyleri yaşıyoruz. daha şimdi eşim zorla susturdu beni. burnum akıyor midem ağrıyor o kadar dikkat ettiğim halde niye hasta oluyorum diye bağıra bağıra ağladım..ayaklarımda çorap patik sırtımda yelek var hiç soğuk su içmiyorum içine hep sıcak su koyup içiyorum ama geldi işte. burnum akıyor. sabahtan beri limonlu ıhlamur içiyorum.. akşama kadar terledim durdum. grip olmak istemiyorummidem de eritmedi taş gibi oldu niye anlamadım evde volta atıyorum habire.. sanırım bu havalar bize yaramadı. sıcaklarda bunaldık dedik havalar serinledi ama bu sefer de hasta olduk. Allahım yardım etsin hepimize şifa versin.. çok öpüyorum seni. iyi bak kendine...Allaha emanet ol...
karapisso ve cadiozy
kizlar gecmis olsun bende de bugun bir kirginlik var. hayrolsun sonumuz. Geceleri uykuda sirilsiklam, burun tikali nefes alamayinca bogazim kurudu. bende de durum cok icaci deil. Allahim yardim et diyorum ter olayi islak kalip kuruyunca oluyor. hos kurumaya firsat olmuor pek her daim oluncanolcak bilmiyorum ya hic cozum bulamadik..
Canım ya kıyamam seni iyi anlıyorum.
Senin sürekli terleyince üstünü değiştirmen lazım. ben yaz boyuna günde kaç takım değişiyodum maalesef durumumuz iç açıcı değil. Elhamdülillah halimize
yazin terleyince en azindan bahanem hava sicak terliyorum oluyordu burda hava soguk ve her yan sirilsiklam oluyor Allah yardim etsin
Kadın olmak zor evet hemde çok zor,ama hamile olmak bin beter zormuşşş
Kaynanam 8 tane doğurmuş sizin gibi değildim bomba ibiydim diyor e heralde yani şimdiki nesil çürük nesil. ben 4 çocuğum olsun istiyorum am bir tane doğurmadan bu hallere geldim inan gerisini düşünemiyorum. kabızım ipekcimmm kabız. yediklerimi dikkat ettiğim şeylri yazsam liste olur. sbah z.yağı ekemek yok habire ılık su kuru üzüm incir. karnım ağrıyor ama yık yok. makttan z.yağı sürdüm ama tık yok öldüm ben öldümmm
Cadıoziy sıra sende canım hayırlısıyla kurtul inşallah . Karapisso çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin . Phiam canım öpüyorum seni rüyamda gördüm ikizlerin olacakmış hayırlısı:))
Tubi oğluşun çok tatlı olmuş maşallah .3 çocuk zormuş yaaa bir de eşim 4 :)) bebişin kuranını okuttum Perşembe günü elhamdülillah .
İnci, evris, epack arkadaşlar hepinize çok dua ediyorum . Öpüyorum hepinizi oğluşun son halini koyucam ama telden yazıyorum şu an. Yarın pc yi açınca eklerim . Sizi hep okuyorum ama yazmaya fırsat bulamıyorum , Ahmet bu gece maşallah 8 de beri uyuyor , saat 12 de emdi biraz yine uyudu . Salı günü karma aşımız var . Kaç kilo oldu bakalım , sakın çok kıyafet almayın çok çabuk küçülüyor . Bir sürü şey almıştım bazılarını 1 kere ancak giydi Allah'tan kız kardeşim bu hafta doğum yapacak kıyafetleri devredeceğiz yeğene .. Şu an 2 aylık 3-6 aylıklar zor oluyor . Yeniden gittim tulumlar aldım . Rezene çayı çok iyi geldi bize ,gaz damlası vermiyorum kendi çıkartıyor maşallah . Bir gün kaka yapıyor bir gün yapmıyor düzeni böyle oturttu. Sütüm var şükürler olsun benim diğer çocuklarımda da öyleydi . Ama tek tavsiye edebileceğim bol su içmek. Emzik almadı bizimki çeşit çeşit emzikler aldım ama yok almıyor neyseki ağlaması yok bizim oğlanın Nazlı Nazlı mıkırdanıyor o kadar. Tamamen çöktüm şu an hamile kaldığım kilodan da 4 kilo aşağı düştüm.sağlık olsun .çok güzel bir duygu annelik Allah herkese tattırsın inşallah o koku, o bakış herşeye değer. Hele ki emzirmek.... Amma yazmışım yatıyım artık öptüm hepinizi
dimi ama şimdiden öğretelim..ben şimdiden neler tembihliyorum bir bilsen:) hiçbir şey anlamıyor ama olsun..
.huysuzlanınca bakalım sakinleşecek mi benim kızım da..müziği duyunca hareketleniyor bakalım ya daha da coşacak müziği duyunca ya da sakinleşecek..
Tebrikler maşaallah kuzum inşaallah sağlıkla kucağına alırsın... Çok sevindim çok hamiş haberleri keyfimi yerine getiryor çok sevindim çooooookkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?