- 21 Aralık 2011
- 693
- 14
- 118
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #18.721
Kızlar nasılsınız bakalım ben yi değilim hemde hiçç eşimi görmek istemiyorum
Elimde değil
İçime sindiremedim yıl dönümünde yaptığını hala aklımda dolamıp duruyor. 6 yıl bekleğimim 3 yıldır evli olduğum adam neden ilk yıllarda bana bunu yaptı hazmedemiyorumbugün diyor neden sinirlisin neden böylesin
Gitmek istiyorum evdennnn
Ayy cok tatlilar canim bayildim. Hele battaniyesi pek seker. Ben de hello kittynin nevresim takimini aldim.[FONT=ComicSans MS]Kızlar benim karnım habire kazınıyor. Ne yesem ne yesem diye düşünüyorum.
Babamızı kandırdık paracıklarına el koyacaz. Ana dizi alıcam kızlar bundan ayşeninki gibi. Bide şu hello kity li battaniye alasım var çok şeker ya.Bakalım ne zaman alırız.
Almak isteyenlere fikir olsun fiyatlarınıda yazayım.
Ana dizi 79 TL
Battaniye 32,50 TL
[/FONT]
Eki Görüntüle 810373 Eki Görüntüle 810374
Aminnn canim...Bencede sürekli beraberiz diye kocişlerin yaptıkarınıda paylaşıyoruzzz
Allah kocişlerimize bol anlayış versin bizlerede aynı şekilde
Yuvalarımıza huzur dirlik beraberlik ve boool bereket bolll bebişler versinnn
Kolay gelsin sana kuzum ben o işi yaptımmmm
Maşaallah çok şekerler canımcımmm.
Bu arada yanlış anlama beni ama samimi olduğumuz için yazma ihtiyacı hisseettim kzuum. babamız kelimesi dinen caiz değil haberin olsun. senin eşinnn,kızının babası
Çoğu kişi kullanıyor bilinmediği için. kızının babsının paracıklarına bolll bereket girsin kzucummmmm
Alışverişin sonu gelmiyor nu anladım.allah versin bizde alalım bolbolllll
Ben 60 li olandan bir paket aldim canim. Sutumuz bol bol olur insallah.Kızlar ben emdirme dönemi için göğüs pedi aldım demiştim sizler. siz kaçlı aldınız. ben 40 lı olnadan 2 paket aldım kampanya vardı uygundu inşaallah fazla değildirde kullanırım bolbol
cadiozy killari nasil hallediyosun canim krem mi jilet mi? benim gorus alani 2 aydir yok gibi zaten hele ki bacak ara kisimlar imkansiz:)
Oooooofffff
Hepinize tek tek uzuuun uzuun yazdım silindi
Grip olmak üzere olan hamişler dikkat edin kendinize.Terinizle oturmayın sakın.Son aylarda grip olursanız ateşinizi düşüremezler ve acilen sezeryanla bebeği alırlar haberiniz olsun.Bol limon-ıhlamur dayanın hastalıklara.
Topkekim adına hepinize teşekkür ederiz teyzeleri.Güzel dilekleriniz ve dualarınızla sıkıntılarımızı da atlatacağız inşallah.
Feyzacım emzirme içimde kocaman bir yara oldu benimİçim yanıyor her sağmada.Sanki elin çocuğuna bakıcılık ediyormuşum gibi geliyor artık.Herkes alt değiştirir,biberonla süt verir,gazını alır,uyutur.Ama eller emziremez insanın kuzusunu.O özel şeyi yaşayamıyoruz işte biz.Sanki kuzum boş boş bakıyor bana.Aramızda bi bağ yok sanki.İnan bunları yazarken bile ağlıyorum.Dünden beri yine kanamaya başladılar.Kuzumun ağzı minnacık,göğüs ucum kocaman olduğundan tam alamıyor ağzına kuzum.O da yarayı yeniliyor.İnan dayanamıyorum acısına.Midem yanıyor sinirden stresten.Dünden beri de sütüm azalmaya başladı.Sağmak azaltırmış zaten.Duymuştum.Kahroluyorum resmen.Dualarında unutma nolur.9 aydır en çok merak ettiğim şey emzirmenin nasıl bişey olduğuydu.Rabbim daha tam anlamıyla yaşatmadı o güzel duyguyu.İçimde alevler var sanki.
Ayşecim benimde ilk hafta göğüs uçlarım tamamen yara oldu emzirirken dişlerimi sıkıyordum acıdan. sonra doktora gittim krem verdi o kremi bir kaç gün kullandım tabi bu sırada sağıp doyurdum kızımı. bir kaç gündür de emzirebiliyorum yaralarım geçti, göğüslerimin şişi indi en azından artık acısına dayanabiliyorum emzirirken. hiç bitmeyecek sandım başta bu acıyı ama yavaş yavaş düzeliyor. stres yapınca hiç süt gelmiyor inan bu durumu bende yaşadım. benim minik beni korkutuyo şimidi öyle bir kapıyor ki göğsümü. strese giriyorum emzirmeye başlamadan önce. o kadar iştahlı yavrucak :) sütümde bol çok şükür yetiyor. inşallah sende benim gibi rahatlarsın bir an önce.
Lansinoh. çok sık kullandım ben gün içinde, geceleri sürekli tazeledim. 3 günde geçirmeye başladı yaralarımı.
Epilasyon aletimin tras basligi var canim yetisemedigim bolge ayna yardimiyla onunla aliyorum. Gormek cok zor ama buyutecli aynalar iyi gosteriyor.
Lansinoh. çok sık kullandım ben gün içinde, geceleri sürekli tazeledim. 3 günde geçirmeye başladı yaralarımı.
Canim ayna yardimiyla alanlari okudum ben doguma kadar sir agdayla alinabilir. Bana zor geliyor agdayla ugrasmak. Egilemiyorum boyle kolayima geliyor. Dogumdan sonra ben de agdaya donucem.İpekcim ve Özlemcim siz kaçıncı haftalarda ağda ve epilasyonu bıraktınız? Ben şimdiye kadar ağda ile aldım. Şuanda görebiliyorum. Göremediğimdede ayna kullanmayı düşünüyorum.
Ben ağdasız yapamam ya:18::18::18: Beze yapıştırıp çekiyorum bide. 3 ay daha dayansam ne güzel olurdu. Ama zorlanırsam benimde başvuracağım yöntem sizinkiler olacak.
Kadın olmak her haliyle zor
Oooooofffff
Grip olmak üzere olan hamişler dikkat edin kendinize.Terinizle oturmayın sakın.Son aylarda grip olursanız ateşinizi düşüremezler ve acilen sezeryanla bebeği alırlar haberiniz olsun.Bol limon-ıhlamur dayanın hastalıklara.
Topkekim adına hepinize teşekkür ederiz teyzeleri.Güzel dilekleriniz ve dualarınızla sıkıntılarımızı da atlatacağız inşallah.
Feyzacım emzirme içimde kocaman bir yara oldu benimİçim yanıyor her sağmada.Sanki elin çocuğuna bakıcılık ediyormuşum gibi geliyor artık.Herkes alt değiştirir,biberonla süt verir,gazını alır,uyutur.Ama eller emziremez insanın kuzusunu.O özel şeyi yaşayamıyoruz işte biz.Sanki kuzum boş boş bakıyor bana.Aramızda bi bağ yok sanki.İnan bunları yazarken bile ağlıyorum.Dünden beri yine kanamaya başladılar.Kuzumun ağzı minnacık,göğüs ucum kocaman olduğundan tam alamıyor ağzına kuzum.O da yarayı yeniliyor.İnan dayanamıyorum acısına.Midem yanıyor sinirden stresten.Dünden beri de sütüm azalmaya başladı.Sağmak azaltırmış zaten.Duymuştum.Kahroluyorum resmen.Dualarında unutma nolur.9 aydır en çok merak ettiğim şey emzirmenin nasıl bişey olduğuydu.Rabbim daha tam anlamıyla yaşatmadı o güzel duyguyu.İçimde alevler var sanki.
İlk günden beri kullanıyorum ben onu.Acaba yanlışmı kullanıyorum.Sen nasıl ne kadar sürüyorsun?Cebimde dolaşıyorum evde.Sürekli sürüyorum bende.
Aynen canım. unuturum çok şeyi ama her yıl özel günlerde aynı şeyi tekrar etmesi üsteliyor sıkıntımı stresimi. neyseki şimdi morak olarak iyiyim. sen nasılsın gebelikle aran nasıl bakemmm ?oyy karam konuyu bilmiyorum ama belliki çok üzülmüşsün..
bende yapılan şeleri kolay kolay unutmam sürekli kafamda gezer sinirlendiğim anda da kusarım eşim der hep hiç unutmıcaksın dimi die..
ama napayım elimde değil unutamıyorum haksızlıkları..
Ama işte erkek milleti bazen gerçekten umursuz ve rahat olabiliyorlar çok sinir bozucu bir durum
İyiymiş kuzum benimde 80 oluyor. inşaallah sütümüz bolll olur sıkıntısız emdiririzAyy cok tatlilar canim bayildim. Hele battaniyesi pek seker. Ben de hello kittynin nevresim takimini aldim.
Aminnn canim...
Neyse biraz zor oldu ama operasyon basariyla tamamlandi.
Ben 60 li olandan bir paket aldim canim. Sutumuz bol bol olur insallah.
Epilasyon aletimin tras basligi var canim yetisemedigim bolge ayna yardimiyla onunla aliyorum. Gormek cok zor ama buyutecli aynalar iyi gosteriyor.
Canım benim yaaaaaaa. inşaallah düzelir en kısa zmaanda.Oooooofffff
olmuştur canımKIZLARRR cinsiyetimiz belli olmuşmudur artık
kızlarr hepinize iyiakşamlarr :)) 2 gündür gelemedim doğru dürüst gezmeler bitmedi :))
karapisko canım Allah yardımcın olsun gerçekten, çektiğin sıkıntılara değecek inşallah canım keşke bildiğim başka bişey olsa ama sen hepsini denemişsin ,Allah şifanı versin tez zamanda canım.
kızlar ben cuma günü kasılmalarım var diye doktora gittim,hatta buraya da yazmıştım.doktor hem alttan hem üstten muayene etti, tabi alttan muaynede çok acıdı canım, sonra e gönderdi çok şükür sancı çıkmadı,alttan muayeneyide açıklık varmı diye baktı onda da da bişi çıkmadı çok şükür,kan ve idrarda biraz enfeksiyon varmış ilaç ve bol su dedi... yani bu tür sancılar ve kasılmalar normalmiş bunu bilmekte güzel.
Biliyorum canım benim.Senin bünye çok zayıf demekki.Terketmiyor mikroplar seniKacinci benim grip olusum dun o kadar moralim bozuldu oturdum agladim inan. Bir turlu iyi olamiyorum o kadar meyve yiyorum dikkat ediyorum corapsiz hirkasiz dolasmiyorum anlamadim. Biraz burnum akiyor. Aksama kadar limonlu ihlamur iciyorum.
Canim Allah yardimcin olsun insallah gecer yaralarin. Kiyama ya minnacik tabi agzi yanlis emdigi icin yara oluyor. Benim annemin de oyleydi kardesimi emzirirken kaniyordu inan. Beni emzirememis annem kardesimde yasadi o aciyi. Gececek canim inan gececek o mukemmel bag kurulacak aranizda. Bebisin buyuyor dogru emmeyi ogrenecek...
Bence olmuştur.16.haftada öğrenen çok kişi var.Drun tecrübeliyse ve yaramaz saklamazsa öğrenirsin artık.Rabbim gönlünüze göre versin inşallah.KIZLARRR cinsiyetimiz belli olmuşmudur artık
Ben hep bol bol sürüyordum,üstüne de göğüs pedi kapatıyordum.Meğerse ped tüm kremi emip göğsümü kurutuyormuş.Çatlaklarda o yüzden kapanmıyormuş.Pedi kullanmayı bıraktım bende.Hatta sürekli nemli kalsın diye minik poşet parçaları kapattım uçlarına.Hep yumuşak ve ıslak dursunlar diye.Sonra onu da bıraktım.Direkt çamaşıra temas ediyor artık.2 gündür az az sürüp masajla meme başına yediriyorum.Az önce de bol sürdüm.Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım inanırsan.Kim ne derse yapar oldum.O kadar üzülüyorumki emziremediğim için.Sütüm kesilecek diye de korkuyorum artıkParmağımın ucuna çok az bir şey alıp sürüyorum saat olarakta ortalama 2 saatte bir defa gece ve gündüz olarak kullanıyorum. bazen daha sık.
Çok geçmiş olsun canım.Alttan muayenede neden canın yanıyorki o kadar.Kendimi kastığımda çok acıyor.Derin nefesler al muayene sırasında.Çok işe yarar.kızlarr hepinize iyiakşamlarr :)) 2 gündür gelemedim doğru dürüst gezmeler bitmedi :))
karapisko canım Allah yardımcın olsun gerçekten, çektiğin sıkıntılara değecek inşallah canım keşke bildiğim başka bişey olsa ama sen hepsini denemişsin ,Allah şifanı versin tez zamanda canım.
kızlar ben cuma günü kasılmalarım var diye doktora gittim,hatta buraya da yazmıştım.doktor hem alttan hem üstten muayene etti, tabi alttan muaynede çok acıdı canım, sonra e gönderdi çok şükür sancı çıkmadı,alttan muayeneyide açıklık varmı diye baktı onda da da bişi çıkmadı çok şükür,kan ve idrarda biraz enfeksiyon varmış ilaç ve bol su dedi... yani bu tür sancılar ve kasılmalar normalmiş bunu bilmekte güzel.
Hiç duymamıştım.Ne kadar güzel bi habermiş bu.Allahım yardımcısı olsun o kuzununda.Ana karnında başlamış sıkıntısı garibimin.Helal olsun bu doktora.
KONYA'da, yapılan muayenede dudak ve damak yarığı, parmaklarda şekil bozukluğu, ayak ve kollarda bağ dolanması neden olan 'Amniyotik Band Sendromu' saptanan anne karnındaki 13 haftalık bebek ameliyat edildi.
Bu bant, çocuk anne karnında büyüdükçe kol, ayak, yüz, baş, parmak gibi yerlere dolanarak kangren edip o organı ortadan kaldırır. Doğan bebekte el, kol, ayak veya parmak olmaması, yarık damak ve dudak oluşması bu banttan kaynaklanır. Bu madde çocuğun yüzde 80 oranında sorunlu doğmasına neden olur."
Ne kadar umut verici şeyler oluyor.. Allah dermansız dert vermesin. Amin.
Hoşgeldin canım.Allahım kucağına da almayı nasip etsin kuzunuzu.iyi aksamlar kizlar sizinle tanismk isterim arkads olmk isterm daha yolun basndayiz bebegimle 9 haftalik olduk melegimle 23 yasindayim 2 yillik evligim :)
kızlar yarın kontrolümüz var bakalım saat 10 buçukta. inşallah hayırlı haberlerle gelirim ya da gelemezsem bilin ki doğurmuşumdur..
hayırlısı neyse o olsun.. çatı muayenesi de yapacak. ilk defa çıkacağım o çatala. tabi ki tedirginlik var ama olanlar nasıl oluyorsa ben de olur çıkarım inşallah Allahın izniyle..Ayşem derin nefes alınca birşey olmuyor demişti bol bol derin nefes alıcam.
birkaç kişi çatı muayenesinin doğumu başlattığını yazmışlar. aslında ben de istiyorum bir an önce doğsun da şu göbekten kurtulayım ama nasip kısmet. ya da çatın dar diyecek sezeryan için gün verecek.. Herşeyin hayırlısı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?